Proszektúra

A halott magyar demokrácia kerül boncasztalra. A szike sem jobbra, sem balra nem vág mélyebben. A boncmester mindenhez ugyanazzal a kérlelhetetlen egyenességgel közelít.

Friss kommentek

  • tireless treehugger: Lucyt és mollyt ne kombináld. Vagy vagy. Mert ez lesz a vége. (2019.03.31. 11:50)
  • Ménár Atya: szerintem van egy szabály,mint minden intézményben. Ezt be kell tartani, ettől még nem bűnös vagy ... (2018.10.10. 18:44) Orwell 2018
  • szekertabor: Szögezzük le, előzetesben lenni nem jó. Amennyiben nem sikerül bizonyítani Czeglédy Csaba bűnösség... (2018.10.10. 10:09) Orwell 2018
  • Utolsó 20

Friss topikok

  • tireless treehugger: Lucyt és mollyt ne kombináld. Vagy vagy. Mert ez lesz a vége. (2019.03.31. 11:50)
  • Ménár Atya: szerintem van egy szabály,mint minden intézményben. Ezt be kell tartani, ettől még nem bűnös vagy ... (2018.10.10. 18:44) Orwell 2018
  • Bravehearth: @chrisred: "Nálam a magyarázat a tényekre épülő érvelés, és nem az, ha leírják ugyanazt a megalapo... (2018.09.18. 16:16) Orbán, az új erők hőse
  • ⲘⲁⲭѴⲁl ⲂⲓrⲥⲁⲘⲁⲛ ⲔöⲍÍró: @chrisred: A szárdok megszűntek? A németek megszűntek Saarland csatlakozásával? (2018.09.18. 07:08) Nemzeti hazafias nevelés
  • G. Nagy László: Ezt azért nem hozta le az Index... Csodálom, hogy a mostanit igen. (2018.09.14. 12:23) Gyurcsány megint hazudik

Az ÁSZ jó hírneve

2018.01.09. 20:46 | Proszektura | Szólj hozzá!

Címkék: Jobbik Deutsch Tamás ÁSZ Soros-bérenc

Soha nem gondoltam volna, hogy az úgynevezett rendszerváltozás után még valaha is aktuálisnak érezhetjük Magyarországon Franz Kafkának A per című regényét, amelyik arról szól, hogy Josef K.-t ártatlanul letartóztatják, rejtelmes per folyik ellene, ügye sosem jut el a felsőbb bíróságokig, végül elítélik és kivégzik.

Az ami most történik a Jobbikkal, plusz az ellenzéki pártok többségével, az nagyon hasonlít ehhez a történethez.

Az Állami Számvevőszék (ÁSZ) - amelyet nem is tudom miért nem kereszteltek még át hazafias hevületükben Nemzeti Számvevőszékre (talán mert a rövidítése nem lenne olyan frappáns), - a nélkül marasztalt el jó néhány pártot, hogy állításait, miszerint ezek tiltott pártfinanszírozásban részesültek, bármilyen bizonyítékkal alátámasztotta volna. Általános lózungokat hangoztatott, akárcsak mint az egyszeri VB titkár, aki annak idején azzal indokolta döntését: „Így határoztam, mert így kellett határoznom.”

Az ÁSZ még arra sem vette a fáradtságot, hogy azt kifejtse például, hogy az Együtt és a DK melyik irodájára vonatkozott az a megállapítása, hogy azt túl olcsón bérelték. Milyen dokumentumokra, szakvéleményekre, egyéb bizonyítékokra alapozták ezt.

Mi közötök hozzá, mocskos Soros-bérencek. Túl olcsó és punktum.

Fellebbezési, jogorvoslati lehetőség természetesen nincs. Ezért ezt nyugodtan nevezhetnénk statáriális bíráskodásnak.

Sőt: statáriális önbíráskodásnak.

Ráadásul az ÁSZ nem is bíróság.

Pontosabban ők egy személyben ügyészség is, bíróság is.

Mindeközben nem elég, hogy az Orbán rezsim csinovnyikjai pofátlanul a saját zsebükre törvénykeznek és súlyos milliárdokból működtetett propaganda gépezetükkel folyamatosan hazudnak éjjel és nappal minden hullámhosszon, hanem ráadásul még aki mocskos tetteikkel szembesíti őket, azt önérzetesen kikérik maguknak és ők vádolják a bírálókat a jogállamiság veszélyeztetésével.

„Az ÁSZ a magyar jogállamiság egyik legfontosabb garanciális intézménye, így a minden alapot nélkülöző, de az ÁSZ-szal szembeni közbizalom aláásására alkalmas kijelentések, az ÁSZ jó hírnevét sértő politikai nyilatkozatok és valótlanságokat tartalmazó közlések (sajtómegjelenések) a magyar demokratikus jogállam alapjait veszélyeztetik"

Hát nem semmi! Egy diktatúra felé haladó jogtipró rendszer, amelyik az általa üldözöttektől félti a demokráciát és a jogállamot!

De még akár fel is jelentik a hazugságaik leleplezőit, mint tették azt Hadházyval például. Aki kétségbe mert vonni egy olyan nemzeti konzultációnak nevezett piszkos állami gyűlölködő hecckampánynak a hitelességét, amelynek szabályosságát Deutsch Tamás szerint az szavatolja, hogy meg kell bíznunk az emberekben.

Ne csodálkozzunk, ha  Deutschék előbb-utóbb javasolni fogják, hogy az áprilisi választásokat is ily módon, nemzeti konzultáció formájában kéne lebonyolítani.

Akarja-e ön, hogy az a Soros-bérenc ellenzék nyerjen, amelyik milliószámra hívná be az országba a terrorista migránsokat, beköltöztetné őket az önök lakásába, hogy aztán azok robbantgassanak, s megerőszakolják lányainkat, feleségeinket, anyáinkat, nagyanyáinkat, sőt még nagyapáinkat is?

A bejegyzés trackback címe:

https://proszektura.blog.hu/api/trackback/id/tr10013562625

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása