Proszektúra

A halott magyar demokrácia kerül boncasztalra. A szike sem jobbra, sem balra nem vág mélyebben. A boncmester mindenhez ugyanazzal a kérlelhetetlen egyenességgel közelít.

Friss kommentek

  • tireless treehugger: Lucyt és mollyt ne kombináld. Vagy vagy. Mert ez lesz a vége. (2019.03.31. 11:50)
  • Ménár Atya: szerintem van egy szabály,mint minden intézményben. Ezt be kell tartani, ettől még nem bűnös vagy ... (2018.10.10. 18:44) Orwell 2018
  • szekertabor: Szögezzük le, előzetesben lenni nem jó. Amennyiben nem sikerül bizonyítani Czeglédy Csaba bűnösség... (2018.10.10. 10:09) Orwell 2018
  • Utolsó 20

Friss topikok

  • tireless treehugger: Lucyt és mollyt ne kombináld. Vagy vagy. Mert ez lesz a vége. (2019.03.31. 11:50)
  • Ménár Atya: szerintem van egy szabály,mint minden intézményben. Ezt be kell tartani, ettől még nem bűnös vagy ... (2018.10.10. 18:44) Orwell 2018
  • Bravehearth: @chrisred: "Nálam a magyarázat a tényekre épülő érvelés, és nem az, ha leírják ugyanazt a megalapo... (2018.09.18. 16:16) Orbán, az új erők hőse
  • ⲘⲁⲭѴⲁl ⲂⲓrⲥⲁⲘⲁⲛ ⲔöⲍÍró: @chrisred: A szárdok megszűntek? A németek megszűntek Saarland csatlakozásával? (2018.09.18. 07:08) Nemzeti hazafias nevelés
  • G. Nagy László: Ezt azért nem hozta le az Index... Csodálom, hogy a mostanit igen. (2018.09.14. 12:23) Gyurcsány megint hazudik

Retyó pornó

2016.01.26. 12:49 | Proszektor Professzor | Szólj hozzá!

Címkék: közszereplő L. Simon László Habony Orbán Gáspár G.Fodor Gábor

Sokak szerint, amikor a jobboldali, szélsőségesen kormánypárti internetes médium az MSZP elnök feleségének aktképeit primitív, minősíthetetlenül ízléstelen, otromba szöveg kíséretében közzétette, átlépett egy határt. Pattanásos arcú betépett kamaszok ennél sokkal diszkrétebb, szalonképesebb feliratokat szoktak falusi vécék falára elhelyezni.

Egyébként az MSZP elnök feleségének szolíd aktképeit sem lehetett volna pornónak nevezni, s még inkább nem retro szoci pornónak. Ez a pornográf szó annál inkább alkalmazható lenne annak az újságírói minőségnek a megjelölésére, amit a G. Fodor Gábor által főszerkesztett médium megengedett magának. Erre bizony tényleg illik a pornó jelző, habár nem retro pornó, hanem inkább: retyó pornó.

Mindenesetre mindezek után kezdem is már sejteni, valójában minek a rövidítése a főszerkesztő úr neve előtti G. Mint tudjuk, Orbán egykori cimborájának és eszmetársának kedvenc szava ez egyébként.

De most nem az ominózus hírportál és annak főszerkesztője G.-ségéről szeretnék írni, hisz az elmúl órákban megtette ezt már szinte minden írástudó.

A többségi vélemény szerint, amíg a politikus közszereplő, sok mindent el kell tűrnie, amit egy átlagembernek nem, a családja viszont szent, őket nem szabad bántani.

Én viszont ezzel a nézettel egyáltalán nem értek egyet.

Tényleg szent-e a közszereplő családja? Azokról a rokonokról beszélek, akik a nagy ember árnyékában, de főként a nagy emberek neve, ismertsége révén ügyeskednek, mutyiznak, gazdagodnak.

Azt mondja például az RTL riporterének kioktatóan G. Simon…, akarom mondani L.Simon László, hogy neki semmi köze az L. Simon László borászathoz, az a feleségéé. Ha pedig a feleségéé, akkor ugye nekünk sincs semmi közünk ahhoz, hogy miből gazdagodik a nagysasszony.

De ismerjük a saját lábán álló Orbán Ráhel és Tiborcz István történetét is, hogy a Lázár tízegynéhány éves csemetéjét már ne is említsem. És, mint tudjuk, Szijjártónak is a kedves család dobta össze a százmilliókat, ám kikérik maguknak, hogy erről őket faggassuk.  Mint ahogy az sem volt semmi, amikor ifjabb Orbán akadt ki azon, és kérte ki magának, hogy azért került be az újságokba, mert ott virított az apja mellett a Maracana Stadion díszpáholyában a VIP vendégek között a futball-világbajnokság döntőjén.

Ekkor írta az Orbán csemete – Orbán Gáspár magyar állampolgárként – emlékezetes levelét  a 444.hu. Szerkesztőségének címezve, miszerint „Azzal a tiszteletteljes és határozott kéréssel fordulok Önökhöz, hogy a továbbiakban mindaddig, míg esetlegesen közszereplővé nem válok vagy ráutaló magatartást nem tanúsítok, ne közöljenek velem foglalkozó cikket. Semmilyen, erre Önöket feljogosító szerepkört vagy tisztséget nem töltök be, feladatot nem látok el, ezért nyomatékosan kérem a tisztelt Szerkesztőséget, hogy ezt a kérésemet tartsák szem előtt.”

A bejegyzés trackback címe:

https://proszektura.blog.hu/api/trackback/id/tr758317370

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása