Proszektúra

A halott magyar demokrácia kerül boncasztalra. A szike sem jobbra, sem balra nem vág mélyebben. A boncmester mindenhez ugyanazzal a kérlelhetetlen egyenességgel közelít.

Friss kommentek

  • gizmo2666: az igazi csíki sör méretű hisztit szagolok a levegőben (2017.02.04. 19:11) Vihar egy pohár pálinkában.
  • MaxVal BircaMan ELEMZŐ: A nyitott társadalom nem más, mint a háttérhatalom által dróton rángatott, elnyomott társadalom. ... (2017.01.18. 11:21) Háttérhatalom
  • MaxVal BircaMan ELEMZŐ: @Hóhér az utolsó barátod: Ha igazad lenne, nem érnének folyton támadások a te fajtád részéről... (2017.01.10. 11:16) Tudta?
  • Utolsó 20

Friss topikok

  • gizmo2666: az igazi csíki sör méretű hisztit szagolok a levegőben (2017.02.04. 19:11) Vihar egy pohár pálinkában.
  • MaxVal BircaMan ELEMZŐ: A nyitott társadalom nem más, mint a háttérhatalom által dróton rángatott, elnyomott társadalom. ... (2017.01.18. 11:21) Háttérhatalom
  • MaxVal BircaMan ELEMZŐ: @Hóhér az utolsó barátod: Ha igazad lenne, nem érnének folyton támadások a te fajtád részéről... (2017.01.10. 11:16) Tudta?
  • Éhes ló: Sajnos gőzötök nincs a jogszabályokról és a jogszabálymódosításokról. A módosító rendeletek hatály... (2016.11.27. 18:11) Ásotthalom non coronat
  • Scott Tenorman Must Die: @Attilajukkaja: azért nem csodálkozol mert magadra ismertél (2016.11.19. 10:17) Bayer és a becstelenség

Mé szaros?

2017.02.25. 13:20 | Proszektura | Szólj hozzá!

Címkék: olimpia Orbán Soros Mészáros Móricz Zsigmond Puskás stadion

Eddig azt mondták, hogy az új Puskás Ferenc stadion 100 milliárd forintba fog kerülni. Azon most ne akadjunk fent, hogy miért kerül EGYETLEN stadion 100 milliárd forintba.

A napokban visszavonták az olimpiai pályázatot. Majd bejelentették, hogy az új Puskás stadion 190 milliárd forint lesz.

Gondolom, ezt még menet közben fel fogják kicsit nyomni, ahogy szokták az ilyesmit.
Természetesen az új stadiont Mészáros Lőrinc egyik érdekeltsége építheti fel.

Szóval, ha nincs olimpia, akkor is hozni kell a betervezett bevételt.

A kórházak rohadhatnak tovább, az oktatás pisa, a hármas metró felér egy kiadós terrorveszély-helyzettel, de stadiont építeni kell. Bármi áron. Illetve lehetőleg drágán. Sőt, még annál is drágábban. Viszont legalább futópálya nem lesz az új stadionban. Hogy atlétikai versenyeket ne lehessen benne rendezni. Kizárólag focira lesz alkalmas. Focimeccsre úgysem jár senki.

Az ügyészség nem fog nyomozni. Egyetlen ügyben sem, ahol nyilvánvalóan hátszéllel nyer a semmiből jött falusi gázszerelőből lett multimilliárdos.

A világ minden tisztességes országában már a börtönben kellene ülnie neki is és a megbízóinak is. Nálunk csak hízik tovább a kisgömböc. Semmi sem elég.

Mészáros Lőrinc immár Orbán nemzetinek és együttműködésinek hazudott átláthatatlan és korrupt, nemzetietlen, és együttműködés helyett gyűlölködésre alapozott rendszere egyik legmarkánsabb szimbóluma lett.

Móricz Zsigmond lápvilága ehhez képest kismiska.

És, ha valaki az öregecske, pohos nemzetvezetőn megpróbálja mindezt számon kérni, Orbán a parlamenti birka-hívei szolgai heherészésétől kísérten (miközben önmaga nagyívű humorától megrészegülten a saját röhögését is alig tudja visszafojtani), reszelős kappanhangján buzizni vagy komcsizni kezd.

De, hogy az antiszemitizmus se maradjon ki élcei fegyvertárából, időnként Sorost is szokta emlegetni, amikor rokonai és haverjai mesés gazdagodását firtatják.

 

Vihar egy pohár pálinkában.

2017.02.04. 15:56 | Proszektura | 1 komment

Címkék: multi üzlet trianon jog fidesz per piac kormány bíróság pálinka lovagrend Magyarország Erdély Heineken Partium Nagymagyarország Csíki sör

Emlékszünk még a Tokaji névhasználat körüli – nem sok eredménnyel járó – háborúskodásra Szlovákia és Magyarország között, nemrég pedig arról értesültünk, hogy Romániában épp a napokban nyert ütközetet a Târgu Mureși, akarom mondani Marosvásárhelyi Táblabíróságon a Heineken az úgynevezett igazi Csíki sörrel szemben. Utóbbi hiába bizonygatta, hogy ő az igazi Trebitsch, akarom mondani Csíki.

Egyes túlmozgásos potentátjaink természetesen azonnal szükségét látták a beavatkozásnak. Mert mi nem, hogy magyarhonban, de Erdélyben sem tűrhetjük el a gonosz multik mesterkedéseit, hogy csak úgy eltaposhassák a székely góbét. Hódmezővásárhely város képviselő testülete Lázár János miniszter úr tevékeny közreműködésével máris bojkottra szólított fel a Heineken sörei ellen.

És most máris itt az újabb megrázó esemény a magyar túlélésért vívott szeszfronton, kitört a pálinkaháború. Amely ezúttal viszont jellegében nem nemzetközi összecsapás, inkább afféle honi polgárháború. Ahogy a Földművelésügyi Minisztérium közleménye fogalmazott: „Mint ismeretes, az erdélyi pálinkakészítők azt kérték a Földművelésügyi Minisztériumtól, hogy a pálinka megnevezést a történelmi Erdély, Bánság és Partium mind a tizenhat megyéjében használhassák a minőséget szavatoló pálinkafőzők. Mivel a pálinka név eredetvédettséget élvez, így azt jelenleg csak Magyarország és négy osztrák tartomány használhatja. A szaktárca az Erdélyi Pálinka Lovagrend, valamint a hazai Pálinka Nemzeti Tanács képviselőivel többször egyeztetett ebben a kérdésben. A Földművelésügyi Minisztérium által kidolgozott lehetséges megoldásokról a kormány dönt majd.”

A közlemény szövege aligha hagyott kétséget a felől, hogy a kormány ezt a kérdést az „erdélyi pálinkakészítők” javára pozitívan kívánja eldönteni. Mint Fazekas Sándor egy későbbi közleményében kifejtette, „Trianon után népünk harmada Magyarország határain kívül rekedt. A kormány azonban folytatja a határokon átívelő nemzetegyesítés programját. Ennek jegyében óvja az össznemzeti érdekeket, segíti a magyarság gasztro-kulturális hagyományainak továbbörökítését. Az erdélyi és délvidéki nemzetrészeknél is.”   Ám alighanem homokszem kerülhetett a nemzetegyesítés és a gasztrokulturális izék, mifenék nemes gépezetébe. Ugyanis a Magyar Pálinka Lovagrend névbitorlónak nevezve, feljelentéssel fenyegette a határon túli Erdélyi Pálinka Lovagrend tagjait.

Fazekas Sándor földművelésügyi miniszter természetesen ezt a fenyegetőzést nem nézhette tétlenül, s lemondásra szólította fel Piros Lászlót, a Magyar Pálinka Lovagrend vezetőjét, mondván, hogy „míg az agrártárca keresi a megoldást a pálinka névhasználat Erdélyre való kiterjesztésére, addig Piros László névbitorlónak nevezve, feljelentéssel fenyegette a határon túli Erdélyi Pálinka Lovagrend tagjait. Piros nagymester a jövőben a délvidéki névhasználókkal szemben is fel kíván lépni, ha Szerbia is az Európai Unió tagjává válik.
Mindez pedig a miniszter úr szerint nem más, mint rosszul értelmezett piac- és eredetvédelmi testvérharc. Ezáltal Piros érdemtelenné vált a Magyar Pálinka Lovagrend vezetésére, a pálinka szakmai képviseletére!

Nem is lehet vitás szerintem, hogy ezt a „testvérharcot” a kormány nyeri meg.

És a kisüsti pálesz így válik nemzetegyesítő erővé az egész Kárpát-medencében.

Örvendezzünk hát, mert legalább is pálinkaivásban visszaállnak a Trianon előtti határok.

És még az is meglehet majd, hogy újra három tenger nyaldossa majd a magyar pálinkafőzdék partjait.
Magyarország és a pálinka erősödik.

A Fidesz és a bírói függetlenség

2017.01.30. 20:10 | Proszektura | Szólj hozzá!

Címkék: 4-es metró Fidesz Hiszékeny Dezső

A birkózófülű rezsibiztos nem is oly rég "hol az igazság?" címmel sajtótájékoztatón szónokolt arról, miszerint a Fidesz tiszteletben tartja "a bírói függetlenség liberális követelményét", de érvényt kíván szerezni az átláthatóság és elszámoltathatóság demokratikus követelményeinek is. Németh Szilárd élesen kritizált néhány közelmúltban hozott bírósági döntést, és közölte: a Fidesz vitát fog kezdeményezni az Országgyűlés igazságügyi bizottságában a Hagyó-ügyben és a vörösiszap-katasztrófa ügyében született ítéletekkel kapcsolatban.

És íme a Fidesz mai közleménye azt követően, hogy a bíróság másodfokon is jogerősen felmentette, ismételjük meg: immár jogerősen felmentette a vádlottat: "Felháborító a Hiszékeny Dezső szocialista politikus ügyében hozott ítélet. Az MSZP-s polgármester virágnyelven és mutogatatással ötmillió forint kenőpénzt kért azért, hogy egy önkormányzati tulajdonban lévő üzlethelyiség bérleti jogát egy vállalkozónak adja. A lopás az lopás, ha mutogatják akkor is, ezt nem úszhatja meg. A szocialistáknál egymást érik a korrupciós ügyek, a 4-es metró beruházás harmadát ellopták és több százmilliós kenőpénzeket tettek zsebre a metrókocsik beszerzésén is. Felháborító, hogy ezek után még a szocialisták folytatnak erkölcsi prédikációt."
Úgy látszik, Mr. 20 % és társai nem bírják elviselni, hogy a bíróságok egyelőre még nem mindig úgy táncolnak, ahogy a Fidesz fütyül. Másrészt ebben a közleményben jól lelepleződik az is, hogy propagandájukban cseppet sem zavarják őket a tények. Felmentették jogerősen? Akkor is elkövette és punktum. "Ezt nem úszhatja meg."
Ilyen aljas gátlástalan, keményen lopó gazember társaság soha nem ült még a magyar nép nyakán. Pofátlanul kijelentik azt is, hogy a szocialisták "a 4-es metró beruházás harmadát ellopták", holott a magyar ügyészi szervek hét éves nyomozása ebből egyelőre semmit sem igazolt.

Ismételjük meg ezt is. Hét éve tartó nyomozás.

Új korszak

2017.01.21. 13:52 | Proszektura | Szólj hozzá!

Címkék: Orbán Kósa Lajos Stephen King Németh Szilárd Trump

Stephen King igen jellemző, sokak által osztott véleménye az USA elnökének megválasztásával kapcsolatban, miszerint: "Welcome to the age of plunder, bluster, and empty rhetoric. In other words, to the Age of Dumb. If you voted for him, you're responsible."

Vagyis: Üdvözlet a kifosztás, a pofázás és az üres szavak korában. Más szóval: az ostobaság korában. Ha rá szavaztál, te is felelős vagy.

Egészen másként látja ezt a Fidesz - Magyar Polgári Szövetség. Közleményükben melegen gratuláltak Donald Trumpnak elnöki beiktatása alkalmából.

Szerintük „Donald Trump megválasztása új korszakot jelez”, de nem ám a kifosztás, pofázás, üres szavak, s nem is  az ostobaság korszakát, ahogy ez a (senki által meg nem választott, s ezért jogcím nélkül politizáló) Stephen King nevű akárki állítja, hanem az „egyenes beszéd és (ideológiák helyett) a józan ész” korát.

Egyenes beszéd és a józan ész, mondja a Fidesz.

És nem szakad rájuk a plafon.

Egyenes beszéd és józan ész mondják, s az ember óhatatlanul a titkosított ezermilliárdokat felemésztő Paks2-re vagy az ugyancsak ezermilliárdokba kerülő olimpiára gondol.

Hogy most itt a többi hazugságot, titkosítást, ésszerűtlen, pazarló pénzszórásokat ne is említsük!

A Fidesz szerint olyan közös értékek kötik össze továbbá Trump Amerikáját és Magyarországot, mint a szabadság, emberi méltóság és a bátorság tisztelete.

És amikor mindezeket megfogalmazza, akkor sem szakad rájuk a mennyezet.

A szabadság és emberi méltóság tisztelete. Az, meg a háromhatvanas lecsókolbász.

Már látom is magam előtt a szabadság és emberi méltóság nagy tisztelőit. Németh Szilárdot, Kósa Lajost és társait.

Ilyesmik tiszteletét emlegetni egy olyan illiberális országban, ahol csak az utóbbi napokban éppen a civilek eltakarításáról értekeztek, s ahol azt vádolják bűncselekménnyel, aki milliárdos adócsalásokat leplezett le! Ahol a népszavazást erőszakkal megakadályozó, büntetett előéletű, kopasz verőlegények az eljárást simán megúszhatják, de aki tettüket és annak hatósági megítélését helyteleníti, azt garázdaságért bíróság elé citálják és elítélik.

És ott beszél ideológiamentes józan észről a Fidesz, ahol az első emberük részéről egy rendkívül súlyos, sok halálos olaszországi busztragédia után csak olyasmikre futja, hogy kijelentse: „A gyász nehéz pillanataiban imáimmal a tragédiával sújtott családok, barátok mellett vagyok.”, meg, hogy közölje, miszerint utasította a magyar hatóságokat, hogy mindent kövessenek el a helyzet teljes körű tisztázása érdekében.

Mert ugye a magyar hatóságok egy ilyen utasítás nélkül csak ültek volna tanácstalanul és malmoztak volna kezeikkel. Esetleg ők is csak imádkoztak volna a családokért.

 

Háttérhatalom

2017.01.18. 11:11 | Proszektura | 1 komment

Címkék: oligarcha Habony Árpád Paks2 Finkelstein

A kormány saját állítása szerint teljes erejével a megfoghatatlan és láthatatlan háttérhatalom ellen harcol. (Igaz, amikor rákérdeznek, mi fán terem is ez a háttérhatalom, jobb esetben is csak beszélnek össze-vissza, ha egyáltalán mondanak valamit.)

Ezért is kell ledarálni a teljesen transzparensen, mindenki által megismerhető forrásokból és eszközökkel működő civil szervezeteket és ugyanezért kell a Paks2 szerződést 80 évre titkosítani, a kormány holdudvarával, a kormányközeli oligarchák ügyeivel foglalkozó sajtótermékeket felvásárolni, beszántani, ezért kell a közbeszerzéseket, a pályázatokat, az árveréseket házon belül megoldani vagy olyan rövid határidővel, olyan feltételekkel kiírni, hogy azokon csak a kormány kegyeltjei indulhassanak.

Ezért kell a letelepedési kötvényeket offshore cégeken keresztül értékesíteni és a százmilliárdokat az országból nyom nélkül eltüntetni.

Mindehhez a szellemi muníciót a hivatalosan senki által sem foglalkoztatott Habony Árpád közvetítésével Arthur J. Finkelstein adja. Az fel sem merül a kormányban, hogy esetleg Finkelstein a háttérhatalom érdekeit képviseli.

Hogy a háttérhatalomnak most éppen az áll az érdekében, hogy a korábban nyitott társadalmakat bezárja, egymástól és önmaguktól is elszigetelje.

Tudta?

2017.01.09. 22:45 | Proszektura | 9 komment

Címkék: fagyhalál kötelező kvóta

Azt tudta, hogy az elmúlt 4 évben összesen 1200 ember fagyott halálra Magyarországon?

Azt tudta, hogy erre 0 forintot költ a kormány?

Azt tudta, hogy kb ennyi menekültet kellett volna a kötelező kvóta rendszerben átvennünk?

Azt tudta, hogy ez ellen 20 milliárdot költött a kormány?

Az tudta, hogy ennyi pénzből mind az 1200 embernek fejenként 2 lakásra is futotta volna?

Elégedettség

2017.01.07. 18:57 | Proszektura | Szólj hozzá!

Címkék: diktatúra Orbán Felcsút Ceausescu

A TESCO-ban, miután fizettem, egy idősebb férfiú lépett hozzám. Ősi Kelet-Európai reflexemmel az jutott eszembe, úristen, ez biztonsági ember, lopással gyanúsítanak, tán be is kísérnek valami elhagyatott raktárba, ahol jól meg is motoznak majd.

Ő azonban barátságosan az iránt érdeklődött elrabolhatja-e pár percemet, mert elégedettségi felmérést végez, ehhez kéri a segítségemet. Mondanom sem kell, megkönnyebbülten és készségesen álltam rendelkezésére.

Uram, mennyire elégedett a vásárlás körülményeivel?

Mondom neki, erre nehéz válaszolni, a polcokról beraktam a kosaramba, amire szükségem volt, aztán irány a pénztár, ott sem volt semmi probléma, fizettem, eljöttem, ennyi. De mondom, ha arra gondolt, leköpött-e, belém rúgott-e valamelyik alkalmazottjuk, hát határozott nemmel kell válaszolnom. Még az anyámat sem szidta senki sem. Igaz, nem is köszöntöttek a bejáratnál sem tapssal, virágcsokorral.

A felmérést végző úr kissé furcsán kezdett el nézegetni.

Mennyire elégedett az áruk minőségével, tette fel a következő kérdését.

Fogalmam sincs, mondtam, de ha tényleg kíváncsi rá, hajlandó vagyok megkóstolni, amiket vettem, mondjuk a lila hagymát vagy a sárgarépát és akkor kimerítőbb válasszal szolgálhatok.

Azt hiszem ekkor jött rá, velem most melléfogott. Nem ő rabolta az én időmet, hanem én az övét.

De azért még megkérdezte kissé reménykedve: uram, és az árakkal mennyire elégedett?

Mondom neki, azt sem tudom, mi mennyibe kerül, nem figyeltem.

Na ekkor hagyott ott, köszönés nélkül.

Nem volt velem elégedett.

Pedig kérdezhetett volna olyasmit is, amire érdemi, bár elég tömör válaszokat tudtam volna adni.

Teszem azt például, mennyire vagyok elégedett ennek a népétől egyre betegesebben rettegő echte zsírosparaszt Orbánnak egyre diktatórikusabb, korrupt, gyűlölködést szító rendszerével.

Mennyire vagyok elégedett a talpnyaló csinóvnyikjaival kőbunkó minisztereivel, az ország szemeláttára pofátlanul, szemérmetlenül harácsoló – egymásnak osztogató, a népet fosztogató – rokonaival, cimboráival, akik ha a milliárdos lopásaikat síbolásaikat számon kérik, még ők hivatkoznak személyiségi jogokra, ők fenyegetőznek rendőrséggel, bírósággal.

Mennyire vagyok elégedett azzal, hogy miközben egyre inkább Európa egyik legszegényebb országává válunk, a kormány és a nemzeti bankunk százmilliárdokat szórnak el úri passzióikra, üres stadionokra, kastélyokra, helikopterekre, ilyesmikre, és ahol az országot többezermilliárdos kölcsönökkel teszik nagyhatalmi játékszerré.

Mennyire vagyok elégedett az egyre inkább Ceaușescura hajazó miniszterelnöki kivagyiságra, aki kisvasutat, stadiont építtet a kertje végébe, Makovecz stílusú kazánházzal, s csak az irodája bútorzatára képes sok milliárdot elpazarolni.

Mennyire vagyok elégedett azzal, hogy aki ennek a velejéig rohadt mocskos rendszernek nem hódol be, azt hazaárulónak bélyegzik, sok esetben rendőrséggel vegzálják, sőt ha tehetik, munkahelyét alattomosan megszüntetik

Mennyire vagyok elégedett egy olyan hatalmi berendezkedéssel, ahol a sajtó szabadságát félművelt gázszerelők, bukott amcsi filmproducerek,  ibizai lebujokban kukkolgató ex koronaőrök súlyosan veszélyeztethetik.

És az elégedettségünkre irányuló kérdéseket folytathatnánk.

De Orbánék ilyesmiket persze nem kérdeznek.

Mert ők már kérdezés nélkül is rég eldöntötték, hogy elégedettek vagyunk. És ezt naponta közlik is velünk.

Reggel, délben meg este.

Nemzeti Szemétdíj - Orbán karácsonyi ajándéka

2016.12.23. 14:16 | Proszektura | Szólj hozzá!

Címkék: szemétdíj Orbán Erzsébet utalvány

Bizonyára mindenki ismeri azt a régi Jereváni rádiós viccet, aminek az a végső csattanója, miszerint a hír igaz, de nem osztogatnak, hanem fosztogatnak.

Ennek a mai hazai viszonyokra applikált viccnek a csattanója viszont már kicsit bonyolultabb. Eszerint a hír is igaz, hogy Erzsébet utalványt osztogatnak, de valójában úgy osztogatnak, hogy az valójában fosztogatás is egyben.

Kezdődött ugye azzal, hogy Orbánék közölték, jövőre a nyugdíjat 0,9 %-kal növelik. Ami az érintettek körében enyhén szólva sem talált valami lelkes fogadtatásra. Hiszen a jegybank és más független szakértő szervezetek is ennél jóval magasabb, 2,6 %-os inflációt valószínűsítenek jövőre.

Később aztán közölték, az emelés mértéke mégis nagyobb, mégpedig 1,6 % lesz. Hogy miért pont ennyi? Csak.

Azt nem tudom, mennyire örültek a nyugdíjasok annak, hogy a vérlázító 0,9-et sikerült feltornászni 1,6 %-ra a jogosnak látszó 2,6 % helyett.

Mint ahogy azt sem, hogyan fogadták a 10.000 forint értékű, igen korlátozottan felhasználható Erzsébet utalványt, és az ezzel járó kellemetlenségeket. Amiket most nem részleteznék, a sajtó egy része erről már bőven beszámolt.

Most egy ide vágó egészen friss történetet szeretnék megosztani a jámbor olvasóval!

Egyik ismerősöm, sokakkal együtt, épp ma, december 23-án kapta meg az Erzsébet utalvány eredménytelen kézbesítéséről szóló postai értesítést a postaládájában (mert épp nem tartózkodott otthon) egy befizetendő csekkel együtt, 5854 Ft-ról, aminek a befizetési határideje pedig december 24!

Az erről szóló készpénz-átutalási megbízás címzettje az NHKV, vagyis a NEMZETI HULLADÉKGAZDÁLKODÁSI KOORDINÁLÓ ÉS VAGYONKEZELŐ Zrt. ( Ők írták így, csupa nagybetűvel és persze a hulladékgazdálkodási egybeírva, kötőjel nélkül!)

Elszámolási időszakként pedig 2016.07.01.-2016.09.30. került a csekken feltüntetésre.

Vagyis ezek szerint még meg is köszönhetjük a jóságos Zrt.-nek, hogy így ünnepek előtt nem fizettetik meg egy összegben az egész második félévet, ami megközelítette volna a húszezer forintot. Most karácsonykor csak a nyári számla rendezése volt olyan sürgős ennek a jószívű Nemzeti Hulladékizének.

És, mint említettem, a december 23-án átvett szemétdíj rendezési utalványnak a befizetési határideje december 24, vagyis egy azaz egy nap.

A postás az utalványt nem hagyta a postaládában, míg az egy napos befizetési határidejű sárga csekket igen.

De hát az Erzsébet utalványt a szemétdíj rendezésére egyébként sem lehetett volna felhasználni.

Ásotthalom non coronat

2016.11.26. 16:15 | Proszektura | 1 komment

Címkék: burka Toroczkai László Kétarkú Kutya Párt Trump Ugocsa non coronat

A helyi önkormányzat rendeletmódosítása szerint Ásotthalom közterületén többek között tilos a müezzin tevékenysége, burka, nikáb és csador valamint burkini viselése, továbbá bármilyen olyan jellegű propaganda-tevékenység megvalósítása, amely a házasság intézményét nem az Alaptörvényben rögzítetteknek megfelelően egy férfi és egy nő között létrejött életközösségként mutatja be, illetve, amely megsérti az Alaptörvényt azzal, hogy a családi kapcsolat alapjaként nem a házasságot, illetve a szülő-gyermek viszonyt ismeri el.

Fogalmam sincs, mennyire volt időszerű ez a szabályozás ebben a Szerb határ menti nagyközségben. Hány müezzin zavarta a helyieket reggelenként a békés pálinkázásban, s ha már a pálinkázásnál tartunk, hányan, s mi módon bujtogattak például a helyi italbolt környékén mostanában a házasság vagy a gyerek szülő kapcsolat keresztényi felfogása ellen.

Mindenesetre ezzel a határozatával Ásotthalom kétségtelenül bevonult a magyar történelem Panteonjába. Nem is akárhová, egyenesen Ugocsa mellé. (Amint tudjuk, Ugocsa non coronat kifejezés szállóigévé vált. Ez a többnyire ironikusan idézett szólás azt a fajta tiltakozást teszi nevetségessé, amikor a tiltakozónak nincs meg a kellő tekintélye ahhoz, hogy véleményét kellőképpen érvényesíteni tudja.)

Az ásotthalmi rendelet egyébként a sajtó és a nemzetközi közvélemény élénk érdeklődését is felkeltette. Arról viszont nincs adatunk, hogy Donald Trump Mr. Laszló Toroczkait, azaz Észotszhelom mayorját telefonon kereste volna ez ügyben. De ez a jövőbeni lehetőséget még nem lehet teljesen kizárni persze.

Ám mielőtt eme ásotthalmi sajátos jogi normák kapcsán nagyobb mértékben elragadna bennünket a fantáziánk, érdemes a jogszabályukat azért alaposabban is elolvasni és értelmezni.

És amikor ezt megtettük, kénytelenek voltunk egy meglepő, súlyos kérdéssel is szembesülni

Nem lehet, hogy ez a Toroczkai valójában a Kétfarkú Kutya Párt embere?

Hogy mégis mire alapozzuk ezt?

Nem tudom, ki figyelt fel az önkormányzati rendeletmódosítás záró rendelkezései közül a következő megfogalmazású jogi passzusra:

3.§ E Rendelet a kihirdetést követő napon lép hatályba és a hatálybalépését követő napon hatályát veszti.”

Miután ezt a rendeletet november 23-án hirdették ki, így november 24-én volt hatályban, az azt követő napon, 25-én pedig már hatályát is vesztette.

A Nemzeti Jogszabálytár is hasonlóképpen tette közzé ezt a helyi rendelkezést, imígyen:

„Ásotthalom Nagyközségi Önkormányzat Képviselő-testületének 25/2016 (XI.23..) önkormányzati rendelete

Hatályos:2016-11-24 - 2016-11-25”

Ilyen ötlet pedig, egy mindössze egy napig érő, s egyébként is igen vicces tartalmú rendeletmódosítás megalkotása a Kétfarkú Kutya Párt szellemességét idézi.

Szóval nem lehetséges, hogy ez a Toroczkai valójában a Kétfarkú Kutya Párt embere?

Egy Kétfarkú Kutya Párti kollaboráns, egy Kétfarkú Kutya Párt-bérenc.

Bayer és a becstelenség

2016.11.16. 19:12 | Proszektura | 65 komment

Címkék: SZDSZ Vona HVG Tv2 ÉS Rácz Károly

Tényleg van annak valami diszkrét bája, amikor egy Bayer Zsolt nevű egyén értekezik az újságírás kapcsán becstelenségről, az a Bayer Zsolt, aki azzal büszkélkedhet, hogy nála penetránsabb, mocskosabb szájú, ordenáré, fajgyűlölő gondolatairól ismert publicistát nem sokat hordott még hátán a Föld.

Bizony, ennek nem mond ellent az sem, hogy ez az úr nem is oly rég kapott magas állami kitüntetést, korábban pedig elnyerte Nógrád Megye Madách Imre Díja titulusát is.

Most a Magyar Hírlap Álláspont rovatában Nem! címmel közreadott írásában sem tagadta meg önmagát.

Cikkének mindjárt az elején kijelentette, „Van, ami egyszerűen nem fér bele” és „Becstelenség lebuzizni valakit, és különösen az, ha az illető nem buzi.”

Szóval lebuzizni valakit, az Bayer Zsolt értékrendjébe nem fér bele.

De akkor hol húzódhat a tűrésküszöbe ennek a lovagkereszttel kitüntetett zsurnalisztának?

Mi az ami belefér? Mármint az értékrendjébe.

Szerintem Bayer Zsolt korábbi írásai bőven eligazítanak e dilemmánk megválaszolásában. Hosszasan lehetne sorolni a példákat az elmúlt évekből.

Legutóbb valamikor szeptember közepén, a fia megverésével kapcsolatban ragadott tollat, és nevezte „nyolc gyáva féregnek”, „falkába verődött állatoknak” azokat a cigányokat, akik ha abban a pillanatban elpusztultak volna, amikor megszülettek, akkor szebb és jobb hely lenne a világ. (A „falkába verődött állatok” közül a rendőrség végül is egy személyt gyanúsított meg súlyos testi sértés kísérletével.)

Emberek férgeknek, falkába verődött állatoknak nevezése, Bayer szerint nem becstelenség, a buzinak nevezés szerinte igen.

De, ha csak a Nem! című publicisztikájában megírt legutóbbi eszmefuttatásait végignézzük, itt is bőven találunk példákat arra, Bayer szerint hol is a határ.

Szóval ugye valakinek a lebuzizása becstelenség. Ám nem becstelenség a lebuzizott személy (vagyis Vona) hazug, aljas, ócska, pitiáner akarnoknak, és persze becstelenek nevezése Bayer írásában.

Nem becstelenség továbbá idiótának, szemétnek titulálni Bayer részéről azt a bírót, aki nem ítélte el Ungár Klárát, s nem becstelenség ócska, nyomorult fehérjehalmaznak minősíteni Rácz Károlyt sem.

Ez még mind belefér Bayer korrekt újságírási elképzeléseibe.

Sőt e bayeri korrektséggel összeegyeztethető az is, hogy mindennek ürügyén egy jót szoci-gyurcsányozzon, de még itt sem állt meg, amikor Vona „szekértolójaként” pellengérre állította a Népszavát, HVG-t, ÉS-t, Magyar Narancsot. De természetesen az egykori SZDSZ „kemény magja” sem maradhatott ki.

Nagylöttyös indulatrohamában Bayer csak arról feledkezett meg, hogy ezt az egész "buzizós becstelenséget” azért mégis csak a sok-sok állami milliárddal megtámogatott Orbán-barát Tv2 valósította meg Rácz megszólaltatásával.

Újabb járdarongálási skandalum Pécsett!

2016.11.12. 15:19 | Proszektura | Szólj hozzá!

Címkék: index Kétarkú Kutya Párt BIOKOM Nonprofit Kft Pécsi Stop

Az index a Pécsi Stopra hivatkozva megírta, hogy a „repedt rend helyreállt”, a pécsi BIOKOM Nonprofit Kft négy munkatársa hígítóval, vízzel, tisztító ronggyal, gyökérkefével és egy kisebb tisztítógéppel három és fél óra alatt vetettek véget a „színbűnözésnek” és „rekonstruálták a korábbi szürke repedéseket”.

A  Pési Stop pedig egy fotót is mellékelt, amelyen éppen a cég embereinek munkálkodása látható, amint a kétfarkúak nyomait eltüntetik.

http://www.pecsistop.hu/tartalom/cikk/484434_siker_eltuntette_a_biokom_a_negyszinfestest_ujra

Ezúton szeretném azonban a figyelmet felhívni ezeknek az alkalmazottaknak egy olyan mulasztására, amelyik furcsamód eddig egyetlen, Pécs város közterületinek rendjéért, tisztaságáért aggódó honpolgárunknak sem tűnt fel.

Ha ugyanis a fotót alaposabban megszemléljük, szinte kiüti a szemünket az a szörnyű, rettenetes krétafirkálmány, amely a kép előterében látható a fénykép baloldalán, egy pad előtti részen.

Igen, semmi kétség, az az ábra egy úgynevezett „ugróiskola”, amelyet bizonyára ugyancsak felelőtlen kezek pingáltak oda úgyszintén gonosz, városcsúfító szándékkal. (Bár kisebb mentségükre legyen mondva, ők nem színes krétákat használtak megbotránkoztató, vandál járdarongálásukhoz.)

A BIOKOM Kft honlapján azt olvasom, miszerint a cégnél arról panaszkodnak, hogy „Meglévő forrásaink igen szűkösek, ezért az, hogy ezekből mennyi jut fejlesztésekre, az itt élők hozzáállásától is függ. Ha anyagi lehetőségeinket nem a rongálások helyrehozatalára, vagy egyesek kulturálatlan viselkedéséből eredő problémák javítására kell fordítanunk, akkor városunk külleme szebb, közműveink állapota, minősége jobb lehet. Ennek a küldetésnek a megvalósításában számítunk minden jogkövető, városát szerető polgár aktív együttműködésére, partneri segítségére! Köszönjük!”

Ezért, e buzdító szavakon fellelkesülve, mint jogkövető állampolgár bejelentéssel élek a BIOKOM Kft-hez, kérem haladéktalan intézkedésüket emiatt az ugróiskola miatt is.

Nem lepődnék meg egyébként, ha az ügyben bizonyára hamarosan megindítandó nyomozásban (mert természetesen emiatt is alapos rendőrségi vizsgálatot látok szükségesnek!), a részletes helyszíni szemle, széleskörű adatgyűjtés, razziák és őrizetbe vételek alapján kiderülne, hogy ez a krétafirka is valamelyik hazaáruló ellenzéki párt műve.

Ki lopta el a zászló közepét?

2016.11.01. 14:16 | Proszektura | Szólj hozzá!

Címkék: ötvenhat Fidesz Orbán III/II

Ötéves unokám meglátva a lukas lobogókat, azt kérdezte, tatus, ki lopta ki a zászló közepét? Látszik, ez a gyerek már a mában él.

Egy olyan korban szocializálódott, amikor természetes, hogy mindent ellopnak, ami mozdítható, mint régen a szocializmusban. A rendszert akkor is, most is ez tartotta fenn, ez a nagy közös lopási akarat. A gyári munkás alkatrészeket lopott, a téeszparaszt terményt. De lopott a hivatalnok is, az orvos is, az ápolónő is, a fodrász is, szóval mindenki. Ki mit tudott. Még a sekrestyés is ellopta a misebort.

A főnökök persze akkor is többet loptak, mint ahogy most is. Minél közelebb volt, van valaki a tűzhöz, annál többet. Mostanság például már a vezér azt is megteheti, hogy egy országos napilapot is lenyúlhat, ha arra támad kedve.

Na, most ebben a lopós világban végre lenne egy ünnep, ami elvileg nem a lopásról szól, hanem valami sokkal szebbről, a hősiességről, a jobbat, szebbet akarásról, a szabadságról. Ami nem arról emlékezetes, hogy megint vásárolni, zabálni, vedelni kell.

De ebben a lopós világban sikerül ezt is elrontani. És most nem is feltétlenül Nagy Imre dehonesztálására gondolok. Nem is az ingyen elkészített, mégis ötvenmillióba kerülő halszagú Magyarországra.

Hanem úgy összességében az egészre.

A Fidesznek március 15 után sikerült ellopnia ötvenhatot is. Sikerült egy Fideszes házi ünnepet csinálni belőle. A kordonjaival, a toborzott bérünneplőkkel, s a kitüntetett, előléptetett III/II-es titkos ügynökökkel.

A robbantó magányossága

2016.10.23. 12:02 | Proszektura | 32 komment

A körúti robbantás gyanúsítottjának lakásán több kész, félkész bombát is találtak.

Az eset jó példája lehetne annak, hogy mi a baj az országgal. Volt egy család, gondolom különféle pszichés problémái voltak a szülőknek, gondolom tudott volna interveniálni valamelyik segítő szervezet, ha lett volna rá lehetősége. A szülők viszonya megromlott, gondolom itt is lett volna lehetőség beavatkozni. A gyerekek feltételezem nehezen viselték a történteket, talán itt is segíthettek volna a hivatalok, szolgálatok, hatóságok. És még később is és még később is és még azután is.

De (persze csak rosszindulatúan) feltételezem, hogy nem segítettek. Nem a szakemberek hanyagsága miatt, hanem a teljes szociális szférát érintő folyamatos alulfinanszírozás miatt.

