Proszektúra

A halott magyar demokrácia kerül boncasztalra. A szike sem jobbra, sem balra nem vág mélyebben. A boncmester mindenhez ugyanazzal a kérlelhetetlen egyenességgel közelít.

Friss kommentek

  • tireless treehugger: Lucyt és mollyt ne kombináld. Vagy vagy. Mert ez lesz a vége. (2019.03.31. 11:50)
  • Ménár Atya: szerintem van egy szabály,mint minden intézményben. Ezt be kell tartani, ettől még nem bűnös vagy ... (2018.10.10. 18:44) Orwell 2018
  • szekertabor: Szögezzük le, előzetesben lenni nem jó. Amennyiben nem sikerül bizonyítani Czeglédy Csaba bűnösség... (2018.10.10. 10:09) Orwell 2018
  • Utolsó 20

Friss topikok

  • tireless treehugger: Lucyt és mollyt ne kombináld. Vagy vagy. Mert ez lesz a vége. (2019.03.31. 11:50)
  • Ménár Atya: szerintem van egy szabály,mint minden intézményben. Ezt be kell tartani, ettől még nem bűnös vagy ... (2018.10.10. 18:44) Orwell 2018
  • Bravehearth: @chrisred: "Nálam a magyarázat a tényekre épülő érvelés, és nem az, ha leírják ugyanazt a megalapo... (2018.09.18. 16:16) Orbán, az új erők hőse
  • ⲘⲁⲭѴⲁl ⲂⲓrⲥⲁⲘⲁⲛ ⲔöⲍÍró: @chrisred: A szárdok megszűntek? A németek megszűntek Saarland csatlakozásával? (2018.09.18. 07:08) Nemzeti hazafias nevelés
  • G. Nagy László: Ezt azért nem hozta le az Index... Csodálom, hogy a mostanit igen. (2018.09.14. 12:23) Gyurcsány megint hazudik

Csak egy sima kis fegyveres rablótámadás!

2015.11.26. 12:13 | Proszektura | 17 komment

Címkék: TEK Rogán dzsihádisták Hajdú János 444.hu robbanóöv

Beismerem, fogalmam sincs, Hajdu János, az évi tízmilliárdos költségvetésű TEK főigazgató főtábornoka ért-e a harangöntéshez. De, ha nem is konyít hozzá, ez nem olyan nagy baj, hiszen nem ez a mestersége.

Sokkal nagyobb a probléma azonban, ha ahhoz nem ért, amivel megbízták. A terror elhárításához.

Mert azt még megbocsátottuk neki, hogy olyasmiket könyveltek el hallatlan bravúrnak, amikor egy 72 éves öregúrra álmában törték rá az ajtót, mert egy kispuskát tartott magánál a 92 éves édesanyja védelmére. Vagy amikor Somogykesziben őrizetbe vettek egy láncfűrésszel fenyegetőző férfiút, akinek az elfogását akár egy kezdő körzeti megbízott is sikerrel elvégezhette volna. Sőt még azt is elnéztük, amikor tévedésből ártatlanokkal szemben intézkedtek. pl. a szekszárdi emberkereskedő ügyében, a szomszédokat teperték le a sárba. Istenem, emberek vagyunk, csak az nem téved, aki nem dolgozik.

(Ezeket az eseteket a 444. hu gyűjtötte csokorba. http://444.hu/2015/11/25/a-tek-131-legrosszabb-huzasa)

Ám annak már kevésbé örültünk, de kis morgással még azt is tudomásul vettük, amikor kifejezetten politikai jellegű feladatokat hajtottak végre. Pl. a miniszterelnök háza környékének tartós lezárása.

De a legutóbbi párizsi események után más szemmel nézzük a TEK működését is, hiszen láthatóan már nem babra megy a játék. Ha pedig Hajdú János sejtelmesen hallgat és célozgat, amikor a riporterek a dzsihádisták magyarországi szerepéről kérdezősködnek a legutóbbi TEK akció kapcsán, azzal egyértelműen azt sugallja, igen, már nálunk is…

Csak hát neki éppen, hogy nem a pánikkeltés lenne a dolga. Mert, ha ugyanis, mondjuk, Rogán csapata ijesztget bennünket, akkor többségünk csak legyint, mondván, ezt már megszoktuk, ezt a Fidesz kommunikációs vezérkar által hosszabb ideje szisztematikusan gerjesztett menekültellenes hisztériát De egy terrorelhárító szakember, az azért más. Róla több józanságot feltételezünk

Ezért Hajdú főigazgató úr legújabb kijelentései után ne csodálkozzon hát senki azon, hogy amikor majd a terebélyes anyósom legközelebb meglátogat bennünket, szó nélkül lelököm őt a lépcsőn, mert azt vizionálom, hogy ő valójában egy öngyilkos merénylő, és a derekán húzódó hurka nem zsírpárna ám, hanem robbanóöv.

Vagy amikor a szomszédos ház felől géppisztoly sorozatlövések és robbantások hallatszanak, és én rémülten felhívom telefonon az ott lakó ismerősünket érdeklődni, hogy tán nem terrortámadás történt vajon, akkor a válasz hallatán megkönnyebbülten felsóhajtok majd, amikor nevetve a tudtomra adja, á dehogyis, csak egy sima kis fegyveres rablótámadás.

A bejegyzés trackback címe:

https://proszektura.blog.hu/api/trackback/id/tr588116360

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kalmár 2015.11.26. 23:31:54

Azt hiszem, nem kellene a TEK munkáján gúnyolódni!

Én emlékszem még amikor a szolgálatok jelezték, hogy valakik fegyvert akarnak venni, de ott nem ugrottak be a terror elhárítók! Nem kockáztatták meg, hogy kinevessék őket.
Mondjuk sörétes puskával lőttek halomra több cigány embert....
Persze a Belga TEK ugrik minden szóbeszédre, meghallgatták a terrorista urakat, de szépen elengedték őket és nem is figyelték tovább, mert minek? Az nevetséges lenne!
Mondjuk több mint 100 embert lemészároltak, de legalább nem vegzáltak sima fegyveres szélsőségeseket, mint nálunk a TEK!

Nyugodtabb vagyok ha összeszednek mindenféle ilyen félbolond fegyvermániást!

csak egy néző 2015.11.26. 23:49:39

Én nem gúnyolódom a TEK-en, mert ez a dolguk, csak amint mondtam nem kellett volna még melegében körbehaknizni a médiát a hatalmas terrorista fogással. Én inkább Lázáron, a rezsirizsa rapper Szilárdon és a többi idiótán röhögök, hogy, hogy erőlködnek megvédeni a TEK-et, pedig egy kis türelemmel, kivárással megelőzhették volna a blamát. Sajnos nem először jártak így, hogy árnyékra vetődtek, de inkább sokszor árnyék, mint egyszer valós balhé legyen. Csak nem kellene előre dicsekedni.Nagyobb bizalom lenne feléjük, ha a Hajdú utólag, már a nyomozást lezárulta után haknizna, ha volt valami eredménye az akciójuknak. Így kicsit még frusztrálja is az állományt, hogy nevetségessé teszi őket. Pedig nekik is kellene a sikerélmény.

dukeekud 2015.11.27. 00:15:17

Eloszor is leszogezem, hogy elkotelezett fideszes vagyok, es peldaul pont leszarom az osszes korrupcios vadakat, amivel a kormanyt tamadjak napi 24 oraban. De ennek ellenere, is az a velemenyem, hogy amit Hajdu Janos a TEK elen elkovetett az MEGBOCSAJTHATATLAN Mert itt nem egyszeru szakmai hiba tortent, hanem szandekos HAZUGSAG, FELREVEZETES.
Mert amikor Hajdu Janos korbe haknizta az orszagot azt a latszatot keltve, mintha itt iszlamista ongyilkos merenyloket kaptak volna el, az utolso pillanatban, mar pontosan tudta, hogy mindossze nehany magyar alampolgarrol van szo, akik egy erdoben rozsdas vasdarabokat astak ki a foldbol. Ezert a minimum, hogy Hajdu Janost el kell tavolitani a poziciojabol, de kozveszejjel valo fenyegetes miatt, meg tobb is kinezhet.

dukeekud 2015.11.27. 00:28:11

Hajdunak mar csak azert is mennie kell, mert teljesen hiteltelenne tette az egesz terrorelharitast. Az hogy kikuldik a kommandot, nehany hetkoznapi atlag emberre, akik femkeresovel erdoben kutatnak, hat az nevetseges.
Ezek utan, ha netan Magyarorszagon egyszer valodi terror veszely alakulna ki, akkor az emberek mar nem hinenek nekik, csak legyintenenek, es ez az alapot, valodi veszelyhelyzetet teremt, amit el kell haritani. Amit csak ugy lehet, ha levaltanak mindenkit, aki ebben "kivalo" akcioban reszt vett, es helyre allitjak a bizalmat.

ferinek nem 2015.11.27. 00:30:48

megjegyzem: jobb félni (elővigyázatosnak lenni), mint megijedni, másfelől én nem estem pánikba az egyébként eredményes (lefoglalással járó) akció hallatán, sőt!

Kurt úrfi [teuto-nordikus paraszt legény] 2015.11.27. 04:33:16

Én nem érzem Hajdút annyira hibásnak ebben. O.K. Lehetett volna sokkal visszafogottabb is. De nem ő haknizta körbe a médiát, az hívta meg őt. Hallgattam az ATV-ben, nem hiszem hogy ő tört be a stúdióba h nyilatkozni akar.
Árgus szemmel figyelnek most. Sajnos a fegyver mániásokból lesznek sokszor a tömeggyilkosok és ők kapnak kedvet ilyen események hallatán mint a párizsi.
Elkaptak valakiket és Hajdún nagy volt a nyomás politikailag. Ő nem mondta hogy iszlám szélsőségesek, csak h vannak szélsőséges kapcsolatai.
Ha a sorrendiséget figyeliTEK, a média kürtölte tele a világot az elfogott "terroristákkal" és Hajdú csak a sajtó őrület után kezdett nyilatkozni,
Hozzá kell tennem, jó ez így. Így mindenki tudja, hogy a TEK és a rendőrség, a szolgálatok egy flóbert pisztolyra, egy liter acetonra, vagy egy zsák műtrágyára is ugrani fognak. És ez így van jól.
Én azt eredménynek tartom, hogy még egy ilyen piti fegyvergyűjtőt is lekapcsolnak.

Kurt úrfi [teuto-nordikus paraszt legény] 2015.11.27. 04:36:34

@dukeekud: "Hajdunak mar csak azert is mennie kell, mert teljesen hiteltelenne tette az egesz terrorelharitast. Az hogy kikuldik a kommandot, nehany hetkoznapi atlag emberre, akik femkeresovel erdoben kutatnak, hat az nevetseges. "
- Aha. Aztán ha ez a hétköznapi ember lelő valahol 3 embert, holott volt valami infó róla, amire nem ugrottak, akkor meg azért kellene lemondania, igaz? Látszik h elkötelezett fideszes vagy.

Pipas 2015.11.27. 07:38:16

"Sőt még azt is elnéztük, amikor tévedésből ártatlanokkal szemben intézkedtek. pl. a szekszárdi emberkereskedő ügyében, a szomszédokat teperték le a sárba. Istenem, emberek vagyunk, csak az nem téved, aki nem dolgozik."

Ha jól emlékszem ott volt az, hogy bejelentés nélkül kettéosztották a családi házat és az egyik oldalra beköltözött az illető valami közeli rokona. Volt valami ilyesmi az biztos.

Nos, szóval az nem volt annyira nagy tévedés, ilyenkor letepernek mindenkit biztos ami biztos alapon aztán majd utána, ha már meg vannak bilincselve szétválogatják. :) De persze azt már nem a ruhásszekrények csinálják, nekik más a szakterületük. :)

Varga Bertalan 2015.11.27. 07:56:21

A cikk írója annyira gyengeelméjű, hogy azt sem tudja mit nem tud.

Netuddki. 2015.11.27. 08:06:07

Csak azt csinálja a hajdu amit a tolvaj fideszes vezetés mond neki. Ha a feladat a pánikkeltés, akkor pánikot kelt. Ha saját magától lenne ilyen hülye, akkor már régen kirúgták volna...

Hóhér az utolsó barátod · http://internetszemete.blog.hu 2015.11.27. 08:30:53

Bekapcsolom a tévét, Euronews. Épp a TEK óriási fogásán röhögnek. :D

Hóhér az utolsó barátod · http://internetszemete.blog.hu 2015.11.27. 08:33:02

@dukeekud: igen, kár is hangoztatni, elsőre is látszik a primitív szövegedből, hogy fideSSes vagy. :D

citrix 2015.11.27. 10:40:12

Ha a politika magyar dzsihadistákat rendel a TEK-től akkor megkapja. Még jó, 10 milliárdból kell valamit produkálni ha itt az ideje és van rá igény. A magyar dzsihadista kicsit sárga, kicsit savanyú de a miénk :-)

Szumi 2015.11.27. 10:58:43

Hogy vernyákolnátok, ha egyszer egy ilyen történelem-mániás lepukkantaná valamely családtagotokat a Rumcájsz-puskájával. Nem beszélve arról, hogy egy AK 47-es ugyan vastagon történelem, de nem szeretném, ha azzal korrepetálnának. A TEK dolga az elfogás, az ügyészségé a vádolás, a bíróságé az ítélkezés. A sajtóé a szenzációgyártás. A butáké az örök fikázás. Most itt tartunk - minden rendben zajlik.

Varga Bertalan 2015.11.27. 12:37:21

@Szumi: Tökéletes megállapítások!

Varga Bertalan 2015.11.27. 12:38:22

@bértrollbosszantó_kovi1970: Ha hallgatot volna, bölcs maradt volna. De sajnos Ön megszólalt!
süti beállítások módosítása