Proszektúra

A halott magyar demokrácia kerül boncasztalra. A szike sem jobbra, sem balra nem vág mélyebben. A boncmester mindenhez ugyanazzal a kérlelhetetlen egyenességgel közelít.

Friss kommentek

  • tireless treehugger: Lucyt és mollyt ne kombináld. Vagy vagy. Mert ez lesz a vége. (2019.03.31. 11:50)
  • Ménár Atya: szerintem van egy szabály,mint minden intézményben. Ezt be kell tartani, ettől még nem bűnös vagy ... (2018.10.10. 18:44) Orwell 2018
  • szekertabor: Szögezzük le, előzetesben lenni nem jó. Amennyiben nem sikerül bizonyítani Czeglédy Csaba bűnösség... (2018.10.10. 10:09) Orwell 2018
  • Utolsó 20

Friss topikok

  • tireless treehugger: Lucyt és mollyt ne kombináld. Vagy vagy. Mert ez lesz a vége. (2019.03.31. 11:50)
  • Ménár Atya: szerintem van egy szabály,mint minden intézményben. Ezt be kell tartani, ettől még nem bűnös vagy ... (2018.10.10. 18:44) Orwell 2018
  • Bravehearth: @chrisred: "Nálam a magyarázat a tényekre épülő érvelés, és nem az, ha leírják ugyanazt a megalapo... (2018.09.18. 16:16) Orbán, az új erők hőse
  • ⲘⲁⲭѴⲁl ⲂⲓrⲥⲁⲘⲁⲛ ⲔöⲍÍró: @chrisred: A szárdok megszűntek? A németek megszűntek Saarland csatlakozásával? (2018.09.18. 07:08) Nemzeti hazafias nevelés
  • G. Nagy László: Ezt azért nem hozta le az Index... Csodálom, hogy a mostanit igen. (2018.09.14. 12:23) Gyurcsány megint hazudik

Buzdító szavak népszavazás előtt

2016.09.21. 14:56 | Proszektura | 6 komment

Címkék: népszavazás Kósa Lajos Lázár János Brüsszel Soros migránsok

Most, hogy már dr. Hack Péter és Fásy Ádám is beszállt a nép győzködésébe, én sem maradhatok ki mindebből. Fásy a Facebook-on egyébként ezt írta:

"Mi, magyarok mindig népszavazáson döntöttünk a jövőnket érintő legfontosabb ügyekben, most sem lesz másképpen, hisz október 2-án csak mi magyarok dönthetjük el, hogy kivel szeretnének együtt élni és kivel nem"

Bölcs vezetőink, Kósa Lajos, Lázár János és társai szerint a migránsok fenyegetik az országot, miattuk fognak nyomorogni a nyugdíjasok, a cigányok (akik persze ezt megérdemlik), miközben, ha nem vagyunk résen, a komcsik és az EU egymással titokban összefogva suttyomban beköltöztetik majd őket a szomszédunkba, és természetesen főúri ellátásban részesítik mindet a mi rovásunkra. Különösen ott várható ilyen menekült-invázió, ahol nem megyünk el kellő számban szavazni.

Ezt akarod? 

Az egyik szomszédod cigány lesz, a másik migráns.

Ezt akarod?

Látod ott azt az édesdeden alvó kis csecsemőt az úton poroszkáló szír nő karjaiban? Na, hát az tizenöt év múlva kegyetlenül meg fogja erőszakolni a te kislányodat az anyjával együtt, aztán meg a fejüket is levágja.

Ezt akarod?

Mindeközben soha nem látott szörnyű méretű járványokat terjesztenek ezek a jövevények. Lepra, kolera, bubópestis, vakbélgyulladás, ilyesmi. Ezt komoly keresztény hazafi magyar orvosok állítják, vagyis tuti, hogy igaz.

Tehát, hogy teljesen világos legyen, megismétlem még egyszer: tönkre teszik az öregeket, elfoglalják az otthonainkat, megerőszakolják és megölik a lányainkat, a többiek pedig fertőző betegségekben pusztulnak el.

És mindezt Brüsszel és Soros támogatásával.

Idejönnek, betelepednek, minket kitúrnak, és még a himnuszt sem fogják majd elénekelni, ha a nemzeti válogatott focimeccset játszik a Feröer-szigetekkel.

A ránk váró sötét jövő felvázolásának egy szintje azonban még hátravan. A kisgyerekeké. Az nem lehet, hogy ők ne féljenek. Ezt a luxust most nem engedhetjük meg magunknak. Mert különben nem lesz elég nagy a hisztéria és nem lesz érvényes a népszavazás.

Azt kell mondani tehát nekik nap, mint nap az oviban, hogy ha a szüleik nem mennek el szavazni, akkor jön a zsákos ember és elviszi őket.

Bepakolja és elviszi. A zsákos ember.

Aki persze egy gonosz migráns.

Az óvónőket körlevélben kell felszólítani erre minél hamarabb.

Szóval menni kell mindenkinek október 2-án, és NEM-mel kell voksolni. Mert, ha hírét veszik ezek a migránsok, hogy mi népszavazással eltanácsoltuk őket, akkor majd fejvesztve menekülnek még Európából is.

Reszkess, te sötétben bujkáló migráns… Vagy tudod mit, fulladj inkább a tengerbe.

A bejegyzés trackback címe:

https://proszektura.blog.hu/api/trackback/id/tr711733397

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

sírjatok 2016.09.21. 18:14:18

Ez hülyeség. A migránsok rendes, dolgos emberek, sokkal jobbak a magyaroknál. Ezért kell minél többet idetelepíteni, hogy ezt a rohadt, rasszista, náci népséget kiszorítsák, és végre megint balliberális kormányzás lehessen Magyarországon.

Netuddki. 2016.09.21. 18:19:58

A g..ik lecserélték a falukban is a plakátokat. Biztos valakinek megérte ennyi pénzt elszórni. A faluban még mindig nincs megoldva a szennyvíz elvezetés. Költötték volna arra!

Chris Lamb 2016.09.21. 18:34:26

Tudta! Ahogy közeledik a kvóta népszavazás úgy születnek egyre hibbantabb posztok a balibb oldalról. Azt hittem a VV és egyéb valóság szaroknál nincs lejjebb,de úgy néz ki,hogy nincs az a mély árok amit ne lehetne kiásni. :/

czife 2016.09.21. 19:46:29

Mennyit kaptálezért? Én 5 évet adnék és megtudnád mi az a álhír,rémhír,..stb.

jandera 2016.09.21. 20:08:16

@sírjatok: A te hozzászólásod is, és a cikk is provokáció, csak más - más oldalról.
Senki ne dőljön be!
süti beállítások módosítása