Proszektúra

A halott magyar demokrácia kerül boncasztalra. A szike sem jobbra, sem balra nem vág mélyebben. A boncmester mindenhez ugyanazzal a kérlelhetetlen egyenességgel közelít.

Friss kommentek

  • tireless treehugger: Lucyt és mollyt ne kombináld. Vagy vagy. Mert ez lesz a vége. (2019.03.31. 11:50)
  • Ménár Atya: szerintem van egy szabály,mint minden intézményben. Ezt be kell tartani, ettől még nem bűnös vagy ... (2018.10.10. 18:44) Orwell 2018
  • szekertabor: Szögezzük le, előzetesben lenni nem jó. Amennyiben nem sikerül bizonyítani Czeglédy Csaba bűnösség... (2018.10.10. 10:09) Orwell 2018
  • Utolsó 20

Friss topikok

  • tireless treehugger: Lucyt és mollyt ne kombináld. Vagy vagy. Mert ez lesz a vége. (2019.03.31. 11:50)
  • Ménár Atya: szerintem van egy szabály,mint minden intézményben. Ezt be kell tartani, ettől még nem bűnös vagy ... (2018.10.10. 18:44) Orwell 2018
  • Bravehearth: @chrisred: "Nálam a magyarázat a tényekre épülő érvelés, és nem az, ha leírják ugyanazt a megalapo... (2018.09.18. 16:16) Orbán, az új erők hőse
  • ⲘⲁⲭѴⲁl ⲂⲓrⲥⲁⲘⲁⲛ ⲔöⲍÍró: @chrisred: A szárdok megszűntek? A németek megszűntek Saarland csatlakozásával? (2018.09.18. 07:08) Nemzeti hazafias nevelés
  • G. Nagy László: Ezt azért nem hozta le az Index... Csodálom, hogy a mostanit igen. (2018.09.14. 12:23) Gyurcsány megint hazudik

Doktor Gumicsont

2015.06.24. 11:19 | Proszektura | Szólj hozzá!

Címkék: bevándorlás Tarlós Gyurcsány Olimpia Altus

Orbán Viktor és a többi Fidesz-KDNP potentát folyamatosan arról szónokol, hogy ezek a terroristagyanúsmenekültmegélhetésibevándorlók már abban a pillanatban bűncselekményt követnek el, amikor a szerb határon hazánk területére lépnek. Orbán szerint az illegális határátlépés ugyanis bűncselekmény.

Csakhogy ez teljesen valótlan állítás. Az ilyesmi a Kádár diktatúrában volt csak bűntett, most csak legfeljebb szabálysértés.

De ha már jogászkodunk, én inkább azt tekinteném bűncselekménynek, amit Orbán fogdmegjei ezekkel az emberekkel művelnek. Ezt úgy hívják a magyar jogban, hogy segítségnyújtás elmulasztása.

Esterházy Péter megfogalmazása szerint egyébként, kutya nehéz úgy hazudni, ha az ember nem ösmeri az igazságot. Kérdés, az éppenséggel jogász szakvégzettségű doktor miniszterelnök úr ösmeri-e?

Nem tudom, melyik a nagyobb baj. Ha ösmeri és tudatosan hazudozik, vagy ha még a saját törvényeinkkel sincs tisztában.

Sokaknak az a véleménye, hogy a menekültkérdés körüli hisztériakeltés tulajdonképpen nem más, mint figyelemelterelés hazánkat érintő sokkal fontosabb kérdésekről. Hát az nem vitás, hogy Olsen, akarom mondani Orbán és bandája mestere a folyamatos elterelésnek! Bár azt nem állítanám, hogy túlzottan találékonyak lennének ebben. Hacsak nem annak felismerésében, hogy ezek az elterelések többnyire a Jobbik nézeteinek, és persze híveinek a lenyúlását is jelentik.

Mindenesetre nagyon úgy néz ki, az orbáni propagandagépezet fantáziájából is csak a már jól ismert gumicsontokra futja.

Először jöttek a tényleges életfogytiglanival. Hogy erre igenis elengedhetetlen szükség van. A nép többsége pedig tapsolt. Aztán bedobták a halálbüntetés gondolatát. Na persze addig nem terjedt a bátorságuk, hogy visszaállítsák, csak azt mantrázták rendre, miszerint napirenden kell tartani a halálbüntetés kérdését. Milyen demokrácia az, jajongott Brüsszelben égre emelt szemekkel a farizeus miniszterelnökünk, ahol még csak beszélni sem lehet ilyesmiről.

Aztán hirtelen ejtve lett ez a téma is, és jött a bevándorlás konzultációstól, plakátostul, szögesdrót-kerítésestül. Hogy a legújabbat, a dublini rendelet úgymond „technikai okok” miatti felfüggesztését már ne is említsük. Majd miután sikerült nemcsak a hazai közvéleményt, hanem egész Európát is mindezekkel jól felhergelni, most bedobták az olimpiát.

Ez annyira bejött, hogy még a szocialisták is ráharaptak. S Tarlós büszkén jelentheti, hogy példátlan egységbe forrt nemzetünk e nemes elképzelés tekintetében.

S ha mindezek, életfogytiglan, halálbüntetés, bevándorlás, olimpia, stb. nem elegek a nép hülyítésére, hát afféle segéd gumicsontokként még mindig itt van az élettársi kapcsolat megítélése, az abortusz, az eutanázia vagy az egyneműek házassága. Sőt, ha még ez sem lenne elég, hát Gyurcsány afféle Jolly-jokerként mindig elővehető. Most például ilyen hálás téma az Altus ügye.

A bejegyzés trackback címe:

https://proszektura.blog.hu/api/trackback/id/tr967569536

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása