Proszektúra

A halott magyar demokrácia kerül boncasztalra. A szike sem jobbra, sem balra nem vág mélyebben. A boncmester mindenhez ugyanazzal a kérlelhetetlen egyenességgel közelít.

Friss kommentek

  • maxval bircaman bácsi szeredőci mélyelemző: @postumus mumus: Nem lesz már soha meg az ehhez szükséges erejük a zsírkulákoknak. (2017.08.25. 06:17) Fideszes telefonbetyár
  • postumus mumus: Ő@maxval bircaman bácsi szeredőci mélyelemző: A liberális-szélsőjobb revizió orr bánnak és rühes ... (2017.08.24. 21:41) Fideszes telefonbetyár
  • GyMasa: @MiniMano22: ...Németország valamivel fejlettebb ebben, mégsem tudják megnyugtatóan kezelni a hel... (2017.08.24. 16:40) Fideszes telefonbetyár
  • Utolsó 20

Friss topikok

  • maxval bircaman bácsi szeredőci mélyelemző: @postumus mumus: Nem lesz már soha meg az ehhez szükséges erejük a zsírkulákoknak. (2017.08.25. 06:17) Fideszes telefonbetyár
  • Attilajukkaja: @kvadrillio: A vers aranyos. de illet volna odabiggyeszteni a költő nevét is, aki természetesen n... (2017.07.17. 11:27) Egy hazaáruló sirámai
  • fidesz maszop dk egykutya: @Kovacs Nocraft Jozsefne: nem komcsikám, még mindig rákosi elvtársad rossz nyomán vagy. Ti húgyagy... (2017.05.30. 11:43) Most akkor mégis mi legyen ezzel a Brüsszellel?
  • MaxVal BircaMan alszerkesztőhelyettes: Miért ne írta volna alá? Alkotmányos volt a törvény. Az, hogy Soros alkalmazottainak nem tetszik n... (2017.05.12. 13:00) Mit ítété, átátá?
  • MaxVal BircaMan alszerkesztőhelyettes: @Proszektura: De, azok, el is ismerték. (2017.04.26. 05:57) Törvény a civilek ellen2

Törvény a civilek ellen2

2017.04.24. 13:39 | Proszektura | 5 komment

Címkék: rovásírás liba sárga csillag Németh Szilárd Soros-bérenc

Szóval épp ideje volt már rendet vágni ezen a területen is. A Soros világhatalom elleni küzdelmünk újabb fontos állomásához érkezett azzal, hogy a három nagyszerű bátor Fideszes atyafi – dr. Gulyás Gergely, Kósa Lajos és Németh Szilárd – megalkotta törvénytervezetét „A külföldről támogatott szervezetek átláthatóságáról” címmel.

Ámde van azért egy kis bibi. A jogszabály tervezet csak a külföldről támogatott szervezetekről szól, s nem terjed ki e szervezetek embereire. Így aztán egy olyan nem kívánatos kiskaput, joghézagot hagy, amit ezek a tuggyukkik biztos, hogy rafkósan ki is fognak használni. Vagyis nem jó ez a civiltörvény, ki lehet játszani.

Mi van akkor, ha szemérmetlenül letagadják, hogy ők nem is Soros emberei? És naná, hogy ezek mindenre képesek. Mert az rendjén való, hogy az alapítvány vagy egyesület köteles lesz majd feltüntetni minden megnyilvánulása során, hogy külföldről támogatott, vagyis, hogy valójában egy Soros-bérenc hazaáruló banda. Igen ám, de, ha az adott civil szerveződés emberei trükkösen nem ilyen minőségükben, hanem magánszemélyként szólalnak meg a nyilvánosság fórumain? Akkor mi van?

Hiszen nyilvánvalónak kellene, hogy legyen, miszerint egy külföldről támogatott csoportosulás tagja is külföldről támogatott!
A megoldás tehát csakis az lehet, hogy a külföldről támogatott civil formációk vezetői, tagjai, alkalmazottjai is kötelesek legyenek e minőségüket minden nyilvános helyen jól látható módon feltüntetni. Mondjuk, a mellkasuk bal oldalán viseljenek egy feltűnő, legalább 10X20 cm nagyságú táblácskát a felirattal, miszerint ők egy „külföldről támogatott civil szervezet külföldről támogatott tagjai”. Természetesen a szöveg braille-írással is kell, hogy szerepeljen, hogy a vakokat se tudják megtéveszteni. De megfontolandó még a rovásírás is.

Ám van itt rögtön még egy probléma. Ez a javasolt szöveg, ahhoz, hogy minden honfitársunk, a nem vak, de gyengébben látó idősebb hazafiaink számára is jól olvasható legyen, nem fér el csak legfeljebb egy 1mX2m méretű táblán. Az ezt viselni köteles alanyok mellkasa viszont ennél kisebb.

Tehát szöveg helyett valami jól felismerhető és értelmezhető jelrendszert kéne megalkotni. Olyasmit, mint a sárga csillag.  Na ja, de az ótvar nyugati liberálisok még félremagyarázhatnák ezt is, és antiszemitizmussal vádolhatnának meg bennünket.

Sokat törtem a fejem, mi lehetne ez a szimbólum, ami kellően kifejezné a lényeget, hogy itt Soros György által pénzelt ál-civilekről, úgy is mondhatni: Soros-fiókákról van szó.

Lehetne mondjuk egy liba, mögötte sorakozó kislibákkal.

A bejegyzés trackback címe:

http://proszektura.blog.hu/api/trackback/id/tr7212450317

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben.