Proszektúra

A halott magyar demokrácia kerül boncasztalra. A szike sem jobbra, sem balra nem vág mélyebben. A boncmester mindenhez ugyanazzal a kérlelhetetlen egyenességgel közelít.

Friss kommentek

  • tireless treehugger: Lucyt és mollyt ne kombináld. Vagy vagy. Mert ez lesz a vége. (2019.03.31. 11:50)
  • Ménár Atya: szerintem van egy szabály,mint minden intézményben. Ezt be kell tartani, ettől még nem bűnös vagy ... (2018.10.10. 18:44) Orwell 2018
  • szekertabor: Szögezzük le, előzetesben lenni nem jó. Amennyiben nem sikerül bizonyítani Czeglédy Csaba bűnösség... (2018.10.10. 10:09) Orwell 2018
  • Utolsó 20

Friss topikok

  • tireless treehugger: Lucyt és mollyt ne kombináld. Vagy vagy. Mert ez lesz a vége. (2019.03.31. 11:50)
  • Ménár Atya: szerintem van egy szabály,mint minden intézményben. Ezt be kell tartani, ettől még nem bűnös vagy ... (2018.10.10. 18:44) Orwell 2018
  • Bravehearth: @chrisred: "Nálam a magyarázat a tényekre épülő érvelés, és nem az, ha leírják ugyanazt a megalapo... (2018.09.18. 16:16) Orbán, az új erők hőse
  • ⲘⲁⲭѴⲁl ⲂⲓrⲥⲁⲘⲁⲛ ⲔöⲍÍró: @chrisred: A szárdok megszűntek? A németek megszűntek Saarland csatlakozásával? (2018.09.18. 07:08) Nemzeti hazafias nevelés
  • G. Nagy László: Ezt azért nem hozta le az Index... Csodálom, hogy a mostanit igen. (2018.09.14. 12:23) Gyurcsány megint hazudik

Ismét a magyarbűnözésről

2015.01.23. 17:07 | Proszektura | 36 komment

Címkék: szőröstalpú Ázsia Kuruc.info pörköltzabáló

Már megint ezek a kurva magyarok! Nem telik el egyetlen nap sem, hogy ne hallhatnánk valamely visszataszító, bűnös cselekedetükről. Egyszer már írtam erről, de azóta a helyzet csak rosszabbodott.

Ungur bungur lapte gros, scurge pe izmene in jos!

Nem halogathatjuk tovább, igenis beszélni kell újra és újra erről a jelenségről: az egyre tűrhetetlenebb méreteket öltő magyarbűnözésről.

Ami ellen végre komolyabb eszközökhöz kell folyamodni. Mert az állam nem segít. Ezért először is létre kell hozni valami békés, ám hatékony gárdát, és tömegesen fel kell vonulni a magyarok lakta településeken. Természetesen (lehetőleg fekete) egyenruhában, bakancsban, román, szlovák, és egyéb szomszédok népeinek zászlait lengetve békésen tüntetni ellenük.

Hátha akkor egy kicsit visszább fogják magukat ezek a pörköltzabáló, bozgor tirpákok!

Akik már a honfoglaláskor is tisztességtelen trükkökhöz folyamodtak azzal a fehér lóval a morva Szvatoplukkal szemben. Aztán meg Nyugat-Európában fosztogattak, raboltak, hátrafelé nyilazva. A későbbi évszázadok alatt elkövetett disznóságaikat inkább már nem is sorolom.

Hát a türelmünk már nagyon fogytán van velük szemben!

Manapság is sorra-rendre derülnek ki újabb sötét gonoszságok, hogy ezek a a szőröstalpú zsíros bugaci parasztok a mérhetetlen pénzéhségükben mi mindent engednek meg maguknak.

Ezek a hungryk bizony minden gazságra képesek. A dúsgazdag vállalkozó is bevallottan minimálbér után adózik, ha adózik egyáltalán, mert az okosabbja külföldi székhelyű, kétes hírű offshore cégeket üzemeltet, csak, hogy egy fillért se kelljen az állami kasszába befizetnie, de közben meg az állam csecsén élősködik.

Ezek az elfuserált Attila-fajzatok milliárdokkal károsítják az államukat mindenféle telekspekulációkkal is.

Bevált módszer az állami ingatlanokat csókos haveroknak olcsón elpasszolni, akik azokat zsíros felárral adják tovább. De elfogadott az is, hogy levajazott, személyre szabott tenderekkel segítik egymást, jól menő állami cégeknél jól fizető, de semmilyen felelősséggel nem járó felügyelő-bizottsági, igazgatósági tagsági funkciókat osztogatnak, százmilliós EU-s pályázati pénzek lenyúlására maffiahálózatokat működtetnek. Nekik lehet fillérekért megszerzett állami szőlőterületek után is mérhetetlen támogatásokat kapni, „csak ne mi nyerjük a legtöbbet” jelszóval.

Ha valahol arról hallunk, hogy milliárdok elsíbolása folyik, legyen szó Gripen repülőgépekről, autópálya-építésekről, atomerőműről, több ezer hektáros földbérletekről, trafikokról, szinte biztosak lehetünk benne, hogy ott is mindenütt a kurvi mad’arikba ütközünk.

Ahogy annakidején ez egyik magukfajta mongol-tatár keverék írójuk frappánsan meg is fogalmazta erről a népségről: Magyarország a rokonok és a panamák lápvilága.

Szerintem itt az idő, hogy a mértékadóbb internetes portálok, így a Kuruc.info is, minél előbb megnyissák a Magyarbűnözés című rovatukat.

Bőven rászolgált erre ez a kurtalábú, mongolszemű, fokhagymaszagú, kétes múltú társaság. Akik jobb lenne, ha összepakolnák a cuccukat és elmennének ebből az országból.

Vissza oda, ahonnan jöttek. Vissza Ázsiába.

http://www.hir24.hu/belfold/2015/01/23/a-tobbseg-inkabb-befogado-a-ciganyokkal-szemben/#sl)

A bejegyzés trackback címe:

https://proszektura.blog.hu/api/trackback/id/tr57101905

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

floborm 2015.01.24. 12:27:23

Kedves Olvasó!

A fentiekben a statisztikához, reprezentatív mintához és a bázishoz való teljes hozzá nem értés csodás példáját élvezhették. Némi rasszizmussal keverve.

Peter

bonfred 2015.01.24. 15:04:18

Az írást inkább nem kommentálnám, meg fogják tenni mások. Csak a blogger utána ne csodálkozzon, ha úgy érzi majd magát, mint Mankós Józsi a seggberúgó versenyen. Továbba szívből kívánom neki, hogy az iróniája visszaüssön rá (Vö: aki kardot ragad...)

♔bаtyu♔ 2015.01.24. 15:18:43

Az öregezésről nem is beszélve. Fogja magát a magyar nyugdíjas, keres egy becsületes cigány fiatalt, fiatalokat és kirabolja. Néha ketten mennek, a férj viszi az ugyancsak nyugdíjas nejét és, a gyilkosságoktól sem riadnak vissza.

Az indexben már gondolkodnak azon, hogy pótszavakat találnak ki, pld. "örökfiatal", hogy az olvasóknak ne tűnjön fel a gyakoriság (mindennap) és a kegyetlenség is valamennyire meg legyen magyarázva.

Liberálisok követelik, hogy a nyugdíjasok ne kerüljenek börtönbe, mert pszichésen sérülhetnek, a többi, régebben ott lévő magyar nyugdíjasok agressziója miatt.

bonfred 2015.01.24. 15:24:19

@♔bаtyu♔: A blogger szerint az fiatalozás.

♔bаtyu♔ 2015.01.24. 15:41:47

@bonfred: Ja, igen, cigány-fiatalozás. Klasszikus, a magyar nyugdíjasok által napi gyakorisággal elkövetett büntetési forma.

Netuddki. 2015.01.24. 15:49:36

Gyenge. Fuss neki még egyszer!

gmihaly 2015.01.24. 15:59:37

Szvatopluk a keleti frankok (németek) vazallusa volt. A Szvatopluk-sztorit, és a többi marhaságot is korabeli német krónikások, vagy a későbbiek, tőlük átvéve a sztorit, terjesztették. Viszont a 907-ben magyar győzelemmel lezajlott pozsonyi csatáról kevés szó esik náluk (is). Pedig ennek hatalmas tétje volt: vagy sikerül a honfoglaló magyarokat likvidálnia a keleti frank alias (dél)német csapatoknak, de legalábbis Ázsiába visszakergetni, vagy bekövetkezik, ami be is következett. Az 50 évig tartó "kalandozás", amit annyira felfújtak, mi pedig szolgaian átvettük a felhánytorgatás negatív hangsúlyait is. Van olyan mai magyar történetíró, aki szerint csak a Frank Birodalom egykori fejedelmének, Nagy Károlynak a testamentumában megemlített, avaroktól zsákmányolt aranykincset akarták visszaszerezni. A Nyest magyar nyelvészeti portál legutóbbi, a szlávokról szóló cikkében is a Kárpát-medencét illetően a nem szláv avarokról és az állítólag kihalt pannonszlávokról történik említés a szláv településnevek nyomán. Ez a mittudoménhanyadik pánszláv, vagy öszszláv konferencia nyomán, a magyar történetítást is figyelembe vevő kompromisszumot betoldva elkészült írás. Szvatopluk ebben a kontextusban is további vizsgálat tárgya lehet. Egyébként a szlovák történettudósok egyszerűen intézték el ezt a "fogas" kérdést": következetesen avar-szlávokról beszélnek.

gmihaly 2015.01.24. 16:01:06

Ja, és Szvatopluk neve gynúsan csehszlovákos, újpánszlávos történeti koncepciót sejtet.

Advanced Flight 2015.01.24. 16:34:24

Poszter nagyon erőlködött, de csak egy kis barna fing lett a végeredmény :-)
Ezen még megsértődni sem lehet.

Ráérek 2015.01.24. 16:43:11

@♔bаtyu♔: Sajnos mára is jutott "öregezős" eset. :-(

Csernely...

www.origo.hu/itthon/20150124-megoltek-egy-idos-ferfit-csernelyen.html#comments

Majd ha Elemír közelében is ilyen esetek szaporodnak, talán észbe kap....

Kovacs Nocraft Jozsefne 2015.01.24. 17:12:14

Nagyon gyenge. Amellett, hogy szörnyen ízléstelen is.

Drága noname blogger, menj inkább kapálni.

A megvalósult amerikai ólom.. 2015.01.24. 17:16:09

@gmihaly: A Pozsonyi Csata után még kétszer érte az országot támadás a Német-Római Császarság részéről a 11. században. Mindkétszer vissza lettek verve.
Ennyit arról a közkeletű hülyeségről, hogy Szent István a németek vazallusa lett volna..

tiszafa 2015.01.24. 17:28:08

Tisztázzunk valamit.
Szvatopluk, meg a románok sem voltak itt a Kárpát-medencében őslakosok.
Fontosabb a mai tényeket nézni.
Ez a cigánybűnözés főleg ÍGadna és Olaszliszka óta téma.
Közismert, egy magyar idős asszony megtámadott egy cigányt és nekiszaladt a késének.
Olaszliszkán meg egy magyar tanár futott körbe és állandóan botokkal hadonászó cigányokba ütközött.

pythonozok · http://visszabeszelo.blog.hu 2015.01.24. 17:45:07

@♔bаtyu♔: mondjuk ne egy gerinctelen náci akarja megmondani a tutit, pláne ne ebben a témában!

pythonozok · http://visszabeszelo.blog.hu 2015.01.24. 17:45:53

@Kovacs Nocraft Jozsefne: te ugatsz névtelenségről? És cseppet sem érzed röhejesnek magad? Nem csoda... nem fogod fel ésszel, mekkora öngól. :D

agytörzsy prof 2015.01.24. 18:11:01

A poszternek javaslom, hogy költözzön Püspökhatvanra a cigánysorra, ott keblére ölelheti a szegény elnyomottakat. Ez a falu megmaradt az emlékezetemben, mert amikor végigmentem rajta kocsival, akkor egy népes társaság elég egyértelműen a tudtomra adta, hogy ha megállok, elvágják a torkomat, gondolom mondanom sem kell, hogy nem magyarbűnözők, meg rablónyugdíjasok voltak.
remélem ez az idióta (a T.poszter) nem hiszi magát újságírónak, mert összehordta ezt a zagyvaságot. Ha valóban segíteni akarna a helyzeten akkor tenne is valamit, de ez így csak időpocsékolás (a sajátja és az olvasóé is). Ez a poszt még uszításnak is gyenge, egyszerűen szánalmas. Az index olvasásáról pedig tényleg le fogok szokni.

Proszektura · http://proszektura.blog.hu 2015.01.24. 18:11:58

Elfelejtettem közölni, hogy akinek nincs minimális érzéke sem az önironiához, az ne olvassa el a blogomat. Szvatopluk témában pedig nem kívántam állást foglalni, csak poén volt. Mindenesere örülök, hogy néhányan azért most átérzik, milyen kellemetlen az, amikor rossz, hamis általánosítással bántanak bennünket, mindannyiunkat. Ezt érzik a cigányok is nagyon gyakran.

♔bаtyu♔ 2015.01.24. 18:27:44

@pythonozok: Erre megmondod te a ballibsi ostoba.

♔bаtyu♔ 2015.01.24. 18:31:58

@Proszektura: " Ezt érzik a cigányok is nagyon gyakran. "

Ezért kellene nekik is kollektíve elítélni, kiközösíteni és rendőrkézre adni a bűnözőket, ahogy mi is tesszük. Ezért kell MINDEN cigánygyereknek iskolába járnia és még sorolhatnám.

♔bаtyu♔ 2015.01.24. 18:36:18

@Ráérek: Ezeknek a jogvédőknek egyetlen tanácsot kellene adniuk a cigányoknak. Viselkedjenek 15 évig úgy mint a svábok. Utánozzák őket és 15 év múlva híre hamva nem lesz a rasszizmusnak.

De valahogy ez egyiknek sem jut az eszébe.

♔bаtyu♔ 2015.01.24. 18:52:18

A rasszista magyarok adójukból fizetik a cigányok büntetéseit:

"Tovább gyűrűzik a rendőröket feljelentő polgármester ügye- közpénzből fizette cigány társai bírságait".

nemzeti.net/l.php?u=2786018

2015.01.24. 19:37:33

@Proszektura: "Bőven rászolgált erre ez a kurtalábú, mongolszemű, fokhagymaszagú, kétes múltú társaság. Akik jobb lenne, ha összepakolnák a cuccukat és elmennének ebből az országból."
A felsorolásból kimaradtak azok, akik egy bizonyos személy szemeinek kereszttüzében égve nem átallották megalkotni a piros pöttyös fenekűek kisebbségét.

Tudományos libsizmus 2015.01.24. 19:40:24

A magyaroknál már csak a cigányok és a tudjátok kik a nagyobb rasszisták.

Proszektura · http://proszektura.blog.hu 2015.01.24. 20:07:43

@♔bаtyu♔: "Ezért kellene nekik is kollektíve elítélni, kiközösíteni és rendőrkézre adni a bűnözőket, ahogy mi is tesszük."
Aha, ahhogy mi is tesszük. Értem az önironiát.

Kovacs Nocraft Jozsefne 2015.01.24. 21:59:20

@pythonozok:

"te ugatsz névtelenségről? És cseppet sem érzed röhejesnek magad? Nem csoda... nem fogod fel ésszel, mekkora öngól. :D"

Valóban, most látom, ott van az írás elején a nickje - kissé félrevezető, mert azonos a blog nevével, ezért először csak arra gondoltam.

Ha egy kis eszed lenne, rájöttél volna, hogy nem a valódi név hiányára céloztam. Itt mindenki nickkel szerepel, senki nem várja el a másiktól a valódi név megadását. Xsak te vagy olyan hülye, hogy ezt feltételezed rólam.

Kovacs Nocraft Jozsefne 2015.01.24. 22:02:14

@Proszektura:

"Elfelejtettem közölni, hogy akinek nincs minimális érzéke sem az önironiához, az ne olvassa el a blogomat."

Az itt kommentelők nagy részének van érzéke hozzá.

Az a tény, hogy sokan - én is - gyengének nevezték ezt a posztot, még nem az önirónia hiányát jelzi. Nem gondoltál arra, hogy esetleg jelezheti azt is, hogy valóban gyengének tartják a posztot?

szamaritánus 2015.01.24. 22:13:57

@Proszektura: mártsa beléd egy cigány a bökőjét, és vegye el az 1000 ft-odat, "geci magyar" felkiáltással, akkor maj önironizálhatsz, faszszopó. addig is olvasgasd a börtönökről szóló statisztikákat.

floborm 2015.01.24. 22:38:04

@Proszektura: mármint h mi rendőrséget, ügyészséget és bíróságokat tartunk erre a célra?

gmihaly 2015.01.24. 22:39:23

@A megvalósult amerikai ólom..: Azt csak szerették volna, de 4 évszázad alatt csak összejött...

2015.01.26. 10:59:42

@Proszektura:

Talán nem tesszük? Vagy nem tennénk, ha tehetnénk? Ezt most nem értem. Ja, ha nehezményezed esetleg, hogy valahogy esetleg mégsem tesszük, az nem azért van, mert annyira szeretjük a 'közülünk' esetlegesen kikerülő rohadékokat, hanem mert többnyire azok sem közülünk kerülnek ki, csak úgy tűnik, mintha,

s ezért megvannak az eszközeik hozzá, hogy a kedvünket az ilyesmitől elvegyék. Tudod, akiket te itt 'magyar bűnözők'nek nevezel, azok sem magyarok, legfeljebb jobban hasonultak külsőleg ill. külsőségeikben hozzánk, mint a cigányok. Talán mert náluk némileg sikerült egy kicsit értelmesebbé fejlődniük.

Szóval szerinted átlagmagyar gipszjakab kovács XXIII. jános van olyan gógyis seftes hozzá, hogy mindazt, amit a blogger felsorol, rafkósan el is kövesse, anélkül, hogy ne csapjon le rá rebisz és apeh ill. tek és nav, abban a tizedmásodpercben, hogy még csak fel se kelljen jelentenie őt egy másik átlagmagyar gipszjakabnak hozzá? Míg nagyon jól tudjuk, hogy akiket te is védesz, soha nem szenvednek semmilyen (valós) retorziót.

Megsúgom neked, hogy pl. a fajsúlyos, erőszakos valódi, utcai bűnözők és maffiózók között pl. már 70 éve is még nagyítóval sem lehetett magyar embert találni, ahogy a 'módszerváltás' után sem a magyar bűnözők szaporodtak meg valahogy, hirtelen. Igazi 'hazai' bűnözőnek max. csak azt a néhány alkalmi bekattantat nevezhetnéd, akik a rájuk és / vagy családjukra nehezedő anyagi vagy pszichés nyomást már nem bírták elviselni.

S még köztük is akadnak nem magyarok, bőven. Ahogy Móron sem magyarok mészároltak, ez a nevükből és a nemzetiségükből is szépen kiderül, és az elmebeteg somogyiábel sem magyarként akart ámokot futni, valamint a baltás-motorfűrészes családirtási eset sem a magát láncfűrésszel ügyesen szétvagdalt családfő számlájára írható, akire a derék policáj rákente. Tudod, nagyon erőlködtök ti, libbantak, hogy egy szintbe hozzátok ezt a népet azzal, akik a tényleges rosszat teszik.

