Proszektúra

A halott magyar demokrácia kerül boncasztalra. A szike sem jobbra, sem balra nem vág mélyebben. A boncmester mindenhez ugyanazzal a kérlelhetetlen egyenességgel közelít.

Friss kommentek

  • tireless treehugger: Lucyt és mollyt ne kombináld. Vagy vagy. Mert ez lesz a vége. (2019.03.31. 11:50)
  • Ménár Atya: szerintem van egy szabály,mint minden intézményben. Ezt be kell tartani, ettől még nem bűnös vagy ... (2018.10.10. 18:44) Orwell 2018
  • szekertabor: Szögezzük le, előzetesben lenni nem jó. Amennyiben nem sikerül bizonyítani Czeglédy Csaba bűnösség... (2018.10.10. 10:09) Orwell 2018
  • Utolsó 20

Friss topikok

  • tireless treehugger: Lucyt és mollyt ne kombináld. Vagy vagy. Mert ez lesz a vége. (2019.03.31. 11:50)
  • Ménár Atya: szerintem van egy szabály,mint minden intézményben. Ezt be kell tartani, ettől még nem bűnös vagy ... (2018.10.10. 18:44) Orwell 2018
  • Bravehearth: @chrisred: "Nálam a magyarázat a tényekre épülő érvelés, és nem az, ha leírják ugyanazt a megalapo... (2018.09.18. 16:16) Orbán, az új erők hőse
  • ⲘⲁⲭѴⲁl ⲂⲓrⲥⲁⲘⲁⲛ ⲔöⲍÍró: @chrisred: A szárdok megszűntek? A németek megszűntek Saarland csatlakozásával? (2018.09.18. 07:08) Nemzeti hazafias nevelés
  • G. Nagy László: Ezt azért nem hozta le az Index... Csodálom, hogy a mostanit igen. (2018.09.14. 12:23) Gyurcsány megint hazudik

Megérkezett Afrika Budapest szívébe

2015.07.07. 19:56 | Proszektura | 13 komment

Címkék: antiszemitizmus bevándorlás cigányozás tömegverekedés

A Startlap kiemelt híre szerint „Tömegverekedés volt a Nyugatinál”. A Hír24-nek a Hvg.hu-ra hivatkozó cikkéből kiderült, hogy „külföldiek estek egymásnak, hárman megsérültek, nyolc embert pedig előállítottak”. A híradás szerint „reggel fél 6 körül több külföldi esett egymásnak a Szent István körút és a Nagy Ignác utca kereszteződésében, nem messze a Nyugati pályaudvartól. Az ír, angol és indiai állampolgárok előbb összeszólalkoztak, majd verekedni kezdtek.”

Ez az esemény alaposan beindította a kommentelők fantáziáját. A postán keresztül, majd a neten is nyomuló nemzeti konzultáció, plakátkampányok és kerítésépítés hisztérikus lázában talán nincs is semmi csodálkozni való a hozzászólások tartalmán és hangnemén.

Jellemző volt Fényes Lajos „gyakori hozzászóló” véleménye: „Mit kell itt szépíteni a dolgot?Miért nem mondják ki nyíltan hogy a menekültek verekedtek össze?Nem férnek már a bőrükbe,kell nekik egy kis balhé.”

Láthatóan sem őt, sem a vele egyetértő kommentelőket nem zavarta az a tény, hogy az ír, angol, indiai állampolgárok bizonyára nem menekültek lehettek. Az írek, angolok egyelőre még biztosan nem hozzánk menekülnének, ha menekülni kéne nekik akárhonnan is.

A fantáziadús elnevezésű Csenge Baukál azt fejtegette, hogy ezek a menekültek mit is művelnek, mindent letaposnak, kitépkednek, szemetelnek, „de nem ám úgy kupacba, hanem mindenfelé széthányva”, több ezer eruróval grasszálnak, a Cityvonatokon ingyen utaznak, egyébként pedig utálják és lenézik a fehér embereket.

György Husztik pedig bölcsen leszögezte, hogy „ha egymást irtják, az csak jó a társadalomnak”.

Akadt olyan hozzászóló, akinek önmagában már elég hívó szó volt a főcímben szereplő „külföldi” megjelölés is a gyűlölködéshez.

Jutka Szabóné szerint „Mentőt miért kellett hívni ? Had pusztuljon a férgese ! Magyar betegnek meg beintenek , mert nincs pénz !”

Aranka Albert pedig az eset kapcsán roppantul aggódni kezdett. „Miért hagyja az allam, hogy ilyen sok fiatal ferfi ozonljon az orszagba? Ok muzulman hadsereg egyenruh a nelkul.”

Csaba Zoltán minderre is rátett még egy jó nagy lapáttal. „Itt van, tessék megérkezett Afrika Budapest szívébe. Nem kell félni tőlük liberálisok, ugyan már, majd mi felvesszük a vallásukat, hogy a fejünk a nyakunkon maradjon, már ha elég lesz az nekik. Bár kétlem. Nem kapizsgáljátok még mindig, hogy mi fog történni, ha nem vet véget a kormány azonnal a menekültáradat beáramlásának az országba és nem zárja le hermetikusan a menekülttáborokat? Apropó, most milyen plakáttal rukkolna elő a kétfarkú kutya párt? Megköszönik azt is Ausztriának, hogy nálunk tombolnak a fekete vadak? Szakikáim, ez még csak a bemelegítés volt, hamarosan fosztogatni , utána pedig asszonyaitokat-lányaitokat fogják megerőszakolni. Ez már csak idő kérdése.”

Bill Toth viszont máshonnan közelítette meg a kérdést, immáron állást is foglalva a történtekben. „A szutykos Indiai a hibas kereste a tehen taxit.”

Innen már igazán csak egy lépés a cigányozás. Kornyik Attilának természetese az indiairól jutott ez eszébe.

Az orbáni idegenellenes gyűlöletkampány termése tehát láthatóan beérett. Csak valahogy ezek a fránya idegen bevándorlók nem akarnak félelmeinknek, aggódásainknak, előítéleteinknek megfelelni. De sebaj. Ahogy az antiszemitizmus is jól megvan zsidók nélkül, ide is elég egy akármilyen balhé néhány, akármilyen nemzetiségű külföldi turista részvételével.

Legközelebb talán már egy Afrika felől érkező, rosszabb idő miatt is az onnan bevándorlókat fogjuk kárhoztatni.

A bejegyzés trackback címe:

https://proszektura.blog.hu/api/trackback/id/tr107608448

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

pythonozok · http://visszabeszelo.blog.hu 2015.07.07. 20:13:39

Azért nekem már a debreceni balhé is beindította a fantáziámat. Korábban nem nagyon hallottunk ilyesmiről, most meg hogy a mocsokszóró fideSS plakátok, majd a kerítésépítési mutyi is beindult, hirtelen tömegverekedés tör ki az egyik menekülttáborban. Hm.... kb annyira tűnik véletlennek, mint anno az Astoriához szervezett fideSS gyűlés helyszínének kiválasztása...

Érdekes az is, hogy az angolokat sohasem akarták kitiltani az országból, holott az onnan érkező turisták... szóval voltak ügyeik... pl. a Bajcsy sarkán valaha létezett pubban...

Kopi3.14 2015.07.08. 18:06:24

@pythonozok: Egy megyekszékhelyi menekültszálláson- mivel rendes épület, így nem nevezném tábornak- vagy tizenöt éve már volt a debrecenihez hasonló, kisebb léptékben. Vagyis semmi új. Csak akkor a helyiek nem keltettek belőle hisztit.

sivatagi n. 2015.07.08. 18:08:44

Kérdés, hogy nektek mocskos hazaáruló balliberálisoknak miért érdeketek a bevándorló áradat és az ezzel járó veszélyek elbagatellizálása, kisebbítése:

1. Mert Orbán-fóbiás agyhalottak vagytok és muszáj a Fidesznek ellentmondani, tökmindegy miről van szó.

2. Gazditok, az USA érdekeinek megfelelően próbáljátok manipulálni a közvéleményt. Az ISIS-t is működtető, Észak-Afrikát, Irakot és Szíriát anarchiába taszító USA-nak érdeke az itteni felfordulás és káosz, hogy így gyengítse egyrészt az európai gazdaságot, másrészt elfogadhatóbbá tegye a tényt, hogy az amerikai katonai erők szép lassan megszállják Európát.

3. Az előző két pont egyszerre.

Tiszteltetem Brüsszelet 2015.07.08. 18:17:29

Ettől ég nem kell nekünk 1 illegális bevándorló se.

Akkor meg minek koptatod a biteket?

Traktoros lány 2015.07.08. 18:24:01

@pythonozok: Angol turista <> illegális afrikai bevándorló.

Tiszteltetem Brüsszelet 2015.07.08. 18:25:16

'Korábban csak trópusi fertőzésként ismert nemi betegség terjed Európában, és már megjelent Magyarországon is a meleg férfiak körében - mondta az InfoRádiónak adott interjújában Várkonyi Viktória bőr- és nemigyógyász szakorvos. Az LGV elnevezésű betegséget Hollandiában fedezték fel most, sok év után. '

Éljenek a buzi bevándorlók!

pythonozok · http://visszabeszelo.blog.hu 2015.07.08. 18:26:17

@Kopi3.14: egy. Tizenöt éve. Most meg merő véletlen, hogy épp amikor a fideSS plakátok is megjelentek...

pythonozok · http://visszabeszelo.blog.hu 2015.07.08. 18:27:46

@sivatagi n.: anyád a hazaáruló, meg az ex náci tiszt kuncsaftja, akivel téged megcsinált.

Muad\\\'Dib 2015.07.08. 19:27:06

@pythonozok:
Kibas*ott mókásak vagytok ti egytől-egyig a fityeszes csürhével együtt. Szerintük mindenről a bevándorlók tehetnek a hozzád hasonlónak meg a rokonait is agyonverhetné egy illegális migránsokból álló társaság Allah akbar felkiáltással, akkor is azon merengene, hogy gyanús neki ez az eset, és biztos a fideSS áll a háttérben.
De hát ez van, nem tudtok létezni az aktuális rögeszméitek nélkül, és úgy tűnik a fityesz egy jó kiindulópont ehhez. Oly mindegy melyik oldalon álltok éppen...
Mellékesen mielőtt nagyon belelendülünk a fityes kontra ellenzék témába nem árt elgondolkodni:
index.hu/kulfold/2015/07/07/az_osztrakok_fele_ujra_hatarellenorzest_akar/
Azok után, hogy az indexen hetekig azon ment a lamentálás, hogy mit gondolnak majd most rólunk az osztrák emberek,akik inkább megnyitják a határukat, mint lezárják, nem ártana úgy átfogalmazni a kérdést, hogy vajon mit gondolnak az osztrák emberek a saját vezetőikről...

tisztapista 2015.07.08. 19:28:12

Mt kell itt szépíteni a dolgot? A bevándorlók tehetnek arról, hogy az országba bejönnek és szemetelnek és amikor a kerítést építik, akkor ingyen utaznak az Intercityn, csakhogy egymást gyilkolják, mert ők a muzulmán hatsereg, erőszakosak, elszívják a levegőt, megisszák a vizet, elveszik a nőket, és még a melegfelvonuláson is ott vannak. Mi jöhet még?

Muad\\\'Dib 2015.07.08. 19:32:46

Azért azt is megjegyezném a cikkel kapcsolatban, hogy igen bájos, amint egyik nap a nagyondemokrata értelmiség szörnyülködik az iszlám államokban uralkodó és állítólagosan muzulmán férfiakra jellemző hímsovinizmus, és elnyomás miatt, miközben a nagyonjobboldali értelmiség bátran kiáll ugyanezen államok mellett. Majd másnap a nagyondemokraták bizonygatják, mekkora köcsög már az, aki azt meri állítani, hogy a muzulmán bevándorlók esetleg nem képesek minden esetben teljesíteni az európai emberi jogi normákat, míg a nagyonjobboldaliak borzonganak a muszlim hordáktól való félelmükben.
Szórakoztató, nem mondom.
süti beállítások módosítása