Ezen nyilván senki nem fog gondolkodni, senki sem fogja a gyermekvédelem, a nevelési tanácsadók, a pszichológiai, pszichiátriai szolgálatok rendszerének reformját és támogatásuk növelését követelni. És egy forinttal sem fogunk többet költeni ilyesmire.

Ha viszont ez a srác arab lett volna, akkor már a jövő héttől több száz vagy több ezer fővel növelnék a rendvédelmi szervek állományát, azonnal elkülönítenének évi több tízmilliárd, de lehet, hogy százmilliárd forintot a rendőrség, a TEK, a határvadászok, a honvédség, az Alkotmányvédelmisek állományának infrastruktúrájának, felszerelésének javítására, valószínűleg napok alatt átnyomnának több törvénymódosítást is, az általános szabadságjogok szűkítése és a titkosszolgálatok hatáskörének szélesítése érdekében.

Kár, hogy az elhanyagolt lelkeket senki sem tartja elég komoly problémának akkor, amikor még közbe lehetne avatkozni, amikor még meg lehetne előzni az elvadulást.

Eső után köpönyeg. Ennyit tudunk.

Ki is Orbán embere?

2016.10.20. 10:36 | Proszektura | 52 komment

Címkék: Kósa Lajos Gyurcsány Juhász Péter MTK stadionavató Széll Bernadett

Tényleg igaz lenne, amit Gréczy Zsolt, a DK szóvivője sejtetni vélt Juhász Péterrel kapcsolatban, miszerint: "Az a baj, hogy hülyének néz mindenkit. Először nemet mondanak a közös október 23-ra, aztán elé, majd rászerveznek... mintha Orbán rendelte volna..."

Vagyis Juhász Orbán embere?

Ilyen alapon persze, nem elfogult DK-s szemüvegen szemlélődve, azt is ki lehetne jelenteni, hogy magát Gyurcsányt is mintha Orbán rendelte volna. Vagyis Gyurcsány is Orbán embere.

Amíg ugyanis Gyurcsány a politika első vonalában van, addig százezrek fognak úgy dönteni, hogy nem szavaznak egy olyan baloldali formációra, nevezhetjük ezt bárminek, összefogásnak, akárminek, amiben ez a túlmozgásos figura is tevékeny részes.

Képviselői irodaház és őszödi kormányüdülő kedvezményes megvétele, anyós pénzén megszerzett jól tejelő vállalkozások, szemkilövetés, egyéb jogtalan rendőri brutalitások, leesett azonosítószámok ilyesmik jutnak sokunknak eszébe a neve hallatán. Ahogy Széll Bernadett fogalmazott: „A Gyurcsány-kormány Magyarországon olyan sebet okozott, ami által megkaptuk Orbán Viktort kétharmaddal.” 

De most ne ragadjunk le Gyurcsánynál, térjünk vissza Juhászhoz és az ő ünnepnapi elképzeléséhez: kifütyülni a miniszterelnököt.

Látszólag ez egy igazi virtigli, tökös ellenzéki cselekedet, ugye? Jön a vezér, a diktátor, mi pedig majd rendezünk egy bazi nagy füttykoncertet, van is benne gyakorlatunk, az MTK stadionavatón már szép sikerrel jártunk ezzel.

Igen ám, de Juhászéknak azért el kéne gondolkodni néhány dolgon! Egyrészt valóban szembe mennek ezzel a különállásukat reprezentálandó közös ellenzéki ünneplésre való „rászervezéssel” szinte az egész baloldallal.

De van itt pluszban még egy másrészt is.

Amikor Kósa Lajost kérdezték erről a tervezett fütyülési akcióról, ő valami olyasmit mondott, hogy bár ez cseppet sem elegáns egy ilyen össznemzeti ünnepen, de hát valójában nem lehet nekik megtiltani.

Vagyis Juhászéknak észre kéne venniük a csapdát.

Odamennek, fütyülni fognak, hangosan. De Orbán, ahogy az MTK stadionban, itt is mégis el fogja tudni mondani ünnepi szónoklatát a jó hangos mikrofonok segítségével. A rendőrök pedig nem fognak sünállásban a füttyögőkre támadni, nem tesznek semmit.

Orbánék fütyülni sem fognak a fütyülésre.

És ország-világ láthatja majd, hogy mekkora itt a gyülekezési és szólásszabadság!

Ez az október 23-i füttykoncert valójában úgy kell az Orbán rezsimnek, mint egy falat kenyér.

Még, hogy mi zárattuk be a Népszabadságot? Mi negligáljuk az emberi jogokat? Mi üldözzük az ellenzéket? Hát nem látjátok, milyen toleránsak vagyunk? És minket oktat az EU, meg Amerika emberei jogokból? Aki nálunk toleránsabb, az már csal, vagy festi magát!

Vagyis ezt az egész Juhász féle füttyös akciót tényleg mintha Orbán rendelte volna.

· 1 trackback

Figyusz, Brüsszel!

2016.10.17. 22:47 | Proszektura | 26 komment

Címkék: népszavazás Orbán Ákos Paks2 alkotmányos identitás

Naponta kb. harmincszor hallhatjuk, még az ATV-n is, az úgynevezett társadalmi célú hirdetést, miszerint a népszavazáson megüzentük Brüsszelnek, a magyarok döntöttek, nem a kényszerbetelepítésekre, most Brüsszelen a sor, hogy cselekedjen.

De hiába hangzik el ez a piros-fehér-zöld nemzeti színekkel nyomatékosított méltóságteljes felhívás immár jó néhány nap óta a honi média szinte valamennyi fórumán (gondolom, ismét nem kis közpénzt felemésztve), úgy tűnik, ez a Brüsszel mégis a füle botját sem mozgatja, ül a seggén, akarom mondani a fülén, mintha mi sem történt volna.

Ki ez a Brüsszel, hogy jön ehhez, hogy ennyire leszarja ezt a komoly felszólítást?

Mondja, jól alszik maga, Brüsszel? Nem bántja magát a lelkiismeret? Van még bőr az ön képén?

Hát mégis milyen dolog már ez, hogy mégsem tesz semmit?

Mintha nem tudná, ha máshonnan nem, a Fidesz vezetőktől, valamint az állami tévéadók naponta százszor elismételt örömujjongásából, hogy a magyarok több mint 98 %-a azt üzente, hogy most aztán tényleg csináljál már valamit, te Brüsszel!

Ne Paks2-vel, meg a támogatások megvonásával, meg ilyesmikkel szórakozzál, hanem csináld, amit mi magyarok mondunk, bazmeg.

Figyusz Brüsszel, Orbán miniszterelnök úr jól mondja, a magyar önállóság ismét veszélyben van!

Tudod te egyébként egyáltalán, mi az az alkotmányos identitás?

Már elnézést, hogy elveszítettem a türelmem, és jogos indulatomban tegezésre váltottam, de hát mégis. Mi ehhez nem szoktunk hozzá. Ilyen antidemokratikus dolgokhoz. Mi magyarok a demokráciát szeretjük, a szabadságot szeretjük, ahogy azt Ákos is folyton ismételgeti egy másik az ötvenhatos hősöknek köszönetet mondó társadalmi célú reklámban.

De hát szerintünk ti még azt sem tudjátok, ki az az Ákos.

Figyelj Viktor!

2016.10.09. 10:15 | Proszektura | Szólj hozzá!

Címkék: Matolcsy Soros Özil Merkel Juncker

Viktor, na de most tényleg mit szólsz, hogy már megint nem énekelte!  Láthatta egész Európa, sőt kis túlzással az egész világ, mutatta a kamera, hogy miközben felcsendültek a Einigkeit und Recht und Freiheit Für das deutsche Vaterland! dallamai, ez az ürge csak állt ott dacosan és némán a Német- Cseh mérkőzés előtt, már-már gyűlölködve, fittyet hányva a keresztény gyökerű európai kultúrának, állt, összeszorított szájjal és nem hagyta el az ajkait a német himnusz egyetlen taktusa sem. És ez az ember az Európai Unió egyik legjelentősebb tagállama focicsapatának tagja!

Meddig tűrhetjük, hogy ezek a zsid… muszlimok gúnyt űzzenek azokból a nemes európai keresztény eszményekből, amiknek, mint egy ideje tudjuk, alkotmányossági identitásuk is van, és ahogy oly találóan megfogalmaztad azt is, ez az identitás, vagyis az országunknak főbb karakterisztikája, népességének összetétele nem változtatható meg még akkor sem, ha ez a rohadék Juncker és bandája mindenképpen ezt akarja.

Szóval meddig tűrhetjük ezt még Viktor?

Mert, hogy Merkelék sem veszik mindezt komolyan, ez jól látható.  Vártam egy napot, hátha mégis megszólalnak és tiltakoznak ők is az ilyen impertinens viselkedés ellen. Nekem egyébként Khedira is gyanús volt, ő sem énekelt elég lelkesen, szerintem csak mímelte, a szája alig mozgott. .

Ez az ember, ez az Özil egy potenciális terrorista Viktor, ez a nagy helyzet, és ezt csak a vak nem látja.

Ez ellen egyelőre, amíg nem mi irányítjuk Európát, nem sokat tudunk tenni.

De van viszont itt még egy másik igazán nagy probléma, amire felhívnám a figyelmed, s ami ellen viszont már most fel lehetne lépni, sőt kellene is.

Néztem, és egyre nagyobb méreggel hallgattam, amint a sport1 riportere többször is dicsérő szavakkal illette, méltatta ezt a Mehmet vagy Mesut vagy mifene Özilt, akivel kapcsolatban nem átallott olyanokat mondani, miszerint „Özil fontos láncszem ebben a német gépezetben”, miközben még csak említést sem tett arról, hogy viszont nem énekelte a nemzeti himnuszt. A szpíker ezt az egész meccs alatt egyszer sem hozta szóba! Ez minden, csak nem kiegyensúlyozott tájékoztatás.

De engedd meg, hogy a lényegre térjek! A népszabisokat sikerült lerendezni, akik a végén már annyira elpofátlanodtak, hogy a legjobb embereid lakásbérlési, utazási szokásaiba kötöttek bele, szóval akkor meg kéne, meg lehetne ezt tenni ezzel a libsi sport1 csatornával is. Egyébként is, felfigyeltem arra is, hogy náluk nincsenek egypercesek sem, ahol folyamatosan beszélni lehetne az embereknek a migránsok rendkívüli veszélyességéről, be lehetne számolni a te bölcsességedről, országépítő munkád kiemelkedő eredményeiről, Soros gonoszságáról és más hasonló fontos dolgokról.

Hát nem igaz, hogy a Matolcsy Gyuri valamelyik alapítványának vagy Lőrincnek nincs még egy kis közvagyon jellegét elveszített pénze arra, hogy a maszek sportcsatornákat is felvásárolja! Ahogy megette ezt Vajna a Tv2-vel. De addig is, azt sem értem, miért tűröd, hogy ez a budapesti székhelyű tévétársaság (AMC Networks Central Europe Kft.) elhappolhassa az ilyen meccsek közvetítését az m4 sportcsatorna elől?

Szóval azt mondom, cselekedni kell. Van még sok-sok teendőnk Európa megvédése érdekében. A magyarok 98 %-a ezt várja el tőlünk

Barátilag ölel a te Lacid

Hazaárulók vagytok

2016.10.08. 22:57 | Proszektura | 11 komment

Címkék: Népszabadság Magyar Hírlap Soros ügynök 888. hu

Nem olvastam a Népszabadságot, sem a nol.hu-t, de azért ez így csúnya volt, srácok. Nem halszagú ez a Magyarország. Azt csak szeretnénk. Szarszagú ez. Bizony.

Amúgy a gazdasági okokból lekapcsolt nol.hu a 66. leglátogatottabb magyar honlap volt. Csak hogy érstük, álljon itt néhány jobbos médiaorgánum helyezése:
112. 888.hu
127. mno.hu
189. magyaridok.hu
304. magyarhirlap.hu

Ezek mind sokkal kevésbé olvasottak mint a nol.hu, mégsem zárják be őket. Sőt.

Mindenki tudja, hogy a maffia áll a bezárás mögött.
Sokáig úgy voltam vele, hogy adjunk ennek a kormánynak esélyt, hátha jobb lesz mint a korábbiak voltak. Aztán láttam, ahogy lépésről-lépésre építenek le mindent ami az útjukban áll. Hogy falánkak. Falánkabbak az előzőeknél is. Hogy semmi sem elég nekik. Hogy olyanok mint a veszett kutyák. Habzó szájjal ugranak mindenre és mindenkire, aki nem tapsol nekik állva.

Borzalmas bűn az, amit tesznek az országgal. Évtizedekre vetnek minket vissza. Alapvető társadalmi kötelékeinket, struktúráinkat rombolják le, tépik szét és nem építenek helyettük semmit, csak üresen kongó stadionokat és senkinek sem kellő kisvasutakat. Lassan a hazug, képmutatásuk lesz a norma. Csoda, hogy még hisznek a törvényekben az emberek. Csoda, hogy még nem szabadult el a pokol. Ekkora szenny régen nem szakadt erre az országra.

Nem a Népszabadság bezárásával van a gondom. Leszarom a Népszabadságot. Az a baj, hogy hazudtok reggel, éjjel meg este. Hogy már nem is kormányoztok, csak loptok. Mindent, ami mozdítható. És minden hangot elnémítotok. Aki nem örül a tolvajlásnak, az mind Soros ügynöke és mind idegen ügynök. Pedig ti ártotok ennek az országnak.

És fel sem fogjátok, el sem hiszitek, hogyan fog ez az egész mocsok rátok visszaszállni. Minél kevesebb szelepet hagytok, annál nagyobb lesz a robbanás. És akkor hiába lesz kajmán szigeteki bankszámlátok és arany vécékefétek. És az összes senkiházi, aki kollaborál, aki félelemből vagy egyéni haszonlesésből asszisztál ehhez. Majd ők is futkoshatnak. És őket nem veszi majd fel a helikopter sem.

Kitagadlak titeket a nemzetből. Hiába állítjátok, nektek nincs alkotmányossági identitásotok.

Hazaárulók vagytok.

Bontsunk pezsgőt!

2016.10.02. 19:23 | Proszektura | Szólj hozzá!

Címkék: népszavazás Brüsszel Soros

Nem kellenek ide! Ez egy keresztény gyökerű ország, a cigányokat se kellett volna beengedni. És persze a zsidókat se. Azt mondja a kopasz pesti vállalkozó a kínai üzletszomszédjának: hiába hunyorogsz bazmeg, látom rajtad, hogy zsidó vagy.

Ezt hallottuk hónapokon keresztül.

Ennél már tényleg aligha van lejjebb. Ami most a népszavazás ürügyén zajlott. Ahogy Gyurcsány plasztikusan fogalmazott: a trükkök százai, amiről nyilvánvalóan nektek nem kell tudni. HÁt ez történik mostanság is.

Ha rosszul szavazol, nem kapsz állami pénzt fejlesztésre. Megerőszakolják asszonyaidat, lányaidat, elveszik a segélyedet. A lakásodba pedig migránsokat költöztetnek. Máris ott dekkolnak több tízezren a határon a gonosz terroristák, ugrásra készen , s csak arras várnak, hogy ne legyen érvényes a népszavazás. Soros és Brüsszel uszítja őket. Jönnek, s elvesznek tőlünk mindent.

Mária országának annyi.

Friss történtet. Anyósom falun él, mozgáskorlátozott. Hat óra felé felhívta a házi orvos asszisztense, hogy nyissa ki a kaput, mert ,mennek hozzá elkérni a szavazatát. És hamarosan megjelent a doktor személyesen, és hozta a szavazólapot és az urnát. Nem volt mese, szavazni kellett. Elképesztő! Egy aljas rendszer aljas tette. És még hány ilyen lehetett az országban?

És mindezek ellenére, minden hazugság, megfélemlítés ellenére az emberek jelentős többsége mégsem ment el hülyeségre voksolni.

Pezsgőt bontok és megünnepelem, mégsem vagyunk  (még) birkanemzet.

Mindnyájunknak el kell menni

2016.09.28. 17:28 | Proszektura | 8 komment

Címkék: népszavazás Dobó István óriásplakátok Hegedűs hadnagy Soros-bérenc

A minap rémülten kellett tapasztalnom, hogy az Egér út - Kőérberki út kereszteződésében az általam belátható kb 150 méteres körben mindössze 17 db NE KOCKÁZTASSUNK plakát volt látható.

Emberek! Alig 17 db plakátot tudtam csak összeszámolni egy helyben állva!

El fog így veszni az ország! Hát nem értitek, hogy így talán el sem jut az üzenet minden magyarhoz? Ha egy kicsit kevésbé vagyok éber vagy épp telefonálok vagy netán szerelmesen ábrándozom, akkor még az is lehet, hogy a 17-ből csak mondjuk 7-8 jut a látóterembe. Sőt, még az a rémes helyzet is előállhat, hogy csak 2-3-szor tudom 1 percen belül elolvasni a korábban maximum 3-4 ezer alkalommal látott plakátokat!

Követeljük együtt, hogy a kormány helyeztessen ki minden egyes óriásplakát helyre egy ilyen üzenetet és kötelezze a teljes polgári lakosságot is, hogy lepedőre, ruhára, autóra mindenki írja, fesse, nyomtassa ki minél többször az üzenetet!

Honfitársaim! Ezerszámra nyomtassatok és szórjátok egymás postaládájába is hármasával. Sőt! A saját postaládátokba is tegyetek belőle szűkösebb időkre!

Aztán itt vannak a vakok! Velük mi lesz? Egyetlen braille-írásos óriásplakátot sem láttam sehol sem. Ők hogy értesülnek erről az országunk létét, fennmaradását biztosító össznépi voksolásról? Miniszterelnök úr, itt sürgősen tenni kell ez ügyben valamit!

Ami pedig a népszavazáson való részvételt illeti, ne lacafacázzunk végre! Mondassuk ki határozatilag a Parlamenttel, hogy mindnyájunknak el kell menni, aki pedig távol marad, attól a lakása elvétetik és a migránsok számára odaadatik, Ő pedig családjával együtt hazaárulóként felnégyeltetik és a Budai Vár fokára kifüggesztetik.

Emlékezzünk,  már Dobó István sem tűrte az ilyesmit.a muszlimok elleni harcban. Ne tűrjük hát mi sem a Hegedűs hadnagyféle Soros-bérenc árulókat sorainkban.

 

Orbán utasít

2016.09.27. 19:27 | Proszektura | Szólj hozzá!

Címkék: Welsz Tamás Váradi András körúti robbantás

Na, most már tényleg csak az a kérdés, hogy egyre jobban elhülyül-e a miniszterelnök vagy mindig is ennyire hülye volt, csak régebben még jobban titkolta.

Olvasom, miszerint az M1 csatornának adott interjújában arra a kérdésre, hogy milyen utasítást adott a belügyminiszternek, azt mondta, hogy "bármi áron fogják el, vadásszák le az elkövetőt, és szedjék ki belőle, hogy miért tette".

http://index.hu/belfold/2016/09/27/orban_m1_interju/

A joghoz kevéssé értő talán nem is tudja, mi is a probléma dr. Orbánnak ezekkel a kijelentéseivel.

De hát ő jogot végzett, ezért mégis csak elvárható lenne tőle néhány törvényi alapfogalom ismerete.

Jól láthatóan halvány dunsztja sincs arról például, hogy az ismeretlen robbantó ügyében a nyomozást nem a belügyminiszter fennhatósága alá tartozó rendőri szervek folytatják, hanem arra tekintettel, hogy a bűncselekmény sértettjei rendőrök, az eljárás a törvények értelmében a Központi Nyomozó Főügyészség hatáskörébe tartozik.

Jellemző, hogy a hírek nem is szólnak arról, hogy a belügyminiszter mindezt szóvá tette volna. Szinte látom magam előtt, hogy remegő térdekkel csak annyit préselt ki a száján: értettem! Kérek engedélyt lelépni!

Egyébként az ilyesfajta miniszterelnöki utasítás adás már csak azért is ostoba, bárgyú, és mindenképpen az utasítást kiadó megroggyant elméjére vall, hiszen amikor két nappal az események után méltóztatott megszólalni az ügyben, eközben már az arra illetékes bűnüldöző szervek gőzerővel folytatták az ismeretlen tettes elleni hajtóvadászatot. Szerencsére nem vártak erre a felszólításra.

Képzeljük csak el, ha mindenki, helyszínelők, szakértők, stb., vagyis a teljes bűnüldöző stáb ültek volna a seggükön és arra vártak volna, Orbán mikor is ad majd utasítást.

Azt viszont még csak találgatni sem merem, mit értett azon a belügyminiszternek adott „utasításában” dr. Orbán Viktor summa cum laude főjogász, hogy „vadásszák le” az elkövetőt és „szedjék ki” belőle miért tette.

Mit érthetett levadászás alatt? Tán csak nem valami olyasmit, ami Váradi András felcsúti juhásszal vagy Welsz Tamással történt?

Mióta szokás egyébként a magyar nyomozásokban levadászni valakit? A büntetőeljárási törvény mely passzusa rendelkezik a levadászásról?

De a legdurvább kijelentése mégis az volt, miszerint utasítást adott arra, szedjék ki belőle miért tette.

Mit ért azon dr. Orbán, hogy szedjék ki belőle? Nem úgy hangzik ez, mint egy kényszervallatásra felszólítás? Hiszen mi van, ha az illető nem akar vallomást tenni? Amihez egyelőre még joga van.

Hacsak hirtelen valami egyéni indítványra nem módosítják ezt a jogszabályt is.

De hát még szerencse, hogy a derék nyomozóinknak nem kell senkit levadászniuk, és nem kell senkiből „kiszedni”, miért tette.

Ez a feladat ugyanis az ügyészségre vár. Nekik pedig egyelőre még nem adhat utasítást Orbán.

Nem adhat?

Buzdító szavak népszavazás előtt

2016.09.21. 14:56 | Proszektura | 6 komment

Címkék: népszavazás Kósa Lajos Lázár János Brüsszel Soros migránsok

Most, hogy már dr. Hack Péter és Fásy Ádám is beszállt a nép győzködésébe, én sem maradhatok ki mindebből. Fásy a Facebook-on egyébként ezt írta:

"Mi, magyarok mindig népszavazáson döntöttünk a jövőnket érintő legfontosabb ügyekben, most sem lesz másképpen, hisz október 2-án csak mi magyarok dönthetjük el, hogy kivel szeretnének együtt élni és kivel nem"

Bölcs vezetőink, Kósa Lajos, Lázár János és társai szerint a migránsok fenyegetik az országot, miattuk fognak nyomorogni a nyugdíjasok, a cigányok (akik persze ezt megérdemlik), miközben, ha nem vagyunk résen, a komcsik és az EU egymással titokban összefogva suttyomban beköltöztetik majd őket a szomszédunkba, és természetesen főúri ellátásban részesítik mindet a mi rovásunkra. Különösen ott várható ilyen menekült-invázió, ahol nem megyünk el kellő számban szavazni.

Ezt akarod? 

Az egyik szomszédod cigány lesz, a másik migráns.

Ezt akarod?

Látod ott azt az édesdeden alvó kis csecsemőt az úton poroszkáló szír nő karjaiban? Na, hát az tizenöt év múlva kegyetlenül meg fogja erőszakolni a te kislányodat az anyjával együtt, aztán meg a fejüket is levágja.

Ezt akarod?

Mindeközben soha nem látott szörnyű méretű járványokat terjesztenek ezek a jövevények. Lepra, kolera, bubópestis, vakbélgyulladás, ilyesmi. Ezt komoly keresztény hazafi magyar orvosok állítják, vagyis tuti, hogy igaz.

Tehát, hogy teljesen világos legyen, megismétlem még egyszer: tönkre teszik az öregeket, elfoglalják az otthonainkat, megerőszakolják és megölik a lányainkat, a többiek pedig fertőző betegségekben pusztulnak el.

És mindezt Brüsszel és Soros támogatásával.

Idejönnek, betelepednek, minket kitúrnak, és még a himnuszt sem fogják majd elénekelni, ha a nemzeti válogatott focimeccset játszik a Feröer-szigetekkel.

A ránk váró sötét jövő felvázolásának egy szintje azonban még hátravan. A kisgyerekeké. Az nem lehet, hogy ők ne féljenek. Ezt a luxust most nem engedhetjük meg magunknak. Mert különben nem lesz elég nagy a hisztéria és nem lesz érvényes a népszavazás.

Azt kell mondani tehát nekik nap, mint nap az oviban, hogy ha a szüleik nem mennek el szavazni, akkor jön a zsákos ember és elviszi őket.

Bepakolja és elviszi. A zsákos ember.

Aki persze egy gonosz migráns.

Az óvónőket körlevélben kell felszólítani erre minél hamarabb.

Szóval menni kell mindenkinek október 2-án, és NEM-mel kell voksolni. Mert, ha hírét veszik ezek a migránsok, hogy mi népszavazással eltanácsoltuk őket, akkor majd fejvesztve menekülnek még Európából is.

Reszkess, te sötétben bujkáló migráns… Vagy tudod mit, fulladj inkább a tengerbe.

Kis népszavazási plakát elemzés

2016.09.19. 16:39 | Proszektura | Szólj hozzá!

Címkék: népszavazás Gyurcsány DK Együtt-PM

A kormánypártok egymondatos primitív, a valóságot leegyszerűsítő, meghazudtoló, gyűlöletet szító plakátjaira most szót sem vesztegetnék. Megtették ezt már mások sokan, sokszor.

De milyen plakátötletei vannak az ellenzéknek?

Vágjunk rögtön a közepébe! Tényleg azt hiszi a DK, hogy Gyurcsány ezzel a bájgúnár, tenyérbemászó, ostoba vigyorával rábírja majd a magyar embereket, hogy tömegesen ne menjenek el a népszavazásra? Bevallom, én semmiképpen nem akarok voksolni, de amikor megláttam ezt az óriásplakátot, hirtelen erős késztetést éreztem rá, hogy mégis.

Hát mikor veszi már észre ez az ember, hogy a jelenléte jóval többet árt a baloldali politikának, mint ha szerényen háttérbe húzódna és (ahogy az őszödi beszédében fogalmazott) kibaszott jó könyveket írna a modern magyar baloldalról, esetleg egy szakácskönyvet is összehozhatna például a muszlim ételekről.

Magamutogató exhibicionistaként ezt a népszavazást is szégyentelenül megint arra próbálja felhasználni, hogy önmagát reklámozza. A plakát egyharmad részét az ő arcképe foglalja el.

Október 2-án Maradj otthon, maradj Európába! Ne menj el a Fidesz Európa-ellenes álnépszavazására!- kérlel bennünket bizalmasan tegeződve.

Nem sokkal színvonalasabb ennél az MSZP riasztó szín-összeállítású plakátja sem, először is a szemlélő azon egy hatalmas IGEN feliratot lát, alatta pedig egy irgalmatlan hosszú apró betűs szöveget, amelyben azt fejtegetik, szerintük mi is a népszavazás igazi célja. Amiben igazuk is lenne, de be kéne látni, egy plakát az plakát, nem párt-brossura.  

Ennél is van azonban lejjebb. A MoMa-Együtt-PM gusztustalan bemutatós plakátja. Az embernek óhatatlanul Szanyi kapitány jut eszébe, amikor a parlamenti felszólalása közben produkált ilyesmit.

Mondjuk ki nyíltan, ennek a három kis pártnak a népszavazási plakátja kifejezetten ízléstelen és otromba. Ráadásul még a Kétfarkú Kutya Pártnak a hülye kérdésre hülye válasz szlogenjét is lenyúlja.

Vajúdott tehát az ellenzéki elefánt és egeret kölykezett. Fantáziátlanság, szellemi restség, kreativitás hiány, ez tükröződik a plakátokban, ezek épp olyanok amilyen az egész un demokratikus ellenzék manapság.

Még szerencse, hogy létezik a Kétfarkú Kutya Párt.

