Proszektúra

A halott magyar demokrácia kerül boncasztalra. A szike sem jobbra, sem balra nem vág mélyebben. A boncmester mindenhez ugyanazzal a kérlelhetetlen egyenességgel közelít.

Friss kommentek

  • tireless treehugger: Lucyt és mollyt ne kombináld. Vagy vagy. Mert ez lesz a vége. (2019.03.31. 11:50)
  • Ménár Atya: szerintem van egy szabály,mint minden intézményben. Ezt be kell tartani, ettől még nem bűnös vagy ... (2018.10.10. 18:44) Orwell 2018
  • szekertabor: Szögezzük le, előzetesben lenni nem jó. Amennyiben nem sikerül bizonyítani Czeglédy Csaba bűnösség... (2018.10.10. 10:09) Orwell 2018
  • Utolsó 20

Friss topikok

  • tireless treehugger: Lucyt és mollyt ne kombináld. Vagy vagy. Mert ez lesz a vége. (2019.03.31. 11:50)
  • Ménár Atya: szerintem van egy szabály,mint minden intézményben. Ezt be kell tartani, ettől még nem bűnös vagy ... (2018.10.10. 18:44) Orwell 2018
  • Bravehearth: @chrisred: "Nálam a magyarázat a tényekre épülő érvelés, és nem az, ha leírják ugyanazt a megalapo... (2018.09.18. 16:16) Orbán, az új erők hőse
  • ⲘⲁⲭѴⲁl ⲂⲓrⲥⲁⲘⲁⲛ ⲔöⲍÍró: @chrisred: A szárdok megszűntek? A németek megszűntek Saarland csatlakozásával? (2018.09.18. 07:08) Nemzeti hazafias nevelés
  • G. Nagy László: Ezt azért nem hozta le az Index... Csodálom, hogy a mostanit igen. (2018.09.14. 12:23) Gyurcsány megint hazudik

Szilveszteri Hírek

2013.12.31. 12:01 | Proszektura | 1 komment

Címkék: antiszemita Németh Szilárd Budai Gyula Felcsút SE

Alaptörvény módosítás

Hatodik módosításként bekerült az alaptörvényünkbe a kapros túrós lepény és a mákos guba receptje. Utóbb kiderült, hogy Rogán Antal egy fontos törvénytervezet helyett tévedésből az anyósa szakácskönyvét nyújtotta be a T. házhoz képviselői egyéni indítványként, amelyet a parlament az ellenzéki tiltakozások ellenére nagy többséggel azon nyomban el is fogadott.

Leminősítés

Orbán Viktor úgy döntött, hogy 2014. január 1. napjától a Moody's, a Standard & Poor's és a Fitch Ratings hitelminősítőket a bóvli kategóriába sorolja be.

Dr. Kövér nem érti

Dr. Kövér László házelnök értetlenségét fejezte ki amiatt, hogy az ellenzéki képviselők a kötelező parlamenti felállás házszabályi bevezetése ellen tiltakoztak, mondván: higgyék el, ha tehetné, ő valamennyiüket szívesebben inkább leültetné.

Hazánkban nincs antiszemitizmus

Az ismert szélsőjobbos politikusunk kijelentette, aljas rágalom, hogy ők antiszemiták lennének, ezt csak azok a piszkos zsidók terjesztik róluk.

Isteni rezsicsökkentés

Kocsis Máté, a Fidesz kommunikációs igazgatója, sajtótájékoztatóján közölte, hogy a szokatlanul enyhe karácsonyi és szilveszteri időt is a Fidesznek köszönhetjük. A Jóisten Németh Szilárd illetékes kormánybiztos nyomatékos kérésére döntött a rezsicsökkentés eme sajátos égi módja mellett, a fűtési megtakarítás mértékét pedig a Városmajori Jézus Szíve plébániatemplom főoltárán haladéktalanul ki is fogja függeszteni.

Terry Black listája

Terry Black megkezdte a nyilvánosság elé tárni azon parlamenti képviselők nevét, akik szerinte sokkal erkölcstelenebbek Krasznai Tündénél.

Terry nem jó módszert választott, hiszen jóval egyszerűbb lett volna közzétenni azon képviselők nevét, akik erkölcsösebbek az énekesnőnél.

Íme, ezen személyeknek a teljes körű listája:

 

Politikai műveltségi tesztkérdés.

I. Ki mondta a következőket, s mely alkalommal: „Képvselőtsam álltása trmszetsen tljsen valtlan.”?

a./ Yamamoto Tadimicsi Japán nagykövet a magyar nyelv gyakorlása közben,

b./ Pálffy István országgyűlési képviselő a parlamenti büfében tett hosszabb látogatását követően,

c./ Budai Gyula államtitkár egy interpellációra adott válaszában.

A helyesen tippelők körében kisorsoljuk Orbán Viktornak a Felcsút SE-ben viselt zokniját és sípcsontvédőjét, továbbá Bayer Zsolt vezércikkeket kilós kiszerelésben.

 Választási hír

X.Y. azt nyilatkozta egy videofelvételen, hogy korábban azért tett olyan valótlan kijelentést egy másik videofelvételen, hogy az Egyik Párttól tízezer forintot kapott annak ellenében, hogy mondja azt egy harmadik videofelvételen, miszerint lefizette őt a Másik Párt, mert húszezer forintot markolt föl az Egyik Párttól.

Az Egyik Párt mindezt határozottan cáfolta, közölvén, hogy egy negyedik videofelvétellel tudja bizonyítani, miszerint X.Y. korábban nem azért állította azt, hogy tízezer forintot kapott az Egyik Párttól azért, hogy mondja azt, miszerint lefizette őt a Másik Párt, és mert ezért a Másik Párttól húszezer forintot markolt volna föl, hanem azért mondta, mert mindezért az Egyik Párttól harminc ezret zsebelt be.

A bejegyzés trackback címe:

https://proszektura.blog.hu/api/trackback/id/tr635718679

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása