Proszektúra

A halott magyar demokrácia kerül boncasztalra. A szike sem jobbra, sem balra nem vág mélyebben. A boncmester mindenhez ugyanazzal a kérlelhetetlen egyenességgel közelít.

Friss kommentek

  • tireless treehugger: Lucyt és mollyt ne kombináld. Vagy vagy. Mert ez lesz a vége. (2019.03.31. 11:50)
  • Ménár Atya: szerintem van egy szabály,mint minden intézményben. Ezt be kell tartani, ettől még nem bűnös vagy ... (2018.10.10. 18:44) Orwell 2018
  • szekertabor: Szögezzük le, előzetesben lenni nem jó. Amennyiben nem sikerül bizonyítani Czeglédy Csaba bűnösség... (2018.10.10. 10:09) Orwell 2018
  • Utolsó 20

Friss topikok

  • tireless treehugger: Lucyt és mollyt ne kombináld. Vagy vagy. Mert ez lesz a vége. (2019.03.31. 11:50)
  • Ménár Atya: szerintem van egy szabály,mint minden intézményben. Ezt be kell tartani, ettől még nem bűnös vagy ... (2018.10.10. 18:44) Orwell 2018
  • Bravehearth: @chrisred: "Nálam a magyarázat a tényekre épülő érvelés, és nem az, ha leírják ugyanazt a megalapo... (2018.09.18. 16:16) Orbán, az új erők hőse
  • ⲘⲁⲭѴⲁl ⲂⲓrⲥⲁⲘⲁⲛ ⲔöⲍÍró: @chrisred: A szárdok megszűntek? A németek megszűntek Saarland csatlakozásával? (2018.09.18. 07:08) Nemzeti hazafias nevelés
  • G. Nagy László: Ezt azért nem hozta le az Index... Csodálom, hogy a mostanit igen. (2018.09.14. 12:23) Gyurcsány megint hazudik

In memoriam Kurucinfo – Temetni jöttem, nem dicsérni

2008.07.10. 13:20 | Proszektura | 223 komment

Címkék: isten az kurucinfo gárda cézár szebb adjon jövőt!

Antonius szájából hangzik el az utóbbi közismert kijelentés Shakespeare drámájában, Cézár temetésén. A Kurucinfo elhantolásának kontextusában viszont ez a mondat kissé nagyképűen hangzik, hiszen azért egy másik Cézár (Nero Claudius Caesar Augustus Germanicus),mégis csak egy egész várost – méghozzá Rómát – égette porig annak idején, a Kurucinfo és eszmetársai pedig mindössze egy Hollán utcai könyves butik, és egy-két cigánylakás felgyújtásával büszkélkedhetnek egyelőre. (De ha nem is ők voltak, az ő bujtogatásuk hatására történt.)

De térjünk a tárgyra, a megemlékezésre. Úgy tűnik, a Kurucinfonak egyelőre annyi. Béke poraira! Pedig milyen büszkén jelentették még a minap, hogy már közel nyolcszázan vannak azok, akik őket anyagilag is hajlandóak támogatni.

Ez a hírportál sokak meghatározó élményét, mindennapi betevő szellemi táplálékát jelentette. A hatása a szélsőjobboldali közgondolkodásra nem vitásan igen jelentős volt. Aki rendszeresen szokott szörfözni a magyar online médiában, az gyakran találkozott a Kurucinfo szellemiségével az olvasói hozzászólásokban is.

E weblap sajátos humorát mutatták a „leleményes” szóferdítéseik. Például a Kamukauszt rendszeres emlegetése. Különösen elemükben voltak, ha cigányokról esett szó. Nagyítóval figyelték a hazai kék-híreket, s ha családok közötti veszekedésről, színesfémlopásról, tanárverésről, utcai rablásokról esett szó, biztosak lehettünk abban, hogy az adott eset leírása felkerül a Kurucinfo honlapjára, méghozzá viccesnek szánt, s egyben gyűlölködő tálalásban. Biztosan szőke norvégok voltak az elkövetők – írták ilyenkor élcelődve.

Nagy leleményességgel nevezték a cigányokat mindenféle genetikai selejtnek, kedvencük volt az ork kifejezés használata is.

Személyes élmények is fűznek hozzájuk. Egyszer megsokallva a gyalázkodásaikat e-maillel fordultam a szerkesztőségükhöz.

"Kuruc.Info-nak nevezett gyűlölködők gyülekezete!

Én mindig a nevemet adom, adtam a véleményemhez. Önök patkány módjára a csatornába bújnak. MI ebben a bátorság? Ha annyira biztosak igazukban, adják meg elérhetőségüket, ahol beperelhetem  ezt a díszes társaságot rágalmazó, sértő kijelentéseik miatt.

Dr. Magyar Elemér magyar állampolgár.” 

Az észrevételeimre a főszerkesztő-helyettes válaszolt.

"Milyen véleményhez? Miután a köztörvényes bűncselekmények, brutális bűntettek 90%-át a cigányok követik el, véleménynek nevezni ennek a minden magyar számára nyilvánvaló ténynek a tagadását nem egyéb hazugságnál.
Magyar nyugdíjasokat agyonverni vagy elvágni a nyakukat, kislányokat felgyújtani és megerőszakolni, tanárt lincselni, naponta tömegesen lopni és rabolni, vezetékeket leszerelni, a vasúti közlekedést veszélyeztetni, a mi zsebünkből még ráadásul segélyt kivenni, és a cigányterror dacára a terrorizáltakat megvádolni, ehhez mi kell, te tetves?
Rövidebben: menj a kurva anyádba.
Egei Antal”

Erre a alábbi levelet fogalmaztam meg.

"Egei Antal úr! Könnyű álnevek mögé bújva,  elérhetetlen amerikai szerverekről, nyálas szájjal mocskolódni, gyűlölködni. Könnyű megoldás egy szerencsétlen népcsoportot bűnbakká tenni, folyamatosan gyalázni, ellenük uszítani. Természetesen arcukat soha nem adják semmihez, mások arcát bezzeg előszeretettel mutogatják. Önök azok, akik egy arctalan csordában rettenetesen bátrak, de nyíltan persze nem vállalják sötét középkori, ásatag, bigott, penetráns nézeteiket."

A Kurucinfo erre is reagált hamarosan:

"Füstös, a konkrétumokra válaszolj mellébeszélés helyett: lincselő, gyilkos, erőszakoló, kislányt felgyújtó, élősködő féregtestvéreid felmutatott személyivel a kezükben hajtják végre magyarellenes bűncselekményeiket? Netán le is fotóztatják magukat, megkönnyítve a rendőrség munkáját? Egei.
Az meg különösen penetráns, amikor egy az elemi higiéniával is hadilábon álló parazita csürhe csatornáról meg patkányokról elmélkedik. Takonypóc, légy büszke rablógyilkos néped bátorságára és mondd ezt a felgyújtott magyar lány szüleinek.”
 

Ekkor már én is átváltottam a tegeződésre.

„Tudjátok, én akkor is saját nevemben írtam, amikor ti még drága  tesókáim, egy zsidóviccet sem mertetek elsütni, nem hogy a  farkatokat. Már mint a pelenkában...”

A levélváltásunk itt szakadt meg, s remélem, hogy már soha nem is folytatódik, mert a Kurucinfo nem támad fel többé.

Bízom abban, hogy így lesz.

Vagy ahogy a Gárdisták fogalmaznának ilyen szituációban: adjon az Isten szebb jövőt!

A Kurucinfo, és a hozzá hasonló internetes oldalak nélkül.

· 1 trackback

A bejegyzés trackback címe:

https://proszektura.blog.hu/api/trackback/id/tr41562145

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Kettős mérce 2008.07.10. 15:28:31

Köszönőlevél - a kurucinfó lezárásáértKedves Olvasóink, mint az talán már köztudott, az amerikai szolgáltató, amelynek szerveréről a kuruc.info éveken át üzemelt, július 4-én (hehe) lezárta az ismert szélsőjobboldali weboldalt. A kurucok főoldalán azót…

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

patrona- · http://gumiketrec.blogter.hu/ 2008.07.10. 14:56:35

A levélváltásból elég egyértelműen kiderül, milyen szellemi szinten állnak(álltak) a kurucosok.
Amúgy az nem Nero volt, aki Rómát felégette(állítólag)?

grivesztábornok 2008.07.10. 14:58:24

Ki mer most szembeszegülni Mordor és Orthanc seregeivel????

Fikázó · http://zsarufika.blog.hu/ 2008.07.10. 14:59:05

sajnos,az ilyen oldalak újra feltámadnak...most is van az oldalukon egy kis szösszenet, annak ellenére, hogy becsuktak.
De legalább tudjuk, ki csinálja ezt a blogot!
;)

Rwindx 2008.07.10. 15:00:17

De. Néro volt, az őrült.

Andie 2008.07.10. 15:01:28

Ad1. Szerintem Néró égette porig Rómát, és aztán ült ki egy közeli dombra röhögni a füstölgő romok láttán. De lehet hiányosak a történelmi ismereteim.

Ad2. A Kuruc.info igenis lényegesen objektivabban, világosabban, de legalábbis kevésbé ködösitve adta tudtunkra az információkat. Majdnem minden esetben kiderült, hogy végülis igazuk van. Hisz az első hirekben a média szeret ferditeni, homályositani, ködösiteni, és úgy tálalni a híreket, mintha az tök természetes dolog lenne. Persze rögtön ezután fel szoktam nézni az infóra, és rögtön más köntösben látom a hirt. Nem csak sima családi veszekedés volt, hanem 2 cigánycsalád kaszával kapával támadt egymásnak. No, hogy-hogynem, másnap, 2 nap múlva már a korábban ködösítő média is belátja, hogy igen, valóban cigányok voltak.
Megtámadtak és megerőszakoltak egy idős asszonyt, valamint ki is rabolták. Kurucon rögtön részletekkel is szolgáltak, és nem meglepő módon az is nyilvánvaló lett, hogy cigók csinálták. Másnap már a média is kénytelen tisztázni, hogy igen, 2 roma származású követte el.
És még sorolhatnám is. Sajnos ma az a divat, hogy az embereket nem, vagy alig tájékoztatják. Eltussolják a cigánybünözést, és az egyéb kisebbségek által elkövetett bűnöket, egy kalap alá veszik a tisztességes magyar emberekkel. Ez igy nem korrekt, és nem helyes. Igenis legyen mindenki tisztában vele, hogy mig 100 magyarból 2 bűnözik, addig 100 cigányból 98. Kb.

Persze sokan szeretik homokba dugni a fejüket, ülnek a tv, újság, stb előtt, és bólogatnak, nagy okosan az elhomályositott, elferdített, megnyírbált hírek előtt (Orwell?), és azt hiszik, hogy minden fasza, kék az ég, zöld a fű.
A dúrván radikális dolgoktól énis elhatárolódok (üzletgyújtogatás, stb), ellenben szeretek tisztán látni, és nem komálom, ha bekötik a szemem, vagy rózsaszinben tálalnak egy igenis fekete hírt.
Javaslom, te is, ti is nézzétek a dolgokat mindig több oldalról, ne higgyétek el elsőre, hogy ez fekete, az meg fehér. Mert lehet, hogy kiderül, valójában kék.

nevetőharmadik 2008.07.10. 15:03:57

Nem olvastam azt a Shakespeare drámát, úgyhogy nem tudhatom, hogy abban Cézár felgyújtotta-e Rómát. Ám iskolából nekem úgy rémlik, eme dicső szerepet Nero osztotta magára annak idején.

Ja, remélem nem volt biztonsági mentése annak a "portálnak".

entééé 2008.07.10. 15:04:59

magam is elzárkóztam a kurucz.info szélsőségeitől... de a tények azok tények... igaz sokszor túlozva, de ők legalább leírták azt, amit a mocsok média megpróbált eltusolni és más fényben feltüntetni... ajánlom saját blogomat azok számára akik az én véleményemen vannak!

sockpuppet (törölt) 2008.07.10. 15:06:19

"Igenis legyen mindenki tisztában vele, hogy mig 100 magyarból 2 bűnözik, addig 100 cigányból 98. Kb."

Jól mutatja az idézet, hogy miért nem szabad olyan oldalt látogatni az együgyűbbeknek, ahol ilyen szempontból válogatják a híreket.

Peppone Botazzi 2008.07.10. 15:06:46

Doktorúr nem tudom hol élet eddig. Bizonyára valami elefántcsonttoronyban.
Ráadásul megkeresi őket, hogy beolvasson. Aztán megsértődik amikor visszaolvasnak.
Biztos nem élt még cigányokhoz közel.

Andie 2008.07.10. 15:08:33

sockpuppet : kivánom, hogy költözzön a szomszédodba pár cigánycsalád. Gyere vissza 2 hét múlva, és ird be az élményeid!

Brunoka 2008.07.10. 15:09:52

Nero allitolag koltoi munkassagahoz szeretett volna ihletet meriteni az ego Roma latvanyabol - nem csak viccbol csinalta..

Egyebkent biztosra veszem, hogy hamarosan felmerul a kurucinfo melto utodja - kivanom h ne legyen igazam.

Fikázó · http://zsarufika.blog.hu/ 2008.07.10. 15:10:47

Peppone - nézz utána, mit csinál a blog szerkesztője. Gugli a barátod, Wiki a barátnéd.
Segítek:www.jogiforum.hu/interju/28

lacibor 2008.07.10. 15:11:38

ad 1.: Természetesen Néró, a háborodott
ad 2.: -Ájvé! Most aztán kitől-mitől tudjuk meg a lényegesen objektívabb, világosabb, de legalábbis kevésbé ködösített információkat?

GIjoe 2008.07.10. 15:11:54

Ha a kuruc.info-t vegleg megszuntetik az a valodi demokracia arcon csapasa lenne. Igy is eleg sokan kiabrandultak mar ebbol a szinjatekbol amit demokracianak nevezunk. Amig leteznek szelsoseges kommunista, liberalis, es egyeb pusztito eszmet nepszerusito weboldalak, addig kell lennie kuruc.info-nak is. Es ne aggodjatok mert lesz is :)

Avraham NetJézus (törölt) · http://tinyurl.com/a-zsido-valosag 2008.07.10. 15:14:57

Én inkább sajnálom és remélem mihamarabb visszatér a kuruc.info.

sertésmájkrém 2008.07.10. 15:16:08

Annyira nem kell nagy nagyítóval figyelni a híreket, na. Valljuk be. Már ha hajlandóak megemlíteni egy-egy gyilkosságot (rablás közben) és az általad felsorolt, tipikus svéd túristacsapatok által elkövetett csínyeket.

Petike82 2008.07.10. 15:16:52

Kedves Magyar Elemér úr,

Én annyit szeretnék megjegyezni, hogy messziről jött ember azt mond amit akar. Ez a bejegyzés nem bizonyít semmit. azok a levelek, vagy voltak, vagy nem voltak, ha voltak, nem biztos hogy ez volt bennük. Ez így, ebben a formában hiteltelen.
Érzem én, hogy most, hogy nincs már kuruc.info, már el lehet kezdeni belázadni, mert nincs senki aki esetleg kipakolja a személyes adatait (amit természetesen elítélek) a nyilvánosság elé, csak számomr erről szintén egy mondás jut eszembe: dögszagra gyűlik a keselyű... nem hioszem, hogy ezt kellene csinálni.

Mondom mindezt úgy, hogy lesz*rom, hogy van-e kuruc.infó, vagy nincs kuruc.info.

Metal Warrior · http://ordogvilla.blog.hu/ 2008.07.10. 15:19:29

Még azt sem vehettjük biztosra, hogy a levélváltás megtörtént.

A blog írójából azt is kinézném, hogy a kuruc.info-t lejáratandó maga költötte... El is képzelem, ahogy ül a gép előtt, és
"na vajon erre mit írnának a büdösnácik...?"

Leveskocka 2008.07.10. 15:21:12

Bizonyisten, vannak a kuruc.info-n olyan esetek, amiket én is sokallok, de általában örülök/örültem létezésének, mert ha talán ferdítve is, sok esetről csak onnan szereztem tudomást, amikről az általános média mindig hallgat.
Egei Antal szóhasználata a levélváltásban tényleg kifogásolható, azonban mélyen szégyellem magam, hogy van ebben az országban egy doktori címet szerzett polgár, aki a fentebb olvasható szavakat használja, mégpedig a széles internetes nyilvánosság előtt. Már ha ugyan doktor az illető, és szeretném, ha beigazolódna gyanúm, hogy nem.
Dr. Magyar Elemér, sejtem, nem fog megjelenni a hozzászólásom, mivel az jelentősen rontaná a blog hírnevét, amit pl. a kurucinfó alpári gyalázásával növelni szándékozott. Ha ez így van, és visszatértemkor nem találom a hozzászólásomat a többi között, igyekezni fogok, hogy más úton-módon az emberek megismerjék véleményemet erről az oldalról és Önről. Sok-sok blog van még ugyanis, sok olvasóval. Tiszteletem.