Más körülmények között az adócsalók nálatok egyenest a gonoszorbány és az ő nav-ja elleni küzdelemnek valóságos Robin Hoodjai volnának, akik hősként szállnak szembe a feudális oligarcha-banda országfosztogatásával. Hol is van az a mondás nálatok, hogy 'gazdagtól lopni nem bűn' ? :) S mi volna, ha a szegény, tízezredik senki gipszjakabok adócsalási próbálkozásdait is ugyanakkora nagylelkűséggel, mint az isteni cigány testvéreitek öregezését, "megélhetési bűnözésnek" címkéznétek ??? Talán ez inkább volna az, mint a másik ...

arról nem is beszélve, hogy az oly sokat emlegetett 'adócsalások' és más 'fehérgalléros' fnomságok túlnyomó többségét Mo.-on vsz. a (nemmagyar) szervezett bűnözők követik el, akiknek max. A GALLÉRJUK FEHÉR (mert én a blokk- ill. számlaadás hanyagolását pl. nem mindig és minden körülmények között tekinteném annak). S ezek a maffiák a mai napig nincsenek befenyítve, kiutasítva, vagy felszámolva, ennyit erről is.

Próbálnánk csak őket böcsülettel, jó állampolgárként felnyomni valahol, találd ki, vajon mi lenne az ilyen ügyeknek a vége ... A többszörös milliárdos 'míjszegín' uzsorásokról és spanjaikról már nem is beszélve.

Amúgy te mit szeretnél inkább, hogy valaki a szeretteidet, ha ugyan vannak neked ilyenek, valaki jól adócsalja-offsórlovagozza-fehérgallérosozza-viszkisrablózza meg, vagy inkább a napi 24 órás non-stop befenyegetést, erőszakolást, késelést, kifosztást és agyonverést választanád nekik?

És még valami. Az, hogy egy ilyen szöveg megjelenhet egy országban, amelyet valamikor érdekes módon a magyarokról neveztek el, s ráadásul a magyarok nyelvén leírva, nagyon sokat elárul arról a rendszerről, és arról a társadalomról, ami ellen állítólag a magadfajta harcol.

Ha ugyanis ezt megteheted, akkor a legvalószínűbb, hogy mégse neked van igazad, aki itt gyalázod a porba azt a nemzetet, amely között létezve ezt publikálni, és megúszni úgylátszik, hogy végtelen lehetőséged adatik, mivel mindez azt mutatja, hogy alaposan berendezkedtél itten, és tán még a fent említett nemmagyar bagázshoz is több közöd van, mint kéne.

Szóval örülj, hogy ebben a rettenetesen intoleráns és vadrasszista, vérhabos szájjal a nemmagyart üldöző és szörnyen magyarbűnöző országban élhetsz, mert egy magára valamit is adó demokratikus, történelmi nemzetállamban egy ilyen benyögésért nemhogy a közutálat lenne részed, hanem a világ másik féltekéjére kéne menekülnöd előlük, és a megfelelő viszontjókívánságaik elől. Még ha maga Csárli Hebdó volnál, akkor is.

Kovacs Nocraft Jozsefne 2015.01.26. 11:34:48

@ekszvájzed:

"egy országban, amelyet valamikor érdekes módon a magyarokról neveztek el, s ráadásul a magyarok nyelvén leírva"

Ne feledd, hogy ez nagyon sokaknak nagyon fáj. Legszívesebben az írmagját is kipusztítanák a magyarságnak. Persze a név továbbra is magyar maradna, csak épp az etnikum cserélődne ki teljesen.

Magna cum laudeTigeri másztesz digrii 2015.01.31. 10:50:12

@Tudományos libsizmus: Akármekkora gyökér vagy ,de ebben most igazad van.
süti beállítások módosítása