Proszektúra

A halott magyar demokrácia kerül boncasztalra. A szike sem jobbra, sem balra nem vág mélyebben. A boncmester mindenhez ugyanazzal a kérlelhetetlen egyenességgel közelít.

Friss kommentek

  • tireless treehugger: Lucyt és mollyt ne kombináld. Vagy vagy. Mert ez lesz a vége. (2019.03.31. 11:50)
  • Ménár Atya: szerintem van egy szabály,mint minden intézményben. Ezt be kell tartani, ettől még nem bűnös vagy ... (2018.10.10. 18:44) Orwell 2018
  • szekertabor: Szögezzük le, előzetesben lenni nem jó. Amennyiben nem sikerül bizonyítani Czeglédy Csaba bűnösség... (2018.10.10. 10:09) Orwell 2018
  • Utolsó 20

Friss topikok

  • tireless treehugger: Lucyt és mollyt ne kombináld. Vagy vagy. Mert ez lesz a vége. (2019.03.31. 11:50)
  • Ménár Atya: szerintem van egy szabály,mint minden intézményben. Ezt be kell tartani, ettől még nem bűnös vagy ... (2018.10.10. 18:44) Orwell 2018
  • Bravehearth: @chrisred: "Nálam a magyarázat a tényekre épülő érvelés, és nem az, ha leírják ugyanazt a megalapo... (2018.09.18. 16:16) Orbán, az új erők hőse
  • ⲘⲁⲭѴⲁl ⲂⲓrⲥⲁⲘⲁⲛ ⲔöⲍÍró: @chrisred: A szárdok megszűntek? A németek megszűntek Saarland csatlakozásával? (2018.09.18. 07:08) Nemzeti hazafias nevelés
  • G. Nagy László: Ezt azért nem hozta le az Index... Csodálom, hogy a mostanit igen. (2018.09.14. 12:23) Gyurcsány megint hazudik

Föl, föl, bazmeg, ti rabjai a földnek!

2013.10.04. 11:48 | Proszektura | 10 komment

Címkék: Gyurcsány Kerényi Imre Bajnai Kónya Péter Rogán Tv2

Miután a Szolidaritás vezetőjén kívül – aki csökönyösen prüdériát és goebbelsi propagandát emleget – gyakorlatilag mindenki elhatárolódott már a szobordöntögetéstől, furcsa volt látni, hogy a Tv2 reggeli műsorában mégis azt a kérdést tették fel a nézőknek szavazásra: ön kinek a szobrát döntené le?

Mintha a tévések nem is hallották volna Rogán Antal frakcióvezető, stb. úr azon megnyilatkozását, miszerint az ilyen szobordöntögetés barbár cselekedet, ami nem felel meg a civilizációs normáknak!

Ezek után ne csodálkozzanak majd ott a Tv2-nél, ha a kormány netán mégis úgy dönt, hogy bevezeti a reklámadót.  Sőt, akár még az alaptörvénybe is beteszik, ha a szerkesztők továbbra is rosszul viselkednek.

Persze az igazsághoz hozzátartozik, hogy Kónya Péterék úgymond erőszakos akcióját nem csupán Rogán és a kormánypárti politikusok, hanem az ellenzék túlnyomó része is elítélte, amely elítélés azért nem volt mentes bizonyos szavazatszerzésre irányuló hátsó szándékoktól sem.

Istenem, hol vannak már azok a régi szép idők, amikor (a Fidesz 2002-es veresége után) az Erzsébet téren, a Gödörnél Kerényi Imre pöttyös labdákat dobáltatott a felvonulókkal a még meg nem nyílt intézmény kerítése mögé?

Igaz, később ő is bevadult kissé, és 2005. december 20-án a celldömölki beszédében már olyasmiket fejtegetett, hogy a Fidesz Isten ajándéka, ezzel szemben az MSZP és az SZDSZ kirekesztő politikát folytat, amely Rákosi, Gerő és Grósz politikájának folytatása, és ha az MSZP-SZDSZ győzne, akkor "forradalmat csinálunk". Amire Újhelyi István rögvest úgy reagált, hogy „Elutasítjuk a radikalizálódást, a megfélemlítést", és felszólította a Fideszt, hogy "álljanak le, és jöjjenek vissza a munka frontjára".

 Állítólag egyébként Bajnait a szobordöntés ügyében a gazdái is raportra rendelték, ahol kínos magyarázkodásnak volt kitéve. Hidd el, Karcsikám, ezek a hülyék teljesen félreértették! Én nem azt mondtam nekik, hogy ledönteni, hanem, hogy leleplezni!

Bajnai beszámolt arról is, hogyan készülnek a következő megmozdulásukra.

Ismét meghívják DopeMant, aki ezúttal az Internacionálé bazmegolós változatát fogja előadni. Föl, föl, bazmeg, ti rabjai a földnek, föl, föl, bazmeg, te éhes proletár! Majd elrappeli még a Boldogasszony Anyánk és az Ah, hol vagy anyánk című énekek trágár változatát is.

Tanulva a történtekből a látványos performanszaikat is tovább folytatják ugyan, de békésebb megoldásokat választanak, és a programokat a szövetségeseikkel is egyeztetik. Elkészítik Orbán Viktor szobrát, de ezúttal marcipánból, és azzal a felhívással, hogy azt Fidesz szavazók nyalogathatják majd a megfelelő helyeken kedvükre. Karácsony Gergely télapónak öltözve virgácsot ad át Kövér Lászlónak, Szanyi Tibor pedig azt vállalta, hogy gombostűket helyez el a kormánypárti képviselők székeire.

Gyurcsány is bejelentkezett, ő a demonstrálók előtt a készülő szakácskönyvéből a bukta receptjét szerette volna ismertetni, de visszautasították.

A bejegyzés trackback címe:

https://proszektura.blog.hu/api/trackback/id/tr255551252

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

dr. jenőke (jenőke) 2013.10.04. 17:00:22

Ne kezdjünk el azon vitatkozni, hogy melyik szalonképes.
Azon már lehet töprengeni, miért rövid az emlékezet?
Szerintem, ha hosszabb távú az emlékezés, nem lett volna Orbán szobor.

kuruc.info/galeriaN/hir/Gyurcsany-lampavasra080315.jpg

centenárium 2013.10.04. 18:42:04

Ez prosztókultúra!!! Jól olvastam, vagy elnéztem valamit.
Jaaa! Proszektúra....Inkább az előző, ami folyik mostanában
a baloldali " kormányváltó" értemiségnél.
Ez az fiúk húzzatok bele.Húzzad jobban menjen a munka.
Az a legjobb ha mindenki, húzza,oda vissza.
Igy szakad a ballib 2014-re. Hurrá!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

toportyánzsóti 2013.10.04. 18:52:26

@centenárium: Fajtádnál ez a kultúrfölény narancsprosztó?

poor 2013.10.04. 19:08:06

centenárium 2013.10.04. 18:42:04
Gratulálok a szellemi fölényedhez ballibező barom!!!! Fidesz TAKARODJ. LOPTOK, CSALTOK, HAZUDTOK!!!!!!!!

centenárium 2013.10.04. 20:11:40

@toportyánzsóti: Az volt kulturfülény bunkókám mikor
"BASZD MEG A KORMÁNYT" dalolta hülyegyerek.
Clintonnét várnánk austrothermből, hogy Bajnai a seggét nyalja.

toportyánzsóti 2013.10.04. 21:31:18

@centenárium: Egyre nagyobb a kultúrfölényed bunkókám.Viktorbán seggénél tolakodsz?

Szúrófény 2013.10.05. 04:19:25

Agy lépés előre, kettő hátra! A kormány kizárólagos létcélja az, hogy a felső tízezer gond nélküli egzisztenciáját és akadálytalan meggazdagodását biztosítsa, és ezeket a privilégiumokat korlátlanul vigye át utódaira, és minden nem oda tartozót, ezen privilégiumoktól távol tartson, és azokból kizárjon! Jászi Oszkár 1920
Most egyedül Budapesten 160 ezer munkanélkülit hagy jövedelem, segély nélkül, megadva néki az egyetlen magyar szabadságjogot: az éhenhalás szabadságát. Évente 100-200000 magyarországi dolgozót tett hontalanná, űzött kivándorlásba... ahol a mezőgazdasági munkások évi jövedelme 150 és 500 korona között ingadozott, amelyben a tüdővész évente 70-80000 embert pusztított el, amelyben 3-400 ezer gyerek nem jut iskolába, amely tízezrével kergette prostitúcióba a dolgozók leányait! Magyar Lajos 192?

Vidéki 2013.10.06. 08:07:37

A szerzőnek nem tetszik, ha normális embereknek nem tetszik az Együtt 2014 híveinek performansza.

Ezért a szerző igyekszik elbagatellizálni a performansz jelentőségét, ami rávilágított az Együtt 2014 híveinek lelki viágára és elme állapotára.

ami hasonlított egy Vudu varázslat szertartására.

A vudu vallás gyakorlásának

elengedhetetlen kellékei a babák,melyek majdnem olyan fontosak mint a tyúkok a szertartáson.

Csak saját készítésű babával lehet a vágyott célt elérni.

Az elkészült babába gombostűket vagy kaktusztüskéket szúrnak. Az áldozat ezeken a helyeken erős fájdalmat fog érezni és meg is halhat, ha a tű áthatol a szívén, vagy az agyán.

A baba nyaka köre fekete zsinórt is tekerhetnek, amit ha megfeszítenek, az áldozat fulladást érez és meg is halhat, ha a halálát kívánják.

ha a tűvel átszúrt babát fekete kereszttel, vagy égő fekete gyertyával az áldozat ajtaja elé teszik, a rontás még hatékonyabb lesz.

A baba az áldozatra hasonlító alakot is ölthet.

Ilyenkor, hogy könnyebb legyen formázni, viaszból, zsírból vagy vízbe áztatott kenyérmorzsából készül, de papírból is készíthető.

Ebben az esetben teliholdkor hét papírbabát kell készíteni. Ezután gombostűvel át kell szúrni, majd be kell tenni egy dobozba és napnyugtakor el kell égetni.

Ezt a rítust Wangának nevezik és következményeként az áldozat rövid időn belül meghal.

A babát senki se használhatja csak úgy magától, hogy rontást hozzon bárkire is.

Ehhez pap közreműködése is szükséges, akinek tisztába kell lennie az okokkal.

Bajnai játszotta el náluk a pap szerepét!

Ezek a gyűlölettől majdnem szétpukkadó perverz alakok „Demokratikus Ellenzék” álruhájában tetszelegnek!

Mire lehetne számítani, ha hatalom kerülne a kezükbe?

pedes75 2013.10.06. 13:47:44

Nagyon egyszerű a képlet, a közvélemény elsöprő többsége ízléstelennek ítélte a vuduszertartást, a jobboldal meg érthető örömmel tapicskol benne, mert valóban nem kicsit vicces, ahogy a Bajnai-csapat mindeféle vezetője versenyt határolódik el a saját rendezvényüktől.

Popescu Ion 2013.10.06. 20:50:14

az a párt, amelyik egy kövérlászló féle véglényt eltűr a soraiban és házelnökként még rá is okádja az országra, az ne finnyáskodjon és ne csodálkozzon semmin. a fidesz egy bűnszervezet, a támogatói buták és/vagy bűntárs férgek.
süti beállítások módosítása