Proszektúra

A halott magyar demokrácia kerül boncasztalra. A szike sem jobbra, sem balra nem vág mélyebben. A boncmester mindenhez ugyanazzal a kérlelhetetlen egyenességgel közelít.

Friss kommentek

  • tireless treehugger: Lucyt és mollyt ne kombináld. Vagy vagy. Mert ez lesz a vége. (2019.03.31. 11:50)
  • Ménár Atya: szerintem van egy szabály,mint minden intézményben. Ezt be kell tartani, ettől még nem bűnös vagy ... (2018.10.10. 18:44) Orwell 2018
  • szekertabor: Szögezzük le, előzetesben lenni nem jó. Amennyiben nem sikerül bizonyítani Czeglédy Csaba bűnösség... (2018.10.10. 10:09) Orwell 2018
  • Utolsó 20

Friss topikok

  • tireless treehugger: Lucyt és mollyt ne kombináld. Vagy vagy. Mert ez lesz a vége. (2019.03.31. 11:50)
  • Ménár Atya: szerintem van egy szabály,mint minden intézményben. Ezt be kell tartani, ettől még nem bűnös vagy ... (2018.10.10. 18:44) Orwell 2018
  • Bravehearth: @chrisred: "Nálam a magyarázat a tényekre épülő érvelés, és nem az, ha leírják ugyanazt a megalapo... (2018.09.18. 16:16) Orbán, az új erők hőse
  • ⲘⲁⲭѴⲁl ⲂⲓrⲥⲁⲘⲁⲛ ⲔöⲍÍró: @chrisred: A szárdok megszűntek? A németek megszűntek Saarland csatlakozásával? (2018.09.18. 07:08) Nemzeti hazafias nevelés
  • G. Nagy László: Ezt azért nem hozta le az Index... Csodálom, hogy a mostanit igen. (2018.09.14. 12:23) Gyurcsány megint hazudik

Bayer Zsolt reterátja

2013.01.08. 13:36 | Proszektura | 173 komment

Címkék: kuruc.info Bayer Zsolt Varga István

Mint az utólagos magyarázkodásokból tudjuk, Gyöngyösi Márton nem úgy gondolta, ahogy mondta. Most pedig Bayer Zsolt magyarázkodik Tényleg mi legyen? című glosszájában. Ő sem úgy gondolta azt a megoldást azonnal bárhogyan, ahogy a gonosz ellenségei állítják, hogy ő hogy gondolta.

Nem igazán érdekel Bayer (és lapjának) sértett, vádaskodó önmosdatása. Meghagyom ezt nálam komolyabb, hozzáértőbb elméknek.

Amin mégis fennakadtam, ez a nyilvános szellemi likvidálás vádja.

Azt írja ugyanis szokásos felhevült és cizellált stílusában Bayer Zsolt, hogy szerinte Seres újságíró manipulálta egy korábbi, Olaszliszkával foglalkozó cikkében kifejtett mondanivalóját: „Az pedig, hogy Seres mindössze egy mondatot idéz, imigyen megváltoztatva a szöveg teljes értelmét és a szerző szándékát, aljas és ocsmány hazugság.” Majd megállapítja, hogy ez: „Manipuláció, amely hangulati alátámasztásaként szolgál Bayer Zsolt nyilvános szellemi likvidálásának.”

Bayer Zsolt abban bizonyosan téved, hogy az ő nyilvános szellemi likvidálását mások végeznék. Ő maga az, aki likvidálta, s nap, mint nap likvidálja önmagát.

Az az újságíró ugyanis, aki nagy nyilvánosság előtt hosszabb ideje folyamatosan büntetlenül aljasnak, ocsmánynak, ótvar hazug idiótának, rothadéknak, gazembernek, állatnak nevezhet másokat, aki a vele nem egyetértők kapcsán fehérjehalmazokról, pöcegödrökről elmélkedik, és akkor még nem is beszéltünk antiszemita-gyanús kijelentéseiről, az ne csodálkozzon, hogy ez lesz a sorsa.

Azután hogy átszakadtak a gátak, már szabadon ömlik az önmagát „nemzetinek” nevező reterát fertelmes tartalma.

Ezt az utóbbi mondatot természetesen éppen ő jegyezte le 2012. júliusi, Gyilkosok című írásában, a „Kurucinfo nevű szennyportál”kommentjeit cikizve. (Amelyek némelyike jóval kulturáltabb, mint az ő írásainak jelentős része.)

Ami pedig azt a vádat illeti, hogy Seres Attila meghamisította a mondanivalóját, Bayernek arra sincs sok alapja, hogy e miatt hőzöngjön. Emlékezzünk vissza például, amikor a Kubovics úr című írásában fennkölt erkölcsi magaslatairól azon háborgott, hogy: „micsoda botrányt kavartak Varga István szavaiból a hivatásos botránykavarók. Feleslegesen, és leginkább aljasul.”

Ezt bizonyítandó, idézte Varga István képviselő parlamenti felszólalásának egy részét: „…azzal kellene foglalkozni, hogy ebben a társadalomban ne egy vagy két gyermek szülessen, hanem három, négy vagy öt gyermek. És akkor lenne értelme annak, hogy jobban megbecsülnénk egymást, és fel sem merülhetne a családon belüli erőszak.”

Csakhogy Varga István beszédéből Bayer Zsolt kihagyta az idézett mondata kezdő szavait, miszerint: „Talán az anyáknak vissza kell térni elsősorban a gyereknevelés mellé…”, valamint Varga úr befejező gondolatait is elsinkófálta: „Ha mindenki a két-három vagy négy gyermekét megszüli, és eleget ad a hazának, és mindenki boldog lesz, ezt követően mindenki megvalósíthatja saját magát.”

A meg nem csonkított szövegből tehát nyilvánvaló, hogy Varga István úgy látja, a nők elsődleges dolga, mondhatni hazafias kötelessége a szülés, és két-három vagy négy gyerek után aztán megvalósíthatják önmagukat. És akkor ugye mindenki boldog lesz.

Ez az ósdi, avítt, nőellenes nézet pedig igenis botrányos. Különösen, ha az egy honatya szájából hangzik el. A botrányt nem a hivatásos botránykavarók kavarták, hanem Varga István.

Amit Bayer a szöveg megkurtításával próbált meg elleplezni.

Vagyis abban, hogy ki, hogyan idéz, és ezzel hogyan manipulál, Bayer Zsolt úrnak nem kell másoktól leckéket vennie.

· 1 trackback

A bejegyzés trackback címe:

https://proszektura.blog.hu/api/trackback/id/tr935006102

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Pi élete - avagy ha a kis herceg egy cigány Háry János lett volna 2013.01.08. 17:06:10

A temérdek kutatásban megfáradt tudósként ültem be a Pi élete című filmre, mely a legtöbb kritika szerint látványában az Avatarhoz, drámájában a Számkivetetthez, emelkedettségében pedig legfeljebb egy Mága Zoltán újévi koncerthez fogható. Túl szép, hog...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kandeláber 2013.01.08. 14:03:18

Bayer kimondta azt, amit a többség gondol, de nem mer kimondani.
A szélsőlibsik pedig a kis létszámukhoz képest egyszerűen véleményterrort gyakorolnak a többség erllen.
Ennyi.

Kelly és a szexi dög 2013.01.08. 14:07:44

Ez a mostani késelés a cigányság belügye, mivel a tettes és az áldozat is cigány - igazad van, nem kellene foglalkozni vele!

2013.01.08. 14:11:43

Azért az bájos, hogy a liberális majmok szerint a manipuláció és a csúsztatás elfogadható. Kösz a beismerést :)

2013.01.08. 14:15:49

Az meg ugye hab a tortán, hogy a libsiknek nem a sportolókat megnyomorító cigányhordával, hanem az erről író Bayerrel van gondja.

Tücsök1 2013.01.08. 14:16:09

Miért nem lepődöm meg azon, hogy az utóbbi napokban megkérdezett elv- és párttársai sorra azt nyilatkozták, hogy nem olvasták a cikket. A telefonon kérdezett Farkas Flórián még nem is hallott róla. Így kárba vész az a sok magyarhírlap előfizetés. ha még saját berkeken belül sem terjed a "hír".

Kandeláber 2013.01.08. 14:19:04

A libsik betiltatták Pesty "Cigányút" c filmjét, és a Hónaljmirigy "Bazi nagy roma lagzi" c. filmjét is.
A győzikesó mehet.@Kelly és a szexi dög: Az egyik srác húga nyilatkozott, egyáltalán nem cigány, és azt mondta, hogy a cigányok támadtak rájuk.
A libbantak szándékosan akarnak ködösíteni.

Tücsök1 2013.01.08. 14:23:51

@Kandeláber: Elég köd van már a te fejedben, egy tornádó is kevés lenne, hogy kisöpörje.

Muzsikok közt 2013.01.08. 14:26:47

Valakinek ki kell mondania azt amit Bayer kimondott. Nem kell eltúlozni sem a jelentőségét, hiszen tudjuk milyen szituban mire reagálva mondta.

A fidesznek jó ha van jobbikos retorika náluk is. Erre pedig társadalmi igény van.

És amíg csak a full pc elfogadható és minden más tabu akkor ez az igény csak nőni fog.

szamaritánus 2013.01.08. 14:28:29

egy újabb cigánymosdató blog, amit mától nem kell olvasni.

DezInf 2013.01.08. 14:29:32

...sőt,még mi kérünk elnézést,mert a zsóti nem úgy gondolta ahogy mondta,mert ahogy írta azt csak mi büdös ellnzékben bujkálók gondoltuk úgy ahogy le volt írva. Pont ez volt benne a csapda,a sok ballibbant besétált a csapdába,rájukzáródott az ajtó oszt most vinnyognak. Attól félnek ők járnak majd úgy,ahogy a cigányokról gondolták. Ezt még majd zsóti azért átgondolja,egyezteti vityával....na addig csak pihizzetek ott a csapdába oszt szaporodjatok,mert ki tudja mi lészen a döntés!

Teccikérteni ?
A hülyék a túloldalon vannak! oszt oszojjj,nincs itt semmi látnivaló!

Most azért amiért önkritikát gyakoroltam visszakaphatnám az útlevelem meg a lakáskulcsom? meee bazi hideg van :)

Muzsikok közt 2013.01.08. 14:30:36

@DezInf: A cigánymosdatásért ideje lenne elnézést kérned, jól látod.

rabelais · nacifacebook.blog.hu 2013.01.08. 14:30:36

maszturbálás. nem mintha Bayer ne volna csótány, de ez a cikk akkor is maszturbálás.

DezInf 2013.01.08. 14:34:42

@Zuckerbrot:

Ezt csak neked,mert azt sem tudod miért kellene felháborodnod. Nem mondták még?

Nevezzük ki a nemzet ellenségeinek a balkezeseket. Űzzük el őket a budai villáikból, távolítsuk el őket a munka világából hisz a jobbkezes többségéből sem mindenkinek jut munkahely, megélhetés.
Vessünk nekik egy kis koncot,szervezzünk gyűjtéseket kormánypárti cociológusok fényezésével, lökjünk közéjük néha egy kis csontot-maradékot és épp annyi segélyt,hogy életben maradjanak.
Erre szükség van,mert alanyi jogon magyar állampolgárok,választók és választhatók. Választójogot elvenni nem lehet,mit szólna hozzá az a sok libbant külföldi.
Ők is magyar választójoggal rendelkező állampolgárok,kell a voksuk naná, azért is kell a segély,hogy el tudjanak totyogni a választásokon ránk szavazni.
Valójában rájuk szükség nincs mert ők eleve baloldaliak, ezért is balkezesek. Csak problémát okoznak. Munkát nem kapnak,beszivárognak az alvilágba,az illegalitás szürke ködébe vesznek.
Adót nem fizetnek-igaz legális munkát sem kapnak,mert a rasszista munkaadók nem alkalmaznak balkezeseket.
Hát még szép....hisz ez a jobbkezesek országa!
Ezért aztán lopnak,csalnak,hazudnak és -mivel sok a szabadidejük- szaporodnak !

Elég 23 év és rájuk sem lehet ismerni. Egyszerű páriák,alkoholisták meg mindenféle isták. A nemzet szégyenei.
Tömegesen lepik el az utcákat,kéregetnek,ha nem kapnak akkor elvesznek......tényleg , ezek szinte állatok, csak szaporodnak,elözönlenek,bűnöznek.
Valamit kezdeni kell ezzel a problémával,az mégis tűrhetetlen ,hogy a tisztességes jobbkezesek már ki sem mehetnek az utcára úgy,hogy ne kerülne útjukba az a sok szánalmas balkezes koldus.
....és ezek nevezik magukat európaiaknak?
Miért nem oldja meg ezt a Jobbkéz-Demokratikus-Néppárt ? Ezért savaztunk rájuk?
Meg kellene keresni Bayer Pentium Zsótit a haza hőseinek legnagyobbikát. Ö biztos tudja a helyes választ,a jó irányt.
Keressétek meg, nemrég még adott magáról életjelt......sms-ben...

byOrwell

Panther_V · http://kigondoltam.blog.hu 2013.01.08. 14:35:12

László nem Attila. HVG nem Népszabadság.

Kandeláber 2013.01.08. 14:36:12

@Tücsök1: Ja, mert te a szürkeállomány kizárólagos birtokosainak egyike vagy, elárvult eszdéeszes.
Remélem, ebben az országban soha nem lesz olyan kormány, amelyikben kriptoeszdéeszesek is lesznek.
a liberós logónak leáldozott, többet nem tudjátok és nem meritek megtenni, és nem jön el a ti országotok.

Tücsök1 2013.01.08. 14:41:57

@Kandeláber: Gratulálok! Egy merész bakugrással sikerült eljutnod kriptoszdszes mivoltomig. Mi ez az üldözési mánia nálad?

DezInf 2013.01.08. 14:44:30

@Tücsök1:
A saját ökle elől menekül,láthatod:)
Önveszélyes:)

Stefánia kisasszony ✠ peenemündei tündérke ✠ · http://stefania.blog.hu/ 2013.01.08. 14:45:21

Bayer egy német származású közíró. Jóllehet német származású (apai nagyapja id. Bayer Ottmár mosonszolnoki katolikus sváb), de azért anyai ágról meglehetős adag magyar vér is szorult bele, s éppen ebből származik lobbanékony és nyughatatlan természete. Bayer indulatossága "faji" különbségekből fakad: a „germán vér” és a „magyar vér” nem tud megférni egymással, s ebből az állandó ellentétből nagymennyiségű energia szabadul fel. Ne értsetek félre: én hiszek a békés német-magyar együttélésben (hisz én is sváb vagyok, az őseim evangélikus vallású németek voltak, akik Kassel környékéről, Hessen tartományból települtek be Magyarországra, de a vegyes házasságok számomra elfogadhatatlanok.

Visszatérve a témához: a zsidók által uralt közbeszédben és médiatérben eleve kényes témának minősült minden, ami "származási kérdéseket" vet fel. Hogy Bayer a biztos botrány ellenére mégis nekimentek ennek a kérdésnek, az mindenesetre nagyfokú elhatározottságra, kezdeményező szellemre és bátorságra vall, de megfelelő kaliberű politikai támogatás híján ez a kísérlet már eleve magában hordta kudarcának biztos csíráit.

Stefánia kisasszony ✠ peenemündei tündérke ✠ · http://stefania.blog.hu/ 2013.01.08. 14:47:19

Bayer egy német származású közíró. Jóllehet német származású (apai nagyapja id. Bayer Ottmár mosonszolnoki katolikus sváb), de azért anyai ágról meglehetős adag magyar vér is szorult bele, s éppen ebből származik lobbanékony és nyughatatlan természete. Bayer indulatossága "faji" különbségekből fakad: a „germán vér” és a „magyar vér” nem tud megférni egymással, s ebből az állandó ellentétből nagymennyiségű energia szabadul fel. Ne értsetek félre: én hiszek a békés német-magyar együttélésben (hisz én is sváb vagyok, az őseim evangélikus vallású németek voltak, akik Kassel környékéről, Hessen tartományból települtek be Magyarországra), de a vegyes házasságok számomra elfogadhatatlanok.

Visszatérve a témához: a zsidók által uralt közbeszédben és médiatérben eleve kényes témának minősül minden, ami "származási kérdéseket" vet fel. Hogy Bayer a biztos botrány ellenére mégis nekimentek ennek a kérdésnek, az mindenesetre nagyfokú elhatározottságra, kezdeményező szellemre és bátorságra vall, de megfelelő kaliberű politikai támogatás híján ez a kísérlet már eleve magában hordta kudarcának biztos csíráit.

Bronislav Kaminski 2013.01.08. 14:47:50

@libbancs: és akkor miért durvább, hogy sportolót szúrnak le? mert sérülten tud többet sportolni? helyes, legalább elmegy valami rendes munkát végezni mint a normális emberek))))))) free j. jános free sztojka iván!!!!!!!

indapass90210 2013.01.08. 14:48:03

@Tücsök1: nagyon píszí a srác, még egy "kampósorrú"-t vagy "metélpöcsű"-t sem tett bele a mondókájába :D

Viszont Bayer meg a pártja biztosan szarik bele a cigányság problémáinak megoldásába. Elvégre a 2/3-ad erejének arra is elégnek kellene lennie, hogy felkarolja legalább azokat a tehetséges cigány gyerekeket, akiknek a családi háttérből semmi sem adatott meg ahhoz, hogy valami legyen belőlük. Erre kellene egy komoly ösztöndíjprogram valamint elhatározás, hogy minden cigány és nemcigány gyerek minden reggel megmosakodva, tiszta ruhában eljusson az iskolába.

Kandeláber 2013.01.08. 14:54:15

@Tücsök1: Ez nem üldözési mánia. Retorikájától ismerszik meg a kriptoszadeszes.

indapass90210 2013.01.08. 14:54:39

@Stefánia kisasszony ✠ peenemündei tündérke ✠: " Bayer indulatossága "faji" különbségekből fakad: a „germán vér” és a „magyar vér” nem tud megférni egymással, s ebből az állandó ellentétből nagymennyiségű energia szabadul fel. "

Ugyan már. Lehet, hogy nincs itt semmiféle vérkeveredés, mert az is előfordulhat, hogy Bayert a postás csinálta, vagy esetleg a villanyóra-leolvasó. Magyarországon rengeteg gyereket nem az apja nevel fel, csak erről éppen az érintettek nem tudnak...

DezInf 2013.01.08. 14:55:04

@Stefánia kisasszony ✠ peenemündei tündérke ✠:

Kedves Stefike!

Hihetetlen bátorságra vall,hogy minden kényes témában hozzá tud szólni,megértő és szinte szóról szóra egyezni is fog a mostani véleménye a pártyának hivatalos közleményével.
Ugye azt érzi,ez most nagyon Berczisre sikeredett,semmi köze Stefi légiesen könnyed stílusához. Ez már szinte maga az ormánnyilatkozat.
Ezért most én sem futom le az udvariassági köröket......

Húzz vissza a baranyai vackodba a kólásdobozod mellé :)

indapass90210 2013.01.08. 14:55:33

@Kandeláber: hát persze, mindenki zsidó, aki nem ért egyet :)

Kandeláber 2013.01.08. 14:57:40

@Tücsök1: Egyébként voltak köztetek normálisak is, csak azok meghaltak, mint Solt Ottília, vagy kiléptek mint TGM.

doggfather · http://dogg-n-roll.blog.hu/ 2013.01.08. 15:00:03

Ő már régen szakmai öngyilkos-állítod.

Volt ő valaha szakmájának büszkesége?!

Totof 2013.01.08. 15:01:06

@Stefánia kisasszony ✠ peenemündei tündérke ✠: Valamint kommunista, bizonyítva ezt a rendszerváltáselőt írt cikkeivel.

Gregbíró 2013.01.08. 15:01:10

Véget kell vetni a cigányság rágalmazásának!!4!
A cigók becsületes munkája és önfeláldozása nélkül Magyarország nem is létezhetne.
A börtönökben nincs is cigány elkövető csakis fajtiszta magyarokat találnánk ha bekukkantanánk a rácsokon belülre. Kizárólag ártatlanul elítélt romák kerülnek börtönbe a náci bírói gyakorlat miatt. Ezért módosítani kell az alaptörvényt hogy roma származású állampolgár ellen vádat se lehessen emelni.
Olyannyira alul kriminalizált országgá váltunk hogy a gazdaság normális működéséhez már bűnözőkből is importra szorulunk. Hogyan tűrhetjük hogy a vidéki portákon termelt zöldségből egy szál sárgarépa se tűnik el? Hogy a vasút és villamos vonalakon minden kábel megvan? Hogy a buszmegállóban várakozókba senki nem köt bele. Hogy a sort az orvosnál és a közértben mindenki türelemmel kivárja? Hogy a nebulókat fegyelmezni kívánó tanárt senki nem fenyegeti meg életveszélyesen??
ELÉG!!!4!!4
Azonnali hatállyal szükségünk van 10000 honduraszi bűnelkövetőre, a dél amerikai börtönök legsötétebb bugyraiból.

!!!4! Vajon kinek az érdeke hogy Magyarországon a bűnözés természetes állapottá váljon. Hogy a sértettek be se jelentsék a kárt vagy sérülést amit elszenvedtek? Hogy még csak ne is beszélhessünk az egyik legfontosabb problémáról?

Kandeláber 2013.01.08. 15:01:33

@Dövan: És vica versa: mindenki náci, aki nem ért egyet. Ez az eszdéesz-tolerancia. Ez már csak így van.

Tücsök1 2013.01.08. 15:10:17

@Dövan: Úgy tapasztalom, most már a saján maguk kreálta poblémákat sem képesek megoldani, egy ismerősöm mondását kölcsönvéve-hibát hibára halmoznak. Amennyiben a tv-műsorokban idétlenül vihorászó,újságcikkekben uszító bayer a fő iránymutatójuk, aki ellátja szellemi táplálékkal a szélsőjobbot is, ebből a katyvaszból nem tud kimászni az ország. Elég idős vagyok ahhoz, hogy emlékezzek Csengeyre- Európába, de mindahányan! Most már az is kérdéses, kell-e itt Eurrópa, vagy jó lesz a balkáni posvány. Lassan a balkántól is elnézést kérhetünk a hasonlat miatt.

kitiltottakmindenhonnan 2013.01.08. 15:17:22

Az általam egyáltalán nem tisztelt Bayer Zsoca megint a pohár fenekére nézett. És igazat szólt. Borban vagyon az igazság!

Mr. Rocketfinger 2013.01.08. 15:17:24

Bayert szellemileg likvidálni? az olyan mint kiszáradt kútból vizet húzni. ha jól tudom nincs -IQ...

Tücsök1 2013.01.08. 15:17:44

@Kandeláber: Nem kellene ezt az szdszes skatulyát nyitogatnod, mert a végén tényleg előugrunk belőle. Persze ez megint bebizonyítaná neked, hogy rettegésed nem volt alaptalan. A tolerancia szót helyedben nem használnám, tudod ez is csk egy szdszes mákony.

DezInf 2013.01.08. 15:18:53

@Kandeláber:

Annyit (zsidóztál), libsiztél már itt a blogokon,hogy biztos senki sem fog libbantnak nézni. Megdolgoztál érte:)
...meg is lepődtem a mai visszafogottságodon....

DezInf 2013.01.08. 15:20:49

@Mr. Rocketfinger:

+1 ...így születnek a klasszikusok.... :)

Sun9us 2013.01.08. 15:24:54

@Tücsök1: Azért a balkáni posványhoz, rendesen odapakolnak a hőn szeretett cigányaid is. Arról nem is beszélve,hogy micsoda balkáni, rasszista fasiszta futballista fradista trappista magatartás nevén nevezni a lovat.

moszkvicssluszkulcs 2013.01.08. 15:27:22

Az várható volt, hogy nagyon fog fájni az igazság...

