Proszektúra

A halott magyar demokrácia kerül boncasztalra. A szike sem jobbra, sem balra nem vág mélyebben. A boncmester mindenhez ugyanazzal a kérlelhetetlen egyenességgel közelít.

Friss kommentek

  • tireless treehugger: Lucyt és mollyt ne kombináld. Vagy vagy. Mert ez lesz a vége. (2019.03.31. 11:50)
  • Ménár Atya: szerintem van egy szabály,mint minden intézményben. Ezt be kell tartani, ettől még nem bűnös vagy ... (2018.10.10. 18:44) Orwell 2018
  • szekertabor: Szögezzük le, előzetesben lenni nem jó. Amennyiben nem sikerül bizonyítani Czeglédy Csaba bűnösség... (2018.10.10. 10:09) Orwell 2018
  • Utolsó 20

Friss topikok

  • tireless treehugger: Lucyt és mollyt ne kombináld. Vagy vagy. Mert ez lesz a vége. (2019.03.31. 11:50)
  • Ménár Atya: szerintem van egy szabály,mint minden intézményben. Ezt be kell tartani, ettől még nem bűnös vagy ... (2018.10.10. 18:44) Orwell 2018
  • Bravehearth: @chrisred: "Nálam a magyarázat a tényekre épülő érvelés, és nem az, ha leírják ugyanazt a megalapo... (2018.09.18. 16:16) Orbán, az új erők hőse
  • ⲘⲁⲭѴⲁl ⲂⲓrⲥⲁⲘⲁⲛ ⲔöⲍÍró: @chrisred: A szárdok megszűntek? A németek megszűntek Saarland csatlakozásával? (2018.09.18. 07:08) Nemzeti hazafias nevelés
  • G. Nagy László: Ezt azért nem hozta le az Index... Csodálom, hogy a mostanit igen. (2018.09.14. 12:23) Gyurcsány megint hazudik

Összefüggés a szemünk és a seggünk között

2015.04.26. 13:49 | Proszektura | 3 komment

Címkék: nemzeti konzultáció Orbán Gyurcsány szlovák terroristák vasárnapi zárva tartás

Olvasgatom, ízlelgetem a legújabb nemzeti konzílium vagy mi a franc kérdéseit.

Aszonygya, hogy „Sokféle véleményt lehet hallani az erősödő terrorcselekményekkel kapcsolatban. Ön mennyire tartja fontosnak a terrorizmus térnyerését (a franciaországi vérengzés, az ISIS riasztó cselekményei) a saját élete szempontjából?”

Ennél hülyébb kérdés már csak az lehetne, hogy mondjuk a tífusz, az AIDS vagy az ebola térnyerését mennyire tartom fontosnak saját életem szempontjából.

De az is egy jó kérdés ám, hogy „Ön szerint az elkövetkező években lehet-e terrorcselekmény célpontja Magyarország?”

Mit lehet erre mondani? Naná, mint ahogy más országok is. Gyurcsány Ferenc szavaival élve, mi az, hogy, nagyon is! De, ha már a volt miniszterelnök szóba került, az ő szlovák terroristái óta tartottunk is ilyesmi cselekményektől. Ám mostanában persze már megint nem félünk annyira, mert tudjuk, megvéd minket a TEK.

Mármint Orbán Viktor TEKe.

Arra is tudakolják a választ a kíváncsi főkonzultánsok, hogy „Vannak, akik szerint a Brüsszel által rosszul kezelt bevándorlás összefüggésben van a terrorizmus térnyerésével. Ön egyetért ezekkel a véleményekkel?”

Hát már elnézést, de itt csak kikívánkozik belőlem a profán favicc, a szemünk és a seggünk közötti összefüggésről! Eszerint, ha kihúznak egy szőrszálat a seggünkből, kicsordul a könnyünk, ha kinyomják a szemünket, akkor meg beszarunk.

Hát hozzávetőleg ilyesfajta összefüggés állhat fenn itt is. Egyébként is kilóg a lóláb, amikor ezzel az első három kérdéssel annak kíván a Fidesz hatalom megágyazni, hogy a válaszoló agyában sikerüljön jól egybemosni a bevándorlás és a terrorizmus problémáját.

Azt is kérdezik tőlünk: „Tudta-e Ön, hogy a megélhetési bevándorlók törvénytelenül lépik át a magyar határt és az elmúlt időszakban hússzorosára nőt a bevándorlók száma Magyarországon?”

Miután naponta százszor mantrázzák, ezt speciel tudtam. Ám azzal is tisztában voltam és vagyok, hogy közülük senki sem ide vágyakozik. Mert itt még az afrikai nyomorgók sem érzik jól magukat. Innen a magyarok is inkább kimenekülnek.

De nem is folytatom a kormányunknak tetsző, „helyes” válaszainkat sugalmazó kérdések további taglalását. A lényegük szerint ezek is az irigységünkre és idegengyűlöletünkre apellálnak, miközben a tehetetlen Brüsszelt ócsárolják.

A legutolsó kérdést még érdemes megemlíteni, ami úgy hangzik, miszerint „Egyetért-e Ön a magyar kormánnyal abban, hogy a bevándorlás helyett inkább a magyar családok és a születendő gyermekek támogatására van szükség?”

E kérdés feltevése is akkor lenne tisztességes, ha az abból sugárzó primitív demagógia szintjén megrekedt idegengyűlölet táplálása helyett a valóságot tartalmazná, teszem azt például oly módon, miszerint „egyetért-e Ön azzal, hogy további stadionok építésére, haveri zsebek kitömésére, országunk vezetőinek barátnőikkel való külföldi utazgatásai támogatására van-e inkább szükség.”

Egyébként meg az jutott eszembe, hogy ha a népünkben lenne egy csipetnyi lelemény, akkor az emberek valamennyi konzultációs kérdésre azt a választ adnák, miszerint igenis ellenzik a boltok vasárnapi zárva tartását.

Akkor legalább tényleg volna valami értelme a konzultációs célból újfent eltapsolt közel egymilliárdnak.

A bejegyzés trackback címe:

https://proszektura.blog.hu/api/trackback/id/tr867400080

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Ballibáné Liberó Emese 2015.04.26. 14:45:17

Szerintem engedjünk be egymillió menekültet. Minden más megoldás fasizmus.

Proszektura · http://proszektura.blog.hu 2015.04.26. 15:58:34

@Ballibáné Liberó Emese: Szép nevet választottál. Kiváló humorérzékre vall. Feltétlenül írjál blogokat minél előbb. És akkor azt is megírhatod majd, miként sodorta végveszélybe, majd pusztulásba hazánkat egymillió gonosz menekült az elvetemült EU közreműködésével. Írd le, hogy a gyermekeid is azért éheznek, mert a bevándorlók eleszik előlük a mangalicaszalonnát.

Éhes ló 2015.04.27. 07:09:42

Egyetértek Emesével, de keveslem.
Több menekült = nagyobb demokrácia = nagyobb jólét.
Ha igazi demokraták akarunk lenni itt bőgatyás, barackpálinkás, tetemcafatos, svájcisapkás, turultojómadaras elmaradt magyar suttyókként, akkor nem 23 millió román kell, hanem 46 millió nigger.
Most.
Azonnal.
Menekülteket nekünk az eujrópaji demokrácia megmentéséért a nácizmus ellen!
süti beállítások módosítása