Ők legalább viccesre veszik a figurát.  Amivel persze csak az a baj, hogy a helyzet egyáltalán nem olyan vicces.

Mert egyben én is igazat adok a bősz kormánypárti propagandának. Abban, hogy ezzel a népszavazással Magyarország jövőjét kockáztatjuk. A várható tömeges NEM szavazatokkal. Amit Orbán saját győzelmeként fog megélni és kommunikálni. Mi magyarok viszont ezzel fogjuk magunkat Európából kikormányozni.

Ne kockáztassuk Magyarország jövőjét!

2016.09.18. 19:37 | Proszektura | Szólj hozzá!

Szeretem a népszavazásokat, amikor a nép elmondhatja a véleményét. Na persze nem az olyan népszavazásokat, amik előtt a hatalom minden létező módon próbálja az emberek agyát szőnyegbombázásszerűen átmosni, óriásplakátokkal, fizetett tévés, rádiós, netes hirdetésekkel, kampánygyűlésekkel, házaló ügynökökkel, postaládába dobott propaganda anyagokkal, telefonos megkeresésekkel, tájékoztatásnak álcázott manipulálással, híreknek álcázott félelemkeltéssel, stb. Nem mondom, hogy a bevándorlás nem probléma. De vannak sokkal nagyobb gondok is errefelé. Ha Magyarország megépíti Paks2-t és megrendez egy olimpiát, akkor évtizedekre fogjuk magunkat eltemetni. Az unokáim is ezeket a hiteleket fogják törleszteni. Természetesen az oktatás és az egészségügy lesznek a fő kárvallottak, hiszen mindig ezektől a legkönnyebb forrásokat elvonni. Ne legyenek kétségeink, csak durva megszorításokkal lehet két ilyen gigaprojektet megoldani. Az más kérdés, hogy mindeközben néhány család Isten és Orbán kegyelméből meggazdagodik.

Felelősen átgondoltam mindent. Köszönöm, nem kérek belőlük.

Gondolkodjatok ti is, mielőtt mindent kritika nélkül elhisztek.

 

Migráns gyerek megvágta

2016.09.16. 14:34 | Proszektura | 20 komment

Címkék: migráns Orbán Szulejmán Recep Tayyip Erdogan

Azt hiszem, sokunknak ismerős a kis dalocska.

Gólya, gólya, gilice!
Mitől véres a lábad?
Török gyerek megvágta,
Magyar gyerek gyógyítja.
Síppal, dobbal, nádi hegedűvel.

Na most úgy öt-hat évesen, mikor ezt először meghallottam, már akkor is szöget ütött a fejembe, hogy miért is van az, hogy a szegény gólyának a lábát véresre vágta az a török  kiscsávó. Miféle gonoszság lakozik ezekben a török kölykökben? Mert, hogy a felnőtt törökök micsoda rettenetesen szörnyű, félelmetes teremtmények, azt már az Egri csillagokból tudtam. Általában ugye félszeműek, vágás is van az arcukon, és mindig azt kiabálják, hogy Allah akbar!

Aztán később az iskolában megtudtam azt is, hogy nem csak a regényben voltak gonoszak.  Szulejmán szultán például kegyetlen, népirtó zsarnok, a magyar történelem egyik legpusztítóbb agresszora volt.

De, hogy már a török gyerekek is ilyenek? Hát mit ártott nekik az a gólya? Még szerencse, hogy a magyar gyerek viszont olyan jók, hogy meggyógyítják. (Bár igaz, a gyógymódot ugyan nem igazán értettem.)

Napjainkban viszont már egészen más lett a viszonyunk a törökökhöz. Barátok lettünk, sőt volt eset, amikor Tusványoson, 2014-ben Orbán egyenesen követendő példaképként emlegette a török viszonyokat.

És a tömeggyilkos Szulejmán szultán emlékét is nagy becsben tartják mostanában mifelénk.

Mindezek okán viszont ideje lenne a versikét is átdolgozni, modernizálni, hogy Isten ments, nehogy megsértsük a török barátaink, s különösen a nagyszerű Recep Tayyip Erdogan elnök érzékenységét.

Javaslatom ezért, hogy a dalocskába kerüljön be a „török gyerek” helyett az „arab gyerek”. Vagy még inkább muszlim gyerek. De a migráns gyerek is megteszi. Ezekről aztán tényleg minden magyar gyerek el tudja képzelni, hogy képesek vérző sebet ejteni a gólyákon. Akár keresztény az a gólya, akár nem.

A versike aktualizált változata akár már most a népszavazási kampány óriásplakátjain is szerepelhetne.

TUDTA?

VÉRES A LÁBA A GÓLYÁNAK, MERT A MIGRÁNS GYEREK MEGVÁGTA.

Ezt kéne hirdetni mindenütt. Síppal, dobbal, nádi hegedűvel.

Legalább a magyar gyerekek is tudnák, hogy a szüleiknek, ha el is bizonytalanodnának, hová kell húzniuk az ikszet.

Aztán, ha vége ennek az egésznek, s remélhetőleg igen nagy arányban győznek a nem-ek, akkor újra lehet gondolni, ki legyen a gólya bántalmazója. Mely náció mely porontya,

Természetesen orosz vagy azeri semmiképpen.

Esetleg egy zsidócsemete? Vagy legyen brüsszeli a srác? Netán amerikai?

Persze ha végképp nem jut más eszünkbe, a cigánygyerek is megteszi.

Migránsbarát Jobbik vs migránsellenes liberálisok?

2016.09.14. 13:18 | Proszektura | 2 komment

Címkék: Orbán Viktor Vona Gábor Fidesz-KDNP Fodor Gábor

Furcsa dolgokat produkál ez a népszavazási hisztérikus előjáték. Olvasom, hogy a Nemzeti Választási Bizottság törvényellenesnek ítélte a kormány népszavazásra buzdító kampány füzetecskéjét.

Ahogy a bizottság határozatában megfogalmazta: „Beadványozó helytállóan hivatkozott arra, hogy a kifogásához csatolt kiadvány nem tartalmazza teljeskörűen az Mttv. 46. § (9) bekezdésében, az impresszum kapcsán előírt kötelező adatokat, azon nincs feltüntetve a kiadásért és szerkesztésért felelős személy neve.”

Ezért a bizottság „megállapította a Ve. 2. § (1) bekezdés e) pontjában foglalt, a jóhiszemű és rendeltetésszerű joggyakorlás alapelvének sérelmét és a jogsértőt eltiltotta a további jogszabálysértéstől, azaz az a kiadvány további, hiányos impresszummal való terjesztéstől.” A „jogsértő” jelen esetben a Miniszterelnöki Kabinetiroda volt.

Aztán e döntés után két nappal, mint ha mi sem történt volna, megkaptam a kérdéses törvénysértő kiadványt én is.

De hát miért is tartaná be az a kormány a törvényeket, amelyik korábban a népszavazási kampányozási szabályokra is magas ívben tett? (Hogy más törvényekről már ne is beszéljek.) Azt pedig most ne is boncolgassuk, hogy maga a népszavazási kérdésfeltevés is egyáltalán jogszerű volt e.

Ám ami mindezeknél jóval érdekesebb az az a reagálás, ami az egyes pártok, politikai csoportosulások részéről megfigyelhető.

Az jól látható, hogy a kormány igyekszik minden szatellit-szervezetét is bedobni a küzdelembe.

Pl. olyanokat, mint az utóbbi napokban e tárgyban közleményeket kiadó Magyar Páneurópai Unió, a Kárpát-medencei Családszervezetek Szövetsége vagy a Széchenyi Társaság.Mindeközben viszont a komolyabb politikai szereplők furcsán megosztottak. És most nem is elsősorban az MSZP és az LMP különféle ellentmondásos reagálásai az érdekesek. Hanem sokkal inkább a paletta két szélén lévők viselkedése.A liberális Fodorék részt vételre és igen szavazatokra buzdítanak, amivel lényegében csak azt érik el, hogy növekszik az esélye annak, hogy a népszavazás érvényes lesz. Vagyis lényegében Orbánék malmára hajtják a vizet. Ami azért elég érdekes összeesküvés elméleteknek is alapja lett. Ám a súlytalan Magyar Liberális Párt (MLP) igazából nem oszt nem szoroz ebből a szempontból sem.

Annál érdekesebb és hangsúlyosabb lehet az a felfogás, amit a Jobbik választott. Természetesen Vona Gábor nyíltan nem mondhatja ki, hogy emberek, ne menjetek szavazni. Sőt, a Jobbik vezérkar látszólag még rá is erősít a Fidesz-KDNP nemzetféltő hisztériás megnyilvánulásaira. Mindeközben azonban Vona elnök úr többször is kijelentette, hogy ezt a kérdést nem népszavazással, hanem Alaptörvény módosítással kellett volna rendezni, és amennyiben viszont ez a népszavazás eredménytelen lesz, az Orbán személyes kudarcát fogja jelenteni, ezért le kell mondania.Na most azért a Jobbikos szimpatizánsok közül sem mindenki hülye, csak egy részük. Az okosabbjának pedig tuti, hogy leesik majd a tantusz, s azt fogják mondani: nem megyek el szavazni, úgy sem ezen múlik, mi lesz a migránsválság jövője. A nem szavazásommal viszont megbuktathatom Orbán Viktort.Tehát miközben Vonáék hangosan szavazásra – és nem szavazat leadására – buzdítják párthíveiket, mindeközben valójában a szavazás bojkottját sugallják.