Proszektúra

A halott magyar demokrácia kerül boncasztalra. A szike sem jobbra, sem balra nem vág mélyebben. A boncmester mindenhez ugyanazzal a kérlelhetetlen egyenességgel közelít.

Friss kommentek

Friss topikok

  • Éhes ló: Sajnos gőzötök nincs a jogszabályokról és a jogszabálymódosításokról. A módosító rendeletek hatály... (2016.11.27. 18:11) Ásotthalom non coronat
  • Scott Tenorman Must Die: @Attilajukkaja: azért nem csodálkozol mert magadra ismertél (2016.11.19. 10:17) Bayer és a becstelenség
  • S György András: T. Blogger (remélem jól írom), hogyan jutottál a... "...Zsidózni csak pontosan, szépen..." címhe... (2016.10.27. 21:54) Zsidózni csak pontosan, szépen
  • Isten...: @eßemfaßom meg áll: Mindenkit kotelezo pszihiatriai vizsgalatnak kell alavetni, mondjuk ket evente... (2016.10.24. 18:47) A robbantó magányossága
  • lol7: "Képviselői irodaház és őszödi kormányüdülő kedvezményes megvétele, anyós pénzén megszerzett jól t... (2016.10.22. 09:57) Ki is Orbán embere?

Ásotthalom non coronat

2016.11.26. 16:15 | Proszektura | 1 komment

Címkék: burka Toroczkai László Kétarkú Kutya Párt Trump Ugocsa non coronat

A helyi önkormányzat rendeletmódosítása szerint Ásotthalom közterületén többek között tilos a müezzin tevékenysége, burka, nikáb és csador valamint burkini viselése, továbbá bármilyen olyan jellegű propaganda-tevékenység megvalósítása, amely a házasság intézményét nem az Alaptörvényben rögzítetteknek megfelelően egy férfi és egy nő között létrejött életközösségként mutatja be, illetve, amely megsérti az Alaptörvényt azzal, hogy a családi kapcsolat alapjaként nem a házasságot, illetve a szülő-gyermek viszonyt ismeri el.

Fogalmam sincs, mennyire volt időszerű ez a szabályozás ebben a Szerb határ menti nagyközségben. Hány müezzin zavarta a helyieket reggelenként a békés pálinkázásban, s ha már a pálinkázásnál tartunk, hányan, s mi módon bujtogattak például a helyi italbolt környékén mostanában a házasság vagy a gyerek szülő kapcsolat keresztényi felfogása ellen.

Mindenesetre ezzel a határozatával Ásotthalom kétségtelenül bevonult a magyar történelem Panteonjába. Nem is akárhová, egyenesen Ugocsa mellé. (Amint tudjuk, Ugocsa non coronat kifejezés szállóigévé vált. Ez a többnyire ironikusan idézett szólás azt a fajta tiltakozást teszi nevetségessé, amikor a tiltakozónak nincs meg a kellő tekintélye ahhoz, hogy véleményét kellőképpen érvényesíteni tudja.)

Az ásotthalmi rendelet egyébként a sajtó és a nemzetközi közvélemény élénk érdeklődését is felkeltette. Arról viszont nincs adatunk, hogy Donald Trump Mr. Laszló Toroczkait, azaz Észotszhelom mayorját telefonon kereste volna ez ügyben. De ez a jövőbeni lehetőséget még nem lehet teljesen kizárni persze.

Ám mielőtt eme ásotthalmi sajátos jogi normák kapcsán nagyobb mértékben elragadna bennünket a fantáziánk, érdemes a jogszabályukat azért alaposabban is elolvasni és értelmezni.

És amikor ezt megtettük, kénytelenek voltunk egy meglepő, súlyos kérdéssel is szembesülni

Nem lehet, hogy ez a Toroczkai valójában a Kétfarkú Kutya Párt embere?

Hogy mégis mire alapozzuk ezt?

Nem tudom, ki figyelt fel az önkormányzati rendeletmódosítás záró rendelkezései közül a következő megfogalmazású jogi passzusra:

3.§ E Rendelet a kihirdetést követő napon lép hatályba és a hatálybalépését követő napon hatályát veszti.”

Miután ezt a rendeletet november 23-án hirdették ki, így november 24-én volt hatályban, az azt követő napon, 25-én pedig már hatályát is vesztette.

A Nemzeti Jogszabálytár is hasonlóképpen tette közzé ezt a helyi rendelkezést, imígyen:

„Ásotthalom Nagyközségi Önkormányzat Képviselő-testületének 25/2016 (XI.23..) önkormányzati rendelete

Hatályos:2016-11-24 - 2016-11-25”

Ilyen ötlet pedig, egy mindössze egy napig érő, s egyébként is igen vicces tartalmú rendeletmódosítás megalkotása a Kétfarkú Kutya Párt szellemességét idézi.

Szóval nem lehetséges, hogy ez a Toroczkai valójában a Kétfarkú Kutya Párt embere?

Egy Kétfarkú Kutya Párti kollaboráns, egy Kétfarkú Kutya Párt-bérenc.

Bayer és a becstelenség

2016.11.16. 19:12 | Proszektura | 65 komment

Címkék: SZDSZ Vona HVG Tv2 ÉS Rácz Károly

Tényleg van annak valami diszkrét bája, amikor egy Bayer Zsolt nevű egyén értekezik az újságírás kapcsán becstelenségről, az a Bayer Zsolt, aki azzal büszkélkedhet, hogy nála penetránsabb, mocskosabb szájú, ordenáré, fajgyűlölő gondolatairól ismert publicistát nem sokat hordott még hátán a Föld.

Bizony, ennek nem mond ellent az sem, hogy ez az úr nem is oly rég kapott magas állami kitüntetést, korábban pedig elnyerte Nógrád Megye Madách Imre Díja titulusát is.

Most a Magyar Hírlap Álláspont rovatában Nem! címmel közreadott írásában sem tagadta meg önmagát.

Cikkének mindjárt az elején kijelentette, „Van, ami egyszerűen nem fér bele” és „Becstelenség lebuzizni valakit, és különösen az, ha az illető nem buzi.”

Szóval lebuzizni valakit, az Bayer Zsolt értékrendjébe nem fér bele.

De akkor hol húzódhat a tűrésküszöbe ennek a lovagkereszttel kitüntetett zsurnalisztának?

Mi az ami belefér? Mármint az értékrendjébe.

Szerintem Bayer Zsolt korábbi írásai bőven eligazítanak e dilemmánk megválaszolásában. Hosszasan lehetne sorolni a példákat az elmúlt évekből.

Legutóbb valamikor szeptember közepén, a fia megverésével kapcsolatban ragadott tollat, és nevezte „nyolc gyáva féregnek”, „falkába verődött állatoknak” azokat a cigányokat, akik ha abban a pillanatban elpusztultak volna, amikor megszülettek, akkor szebb és jobb hely lenne a világ. (A „falkába verődött állatok” közül a rendőrség végül is egy személyt gyanúsított meg súlyos testi sértés kísérletével.)

Emberek férgeknek, falkába verődött állatoknak nevezése, Bayer szerint nem becstelenség, a buzinak nevezés szerinte igen.

De, ha csak a Nem! című publicisztikájában megírt legutóbbi eszmefuttatásait végignézzük, itt is bőven találunk példákat arra, Bayer szerint hol is a határ.

Szóval ugye valakinek a lebuzizása becstelenség. Ám nem becstelenség a lebuzizott személy (vagyis Vona) hazug, aljas, ócska, pitiáner akarnoknak, és persze becstelenek nevezése Bayer írásában.

Nem becstelenség továbbá idiótának, szemétnek titulálni Bayer részéről azt a bírót, aki nem ítélte el Ungár Klárát, s nem becstelenség ócska, nyomorult fehérjehalmaznak minősíteni Rácz Károlyt sem.

Ez még mind belefér Bayer korrekt újságírási elképzeléseibe.

Sőt e bayeri korrektséggel összeegyeztethető az is, hogy mindennek ürügyén egy jót szoci-gyurcsányozzon, de még itt sem állt meg, amikor Vona „szekértolójaként” pellengérre állította a Népszavát, HVG-t, ÉS-t, Magyar Narancsot. De természetesen az egykori SZDSZ „kemény magja” sem maradhatott ki.

Nagylöttyös indulatrohamában Bayer csak arról feledkezett meg, hogy ezt az egész "buzizós becstelenséget” azért mégis csak a sok-sok állami milliárddal megtámogatott Orbán-barát Tv2 valósította meg Rácz megszólaltatásával.

Újabb járdarongálási skandalum Pécsett!

2016.11.12. 15:19 | Proszektura | Szólj hozzá!

Címkék: index Kétarkú Kutya Párt BIOKOM Nonprofit Kft Pécsi Stop

Az index a Pécsi Stopra hivatkozva megírta, hogy a „repedt rend helyreállt”, a pécsi BIOKOM Nonprofit Kft négy munkatársa hígítóval, vízzel, tisztító ronggyal, gyökérkefével és egy kisebb tisztítógéppel három és fél óra alatt vetettek véget a „színbűnözésnek” és „rekonstruálták a korábbi szürke repedéseket”.

A  Pési Stop pedig egy fotót is mellékelt, amelyen éppen a cég embereinek munkálkodása látható, amint a kétfarkúak nyomait eltüntetik.

http://www.pecsistop.hu/tartalom/cikk/484434_siker_eltuntette_a_biokom_a_negyszinfestest_ujra

Ezúton szeretném azonban a figyelmet felhívni ezeknek az alkalmazottaknak egy olyan mulasztására, amelyik furcsamód eddig egyetlen, Pécs város közterületinek rendjéért, tisztaságáért aggódó honpolgárunknak sem tűnt fel.

Ha ugyanis a fotót alaposabban megszemléljük, szinte kiüti a szemünket az a szörnyű, rettenetes krétafirkálmány, amely a kép előterében látható a fénykép baloldalán, egy pad előtti részen.

Igen, semmi kétség, az az ábra egy úgynevezett „ugróiskola”, amelyet bizonyára ugyancsak felelőtlen kezek pingáltak oda úgyszintén gonosz, városcsúfító szándékkal. (Bár kisebb mentségükre legyen mondva, ők nem színes krétákat használtak megbotránkoztató, vandál járdarongálásukhoz.)

A BIOKOM Kft honlapján azt olvasom, miszerint a cégnél arról panaszkodnak, hogy „Meglévő forrásaink igen szűkösek, ezért az, hogy ezekből mennyi jut fejlesztésekre, az itt élők hozzáállásától is függ. Ha anyagi lehetőségeinket nem a rongálások helyrehozatalára, vagy egyesek kulturálatlan viselkedéséből eredő problémák javítására kell fordítanunk, akkor városunk külleme szebb, közműveink állapota, minősége jobb lehet. Ennek a küldetésnek a megvalósításában számítunk minden jogkövető, városát szerető polgár aktív együttműködésére, partneri segítségére! Köszönjük!”

Ezért, e buzdító szavakon fellelkesülve, mint jogkövető állampolgár bejelentéssel élek a BIOKOM Kft-hez, kérem haladéktalan intézkedésüket emiatt az ugróiskola miatt is.

Nem lepődnék meg egyébként, ha az ügyben bizonyára hamarosan megindítandó nyomozásban (mert természetesen emiatt is alapos rendőrségi vizsgálatot látok szükségesnek!), a részletes helyszíni szemle, széleskörű adatgyűjtés, razziák és őrizetbe vételek alapján kiderülne, hogy ez a krétafirka is valamelyik hazaáruló ellenzéki párt műve.

Ki lopta el a zászló közepét?

2016.11.01. 14:16 | Proszektura | Szólj hozzá!

Címkék: ötvenhat Fidesz Orbán III/II

Ötéves unokám meglátva a lukas lobogókat, azt kérdezte, tatus, ki lopta ki a zászló közepét? Látszik, ez a gyerek már a mában él.

Egy olyan korban szocializálódott, amikor természetes, hogy mindent ellopnak, ami mozdítható, mint régen a szocializmusban. A rendszert akkor is, most is ez tartotta fenn, ez a nagy közös lopási akarat. A gyári munkás alkatrészeket lopott, a téeszparaszt terményt. De lopott a hivatalnok is, az orvos is, az ápolónő is, a fodrász is, szóval mindenki. Ki mit tudott. Még a sekrestyés is ellopta a misebort.

A főnökök persze akkor is többet loptak, mint ahogy most is. Minél közelebb volt, van valaki a tűzhöz, annál többet. Mostanság például már a vezér azt is megteheti, hogy egy országos napilapot is lenyúlhat, ha arra támad kedve.

Na, most ebben a lopós világban végre lenne egy ünnep, ami elvileg nem a lopásról szól, hanem valami sokkal szebbről, a hősiességről, a jobbat, szebbet akarásról, a szabadságról. Ami nem arról emlékezetes, hogy megint vásárolni, zabálni, vedelni kell.

De ebben a lopós világban sikerül ezt is elrontani. És most nem is feltétlenül Nagy Imre dehonesztálására gondolok. Nem is az ingyen elkészített, mégis ötvenmillióba kerülő halszagú Magyarországra.

Hanem úgy összességében az egészre.

A Fidesznek március 15 után sikerült ellopnia ötvenhatot is. Sikerült egy Fideszes házi ünnepet csinálni belőle. A kordonjaival, a toborzott bérünneplőkkel, s a kitüntetett, előléptetett III/II-es titkos ügynökökkel.

A robbantó magányossága

2016.10.23. 12:02 | Proszektura | 32 komment

A körúti robbantás gyanúsítottjának lakásán több kész, félkész bombát is találtak.

Az eset jó példája lehetne annak, hogy mi a baj az országgal. Volt egy család, gondolom különféle pszichés problémái voltak a szülőknek, gondolom tudott volna interveniálni valamelyik segítő szervezet, ha lett volna rá lehetősége. A szülők viszonya megromlott, gondolom itt is lett volna lehetőség beavatkozni. A gyerekek feltételezem nehezen viselték a történteket, talán itt is segíthettek volna a hivatalok, szolgálatok, hatóságok. És még később is és még később is és még azután is.

De (persze csak rosszindulatúan) feltételezem, hogy nem segítettek. Nem a szakemberek hanyagsága miatt, hanem a teljes szociális szférát érintő folyamatos alulfinanszírozás miatt.

Ezen nyilván senki nem fog gondolkodni, senki sem fogja a gyermekvédelem, a nevelési tanácsadók, a pszichológiai, pszichiátriai szolgálatok rendszerének reformját és támogatásuk növelését követelni. És egy forinttal sem fogunk többet költeni ilyesmire.

Ha viszont ez a srác arab lett volna, akkor már a jövő héttől több száz vagy több ezer fővel növelnék a rendvédelmi szervek állományát, azonnal elkülönítenének évi több tízmilliárd, de lehet, hogy százmilliárd forintot a rendőrség, a TEK, a határvadászok, a honvédség, az Alkotmányvédelmisek állományának infrastruktúrájának, felszerelésének javítására, valószínűleg napok alatt átnyomnának több törvénymódosítást is, az általános szabadságjogok szűkítése és a titkosszolgálatok hatáskörének szélesítése érdekében.

Kár, hogy az elhanyagolt lelkeket senki sem tartja elég komoly problémának akkor, amikor még közbe lehetne avatkozni, amikor még meg lehetne előzni az elvadulást.

Eső után köpönyeg. Ennyit tudunk.

Ki is Orbán embere?

2016.10.20. 10:36 | Proszektura | 52 komment

Címkék: Kósa Lajos Gyurcsány Juhász Péter MTK stadionavató Széll Bernadett

Tényleg igaz lenne, amit Gréczy Zsolt, a DK szóvivője sejtetni vélt Juhász Péterrel kapcsolatban, miszerint: "Az a baj, hogy hülyének néz mindenkit. Először nemet mondanak a közös október 23-ra, aztán elé, majd rászerveznek... mintha Orbán rendelte volna..."

Vagyis Juhász Orbán embere?

Ilyen alapon persze, nem elfogult DK-s szemüvegen szemlélődve, azt is ki lehetne jelenteni, hogy magát Gyurcsányt is mintha Orbán rendelte volna. Vagyis Gyurcsány is Orbán embere.

Amíg ugyanis Gyurcsány a politika első vonalában van, addig százezrek fognak úgy dönteni, hogy nem szavaznak egy olyan baloldali formációra, nevezhetjük ezt bárminek, összefogásnak, akárminek, amiben ez a túlmozgásos figura is tevékeny részes.

Képviselői irodaház és őszödi kormányüdülő kedvezményes megvétele, anyós pénzén megszerzett jól tejelő vállalkozások, szemkilövetés, egyéb jogtalan rendőri brutalitások, leesett azonosítószámok ilyesmik jutnak sokunknak eszébe a neve hallatán. Ahogy Széll Bernadett fogalmazott: „A Gyurcsány-kormány Magyarországon olyan sebet okozott, ami által megkaptuk Orbán Viktort kétharmaddal.” 

De most ne ragadjunk le Gyurcsánynál, térjünk vissza Juhászhoz és az ő ünnepnapi elképzeléséhez: kifütyülni a miniszterelnököt.

Látszólag ez egy igazi virtigli, tökös ellenzéki cselekedet, ugye? Jön a vezér, a diktátor, mi pedig majd rendezünk egy bazi nagy füttykoncertet, van is benne gyakorlatunk, az MTK stadionavatón már szép sikerrel jártunk ezzel.

Igen ám, de Juhászéknak azért el kéne gondolkodni néhány dolgon! Egyrészt valóban szembe mennek ezzel a különállásukat reprezentálandó közös ellenzéki ünneplésre való „rászervezéssel” szinte az egész baloldallal.

De van itt pluszban még egy másrészt is.

Amikor Kósa Lajost kérdezték erről a tervezett fütyülési akcióról, ő valami olyasmit mondott, hogy bár ez cseppet sem elegáns egy ilyen össznemzeti ünnepen, de hát valójában nem lehet nekik megtiltani.

Vagyis Juhászéknak észre kéne venniük a csapdát.

Odamennek, fütyülni fognak, hangosan. De Orbán, ahogy az MTK stadionban, itt is mégis el fogja tudni mondani ünnepi szónoklatát a jó hangos mikrofonok segítségével. A rendőrök pedig nem fognak sünállásban a füttyögőkre támadni, nem tesznek semmit.

Orbánék fütyülni sem fognak a fütyülésre.

És ország-világ láthatja majd, hogy mekkora itt a gyülekezési és szólásszabadság!

Ez az október 23-i füttykoncert valójában úgy kell az Orbán rezsimnek, mint egy falat kenyér.

Még, hogy mi zárattuk be a Népszabadságot? Mi negligáljuk az emberi jogokat? Mi üldözzük az ellenzéket? Hát nem látjátok, milyen toleránsak vagyunk? És minket oktat az EU, meg Amerika emberei jogokból? Aki nálunk toleránsabb, az már csal, vagy festi magát!

Vagyis ezt az egész Juhász féle füttyös akciót tényleg mintha Orbán rendelte volna.

· 1 trackback

Figyusz, Brüsszel!

2016.10.17. 22:47 | Proszektura | 26 komment

Címkék: népszavazás Orbán Ákos Paks2 alkotmányos identitás

Naponta kb. harmincszor hallhatjuk, még az ATV-n is, az úgynevezett társadalmi célú hirdetést, miszerint a népszavazáson megüzentük Brüsszelnek, a magyarok döntöttek, nem a kényszerbetelepítésekre, most Brüsszelen a sor, hogy cselekedjen.

De hiába hangzik el ez a piros-fehér-zöld nemzeti színekkel nyomatékosított méltóságteljes felhívás immár jó néhány nap óta a honi média szinte valamennyi fórumán (gondolom, ismét nem kis közpénzt felemésztve), úgy tűnik, ez a Brüsszel mégis a füle botját sem mozgatja, ül a seggén, akarom mondani a fülén, mintha mi sem történt volna.

Ki ez a Brüsszel, hogy jön ehhez, hogy ennyire leszarja ezt a komoly felszólítást?

Mondja, jól alszik maga, Brüsszel? Nem bántja magát a lelkiismeret? Van még bőr az ön képén?

Hát mégis milyen dolog már ez, hogy mégsem tesz semmit?

Mintha nem tudná, ha máshonnan nem, a Fidesz vezetőktől, valamint az állami tévéadók naponta százszor elismételt örömujjongásából, hogy a magyarok több mint 98 %-a azt üzente, hogy most aztán tényleg csináljál már valamit, te Brüsszel!

Ne Paks2-vel, meg a támogatások megvonásával, meg ilyesmikkel szórakozzál, hanem csináld, amit mi magyarok mondunk, bazmeg.

Figyusz Brüsszel, Orbán miniszterelnök úr jól mondja, a magyar önállóság ismét veszélyben van!

Tudod te egyébként egyáltalán, mi az az alkotmányos identitás?

Már elnézést, hogy elveszítettem a türelmem, és jogos indulatomban tegezésre váltottam, de hát mégis. Mi ehhez nem szoktunk hozzá. Ilyen antidemokratikus dolgokhoz. Mi magyarok a demokráciát szeretjük, a szabadságot szeretjük, ahogy azt Ákos is folyton ismételgeti egy másik az ötvenhatos hősöknek köszönetet mondó társadalmi célú reklámban.

De hát szerintünk ti még azt sem tudjátok, ki az az Ákos.

Figyelj Viktor!

2016.10.09. 10:15 | Proszektura | Szólj hozzá!

Címkék: Matolcsy Soros Özil Merkel Juncker

Viktor, na de most tényleg mit szólsz, hogy már megint nem énekelte!  Láthatta egész Európa, sőt kis túlzással az egész világ, mutatta a kamera, hogy miközben felcsendültek a Einigkeit und Recht und Freiheit Für das deutsche Vaterland! dallamai, ez az ürge csak állt ott dacosan és némán a Német- Cseh mérkőzés előtt, már-már gyűlölködve, fittyet hányva a keresztény gyökerű európai kultúrának, állt, összeszorított szájjal és nem hagyta el az ajkait a német himnusz egyetlen taktusa sem. És ez az ember az Európai Unió egyik legjelentősebb tagállama focicsapatának tagja!

Meddig tűrhetjük, hogy ezek a zsid… muszlimok gúnyt űzzenek azokból a nemes európai keresztény eszményekből, amiknek, mint egy ideje tudjuk, alkotmányossági identitásuk is van, és ahogy oly találóan megfogalmaztad azt is, ez az identitás, vagyis az országunknak főbb karakterisztikája, népességének összetétele nem változtatható meg még akkor sem, ha ez a rohadék Juncker és bandája mindenképpen ezt akarja.

Szóval meddig tűrhetjük ezt még Viktor?

Mert, hogy Merkelék sem veszik mindezt komolyan, ez jól látható.  Vártam egy napot, hátha mégis megszólalnak és tiltakoznak ők is az ilyen impertinens viselkedés ellen. Nekem egyébként Khedira is gyanús volt, ő sem énekelt elég lelkesen, szerintem csak mímelte, a szája alig mozgott. .

Ez az ember, ez az Özil egy potenciális terrorista Viktor, ez a nagy helyzet, és ezt csak a vak nem látja.

Ez ellen egyelőre, amíg nem mi irányítjuk Európát, nem sokat tudunk tenni.

De van viszont itt még egy másik igazán nagy probléma, amire felhívnám a figyelmed, s ami ellen viszont már most fel lehetne lépni, sőt kellene is.

Néztem, és egyre nagyobb méreggel hallgattam, amint a sport1 riportere többször is dicsérő szavakkal illette, méltatta ezt a Mehmet vagy Mesut vagy mifene Özilt, akivel kapcsolatban nem átallott olyanokat mondani, miszerint „Özil fontos láncszem ebben a német gépezetben”, miközben még csak említést sem tett arról, hogy viszont nem énekelte a nemzeti himnuszt. A szpíker ezt az egész meccs alatt egyszer sem hozta szóba! Ez minden, csak nem kiegyensúlyozott tájékoztatás.

De engedd meg, hogy a lényegre térjek! A népszabisokat sikerült lerendezni, akik a végén már annyira elpofátlanodtak, hogy a legjobb embereid lakásbérlési, utazási szokásaiba kötöttek bele, szóval akkor meg kéne, meg lehetne ezt tenni ezzel a libsi sport1 csatornával is. Egyébként is, felfigyeltem arra is, hogy náluk nincsenek egypercesek sem, ahol folyamatosan beszélni lehetne az embereknek a migránsok rendkívüli veszélyességéről, be lehetne számolni a te bölcsességedről, országépítő munkád kiemelkedő eredményeiről, Soros gonoszságáról és más hasonló fontos dolgokról.

Hát nem igaz, hogy a Matolcsy Gyuri valamelyik alapítványának vagy Lőrincnek nincs még egy kis közvagyon jellegét elveszített pénze arra, hogy a maszek sportcsatornákat is felvásárolja! Ahogy megette ezt Vajna a Tv2-vel. De addig is, azt sem értem, miért tűröd, hogy ez a budapesti székhelyű tévétársaság (AMC Networks Central Europe Kft.) elhappolhassa az ilyen meccsek közvetítését az m4 sportcsatorna elől?

Szóval azt mondom, cselekedni kell. Van még sok-sok teendőnk Európa megvédése érdekében. A magyarok 98 %-a ezt várja el tőlünk

Barátilag ölel a te Lacid

Hazaárulók vagytok

2016.10.08. 22:57 | Proszektura | 11 komment

Címkék: Népszabadság Magyar Hírlap Soros ügynök 888. hu

Nem olvastam a Népszabadságot, sem a nol.hu-t, de azért ez így csúnya volt, srácok. Nem halszagú ez a Magyarország. Azt csak szeretnénk. Szarszagú ez. Bizony.

Amúgy a gazdasági okokból lekapcsolt nol.hu a 66. leglátogatottabb magyar honlap volt. Csak hogy érstük, álljon itt néhány jobbos médiaorgánum helyezése:
112. 888.hu
127. mno.hu
189. magyaridok.hu
304. magyarhirlap.hu

Ezek mind sokkal kevésbé olvasottak mint a nol.hu, mégsem zárják be őket. Sőt.

Mindenki tudja, hogy a maffia áll a bezárás mögött.
Sokáig úgy voltam vele, hogy adjunk ennek a kormánynak esélyt, hátha jobb lesz mint a korábbiak voltak. Aztán láttam, ahogy lépésről-lépésre építenek le mindent ami az útjukban áll. Hogy falánkak. Falánkabbak az előzőeknél is. Hogy semmi sem elég nekik. Hogy olyanok mint a veszett kutyák. Habzó szájjal ugranak mindenre és mindenkire, aki nem tapsol nekik állva.

Borzalmas bűn az, amit tesznek az országgal. Évtizedekre vetnek minket vissza. Alapvető társadalmi kötelékeinket, struktúráinkat rombolják le, tépik szét és nem építenek helyettük semmit, csak üresen kongó stadionokat és senkinek sem kellő kisvasutakat. Lassan a hazug, képmutatásuk lesz a norma. Csoda, hogy még hisznek a törvényekben az emberek. Csoda, hogy még nem szabadult el a pokol. Ekkora szenny régen nem szakadt erre az országra.

Nem a Népszabadság bezárásával van a gondom. Leszarom a Népszabadságot. Az a baj, hogy hazudtok reggel, éjjel meg este. Hogy már nem is kormányoztok, csak loptok. Mindent, ami mozdítható. És minden hangot elnémítotok. Aki nem örül a tolvajlásnak, az mind Soros ügynöke és mind idegen ügynök. Pedig ti ártotok ennek az országnak.

És fel sem fogjátok, el sem hiszitek, hogyan fog ez az egész mocsok rátok visszaszállni. Minél kevesebb szelepet hagytok, annál nagyobb lesz a robbanás. És akkor hiába lesz kajmán szigeteki bankszámlátok és arany vécékefétek. És az összes senkiházi, aki kollaborál, aki félelemből vagy egyéni haszonlesésből asszisztál ehhez. Majd ők is futkoshatnak. És őket nem veszi majd fel a helikopter sem.

Kitagadlak titeket a nemzetből. Hiába állítjátok, nektek nincs alkotmányossági identitásotok.

Hazaárulók vagytok.

Bontsunk pezsgőt!

2016.10.02. 19:23 | Proszektura | Szólj hozzá!

Címkék: népszavazás Brüsszel Soros

Nem kellenek ide! Ez egy keresztény gyökerű ország, a cigányokat se kellett volna beengedni. És persze a zsidókat se. Azt mondja a kopasz pesti vállalkozó a kínai üzletszomszédjának: hiába hunyorogsz bazmeg, látom rajtad, hogy zsidó vagy.

Ezt hallottuk hónapokon keresztül.

Ennél már tényleg aligha van lejjebb. Ami most a népszavazás ürügyén zajlott. Ahogy Gyurcsány plasztikusan fogalmazott: a trükkök százai, amiről nyilvánvalóan nektek nem kell tudni. HÁt ez történik mostanság is.

Ha rosszul szavazol, nem kapsz állami pénzt fejlesztésre. Megerőszakolják asszonyaidat, lányaidat, elveszik a segélyedet. A lakásodba pedig migránsokat költöztetnek. Máris ott dekkolnak több tízezren a határon a gonosz terroristák, ugrásra készen , s csak arras várnak, hogy ne legyen érvényes a népszavazás. Soros és Brüsszel uszítja őket. Jönnek, s elvesznek tőlünk mindent.

Mária országának annyi.

Friss történtet. Anyósom falun él, mozgáskorlátozott. Hat óra felé felhívta a házi orvos asszisztense, hogy nyissa ki a kaput, mert ,mennek hozzá elkérni a szavazatát. És hamarosan megjelent a doktor személyesen, és hozta a szavazólapot és az urnát. Nem volt mese, szavazni kellett. Elképesztő! Egy aljas rendszer aljas tette. És még hány ilyen lehetett az országban?

És mindezek ellenére, minden hazugság, megfélemlítés ellenére az emberek jelentős többsége mégsem ment el hülyeségre voksolni.

Pezsgőt bontok és megünnepelem, mégsem vagyunk  (még) birkanemzet.

Mindnyájunknak el kell menni

2016.09.28. 17:28 | Proszektura | 8 komment

Címkék: népszavazás Dobó István óriásplakátok Hegedűs hadnagy Soros-bérenc

A minap rémülten kellett tapasztalnom, hogy az Egér út - Kőérberki út kereszteződésében az általam belátható kb 150 méteres körben mindössze 17 db NE KOCKÁZTASSUNK plakát volt látható.

Emberek! Alig 17 db plakátot tudtam csak összeszámolni egy helyben állva!

El fog így veszni az ország! Hát nem értitek, hogy így talán el sem jut az üzenet minden magyarhoz? Ha egy kicsit kevésbé vagyok éber vagy épp telefonálok vagy netán szerelmesen ábrándozom, akkor még az is lehet, hogy a 17-ből csak mondjuk 7-8 jut a látóterembe. Sőt, még az a rémes helyzet is előállhat, hogy csak 2-3-szor tudom 1 percen belül elolvasni a korábban maximum 3-4 ezer alkalommal látott plakátokat!

Követeljük együtt, hogy a kormány helyeztessen ki minden egyes óriásplakát helyre egy ilyen üzenetet és kötelezze a teljes polgári lakosságot is, hogy lepedőre, ruhára, autóra mindenki írja, fesse, nyomtassa ki minél többször az üzenetet!

Honfitársaim! Ezerszámra nyomtassatok és szórjátok egymás postaládájába is hármasával. Sőt! A saját postaládátokba is tegyetek belőle szűkösebb időkre!

Aztán itt vannak a vakok! Velük mi lesz? Egyetlen braille-írásos óriásplakátot sem láttam sehol sem. Ők hogy értesülnek erről az országunk létét, fennmaradását biztosító össznépi voksolásról? Miniszterelnök úr, itt sürgősen tenni kell ez ügyben valamit!

Ami pedig a népszavazáson való részvételt illeti, ne lacafacázzunk végre! Mondassuk ki határozatilag a Parlamenttel, hogy mindnyájunknak el kell menni, aki pedig távol marad, attól a lakása elvétetik és a migránsok számára odaadatik, Ő pedig családjával együtt hazaárulóként felnégyeltetik és a Budai Vár fokára kifüggesztetik.

Emlékezzünk,  már Dobó István sem tűrte az ilyesmit.a muszlimok elleni harcban. Ne tűrjük hát mi sem a Hegedűs hadnagyféle Soros-bérenc árulókat sorainkban.

 

Orbán utasít

2016.09.27. 19:27 | Proszektura | Szólj hozzá!

Címkék: Welsz Tamás Váradi András körúti robbantás

Na, most már tényleg csak az a kérdés, hogy egyre jobban elhülyül-e a miniszterelnök vagy mindig is ennyire hülye volt, csak régebben még jobban titkolta.

Olvasom, miszerint az M1 csatornának adott interjújában arra a kérdésre, hogy milyen utasítást adott a belügyminiszternek, azt mondta, hogy "bármi áron fogják el, vadásszák le az elkövetőt, és szedjék ki belőle, hogy miért tette".

http://index.hu/belfold/2016/09/27/orban_m1_interju/

A joghoz kevéssé értő talán nem is tudja, mi is a probléma dr. Orbánnak ezekkel a kijelentéseivel.

De hát ő jogot végzett, ezért mégis csak elvárható lenne tőle néhány törvényi alapfogalom ismerete.

Jól láthatóan halvány dunsztja sincs arról például, hogy az ismeretlen robbantó ügyében a nyomozást nem a belügyminiszter fennhatósága alá tartozó rendőri szervek folytatják, hanem arra tekintettel, hogy a bűncselekmény sértettjei rendőrök, az eljárás a törvények értelmében a Központi Nyomozó Főügyészség hatáskörébe tartozik.

Jellemző, hogy a hírek nem is szólnak arról, hogy a belügyminiszter mindezt szóvá tette volna. Szinte látom magam előtt, hogy remegő térdekkel csak annyit préselt ki a száján: értettem! Kérek engedélyt lelépni!

Egyébként az ilyesfajta miniszterelnöki utasítás adás már csak azért is ostoba, bárgyú, és mindenképpen az utasítást kiadó megroggyant elméjére vall, hiszen amikor két nappal az események után méltóztatott megszólalni az ügyben, eközben már az arra illetékes bűnüldöző szervek gőzerővel folytatták az ismeretlen tettes elleni hajtóvadászatot. Szerencsére nem vártak erre a felszólításra.

Képzeljük csak el, ha mindenki, helyszínelők, szakértők, stb., vagyis a teljes bűnüldöző stáb ültek volna a seggükön és arra vártak volna, Orbán mikor is ad majd utasítást.

Azt viszont még csak találgatni sem merem, mit értett azon a belügyminiszternek adott „utasításában” dr. Orbán Viktor summa cum laude főjogász, hogy „vadásszák le” az elkövetőt és „szedjék ki” belőle miért tette.

Mit érthetett levadászás alatt? Tán csak nem valami olyasmit, ami Váradi András felcsúti juhásszal vagy Welsz Tamással történt?

Mióta szokás egyébként a magyar nyomozásokban levadászni valakit? A büntetőeljárási törvény mely passzusa rendelkezik a levadászásról?

De a legdurvább kijelentése mégis az volt, miszerint utasítást adott arra, szedjék ki belőle miért tette.

Mit ért azon dr. Orbán, hogy szedjék ki belőle? Nem úgy hangzik ez, mint egy kényszervallatásra felszólítás? Hiszen mi van, ha az illető nem akar vallomást tenni? Amihez egyelőre még joga van.

Hacsak hirtelen valami egyéni indítványra nem módosítják ezt a jogszabályt is.

De hát még szerencse, hogy a derék nyomozóinknak nem kell senkit levadászniuk, és nem kell senkiből „kiszedni”, miért tette.

Ez a feladat ugyanis az ügyészségre vár. Nekik pedig egyelőre még nem adhat utasítást Orbán.

Nem adhat?

Buzdító szavak népszavazás előtt

2016.09.21. 14:56 | Proszektura | 6 komment

Címkék: népszavazás Kósa Lajos Lázár János Brüsszel Soros migránsok

Most, hogy már dr. Hack Péter és Fásy Ádám is beszállt a nép győzködésébe, én sem maradhatok ki mindebből. Fásy a Facebook-on egyébként ezt írta:

"Mi, magyarok mindig népszavazáson döntöttünk a jövőnket érintő legfontosabb ügyekben, most sem lesz másképpen, hisz október 2-án csak mi magyarok dönthetjük el, hogy kivel szeretnének együtt élni és kivel nem"

Bölcs vezetőink, Kósa Lajos, Lázár János és társai szerint a migránsok fenyegetik az országot, miattuk fognak nyomorogni a nyugdíjasok, a cigányok (akik persze ezt megérdemlik), miközben, ha nem vagyunk résen, a komcsik és az EU egymással titokban összefogva suttyomban beköltöztetik majd őket a szomszédunkba, és természetesen főúri ellátásban részesítik mindet a mi rovásunkra. Különösen ott várható ilyen menekült-invázió, ahol nem megyünk el kellő számban szavazni.

Ezt akarod? 

Az egyik szomszédod cigány lesz, a másik migráns.

Ezt akarod?

Látod ott azt az édesdeden alvó kis csecsemőt az úton poroszkáló szír nő karjaiban? Na, hát az tizenöt év múlva kegyetlenül meg fogja erőszakolni a te kislányodat az anyjával együtt, aztán meg a fejüket is levágja.

Ezt akarod?

Mindeközben soha nem látott szörnyű méretű járványokat terjesztenek ezek a jövevények. Lepra, kolera, bubópestis, vakbélgyulladás, ilyesmi. Ezt komoly keresztény hazafi magyar orvosok állítják, vagyis tuti, hogy igaz.

Tehát, hogy teljesen világos legyen, megismétlem még egyszer: tönkre teszik az öregeket, elfoglalják az otthonainkat, megerőszakolják és megölik a lányainkat, a többiek pedig fertőző betegségekben pusztulnak el.

És mindezt Brüsszel és Soros támogatásával.

Idejönnek, betelepednek, minket kitúrnak, és még a himnuszt sem fogják majd elénekelni, ha a nemzeti válogatott focimeccset játszik a Feröer-szigetekkel.

A ránk váró sötét jövő felvázolásának egy szintje azonban még hátravan. A kisgyerekeké. Az nem lehet, hogy ők ne féljenek. Ezt a luxust most nem engedhetjük meg magunknak. Mert különben nem lesz elég nagy a hisztéria és nem lesz érvényes a népszavazás.

Azt kell mondani tehát nekik nap, mint nap az oviban, hogy ha a szüleik nem mennek el szavazni, akkor jön a zsákos ember és elviszi őket.

Bepakolja és elviszi. A zsákos ember.

Aki persze egy gonosz migráns.

Az óvónőket körlevélben kell felszólítani erre minél hamarabb.

Szóval menni kell mindenkinek október 2-án, és NEM-mel kell voksolni. Mert, ha hírét veszik ezek a migránsok, hogy mi népszavazással eltanácsoltuk őket, akkor majd fejvesztve menekülnek még Európából is.

Reszkess, te sötétben bujkáló migráns… Vagy tudod mit, fulladj inkább a tengerbe.

Kis népszavazási plakát elemzés

2016.09.19. 16:39 | Proszektura | Szólj hozzá!

Címkék: népszavazás Gyurcsány DK Együtt-PM

A kormánypártok egymondatos primitív, a valóságot leegyszerűsítő, meghazudtoló, gyűlöletet szító plakátjaira most szót sem vesztegetnék. Megtették ezt már mások sokan, sokszor.

De milyen plakátötletei vannak az ellenzéknek?

Vágjunk rögtön a közepébe! Tényleg azt hiszi a DK, hogy Gyurcsány ezzel a bájgúnár, tenyérbemászó, ostoba vigyorával rábírja majd a magyar embereket, hogy tömegesen ne menjenek el a népszavazásra? Bevallom, én semmiképpen nem akarok voksolni, de amikor megláttam ezt az óriásplakátot, hirtelen erős késztetést éreztem rá, hogy mégis.

Hát mikor veszi már észre ez az ember, hogy a jelenléte jóval többet árt a baloldali politikának, mint ha szerényen háttérbe húzódna és (ahogy az őszödi beszédében fogalmazott) kibaszott jó könyveket írna a modern magyar baloldalról, esetleg egy szakácskönyvet is összehozhatna például a muszlim ételekről.

Magamutogató exhibicionistaként ezt a népszavazást is szégyentelenül megint arra próbálja felhasználni, hogy önmagát reklámozza. A plakát egyharmad részét az ő arcképe foglalja el.

Október 2-án Maradj otthon, maradj Európába! Ne menj el a Fidesz Európa-ellenes álnépszavazására!- kérlel bennünket bizalmasan tegeződve.

Nem sokkal színvonalasabb ennél az MSZP riasztó szín-összeállítású plakátja sem, először is a szemlélő azon egy hatalmas IGEN feliratot lát, alatta pedig egy irgalmatlan hosszú apró betűs szöveget, amelyben azt fejtegetik, szerintük mi is a népszavazás igazi célja. Amiben igazuk is lenne, de be kéne látni, egy plakát az plakát, nem párt-brossura.  

Ennél is van azonban lejjebb. A MoMa-Együtt-PM gusztustalan bemutatós plakátja. Az embernek óhatatlanul Szanyi kapitány jut eszébe, amikor a parlamenti felszólalása közben produkált ilyesmit.

Mondjuk ki nyíltan, ennek a három kis pártnak a népszavazási plakátja kifejezetten ízléstelen és otromba. Ráadásul még a Kétfarkú Kutya Pártnak a hülye kérdésre hülye válasz szlogenjét is lenyúlja.

Vajúdott tehát az ellenzéki elefánt és egeret kölykezett. Fantáziátlanság, szellemi restség, kreativitás hiány, ez tükröződik a plakátokban, ezek épp olyanok amilyen az egész un demokratikus ellenzék manapság.

Még szerencse, hogy létezik a Kétfarkú Kutya Párt.

Ők legalább viccesre veszik a figurát.  Amivel persze csak az a baj, hogy a helyzet egyáltalán nem olyan vicces.

Mert egyben én is igazat adok a bősz kormánypárti propagandának. Abban, hogy ezzel a népszavazással Magyarország jövőjét kockáztatjuk. A várható tömeges NEM szavazatokkal. Amit Orbán saját győzelmeként fog megélni és kommunikálni. Mi magyarok viszont ezzel fogjuk magunkat Európából kikormányozni.

Ne kockáztassuk Magyarország jövőjét!

2016.09.18. 19:37 | Proszektura | Szólj hozzá!

Szeretem a népszavazásokat, amikor a nép elmondhatja a véleményét. Na persze nem az olyan népszavazásokat, amik előtt a hatalom minden létező módon próbálja az emberek agyát szőnyegbombázásszerűen átmosni, óriásplakátokkal, fizetett tévés, rádiós, netes hirdetésekkel, kampánygyűlésekkel, házaló ügynökökkel, postaládába dobott propaganda anyagokkal, telefonos megkeresésekkel, tájékoztatásnak álcázott manipulálással, híreknek álcázott félelemkeltéssel, stb. Nem mondom, hogy a bevándorlás nem probléma. De vannak sokkal nagyobb gondok is errefelé. Ha Magyarország megépíti Paks2-t és megrendez egy olimpiát, akkor évtizedekre fogjuk magunkat eltemetni. Az unokáim is ezeket a hiteleket fogják törleszteni. Természetesen az oktatás és az egészségügy lesznek a fő kárvallottak, hiszen mindig ezektől a legkönnyebb forrásokat elvonni. Ne legyenek kétségeink, csak durva megszorításokkal lehet két ilyen gigaprojektet megoldani. Az más kérdés, hogy mindeközben néhány család Isten és Orbán kegyelméből meggazdagodik.

Felelősen átgondoltam mindent. Köszönöm, nem kérek belőlük.

Gondolkodjatok ti is, mielőtt mindent kritika nélkül elhisztek.

 

Migráns gyerek megvágta

2016.09.16. 14:34 | Proszektura | 20 komment

Címkék: migráns Orbán Szulejmán Recep Tayyip Erdogan

Azt hiszem, sokunknak ismerős a kis dalocska.

Gólya, gólya, gilice!
Mitől véres a lábad?
Török gyerek megvágta,
Magyar gyerek gyógyítja.
Síppal, dobbal, nádi hegedűvel.

Na most úgy öt-hat évesen, mikor ezt először meghallottam, már akkor is szöget ütött a fejembe, hogy miért is van az, hogy a szegény gólyának a lábát véresre vágta az a török  kiscsávó. Miféle gonoszság lakozik ezekben a török kölykökben? Mert, hogy a felnőtt törökök micsoda rettenetesen szörnyű, félelmetes teremtmények, azt már az Egri csillagokból tudtam. Általában ugye félszeműek, vágás is van az arcukon, és mindig azt kiabálják, hogy Allah akbar!

Aztán később az iskolában megtudtam azt is, hogy nem csak a regényben voltak gonoszak.  Szulejmán szultán például kegyetlen, népirtó zsarnok, a magyar történelem egyik legpusztítóbb agresszora volt.

De, hogy már a török gyerekek is ilyenek? Hát mit ártott nekik az a gólya? Még szerencse, hogy a magyar gyerek viszont olyan jók, hogy meggyógyítják. (Bár igaz, a gyógymódot ugyan nem igazán értettem.)

Napjainkban viszont már egészen más lett a viszonyunk a törökökhöz. Barátok lettünk, sőt volt eset, amikor Tusványoson, 2014-ben Orbán egyenesen követendő példaképként emlegette a török viszonyokat.

És a tömeggyilkos Szulejmán szultán emlékét is nagy becsben tartják mostanában mifelénk.

Mindezek okán viszont ideje lenne a versikét is átdolgozni, modernizálni, hogy Isten ments, nehogy megsértsük a török barátaink, s különösen a nagyszerű Recep Tayyip Erdogan elnök érzékenységét.

Javaslatom ezért, hogy a dalocskába kerüljön be a „török gyerek” helyett az „arab gyerek”. Vagy még inkább muszlim gyerek. De a migráns gyerek is megteszi. Ezekről aztán tényleg minden magyar gyerek el tudja képzelni, hogy képesek vérző sebet ejteni a gólyákon. Akár keresztény az a gólya, akár nem.

A versike aktualizált változata akár már most a népszavazási kampány óriásplakátjain is szerepelhetne.

TUDTA?

VÉRES A LÁBA A GÓLYÁNAK, MERT A MIGRÁNS GYEREK MEGVÁGTA.

Ezt kéne hirdetni mindenütt. Síppal, dobbal, nádi hegedűvel.

Legalább a magyar gyerekek is tudnák, hogy a szüleiknek, ha el is bizonytalanodnának, hová kell húzniuk az ikszet.

Aztán, ha vége ennek az egésznek, s remélhetőleg igen nagy arányban győznek a nem-ek, akkor újra lehet gondolni, ki legyen a gólya bántalmazója. Mely náció mely porontya,

Természetesen orosz vagy azeri semmiképpen.

Esetleg egy zsidócsemete? Vagy legyen brüsszeli a srác? Netán amerikai?

Persze ha végképp nem jut más eszünkbe, a cigánygyerek is megteszi.

Migránsbarát Jobbik vs migránsellenes liberálisok?

2016.09.14. 13:18 | Proszektura | 2 komment

Címkék: Orbán Viktor Vona Gábor Fidesz-KDNP Fodor Gábor

Furcsa dolgokat produkál ez a népszavazási hisztérikus előjáték. Olvasom, hogy a Nemzeti Választási Bizottság törvényellenesnek ítélte a kormány népszavazásra buzdító kampány füzetecskéjét.

Ahogy a bizottság határozatában megfogalmazta: „Beadványozó helytállóan hivatkozott arra, hogy a kifogásához csatolt kiadvány nem tartalmazza teljeskörűen az Mttv. 46. § (9) bekezdésében, az impresszum kapcsán előírt kötelező adatokat, azon nincs feltüntetve a kiadásért és szerkesztésért felelős személy neve.”

Ezért a bizottság „megállapította a Ve. 2. § (1) bekezdés e) pontjában foglalt, a jóhiszemű és rendeltetésszerű joggyakorlás alapelvének sérelmét és a jogsértőt eltiltotta a további jogszabálysértéstől, azaz az a kiadvány további, hiányos impresszummal való terjesztéstől.” A „jogsértő” jelen esetben a Miniszterelnöki Kabinetiroda volt.

Aztán e döntés után két nappal, mint ha mi sem történt volna, megkaptam a kérdéses törvénysértő kiadványt én is.

De hát miért is tartaná be az a kormány a törvényeket, amelyik korábban a népszavazási kampányozási szabályokra is magas ívben tett? (Hogy más törvényekről már ne is beszéljek.) Azt pedig most ne is boncolgassuk, hogy maga a népszavazási kérdésfeltevés is egyáltalán jogszerű volt e.

Ám ami mindezeknél jóval érdekesebb az az a reagálás, ami az egyes pártok, politikai csoportosulások részéről megfigyelhető.

Az jól látható, hogy a kormány igyekszik minden szatellit-szervezetét is bedobni a küzdelembe.

Pl. olyanokat, mint az utóbbi napokban e tárgyban közleményeket kiadó Magyar Páneurópai Unió, a Kárpát-medencei Családszervezetek Szövetsége vagy a Széchenyi Társaság.Mindeközben viszont a komolyabb politikai szereplők furcsán megosztottak. És most nem is elsősorban az MSZP és az LMP különféle ellentmondásos reagálásai az érdekesek. Hanem sokkal inkább a paletta két szélén lévők viselkedése.A liberális Fodorék részt vételre és igen szavazatokra buzdítanak, amivel lényegében csak azt érik el, hogy növekszik az esélye annak, hogy a népszavazás érvényes lesz. Vagyis lényegében Orbánék malmára hajtják a vizet. Ami azért elég érdekes összeesküvés elméleteknek is alapja lett. Ám a súlytalan Magyar Liberális Párt (MLP) igazából nem oszt nem szoroz ebből a szempontból sem.

Annál érdekesebb és hangsúlyosabb lehet az a felfogás, amit a Jobbik választott. Természetesen Vona Gábor nyíltan nem mondhatja ki, hogy emberek, ne menjetek szavazni. Sőt, a Jobbik vezérkar látszólag még rá is erősít a Fidesz-KDNP nemzetféltő hisztériás megnyilvánulásaira. Mindeközben azonban Vona elnök úr többször is kijelentette, hogy ezt a kérdést nem népszavazással, hanem Alaptörvény módosítással kellett volna rendezni, és amennyiben viszont ez a népszavazás eredménytelen lesz, az Orbán személyes kudarcát fogja jelenteni, ezért le kell mondania.Na most azért a Jobbikos szimpatizánsok közül sem mindenki hülye, csak egy részük. Az okosabbjának pedig tuti, hogy leesik majd a tantusz, s azt fogják mondani: nem megyek el szavazni, úgy sem ezen múlik, mi lesz a migránsválság jövője. A nem szavazásommal viszont megbuktathatom Orbán Viktort.Tehát miközben Vonáék hangosan szavazásra – és nem szavazat leadására – buzdítják párthíveiket, mindeközben valójában a szavazás bojkottját sugallják. 

Bayer és az ötszáz pár cipő

2016.09.13. 19:28 | Proszektura | Szólj hozzá!

Címkék: terrortámadás Echo tv Bayer fia Oláj Roma Egyesület

Tetszik, nem tetszik, de tudomásul kell venni, hogy a rászorulók valójában Bayer Zsolt újságírónak köszönhetik meg majd azt, hogy több mint ötszáz pár cipővel lehettek gazdagabbak. Ugyanis ennyinek az árát sikerült összelicitálni a szervezők szerint a miatta árverésre bocsátott visszaadott lovagkeresztekből.

Azért ne felejtsük ki mindebből annak az alapítványi elnökhelyettesnek a múlhatatlan érdemeit sem, aki társai tudta nélkül kezdeményezte a szélsőjobboldali ordenáré, fajgyűlölő gondolatairól ismert publicista kitüntetését. Megjegyzendő, hogy a hölgy utóbb azt állította, ő nem ismerte azokat a Bayer írásokat, amik miatt a kitüntetésének jogossága sokak számára megkérdőjeleződött.  Csak akkor azt nem értem, mit tudott egyáltalán az ötös számú tagkönyv tulajdonosáról azon kívül persze, hogy Orbán kebelbarátja és, hogy már önmagában ezért is magas elismerésre érdemes?

És vajon a kitüntetést átadó miniszter sem szokott Bayer cikkeket olvasni?

Bayer Zsolt egyébként, mint tudjuk, nem is oly régen „Nógrád Megye Madách Imre Díja” –ban is  részesült, gondolom ott sem ismerték gyűlölködő irományait.

Most pedig legutóbb a fia megverésével kapcsolatban ragadott tollat, és nevezte „nyolc gyáva féregnek”, „falkába verődött állatoknak” azokat a cigányokat, akik abban a pillanatban elpusztultak volna, amikor megszülettek, akkor szebb és jobb hely lenne a világ. A „falkába verődött állatok” közül a rendőrség végül is egy személyt gyanúsított meg súlyos testi sértés kísérletével.

Bayer, hogy a történetet még drámaibbá tegye, beszámolt arról is, miszerint: „Azt mondja a fiunk és az unokatestvére, hogy amíg a földön feküdt és rugdalták, mindketten azt érezték, ezek ölni akarnak. Ezeknek semmi nem számít. Ezeknek semmit sem jelent az emberi élet.”

Na, most ehhez képest a fiú sérülései nyolc napon belül gyógyuló könnyű testi sérülések voltak, amit egy személy okozott. Az állítólagos ölésre pedig azért nem került sor, mert, mint ahogy épp Bayer fogalmazott: „A tragédiát csak az akadályozta meg, hogy a söröző tulajdonosa, aki szemmel láthatóan ismerte a bandát, kijött, és elzavarta a csapatot.”

Képzelhetjük, micsoda szörnyű elvetemült falka lehet az, amelyiket egy szem kocsmáros csak úgy hipp-hopp elzavar!

Bayer említést tett arról is, hogy a másik gyerekét is érte már hasonló atrocitás korábban. Arról viszont ezúttal szemérmesen hallgatott, hogy őt meg többszörös megöléssel fenyegették nem is oly rég, 2013 januárjában.

Emlékszik még valaki az „Oláj Roma Egyesület” levelére?
„Terroristák célpontjává vált az Echo televízió”. Ezzel a feltűnő főcímmel adta tudtul a Magyar Hírlap, miszerint „ismeretlenek azzal fenyegették meg levélben az Echo Televíziót, hogy megölik Bayer Zsoltot és felrobbantják a csatorna székházát.”

Az állítólagos küldemény feladója az „Oláj Roma Egyesület” volt.

A mások fogsorának kiverésére buzdító, egyre trágárabb hangú cikkeket megjelentető Bayer Zsoltot a fenyegető levélnek mindjárt az első mondatában duplán is halállal ijesztgették: „te kötelet kapsz és elesz vágva nyakad.”

De a terrortámadás elmaradt. Úgy látszik, kijött a söröző tulajdonosa, és az Oláj Romákat is elzavarta.

Októberi ünnepek

2016.08.28. 13:16 | Proszektura | Szólj hozzá!

Címkék: ötvenhat népszavazás Fidesz Orbán Rákosi

Szerintem egy nagy csodálatos ünnep-sorozat lesz ez a mostani október. Kezdődik majd a népszavazással, amelyen részt venni ugyebár minden magyar hazafias nemzeti kötelezettsége, hiszen a sorsunkról, jövőnkről fogunk dönteni, ha valaki még nem tudná.

És remélem nem is kell csalódni a magyar nép bölcsességében. Tódulni fogunk majd ünneplőbe öltözve az urnákhoz, hogy egyként kifejezhessük akaratunkat: ide aztán senki menekültnek álcázott gyüttment be ne tegye a lábát! (Kivéve a gyevi bírót!)

Kívül tágasabb!

A választási eredmény pedig, mint a régi szép időkben, 100 % körüli lesz majd, köszönhetően persze a plakátkampánynak, s a többi hathatós rogáni propaganda eszköznek. Nekem különösen a sportcsatornák egypercesei tetszettek. Kár is, hogy vége az olimpiának, ahol ezeket oly jól el lehetett sütni két kajak-kenu döntő között. A focimeccseknél egyelőre nem tudom, hogy lenne megoldható, hogy ne kelljen egy-egy egypercesre egy félidőnyit, jó háromnegyedórát várni.

A népszavazás után pedig majd jönnek az ötvenhatos megemlékezések.

Felhangzik majd a Desmond Child dallam, aztán eljátszásra kerül Koltay Gábor 30 éve még április 4-et ünneplő  színdarabja is.

Úgy látszik, az idei ötvenhatos ünnepségek az újrahasznosítás jegyében telnek majd. Újrahasznosított szavazások, újrahasznosított kultúra.

Mindenesetre az élet azt bizonyítja, a régi dolgok jól felhasználhatók mai körülmények közé applikálva.

Örüljünk egyébként is, hogy az amerikai és nem az orosz dallamkincsből merítkeztek Schmidt Máriáék. Dunnyuska vagy valami ilyesmi.

Mindenesetre a jövőbeni hasznosításra ajánlanám egyik népszerű ötvenes évekbeli Rákosit éltető csasztuskánkat is, némi kis módosítással:

Köszönjük néked Orbán Viktor,
Kiért a hálánk tiszta lángja ég.
Reád ha nézünk, büszke az arcunk,
Virágot hintünk amerre mész.

Fogadjuk néked Orbán pajtás,
Utadra lépünk, Te vezess tovább!
Tavaszra nyíló gyermeki nótánk,
Elébed hajlik, mint virágos ág.

Amúgy pedig, hogy a végén egy kedvenc kommentből idézzek, a Fidesznek annyi köze van ötvenhathoz, mint Puskásnak Felcsúthoz.

Hajrá Európa! Hajrá európaiak!

2016.08.17. 17:40 | Proszektura | Szólj hozzá!

Címkék: környezetvédelem emberi jogok EU Olimpia

Nem mintha őrületes olimpiai lázban égnék, de azért megnéztem, hogy ha az EU tagállamok eddig megszerzett aranyérmeit egyben számolnánk, akkor mi lenne a helyzet. 54 arannyal durván kétszer annyink lenne, mint a most első helyen álló jenkiknek.

Tudom, hogy nem divatos mostanában azt gondolni, hogy az EU nagy és erős, de azért azt sem kellene elhinni, hogy egy semmi, egy nulla, egy zéró morféma. Persze az is igaz, hogy a sport nem minden.

GDP-ben is nagyon erős az EU. Persze az sem minden.

Emberi jogokban is a legjobb a világon. Persze az sem minden.

Környezetvédelemben is első. Persze az sem minden.

Igaz nem tökéletes. Ezért sokkal menőbb szidni. Viszont még a tökéletlenségével együtt is a legjobb hely a világon.

Nemzeti Népszavazás

2016.08.03. 16:16 | Proszektura | 4 komment

Címkék: ötvenhat Orbán Kövér László Rogán Antal

Ahogy haladunk kifelé a nyárból és közeledik az ősz, egyre izgatottabban várjuk sokmilliónyi honfitársammal együtt a nagy napot, azt az október elejei vasárnapot, a sorsdöntő népszavazás időpontját, amelyik egyébként mindössze három héttel előzi meg az egyik legnagyobb nemzeti ünnepünket, amikor is az ötvenhatos októberi forradalom hőseire emlékezünk majd, Orbán Viktorra, Kövér Lászlóra és a többiekre.

Illetve elnézést, mit is beszélek, ezek az urak egy másik, későbbi, ám sokkal jelentősebb forradalom hősei voltak, a 2010-es fülkeforradalomé. Ami remélem, rövidesen szintén egyik legjelentősebb nemzeti ünnepünkké avanzsál majd.

De visszatérve erre a népszavazásra. Vagy nevezzük inkább rangjához méltón Nemzeti Népszavazásnak. Biztos vagyok abban, hogy ez a népszavazás érvényes és eredményes lesz, s a magyar nép döntő többsége kinyilvánítja majd azt az akaratát, hogy ide az Európai Unió ne telepíthessen be migránsokat, idegeneket, akárkiket, vagyis nem magyar állampolgárokat, az Országgyűlés hozzájárulása nélkül. Senkit, még pirézeket sem!

Természetesen a tilalom, amit a józan gondolkodású magyarok döntő többsége megszavaz majd, csakis az Európai Unióra lesz érvényes, s nem fog vonatkozni a kormányunkra, különösen pedig Rogán Antalra, és az ő haverjait tízmilliárdokkal gazdagító letelepedési kötvényekkel betelepülőkre. Vagyis ez a letelepedési biznisz vígan működhet tovább, ebbe még a nép sem pofázhat bele csak úgy.

Ahogy az ősi latin közmondás tartja, amit szabad Rogánnak, nem szabad az Uniónak. Quod licet Rogan, non licet Unio.

Csak itt Rogán a Bovi, s az Unio a Iovi.

Terrorveszélyhelyzet veszélye!

2016.07.23. 14:35 | Proszektura | 7 komment

Címkék: menekültek Szerbia kopaszok Fradi szurkolók

Nem tudom, mennyien figyeltek fel arra a hírre, miszerint, több száz, főleg afganisztáni és pakisztáni menekült indult útnak Belgrádból a magyar határ felé gyalog.

Gondoljunk csak bele, az orbáni értelmezés szerint ez a közlés akár úgy is hangozhatna: több száz, főleg afganisztáni és pakisztáni terroristagyanús elem indult útnak Belgrádból a magyar határ felé gyalog.

Eme rendkívül ijesztő esemény hallatán ezért remélhetően az illetékes magyar hatóságok is időben megteszik a szükséges intézkedéseket, és a kormányunk hamarosan kihirdeti a terrorveszélyhelyzet fennállását. Erre most talán tudnak is kis időt szakítani a miniszter urak, mivel a foci Eb-nek vége, az Olimpia viszont még nem kezdődött.

Szerencsére időben sikerült az alaptörvényünket és más fontos jogszabályainkat is módosítani, e tekintetben is. Bár ez a terrorveszélyhelyzet fogalom még mindig túl tágnak tűnik, jogszerű megállapítósága túl bizonytalan. Ezért Orbánék számára a különleges eszközök alkalmazásának lehetőségét már terrorveszélyhelyzet veszélyének a veszélye esetén is meg kell adni.

Vagyis már az is egyenértékű lehet ilyesmivel, és a rendkívüli állapot elrendelésére alapot szolgáltathat, ha például Afrikában néhány menekült család egy gumicsónakba beleül.

Ám az ettől függetlenül percig nem lehet vitás, hogy jelen esetben a Szerbiában gyalogló emberek puszta létezése maximálisan alkalmas lehet hazánkban a terrorveszély-helyzet meglétének megállapítására. Azt csak egyes hazaáruló baloldali liberálkomcsi Soros-bérencek állíthatják, igen nagy rosszindulattal, miszerint ezeknél a gyaloglóknál nagyobb veszélyt jelent a biztonságunkra egy vesztes Fradi meccs után Budapest utcáin és a metróban végigvonuló kopasz úriemberek hada.

A terrorveszély-helyzet kihirdetés egyébként, mint tudjuk, többek között azt jelenti, hogy a járműforgalmat korlátozhatják, a lakosságot kitelepíthetik, kijárási tilalmat rendelhetnek el, valamint közterületi rendezvények, nyilvános gyűlések tartását megtilthatják.

Mondjuk ezek végrehajtása nem is lenne olyan nagyon nehéz feladat a hatóságaink számára.

A járműforgalom korlátozása már eddig is tökéletesen működött mind a nagyobb városainkban, mind az autópályáinkon, főleg a Balaton környékén. A rendezvények és gyűlések betiltása is sokkal könnyebb, terrorveszélyhelyzet kikiáltása nélkül is, az Alkotmánybíróság közelmúltbeli legújabb döntése után. A kitelepítés pedig, főként (pl. miskolci) cigányok esetében már eddig is szintúgy majdhogynem olajozottan működött.

Tudta?

2016.07.19. 13:44 | Proszektura | 163 komment

Címkék: népszavazás bevándorlók Matolcsy Brüsszel Rogán Habony

Ez a népszavazási plakátkampány immáron a néphülyítés újabb dimenzióit hódította meg. Korábban Brüsszelnek küldözgettünk üzenetet, most viszont már nemzetünk polgárait okítjuk kérdésekbe csomagolt állításokkal, pontosabban ijesztgetjük olyasmikkel, hogy „a bevándorlási válság kezdete óta” mi mindennel kellett és kell szembenéznie Európának.

Igen, Európának, de nem Magyarországnak, hála a mi kerítésépítő bölcs vezetőnknek!

A tudta? kezdetű plakátok mindegyike egyébként olyasmiknek az ismerete felől érdeklődik, amiket még a leghülyébb Fideszes és Jobbikos szimpatizánsok is, éjszaka az álmukból felkeltve is, már kívülről fújnak.

Mert nem hiszem, hogy túl sokan lennének még e honban, akik nem tudnák e plakátok nélkül is, hogy ezek a gonosz bevándorlók (s nem ám menekültek!) milliószámra jönnek, mit jönnek, özönlenek, ezek a gonosz bevándorlók ( s nem ám menekültek!)  erőszakosak a nőkkel, ezek a gonosz bevándorlók (s nem ám menekültek!) terroristák, akik folyton-folyvást merényleteket követnek el.

Mint ahogy azzal is jóformán minden tisztességes magyar ember tisztában van már mifelénk, amit ezek az újabb plakátok egyelőre még visszafogottan elhallgatnak, hogy ki, kik is állnak mindeme szörnyűségek mögött.

Pedig milyen jól mutatnának az ilyen szövegek is ezeken az ijesztő darázsszínű, sárga-fekete feliratú plakátokon:

Tudta? A bevándorlókat Soros György küldte a nyakunkra, hogy a keresztényi gyökerű Európát elpusztítsa.

Tudta? A hazaáruló Gyurcsány és a többi komcsi azt akarja, hogy hazánkat a bevándorlók elfoglalják.

Na persze, ha már Orbánék nagy-nagy őszinteségi rohamukban tényleg arra kíváncsiak, mikről is kéne, hogy legyen pontos ismerete mindenkinek, akkor azért megkérdezhetnének még pár dolgot.

Tudta? A kormányzó pártok prominensei soha nem loptak annyit a közösből hazánkban, még megközelítőleg sem, mint az elmúlt hat évben.

Tudta? Európában Magyarországon messze a legmagasabb a korrupció mértéke, a rendszerünk romlottsága vetekszik bármelyik diktatúráéval.

Tudta? A hazánkat valójában néhány bűnöző gazember irányítja: Orbán, Habony, Vajna, Lázár, Rogán, Matolcsy és az ő rokonságuk és baráti körük.

És még sorolhatnánk azokat a kérdéseket, amikre a válaszokat éjszaka álmából felkeltve is tudja már mindenki.

Még a leghülyébb Fidesz szimpatizánsok is.

· 2 trackback

Füstölgések az Eb kapcsán

2016.07.11. 18:36 | Proszektura | 5 komment

Címkék: bevándorlók öngyilkos merénylő foci Eb Merkel

Emlékszünk, hogy a TEK június 23-i közlése szerint a partnerszolgálatok által működtetett információs csatornákon beérkező adatok arra utaltak, hogy a következő csaknem három hétben a labdarúgó Eb kapcsán szélsőséges csoportok nagy eséllyel követhetnek el terrorcselekményeket a stadionokban, a szurkolói zónákban vagy forgalmas és nagy tömegek által látogatott csomópontokon.

Most, hogy kontinens focistáinak találkozója mégis gond nélkül lezajlott, nehezen tudom palástolni elkeseredettségemet.

Egyszerűen nem akarom elhinni, hogy gond nélkül lezajlott egy ekkora jó egy hónapos tömegrendezvény mindenféle vérfürdő nélkül! Pedig mennyire bíztunk benne, hogy lesz néhány terrorakció, miközben a legsúlyosabb esetnek végül is az bizonyult, amikor egy fradista át akart mászni egy másik szektorba és leszakadt alatta a ponyva.

Ez bizony nagy gáz, hogy nem történt semmi! Pedig milyen jól jött volna legalább egy öngyilkos merénylő az október 2-i népszavazás előtt. Már kész is volt a megfelelő közlemény Brüsszel és Merkel agyagba döngölésére, az erősebb kéz szükségességét hangsúlyozandó

De tényleg nem robbantottak egyik stadionban sem? Semmi TNT, ilyesmi? Sőt, amik voltak petárdák, azokat is a színhorvát és a színmagyar ultrák dobálták szét?

És tényleg nem is erőszakoltak meg senkit az egész eb ideje alatt? Nem rúgták be egyetlen tornaterem ablakát sem? Még egy szar tilosban parkolást, vagy parkban vizelést sem tudtak az eb ideje alatt a migránsokra rábizonyítani?

Istenem, hová fajul még Európa!

A magyar emberek megkérdezés

2016.07.11. 14:55 | Proszektura | 49 komment

Címkék: népszavazás Kósa Lajos Harrach Péter Brüszel

Mostanában nem múlik el nap, hogy valamilyen Fidesz közlemény ne ostorozná Brüsszelt, meg a vele egy követ fújó ellenzéket, akik a bevándorlók tömeges kényszerbetelepítését készítik elő. Ahogy most legutóbb a két frakcióvezető, Kósa és Harrach urak közösen nyilatkoztak az MSZP-ről: ”Ha rajtuk múlik, a magyar emberek megkérdezése nélkül, megkezdődhet a bevándorlók tömeges betelepítése Magyarországra.”

Most egy pillanatra azért merengjünk el azon, hogy éppen Harrach Péter veti szemére a szocialistáknak azt, hogy ők „a magyar emberek megkérdezése nélkül” ténykednek.

Az a Harrach Péter, akinek a pártja, mint tudjuk, a Fidesszel karöltve, a magyar emberek megkérdezése nélkül vezettette be a vasárnapi zárva tartást, a magyar emberek megkérdezése nélkül próbálta meggátolni az abban a tárgykörben kiírandó népszavazást, s támogatta bőszen a neki tetsző kérdésben a magyar emberek megkérdezése nélkül a népszavazás elrendelését.

És hosszasan sorolhatnánk még azokat a döntéseket, amiket a Fidesz-KDNP-s hatalom a magyar emberek megkérdezése nélkül hozott az elmúlt hat évben.

Szóval megint a szokásos alattomos kétszínűség. Egyik főminiszterünk azt mondta, nem tudna jó szívvel a bennmaradásra voksolni. Ha lenne egy erről szóló szavazás, akkor vagy nem menne el, vagy pedig nemmel szavazna. Erre ráerősített a kormányszóvivő is, akiről aztán persze szintén „kiderült”, hogy amit mondott az nem kormányálláspont, hanem az ő magánvéleménye.

Régebben, ha egy politikus marhaságokat beszélt, többnyire azzal mentették ki, hogy amit mondott, az nem a politikusi véleménye, hanem „írói munkássága része”.

De ma már ilyesmivel sem mentegetőznek a hatalom birtokosai. Sőt, ha nagyon forszíroznánk ezt, akkor Orbán sértett felháborodottsággal alighanem arról kezdene el süketelni, hogy hát ez borzasztó, hogy ebben az Unióban szörnyű demokráciadeficit van, mert milyen dolog az, hogy itt a kilépésről már beszélni sem szabad.

Emlékezzünk, ezt játszotta el a halálbüntetés kapcsán is. Ő nem akar halálbüntetést, de hát azért beszélni csak szabad legyen róla!

Szóval mi nem akarunk kilépni, mi aztán nem. Miközben meg persze folyamatosan, a kilépésünket készítik elő. Naponta jelennek meg a közlemények arról, hogy a „valósággal szemben teljesen érzéketlen Brüsszel” valójában az ellenségünk, a vele egy követ fújó ellenzékiek pedig a nemzetünk, népünk árulói.

És hol van még október 2-a? A hivatalos kampány csak augusztus első felében kezdődik.