movhu 2008.07.10. 15:23:12

Egyrészt én még nem temetném. A mostani akció hatása ugyan néhány nap szünet, de kiváló ingyenreklám. Most mindenki erről beszél, országos rádiókban ment a hír. Addig el nem hangzott, hogy kuruc.info, a múlt héten meg minden félórás hírekben ott volt.
A másik meg az, hogy bármennyire is nem értek egyet a kuruc.info irányvonalával, egy valamin mégis érdemes elgondolkozni. Hol van az a bírósági ítélet akár itt, akár az USAban, ami joegrősen kimondja, hogy ez jogellenes. Mert az, hogy ránézésre valaki bűnöző, és még be is vallja, nem jelenti azt, hogy nem kell tárgyalni az ügyét.

Zsirparaszt/színesfémérdekelt megélhetési buckalak 2008.07.10. 15:23:45

A szólásszabadság lényege, hogy az egyik oldal nem mondhatja meg a másiknak, hogy mit mondhat. Na most ez borult meg.
(A kurucinfóra egyébként szarok. Ha valakinek nem tetszik, ne nézze. Én sem nézek állatos pornót, hogy aztán jól fel tudjak háborodni.)

fynndafrail 2008.07.10. 15:23:54

A kurucinfo hiánya leginkább a liberális tábornak fog hiányozni. Legalábbis én még nem láttam egyetlen épkézláb embert sem, aki rajtuk kívül azt a szennyet olvasta volna. Nekik ellenben azzal kezdődött a nap, hogy ellátogattak erre az oldalra, alaposan átböngészték az egészet, majd álló nap ajvékoltak hogy micsoda szörnyűségek folynak ott.

Most majd kreálhatnak maguknak más ellenséget, szegények x-D

sezlony 2008.07.10. 15:24:12

Hát nemtom, de ha a nyomorban élők etnikai arányát megvizsgáljuk, furán kiderülne, hogy nagyjából korrelál a börtönben ülők közti roma aránnyal. A csórók közt a magyarok is épp úgy bűnöznek, legfeljebb 100 nyomorgó között 2 magyar van. Ha az "igazságot" akarta volna megírni a kurucinfó, akkor mellé tette volna a magyarbűnözés* számait is.
Nem tette, ebből is látszik, hogy szimpla ostoba uszítás volt a céluk, nem holmi magasztos igazságkeresés.
Aztán ne is beszéljünk róla, hogy a roma bűnözők mennyivel könnyebben lebuknak, mennyivel gyengébb a jogi képviseletük - már csak ezért is nagyobb arányban kerülnek sittre. De árnyaltabb véleményelkotásra a kurucos mutánsoknak nem futja.

*Társadalmi károkozás szempontjából érdemes lenne nem csak a romák körében gyakoribb bűnelkövetéseket szemlélni, hanem azokat, a magyarok között "divatosabb" bűncselekményeket is, mint a sikkasztás, korrupció stb. Összességében jóval nagyobb pénzt húznak ki a zsebünkből, mint a romák... Ezekkel miért nem foglalkozott a zigazság bajnoka?

Zsirparaszt/színesfémérdekelt megélhetési buckalak 2008.07.10. 15:25:25

Bocsánat, valami lemaradt. Ki csinálta neki a legnagyobb reklámot, amitől urgrásszerűen megnőtt a látogatottsága? Csak nem Magyarország miniszterelnöke?

Avraham NetJézus (törölt) · http://tinyurl.com/a-zsido-valosag 2008.07.10. 15:27:59

Magyarországon kétféle ember él: az egyik már elszenvedett, a másik pedig el fog szenvedni valamely jogsérelmet. Az első csoport olvassa a kuruc.info-t, a második még nem de rövidesen ők is.

Peppone Botazzi 2008.07.10. 15:29:21

www.jogiforum.hu/interju/28
Megnéztem. Na és akkor most hova szarjak? El kellene ájulnom? Nem hiszem hogy szent és tévedhetetlen. Max okos egy olyan témában amit nem tapasztalt.
Nem állítottam a foglalkozásával kapcsolatosan semmit, csak annyit hogy doktorúr. Ennyi.
Amúgy nem hiszem hogy lopták volna meg cigók, vagy verték volna meg. Engem igen. Sőt hugomat is a buszon. Ja bocsánat hogy merem vállani azt hogy van cigánybűnözés.

Nyilván ezért náci vagyok. Egyértelmű. Sőt szélsőséges. Hisz mindneki az aki kritizálni meri ezt a népcsoportot.
És be is kell az ilyeneket tiltani. A vörös csillagot meg lehessen viselni, mert az más. Az nem szélsőség, csak 40 évig öltek és nyomorítottak magyarok ezreit. De az más...
Viszont ha kibelez egy cigány és utána nem szeretem a cigányokat akkor patásördög vagyok.

fynndafrail 2008.07.10. 15:30:11

Amúgy meg micsoda szar post ez, itt onanizál a szerző afelett érzett bánatában hogy nem boldogult el ezzel az Egeivel? Aki disznókkal birkózik azt előbb-utóbb belepi a trágya.

Semmi jogalapja sincs számon kérni a stílust Egein: ő is ugyanoda ásta le magát. Nem mentség hogy "na ekkor már én is elkezdtem a tegezést".

Ezt a sok elmeháborodott hülyét nem lehetne csak és kizárólag valami értelmi cenzus után nyilvánosság elé engedni?

Peppone Botazzi 2008.07.10. 15:32:44

Magyarbűnözés. Ez nagy ötlet, hogy magyarországon több a magyar bűnöző. Ehhez kellett a diploma? Elárulom, hollandiában meg a holland a sok. Olaszországban meg az olasz.
Csak ha egy ország kisebbsége teszi ki a bűnözők jelentős hányadát és nem lehet ezt mondani akkor ezen már el lehetne gondolkodni.
Jár ide a munkahelyre kopogtatni egy cigó minden héten. Mondja hogy milyen parfümöket stb lopott és idadja harmadáron.
Most tudatosult bennem hogy akkor ő
1: nem cigány hanem éhező svéd
2: nem bűnöző hanem éhséglázadó, ezért lop parfümöt....

sezlony 2008.07.10. 15:32:52

Zsírparaszt: hát igen, a balosoknak lételemük, hogy mindig legyenek kurucinfók meg kődobálók. A szélsőjobbal való riogatás jóformán az egyetlen eszközük, hogy Orbánt elüssék a választási győzelemtől, ki is használnak minden lehetséges alkalmat.

GIJoe: a vélemény szabad, mások elleni erőszara való buzdítás nem szabad. Ez egyszerű jogi kérdés. Ha a kuruc és társai utóbbit teszik, jogos az elhallgattatás, ha viszont nem teszik, akkor kutya kötelessége mindenkinek eltűrni a létezését. Tényleg nem kötelező senkinek olvasni.
Bár mondjuk buzitüntetésre sem kötelező járni, mégis elment dobálni jónéhány kurucinfós... Szóval tetszik amikor a saját véleményük szabadságukért annyira kiállnak a nácik, de másokéra valahogy nem ennyire érzékenyek. :)

Peppone Botazzi 2008.07.10. 15:33:59

Amúgy a kedves értelmiségi doktor úr úgy kezdi a levelét hogy patkánynak nevezi a címzettet. Aztán kesereg hogy tegezték...Na akkor most?

Gylippos 2008.07.10. 15:34:14

1. Caesar nem gyújtotta fel Rómát.
2. Nero sem gyújtotta fel Rómát
- > www.eyewitnesstohistory.com/rome.htm

Sőt, egyes történészek szerint a tűzvész okozta nála azt a lelki sokkot, amitől később megzakkant.

Talán ez sem mindegy ...

szvsz 2008.07.10. 15:35:37

A kurucinfo stilusa szanalmas (volt?), de legalabb le mertek irni, hogy CIGANYBUNOZES. Amit rajtuk kivul max a Magyarhirlap tesz meg, igaz a szinvonala annak is lassan hasonlo.
Szebb jovot nekem, neked meg khédvés Mádzshár Élémir doktor-tizsvirem sok-sok cigány szomszedot.

JámborAndrás · http://magyarinfo.blog.hu/ 2008.07.10. 15:35:37

Szerintem, nem volt jó portál a kuruc, de ezzen vitatkozni fölösleges aki szerette siratja, aki utálta örül.
Viszont abban megegyezhetünk, hogy emberek adatait megfélemlités céljából felpakolni a netre, büncselekmény(méghozá a történeteket elferditve)
Harcra és verekedésre biztatni, ezt megszervezni ugyancsak
Terorszervezetett támogatni?
stb

n-1657878 (törölt) 2008.07.10. 15:39:20

A kuruc nyelvezete és stílusa nehezen fogadható el .

Viszont az ún. magyarországi, függetlten stb. jelzőkkel illetett médiával szemben korrekt, igazmondó, nem kertel, nem PC-skedik, nem kenegeti a szart, hanem elmondja a valóságot. Nem az alpári szöveg, meg az ideológia miatt olvassák az emberek, hanem mert kimondja a híreiben azokat az igazságokat, amiket nap mint nap az ember amúgy is megtapasztal.

Remélem, a rendszerváltás és demokratizálódás után az ilyen bloggerek, mint itt fentebb, sittre kerülnek, mivel alapvető történelmi ismeretek hiányában is csak osszák az észt. Pedig amúgy is kevéske van nekik, s nagy szükségük lenne rá ... vö. Róma és NÉRÓ!!!!!!!!!!!!!!!!!

sezlony 2008.07.10. 15:41:35

Peppone Botazzi: csakhogy az illető azért lop, mert bűnöző, nem azért, mert cigány. Amíg vannak olyan cigók, akik nomrmálisan viselkednek, tuskó olyat mondani, hogy cigánybűnözés. Nem a bűnöz elemekkel szemben, hanem azokkal a romákkal szemben, akik szeretnének rendesen boldogulni. Mert utána nekik sem lesz semmi lehetőségük, hiszen a hozzád hasonlóak innentől alapból azt gondolják, cigány=bűnöző.
Ne keverjük össze a dolgokat: a bűnözés ellen fel kell lépni, tök mindegy, ki csinálja.
Mennyire jó lenne már, ha valaki azt pécézné ki, hogy a sötét hajúak sokkal nagyobb arányban bűnöznek. Ha teszem azt, sötét hajú vagy, milyen vidám kis életed lenne, ha nem kapnál munkát, lépten-nyomon igazoltatnának, seregnyi módon érzékeltetnék veled, hogy egy tetves, bűnöző sötéthajú vagy.:)

TuRuL_2k2 · http://maglyatuz.hu 2008.07.10. 15:41:52

Elég naivnak kell lenni ahhoz, hogy valaki azt gondolja, az interneten _bármilyen_ portál is letiltható huzamosabb ideig. A kuruc.info is újra működik.

