Proszektúra

A halott magyar demokrácia kerül boncasztalra. A szike sem jobbra, sem balra nem vág mélyebben. A boncmester mindenhez ugyanazzal a kérlelhetetlen egyenességgel közelít.

Friss kommentek

  • tireless treehugger: Lucyt és mollyt ne kombináld. Vagy vagy. Mert ez lesz a vége. (2019.03.31. 11:50)
  • Ménár Atya: szerintem van egy szabály,mint minden intézményben. Ezt be kell tartani, ettől még nem bűnös vagy ... (2018.10.10. 18:44) Orwell 2018
  • szekertabor: Szögezzük le, előzetesben lenni nem jó. Amennyiben nem sikerül bizonyítani Czeglédy Csaba bűnösség... (2018.10.10. 10:09) Orwell 2018
  • Utolsó 20

Friss topikok

  • tireless treehugger: Lucyt és mollyt ne kombináld. Vagy vagy. Mert ez lesz a vége. (2019.03.31. 11:50)
  • Ménár Atya: szerintem van egy szabály,mint minden intézményben. Ezt be kell tartani, ettől még nem bűnös vagy ... (2018.10.10. 18:44) Orwell 2018
  • Bravehearth: @chrisred: "Nálam a magyarázat a tényekre épülő érvelés, és nem az, ha leírják ugyanazt a megalapo... (2018.09.18. 16:16) Orbán, az új erők hőse
  • ⲘⲁⲭѴⲁl ⲂⲓrⲥⲁⲘⲁⲛ ⲔöⲍÍró: @chrisred: A szárdok megszűntek? A németek megszűntek Saarland csatlakozásával? (2018.09.18. 07:08) Nemzeti hazafias nevelés
  • G. Nagy László: Ezt azért nem hozta le az Index... Csodálom, hogy a mostanit igen. (2018.09.14. 12:23) Gyurcsány megint hazudik

A hatalom ámokfutása

2015.06.18. 20:00 | Proszektura | 160 komment

Címkék: bevándorlók nemzeti konzultáció Orbán szögesdrót-kerítés

Azt gondolom, ezzel a kerítésépítési szándékkal igazából most lepleződött le teljesen és végleg a Fidesz- KDNP, és persze első számú vezetője, Orbán Viktor hazug propagandavilága. Most derülhetett ki a leghülyébbek számára is napnál fényesebben, hogy amit a konzultálásokról el akartak velünk hitetni, vagyis, hogy ők demokraták és adnak a véleményünkre, ez csak üres, duma, maszlag, orbitális népbutító hazugság.

Persze sokan már akkor is az egyszerű embereket félrevezető, szemfényvesztő, álszent, áltató manővernek tartották ezeket a nemzetinek nevezett konzultációkat, amikor azt látták, hogy Orbánék milyen öncélú, önző módon válogatnak a konzultációra bocsátható kérdésekben.

A vasárnapi zárva tartásról például az ilyen módon történő véleménykérés szóba sem kerülhetett. De szeretett vezetőink nem voltak kíváncsiak, többek között, az emberek elképzeléseire abban sem például, hogy szükséges-e ennyi stadiont építeni vaskos állami segítséggel botlábú focistáink részére.

Most azonban már olyan elképesztő folyamat, a hatalomnak olyan ámokfutása zajlik az orrunk előtt, ami már – a végleg és teljesen elbirkásodott CÖF-CÖKA tagokat, szimpatizánsokat kivéve – a legostobább választópolgárok számára is teljesen nyilvánvalóvá teszi a kormány sanda, tisztességtelen szándékait.

Első felvonásként milliárdos költségekkel elfogult, előítéletes nemzeti konzultációs kérdéseket állítottak össze és küldtek ki több mint nyolcmillió választópolgárnak. Aztán miután nem voltak megelégedve a visszaküldött válaszok mennyiségével, bár igazából független ellenőrző apparátus hiányában akkora számot mondhattak, amekkorát csak nem szégyelltek, lehetővé tették az internetes válaszadást is, természetesen ugyancsak minden kontroll nélkül, ahol egy-egy személy akár tucatnyi kérdőívet is kitölthet.

Mindeközben pedig – természetesen meg sem várva a beküldött válaszok kiértékelésének eredményét – az általuk folyamatosan fenntartott hisztérikus bevándorlás ellenes légkörben belekezdtek a hasonlóan elfogult és előítéletes, több száz milliós költségű plakátkampányukba is.

A magyar nyelvű plakátok a faramuci kormányzati magyarázatok szerint nekünk magyar embereknek szóltak, mondván, hogy majd mi eljuttatjuk az azokon lévő üzenteket a bevándorlóknak és különösen az embercsempészeknek.

Ám a kormányunk vezetői a plakátok esetleges mozgósító erejében rejlő lehetőségeket sem várták meg, hanem immáron a kihelyezésük után röviddel a határunk szerbiai szakaszának lezárása mellett döntöttek.

Csak hát éppen ez a hisztérikus ámokfutásuk leplezte le őket, amikor még a saját maguknak létrehozott látszatdemokrácia szabályait is áthágták.

Hisz, ha komolyan gondolták volna azt, hogy tényleg kíváncsiak az emberek véleményére, legalább a konzultációs kérdések beküldésének határidejét, július 1. napját, plusz a kiértékelésre szánt időt megvárták volna a plakátok kiragasztásával, és különösen a kerítésépítéssel. Arról már nem szólva, hogy előtte illett volna ezekről is konzultálni a nemzet tagjaival. Akarja-e ön az ország teleplakátolását az azokon feltüntetett lekezelő, tegező idegenellenes üzenetekkel. Továbbá akarja-e ön a szerb határon a 175 km hosszú szögesdrót-kerítés felépítését sok-sok milliárdért?

De ilyen kérdések nem hangzottak el sehol. S már nem is fognak.

Az ámokfutás pedig folytatódik.

A bejegyzés trackback címe:

https://proszektura.blog.hu/api/trackback/id/tr677555380

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Tudományos libsizmus 2015.06.19. 12:39:02

A mostani népvándorlás véleményem szerint egy kis fordulópont, cezúra, Stunde null az EU vagy mondjuk inkább így: Európa életében. Több szempontból is.

1.) Elérkeztünk az első igazán összeurópai problémához. A népvándorlás az összes európai országot sújtja. Ez nem specifikus "kelet-európai" vagy "nyugat-európai" kérdés.

2.) A magyarországi libsik visszavonhatatlanul kimutatták a foguk fehérjét. Ezúttal nem a magyar közvéleménnyel, de egész Európa közvéleményével mennek szembe. A kivándorlás eszelős propagálásával, majd a népvándorlók keblükre emelésével nehezen oszlathatják el maguk körül a gyanút, hogy Magyarország népét szándékoznak lecserélni egy másikra. Ez márpedig még az ENSZ szerint is bűntett.

3.) A magyarországi libsik megszegtek egy megtörhetetlen tabut. Átlépték a Rubicont. Mindannyian tudjuk, kiknek áll elvileg a legkevésbé érdekében egy tömeges muszlim népvándorlás. Úgy tűnik, most a liberális vallás egyik alapvetésével fordulnak szembe: ez pedig a zsidó érdekek védelme.

Ha másra nem, arra jó nekünk ez a népvándorlás, hogy lehulljon a magyarországi libsi álarc.

nnnnnnnn 2015.06.19. 13:16:06

@csak egy néző: nem nyitok meg ballibsi retkedékek által linkelt linkeket.

Tudományos libsizmus 2015.06.19. 13:17:34

@Trackers:
Ja, azért ez sem rossz. Az osztrák kormányfő nemtetszésének adott hangot a magyar határzár miatt. Miközben Ausztria már lezárta az olasz határát. Nyilván ott is valami libernyák köcsög kormány lehet hivatalban. Együttérzek Ausztria népével.

konrada 2015.06.19. 13:17:59

@idelle:
...azaz nem 1-2 év alatt lesz itt sokszázezres migráns tömeg, hanem sokkal tovább tart majd ez?
...már ez is olyan eredménynek tűnik, ami miatt megéri....

nnnnnnnn 2015.06.19. 13:20:33

@csak egy néző: az indexes statisztikával kit akarsz meggyőzni? napi 4-600 embert kapnak el a magyar határon csak. valszeg még dupla ennyi jön akit nem kapcsolnak le. az havi 20-30ezer ember. de nyomassátok csak nyugodtan a menekültseggnyaló dumát, én örülök neki. aki egy kicsit is hajlott volna, hogy a ballibekre szavazzon, de van még 80 felett az IQ-ja, az már ezután nem fog. orbánnak megint bejött a terve. hehe.
2018-ra mikor már atom humanitárius katasztrófa fogja fenyegetni a térséget a bevándorlók miatt, csak ki kell tenni óriásplakátokra a ballib politikusok képét, és aláírni szép nagy betűkkel, hogy ők tiltakoztak a kerítés ellen, ők beengednék az összes menekültet, és máris egy újabb jó kis kampányfogáshoz jutottunk, ami a fidesznek kedvez :D

Pipas 2015.06.19. 13:24:04

@idelle: "a részleges kerítés azt jelenti, hogy egy több száz kilkométeres határszakaszból kiválasztanak 175 km-t, és attól várják a menekültáradat"

A teljes szerb-magyar határon ugyanolyan védművek lesznek. Az, hogy a román-magyar határon vagy az osztrák-magyar határon nem kell védekezni az nem jelenti azt, hogy sehol sem kell. Azért ez nem olyan bonyolult ám!

"nocsak-nocsak, vicceskedünk? valszeg még több bevándorló lesz, csak azok nem a szerb határon nehezebben jutnak át. ott tehát a kerítés visszavetheti a bevándorlók számát"

Tehát "visszavetheti a számukat", de azért többen lesznek.

Szerintem ezt még gondold át mielőtt tanácsokat adsz hogyan kell a határokat védeni. :D

Pipas 2015.06.19. 13:28:51

@csak egy néző: Az általad idézett cikkből:

"A Frontex friss térképe szerint 2015 januárja és májusa között at EU külső határai közül Magyarországon történt a legtöbb illegális határátlépés, "

De persze aki azt mondja, hogy tenni kell valamit, az nyilván "pánikbeteg".

nnnnnnnn 2015.06.19. 13:31:09

@Pipas: felesleges ezekkel komolyabban vitatkozni. a legtöbb kommentelő ballib nyugdíjas panelproli, klubrádióhallgató agymosott félalkoholista aki unalmában nem tudja hogy gyűlölködjön és az egész elrontott életéért orbánt okolja.

sanyix 2015.06.19. 13:32:49

@hanta boy: milyen egymillió? Egyrészt még nem is küldték be annyian(sőt amennyit mondanak az is bármennyi lehet, hiszen nem ellenőrzi senki), másrészt eredménynek azt hoz ki a pártod amit szeretne, ezt már jól begyakorolták amikor még kádár elvtárs keze alá dolgoztak :)

@$$$=$$$: igen, orbán egy zseni. Éljen A PÁRT, és a kedves vezetőnk! :D Meg kell védeni az országot a 543 milliárd atomideggázbiológiaifegyver katasztrófabevándorlóktól.
Szerinrem meg kéne valósítani A PÁRT-nak a nagy előd, és példakép álmát: falanszter.blog.hu/2012/09/21/a_rakosi_erodvonal_a_lancos_kutya_arnyekaban

nnnnnnnn 2015.06.19. 13:36:52

@sanyix: vagy szállásolj el egy bevándorlót :D

csak egy néző 2015.06.19. 13:39:44

@$$$=$$$:
"nem nyitok meg ballibsi retkedékek által linkelt linkeket."
Dehogynem nyitod meg köcsög.
Egyébként tényleg beszarás, hogy megint, hogy beszoptátok a felcsuti, dumáját ezzel a kerítéssel, meg Kósa kupak Laja dumáját és még ti ugattok bérrettegőkről.
Én sem szeretném, ha ideözönlene egy csomó bevándorló, de ti azt hiszitek, ha most kidobunk erre a szerintem soha meg nem épülő kerítésre 20-25 milliárdot, hogy akkor olyan nagyon megváltozik a helyzet? Az viszont tuti, hogy megint valami csókos jár majd jól az építéssel a karbantartásról, őrzésről már ne is beszéljünk.
Gondolom, ha megnézitek ezt a pár perces videót és nem csak azonnal hánytok és ballibsiztek, szerintetek ez az ember is hülyeséget beszél és csak ti vagytok a helikopterek.

www.atv.hu/videok/video-20150619-nagy-a-menekultek-nem-jelentenek-terhet

sanyix 2015.06.19. 13:39:52

@Trackers: még egyszer leírom, te nem tartasz el senkit, hiszen közpénzből élsz, az állam és a párt fizet téged. Úgyhogy jobb lenne ha nem pofáznátok arról a pénzről amiből csak elvesztek.

Persze megértem hogy félsz, az tényleg gáz minden szempontból hogy egy bevándorló el tudja venni a munkádat, de ha kicsit képezted volna magad, akkor ez nem lenne így.
Azért annyira ne rettegj, a bevándorlók többsége is úgy gondolkozik mint a magyar fiatalok többsége: Elhagyni ezt az országot ahogy lehet, többek közt a te pártod miatt, és persze a rettegett testvéreitek, a "ballibsik" miatt.

Van is egy mondás erről:
"Fidesz-Maszop két jó barát, együtt lopja a Magyar vagyonát"

Tudományos libsizmus 2015.06.19. 13:41:04

@sanyix:
Figyelj @sanyix. Az rendben van, hogy nálatok 2010 óta a le nem adott szavazatokat kell megszámolni. De az a ti virtuális világotok. A valódi világban ez úgy működik, hogy ha 1 millióan véleményt nyilvánítanak, akkor az azt jelenti, hogy 1 millióan véleményt nyilvánítottak. Nem tudom, érted-e.

sanyix 2015.06.19. 13:46:06

@Tudományos libsizmus: értem persze.

Én megszavaztattam 400 milliárd bevándorlót, és 100%-ban az jött ki, hogy "becsszó betartunk minden szabályt".
Ez 400 milliárd vélemény volt, mert ez így működik. Nem tudom érted-e.

Tudományos libsizmus 2015.06.19. 13:48:26

@sanyix:
Forrásod is van e közvélemény kutatásról?

sanyix 2015.06.19. 13:51:23

@Tudományos libsizmus: igen: én mondtam.
Ez legalább annyira hiteles forrás mint a konzis adatok (aminek egyébként a netes változatában 1 gépről akárhányszor el lehet küldeni az űrlapot, gondolom ti is jó párszor megtettétek :D ).

Tudományos libsizmus 2015.06.19. 13:55:35

@sanyix:
A netes szavazások úgy működnek, hogy az IP címedről csak egyszer szavazhatsz.

Ennél fogva "mi" sajnos nem tudtunk jó párszor kamuszavazni, pedig de szerettünk volna.

De ha nem bántalak meg vele, nálatok még kamuszavazásra sincs szükség, hiszen a le nem adott szavazatokon lovagoltok 2010 óta.

Medgar 2015.06.19. 14:00:53

@idelle: Szerinted mikor lenne elég nagy a menekült probléma? Mondjuk, ha akkora lenne mint az olaszoknál?

sanyix 2015.06.19. 14:08:44

@Tudományos libsizmus: igen, úgy működnek általában, de a balfasz pártod még ezt is elkúrta, így többször is le lehet/le lehetett adni az űrlapot neten :D
Ez mondjuk várható volt, hiszen ezek a dilettáns balfaszok a közpénzlopáson kívül máshoz nem értenek.
Bár ez végül is lényegtelen, hiszen mivel az egész konzi ellenőrizetlen, hasráütésszerűen bármilyen eredményt, és bármilyen kitöltési mutatót mondhattok, ahogy eddig is történt. ha akár 2 ember küldte vissza, mondhattok 8 milliót is, ellenőrizni úgy sem lehet.

Én egyébként olyan 2005 óta lovagolok a le-nem adott szavazatokon, elég régóta szeretném az "egyik sem" opciót a szavazólapra, de ez ugye ellentétes a KISZ-MSZMP utódpártok elveivel.

Tudományos libsizmus 2015.06.19. 14:11:25

@sanyix:
Nana. Csak nem többször szavaztál?

fizetekmegegysort 2015.06.19. 14:16:54

Kedves Konzervatív- Keresztény polgártársak! Én mint nő, ezúton köszönöm nektek, hogy ilyen intenzíven aggódtok a testi-lelki épségemért, és meg kívántok védeni engem a külföldi menekült hordák erőszakoskodásaitól! Ezúttal felhatalmazlak Benneteket, hogy ugyanezzel a vehemenciával védjetek meg a konzervatív politikuskáitoktól is, amikor arról döntenek törvényileg, hogy mit csinálhatok a méhemmel, amikor foggal - körömmel az utolsó pillanatig védik a saját élettársát szarrá verő vakkomondoros párttársukat, és ezzel ezt a viselkedést, amikor nem szavaznak meg egy nőket védő nemzetközi egyezményt, amikor a hölgyekkel a parlamentben "kicsikémezve" lekezelően beszélnek.
Ellenkező esetben hímsovén pártpapagájnak foglak gondolni benneteket, ugyanis kevéssé hiteles a szart a határ másik oldalán észrevenni ha be akar jönni, viszont a saját házatok táján meg ugyanezt a szart keresztény álszenteskedéssel megvédeni akkor, ha a saját pártotokban bűzlik. Kilóg a lóláb! Szóval köszi, az aggodalmat, de inkább tegyetek rendet a saját hímsovén soraitokban, mielőtt a mi védelmünkre hivatkozva próbáltok megvédeni mindenféle eszement döntést. Köszi, nem kívánok ürügy lenni.
És a további intelligens "jó akkor fogadj be egyet és basszon szét téged az összes nőrokonoddal együtt" - típusú megjegyzést is nyugodtan hagyjátok, mert csak azt erősítitek vele, amit én állítok: hímsovén parasztok vagytok barátaim, akik most épp eszközként használnátok a nőket a félelem és gyűlölet táplálására. Keresztényi cselekedet, mondhatom!

s 2015.06.19. 14:22:09

@kissiú: Azt úgy köll. Előbb el kell fogadni, hogy konzultálni lehessen róla.

Tudományos libsizmus 2015.06.19. 14:22:38

Ez a militáns femináci meg hogy a picsába került ide?

s 2015.06.19. 14:23:28

@Ortodox: "a libsik 9 Éve buktak meg"

Érdekes. Ehhez képest még mindig buknak. Ez a folyamatos múlt, igaz?

Jaro beszélő botja 2015.06.19. 14:25:16

Ha Magyarországra jössz, hozz magaddal egy kerítésoszlopot!

s 2015.06.19. 14:25:33

@kissiú: A magyar kerítésre csak akkor mászhatsz fel, ha tiszteletben tartod a gravitációt és a magas feszültséget, amit belevezettünk.

s 2015.06.19. 14:28:37

@idelle: "Korunk termelte ki azt a különös, torz jelenséget, hogy az együgyűek tömeggyülekezete beteges elragadtatással ujjongott az emberi jogok eltörlésén, amelyet valaki hangszórón hirdetett az emelvényről."

Thomas Mann

Nem mai anyag, de még mindig odacsap.

sanyix 2015.06.19. 14:28:48

@Tudományos libsizmus: igen, 2x próbáltam, mind2x megköszönték a kitöltést :)

Látod te "jóképességű", még azt sem tudod hogy baszták el az elvtársaid az egészet, pedig neked kéne tudnod.
Akkora balfaszok, hogy nem csak hogy az ip-t nem nézi, de még cookiek segítségével sem gátolták meg a többszöri beküldést :D

Látod látod ha kicsit tájékozódnál, és nem csak a pártszócsövet követnéd, tudnál erről.

rasztaszív 2015.06.19. 14:31:07

szerintem a nagyon keresztények tartsák el a papokat,a liberális demokraták a menekülteket.jó üzlet lenne ez nekünk...

s 2015.06.19. 14:33:31

@Trackers: "Értem, hogy a tetves ballibek arra hajaznak, hogy a bevándorlók eltartásába bele rokkanjon az ország"

Baszod, a ti eltartásotokba előbb belerokkan az ország. Ezt kibaszott magasról lefosod? A mészáros, tiborcz, stb közpénznyelő automaták mi a retkes faszomba kerülnek? Most ne gyere azzal, hogy azok nem négerek, mert akkor elengedem a kutyáimat és felzabáltatlak velük titeket elvenen.

s 2015.06.19. 14:34:29

@idelle: Ezt szerintem nem érti.

s 2015.06.19. 14:36:37

@Pipas: "Ha ma lenne választás, akkor a fidesz kerülne hatalomra?"

Ha a tenger felforrna, akkor sok főtt hal lenne benne.

Fanyéllel Rendelkező Duguláselhárító Gumiharang 2015.06.19. 14:36:50

A bevándorlás szabályozása nem ideológiai kérdés, hanem gazdasági, szociális, társadalmi, ezért nem szobatudósi filozofálgatással, kell kezelni, hanem pusztán racionalitással.

Tegyük fel a kérdést, hogy mit tudunk kezdeni gazdaságilag egy tömeges bevándorlással. A válasz, hogy semmit.

A következő kérdés, hogy milyen jövőbeli hatása lenne egy tömeges bevándorlásnak etnikai szempontból. A válasz, hogy nem ismernénk rá az országra, azaz tragikus.

Milyen szociális hatása lenne egy tömeges bevándorlásnak szociálisan. A válasz, hogy tragikus.

Vegyük már észre, hogy akármilyen szempontból vizsgáljuk a kérdést, csak negatív hatása lesz a tömeges bevándorlásnak.

Nagyjából három csoportra oszthatók a beérkező emberek munkaerőpaci szempontból.

A büdös életben nem dolgoztak, kecskéket terelgettek, szőnyegekkel sefteltek a bazárban. Magyarán semmilyen hasznosítható képességgel nem rendelkeznek. Nem kellenek, nincs rájuk szükség.

Baloldali, liberális szavazó vagyok.
És követelem a baloldali, liberális politikusoktól, hogy határolódjanak el a bevándorláspátyolgató majmoktól, akik blogokon osztják az észt, miközben olyan síkhülyék, hogy a valóságot sem értik.

Követelem Gyurcsány Ferenctől, hogy Vadai Ágnest zárja be egy pincébe pár hónapra, hogy ne tudjon hülyeségeket nyilatkozni!

Vegyétek már észre bazmeg, hogy miért buktátok a választásokat!

Vegyétek már észre bazmeg, hogy a baloldali szavazók folyamatosan szivárognak át a jobbikhoz!

Ha nem veszitek észre, amit észre kell venni, a legközelebbi választásoknál életemben először távol fogok maradni!

Tudományos libsizmus 2015.06.19. 14:38:45

@sanyix:
Ne ne basszál már. Kétszer szavaztál, aztán engem gyanúsítasz többszörös szavazással? Jellegzetes libsi tempó bazdmeg. Le sem tagadhatnád. Ne is haragudj bazdmeg, az eszem megáll rajtatok.

Jómagam nem szavaztam. Tudod miért? Nem szavazok neten. Szavazófülkében szavazok. Ahol ti akkorákat szoktatok bukni, mint Rottenbiller.

Fanyéllel Rendelkező Duguláselhárító Gumiharang 2015.06.19. 14:39:46

@Fanyéllel Rendelkező Duguláselhárító Gumiharang: Mellesleg bazmeg Anglia, Franciaország, Németország nemet mond a bevándorlási hullámra. Ez a három ország maga Európa. Mindenki más csak középszer slepp vagy csatolt rész.

fizetekmegegysort 2015.06.19. 14:46:16

@Fanyéllel Rendelkező Duguláselhárító Gumiharang: az okfejtéssel maximálisan egyetértek! És azzal is, hogy a problémát kezelni kell.
De nem démonizálással, nem üres fenyegetésekkel, és nem úgy hogy sokmilliót kibaszunk az ablakon kerítésre, konzultációra, plakátokra. Üljenek össze az ehhez értő emberek, találjanak ki értelmes megoldást, ami hatékony is.
Ha egy probléma létezik, és nem veszek róla tudomást (tehát azt teszem amit a teljes baloldal és támogatói), az nem jó. De az se jó, ha milliárdokért álmegoldásokat találok ki, és közben lincshangulatot alakítok ki, majd nagy pofával üvöltök, hogy én legalább csinálok valamit (lásd kormánypárt és támogatói).
Szerintem azzal kb minden épeszű ember egyetért, hogy ez egy valós probléma. A "megoldás" és kivitelezés az, ami épeszű és jóérzésű embernél kiveri a biztosítékot.
És végül: nem vagyok biztos abban, hogy a bevándorlás=menekült kérdés. Főleg, hogy ezek a tömegek tranzitországnak, EU kapunak használnak minket. Szóval talán először a problémát kéne pontosan behatárolni.

Fanyéllel Rendelkező Duguláselhárító Gumiharang 2015.06.19. 14:47:34

@csak egy néző: Van egy olyan EU-s szabály, hogy a menekült visszaküldhető abba az EU-s országba, ahol belépett az EU-ba, és ott kell ellátni.

Ha van kerítés, és megkerülik, akkor az a Horvátok vagy a Románok gondja lesz.

Fanyéllel Rendelkező Duguláselhárító Gumiharang 2015.06.19. 14:48:51

@fizetekmegegysort: Az értelmes megoldás az, hogy visszatoloncolunk mindenkit. Leülni, meg okoskodni erről nem kell.

sanyix 2015.06.19. 14:50:58

@Tudományos libsizmus: Már megint terelni próbálsz? Látom igen, ezért hogy ezt bizonyítsad (nem tudod), linkeld azt hogy én mikor gyanúsítottalak többszörös szavazással! LINKELD!

Bár lehet hogy tényleg annyira hülye vagy hogy nem értetted meg mit írtam a konzultációról ezért még egyszer leírom: függetlenül a beküldött konzultációk számától, és a kitöltött válaszoktól, a pártod bármit behazudhat, mert nem lehet ellenőrizni. Így nincs szükség többszöri szavazásra sem, mert az eredmény lényegtelen. Sikerült végre felfogni a lényeget.

Jómagad egy húgyagyú barom vagy, aki megint beégett. Egy tipikus fütyisz-maszop-dk szavazó, aki nem olvas, nem tájékozódik, nem gondolkodik, csak hisz a vezérének :D

Most kit etetsz azzal hogy nem töltötted ki(akár papíron)? Mindent megteszel amit a Geci kér tőled.

Terelni felesleges, az írás úgy is megmarad, max magadat csapod be ;)

csak egy néző 2015.06.19. 14:52:21

@Fanyéllel Rendelkező Duguláselhárító Gumiharang:
Ez kerítés nélkül eddig is így volt, mert nem egyből iderepültek.

Fanyéllel Rendelkező Duguláselhárító Gumiharang 2015.06.19. 14:53:27

@fizetekmegegysort: Nem érted a kerítés lényegét!

EU-s szabály, hogy ott lehet valaki menekült, ahol belépett az EU-ba, és ott kell ellátni. Ha tovább oson, fülönfogják, és visszakísérik abba az EU-s országba.

Ha van kerítés, akkor máshol lép be, és így másoknak lesz probléma.

Ennyire egyszerű...

Tudományos libsizmus 2015.06.19. 14:59:04

@sanyix:
Nos libsi, erre egymilliárd dolláros fogadást kötöttem volna bárkivel.

Téged idézlek, libsi: "..1 gépről akárhányszor el lehet küldeni az űrlapot, gondolom ti is jó párszor megtettétek" Ezt nekem írtad libsi.

Majd utána ezzel jössz: "...igen, 2x próbáltam, mind2x megköszönték a kitöltést :)"

Azaz: te szavazol kétszer, majd másokat vádolsz többszörös szavazással.

Röviden összefoglalva elmehetsz a büdös kurva anyádba gané libsi.

Fanyéllel Rendelkező Duguláselhárító Gumiharang 2015.06.19. 15:01:39

@csak egy néző: Mivel nem repültek, gyalog jöttek. Ha Szerbián keresztül jönnek, akkor a mi problémánk. Ha a horvátokon vagy a románokon, akkor az övék. Így, ha van kerítés, akkor ha megkerüli, akkor vagy Horvátba vagy Romániába lép előbb.

Más lehetőség nincs. Mert ugye Bulgária is EU-tag. Tehát, ha Ukrajnán keresztül akarnak bejönni, akkor már előbb az EU-ba lépnek.

Persze, ha átmászik a kerítésen, akkor beszoptuk. Ezért áramot kell belevezetni.

Mi az amit nem értesz ezen?

fizetekmegegysort 2015.06.19. 15:08:48

@Fanyéllel Rendelkező Duguláselhárító Gumiharang: én értem ezt a szabályt. De szerintem ez maximum elodázza a problémát. Lehet azt mondani, hogy legyen a horvátok, vagy románok gondja... (aztán lehet nyikogni, hogy a románok szivatják az ott élő magyar kisebbséget, a horvátok parasztok velünk a tengerparton. Jajj vajon miért utálnak minket mindenhol?) Nem tudunk kiszállni ebből a buliból. Muszáj lesz valamilyen valódi megoldást találni - ami nyilván együttműködést igényelne a teljes EU-tól. Nem hiszek azokban a megoldásokban, ami csak egy valakinek (jelen esetben nekünk, a hozzám nem jönnek és mosom kezeimet alapján) jó. Én nem mondom azt, hogy ez a végén nem teljes EU határzár lesz... de egyelőre ezzel a megoldással amit nyerünk a réven azt majd elveszítjük a vámon. És a hangulatkeltés meg különösen káros, a nemzetközi hatás még inkább.

csak egy néző 2015.06.19. 15:09:13

@Fanyéllel Rendelkező Duguláselhárító Gumiharang:
Szerbiába, hol léptek be? Nem Bulgáriából vagy Görögországból?

Fanyéllel Rendelkező Duguláselhárító Gumiharang 2015.06.19. 15:09:58

@fizetekmegegysort:
"És végül: nem vagyok biztos abban, hogy a bevándorlás=menekült kérdés. Főleg, hogy ezek a tömegek tranzitországnak, EU kapunak használnak minket. Szóval talán először a problémát kéne pontosan behatárolni. "

Mit nem értesz te hülye picsa azon, hogy teljesen mindegy, hogy milyen célállomásról álmodoznak a menekültek, ha itt lépnek be az EU-ba, a hatályos EU-s szabályok szerint itt kell ellátni őket.

Segítek értelmezni!

Ha itt lép be, és elosonkodik Angliába, Németországba, Franciaországba, akkor ott megfogják, idehozzák, és nekünk kell ellátni őket.

Mi a faszért ugatsz olyan dolgokról, amikről lövésed sincs?
Nem hű, meg hát, hanem ez van.
Felfogtad, érted, tudod értelmezni?

Fanyéllel Rendelkező Duguláselhárító Gumiharang 2015.06.19. 15:11:39

@csak egy néző: Nem bazmeg. Bulgária meg Románia kerülő nekik. Nézz rá egy térképre!

Fanyéllel Rendelkező Duguláselhárító Gumiharang 2015.06.19. 15:14:44

@fizetekmegegysort: Ha már mindenki problémája, akkor lehet egy EU-s megoldást találni a problémára. Mindenkit visszatoloncolni.

Vagy fogni százezer katonát, és lemészárolni az összes ISIS-es tetvet. Például az amerikai haderő pár hónap alatt felvonulna, és levadászná ezeket a mocskokat.

konrada 2015.06.19. 15:19:05

@csak egy néző:
Most már - mióta meg van a bulgár kerítés, inkább Görögországból.

...tudom: akkor miért nem oda küldjük vissza őket?
Ennek több oka van, de a legalapvetőbb, hogy ott be sem jelentkeznek.
...s a görögöknek a most nem igazán a legfontosabb problémájuk, hogy menekülőket akarjanak regisztrálni.
Így a Szerbiából hozzánk belépők itt kerülhetnek leghamarabb menekülti státuszba az EU-n belül, mi meg legfeljebb azt tudjuk bizonyítani, hogy onnan jöttek...
(egyébként meg nézz rá a térképre: Macedoniából...)

fizetekmegegysort 2015.06.19. 15:23:03

@Fanyéllel Rendelkező Duguláselhárító Gumiharang: ja, ha te is csak egy kis majom vagy, akit anya elfelejtett jómodorra tanítani, akkor nyugodtan beszélgessen veled a Gobbi Hilda!(egyébként a menekültügy nem egyenlő a bevándorlási ügyekkel, nyugodtan nézz utána, más jogi státusz, más szabályozás...de pattogj csak)

Tudományos libsizmus 2015.06.19. 15:25:52

@fizetekmegegysort:
Aztán a népvándorlásügy az mi? Az milyen státusz, milyen szabályozás? Nézzél már utána bazdmeg.

sanyix 2015.06.19. 15:35:34

@Tudományos libsizmus: Mondtam hogy ne terelj, ne kapálódzál, hanem linkeld konkrétan azt hogy hol vádollak, mert amit becopyztál az csak egy megállapítás.
Azt írtam, hogy amilyen hülye vagy, többször is beküldöd az űrlapot, mert azt hiszed úgy neked megfelelőbb lesz az eredmény. Ez így is volt, és nem vádoltalak ezért, hiszen nem tehetsz róla, hogy retardált vagy :)

Azt azért megmagyarázod, hogy hogy lehetek libsi amikor a fütyisz-maszop-dk-t egy kalap alá veszem? Ja várj, nem kell: mivel retardált vagy, ezért aki nem szereti a pártodat az libsi :D

Azért az hozzátenném, hogy nálad hülyébbel még nem találkoztam az interneten, pedig volt már "szerencsém" párhoz. pl batyu egy takonygerincű hazaáruló szardarab, és még pár elvtársad, de te egyszerűen csak hülye vagy.
Abban a maszop majálisos videoban ahol mondja a vénasszony, hogy "én a gyurcsánynak minden szavát elhiszem" az véletlenül nem az anyukád? Mert te is kb olyan vagy, csak te a viktorodnak hiszel el mindent :)

s 2015.06.19. 15:35:36

@Dr. Gy. Dr. Fűegér: Mi, baszod alássan, nemcsak keresztyények vagyunk, de még mindehhez demokraták is. Úgy köll azt. A zsemlyénsóti is ezt mondogatja, ha nem hányja szemközt éppen magát reggel borotválkozás közben, amikor meglátja a saját kelttészta képét, hogy rohadna rá az ég.

s 2015.06.19. 15:42:20

Szerintem egyébként nem kerítést kellene építeni a határra, hanem stadionokat. Stadionokat folytatólagosan. Azt ugye kurva nehéz átlépni, ha benne van az anyag. Száz stadiont, ezeret!Csináljatok, csináljatok!

Ha a menekültek megneszelik valamiképpen, hogy itt magyar foci lesz, akkor biztosan maradnak a gecibe ott, ahonnan elindultak, vagy haladéktalanul továbbállnak.

Tudományos libsizmus 2015.06.19. 15:52:08

@csak egy néző:
Hát, hogy is mondjam, hogy ne csukjanak le: a fizimiskája alapján igen valószínű.

sanyix 2015.06.19. 16:03:44

@csak egy néző: szerintük igen, és én le is tudom vezetni a fideszmajmok egyszerű gondolkodásával: mivel nem azt mondja amit a fidesz, ezért "libsi". Mivel "libsi" ezért zsidó is -> soros embere, a gyíkemberek szövetségese, emellett ún "rossz kommunista" (jó kommunisták a fideszben vannak).

@s: Igen a stadion jó ötlet. Bár ezek is üresen fognak állni, de legalább nem értékes lakott területet foglalnának, ráadásul ott üvöltözhetnének meg köpködhetnének kedvükre az öngól specialistáik.

sanyix 2015.06.19. 16:06:14

@Tudományos libsizmus: Nem én kínlódok, én jól szórakozom.

"FOLYTASSUK" te kis munkásőr palánta? :)

s 2015.06.19. 16:15:19

@idelle: "kifejezetten a magyar csapatok ellen szurkolok"
Semmi szükség nincs erre. Elbasznak azok mindent enélkül is.

csak egy néző 2015.06.19. 16:16:19

@Tudományos libsizmus:
Mondjuk tőled nem vártam mást doktorkám. Nem valószínű, hogy egy évfolyamra jártatok, de még csak egy egyetemre sem.

www.nemzetkozijog.hu/tanszek/nagyboldi.html

s 2015.06.19. 16:29:12

@hanta boy:

"- mindegy, hogy analfabéta, rühes, nemibeteg, stb. vagy köztünk a helyed"
Baszod, észre sem vennétek egy békemenetben.

"- nem kell betartanod a magyar törvényeket sem!!!!"
mészáros, tiborcz, meg kishantost beszántók betartják?

"- nyugodtan elveheted a magyarok munkáját, törvény garantálja, ha ugyanarra a munkára egy magyar és egy bevándorló jelentkezik, a bevándorlót köteles a munkáltató felvenni"
Ha sepregetésből tengeted nyonorult életed közmunkásként, akkor eddig sem voltál igazán egzisztenciálisan biztonságban. Persze ha idegsebész-kvantumfizikus vagy, akkor az más tészta. Akkor már valószínűleg Maryland államban próbálod elvenni az ottaniak melóját.

"- nem kell tisztelned a kultúránkat sem!!!"
Konkrétan mire gondolsz ilyenkor? A ballibázásra? Gecire nem értik, hogy miről van szó, de ha értenék is leszarnák, mert ennél nagyobb bajuk is van.

s 2015.06.19. 16:34:21

@Tudományos libsizmus: Azt már lefoglaltuk nektek. A többi kerülettel együtt. Előre bejelentett békés akasztgatás lesz, egyetlen hangos szó nélkül. Csak a nyakcsigolyák roppanása hallatszik majd.

s 2015.06.19. 16:38:09

@idelle: "talán egy Xanax jót tenne neked."

Talán egy igen, de már benne van három . . .

Tudományos libsizmus 2015.06.19. 16:39:20

@s:
Rosszul tudod. A Dunába lövetés tompa puffanásai fognak majd hallatszani a távolból. A budai rakpart házai visszaverik a lövések zaját. Csodálatos muzsika lesz.

s 2015.06.19. 16:40:14

@Pipas: Prágában te vagy a menekült. Gondoltam szólok.

s 2015.06.19. 16:41:33

@Tudományos libsizmus: Ha úgy akarod, akkor legyen úgy. Nincsen elég erőm ahhoz, hogy megtagadjam egy elítélt utolsó kívánságát.

Ortodox 2015.06.19. 16:42:23

@s: én is Prágában elek. Itt mindenki ugyanúgy utalja a retardált ballibákat, mint máshol.

Csaxólok

Tudományos libsizmus 2015.06.19. 16:47:05

@s:
Ítélet, az nem kell. Azt megírtátok ti előre a pártközpontban a régi szép időkben. E régi szép időkre emlékezve megfordítjuk a kockát.

Pipas 2015.06.19. 16:48:02

@s: "Prágában te vagy a menekült. Gondoltam szólok. "

Hülyeség, Prága európában van, oda megyek ha akarok.

s 2015.06.19. 16:48:40

@Ortodox: Akkor szervezz egy békemenetet ott és próbáld megszámolni közben, hány rohadt paradicsom talált el. A négyjegyű számoknál már abbahagyhatod.

Tudományos libsizmus 2015.06.19. 16:49:10

@Ortodox:
Nem gondoltam volna, hogy Csehországban is vannak libsik. Jó, azok mindenhol vannak, de a csehek azért egy igen furfangos népség. Azt hittem, náluk simán kicselezik a libsiket.

s 2015.06.19. 16:51:09

@Tudományos libsizmus: Okés. Akkor ti írjátok meg, ha még eddig nem tettétek meg. Bár most már egyre inkább úgy néz ki, hogy bizony megírtátok. A saját halálos ítéleteteket.

Tudományos libsizmus 2015.06.19. 16:52:28

@s:
Mintha némi aggodalmat éreznék ki soraidból. Helyes. Nagyon helyes.

Ortodox 2015.06.19. 16:52:45

@s: olyan 98% szavazott a Fideszre 2014ben itt a követségen. Szóval kb. Mint a többi követségen.

Itt a ballib népszerűsége vetekedik a koleráéval.

s 2015.06.19. 16:53:08

@Pipas: Oda mész, ha tudsz. Kicsi, de lényeges különbség. Pénz és munka nélkül visszabasznak a gecibe lendületből.

Ortodox 2015.06.19. 16:55:15

@Tudományos libsizmus: a prágai magyarok utálják a magyar ballibákat

Szóval az emigráns és titkos ballib árnyékkormány nem itt székel...

s 2015.06.19. 16:55:46

@Ortodox: ŐŐŐ...őőő... Leszarom a követséget, ha nem veszed zokon. Én sem szavazok más ország pártjaira. Ott szavazok, ahol élek.

Tudományos libsizmus 2015.06.19. 17:07:44

@s:
De hiszen a liberális ideológia tanításai szerint a külföldre menekült magyarok mind egy szálig libsik. Erre most csak úgy leszarod a hű libsi szavazókat? Hogy van ez?

s 2015.06.19. 17:08:21

@Ortodox: Egyébként honnan tudod? Csak nem ti adtátok fel raklapszám a fideszre a szavazatot, függetlenül attól, hogy mi volt az eredeti választás? Roppant kínos lenne.

Fanyéllel Rendelkező Duguláselhárító Gumiharang 2015.06.19. 17:14:35

@fizetekmegegysort: Bazmeg, most arról fogsz nekem ugatni, hogy a bevándorló, és a menekült között mi a különbség?

sak a lényegről ne kelljen?

Pipas 2015.06.19. 17:16:39

@s: "Oda mész, ha tudsz. Kicsi, de lényeges különbség. Pénz és munka nélkül visszabasznak a gecibe lendületből. "

Hülyeség, jogom van oda menni ha akarok, mondom, hogy európában van, mindenki oda megy ahova akar. Nem vetted még észre? Ahhoz képest osztod az észt rendesen. :)

s 2015.06.19. 17:20:34

@Tudományos libsizmus: Szerintem neked nehéz felfogni, hogy én mit gondolok. Kibaszottul kurvára utálom a fideszt, ez ténykérdés. Ezzel együtt nem feltétlenül egyezik a véleményem mindenki máséval mindenben, aki épp így utálja a fideszt. Tehát abból, hogy valaki, aki utálja a fideszt állít valamit, abból nem következik az, hogy azt én állítottam. Szóljál, ha nem bírtad követni.
Csak a ti egybites szemléletetekben vagyunk homogén társaság: ballibsi, libsibolsi, kommunista, meg a retkes faszom tudja, hogy még mi minden.
Lehet, hogy speciel a cseheknél nagy sláger a fidesz. Szívesen kölcsönadnám nekik, de annyira azért biztos nem kell, hogy elvigyék. Viszont a lengyel békemenetes barátaitok, mintha elmaradoztak volna. Ez hogy a kurva rohadt öreganyátokba lehet? Tán csak nem tele lett a faszuk orbán elmeháborodott putyinfasz szopásából? Erről regélj valamit, pubi.

Tudományos libsizmus 2015.06.19. 17:22:28

@s:
Kussolj libsi. Aztán majd örülj, ha nem lógatnak fel a végén.

s 2015.06.19. 17:26:26

@Pipas: Miből élsz? Ha kő gazdag vagy, akkor szívesen látnak, mert zabálsz és iszod a sört. Ha nem vagy olyan kurva gazdag, de ott fogsz dolgozni és lesz jövedelmed, akkor is szívesen látnak hasonló okokból. Ha viszont csak simán átmész, mert itt megszűnt a közmunkaprogram és éhezel és fázol, akkor kikúrnak, mint macskát szarni. Mert nem baszhatod szét annak az országnak a szociális ellátórendszerét, ahova egy kurva fillért nem fizettél be. Ha nem hiszed, akkor próbáld ki.

s 2015.06.19. 17:31:05

@Tudományos libsizmus: Itt az ideje, hogy vérfertőző viszony létrehozására ösztökéljelek a buzeráns fogatlan tripperes kurva rohadt anyáddal. A teljes érvkészletem összeszedetten és tagoltan most következne akkor, engedelmeddel.

BASSZAD TELIBE NEKIFUTÁSBÓL AZT A KURVA ROHADT TRIPPERES BUZI GENNYES PICSÁJÚ FOGATLAN ÓTVAROS TETVEDÉK PROSTITUÁLT ANYÁDAT, TE FÉLKEGYELMŰ KRETÉN ELMEHÁBORODOTT FASZPARASZT.

Tudományos libsizmus 2015.06.19. 17:39:17

@s:
Kedves barátom, úgy gondolom, neked mostanra egészen elment a józan eszed. Szóval egy ilyen mondatot kitalálni és szépen leírni, hát szóval, szerintem kérj tanácsot egy szakembertől.

De az ne libsi legyen baszod, mert az csak rontani fog a helyzeteden.

csak egy néző 2015.06.19. 17:40:02

"Pénteken került fel a kormány honlapjára a tervezet, amit ma éjfélig lehet véleményezni. A törvénymódosítás célja természetesen a szigorítás, olyan dolgok változnának, mint hogy a menedékkérőknek maguknak kéne viselniük ellátásuk költségeit"
Íme kormányunk újabb agymenése.
Vajon honnan lesz pénze egy bevándorlónak? Rá fog kényszerülni a lopásra, rablásra, betörésre, hogy pénzhez jusson.
Gratula.
Az ámokfutás pedig folytatódik.

sanyix 2015.06.19. 18:02:48

@Tudományos libsizmus: nem különösebben érdekel, ezért kár volt keresgélned. Bár mindig ez szokott jönni amikor már nem tudnak a trollok mást írni :)

s 2015.06.19. 18:04:57

@Tudományos libsizmus: "Szóval egy ilyen mondatot kitalálni és szépen leírni"
Elrontottam volna? Esetleg nem vagy elégedett? Nagyon bántana, hidd el. A látszat ellenére rendkívül érzékeny és udvarias ember vagyok.

sanyix 2015.06.19. 18:05:13

@Ortodox: nemá. Mind a 10-en utáljátok? Nagy csapás lehet ez nekik.

sanyix 2015.06.19. 18:08:42

@Tudományos libsizmus: nocsak, megint tisztogatást szerveztek, mint a 50-es években?

Bundesregierung unter alles in der Welt 2015.06.19. 18:18:55

@sanyix:
Hogy az '50-es években mit csináltatok, arról anyádat meg apádat kérdezd. Abban a prodzsektben ők kavartak, nem én, ha nem haragszol.

Hogy most mi lesz, az leginkább rajtatok múlik. Ha túlfeszítitek megint a húrt, annak nagyon rossz vége lesz. Tudod: a negyedik lesz az utolsó. Mármint szerintetek.
süti beállítások módosítása