Proszektúra

A halott magyar demokrácia kerül boncasztalra. A szike sem jobbra, sem balra nem vág mélyebben. A boncmester mindenhez ugyanazzal a kérlelhetetlen egyenességgel közelít.

Friss kommentek

  • maxval bircaman bácsi szeredőci mélyelemző: @postumus mumus: Nem lesz már soha meg az ehhez szükséges erejük a zsírkulákoknak. (2017.08.25. 06:17) Fideszes telefonbetyár
  • postumus mumus: Ő@maxval bircaman bácsi szeredőci mélyelemző: A liberális-szélsőjobb revizió orr bánnak és rühes ... (2017.08.24. 21:41) Fideszes telefonbetyár
  • GyMasa: @MiniMano22: ...Németország valamivel fejlettebb ebben, mégsem tudják megnyugtatóan kezelni a hel... (2017.08.24. 16:40) Fideszes telefonbetyár
  • Utolsó 20

Friss topikok

  • maxval bircaman bácsi szeredőci mélyelemző: @postumus mumus: Nem lesz már soha meg az ehhez szükséges erejük a zsírkulákoknak. (2017.08.25. 06:17) Fideszes telefonbetyár
  • Attilajukkaja: @kvadrillio: A vers aranyos. de illet volna odabiggyeszteni a költő nevét is, aki természetesen n... (2017.07.17. 11:27) Egy hazaáruló sirámai
  • fidesz maszop dk egykutya: @Kovacs Nocraft Jozsefne: nem komcsikám, még mindig rákosi elvtársad rossz nyomán vagy. Ti húgyagy... (2017.05.30. 11:43) Most akkor mégis mi legyen ezzel a Brüsszellel?
  • MaxVal BircaMan alszerkesztőhelyettes: Miért ne írta volna alá? Alkotmányos volt a törvény. Az, hogy Soros alkalmazottainak nem tetszik n... (2017.05.12. 13:00) Mit ítété, átátá?
  • MaxVal BircaMan alszerkesztőhelyettes: @Proszektura: De, azok, el is ismerték. (2017.04.26. 05:57) Törvény a civilek ellen2

Mé szaros?

2017.02.25. 13:20 | Proszektura | Szólj hozzá!

Címkék: olimpia Orbán Soros Mészáros Móricz Zsigmond Puskás stadion

Eddig azt mondták, hogy az új Puskás Ferenc stadion 100 milliárd forintba fog kerülni. Azon most ne akadjunk fent, hogy miért kerül EGYETLEN stadion 100 milliárd forintba.

A napokban visszavonták az olimpiai pályázatot. Majd bejelentették, hogy az új Puskás stadion 190 milliárd forint lesz.

Gondolom, ezt még menet közben fel fogják kicsit nyomni, ahogy szokták az ilyesmit.
Természetesen az új stadiont Mészáros Lőrinc egyik érdekeltsége építheti fel.

Szóval, ha nincs olimpia, akkor is hozni kell a betervezett bevételt.

A kórházak rohadhatnak tovább, az oktatás pisa, a hármas metró felér egy kiadós terrorveszély-helyzettel, de stadiont építeni kell. Bármi áron. Illetve lehetőleg drágán. Sőt, még annál is drágábban. Viszont legalább futópálya nem lesz az új stadionban. Hogy atlétikai versenyeket ne lehessen benne rendezni. Kizárólag focira lesz alkalmas. Focimeccsre úgysem jár senki.

Az ügyészség nem fog nyomozni. Egyetlen ügyben sem, ahol nyilvánvalóan hátszéllel nyer a semmiből jött falusi gázszerelőből lett multimilliárdos.

A világ minden tisztességes országában már a börtönben kellene ülnie neki is és a megbízóinak is. Nálunk csak hízik tovább a kisgömböc. Semmi sem elég.

Mészáros Lőrinc immár Orbán nemzetinek és együttműködésinek hazudott átláthatatlan és korrupt, nemzetietlen, és együttműködés helyett gyűlölködésre alapozott rendszere egyik legmarkánsabb szimbóluma lett.

Móricz Zsigmond lápvilága ehhez képest kismiska.

És, ha valaki az öregecske, pohos nemzetvezetőn megpróbálja mindezt számon kérni, Orbán a parlamenti birka-hívei szolgai heherészésétől kísérten (miközben önmaga nagyívű humorától megrészegülten a saját röhögését is alig tudja visszafojtani), reszelős kappanhangján buzizni vagy komcsizni kezd.

De, hogy az antiszemitizmus se maradjon ki élcei fegyvertárából, időnként Sorost is szokta emlegetni, amikor rokonai és haverjai mesés gazdagodását firtatják.

 

A bejegyzés trackback címe:

http://proszektura.blog.hu/api/trackback/id/tr6912292893

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben.

Nincsenek hozzászólások.