Kandeláber 2013.01.08. 15:27:41

@DezInf: Én soha nem írom le azt a szót, amit említesz, mivel meggyőződésem, hogy netkommandók figyelik a blogokat.
Szíveskedj előásni olyan kommentemet, amelyben szerepel, illetve ha szerepel, pejoratív értelemben.
Nem én tehetek arról, hogy bizonyos fogalmak összemosódnak a köztudatban.

itchap 2013.01.08. 15:28:38

Egy pár szerény vélemény: Leesett az állam itt a sok zsidózó cigányozó barom láttán, akik még mindig azt hiszik, hogy Bayer mondja meg a frankót, meg a tutit. Azt hiszem ez a poszt épp elég jól összefoglalja, hogy miért ellentmondásos az egész BZS jelenség azzal, hogy felsorolja, miért is kirekesztő és gyűlölködő a mi emberünk. Szlovák rendszámos terepjáróból osztotta az észt a Mélymagyar műsorban, és ti az ilyeneknek tapsoltok. Jaaa, azt nyilatkozta, hogy ő a népnyúzó gyurcsányéknak nem fizet ide adót, csak a bökkenő azzal volt, hogy azt elvileg magunknak fizetjük (és épült is mondjuk egy pár km. autópálya annak a "szlovák" terepjárónak, úgyhogy kuss lett volna már akkor). No mindegy, ezek csak vélemények, és bocs, hogy nem vagyok cigány, se zsidó, ezért csak simán hazaárulózzatok le, leszarom. A Magyar Hírlap oldalán nem kommenteltem, mert ami ott folyik, azt az én gyomrom sem veszi be.
Az általa említett állat cigányok problémáit miért nem kezelte a dicsőséges Nemzeti kormány mondjuk 1998-2002 között? Ja, mert akkor el voltak foglalva bizonyos török és horvát nevű emberekkel? Ésatöbbi... NEM CSAK mindig a baloldal ront rá a nemzetére kedves hölgyek és urak!
Na lehet oltani, a részemről ennyi. (vagyis lenne még, de kész a leves)

paparázó 2013.01.08. 15:42:11

Igaza van az elvtársaknak !!!

Hajrá Népszabadság, Népszava és Népindex !!!!!

Cica a SzélsőJobbBaloldalról 2013.01.08. 15:47:56

@moszkvicssluszkulcs: Amint látod fáj is! :)
Cikkekben, blogokban, HSZekben.
Aztán minden megy a maga útján szépen csendben, mint eddig...
Tovább nem fog fájni, mint ez az 1-2 napos fröcsögés.
Maradnak azok, akiknek nap mint nap fáj... Nem mentálisan...

Tücsök1 2013.01.08. 15:49:08

@Sun9us: Nekem itt nincsenek hőn szeretett cigányaim, nem tudom miből következtettél erre. Szeretném azt hinni, hogy ezt az országot magyar emberek lakják,akik mindenféle származásúak. Én szlovák származású magyar vagyok, amennyire tudom az őseim az 1700-as évek körül telepedtek meg a Pilis környékén. Ugyanúgy magyarnak vallom magam,mint a szomszéd városban élő sváb vagy cigány származású ember.Abban igazat adok neked, hogy mi magyarok tettük ilyenné az országot-származástól függetlenül. Nem a ló nevén nevezése a tragédia, hanem hogy eleve göthös, kehes gebének nevezzük és a gyógyítására még kísérletet sem teszünk, mi, így együtt-magyarok.

yes...questions 2013.01.08. 15:51:53

@Tücsök1: A szomszéd városban lakó cigányok nem tekintik magukat magyarnak...

Sajnos ez az egyik alapprobléma.

Miért nem gátak épültek stadionok helyett? 2013.01.08. 15:52:15

Kedd délután 16 órától újra összeülnek a kormány felsőoktatási politikája ellen felszólaló diákok. A pécsi Hallgatói Hálózat a Pécsi Tudományegyetemen FOLYTATJUK! címmel rendezi meg a decemberi REUNION folytatását, a pécsi középiskolai és egyetemi polgárság második közös fórumát.

A PTE BTK-TTK aulájában meghirdetett fórum kapcsán, ahová a pécsi HaHa a köz- és felsőoktatás jövőjéért tenni vágyókat várja, a Facebookon eddig közel kétszázan jelezték részvételi szándékukat a vizsgaidőszak dacára.

"Orbán Viktor nem tudta megtartani ígéretét, a köz- és felsőoktatás "problémája" nem oldódott meg karácsonyra. Magától és a politikusok félrevezető kommunikációs manővereitől nem is oldódhatott meg! Eljött az ideje annak, hogy megújult erővel folytassuk a munkánkat, hiszen válaszra már igen, de eredményre még nem sikerült sarkallnunk a kormányt!" - írják a szervezők, akik szeretettel várnak minden érdeklődőt a rendezvényre.

Hajrá diákok, már a világ is figyel benneteket!
A demokratikus, szabad, élhető Magyarország a tét.

A komcsi és fideszes diktatúrák után harcoljátok ki a boldog jövőtöket!

nemzetikonyves · http://www.gyepu.hu 2013.01.08. 15:52:46

@Gregbíró: Kínomban röhögök. De szerintem kár a gőzért, úgyis lepereg róluk.

epresgulyas 2013.01.08. 15:55:30

Olvasd vissza mondjuk az utolsó 10 Bayer Zsolt által publikált irományt és ezután döntsd el, hogy úgy gondolta-e vagy sem. Érdemes ezzel az alakkal ennyit foglalkozni? Ennyi erővel irhatnál az angol WC helyes lehúzási módszertanáról is. Az is lenne ennyire izgi.

Sütemény1975 2013.01.08. 15:57:24

@Kandeláber: pont ezt akartam irni. Ott a pont.

Tücsök1 2013.01.08. 16:08:51

@yes...questions: Úgy tudom tőlünk sem kérte senki,hogy tekintsük magunkat magyarnak. Valamiért mégis kialakult, hogy származásunkat nem felejtve egyenrangú magyar polgárok lehetünk. Segített minket ebben az elkerülhetetlen asszimiláció,az én korosztályomat a több-kevesebb tolerancia, sokéves kemény munka van benne. De aki akkora mínusszal indul, mint ma egy cigány származású ember, az nem nyit, hanem visszahúzódik a sajátjai közé, mert ott viszonylag biztonságban érzi magát.És akit sarokba szorítanak, támadva védekezik.

merre 2013.01.08. 16:09:14

@Kandeláber: Hát igen, a többi süket duma főként olyanok részéről, akik pc mondatokat fabrikálnak, holott cigányt még csak a tévében láttak.

merre 2013.01.08. 16:10:30

@Békemenet a diákok ellen, sunyi, aljas csürhe!: Komcsi kötődésű diákvezérektől ne várj semmi jót.

DezInf 2013.01.08. 16:11:23

@Kandeláber:

Én sem a háromhuszassal jöttem:)
Két zárójel közé burkoltam.......mégsem olvastad el figyelmesen.

Normális ember nem is ír nyíltan rasszista szöveget,csak akkor ha virtuális pofozkodást akar kiprovokálni.(bértrollok)
A vélemény szabad,csak pontosan és szalonképesen kell megfogalmazni.
Zsóti is azt cseszte el,hogy az utolsó szavakat felszólításként lehet értelmezni. ( azt meg mindenki úgy magyarázza,ahogy a saját szemüvege láttatni engedi ).

merre 2013.01.08. 16:11:54

@itchap:
Terápiát nem tud Bayer, de a diagnózisa most pontos.
Az is igaz, hogy ezt a témát is le akarja nyúlni a Jobbiktól.

dr. Kóser Malac™ (a legnagyobb demokrata civil)! 2013.01.08. 16:21:33

@itchap: "Az általa említett állat cigányok problémáit miért nem kezelte a dicsőséges Nemzeti kormány mondjuk 1998-2002 között?"
És a maszop/szadi kormány nyolc év alatt? És főleg a világ legjobb miniszterelnöke a Bajnai! Na mit tett a cigányokért? :D

Macropus Rufus 2013.01.08. 16:26:13

nos, sztem a gond elsősorban nem véleményével van, hanem azzal ahhogy tálalta. Ennyi.
Akkora magaslabdát dobott fel, amit képtelenség nem lecsapni.
Megszívta. De ettől függetlenűl még igaz lehet amit írt.

yes...questions 2013.01.08. 16:29:56

Sajnos cigány honfitársaink sosem akartak asszimilálódni. Pedig volt rá pár évszázaduk....

Kandeláber 2013.01.08. 16:30:06

@DezInf: Maradjunk annyiban, hogy amennyiben mindenkinek mindenről azonos lenne a véleménye, nagyon unalmas kis világban élnénk.
Más kérdés, hogy az időnkénti érdesebb megfogalmazás nem mindenkinek tetszik.@merre: Igen, ez a pc egy sunyi kettős mérce. Valakik meg akarják mondani nekünk, hogy mi mit és hogyan mondhatunk, ezt régen cenzúrának hívták, most polkorrekt a neve, és részben ugyanazok akarják ránk kényszeríteni, akik régebben a cenzúra hívei voltak.

sutyerák 2013.01.08. 17:12:07

és mi van,ha bajer-lámpavas "jóbarátra" gondolt.
-hoppá rézimi!

sutyerák 2013.01.08. 17:17:41

olvashatatlan amit a zagyatokból kifröccsköltök.
-a magyar a legócskább nemzet,-ezt ma is tapasztaltam.
-phö. =>("o=>

itchap 2013.01.08. 17:18:34

@dr. Kóser Malac: Kérdésre kérdéssel szerintem hülyeség. Ők sem tettek, nem is írtam, hogy igen! De Bayer büszkén az 5. párttagkönyv tulaja. Ennyi.

itchap 2013.01.08. 17:19:41

@sutyerák: nap, mint nap tapasztalom!

The brain 2013.01.08. 17:21:02

Nem tudom minek ezt az egészet túlragozni.100%-ban igaza van Bayernak.

2013.01.08. 17:25:48

@Macropus Rufus:

Bayer az igazságot írta le a cigányokról. A helyében magasról leszarnám, hogy az idióta ballibák mit ajvékolnak.

sárkányfő 2013.01.08. 17:27:48

@Kandeláber:
Hm. Navarcsics, Selmeczi és Dajcs, mint szélsőlibsi véleményterrorista?
Ma már ne igyál többet.

2013.01.08. 17:34:01

Látom a felvilágosult liberráltaknak még mindig nem nőtt annyi gerince, hogy elítéljék a késelő cigányokat.

J.László 2013.01.08. 17:39:24

Ha kell, inkább gyilkosokat védenek, csak támadhassanak. Most pl. Bayerre. Bravó liberátorok!
Bayer megfogalmazta milliók véleményét. Ez a "demokrácia", nem igaz?
És az hogy van, hogy ha nem köztörvényeseket kell védeni, olyankor épp a liberátorok a leghangosabb büdöscigányozók?

Gera 2013.01.08. 17:42:32

Én liberálisnak tartom magam, Bayert meg egy tetűnek, de ettől még a szombati írásával teljesen egyetértek. A cigányoknak tényleg van egy elviselhetetlen, állatias hányada, akik nem tudnak és nem is akarnak megfelelni a minimális társadalmi normáknak sem és ezeket nem megfelelően kezeli az állam. Természetesen a magyarok között is vannak ilyen elemek bőven, csak egyrészt kevesebb, másrészt nemigen alkotnak csoportokat, így egész más jellegű a probléma. Szerintem ez egy olyan 10 százalék lehet a cigányok között és mindenki szív miattuk, de a legjobban a többi cigány.

A valóság eltagadása azt állítani, hogy ez nem igaz.

Muzsikok közt 2013.01.08. 17:47:29

Háborogjunk csak ilyen fontos dolgokon!

Addig sem kérdzi senki mit jelent a jegybanki függetlenség!

poor 2013.01.08. 17:50:23

Hát igen a figyeszes mentalitás. Aki lelkesedni is rest már azt is gyűlölik akár a pestisest. Nagyon tahók egyesek a tanítómesterükkel együtt, úgy is fogalmazhatnák, hogy
műveletlenek. Na, de a NER ezt kívánja ,senki ne gondolkozzon erre ott van a figyeszes bűnbanda vezetők.

J.László 2013.01.08. 17:52:22

@poor:
"erre ott van a figyeszes bűnbanda vezetők."
Helyesen: "erre ott vannak a figyeszes bűnbanda vezetői."
Te művelt.

J.László 2013.01.08. 17:56:20

@poor:
Ez se rossz, most látom:
"úgy is fogalmazhatnák, hogy műveletlenek."

Cica a SzélsőJobbBaloldalról 2013.01.08. 17:58:10

@libbancs: Aminek a csírája sincs meg, az nem nőhet...

venszivar 2013.01.08. 18:13:44

Ez a bajjer egy segg, de azért egy segg is mondhat néha jókat, igazat, valósat, több milliók helyett. Ettől még néha meg, MÁS milliók helyett mond olyat, mely más millióknak nem tetszik s nem értenek vele egyet. Ez van!

Önnek megyünk (törölt) 2013.01.08. 18:20:43

Fáj az igazság...

De a libsik most nincsenek olyan helyzetbe, hogy a véleményüket ráerőltessék a többségre. Verjék csak magukat nyugodtan, mindössze ennyi maradt nekik...

Tücsök1 2013.01.08. 18:38:58

@Önnek megyünk: Nem az igazság fáj, hanem az, hogy ilyen lezsibbasztott agyú kommentelők azt hiszik, az az igazság, amit amagyarhírlap lehoz. Ha nem lettek volna a szerinted libsik, még most is jobbágy lennél valami sárkunyhóban, bár erre orbánod vezetésével minden esélyed megvan.

NIPREDIL 2013.01.08. 18:38:59

Hányingerem van a rasszista kommentektől. A gyerekeim nem a cigányok, hanem az ilyen "magyarok" miatt fognak elhúzni az országból, remélem. Ja. és a munkám révén sok cigányt ismerek, de nem tőlük van a hányinger.

NIPREDIL 2013.01.08. 18:45:45

Hányingerem van a rasszista kommentelők tömegétől. A gyerekeim az ilyen "igazmagyarok", és nem a cigányok miatt fognak elhúzni a hazájukból. Ja, a munkám révén sok romával találkozom, de a hányinger nem miattuk van.

Franci123 2013.01.08. 18:47:00

@Gera: Tökéletesen igazad van. Én is liberálisnak vallom magam, sőt... De, ha a cigánykérdés kerül elő, belőlem is előbújik a "rasszista állat". A 10 éves fiam még azt a szót sem hallotta soha a családban, h cigány. De Csepelen fényes nappal a főtéren egy cigány késsel fenyegette meg, h az 5 ezer ft-os telefonját odaadja.És amikor bementünk a rendőrségre feljelentést tenni, szinte őt gyanúsították meg, h hazudik.3 órán keresztül faggatták.Szerintetek ő nem lett cigány gyűlölő? Ha cigányt lát egy járművön leszáll.
Csepelen szálljatok fel a 38-as buszra, utazzatok negyed órát. Ha valaki ezek után sem tesz különbséget ember és ember között, az hazudik.

NIPREDIL 2013.01.08. 18:47:30

@NIPREDIL: Hoppá, azt hittem, az első nem ment át, de inkább kétszer, mint egyszer se.

venszivar 2013.01.08. 18:50:18

@NIPREDIL: Ha a gyerekeid "igazmagyarok", akkor elb.sztad a nevelésüket !?! Lehet, hogy a te pofád miatt húznak el! :)

venszivar 2013.01.08. 18:52:43

@NIPREDIL: Ha a gyerekeid "igazmagyarok", akkor elb.sztad a nevelésüket!?! Lehet, hogy a te pofád miatt húznak el!:))

venszivar 2013.01.08. 18:55:19

@NIPREDIL: Ha a gyerekeid "igazmagyarok", akkor elb.sztad a nevelésüket!?! Lehet, hogy a te pofád miatt húznak el!:)))

Inkább háromszor írom, mert 3 a magyar igazság !!!

venszivar 2013.01.08. 18:56:32

@NIPREDIL: És egy a ráadás, de miattad nem "töröm" többet magam....:))))

Muzsikok közt 2013.01.08. 19:02:26

@venszivar: Csak nem gondolod komolyan, hogy ez egy igazi ember igazi véleménye?(NIPEDRIL)....:)

@NIPREDIL: A valóságban akik a legközelebb vannak a cigókhoz(tanár, szocmunkás, rendőr, orvos) azok rühellik őket a legjobban.

Vagy csak véletlen hogy a Jobbik Borsodban a legerősebb?

Azért jó próbálkozás, nyehehe.

Viktus 2013.01.08. 19:03:49

Jó kis írás volt puffogni meg lehet rend nem lett a probléma létezik. Ölni meg magyarokat ölnek az etnikum tagjai az ügyek többsége nem is jut el az országos média ingerküszöbéig ... közben lehet itt Bayer Zsótikán fröcsögni max. a jobbik erősödik.

Viktus 2013.01.08. 19:08:21

Tíz napig Jyoti hol eszméleténél volt, hol nem, de egy papírra leírta, hogy élni akar, mondta el Badri. A rendőrségnek kétszer tett vallomást, édesapja nem bírta felidézni a történteket, csak annyit mondott, hogy akik ezt elkövették, azok nem emberek, még csak nem is állatok, nem ebből a világból valók: „Hátborzongató, amit el kellett viselnie, remélem, soha senkinek nem kell hasonlón keresztülmenni."

kivultagasabb.blog.hu/2013/01/08/_azt_akarom_hogy_mind_hallallal_bunhodjon

A gyilkosokat-erőszaktevőket nem angyalkának becézgetik.

01234567 2013.01.08. 19:20:52

@Tücsök1: " Ha nem lettek volna a szerinted libsik, még most is jobbágy lennél valami sárkunyhóban, bár erre orbánod vezetésével minden esélyed megvan."
A társadalom változik, mert ez törvényszerű. Az hogy amikor ez realizálódik, ki áll az élére, hogy a változás után a hatalmat megragadja, hatalomvágy, karrierizmus és helyezkedni tudás plusz gátlástalanság, és elvtelenség kérdése. Így lett bizony sok pozitív gondolatból, eszméből, ideológiából teljesen más mechanizmusú, sokszor alig, vagy egyáltalán nem élhető rendszer. A liberalizmusból is.

Miért nem gátak épültek stadionok helyett? 2013.01.08. 19:26:14

Kedd délután 16 órától újra összeülnek a kormány felsőoktatási politikája ellen felszólaló diákok. A pécsi Hallgatói Hálózat a Pécsi Tudományegyetemen FOLYTATJUK! címmel rendezi meg a decemberi REUNION folytatását, a pécsi középiskolai és egyetemi polgárság második közös fórumát.

A PTE BTK-TTK aulájában meghirdetett fórum kapcsán, ahová a pécsi HaHa a köz- és felsőoktatás jövőjéért tenni vágyókat várja, a Facebookon eddig közel kétszázan jelezték részvételi szándékukat a vizsgaidőszak dacára.

"Orbán Viktor nem tudta megtartani ígéretét, a köz- és felsőoktatás "problémája" nem oldódott meg karácsonyra. Magától és a politikusok félrevezető kommunikációs manővereitől nem is oldódhatott meg! Eljött az ideje annak, hogy megújult erővel folytassuk a munkánkat, hiszen válaszra már igen, de eredményre még nem sikerült sarkallnunk a kormányt!" - írják a szervezők, akik szeretettel várnak minden érdeklődőt a rendezvényre.

Hajrá diákok, már a világ is figyel benneteket!
A demokratikus, szabad, élhető Magyarország a tét.

A komcsi és fideszes diktatúrák után harcoljátok ki a boldog jövőtöket!

01234567 2013.01.08. 19:30:18

Ami meg ezt az egészet illeti, álliberalizmussal, elhallgatással, fényezésse, ezzel az egész köddel csak oda juthattatok ebben a témában, ahová a demokráciátok, ami szarabb, élhetetlenebb lassan, mint a lecserélt diktatúra volt ugyan ennyi idő eltellte után. Nektek meg már faszkalapok az jut, egy senkiházi, primitív Bayer igazabb ebben a témában mint ti. Egyikteké sem a teljes igazság, de a ti, minden cigány egy angyal, az együttélés mindőjükkel a menyország, küzdenek, próbálnak beilleszkedni mindahányan, nincs köztük épp úgy, arányában ugyan annyi rasszista, nem velükvannak 80%-ban tele a börtönök..bla..bla..dumátok már undorítóbb és hazugabb, mint Bayer írása. Jóval hazugabb...l

Tintás Bárnsz 2013.01.08. 19:49:37

Bayernek, a témával kapcsolatban általában, most is minden szava igaz. A cigányok nagy része tolvaj, rabló, erőszaktevő, lincselő, gyilkos állat, vagy potenciálisan az. Többségük egyszerűen nem rendelkezik azokkal a tulajdonságokkal, amik megkülönböztetik az embert az állattól. Analfabéta, vérfertőző, dögevő primitív ösztönlények, akik bármikor, bárhol elveszik azt, amit éppen megkívánnak és ha ebben akadályoztatva érzik magukat, akkor ölnek. Lehetne itt ezt még cizellálni, meg hozni a példák ezreit, meg az okokat keresni, de felesleges, hiszen ezt ma már a hülye is pontosan tudja, látja, tapasztalja. Éppen ezért, aki ennek ellentmond az szimplán hazudik, és a gyilkos paraziták cinkosa. Pont.

Ami viszont még ennél is sokatmondóbb, az például ez a videó

A borsodi cigányvajda (a hazai cigányság egyik első embere!) gyakorlatilag ugyanazt mondja, amit Bayer, miközben az ország 2 teljhatalmú vezetője néhány méterre tőle a fejét fogva, szemlesütve hallgatja. Beszédes kép, benne van minden. Ők azok, akiknek a pozíciójuknál fogva nemcsak feladata, de kutya kötelessége lenne, hogy megoldják, vagy legalábbis minden tőlük telhető módon próbálják megoldani a helyzetet. Ehelyett ők inkább az européer polkorrektség jegyében befogják a fülüket, a szemüket, gyáván kussolnak és továbbra sem tesznek semmit. A miniszterelnök, meg a belügyminiszter. Illetve dehogynem tesznek: azokat támadják már sokadszorra, akik kimondják a mindenki számára nyilvánvaló igazságot. Ha valakinek esetleg maradt még bármi illúziója a probléma súlyával és a nemzeti ügyek kormányának hozzáállásával kapcsolatban, annak különösen ajánlom ezt a videót.

A lényeg: a helyzet már nem kezelhető, nincs aki merné, tudná, akarná kezelni. Ezért el fog jönni az a pillanat, amikor választanunk kell, hogy ők, vagy mi. A kérdés már csak az, hogy mikor. De minél később, annál drasztikusabb lépésekre lesz szükség annak érdekében, hogy megvédjük a magunk és a gyerekeink életét, tulajdonát, a hazánkat, meg úgy általában a civilizációnkat. Addig pedig jobb híján, illetve választott vezetőinknek hála nincs más dolgunk, mint számolni az újabb és újabb áldozatokat és reménykedni, hogy nem mi leszünk a következők.

Boldog „Új” Évet mindenkinek!

Egy igaz ember 2013.01.08. 20:07:01

A magam részéről messzemenőleg vallom, hogy senkit sem szabad azért elítélni, aminek született. A viselkedéséért, életformájáért már annál inkább.
A saját szomszédaimon látom: isznak, szemetelnek, a környéket lassan elborítja a kosz és időnként ellopnak vagy szétvernek ezt-azt. Ha takarítasz, már holnap ott van a szemét, a cigarettacsikkek. Ez egy olyan probléma, amelyet meg kell oldani és amikor azzal szembesülök, hogy egyes szervezetek ezt emberi szabadságjognak nevezik, akkor én az ő működésüket ellenem és a gyermekeim ellen való merényletnek, bűnténynek.
Aki felszólal az időseket kirabló, másokat terrorizáló bandák mellett, azt arra kötelezném, hogy költözzön ki a budai házából és költözzön ezek mellé az idősek mellé és védje meg őket. Ameddig ezt nem teszik, hiteltelenek a számomra az elveikkel együtt.

Tücsök1 2013.01.08. 20:11:43

@Tintás Bárnsz: Választani akarsz? Írásod alapján módszeed a kőbunkó lesz és valaki,netám mindketten a földön maradtok, kiterülve. Tiszta kőkorszak, kőkorszaki módszerek és felfogás.Kár azért a sok iskolapadban töltött évért, nem tanultál te semmit a történelemből.

-JzK- 2013.01.08. 20:15:01

"A cigányságról

A cigány népesség eredetéről több középkori legenda született, és érdekes módon sok párhuzamot mutat egy másik népességgel, a Krisztus utáni zsidósággal a szimbolikus-mitologikus történetük.

Egyesek szerint – mivel „vályogvetők” voltak Egyiptomban – a cigányság a „tizenharmadik zsidó törzs”, illetve „Sába királynőjének és Salamonnak” frigyéből származó száműzött népség. Ezért volt sok helyen „Egyiptom hercege” stb. címe az egyes cigány vezetőknek, sőt innét ered az angol „gypsy” elnevezés is.

A népek szimbolikus történetében a letelepedettség és a vándorlás sajátos jelentménnyel bír – gondoljunk csak Káin és Ábel történetére. A vándorláson belül a „kóborlás” (a célt tévesztett száműzetés: kainiták, rabbinikus judaizmus, cigányság) a büntetéssel függ össze, míg a kiszakítás és a processzió a célra irányítottsággal (Ábrahám meghívása, Árpád honfoglalása stb.).

A cigányok „szent állata” a varjú. Egy dögevő vészmadár, ami jól kifejezi nemzetkarakterüket. Szét kellett szóródni a varjúfiókáknak a cigány népmonda szerint, mert Istent megbántották. Hasonló ez a „kóbor zsidó” legendájához, aki a Krisztust káromolta a kereszten. Amíg meg nem tér hozzá, addig bolyongania kell a népek között, és nyugalmat sehol sem talál.

A cigányok egyes néptörzsei magukat „kale”-nak hívják. Ez „feketét” jelent az ind nyelvekben. Összefügg Káli istennő személyével, aki a pusztítás, halál, dögvész istennője. Van egy pária (kaszton kívüli) népcsoport Indiában, amely kóborol, az asszonyaikat már gyermekkorban prostitúcióra adják, vérfertőzésben élnek, varázslással, meg kisegítő, vásári kézművességgel (pl. rézműves) foglalatoskodnak, dögevők stb. Őket is így hívják. Megjelenésük baljós előjel ott. A „varna” szó maga színt jelent szanszkrit nyelven. Ezt nevezték el a portugálok kasztnak (osztálynak). A magasabb varnáknak világosabb szín felel meg. A négy varnán (brahmin – pap; ksatrya – harcos; vaisnava – polgár; surda – szolga) kívül vannak a „kaszton kívüliek”, akik tisztátalanok, érintkezni velük tilos. Ők a páriák. A varnákon belül több ezer hivatás szerinti „dzsáti” van. A görög „asztignoi” kifejezés, érinthetetlent, törvényen kívülit jelent. Ebből ered a „cigány” kifejezés.

Van egy sajátos cigány folklór Franciaországban, a legnagyobb, kizárólagosan cigány búcsújáróhelyen. Ez a Rhone deltájában van. Marie-sur-Mar (Tengeri Mária) a hely neve. Három ereklye van ott. Mária Salome, Mária Magdaléna és Szent Sára. Szent Sára a cigányok szerint egyiptomi szolgálóleány, azaz cigány volt, akikkel együtt jött a két Mária az evangéliumot hirdetni Galliába, Szent Polikárp püspök tanítványának, Lyoni Szent Iréneusznak segedelmére. A nyári napfordulókor, amikor sötétbe vált a világosság, van egy sajátos szokásuk. A Kale Maria (Fekete Mária) szobrot feldíszítik, ilyenkor esküvőket, keresztelőket is tartanak. A szobrot megmerítik a deltában, és rituális mosakodást csinálnak itt. Hasonlóan, ahogy a hinduk a Gangesz deltájában.

A szimbolikus népkarakterológián kívül a cigányság a beltenyészet, a biológiai analógiával élve 90%-ban parazita létmódot folytató tevékenységével, és az ezzel együtt járó nemi, párválasztási szelekció („ki a menő csávó”, „ki a sukár a csaj”) évszázados hatása révén mint „népfaj” sajátos amalgám-ötvözetté alakult. Ez nem jelenti azt, hogy egyénileg nincsenek kivételek közöttük, de a szenttamási „ut in pluribus” (ahogy lenni szokott) elv szerint a cigányság parazita létmódja szerint nem élhet együtt a magyarsággal tartósan mint cigány. (Az egyéni kitérés lehetősége adott, mert az ember egyediség és személyiség is, túl a népiségi-kultúrális, vagy biologikumi-rasszbeli szövétnekén.) Maga a „cigánykodik”, „cigányútra megy” kifejezés is megjelöli, hogy ez életmódot kifejező szó lett, amely több (szinti, roma), indiai eredetű népcsoport gyűjtőneve lett Európában, akik önmagukat szigorúan elkülönítik egymástól. Nem-cigányra is mondják, hogy cigány. Ez olyan gyűjtőnév lett, mint ahogy régen a „vlach” nomád havasi pásztort jelölt, és a balkano-latin népcsoportokon (arumének, rumánok-románok, macedo-vlachok stb) kívül ezt délszláv, ruszin, sőt magyar, székely csoportokra is használták az oklevelek. (Emlékeztetőül: vlach => blach => venét, vend, windisch => white => havasi, hegyi. Havasalföld => Wallachia)

Így lett a „cigány” megnevezés alapvetően életmód jelzője, mely életmód az antiszociális mélyrétegeket jelöli. Így a „cigányság” nem integrálható, csak egyes cigány származású emberek. Hogy ez mennyire nem csupán neveltetés, életkörülmény, szocializáció kérdése, mi sem bizonyítja jobban, mint az, hogy 100 mélyszegénységben élő magyar közül 30-40 fog antiszociálisan élni, míg eközben cigány 90. Ez pedig csakis az átöröklődő genetikai hajlamosítások (diszpozíciók) által magyarázható, amely egyes népcsoportokban szignifikánsan magasabb. Mindezt egyedül az arisztotelészi-szenttamási emberkép tudja helyesen értelmezni. A gazdag ill értelmiségi pályára állott cigányok többsége is vagy csencseléssel, sefteléssel (leánykereskedelem, lopás, színesfémtolvajlás) lett gazdag, vagy pedig ingyenélő, nemzetellenes tevékenységet (szociológus, „közíró”, romológus) folytat. A kivétel erősíti a szabályt. Itt most nem a zenész romungrikra kell gondolni, amely külön dzsáti a cigányságon belül, még rasszjegyeik is szignifikánsan eltérnek."

Elstron 2013.01.08. 20:22:58

Kva. nagy liberálisként (tényleg) írom, hogy a cigánykérdést sosem fogjuk megoldani, ha nem merjük kimondani a tényeket. Bayer egy utolsó féreg, de perpill igaza van. Az az ország pedig egy okádék, ahol meghurcolnak valakit azért, mert leírta az igazságot.

septem 2013.01.08. 20:23:45

elkúrtátok ballibsik. már megint.

Tücsök1 2013.01.08. 20:37:37

@septem: Szerinted mi lett itt elkúrva? Hacsak az nem, hogy még téged is megtanítottak írni, bár hogy olvasni megtanultál, azt kétlem. Tőmondatokban már ki tudod fejezni magad. A nagybetűkig még nem jutottál el az előkészítőben?

vlgymir 2013.01.08. 20:51:37

@-JzK-: A forrásmegjelölés hol marad?

septem 2013.01.08. 20:56:31

@Tücsök1: érzed te azt, hogy mit. gondolom, ezért is személyeskedsz. meg nyilván azért, mert egy igazi intoleráns tuskó: ballibbant vagy.

Gera 2013.01.08. 21:05:03

@septem: Nem tudom, minek ez a ballibezés, az úgynevezett jobboldal ugyanúgy nem tett eddig semmit a probléma megoldásáért, mint a bal.

nu pagagyí 2013.01.08. 21:08:33

Az egész, magát nemzetinek nevező társasággal egy alapvető gond van: rombolják a nemzetet.

A nemzet ugyanis különböző származású, nézetű emberek összessége, akiket a közös kultúra és az egymás iránti szolidaritás köt össze. Történelmi kategória, amit mi is alakítunk. Nemzeti kultúránk tehát, a magát magyar nemzethez soroló emberek közös műve, magyaroké, cigányoké, németeké, szlovákoké, zsidóké. Mindannyian építjük ezt az országot, ki-ki tudása alapján. Elég, ha Bayert említem, aki talán nem teljesen magyar származású, de gondolom, a magyar nemzethez tartozónak vallja magát. Aki faji alapon cincálja a nemzetet, az gyengyíti azt. Ha ez szándékos, akkor jobboldali terminológiával nemzetárulásnak hívják.

Odáig rendben van, hogy fel van háborodva egy késelés miatt, bár a cigányok szisztematikus legyilkolásánál nem nagyon észleltem Bayer úr elemi felhorgadását. De, amikor egy eldurvult kocsmai verekedés faji gyűlölködésre sarkallja, akkor olyan magyarokat mocskol be, mint Mága Jenő, Cziffra György, Péli Tamás, Bari Károly, Dankó Pista, Gábor Áron és hát szellemi veztőjét Orbán Viktort,

DezInf 2013.01.08. 21:08:40

@septem:

Csak tanítani akart,de annyira ellenkezel:D
azért az idegen szavak mennek....

septem 2013.01.08. 21:27:06

@Gera: többet tett. pl. bevezette az iskolába járáshoz kötött segélyezést. már ezzel fényévekkel többet tett, mint a ballib, akik a megélhetési bűnözés kvázi engedélyezésével egyenesen a bűnözésbe lökték a cigányokat.

aztán, mivel ózd környékén ismerős vagyok, látom, hogy megjelennek egy évben egy hétre ballibék. telebeszélik az emberek fejét, hogy legyenek büszkék a kultúrájukra... aztán elhúznak nagy büszkén a milliós autóikkal, marad az a néhány apáca, aki egész évben tanítja, eteti a gyerekeket.

elhiszem, hogy ballibéknek lehet vmi bűntudatuk, amiatt hogy egész országrészeket küldtek padlóra. a cigányság alól konkrétan kihúzták a szőnyeget a szent pénzpiac nevében - talán ez is szerepet játszhatott a megélhetési bűnözés bevezetésében. az hogy, ezzel is csak ártottak a cigány embereknek, mit számít? a lényeg, hogy egymásra tudják uszítani az embereket. így látom én a ballibeket, akiknek nevük is hazugság: se nem baloldaliak, se nem liberálisok. azok meg főleg nem, akik itt fröcsögnek, uszulnak a blogok alatt. tudom, mert vannak baloldali és liberális barátaim. egyikőjük sem gyűlölködik, soha.

septem 2013.01.08. 21:29:51

@DezInf: te is csak ennyit tudsz, gúnyolódni. elég kevés.

Muzsikok közt 2013.01.08. 21:36:49

Bayer Zsoca akkora király lett az Indexen, hogy mellette nem fér a címlapra a 2012es 2,1%-os államtháztartási hiánycél.

2,1%

Nyehehe, még a Portfólió sem merte kiírni.

Tücsök1 2013.01.08. 21:38:56

@septem: Sajnálom,hogy személyeskedésnek veszed amit írtam. Most már kíváncsi lettem.Szerinted mit érzek, mi lett itt elkúrva? Miért lennék intoleráns? Mert értelmes, előremutató gondolatok helyett ballibsiző tőmondatokkal elintézed a poblémát és ez nekem kevésnek tűnik? Olvasd értően alant nu pagagyit. Szerinte is ez a részekre tagolás robbantja szét az oszágot, amiben benneveszünk mindannyian.

septem 2013.01.08. 21:46:04

@Tücsök1: ez mi?

" Hacsak az nem, hogy még téged is megtanítottak írni, bár hogy olvasni megtanultál, azt kétlem. Tőmondatokban már ki tudod fejezni magad. A nagybetűkig még nem jutottál el az előkészítőben? "

ez nem személyeskedés?

megmondom mi ebben az elkúrás. az, hogy ez az egész ügy úgy látszik, hogy megint a cigány mellé állnak, aki hátulról szívre szúr. annak meg neki mennek, aki ezen felháborodik. ennek az egésznek ilyen optikája van. ezért tűnt el az szdsz.

Gera 2013.01.08. 21:47:40

@septem: Jó, talán nem semmit, de majdnem.

septem 2013.01.08. 21:51:03

én, úgy látom, hogy a ballib annak is neki megy, aki jót akar a cigányoknak,. pl. a pesty film szereplője.
ezért gondolom azt, hogy igazából fikarcnyit sem érdekli ballibeket a cigányság sorsa, csak politikai haszonszerzésre használják az embereket. tömegek nyomorából csinálnak maguknak hasznot.

Tücsök1 2013.01.08. 22:01:10

@septem: Akkor én is vehetem személyeskedésnek ezt az állandó ballibsizést? De tudod, ezzel engem nem tudsz megsérteni. Szerintem arról szólt ma minden, hogy nem a cigányok mellé álltam, hanem Bayer szennyes gondolatai ellen tiltakoztam.Én ezen az optikán keresztül látom a történéseket és elkeserít, hogy megint ott tartunk, ahol 70 évvel ezelőtt.

septem 2013.01.08. 22:05:16

@Tücsök1: szerintem nem veheted személyeskedésnek, mert nem neked címeztem az elkúrós bejegyzést. viszont te arra válaszoltál nekem, hogy nem tanultam meg írni, olvasni, stb... tudod, akinek nem inge,...

70 éve a 2. világháború dúlt, ezek szerint most ott tartunk?

bigthereal 2013.01.08. 22:05:37

"nőellenes nézet"

az, hogy a nők szüljenek, nőellenes nézet:)

hah, egészen érdekes módon gondolkozol, barátom...

ki szüljön, ha nem a nők? javaslat? a férfiak? a fák?

vagy a nők (látszólagos) EGYÉNI boldogulása előrébb való, mint a társadalom fenntartása, és fejlődése? így gondolod?

bigthereal 2013.01.08. 22:07:31

egyebekben meg bayer azt mondta, hogy a cigányság jelentős része nem képes a civilizált viselkedésre, büdös, hangos, lop, rabol, öl, késel, bosszút áll. ezek tények.

ezzel a résszel nem kíván együtt élni, sem ő sem én, sem a magyar társadalom még normális része. te igen, kedves poszter?

bigthereal 2013.01.08. 22:08:54

@nu pagagyí: szó nincs róla, nem olvastad a cikket.

vagy ha igen, akkor nem érted, amit olvasol.

Proszektura · http://proszektura.blog.hu 2013.01.08. 22:18:42

@bigthereal: Néhányszor olvasd át, mit mondott Varga István, előbb-utóbb csak megérted.

Tücsök1 2013.01.08. 22:21:24

@septem: Rendben, úgy látom ma már nem tudunk újat mondani egymásnak. Nyugodalmas jó éjszakát mindenkinek.

bigthereal 2013.01.08. 22:21:37

@Proszektura: azt mondta, hogy a nők elsődleges feladata a szülés, minden további, pl. az önmegvalósítás csak ezután jön.

ez nőellenes? ki szüljön, ha nem a nők?

és ha nem szülnek, mert éppen önmegvalósítanak, akkor mi lesz 20-40-60-100 év múlva?

Pipas 2013.01.08. 22:23:38

@Tücsök1: "ma egy cigány származású ember, az nem nyit, hanem visszahúzódik a sajátjai közé, mert ott viszonylag biztonságban érzi magát.És akit sarokba szorítanak, támadva védekezik. "

Jah, általában még jóval azelőtt, hogy megtámadnák, mi? Merthogy szegény cigányoknak vissza kell húzódniuk a sajátjaik közé, mi? Rettegnek mi?

Mesélj, kiknek kell még rettegniük kicsiny hazánkban?!

tundrazuzmo (törölt) 2013.01.08. 22:31:32

Jó lenne megérteni azt, hogy az ilyen Bayer-féle félállatok miért írják azt, amit írnak.

Mivel Bayer képtelen az emberi kommunikációra, ezért tagolatlan mondattöredékek törnek elő koponyájából. Olyan mint a kisgyerek, aki sír, ordít, tombol, mert valami baja van.

Mit tegyünk az ilyennel? Verjünk le neki egy nagy büdös pofont, hogy mit üvölt a hülye kölök? Vagy ÉRTSÜK MEG A PROBLÉMÁT, ami miatt Bayer sír?

Valójában nem minden cigány alkalmatlan az együttélésre, de sokan tényleg alkalmatlanok. Valójában nem mindegyik viselkedik állatként, de sokan tényleg úgy viselkednek. Főleg konfliktushelyzetben.

Ez ellen a cigányoknak IS tenniük kell, és a többieknek IS. A szélsőjobb hazugsága az, hogy CSAK A CIGÁNYOKNAK kell változni, a többségnek nem. A ballibek hazugsága pedig az, hogy CSAK A TÖBBIEKNEK kell változtatni, a cigányoknak nem.

Az igazság a két álláspont között van. Mind a cigányoknak, mind a többségnek változtatni kell. És amíg a cigányok között a bűnözés, a primitívség, az iskolázatlanság, a kulturális és gazdasági leszakadás a probléma, addig nem segélyekkel kell csupán tömni őket, hanem megakadályozni a lopkodásaikat, munkára szoktatni őket, és konkrét stratégiával segíteni a felzárkóztatásukat.

Annyi EU milliárdot elvertek már "roma felzárkóztatásra", hogy abból simán létre lehetett volna hozni egy KIPP* típusú felzárkóztató iskolarendszert. Amerikában működik, itt is tudna, ha nem a korrupt vezetők, és a meglévő diszfunkcionális szociális intézményrendszer fenntartására menne a lóvé.

* KIPP = en.wikipedia.org/wiki/Knowledge_Is_Power_Program

veracity 2013.01.08. 22:39:40

magyarhirlap.hu/ki-ne-legyen

Ez a vitatott Bayer cikk.

Érdemes elolvasni és utána véleményezni. Nem fordítva.

Bár a legtöbb felháborodott elmeháborodott nem olvasta a cikket, csak hőbörgi a hülyeségeit az éterbe.

Először olvass, utána gondolkodj.

P.Freddy 2013.01.08. 23:13:24

@veracity: Elolvastam. És most akkor mi van?

Ettől még például a klotyóba visszanézve hálistennek csak azt látni ami odavaló, és ez így egészséges. Egy bayer-fej rémisztő lenne, pláne olyan sz.rosan, bár mondjuk nagyságrendileg nem rontana rajta az utcai viseletéhez képest.

veracity 2013.01.08. 23:20:49

@P.Freddy: Hát az van, hogy íratkozz be megint a második osztályba. Jövőre megint megpróbálhatod elolvasni. Türelem. Légy kitartó.

But you must try, try and try, tray and try, you'll succeed at last.

alien 2013.01.08. 23:27:23

bayerra szavak sincsenek, lám navracsicska kitenné bűzhödt lényét onnan, /bár emlékezzünk vissza békében boldogult csurkabátyánk egy kis bújtatott zsidózásért magasztos és jobboldali taknyán csúszott az mdf-ből ki/ szerintem bayer nem fog mert majd most jön a jól bevált pávatánc.
de a narancshorda lassan megmutatja igaz valóját, ők akik olyanok, hogy az alkotmányba tehetnék ami alkotmányellenes (a saját új tákolmányukkal is) és olyan ember van a pártjukban aki másoknak nem is kevésnek válogatás nélkül adná a nemlét kegyét.
a magántulajdon fogalma nekik annyit tesz, hogy minden az övék,
a ne hazudj meg ismeretlen nézzük meg arrogánstónit a majdjólbealkotmányozzukdeilyentnemmondtam hehe videót
a jogállam szerintük azt jelenti, hogy az államban nekik mindenhez joguk van
és most felteszik az i-re a szarpöttyöt azembereknek olcsóbb lesz a rezsi (a jó öreg kádárjani is elégedetten csettintene a nyelvével, ha valami farok el nem lopta volna a fejét)
na és az hogy azt ki fizeti meg, meg hogyan fejlesztik az így is széteső hálózatokat azt majd mondja meg a bajnai

veracity 2013.01.08. 23:36:01

@alien: Ugye buzikám te kiverted a farkad, amikor a Feri a szaudi focistákkal terrorista viccelt! Az öregecskedő feleségek esetén meg csak a szádat nyaltad?

Amidazophen 2013.01.08. 23:38:10

Á, dehogy: nem kell Bayer Zsoltot senkinek sem likvidálni, még saját magának sem. Ő ugyebár jó ember: nem eszi meg a szart és nem dugja meg a saját nagyanyját.

Ám attól azért nem tudnék eltekinteni, hogy BZs-ot nyilvánosan ne kasztrálják! Az mtv-1 élő adásában, Obersovszky közvetitése mellett.

Persze: érzéstelenités nélkül!

P.Freddy 2013.01.08. 23:47:42

@veracity: Látom küszködsz az angollal, ne add fel, menni fog, bár tálcával inkább ne próbáld meleg pite nélkül.

Bayerre visszatérve, szavak egymás után, nulla. Egyvalamire jók, amire kb. bármilyen aljószer, pia, drog stb: elfojtott, titkolt, kitörnivágyó beteg érzelmekre tényleg tud hatni. Beteg ember, beteg célcsoport, beteg érzelmek, beteg gyűlölet: erre simán fel lehet építeni egy tákolmányt. Itt vagy rá példának te is.

bigthereal 2013.01.09. 00:30:49

@P.Freddy: te sem érted a cikk lényegét, a bűnöző cigányokat nevezte állatoknak, a kooperatív, becsületes, beilleszkedőkkel pedig szerinte is együtt lehet élni.

te együtt szeretnél élni a bűnöző cigányokkal? ha nem, akkor egyetértesz bayerrel.
ha igen, akkor tessék kipróbálni egy abaúji faluban!

balsa02 2013.01.09. 00:46:58

Liberálisként mondom, hogy sajnos Bayer Zsoltnak igaza van, még ha nem megfelelően hangsúlyoz is. Ahogy leírta, ez a réteg teszi tönkre a rendes cigány többség boldogulását. Nem igazán tudom mi lehet a jó megoldás, de valószínűleg egy amerikai típusú felkaroló kulturális asszimiláció segíthet. Tehát iskolázottságot erőltetni, és állami munkahelyeknél priorizálni őket.

És sajnos Varga Istvánnak is igaza van, ha el akarjuk kerülni a népesség elöregedését, és öregségi nyugdíj problémáját, akkor arra egyedül a megfelelő gyermekvállalás a megoldás. Míg 3 gyermek óvodába kerül és anyuka "felszabadul" eltelik 10 év. Bármilyen hihetetlen a cikk írójának, de 35 év felett egy nő már veszélyeztetett terhesnek számít és ráírják a kórlapjára "idős gravida". Tehát húszas éveink közepén el kell kezdeni a gyermekvállalást ergo a gyerekek után jöhet a karrier. És nem úgy kell gyereket nevelni, hogy beadjuk bölcsibe a gyereket, akinek pedig még 3 éves koráig az anyja mellett van a helye.

Hogy ennek aztán mi köze Varga István szerint a családon belüli erőszakhoz elképzelni nem tudom. Gondolom a szokásos tegyünk egy f*ság mellé egy igazat taktika.

Szociknak vége 2013.01.09. 00:52:47

@balsa02: de valószínűleg egy amerikai típusú felkaroló kulturális asszimiláció segíthet.

- Akkor gyüjtsünk pénzt nekik a jegyre mert a náci Kanadának nem kellenek...:)

balsa02 2013.01.09. 01:11:10

@MetroGoldwinMayer: Sajnos ez egy hosszú folyamat, és több mint valószínű, csak gyerekek esetén működik, tehát több generáción át folytatott munka hoz megfelelő eredményt.

Kanada és a többi EU ország tipikus strucc politikát folytat, lehetőleg ezt a problémát próbálják távol tartani maguktól. Olaszország viszont már nem úszta meg ilyen egyszerűen.

SPYD3RM4N 2013.01.09. 02:23:59

A "nemzeti" szó jelentése Magyarországon mindig is a szemét geciláda és elmebeteg pszichopata emberek mások elleni agresszív uszításával volt egyenlő. Sajnálom, hogy ez a köpedék nemzetáruló népség kisajátíthatta magának ezt az eredetileg szép jelentésű szót.

komplikato 2013.01.09. 02:55:37

@tundrazuzmo: Sokszor nem értek egyet azzal amit írsz, de ez nagyon is valóságos lefestése a helyzetnek ... sajnos. Szóval igen, minden benne volt.

komplikato 2013.01.09. 02:57:28

@balsa02: "Kanada és a többi EU ország tipikus strucc politikát folytat ..."
Hát szerintem még mindig sikeresebbek, mint mi. Ha itt nem folyna strucc politika, nem írogatna ilyet a Bayer, nem volna rá igény. Ha igazán mindenki képben lenne.

komplikato 2013.01.09. 03:02:54

@balsa02: "És nem úgy kell gyereket nevelni, hogy beadjuk bölcsibe a gyereket, akinek pedig még 3 éves koráig az anyja mellett van a helye."

És akkor felébredtünk mert bilibe lógott a kezünk. Ez itt Magyarország bakker, talán ha a lakosság legjobban élő 20% akit nem terhelne szét anyagilag ha így tenne? Már persze HA lennének bölcsik ugye. Arról híres a gazdaságunk, hogy itt a férj fizetéséből el lébecolnak 10 évig asszonykák otthon 3 gyerekkel, mi? Ráadásul új MTK alapján terhes nő már kirúgható és már melóhely se köteles visszavenni anyukát ... aki elmegy szülni, annak hosszú évekre annyi, mint munkaerő. Hungarian Reality.

Az meg tök jó, ahogy itt leírjátok, a Varga csak ezt írta, meg azt és igaza van, de a varga egy csomó suttyó szemétséget is írt és mondott, akit tényleg érdekel 2 perc alatt talál róla elég cikket ...

Tamás Csacsicska 2013.01.09. 03:54:10

-JZK-

Te és a haverjaid vagytok a zsidók 14. és 15. törzse... Jézus meg magyar volt, valamint Isten is magyarnak született, és most Orbánban inkarnálódott. Nem is: Kövérben! Kövér prófétája Bayer. A Fidesz pedig a kiválasztott nép, beleértve a határon túli szavazókat. És így tovább...

Csak Te nem születtél normális embernek. Menj, szavazz a Fideszre és a varjúk helyett puszild meg a Turulmadár sarkát.

jog-ász 2013.01.09. 06:28:14

szokás szerint látszik a kommentekből, hogy bayer irásának az egyetelen célja a gőz kieresztése, és totál semmire nem jó..a lényeg nem az hogy az irása igaz vagy sem, gondolom zsolti nem a cigánysor melletti palotában lakik, max beszélhetett olyanokkal akik ilyen falvakban, városokban laknak..a baj az hogy az irásával kurvára semmit nem ér el!! amikor erről az irásról volt szó, én szégyelltem magam,égett a pofámon a bőr, mert két nagyon normális cigány származásu kollégám is jelen volt..na rájuk nézve baromira sértő volt ez a stílus. ez a baj bayerrel, hogy a fröcsögésen kivül a munkássága egy kalap szart sem ér..ő nem családgondozó, nem szociális munkás, nem cigányokat foglalkoztató munkáltató, nem cigányfaluban orvos, tanár, nővér, magyarul a pofázáson kivül semmit nem tesz, a kiirtásukon, bebörtönzésükön kivül épkézláb javaslata nincs.

zsoltival még az is a baj, hogy ha a cigányok eltünnének hirtelen, jönne a következő csapat aki ellen uszítana, lehet azok hamarosan ti vagy én lennénk.

csavari 2013.01.09. 07:35:17

@itchap:

Érdekes amíg a ti újságotokban nyomta ezt a szöveget semmi bajotok nem volt vele! természetesen utálom a bayer rabbit mert az igazi éne az amit nálatok tanult az mszmp nevelő iskolájában a kiszben! Csak gondolom szembesült a tényekkel barátai és családja által és megírta a tényeket ami titeket mindig is zavart! Ti csak akkor vagytok formában amikor az illetékes segget amit elétek tolnak fényesre nyaljátok és azt a népet gyalázzátok amiből jómódban éltek! Érzitek, hogy közeleg a vég és ezért ordibáltok mint az állatok!

belső elhárítás · http://nincskegyelem.blog.hu 2013.01.09. 07:56:39

A hozzászólók jelentős része nem alkalmas az együttélésre. Nem alkalmas arra, hogy emberek között éljen. A hozzászólók ezen része állat, és állatként viselkedik. Akkor és azzal akar verbálisan üzekedni, akit és ahol meglát. Ha ellenállásba ütközik, verbálisan gyilkol. Ott és akkor ürít verbálisan, ahol és amikor rájön. Ha valamiért ebben akadályoztatva érzi magát, verbálisan gyilkol. Az kell neki, amit meglát. Ha nem kapja meg azonnal, elveszi és verbálisan gyilkol. A hozzászólók ezen része bármiféle emberinek nevezhető kommunikációra képtelen. Leginkább tagolatlan hangok törnek elő állati koponyájából, és az egyetlen, amit ért ebből a nyomorult világból, az az erőszak. Mindeközben a hozzászólók ezen állattá lett fele az idióta nyugati világ „vívmányait” használja.

maxval, a gondolkodni próbáló birca · http://maxval.co.nr 2013.01.09. 08:01:58

A német nemzetiségű, náci hitvallású Bayernél ez lelki probléma: érzi, hogy a nyilasok nem fogadják be őt maguk közé, így igyekszik folyton bombasztikus, túlzó szövegekkel bizonygatni "fogadjatok be, baszdmeg, én is olyan vagyok, mint ti!".

hülye barom 2013.01.09. 08:07:48

Bayer úr írásának utólagos kiegészítésével szimpla szociáldarwinizmussá halványította a szalonfasizmus árnyékát.

felcsutisuttyo 2013.01.09. 08:11:10

Ha az autóban ülő előtt feltűnik Bayer Zsolt, vagy a BIRKAMENET bármely tagja, esetleg a jobbikos, fasiszta csürhe , kéményseprős ruhában vagy anélkül, de "Szép Jövőt KIABÁLVA...
. AKKOR ADJUNK GÁZT !!!!!!!!
AKIT ELÜTÜNK ANNAK PECHJE VAN! ( szabadon Bayer Zsolt( megfogalmazása a cigányokról) után!
Ha bántani merik a diákokat, akkor a Nép szarrá lövi őket ha kell!!!!!

DezInf 2013.01.09. 08:12:49

Vera,Metro csuda egy páros:)

A végén megtaníttok minket olvasni,gondolkodni,megérteni.
Van egy nemzedék aki ezt megtanulta régen,amikor még a sorok között kellett kiolvasni a szándékot.

Akkor sem voltunk analfabéták,most sem.

Adott egy probléma - a cigányság ( és a mélyszegénységben élő nem cigányok) társadalmi helyzete,kilátástalannak tűnő jövője.
Erre a kérdésre jó megoldást egyetlen regnáló hatalom sem tudott adni. Az uszítás,a hangulatkeltés,a gyűlölködés, a megosztás az amit eddig láttunk. A tüneteket próbálják kezelni,közben a beteg állapota csak romlik.

Megoldás csak valamilyen közös, konszenzusos stratégia mentén képzelhető el. Kormányokon átívelő hosszútávú cselekvési program ( kellő anyagi és társadalmi támogatottsággal, kontrollal ) az ami célravezető lehetne.
Négy év erre kevés-négy év csak a "vezetők" jóindulatának,a szavazatok megvásárlásának hagy teret. Ez a mostani állapot.( Választások-szavazók-szavazatok,4 év haladék)
Félre kellene tenni a politikai álláspontokat,közösen kellene kialakítani a pontos stratégiai célokat,meghatározni a rendelkezésre álló eszközöket, biztosítani az erőforrásokat,kialakítani a monitoring rendszert amely megakadályozza a korrupció rátelepedését a folyamatra.

Ezt a megoldást sokan átgondolták,elemezgették,majd rájöttek tiszta utópia.

Az ország mentálisan erre képtelen, a két (néha háromnak látszó) oldal alkalmatlan ennél jelentéktelenebb kérdésben is közös álláspontot kialakítani. Alkalmatlan,mert nem érdeke. A pillanatnyi pozíciók megszerzése, a klientúra helyzetbe hozása , a társadalom megosztottságának fenntartása a célja. Ez biztosítja a politikai váltógazdálkodás négyéves ciklusának ördögi mókuskerekét.

Amíg ezen nem változtatunk addig ezek a problémák folyamatosan újra megjelennek, mindig lesz aki ezt gerjeszti,lesz akinek ez éppen kapóra jön,lehet ballibsizni,nácizni,bélyegezni,cimkézni.
A végén meg kényelmesen hátra lehet dőlni a karosszékben és azt mondani: Minden tőlünk telhetőt megtettünk,de a másik oldal annyira értetlen, meg sem hallgatja azt amit mondunk. Csak politikai előnyt akar szerezni ebből a helyzetből........ Mi tényleg megtettünk mindent, ennyi!
A kerék forog tovább,a kérdés kapcsán egymásnak feszültek a vélemények,gondolatok,álláspontok. Megoldás nincs,de esély sincs rá hogy legyen.......

felcsutisuttyo 2013.01.09. 08:30:37

@maxval, a gondolkodni próbáló birca:
német nemzetiségű???? de kinézetre "madár" s..lassan elő is kerül a fitymájának darabja amit lemetéltek....:))))

felcsutisuttyo 2013.01.09. 08:36:28

A Fidesz pénzeli és szervezi a BIRKAMENETET...egyre többen tudják, sőt most már tovább is van adva !!!!!Már külföldön is erről beszélnek....Már mindenki tudja, tagadni sem lehet.....
a látszat az, aminek betiltására a hatalom nem talál legitim eszközt, arra kirendeli a "lelkes", állami apanázsból is finanszírozott civileket, mindezt az "igazi demokrácia építése" zászló alatt. Ez pedig nem tűnik túl demokratikusnak.
Egyik cikk komentje mesélte az apósáról aki elmondta :
Szelid sunmalac-Elmeny designer 2013.01.04. 09:39:30
Birkamenetesek:))))A pénzért bégetők...hehe
Bár,..ne bántsátok a Békemeneteseket! Többségük egyszerű, jólelkű, de naív, irányítható, megvezethető birka ember. (vagy gerinctelen karrierista) Tudom, mert az apósom is ilyen. Arany szive van, de a politikához, meg úgy általában a közélethez segghülye. Ő azért megy, mert a haverokkal együtt lehet, jól bepiálnak, sétálnak egyet, meg a Fidesz néha elviszi őket Lengyelországba, Erdélybe, s a legutóbb, ha jól emlékszem azt mondta Szlovéniába vitték őket (bár oda nem tudom miért ?). Szóval az egész leginkább egy amolyan nyugdíjas kör, de sajnos nem veszik észre, hogy mi és ki van mögötte, és mire megy ki a játék.Viszont a Nép többsége tudja
hogy ez olyan Fidesz pénzelte szervezés. Ezeket az embereket észérvekkel nem lehet meggyőzni, mert érzésekkel gondolkodnak, vagy sík hülyék.
Ezért nem Őket kell bántani, hanem azokat a szemét faszokat, akik kihasználjak őket.

felcsutisuttyo 2013.01.09. 08:39:31

Itt az ideje a BIRKAMENETET szétkergetni , bégessenek otthon
Ez EGY Fidesz MŰVI NEMZETI SZAR !!!!

felcsutisuttyo 2013.01.09. 08:40:34

@hülye barom: Nem Bayer úr.!!!!!
...EZ EGY MOCSKADÉK,---EMEBEReK SALAKJA!!!!!!!!!!!!!!

FireFly111 2013.01.09. 08:44:52

Éppen most jövök a Magyar Hírlap oldaláról, érdemes megnézni. A kommentelők túlnyomó többsége szerint Bayer Zsolt egy "korrekt" cikket jelentett meg és mindenben igaza van.
Mások szerint meg persze fajgyűlölő, kirekesztő... stb. Most akkor hogy is van ez?
Ez a kettősség mérgezi az egész magyar közéletet, az elektronikus médiát, a nyomtatott sajtót. Úgyhogy elsősorban hírgyűjtőportálok segítségével tájékozódom, mert ott legalább mindkét tábor véleménye megjelenik.
Mondjuk annyit azért meg lehet állapítani, hogy Bayer Zsolt véleménye nem éppen a társadalmi megbékélés érdekeit szolgálja...

Doki J. (törölt) 2013.01.09. 08:50:03

Kedves Liberálfasiszták!
Csak azt kívánom nektek és a családotoknak, hogy úgy igazából lássatok közelről cigányt, vegyenek körbe bennetek, lakjanak mellettetek, naponta alázzanak meg, rabolják ki és verjék össze védtelen öreg rokonaitokat, és ha rájuk néztek vágjanak kést belétek, akkor majd vállalom, hogy tiltakozom ellenetek és elhatárolódom a fajtátoktól, ha cigányozni mertek!

Kalmár 2013.01.09. 08:56:21

Kiváncsi vagyok, hogy az itt hőzöngők közül hányan OLVASTÁK Bayer írását.

Gyakorlatilag arról szól, hogy az Oláh Gergő féle cigányok tesznek sokat a normális együttélésért. A magyarok pedig szép példát mutattak, hogy a sok hazug "nácizmus van magyarországon" típusú liberális kamu ellenére pont őt szavazták győztesnek....Nocsak, mégsincs akkora fasizmus?

A folytatásban kétsgtelenül nyersen fogalmazza meg, hogy a sportolót összeszurkálló állatok nem a társadalom részei, őket ki kell vonni a forgalomból bármi áron. Szerintem is ÁLLATOK. Én ki is végezném az ilyeneket.
Értem én, hogy jó lenne a jobboldal egy fontos szereplőjét kinyírni, de kevés ember gondolja, hogy a fenti gondolatok nem igazak.

Bayer nem a cigányokat nevezte állatoknak, hanem azokat, akik úton útfélen lopnak, rabolnak. Az útra szarnak(nézz körül egy diszkó után) akik a buszon erőszakoskodnak, telefont tépnek ki gyerekek, nők kezéből stbstb. Nem véletlenül írt Gergőről is. Sok ilyen kellene.
Teljesen egyetértek vele.

felcsutisuttyo 2013.01.09. 09:01:22

"Bárki, aki ebben az országban elgázol egy fasiszta csürhéből valót, akkor cselekszik helyesen, ha eszébe sem jut megállni. Bayer Zsolt elgázolása esetén esetén tapossunk bele a gázba. Ha időközben körbeállják autónkat a fasiszta jobbikos csürhések és "Szép jövőt" felkiáltással közelednek, még inkább tapossunk bele a gázba. Akit meg elütünk, annak pechje van."

felcsutisuttyo 2013.01.09. 09:02:40

@FireFly111: MERT A MAGYAR NEMZET--Fidesz Maffia újságja:))))
Szart ne olvass!!!!

felcsutisuttyo 2013.01.09. 09:03:58

Vagy Magyar Hírlap---az is Fidesz Maffia Újság!!!!!
(Ezek meg lesznek szüntetve a nagy leszámolás után 2014 ben)
Örülnek ha élve maradnak...mert LÁZADÁS LESZ--NEM SZAVAZÁS !!!

Netuddki. 2013.01.09. 09:08:45

Persze, magyarázkodik. Ez a fideszseggnyaló féreg túllőtt a célon aztán belengették neki, hogy kirakják a fideszből. Gondolom nem az fáj neki hanem az, hogy a zsíros állása is ugrik.
Az ilyenek a legnagyobb kártevők. Mégcsak nem is meggyőződésből cigányozik hanem mert azt hiszik ezt várják el a gazdái tőle. Gondolom az a leosztott feladata, hogy zavart és megosztást keltsen a jónép között...

2013.01.09. 09:17:34

@felcsutisuttyo: Kívánok neked egy Olaszliszkai esethez hasonló élményt, ahol te és gyerekeid lesznek Szögi Lajos és családja.
Adjon az Isten neked több eszet!

Swind 2013.01.09. 09:25:10

Bayer úr arra is adhatna tanácsot, hogy hogy lehet eldönteni hiba nélkül 100%-osan, hogy KI A CIGÁNY.
Tényleg megtudja valaki mondani? Cigány bűnözésre más törvények vonatkozzanak, mint a meglevőek? Ok, akkor ki kellene dolgozni valamit biztos sémát, hogy meghatározhassa, hogy ki cigány és ki nem.

Ha mégis viselkedési minták, illetve elkövetett bűnök alapján határozza meg, akkor vannak törvények, van rendőrség, és azoknak a betartása, BETARTATÁSA mindenkire vonatkozik magyarország területén.

Totof 2013.01.09. 09:29:46

@Kalmár: Gyakorlatilag arról szól, hogy a bűnöző cigányokkal kell kezdeni valamit. Nem arról, hogy a hasonló bűnöket elkövetőkkel, hanem csak azokkal, akik cigányok.
Mintha más nem gyilkolna, meg nem szarna a diszkó mellé.

Swind 2013.01.09. 09:34:57

Nézzünk egy példát: Odamész az utcán egy tetszőleges emberhez és megkérdezed: Cigány vagy?

válasz opció: Nincs a felmenőim között indiai eredetre utaló génállomány.

válasz opció: Szép testvérem, hát miért kérdezel tőlem ilyet?

Puff lebukott?

kiválasztasz még egy embert: eltudja mondani a Himnusz második versszakát?

válasz opció: Igen
válasz opció: Nem

puff lebukott?

Kalmár 2013.01.09. 09:51:14

@Totof: Így van. Sajnos évtizedekig úgy tettünk, mintha a cigánybűnözés, nem egy külön társadalmi jelenség lenne.
Éppen ezért nem tudjuk megszüntetni.
Ez a kultúrájukban gyökerezik.
Nem divat a mai beteg liberális világban belátni, de a cigányoknál a 12-13 éves gyerekek szexuális élete elfogadott. Sokszor a családon belül kapják a "beavatást".
Ha a család éhezik, el kell menni lopni. Ez ebben az esetben nem számít bűnnek.A munka a magyarok dolga, nekik a megélhetéshez JÁR segély.
A tanulásra nincs esély, mert a sokadik generációt tartjuk el ingyen. Nincs aki segítse a gyereket egy normális értékrend kialakításában. Felkelni, tisztálkodni, dolgozni, hazamenni, a gyerekkel tanulni, fürdeni, lefeküdni. Na ez a rendszer teljesen idegen a cigányság nagyrészétől. Ez azoknak a hibája, akik ehhez szoktatták őket.Saját fülemmel hallottam, kb 10 éve egy asztalnál beszélgető cigány társaságot, ahol győzködték az egyik 20 év körüli srácot, akinek még nem volt gyereke, hogy ez így nem mehet, mert teljesen lenézik a többiek. És akkor hangzott le egy fasza érv: Eltarcsajazállam! Pont így... a kurva anyjukat!
Végre jó irányba indultunk azzal, hogy kötelezik őket közmunkára. Generációknak kell így felnőni, hogy a munkának becsülete legyen a cigányság körében is. Jellemző, hogy akik ki tudtak szakadni a cigánysorról, azok jobban utálják a cigányokat, mint ahogy Bayert vádoljátok.

Szóval igenis a cigánybűnözésnek nem az a megoldása, mint a bűnöző magyaroknak.
Jó lenne, ha ezt nem fasizmusnak látnátok, hanem egy legitim véleménynek. Sokan gondoljuk így. Főleg azért, mert a hagyományos bűnüldözés semmit nem csökkentett a cigányság körében tapasztalható magas bűnözési rátán.
Nem csoda, az nem sima kriminalisztikai probléma, hanem sokkal több.
Társadalmi.

kifordított nagyanyó 2013.01.09. 10:01:24

bayernek nincs mit magyarázkodnia.
Lehet hogy egy utolsó senki de ez a cikke telitalálat!

tundrazuzmo (törölt) 2013.01.09. 10:05:33

@Kalmár: "Gyakorlatilag arról szól, hogy az Oláh Gergő féle cigányok tesznek sokat a normális együttélésért. A magyarok pedig szép példát mutattak, hogy a sok hazug "nácizmus van magyarországon" típusú liberális kamu ellenére pont őt szavazták győztesnek....Nocsak, mégsincs akkora fasizmus?"

Azért erre ne vegyél mérget... Rebesgetik - és tudod, nem zörög a haraszt, ha nem fújja egy paraszt - hogy az RTL és a TV2 az ilyen "sms-ben szavazós" műsorokban egy csomó "belső" mobilszámot is használ. Képzelj el mondjuk 10 számítógépet, sim kártyákkal, sms programokkal. Percenként ezres darabszámban nyomja ki magából az sms-t. Úgyhogy szépen előre meghatározzák, hogy ki lesz a győztes. Utána csak várnak, hogy a valódi sms szavazók is a kiválasztott jelöltre szavaznak-e. Ha igen, akkor nem avatkoznak be. Ha a nép véletlenül mást akarna, akkor az sms gépek működésbe lendülnek, és percenként 10 ezer szavazattal néhány perc alatt visszafordítják a végeredményt.

KI SZAVAZTA MEG Oláh Gergőt? Nem tudhatjuk...

okostojgli (törölt) 2013.01.09. 10:11:28

„Az pedig, hogy ... mindössze egy mondatot idéz, imigyen megváltoztatva a szöveg teljes értelmét és a szerző szándékát, aljas és ocsmány hazugság."

Nézdmá', valami Őszödi Beszéddel éppen pont kretén Bayerunk csinálta ugyanezt.

Gyurcsány egy mocskos közokirathamisító adócsaló ! · http://www.youtube.com/watch?v=Fe_6EavXIwA 2013.01.09. 10:21:25

Bayer leállatozta a gyilkos másokat megkéselő cigányokat.

Lehet ezzel nem egyetérteni ?
Lehet.

Hogy lehet ebbe belekötni.
Hát úgy, hogy azt hazudjuk leállatozott mindent cigányt, akiket ki is irtana. Mindet persze, mert akkor lehet igazán tiltakozni a semmi ellen.

Agyhalott balfasz cigányseggnyaló banda !
Hányinger vagytok.

Megkéselt magyar honfitársaim nevében, és a többiek nevében, akiket ezután késelnek majd meg az állatok mondom:
Mélyen megvetlek titeket !

vantaan 2013.01.09. 10:33:53

Agyhalott " @Gyurcsány egy mocskos közokirathamisító adócsaló !: " Te aki Orbán/Bayer seggét tisztítod ....Te ezt nem értheted.

Megkéselt magyar honfitársaim s a kiirtott magyar családok (Kulcs, Tárnok, Sopron ahol "turul-jobbik szimpatizáns gyilkolt) nevében mondom MEGVETLEK!

veracity 2013.01.09. 16:38:09

@P.Freddy: aljószer...
Látom küzdöl a magyarral.

DezInf 2013.01.09. 18:32:31

Link egy alak vagy :D
Mit linkelgecc itt,nem akartam megkérni a kezed:D

Örülök amúgy a lényegi észrevételednek,ettől fog jobbra fjordulni a haza sorsa.

A neved jelentését meg had ne értelmezgessem:)

alien 2013.01.14. 23:56:26

@veracity: ja teljesen kivertem biza mert ha valakinek nem tetszik bayer akkor csak gyurcsány lehet a nyerő, már azt fel sem lehet tételezni hogy azember magagondolkodik, egyébként itt a pávatánc

index.hu/belfold/2013/01/14/navracsics_bayer_masodik_irasa_bizonyitott/
süti beállítások módosítása