Proszektúra

A halott magyar demokrácia kerül boncasztalra. A szike sem jobbra, sem balra nem vág mélyebben. A boncmester mindenhez ugyanazzal a kérlelhetetlen egyenességgel közelít.

Friss kommentek

  • tireless treehugger: Lucyt és mollyt ne kombináld. Vagy vagy. Mert ez lesz a vége. (2019.03.31. 11:50)
  • Ménár Atya: szerintem van egy szabály,mint minden intézményben. Ezt be kell tartani, ettől még nem bűnös vagy ... (2018.10.10. 18:44) Orwell 2018
  • szekertabor: Szögezzük le, előzetesben lenni nem jó. Amennyiben nem sikerül bizonyítani Czeglédy Csaba bűnösség... (2018.10.10. 10:09) Orwell 2018
  • Utolsó 20

Friss topikok

  • tireless treehugger: Lucyt és mollyt ne kombináld. Vagy vagy. Mert ez lesz a vége. (2019.03.31. 11:50)
  • Ménár Atya: szerintem van egy szabály,mint minden intézményben. Ezt be kell tartani, ettől még nem bűnös vagy ... (2018.10.10. 18:44) Orwell 2018
  • Bravehearth: @chrisred: "Nálam a magyarázat a tényekre épülő érvelés, és nem az, ha leírják ugyanazt a megalapo... (2018.09.18. 16:16) Orbán, az új erők hőse
  • ⲘⲁⲭѴⲁl ⲂⲓrⲥⲁⲘⲁⲛ ⲔöⲍÍró: @chrisred: A szárdok megszűntek? A németek megszűntek Saarland csatlakozásával? (2018.09.18. 07:08) Nemzeti hazafias nevelés
  • G. Nagy László: Ezt azért nem hozta le az Index... Csodálom, hogy a mostanit igen. (2018.09.14. 12:23) Gyurcsány megint hazudik

Mészáros Lőrinc, a hungarikum

2015.11.04. 13:43 | Proszektura | Szólj hozzá!

Címkék: korrupció Felcsút Rogán Puskás Ferenc Habony Vajna

Miközben teljesen egyértelmű, hogy egyedül mink tudtuk hatékonyan megoldani ezt a menekültkérdést szerte Európában, mégis, ahelyett, hogy a világ népei ezért köszönetet mondanának, inkább áskálódnak, s bántanak bennünket. Amint tulajdonképpen mindig is tették eleinkkel is. Orrukat, fülüket levágták, ilyesmi.

Na, most legújabban meg itt van ez a Bell nevű amcsi liba. Már azt hittem, nincs lejjebb az után az ürge után, na hogy is hívják, valamilyen André.

Úgy látszik, ez a levitézlett producer is azt hiszi, mindenbe belegágoghat. Pedig ezt a meccset, ahogy a Szijjártó is elmondta, mi az EU-val már, egy az egyben lejátszottuk, és le is zártuk. A miniszterelnök, pártelnök urunk még egy taslit is kapott a Jean-Claude-tól. (Én persze Viktor helyében biztosan mondtam volna neki, hogy Juncker, gyere ki baszd meg, ha akarsz valamit! Juncker, come out, fuck, if you want something! És aztán úgy szájon csaptam volna, hogy a Soros adja neki a másikat.)

Nincs mese, ezt a Colleent is be kell majd perelni, amiért például olyasmiket állított, hogy itten korrupció van, hatalomkoncentráció, idegengyűlölet, meg hasonlók. Ne higgye már, hogy egy ilyen messziről jött emberként csak úgy azt mondhat, amit akar.

Nekünk egyébként is itt minden így jó, ahogy van. A reformok működnek.

És nekünk, a nemzetünk felemelkedése érdekében, igenis szükségünk van a hatalomkoncentrációra, korrupcióra, Rogánra, Vajnára meg Habonyra, sőt még egy kis ideig Lázárra is, na és persze arra a hárommilliárdos kazánházra is Felcsúton, méghozzá egy Makovecz stílusú kazánházra. Hogy is nézne már ki ott egy szimpla panel-kazánház a Pancho Aréna mellett?  

Kell nekünk az a szögesdrót-kerítés is, ahogy ezt újabban már a Hiller Pisti is elismerte. Tudják, ő az, akiben – bár piszok komcsi ő is – azért még mocorog valami hazafiságféle.

Szóval milyen jogon is pofázik bele mindenbe ez a nőszemély? Egyébként se nőknek való a politika, ahogy ezt már a miniszterelnökünk oly helyesen és találóan megjegyezte.

Aztán ott van ez a nagyszerű vállalkozó, a Mészáros Lőrinc is. Őrá is szükségünk van. Aki, mint köztudott, igazi polihisztor, egyaránt ért a gázszereléshez és a stadionépítéshez. De az is közismert, hogy mindezeken túl aranykalászos földműves-gazda, és közpénzből létesített sertés-hizlaldái is vannak. Szóval ahová nyúl, ott minden arannyá változik. A Mészáros és Mészáros Kft a középítkezési pályázatokon szerez milliárdokat, a szintén hozzá tartozó Búzakalász 66 Kft a földpályázatokon. De foglalkozik ő vasúti felsővezetékek felújításával, belekóstolt a klímaiparba és az ásványvíz-gyártásba, amely a MÁV-tól kapott is rögtön megrendelést. Legutóbb pedig tésztagyárat vett.

De Mészáros sertéshizlaldáiról jut eszembe, még, hogy a disznóhús rákkeltő! Ezt is a WHO-ban ülő ellenségeink találták ki. Mert már ők is azt hiszik, mindenbe beleugathatnak.

Javaslom is, ahogy korábban a magyar akác elleni gonosz támadást elhárítottuk, járjunk el hasonlóképpen ez esetben is. Nyilvánítsuk a magyar sertéseket cakk-pakk hungarikummá. Mészáros Lőrinccel együtt. Igen, ő is legyen hungarikum, akárcsak Puskás Ferenc életműve.

De ne álljunk meg itt sem!

Legyen hungarikum az idegengyűlölet és a korrupció is, Habonyostul, Rogánostul, Vajnástul. mindenestül.

De hát tulajdonképpen már az is.

A bejegyzés trackback címe:

https://proszektura.blog.hu/api/trackback/id/tr798050068

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása