Proszektúra

A halott magyar demokrácia kerül boncasztalra. A szike sem jobbra, sem balra nem vág mélyebben. A boncmester mindenhez ugyanazzal a kérlelhetetlen egyenességgel közelít.

Friss kommentek

  • tireless treehugger: Lucyt és mollyt ne kombináld. Vagy vagy. Mert ez lesz a vége. (2019.03.31. 11:50)
  • Ménár Atya: szerintem van egy szabály,mint minden intézményben. Ezt be kell tartani, ettől még nem bűnös vagy ... (2018.10.10. 18:44) Orwell 2018
  • szekertabor: Szögezzük le, előzetesben lenni nem jó. Amennyiben nem sikerül bizonyítani Czeglédy Csaba bűnösség... (2018.10.10. 10:09) Orwell 2018
  • Utolsó 20

Friss topikok

  • tireless treehugger: Lucyt és mollyt ne kombináld. Vagy vagy. Mert ez lesz a vége. (2019.03.31. 11:50)
  • Ménár Atya: szerintem van egy szabály,mint minden intézményben. Ezt be kell tartani, ettől még nem bűnös vagy ... (2018.10.10. 18:44) Orwell 2018
  • Bravehearth: @chrisred: "Nálam a magyarázat a tényekre épülő érvelés, és nem az, ha leírják ugyanazt a megalapo... (2018.09.18. 16:16) Orbán, az új erők hőse
  • ⲘⲁⲭѴⲁl ⲂⲓrⲥⲁⲘⲁⲛ ⲔöⲍÍró: @chrisred: A szárdok megszűntek? A németek megszűntek Saarland csatlakozásával? (2018.09.18. 07:08) Nemzeti hazafias nevelés
  • G. Nagy László: Ezt azért nem hozta le az Index... Csodálom, hogy a mostanit igen. (2018.09.14. 12:23) Gyurcsány megint hazudik

Az amcsik a spájzban vannak

2015.01.07. 14:59 | Proszektura | Szólj hozzá!

Címkék: Orbán Viktor Bayer Zsolt CÖF jövedéki biztosíték CIA ügynök

Mégsem lehet alaptalan a feltételezés, és nem is valami üldözési mánia, összeesküvés elmélet, miszerint az USA vezetői, hogy eladhassák a palagázukat, Orbán Viktor megpuccsolását határozták el. (Sőt állítólag az is szóba került, hogy őt Guantanamóra szállítják Deutsch Tamással és Bayer Zsolttal együtt). Obamáék semmilyen eszköztől nem rettennek vissza.

Orbán eltávolítása érdekében sározták be a NAV-ot, pontosabban annak köztiszteletben álló vezetőit, és illettek alaptalanul korrupció vádjával más közintézményeket, vállalkozásokat is. Az utcáról is folyton támadnak, nap, mint nap tüntetéseket szerveznek, a levitézlett komcsik és a csőcselék részt vételével, de vegyük már végre észre, hogy eszközeik közé tartozik az alattomos belső bomlasztás is, amikor is az ügynökeik révén ostobábbnál ostobább kormányzati intézkedéseket provokálnak ki a hazai minisztériumokból és parlamentből, kivívva ezzel a nép haragját.

Bizony, az amerikai imperialisták, Soros György bevonásával, a CIA boszorkánykonyhájában ördögien kiterveltek mindent. A minisztériumokba és a parlamentbe telepített alvó ügynökeiket felébresztették (akik eddigi alvása persze nem tűnt fel a szendergő hivatalnokok és országgyűlési képviselők között), és az ő révükön nyújtottak be hülyébbnél hülyébb rendelettervezeteket.

Ez a kézenfekvő feltételezés ugyan eddig még Csizmadia László CÖF nacsalnyiknak sem jutott eszébe, ám más értelmes magyarázatát aligha lehetne találni ezeknek az esztelen, állami bevétellel alig járó, ellenben az állam polgárainak bosszantására maximálisan alkalmas intézkedéseknek.

A cél minden esetben az emberek és vállalkozások folytonos bizonytalanságban tartása, káosz előidézése, ezzel pedig végső soron az állam stabilitásának megingatása lehet.

Tanulságos például az, ami a jövedéki biztosíték szabályozása kapcsán történt. Kitalálták, hogy a rendelkezés módosításával a biztosíték mértékét drasztikusan felemelik, ami a kereskedések túlnyomó többségét csődbe juttatta volna. A tiltakozások hatására megígérték, hogy sávos rendszer kialakításával módosítanak, de valahogy a parlament elé mégis az eredeti verzió került, amit persze gond nélkül meg is szavaztak a gombnyomogató honanyák/honatyák. Az egyre növekvő tiltakozás hatására Gulyás Gergely képviselő úr elnézést kért, s ismét megígérte a módosítást. Az illetékes minisztérium mindezek után kijelentette, hogy sem az elfogadott módosító törvénnyel, sem a Gulyás féle módosítással nem értenek egyet, és mégis maradnak a régi szabályoknál. A horribilis mértékű biztosíték előírását elrendelő törvény azért persze még hatályban van.

Szerintem az ez ügyben közreműködő CIA ügynököket mindenképpen komoly elismerés illeti azért, hogy milyen mesterien sikerült mindezzel az állami döntéshozó mechanizmusokat lejáratni, az érintett kereskedőknek álmatlan éjszakákat okozni.

De kiváló, elsőrangú szabotázsakcióval felérő munkát végeztek az egyes utak fizetővé tételével kapcsolatos rendelkezések és térképek összezagyválásával is. Mindez olyannyira sikeres volt, hogy még a honvédelmi minisztert is sikerült megtéveszteniük.

A vasárnapi zárva tartást elrendelő törvény is mintapéldája az eredményes titkosszolgálati destrukciónak. E tárgyban most arról folyik a vita, hogy a zárva tartás azt is jelenti e, hogy ez időben az árút kiszállítani sem szabad-e, vagyis a vasárnap esti vacsoraként rendelt pizzát csak hétfőn kaphatja meg a kedves vásárló, továbbá kérdéses például az is, hogy a kertészetekben vasárnap meg szabad-e majd a növényeket locsolni.

Egyébként az is bizonyítja, hogy a felsoroltakban a jenkik keze van benne, és az ügynökeik a miniszterelnökünket is sikeresen megvezették, mert ha tényleg Orbán akarta volna ezeket, ő természetesen nemzeti konzultációt tartott volna.

· 1 trackback

A bejegyzés trackback címe:

https://proszektura.blog.hu/api/trackback/id/tr177050597

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Orbán ezüstérmes 2015.01.07. 15:32:52

Friss, múltheti médiahír: az Organized Crime and Corruption Reporting Project megválasztotta Orbán Viktort a 2014. év második legkoruptabb személyiségének. E hírrel kapcsolatban a Fehér Ház táviratot intézett Orbánhoz: Tisztelt Orbán Úr!   Amennyi…

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása