Proszektúra

A halott magyar demokrácia kerül boncasztalra. A szike sem jobbra, sem balra nem vág mélyebben. A boncmester mindenhez ugyanazzal a kérlelhetetlen egyenességgel közelít.

Friss kommentek

  • tireless treehugger: Lucyt és mollyt ne kombináld. Vagy vagy. Mert ez lesz a vége. (2019.03.31. 11:50)
  • Ménár Atya: szerintem van egy szabály,mint minden intézményben. Ezt be kell tartani, ettől még nem bűnös vagy ... (2018.10.10. 18:44) Orwell 2018
  • szekertabor: Szögezzük le, előzetesben lenni nem jó. Amennyiben nem sikerül bizonyítani Czeglédy Csaba bűnösség... (2018.10.10. 10:09) Orwell 2018
  • Utolsó 20

Friss topikok

  • tireless treehugger: Lucyt és mollyt ne kombináld. Vagy vagy. Mert ez lesz a vége. (2019.03.31. 11:50)
  • Ménár Atya: szerintem van egy szabály,mint minden intézményben. Ezt be kell tartani, ettől még nem bűnös vagy ... (2018.10.10. 18:44) Orwell 2018
  • Bravehearth: @chrisred: "Nálam a magyarázat a tényekre épülő érvelés, és nem az, ha leírják ugyanazt a megalapo... (2018.09.18. 16:16) Orbán, az új erők hőse
  • ⲘⲁⲭѴⲁl ⲂⲓrⲥⲁⲘⲁⲛ ⲔöⲍÍró: @chrisred: A szárdok megszűntek? A németek megszűntek Saarland csatlakozásával? (2018.09.18. 07:08) Nemzeti hazafias nevelés
  • G. Nagy László: Ezt azért nem hozta le az Index... Csodálom, hogy a mostanit igen. (2018.09.14. 12:23) Gyurcsány megint hazudik

Nemzeti széthúzás napja

2014.06.04. 17:56 | Proszektura | 1 komment

Címkék: Lázár János Bilderberg csoport Nemzeti összetartoziás Oszter Sándor

Most, hogy ma van a nemzeti összetartozás napja, az jutott eszembe, hogy nemzeti összetartozásról papolunk, miközben valójában inkább nemzeti széthúzás van.

És ez szerintem jól is van így. Mert ugyan ki a fene akar összetartozni például Lázár jánossal? Tartozzon össze vele az Oszter Sándor! Vagy a Failoni Donatella.

Miért akar a hatalom minket egy akolba terelni ezen a napon, aminek érdekében a kormány megrendelésére már egy primitív nótát is fabrikáltak és tettek közzé a You Tube-on összetartozás dala címmel?

Még egyszer mondom, nincs nemzeti összetartozás. A nemzeti összetartozás kifejezés hazug. Épp olyan hazug, mint például a hazai pártok elnevezése.

Próbáljunk csak kicsit jobban mögé nézni az egyes pártok elnevezése tartalmi valóságának!

Van ugye először is a Fidesz, vagyis a fiatal demokraták szövetsége, akik már sem nem fiatalok, sem nem demokraták. Ráadásul magukat polgárinak is nevezik, holott legfeljebb nyárspolgárok. A szövetség szó helyett pedig helyénvalóbb lenne a „bűnszövetség” terminus technicus használata.

A KDNP-nél még ennél is rosszabb a helyzet, mert elmondható róluk, hogy nem keresztények, nem demokraták és a néphez sincs sok közük. A többi stimmel.

Aztán itt vannak az MSZP magyar szocialistái, akik mindenek, csak nem szocialisták. (Egyesek szerint ráadásul még csak nem is magyarok.)

A Jobbik, amelynek tagjai nem hogy bármelyik pártformációnál is jobbak lennének, ellenkezőleg ők a legrosszabbak.

Vagy nézzük az LMP-t, amelyik megalakulása óta többször is bebizonyította, hogy – sajnos – nem lehet más a politika.

Az Együtt-PM pártszövetségre pedig az jellemző, hogy jóformán senkivel sem voltak képesek együttműködni, sőt mindeddig inkább más pártok szétverésében jeleskedtek, és ők azok, akik szinte senkivel nem folytatnak Magyarországért párbeszédet. (Hacsak nem a Bilderberg csoporttal.)

A DK, amelyiknek még annyi köze sincs a koalícióhoz, mint egy koala mackónak. És mitől is demokratikus egy olyan szervezet, amelyik Gyurcsánnyal kezdődik és Gyurcsánnyal végződik?

Az SMS párt legalább nem titkolja, hogy ki az úr(nő) a szemétdombon, akarom mondani a pártban.

Az már csak hab a tortán, hogy a pártokon kívüli szerveződéseknél is hasonló a helyzet.

Az uralkodó párt szatellit szervezete a CÖF például milyen alapon nevezi magát civilnek, harcos EU-ellenes felvonulásait meg békemenetnek?

A bejegyzés trackback címe:

https://proszektura.blog.hu/api/trackback/id/tr536278411

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

bölcsészmérnök · http://pillanatkep.blog.hu/ 2014.06.05. 07:45:01

Mindenki szembejön az autópályán?
Ti nagyon gonosz világban élhettek!
Menjetek ki a napra!
Strandoljatok a csajotokkal, kiránduljatok a szabadba, élvezzétek az életet!
süti beállítások módosítása