Proszektúra

A halott magyar demokrácia kerül boncasztalra. A szike sem jobbra, sem balra nem vág mélyebben. A boncmester mindenhez ugyanazzal a kérlelhetetlen egyenességgel közelít.

Friss kommentek

  • tireless treehugger: Lucyt és mollyt ne kombináld. Vagy vagy. Mert ez lesz a vége. (2019.03.31. 11:50)
  • Ménár Atya: szerintem van egy szabály,mint minden intézményben. Ezt be kell tartani, ettől még nem bűnös vagy ... (2018.10.10. 18:44) Orwell 2018
  • szekertabor: Szögezzük le, előzetesben lenni nem jó. Amennyiben nem sikerül bizonyítani Czeglédy Csaba bűnösség... (2018.10.10. 10:09) Orwell 2018
  • Utolsó 20

Friss topikok

  • tireless treehugger: Lucyt és mollyt ne kombináld. Vagy vagy. Mert ez lesz a vége. (2019.03.31. 11:50)
  • Ménár Atya: szerintem van egy szabály,mint minden intézményben. Ezt be kell tartani, ettől még nem bűnös vagy ... (2018.10.10. 18:44) Orwell 2018
  • Bravehearth: @chrisred: "Nálam a magyarázat a tényekre épülő érvelés, és nem az, ha leírják ugyanazt a megalapo... (2018.09.18. 16:16) Orbán, az új erők hőse
  • ⲘⲁⲭѴⲁl ⲂⲓrⲥⲁⲘⲁⲛ ⲔöⲍÍró: @chrisred: A szárdok megszűntek? A németek megszűntek Saarland csatlakozásával? (2018.09.18. 07:08) Nemzeti hazafias nevelés
  • G. Nagy László: Ezt azért nem hozta le az Index... Csodálom, hogy a mostanit igen. (2018.09.14. 12:23) Gyurcsány megint hazudik

Hacsek és Sajó a bevándorlásról

2015.06.11. 12:54 | Proszektura | Szólj hozzá!

Címkék: menekült Orbán Wass Albert Brüsszel megélhetési bevándorló

- Üdvözlöm Sajókám! De régen láttam, mivel van ennyire elfoglalva?

- Hello Hacsek, alászolgája! Képzelje, Orbán levelet írt nekem, és egy kérdőívet is mellékelt, hogy szeretne velem konzultálni! Most éppen azon rágódom, mit válaszoljak arra a felvetésére, hogy mennyire tartom fontos kérdésnek a terrorizmus térnyerését a saját életem szempontjából. Fontosnak tartsam vagy nagyon fontosnak?

- Sajókám, maga látott már egyáltalán élő terroristát?

- Filmben már igen. Ja, meg a múltkor egy magyart is a tévében. Valami Póka nevűt, aki bankokat fenyegetett.

- Na látja, csak filmben. Azt a Póka Lászlót meg, a Nem Adom a Házam Mozgalom vezetőjét, a bíróság felmentette. Szóval nincs is nálunk igazi terrorista.

- Kell, hogy legyen terrorista, hiszen terrorelhárító – Terrorelhárítási Központ – is van. Mondja Hacsek, ha nem lenne, mit hárítanának el azok az igen jól megfizetett kommandósok? De most ne zavarjon, mert mint mondtam, a miniszterelnök úrral konzultálok. Azt akarom, hogy ha a válaszaimat elolvassa, egyből lássa, ez a Sajó, egy komoly ember, erre az egyénre a haza nehéz helyzetekben is számíthat. Különösen most, hogy özönlenek hozzánk ezek a megélhetési bevándorlók, akik persze rafkós kitanultságukban menekülteknek hazudják magukat. Szóval felelős válaszokat akarok adni erre a súlyos problémára. Mit írjak pl. arra, hogy a bevándorlók helyett inkább a magyar családok és a születendő gyermekek támogatására van szükség? Teljesen egyetértsek vagy inkább egyetértsek?

- Miért, eddig tán a bevándorlókat támogatták a magyar családok helyett? Különben meg tőlem írjon, amit akar! Inkább azt mondja meg, mit szól ahhoz, hogy Orbánék sokmillióért teleplakátolják az országot a bevándorlókhoz szóló mindenféle intelmekkel?

- Nekem nagyon szimpatikus. Különösen az tetszik például, hogy mostantól rám a törvények nem vonatkoznak. Lophatok, rabolhatok, csalhatok kedvemre.

- Miket beszél? Magad teljesen megőrült?

- Hát maga nem olvasta Orbán plakátüzenetét, hogy aszongya, ha Magyarországra jössz, be kell tartanod a törvényeinket? Na, most én ugye nem jövök Magyarországra, hanem itt vagyok ugye. Már itt is születtem. Tehát nekem nem kell betartanom, ha jól értem.

-Na elegem van magából Sajókám! Inkább beszéljünk arról, hogy menyire fejlődünk, és egyre jobban teljesítünk! Most olvastam, képzelje, Egerben beszélő szobrot avattak.

- Beszélő szobrot? És az is a bevándorlókat oktatja a jóra?

- Nem, ez verseket szaval.

- Istenem, hogy manapság már mit ki nem találnak? A lovas-szobrok meg majd nyerítenek, sőt a megfelelő gomb megnyomására szellentenek és pottyantanak is?

- Ostoba barom. Ez Wass Albert szobra, és a saját verseit szavalja. Például ilyesmiket, hogy

“és ma csak az testvérem
nekem ezen a földön, aki magyar,
s ez mindaddig így lészen,
míg a magyar a világmindenség
legtestvértelenebb népe,
míg minden csizma a magyart rúgja,
mindenki a magyart tapossa,”

- Érdekes versike! Különösen az a rész tetszik, hogy a magyar a világ legizébb micsodája. Ez a legtestvértelenizé meg legalább olyan szép, mint az, hogy elkáposztásítottalanítottátok.

- Eh, maga ehhez sem ért Sajókám! De erről a versidézetről jut eszembe, hogy ezek miatt a konzultációs kérdőívek és plakátok miatt a magyar kormányt elmarasztalták Brüsszelben. Brüsszelben a parlamentben.

- Hogy mi? Ja, egészségére! Én a hideg sörtől szoktam tüsszenteni.

- Nem tüsszentés, hanem Brüsszel, maga átkozott idióta. Ott székel az Európai Parlament. És ott nem szeretnek minket. De nem csak ott. Minket mindenki bánt. Na, ezt írta meg olyan szépen Wass Albert, és ezt lehet Egerben meghallgatni.

- Hát ha már erről van szó, szerintem a Szabadság téri német megszállási emlékmű is megszólalhatna, Gábriel arkangyal egy gombnyomásra rázendítene pl. az Ómagyar Mária-siralomra vagy a székely himnuszra.

A bejegyzés trackback címe:

https://proszektura.blog.hu/api/trackback/id/tr97534038

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása