Proszektúra

A halott magyar demokrácia kerül boncasztalra. A szike sem jobbra, sem balra nem vág mélyebben. A boncmester mindenhez ugyanazzal a kérlelhetetlen egyenességgel közelít.

Friss kommentek

  • zolia: @röf: kár, hogy a hozzászólásod nem arra reagál, amit írtam. Hogy te hová mész nyaralni, az a te d... (2017.10.04. 20:22) Levél a miniszterelnökünknek
  • Kovacs Nocraft Jozsefne: @élhetetlen: Átgondoltam, épp ezért nem tekintelek korrekt vitapartnernek. (2017.10.04. 16:56) Levél a miniszterelnökünknek
  • élhetetlen: @Kovacs Nocraft Jozsefne: Nem magyarázkodtam, csak rámutattam „tökéletes logikád” hiányosságaira. ... (2017.10.04. 16:17) Levél a miniszterelnökünknek
  • Utolsó 20

Friss topikok

  • zolia: @röf: kár, hogy a hozzászólásod nem arra reagál, amit írtam. Hogy te hová mész nyaralni, az a te d... (2017.10.04. 20:22) Levél a miniszterelnökünknek
  • maxval bircaman bácsi szeredőci mélyelemző: @postumus mumus: Nem lesz már soha meg az ehhez szükséges erejük a zsírkulákoknak. (2017.08.25. 06:17) Fideszes telefonbetyár
  • Attilajukkaja: @kvadrillio: A vers aranyos. de illet volna odabiggyeszteni a költő nevét is, aki természetesen n... (2017.07.17. 11:27) Egy hazaáruló sirámai
  • fidesz maszop dk egykutya: @Kovacs Nocraft Jozsefne: nem komcsikám, még mindig rákosi elvtársad rossz nyomán vagy. Ti húgyagy... (2017.05.30. 11:43) Most akkor mégis mi legyen ezzel a Brüsszellel?
  • MaxVal BircaMan alszerkesztőhelyettes: Miért ne írta volna alá? Alkotmányos volt a törvény. Az, hogy Soros alkalmazottainak nem tetszik n... (2017.05.12. 13:00) Mit ítété, átátá?

Ki nevessen a végén?

2017.07.12. 17:44 | Proszektura | Szólj hozzá!

Címkék: Videoton Soros György Mészáros Lőrinc Vajna

Aki picit is tud a Soros, akarom mondani a sorok között olvasni, az tudja, érzi, hogy ez a Soros nevessen a végén kifejezés egy gunyoros megfogalmazás. Igen alattomos, kétszínű is egyben.

Mert mi is a bajunk Sorossal? És, ha bajunk van, ezt miért nem merjük nyíltan, egyenesen kimondani? Miért nem merjük ennek a majd kilencven éves öregúrnak kerek perec a szemébe vágni: öreg bazmeg, nem hagyjuk, hogy idehozd a migránsaidat. Nem hagyjuk, hogy Európát, s főként büszke hazánkat muszlimmá tegyed.

El a kezekkel Vietnám… akarom mondani Európától!

Coki!

De nem, mi alattomosan fogalmazunk, burkoltan azt állítjuk, hogy Soros azon nevetne, ha gonosz terve sikerülne, és Európát, s kiváltképp a NER Magyarországát megsemmisíthetné, kereszténységünknek még az írmagját is kiirthatná, nyomait sóval behinthetné.

Bár Soros állítása szerint egészen másként gondolkodik erről, de jó, fogadjuk el, hogy galádul ténylegl mégis erre törekszik, ezért ennek a mérhetetlen gonoszságnak a  kimondása, leleplezése, ha ilyen burkoltan, célozgatva is, nagyon fontos nekünk,

A jövőnk múlik rajta.

Igen ám, de miért tőlem, tőlünk kérik ezt a ne hagyást? Hisz nekik van hatalmuk, hogy ne hagyják. Mint ahogy meg is teszik, mert hiszen még azt az ezeregynéhány menekült betelepítési kötelezettségét is bíróságon támadták meg, s kijelentették, ha ellenük döntenek, sem hajtják végre. Másrészt pedig „elsöprő többséggel” konzultálgattak velünk már eddig is ezekről a dolgokról.

Akkor miért kellettek ezek a plakátok mégis? (Már azon kívül, hogy néhány haver ezzel is degeszre kereshette magát.)

De ha ez mégis mindenképpen olyan fontos dolog, hogy muszáj tömegesen kiplakátolni még a metrók padlójára is, akkor miért nem teszik ezt meg más, hasonlóan fontos dolgokkal.

Ne hagyjuk, hogy a kórházi fertőzés nevessen a végén!

Ne hagyjuk, hogy a szegénység nevessen a végén!

Vagy egy a nagyfőnöknek is kedves és aktuális plakátszöveg javaslat: ne hagyjuk, hogy a Videoton ellenfele nevessen a végén!

Azt persze nem várhatjuk el, hogy olyasmit is kiírjanak, miszerint ne hagyjuk, hogy a korrupció nevessen a végén!

Én azt gondolom minderről, hogy az életünk nem egy ilyen primitív orbáni társasjáték szabályai szerint bonyolódik, ahol valakinek mindenképpen nevetnie kellene a végén. Ha nem Sorosnak, akkor Mészáros Lőrincnek vagy Andy Vajnának.

Én azt szeretném, ha mindenki nevetne a végén.

A bejegyzés trackback címe:

http://proszektura.blog.hu/api/trackback/id/tr1112659685

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben.

Nincsenek hozzászólások.