Proszektúra

A halott magyar demokrácia kerül boncasztalra. A szike sem jobbra, sem balra nem vág mélyebben. A boncmester mindenhez ugyanazzal a kérlelhetetlen egyenességgel közelít.

Friss kommentek

  • tireless treehugger: Lucyt és mollyt ne kombináld. Vagy vagy. Mert ez lesz a vége. (2019.03.31. 11:50)
  • Ménár Atya: szerintem van egy szabály,mint minden intézményben. Ezt be kell tartani, ettől még nem bűnös vagy ... (2018.10.10. 18:44) Orwell 2018
  • szekertabor: Szögezzük le, előzetesben lenni nem jó. Amennyiben nem sikerül bizonyítani Czeglédy Csaba bűnösség... (2018.10.10. 10:09) Orwell 2018
  • Utolsó 20

Friss topikok

  • tireless treehugger: Lucyt és mollyt ne kombináld. Vagy vagy. Mert ez lesz a vége. (2019.03.31. 11:50)
  • Ménár Atya: szerintem van egy szabály,mint minden intézményben. Ezt be kell tartani, ettől még nem bűnös vagy ... (2018.10.10. 18:44) Orwell 2018
  • Bravehearth: @chrisred: "Nálam a magyarázat a tényekre épülő érvelés, és nem az, ha leírják ugyanazt a megalapo... (2018.09.18. 16:16) Orbán, az új erők hőse
  • ⲘⲁⲭѴⲁl ⲂⲓrⲥⲁⲘⲁⲛ ⲔöⲍÍró: @chrisred: A szárdok megszűntek? A németek megszűntek Saarland csatlakozásával? (2018.09.18. 07:08) Nemzeti hazafias nevelés
  • G. Nagy László: Ezt azért nem hozta le az Index... Csodálom, hogy a mostanit igen. (2018.09.14. 12:23) Gyurcsány megint hazudik

Három a magyar csapás

2009.04.24. 14:31 | Proszektura | 4 komment

Címkék: fidesz cég csapás szijjártó három offshore tiszalök ciprusi

Ha jövőre ezek az urak fognak nyerni, márpedig ide a bökőt, hogy jövőre toronymagasan ezek az urak fognak, akkor kedves bűnöző társaim, lesz ám itt nemulass. Állítólag aki nem tiszteli a törvényt, és harmadszor is bűnt követ el, és erőszakoskodik, az bizony kurvára ráfázik, életfogytiglanra számíthat.

Vagyis az a cigánygyerek például, aki a kocsmaudvaron megpofoz valakit kuglizás közben, aztán egy igazoltatás során a rendőrrel gizdáskodik - aki ezt szakszerűen és jogszerűen nyolc gumilövedékkel, és harminchárom gumibotütéssel, és persze nyolc napon túl gyógyuló sérüléssel hárítja el – harmadszorra pedig „kirabol” valakit, az aztán egy életre megnézheti magát.

Mondjuk, a romagyerekek a diszkóból hárman mennek hazafelé, találkoznak egy magyar csávóval. Az egyikük felszólítja fenyegető hangsúllyal, koma, adj egy szál cigit, ha nem adsz, nagyon rábaszol ám. A magyar gyerek megijed, sipirc, elszalad.

A független magyar bíróság verdiktje ez ügyben, a cigánygyerekek terhére: csoportos rablás kísérlete, amelyben a spanglit követelő egyén a tettes, a két társaságában lévő személy pedig bűnsegéd, mert „jelenlétükkel szándékerősítően hatottak az elkövetőre”

A bíróság pedig könnyű helyzetben lesz majd, hiszen hivatkozhat a három csapásra és kijelenti, kétszer még lehet próbálkozni kedves kisebbségi barátom, de most már vége, harmadszor lehúzzuk a rolót.  Halálodig rostokolj a sitten te bűnöző cigány.

Szóval valami ilyesmi a Fidesz elképzelése a hazai büntetőjogi rendszer gyökeres megreformálásáról.

Most legutóbb éppen a tenyérbe mászó képű Szijjártó szóvivő Péter nyilatkoztatott ki az effajta okosságokat a tiszalöki gyilkosság kapcsán. Ő egyébként igen okos ember, hiszen köztudott, hogy 1995 és 1996 között az Amerikai Egyesült Államokban tanult, később pedig idehaza nemzetközi kapcsolatok és sportmenedzsment szakon diplomázott.

Szerinte a tiszalöki gyilkossági ügy is igazolja a Fidesz azon korábbi elképzelésének helyességét, hogy a három csapás nevű törvénykezési koncepció mielőbbi bevezetésére van szükség Magyarország megmentése érdekében.

Fel sem merült benne, hogy mekkora marhaságokat beszélt. Aki ugyanis ilyesmire vetemedik, mint a tiszalöki, vagy a nagycsécsi és tatárszentgyörgyi kettős gyilkosság, annak esetében igen nagy baj lenne, ha megvárnánk akár a második, akár a harmadik csapást. Hiszen az ilyennek a jelenleg hatályos büntető törvénykönyv rendelkezései szerint már a legelső esetben is életfogytiglan jár.

Érdekes, hogy Szijjártó úrnak, és annak a pártnak, amelyiknek a szavát oly vehemensen viszi, eszébe sem jut egyébként, hogy a három csapás elvét például azokra a fehérgalléros ürgékre is kiterjessze, akik, teszem azt, nem cigit lejmolnak az utcán, hanem milliárdos tételben adót csalnak, netán vesztegetésen kapják őket, avagy ciprusi offshore cégbe menekítik a vagyonukat, esetleg hűtlenül kezelik az állami tulajdont, vagy átverik és nem fizetik ki az alvállalkozóikat, illetőleg a hitelezőik elől kimenekítik a vagyonukat.

Az ilyen vádlottak ritkán kerülnek rács mögé. Belőlük inkább kormánytagok, vagy ellenzéki vezérek lesznek. Felváltva.

A bejegyzés trackback címe:

https://proszektura.blog.hu/api/trackback/id/tr491083971

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

TD223 2009.04.24. 15:22:24

Már megint hazudsz. Aki 3-szor ellop egy csirkét, az nem kap életfogytiglant.

Erőszakos bűncselekményre vonatkozna, tudod mi az?

Max 5-7 extra évet kapnának azok, akik szarrá vernek 3-szor valakit. Csak a gyilkos kap életfogytiglant.

Proszektura · http://proszektura.blog.hu 2009.04.24. 15:41:12

@TD223:
Kedves hozzászóló, mielőtt elvakít a gyűlölet, el kéne olvasni, mit írtam. A gyilkosnak nem kell a három csapás. Ő most is kaphat életfogytiglant. Éppen ezt írtam.

TD223 2009.04.24. 16:02:04

@Proszektura: De azt is írtad, hogy minden pitiáner esetben is megnézheti magát egy életre a tettes. Tudnod kéne mit írtál.

TaTa86. · http://archiregnum.blog.hu 2009.04.24. 16:40:46

"harmadszorra pedig „kirabol” valakit, az aztán egy életre megnézheti magát. "

Örülnék, ha elmagyaráznád, hogy mit is akar jelenteni az az idézőjel a "kirabol" szónál. Ezek szerint cigányokra egyáltalán nem jellemző az indokolatlan brutalitással elkövetett csoportos rablás?
Az egész poszt abból indul ki, hogy a cigányok igazából nem is bűnöznek, csak néha elkövetnek diákcsínyeket, amiért a rendőrök szarrá verik őket, és a fidesz még életfogytiglanra is akarja őket büntetni.

Engem már ki akartak rabolni a saját utcámban, testvéremet ki is rabolták. Tudjuk is a tettes, de inkább ismeretlen ellen tettünk feljelentést: miért lett volna jó ha dutyiba megy 3 hónapra aztán visszajön és még bajunk esik?
Ha a 3 csapás életbe lépne, biztosan tudnánk, nem fog még egyszer belénk kötni az a véglény, ha meg igen, akkor többet a életben nem látnánk, és nem kéne a bosszújától félni. A legtöbb és legsúlyosabb bűncselekmény olyanok követik el akiket már többször lecsuktak, nem értem, mi értelme ezeket újra ráengedni a társadalomra. (És a legviccesebb, hogy ezektől pont a kedvenc cigányaid szenvednek a legjobban...)

A 3csapás mellesleg New Yorkban a működött, itt miért ne működne?

(Az jogos, hogy a fehérgalléros bűnözésre is terjesszék ki, én biztos nem fogok sírni a korrupt politikusokért.)
süti beállítások módosítása