Proszektúra

A halott magyar demokrácia kerül boncasztalra. A szike sem jobbra, sem balra nem vág mélyebben. A boncmester mindenhez ugyanazzal a kérlelhetetlen egyenességgel közelít.

Friss kommentek

  • tireless treehugger: Lucyt és mollyt ne kombináld. Vagy vagy. Mert ez lesz a vége. (2019.03.31. 11:50)
  • Ménár Atya: szerintem van egy szabály,mint minden intézményben. Ezt be kell tartani, ettől még nem bűnös vagy ... (2018.10.10. 18:44) Orwell 2018
  • szekertabor: Szögezzük le, előzetesben lenni nem jó. Amennyiben nem sikerül bizonyítani Czeglédy Csaba bűnösség... (2018.10.10. 10:09) Orwell 2018
  • Utolsó 20

Friss topikok

  • tireless treehugger: Lucyt és mollyt ne kombináld. Vagy vagy. Mert ez lesz a vége. (2019.03.31. 11:50)
  • Ménár Atya: szerintem van egy szabály,mint minden intézményben. Ezt be kell tartani, ettől még nem bűnös vagy ... (2018.10.10. 18:44) Orwell 2018
  • Bravehearth: @chrisred: "Nálam a magyarázat a tényekre épülő érvelés, és nem az, ha leírják ugyanazt a megalapo... (2018.09.18. 16:16) Orbán, az új erők hőse
  • ⲘⲁⲭѴⲁl ⲂⲓrⲥⲁⲘⲁⲛ ⲔöⲍÍró: @chrisred: A szárdok megszűntek? A németek megszűntek Saarland csatlakozásával? (2018.09.18. 07:08) Nemzeti hazafias nevelés
  • G. Nagy László: Ezt azért nem hozta le az Index... Csodálom, hogy a mostanit igen. (2018.09.14. 12:23) Gyurcsány megint hazudik

Habonyék elszúrták?

2016.02.11. 13:12 | Proszektor Professzor | 1 komment

Címkék: választási kampány unoka Kövér László Habony Árpád Orbán Ráhel

Úgy néz ki, ezt most Habonyék nagyon el… elizélték, szóval elbaltázták. Kellően nem vigyáztak. Így aztán megtörtént a baj. Orbán Ráhel terhes lett. (Állítólag már majdnem akkora a pocakja, mint az apjának.)

Na jó, de akkor se használjunk már ilyen csúnya szót, mert ennek olyan pejoratív, sőt nyugodtan kimondhatjuk, olyan liberális kicsengése van, nem véletlen, hogy jó egy éve pl. a terhességi gyermekágyi segély elnevezését is csecsemőgondozási díjra változtatták.

Persze mégúgy sem lenne ildomos olyan pórias kifejezés erre a helyzetre, hogy Ráhel bekapta a legyet, és még kevésbé lenne komilfó, hogy felcsinálták. Fogalmazzunk tehát inkább úgy, hogy másállapotba került, sőt talán a leghelyesebb, ha azt írjuk, hogy áldott állapotba került.

Szerintem időszerű lenne a terhességi teszt helyett is valami Kövér Lászlónak is jobban tetsző kifejezést találni.

De ha már Kövér urat szóba hoztuk, a tények kedvéért említsük meg, hogy Orbán Ráhel nem neki fog unokát szülni, hanem Orbán Viktornak.

Orbán Ráhel végre otthagyhatja az egyébként is méregdrága svájci iskolát, s igazi asszonyként kiteljesítheti majd önmagát, minden idejét a gyermeknevelésre és a családra fordítva, erre koncentrálva. Tuti, hogy anyagilag is jobban járnak, a sokmilliós tandíj árából ezerszámra vásárolhatja majd a legjobb minőségű Pampers Premium pelenkákat. S megnyugodhatunk, az Orbán unoka segge a pisitől, kakától nem fog kipirosodni.

Na jó, de miért is kezdtük azzal a blogbejegyzést, hogy Habonyék elszúrták ezt az ügyet?

Mert mindezt az örvendetes eseményt nem mostanra, hanem a 2018-as választások időszakára kellett volna időzíteni. Gondoljunk csak bele, hogy akkor a választási kampány jórészt ezzel telhetett volna el, mindenkit ez foglalkoztatott volna hetekig, hónapokig.

Az ellenzék hiába verte volna a nyálát, mindenféle milliárdos lopásokat, korrupciót, ilyesmiket felemlegetve, az országos médiumok mégis azzal lettek volna tele, hogy boldog nagypapa lesz Orbán. A közéletet az tematizálta volna hónapokig, fiú lesz-e vagy lány. Aztán pedig őrjítően fotogén képeket lehetett volna készíteni a megszületett kisbabáról, Istenem mily cuki aranyos, egyem is meg, hány kiló volt, hány deka, hány centi, aztán meg a keresztelőjéről a Szent István Bazilikából, később pedig amint bilin ülve, cumival a szájában a nagyapjára vigyorog. És a nagyközönség odaképzelhette volna magát is a boldog Orbán nagypapa látókörébe, bilin ülve cumival a szájában.

Szóval kicsit rosszul lett időzítve az unoka érkezése. Hacsak nem kerül sor mégis előrehozott választásokra.

A bejegyzés trackback címe:

https://proszektura.blog.hu/api/trackback/id/tr658381934

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása