Proszektúra

A halott magyar demokrácia kerül boncasztalra. A szike sem jobbra, sem balra nem vág mélyebben. A boncmester mindenhez ugyanazzal a kérlelhetetlen egyenességgel közelít.

Friss kommentek

  • tireless treehugger: Lucyt és mollyt ne kombináld. Vagy vagy. Mert ez lesz a vége. (2019.03.31. 11:50)
  • Ménár Atya: szerintem van egy szabály,mint minden intézményben. Ezt be kell tartani, ettől még nem bűnös vagy ... (2018.10.10. 18:44) Orwell 2018
  • szekertabor: Szögezzük le, előzetesben lenni nem jó. Amennyiben nem sikerül bizonyítani Czeglédy Csaba bűnösség... (2018.10.10. 10:09) Orwell 2018
  • Utolsó 20

Friss topikok

  • tireless treehugger: Lucyt és mollyt ne kombináld. Vagy vagy. Mert ez lesz a vége. (2019.03.31. 11:50)
  • Ménár Atya: szerintem van egy szabály,mint minden intézményben. Ezt be kell tartani, ettől még nem bűnös vagy ... (2018.10.10. 18:44) Orwell 2018
  • Bravehearth: @chrisred: "Nálam a magyarázat a tényekre épülő érvelés, és nem az, ha leírják ugyanazt a megalapo... (2018.09.18. 16:16) Orbán, az új erők hőse
  • ⲘⲁⲭѴⲁl ⲂⲓrⲥⲁⲘⲁⲛ ⲔöⲍÍró: @chrisred: A szárdok megszűntek? A németek megszűntek Saarland csatlakozásával? (2018.09.18. 07:08) Nemzeti hazafias nevelés
  • G. Nagy László: Ezt azért nem hozta le az Index... Csodálom, hogy a mostanit igen. (2018.09.14. 12:23) Gyurcsány megint hazudik

Választások helyett is konzultációt!

2015.06.05. 08:48 | Proszektura | Szólj hozzá!

Címkék: konzultáció bevándorlás Fidesz Orbán Gyurcsány

Ezekkel a “Ha Magyarországra jössz, nem veheted el a magyarok munkáját!” (tartsd tiszteletben a kulturáját, tartsd be a törvényeit) feliratú óriásplakátokkal lepleződik le leginkább a Fidesz hatalom nemzeti konzultáció fedőnevű hazug álszent propaganda-gépezete.

Mert, ha ennek a bizonyos bevándorlással kapcsolatos, nemzetinek nevezett konzultációnak valóban a nemzettel való konultáció lett volna a célja, akkor 13. kérdésként abban is kikérték volna a véleményünket, hogy akarjuk-e a bevándorlás elleni tiltakozásul egy ilyen mértékű óriásplakát-kampány indítását is.

Mondjuk valahogy így:

Egyetért-e ön azzal, hogy többszáz millió forintos költséggel több száz db. óriásplakátot helyezzünk ki az országunk egész területén magyar nyelvű bevándorlóellenes szövegekkel?

  • Mi az, hogy, nagyon is
  • Inkább akarom
  • Nem akarom

De ilyesmiről persze szó sincs. A kormányunk nem konzultálni akar, hanem meggyőzni minket idegengyűlölő nézeteiről, Orbán PC ellenes megfogalmazásában: hülyíteni szeretne bennünket.

Mert, ha valóban a velünk való konzultálás lenne a cél, akkor a minket jobban érdeklő kérdésekről kérnék ki a véleményünket.

Pl. a vasárnapi zárva tartás vagy a stadionok építése, netán az egészségügyi, oktatási, közlekedési dolgozók fizetésemelése ügyében, vagy éppen az ÁFA-csökkentésről. És még sorolhatnánk akár odáig, miszerint akarja-e a Nyíregyháza nb1-ből kizárását vagy azt, hogy Andy Vajna brutális adókedvezményeket kapjon.

A bevándorlókkal kapcsolatos, nemzetinek nevezett, konzultáció teljes abszurditását tovább növeli egyébként, hogy most már nem elégednek meg azzal sem, hogy a kérdőíveket postán kiküldjék meg valamennyi váláasztópolgárnak, hanem lehetővé tették a kérdőívek internetes kitöltését is. Ahol természetesen végképp semmi sem akadályozza azt, hogy a legelszántabb Fidesz hívek akár több száz ilyen kitöltött kérdőívet is beküldjenek fiktív neveken és címeken, mindenféle kontrollálás nélkül.

Szóval ez a konzultálási trükk, úgy néz ki, nagyon bejött a Fidesznek. Rákaptak az ízére. A legújabb hír, hogy az ügyfélkapuknál is ilyesmit terveznek a közigazgatási rezsidíjak csökkentéséről.

.Szerintem itt az ideje, hogy elgondolkozzunk, a jövőben nem lehetne-e a parlamenti választásokat is ilymódon lebonyolítani.

“Köztudott, hogy az országot Gyurcsány és bandája teljesen tönkretette. Bizonyos vélemények szerint a megsemmisülés szélére sodorta. Akarja-e, hogy ismét ilyen emberek vezessék az országot?”

A bejegyzés trackback címe:

https://proszektura.blog.hu/api/trackback/id/tr247519544

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása