Proszektúra

A halott magyar demokrácia kerül boncasztalra. A szike sem jobbra, sem balra nem vág mélyebben. A boncmester mindenhez ugyanazzal a kérlelhetetlen egyenességgel közelít.

Friss kommentek

  • tireless treehugger: Lucyt és mollyt ne kombináld. Vagy vagy. Mert ez lesz a vége. (2019.03.31. 11:50)
  • Ménár Atya: szerintem van egy szabály,mint minden intézményben. Ezt be kell tartani, ettől még nem bűnös vagy ... (2018.10.10. 18:44) Orwell 2018
  • szekertabor: Szögezzük le, előzetesben lenni nem jó. Amennyiben nem sikerül bizonyítani Czeglédy Csaba bűnösség... (2018.10.10. 10:09) Orwell 2018
  • Utolsó 20

Friss topikok

  • tireless treehugger: Lucyt és mollyt ne kombináld. Vagy vagy. Mert ez lesz a vége. (2019.03.31. 11:50)
  • Ménár Atya: szerintem van egy szabály,mint minden intézményben. Ezt be kell tartani, ettől még nem bűnös vagy ... (2018.10.10. 18:44) Orwell 2018
  • Bravehearth: @chrisred: "Nálam a magyarázat a tényekre épülő érvelés, és nem az, ha leírják ugyanazt a megalapo... (2018.09.18. 16:16) Orbán, az új erők hőse
  • ⲘⲁⲭѴⲁl ⲂⲓrⲥⲁⲘⲁⲛ ⲔöⲍÍró: @chrisred: A szárdok megszűntek? A németek megszűntek Saarland csatlakozásával? (2018.09.18. 07:08) Nemzeti hazafias nevelés
  • G. Nagy László: Ezt azért nem hozta le az Index... Csodálom, hogy a mostanit igen. (2018.09.14. 12:23) Gyurcsány megint hazudik

Újabb járdarongálási skandalum Pécsett!

2016.11.12. 15:19 | Proszektura | Szólj hozzá!

Címkék: index Kétarkú Kutya Párt BIOKOM Nonprofit Kft Pécsi Stop

Az index a Pécsi Stopra hivatkozva megírta, hogy a „repedt rend helyreállt”, a pécsi BIOKOM Nonprofit Kft négy munkatársa hígítóval, vízzel, tisztító ronggyal, gyökérkefével és egy kisebb tisztítógéppel három és fél óra alatt vetettek véget a „színbűnözésnek” és „rekonstruálták a korábbi szürke repedéseket”.

A  Pési Stop pedig egy fotót is mellékelt, amelyen éppen a cég embereinek munkálkodása látható, amint a kétfarkúak nyomait eltüntetik.

http://www.pecsistop.hu/tartalom/cikk/484434_siker_eltuntette_a_biokom_a_negyszinfestest_ujra

Ezúton szeretném azonban a figyelmet felhívni ezeknek az alkalmazottaknak egy olyan mulasztására, amelyik furcsamód eddig egyetlen, Pécs város közterületinek rendjéért, tisztaságáért aggódó honpolgárunknak sem tűnt fel.

Ha ugyanis a fotót alaposabban megszemléljük, szinte kiüti a szemünket az a szörnyű, rettenetes krétafirkálmány, amely a kép előterében látható a fénykép baloldalán, egy pad előtti részen.

Igen, semmi kétség, az az ábra egy úgynevezett „ugróiskola”, amelyet bizonyára ugyancsak felelőtlen kezek pingáltak oda úgyszintén gonosz, városcsúfító szándékkal. (Bár kisebb mentségükre legyen mondva, ők nem színes krétákat használtak megbotránkoztató, vandál járdarongálásukhoz.)

A BIOKOM Kft honlapján azt olvasom, miszerint a cégnél arról panaszkodnak, hogy „Meglévő forrásaink igen szűkösek, ezért az, hogy ezekből mennyi jut fejlesztésekre, az itt élők hozzáállásától is függ. Ha anyagi lehetőségeinket nem a rongálások helyrehozatalára, vagy egyesek kulturálatlan viselkedéséből eredő problémák javítására kell fordítanunk, akkor városunk külleme szebb, közműveink állapota, minősége jobb lehet. Ennek a küldetésnek a megvalósításában számítunk minden jogkövető, városát szerető polgár aktív együttműködésére, partneri segítségére! Köszönjük!”

Ezért, e buzdító szavakon fellelkesülve, mint jogkövető állampolgár bejelentéssel élek a BIOKOM Kft-hez, kérem haladéktalan intézkedésüket emiatt az ugróiskola miatt is.

Nem lepődnék meg egyébként, ha az ügyben bizonyára hamarosan megindítandó nyomozásban (mert természetesen emiatt is alapos rendőrségi vizsgálatot látok szükségesnek!), a részletes helyszíni szemle, széleskörű adatgyűjtés, razziák és őrizetbe vételek alapján kiderülne, hogy ez a krétafirka is valamelyik hazaáruló ellenzéki párt műve.

A bejegyzés trackback címe:

https://proszektura.blog.hu/api/trackback/id/tr5811955739

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása