Proszektúra

A halott magyar demokrácia kerül boncasztalra. A szike sem jobbra, sem balra nem vág mélyebben. A boncmester mindenhez ugyanazzal a kérlelhetetlen egyenességgel közelít.

Friss kommentek

  • tireless treehugger: Lucyt és mollyt ne kombináld. Vagy vagy. Mert ez lesz a vége. (2019.03.31. 11:50)
  • Ménár Atya: szerintem van egy szabály,mint minden intézményben. Ezt be kell tartani, ettől még nem bűnös vagy ... (2018.10.10. 18:44) Orwell 2018
  • szekertabor: Szögezzük le, előzetesben lenni nem jó. Amennyiben nem sikerül bizonyítani Czeglédy Csaba bűnösség... (2018.10.10. 10:09) Orwell 2018
  • Utolsó 20

Friss topikok

  • tireless treehugger: Lucyt és mollyt ne kombináld. Vagy vagy. Mert ez lesz a vége. (2019.03.31. 11:50)
  • Ménár Atya: szerintem van egy szabály,mint minden intézményben. Ezt be kell tartani, ettől még nem bűnös vagy ... (2018.10.10. 18:44) Orwell 2018
  • Bravehearth: @chrisred: "Nálam a magyarázat a tényekre épülő érvelés, és nem az, ha leírják ugyanazt a megalapo... (2018.09.18. 16:16) Orbán, az új erők hőse
  • ⲘⲁⲭѴⲁl ⲂⲓrⲥⲁⲘⲁⲛ ⲔöⲍÍró: @chrisred: A szárdok megszűntek? A németek megszűntek Saarland csatlakozásával? (2018.09.18. 07:08) Nemzeti hazafias nevelés
  • G. Nagy László: Ezt azért nem hozta le az Index... Csodálom, hogy a mostanit igen. (2018.09.14. 12:23) Gyurcsány megint hazudik

Hogyan lett gazember Orbán Viktor?

2016.03.02. 14:50 | Proszektor Professzor | 3 komment

Címkék: népszavazás kopaszok Simicska Pálffy Ilona

A válasz valójában egyszerűbb, mint először gondolnánk, ugyanis nem azzá lett, mindig is az volt. Nem egy olyasfajta elhatározás volt ez, mint ahogy az Shakespeare III. Richárdja részéről történt – úgy döntöttem, gazember leszek -, hanem a mi Viktorunk már ilyennek is született. Ahol már a világra jövetelekor is alighanem az az alapelv érvényesülhetett a famíliájában, hogy az élet könyörtelen küzdelem, amiben csak győztesek és vesztesek léteznek. A Győzők és Viktorok világa.

Jogos az a kérdés is, igazi ellenzéki volt-e Orbán valaha is, vagy ez is pusztán szerepjátszás volt, gazemberségének a része. Most ne menjünk bele annak boncolgatásába, hogy az idősebb Orbán Győzőnek, az egykori komcsi párttitkárnak KISZ titkár gyermeke a katonaévei alatt ügynöke lett-e a szocialista állambiztonsági rendszernek. Vagyis egyszerűbben fogalmazva besúgó, spicli, tégla, vamzer volt-e ez a jó eszű, vagy jobb szó az rá, hogy rafkós párttitkár-gyerek. Akinek az ellenzéki bátorsága valójában addig terjedt csupán, hogy mindent olyankor mert már nagy bátran a nép szemébe ordítani, amikor az igazi ellenzék, Kis János, Kőszeg Ferenc és társaik mindezeket már rég kimondták, és az Orbán féle Fideszes sumák kávéházi karrier-lovagocskák pedig jó szimatukkal megneszelték, hogy a hatalomnak, élén az egyre jobban elhülyülő Kádárral, ez ellen már nincs igazi ereje fellépni.

Magyarán és leegyszerűsítve, az ő és hasonszőrű társainak a bátorsága addig terjedt, hogy a haldokló oroszlán bajszát meg merték húzgálni.

Mindeközben Orbán persze virtigli liberálisnak tetette magát, látva, hogy így nyerheti el az igazi ellenzékiek és a Nyugat (Sorosék) jóindulatát és kegyeit, így férkőzhet bizalmukba, hogy aztán az első adandó alkalommal levetve ezt az állarcot, megmutassa igazi énjét, a félművelt tahó, kivagyi, önző felcsúti bunkóságát. Akinek valós kultúrája a reggeli pálinkázós, disznótoros, falvédős bölcsességek világától a hétvégi bazmegolós, szotyolázós meccsnézésen át a kislányok fehérvári huszárok általi meghágásának elkornyikálásáig terjed. Aki magát az erdélyi góbéság letéteményesének tartja, ami leginkább a hozzá hasonló „keresztény magyarok” (értsd áhítatos, Orbán imádó Fideszesek) felmagasztalásában és más nemzettársak, valamint más népek lenézésében, megvetésében, sőt gyűlöletében nyilvánul meg.

Orbán gazemberségére egyébként számtalan bizonyítékot találhatunk az eddigi életpályája eseményei között szemezgetve.

De most említsük csak ezt a legutóbbit. A kopasz neonácik garázdálkodását a Nemzeti Választási Iroda hivatalos helyiségében.

Látva ennek felvételeit, joggal gondolhatnánk, hogy, ha nem ő szervezte meg az egészet, egy tisztességes miniszterelnöknek az első reakciója az kellett volna, hogy legyen, hogy azonnali és soron kívüli vizsgálatot rendeljen el. Hiszen ilyen skandalum nem történt még magyar közhivatalban. Aztán pedig azonnal be kellett volna ismernie azt is, hogy nagy hibát követtek el, amikor Pálffy Ilona tavaly(!) júliusi törvénymódosítási javaslatával nem foglalkoztak.

Ráadásul különösen logikus és indokolt lett volna mindez a részéről akkor, ha reális lehetőségként egy olyan verzió is felmerülhetett, (amelyet goebbelsi propaganda gépezete egyébként már rögtön az elején próbált is sugallni), miszerint mindez tulajdonképpen a szocialisták ármányos provokációja volt, akiknek nem is állt szándékukban a népszavazás, és valójában ők bérelték fel a kopaszokat, hogy az illetékes állami szerveket lejárathassák.

De ez a hétpróbás gazember Orbán az ottani események hírére mindössze annyit tudott a száján kipréselni: hogy „ezek méltatlan helyzetek”. Meg, hogy „ez a tülekedés egész szellemében mélyen ellentétes azzal, amit Magyarországon szeretnénk látni. Ezért kérem, hogy a szakértők tegyenek javaslatot a szabályok megváltoztatását.”

Az. Tülekedés! Na persze. Egy szerencsétlen beszari szoci „tülekedett” húsz kigyúrt kopasz verőlegénnyel…

Amikor először meghallottam, túlzónak, túl gorombának tartottam Simicska elhíresült, Orbánnak címzett, g betűvel kezdődő jelzőjét. De aztán rájöttem, Lajos még túl finom is volt. Mert ez az ember g… a köbön.

Egy gonosz, g…i, gazember.

A bejegyzés trackback címe:

https://proszektura.blog.hu/api/trackback/id/tr798435074

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

BircaHang Média · http://bircahang.org 2016.03.02. 15:25:32

Orbán már pár éve óta gazember. Mióta a nép oldalára állt és szembefordult a háttérhatalommal. Ez gazemberségnek minősül liberó körökben.

andras314 2016.03.02. 17:29:15

@BircaHang "Média: A nép oldalára állt" A tanároknak most nem lehet adni béremelést -mondja - most mások vannak soron (Ugyan a tanárok nem is azért "hőbörögnek" (copyright Lázár) És valóban. máris kapott béremelést, méghozzá százötven százalékost: Matolcsy György. Hogy ne kelljen havi 2 millióból tengődnie. És persze kapja hozzá a titkosítást, ami után szabadon és titokban költheti a százmilliárdokat.
Igaza van: Ezek csak a liberálisok szemében gazemberségek, Egy igazi orbánhívő fideszes azt mondja: klassz, lopd el a többit is!
süti beállítások módosítása