TetraB 2008.07.10. 15:42:50

nos, a kurucinfóval nem az volt a baj, hogy ferdít, meg sokszor nem az igazat írta volna, hanem a következők:

- a tényeket összeesküvéselméletek igazolására használta fel
- "kritikája" öncélú, a kiirtáson kívül nem tudott alternatívát felmutatni.

egyébként nem baj, hogy az emberek értesültek arról, hogy ténylegesen kik hajtottak végre bűncselekményeket, mert a média a pc jegyében szerette ezeket elhallgatni, és talán ennek hatására lesznek olyan ésszerű javaslatok, kezdeményezések is, amik kiirtás és hasonló "egyszerű" megoldások helyett próbálják megoldani ezt az egyre égetőbb problémát.

amúgy szerintem mindenki belelapozott..

JámborAndrás · http://magyarinfo.blog.hu/ 2008.07.10. 15:43:25

turul jelenidőt ne
nagyon megijedtem(utolsó mondat)

TuRuL_2k2 · http://maglyatuz.hu 2008.07.10. 15:44:46

(A kuruc.info sikerét pedig elsősorban annak köszönhette, hogy a cigányok által elkövetett bűncselekmények esetén nem hallgatta el álszent módon, kik az elkövetők. Ha ez a mainstream hírforrásoknál nem lenne tabu, akkor a kutya sem olvasná a kuruc.info uszítását.)

Sorokin 2008.07.10. 15:45:29

Nero Róma témában:

1, Róma, mint a hasonlóan összevissza épített városok maguktól is le szoktak égni, ám mivel Nerot gyűlölték, ezért hamarjában ő lett az elkövető.
2, "Cézár"-nak a kutyát szokták nevezni. Helyesen: Caesar.

Gylippos!

Már korábban is hibbant volt, de tény, hogy nem esett jól neki, hogy gyakorlatilag a saját pénzéből építette fel újra Rómát, de ennek ellenére nem kifejezetten kedvelték. Még a putri helyett és kőépületeket emeltetett, de a prolik továbbra is mocskolták.
A többi mese...

tommygun 2008.07.10. 15:46:00

Nahát, még egy bukott jogász aki ügyvédnek túl hülye, ezért a cigányjogi bizniszben próbál érvényesülni :DDD

szpal 2008.07.10. 15:48:01

1., a terroristákkal nem tárgyalunk, tehát nem is e-mailezünk :-) 2. a végén mégis ők nyertek, mert az utolsó leveled még az ő színvonalukat is alulmúlta!

Valóban az a legjobb érv a polgári demokrácia mellett, hogy egyesek korábban nem tudtak egy zsidóviccet sem, és a farkuk sem volt olyan, mint a Tied?

Ma bezárták a honlapot, holnap lesz másik, szóval nem kell örülni.

Ha igazi politikai hullát keresel, ott van a Gyurcsány. Fertelmesen bűzlik már évek óta, csak egyeseket ez nem zavarja.

hátezkész 2008.07.10. 15:48:43

Bárki bármit mond, én mindig szétröhögtem magam a cikkeken (szőke norvégok, orkok, stb.). Persze nemkívánatos volt az oldal, de aki tudtam máshogy is olvasni, annak egyrészt szórakoztató volt, másrészt nagyon sokat elmondott erről az álláspontról. Amúgy meg a féligazságok a legveszélyesebbek, de egyben az is igaz hogy a féligazság fele igaz...

anti_troll (törölt) · http://senkinemmondja.blog.hu 2008.07.10. 15:48:51

A kurucot a magyar politika töketlenkedése hozta létre.

Ha a politika tudott volna, ill tudna választ adni az embereket foglalkoztató kérdésekre, ha ma csak egy icipicit normálisabban mennének a dolgok mint most, ha a képviselők valóban képviselnék a választópolgáraik érdekeit, ha kevesebb volna a ferdítés és a hazugség a médiában, a kuruc meghalt volna mielőtt megszületik.

Van egy-két alapigazság amit meglovagoltak, (ilyen például, hogy mindkét nagy párt egyforma, egyiket sem érdekli a választópolgár valójában) majd ezt szélsőséges formában, sokszor nagyon alpári hangnemben előadtak.

Tehát nincs ok reménykedni, mert amíg a közélet, és a politika ilyen teljesítményt produkál, a kuruc mindig újjá fog születni, akárhányszor kihúzzák a szerverük dugóját a konnektorból.

Sorokin 2008.07.10. 15:50:01

Ja, kurucinfo:

Csak azért nem megy, hogy az amerikai szerverre ráverhessenek egy kártérítést, mert csak úgy leállította.
Még azt is hallottam, hogy a pride kapcsán folytatott gusztustalanságaik miatt nyomták le a szervert.
Ergo: homokos összeesküvés erősebb, mint a NY-TA-Lipótváros tengely :)
(hülyébb kommentelők kedvéért - vicceztem az összeesküvéssel)

DeMarco 2008.07.10. 15:51:45

Doktor létedre (már ha igaz), igencsak rövidlátó vagy. A hétvégi felvonulás és ellentüntetés legszomorúbb epizódja az volt, hogy nyilvánvalóan a kormány utasítására lekapcsolták a szélsőjobboldali weblapokat. Ez teljesen felháborító és elfogathatatlan. És nem azért, mert bármelyiket is olvastam volna. A legtöbbről most hallottam először.
Ez egyértelművé tette, hogy a kormány és bandája messze leszarja a demokratikus értékeket, eszméket. Ha az érdekei úgy kívánják durván megsérti a szólásszabadságot. Gyanítom, hogy a Hír tv-t is lekapcsolták volna, ha ujjat mernek húzni a fidesszel. Csak a legsötétebb diktatúraszerű országokban, mint pl. legutóbb Burmában, v. Kínában kapcsolgatják le az oldalakat, ha vmit nem akarnak, hogy megtudjon a világ. De azért mindig kiderülnek a disznóságok...
Mint ahogy feljebb megjegyezte vki, ha nem tetszik ne nézd. Én sem olvasok népszabadságot, nem nézek mtv1-et, mert számomra nem hiteles hírforrások. De azért eszembe se jutna lekapcsolni, bezárni őket.
Kíváncsi lennék. ha majd két év múlva, v. remélhetőleg előbb, a következő kormány szépen lekapcsolja az összes ballib lapot és újságot, hogy fognak a szocik visítva rohanni Brüsszelbe...
Mert ezek a médiumok meg se említették, hogy mit művelt a kormány, pedig kézzel-lábbal kellett volna tiltakozniuk ellene. Naívak, azt hiszik, hogy ha a kormány érdeke azt kívánja, legközelebb nem ők fognak jönni??? Pedig a következő lépés ez: Rosszat írtál rólam? Bezárlak !!!
Nem hiányzik a kuruc, mert nem olvastam. De mégis hiányzik, mert hiányzik a sajtószabadság és a demokrácia.

hátezkész 2008.07.10. 15:52:04

sorokin, még mindig a cézáros poénon röhögök :-)))

kranführer 2008.07.10. 15:52:22

proszektúrha-blogger kis köcsög!
Itt a hitvallásod: www.mars3696.hu/3/humor/szdsz-szotar.htm

2008.07.10. 15:52:52

Proszektura! ugyanolyan segg vagy, mint a kuruc.info, csak pepítában...

szpal 2008.07.10. 15:53:34

csak szegény jelenlegi és leendő igazságügyi minisztereket sajnálom, kitől fognak jogsegélyeket kérni most, hogy nincs már kurucinfó?

Ecoer 2008.07.10. 15:54:48

Ezt a hülyeséget, hogy "fedjék fel magukat"... Persze, majd dalolva adják magukat oda a gazságszolgáltatásnak. Könnyű úgy vállalni valakinek a nevét, ha tudja, hogy a rendszer, a hatalom őt védi. De lassan végre kezd kiborulni a bili!

Ecoer 2008.07.10. 15:55:37

Ezt a hülyeséget, hogy "fedjék fel magukat"... Persze, majd dalolva adják magukat oda a gazságszolgáltatásnak. Könnyű úgy vállalni valakinek a nevét, ha tudja, hogy a rendszer, a hatalom őt védi. De lassan végre kezd kiborulni a bili!

Sorokin 2008.07.10. 15:56:26

hátezkész!

Nem is viccnek szántam :)

n-2 (törölt) 2008.07.10. 15:56:32

nagy demokratata bloggerünk cenzorkodik. felkerül a listára a végén ... ;-)

Sorokin 2008.07.10. 15:58:48

Mégeccer' leírom: Nem a kormány nyomta le a kurucék szerverét!
Az ami szervertulaj kapcsolta le magától, gyaníthatóan a búzafelvonulásos írások miatt.

JámborAndrás · http://magyarinfo.blog.hu/ 2008.07.10. 15:59:51

demarco
ne mosd össze a fideszt és a széljobbot
mint baloldali kérlek
Másrészt ha a rendör felmegy a netre és látja, hogy buziverésre biztatnak mit csináljon lapozzon át a nol.hu-ra?
Nem

szpal 2008.07.10. 16:01:33

ja igen, a Cézár nagy égés, ennyit a baloldali szellemi fölényről, még hogy ők képviselik itt a mucsaiak között az európai kultúrát!

Szerintem a fickó valami első generációs értelmiségi, aki szexuális problémákkal küszködik - lásd a kuruc.infóval folytatott levelezését :-)

patrona- · http://gumiketrec.blogter.hu/ 2008.07.10. 16:02:59

Aki elolvas egy hírt(pl. a mai vasvillával rendőrre támadóst) némi logikai készséggel be tudja azonosítani, ikre jellemző ez a fajta erőszak. A kuruc ott vetette el a súlykot, hogy a Der Stürmert idéző retorikában adta elő magát, legyen szó tulajdonképpen bármiről. Alattomos, frusztrált, degenerált(nézzük csak meg novákelődke elbaszott fejét), vérszomjas csürhe.

Hikarii 2008.07.10. 16:03:13

A Kuruc amerikában alkotó sejtje felnyithatná a szemét az itt "alkotó" kollégáinak a "threats of harm to another individual"-jelentéséről.

Nem kell ríni ha valaki nem olvassa el a szerződés részleteit, aki kurvának áll ne sikítson ha b@sszák.

dr. Kóser Malac™ (a legnagyobb demokrata civil)! 2008.07.10. 16:03:46

A legutolsó feljelento pár hónappal ezelott Darányi András, ismert budapesti cionista rasszista volt, aki a magyaroknak nyilvánosan, kamerába üzente a 2008. április 11-i Hollán utcai tüntetésen, hogy, idézzük: "Kihaló faj vagytok". Darányi ahhoz a szélsoséges, keresztényellenes és antimagyar törpe kisebbséghez tartozik, amelyet a népszeruségét teljesen elvesztett SZDSZ (álliberálisok) és a vele 2002-tól idén tavaszi együtt, azóta egyedül kormányzó posztbolsevik, köztörvényes, 2006 október 23-án békés tüntetokre gumigolyózáport lovasrohamot elrendelo, 14 ember szemét kilöveto és százakat megsebesíto MSZP és Gyurcsány Ferenc kormánya képvisel.

Ecoer 2008.07.10. 16:03:57

A hozzászólásokból egyébként érdekes nem reprezentatív vélemény formálódik ki. Tessék levonni a tanulságot.

A szervert a kormány kapcsolta le: személyesen gyurcsány f. Ez tuti, mert "betelt a pohár". De nem kell sokáig temetni a kurucot, nem kell örülni... Amire igény van az feltör, hiába hátráltatják tűzzel vassal, ezt is megtanulhatták már volna. Sőt ezzel a lekapcsolással valószínű csak tettek még egy lapáttal a tűzre.

hátezkész 2008.07.10. 16:05:31

tényleg, most hogy nem lesz kuruc, hol lehet majd orkos-szőke norvégos sztorikat olvasni?

szpal 2008.07.10. 16:05:35

Méghogy meghallt a kurucinfó, hehehe!
itt van a buzerofil cionrasszista elérhetősége :-)

30 2 180 180
3300 Eger, Deák Ferenc út 7.

dr. Kóser Malac™ (a legnagyobb demokrata civil)! 2008.07.10. 16:05:57

Csak "gerilla-marketing" az egész, hogy majd többen olvassák a portált. Geszti találta ki ezt is, de ez titok...!

Avraham NetJézus (törölt) · http://tinyurl.com/a-zsido-valosag 2008.07.10. 16:06:41

Így van. Megújult formában várjuk vissza a Kuruc.infot.

Bit Rot 2008.07.10. 16:06:42

"Társadalmi károkozás szempontjából érdemes lenne nem csak a romák körében gyakoribb bűnelkövetéseket szemlélni, hanem azokat, a magyarok között "divatosabb" bűncselekményeket is, mint a sikkasztás, korrupció stb."

A Strabag Demokraták Szövetségére gondolsz?
Vagy a Siemens-Budapest kapcsolatra?
A lista hosszú, a bűnözők gyaníthatóan a politikusok.

Szemlélni lehet, de hiába, se rendőrség, se bíróság nem fogja őket elítélni.

Nem lenne létjogosultsága a kuruc.info-nak, nem lenne érdekes, ha valaki legalább PRÓBÁLNA megoldást keresni a kisebbségi problémákra!

rolika 2008.07.10. 16:07:19

már nem azért, de amikor valamelyik híradóban (asszem tv2) este azt láttam a kesznyéteni eset után, hogy az elhunyt hozzátartozói DEMONSTRÁLNI mentek az öreg háza elé, akkor örültem, hogy elolvastam a hír kurucos változatát is.

lényeg a lényeg: a tiltással nem érünk el semmit, mert nem oldjuk meg a feszültséget, csak takargatjuk. aztán egyszer elpattan, és nézegethetünk.

az volt a baj, amikor mindenki el kezdett hivatkozni a kurucra, a népszava, a népszabadság szidta állandóan. én a nagy médiahájp miatt kezdtem el olvasni, és szempontbővítésnek használtam. remélem, lesznek még. a szólás és sajtószabadság minden belefér. bele kell, hogy férjen. azért szabadság

Hikarii 2008.07.10. 16:07:31

szpal 2008.07.10. 16:01:33
ja igen, a Cézár nagy égés, ennyit a baloldali szellemi fölényről, még hogy ők képviselik itt a mucsaiak között az európai kultúrát!

jaja, de te felnyitottad a szemüket, jól megmondtad nekik.

Segíthetek kicsit?


Shakespeare:Julius Caesar
(Fordította: Vörösmarty Mihály)

...

HARMADIK FELVONÁS
A második szinből:

ANTONIUS.

Barátaim, rómaiak, földieim,
Figyeljetek rám.
Temetni jöttem Caesart, nem dicsérni.
A rossz, mit ember tesz, túl éli őt;
...

patrona- · http://gumiketrec.blogter.hu/ 2008.07.10. 16:07:35

Szerintem tomket készséggel betömi majd ezt a piaci rést is, amit a kuruc hagyott maga után.

JámborAndrás · http://magyarinfo.blog.hu/ 2008.07.10. 16:08:18

koser malac
látom a kuruc nem hallt meg benned él
az ottani ilyen beirásokon röhögök a leggjobban
és ez a kuruc féle torzitásra a legjobb példa
mivel darányi úr nem a magyarokra mondta ezt(nem öngyikos hajlamu)
hanem a magadfajta széljobbosokra

dr. Kóser Malac™ (a legnagyobb demokrata civil)! 2008.07.10. 16:09:37

Hehe! Idéztem, hülyegyerek! Szélsőjobbos meg az ávós nagyapád! :P

hátezkész 2008.07.10. 16:10:53

hikarii

most róma felgyújtásáról volt szó, az volt néró, és nem cézár kutya

szpal 2008.07.10. 16:12:43

Hikarii, az ügyvéd úr azt rontotta el, hogy nem Caesar égette le Rómát, hanem Nero volt az, a hagyomány szerint. en.wikipedia.org/wiki/Nero

JámborAndrás · http://magyarinfo.blog.hu/ 2008.07.10. 16:12:49

gondolom tomcat kamerájából idéztél
én meg ott áltam mellette
nagyapám nem volt ávos
ha nem vagy széljobb bocs csak a beirásaidból ügy tünt
pl cionrasszista bünőző

Peppone Botazzi 2008.07.10. 16:13:40

Sokaknak igazatok van. Miért gyűlöl és utál egy rendszer egy bizonyos réteget? Ha van igazuk és olyan dolgokra mutat rá ami érzékeny pont a rendszernek.
Miért üldözték kádárék és rákosiék az ellenzéket (egyház, média, stb stb.) mert olyat mondtak amitől félt a rendszer.

Miért üldözi kurucékat a kormány (vagy a cigánybűnözést vallókat) Mert olyanra világítanak rá ami egyértelmű, de a kormány nem szeretné ha az lenne.
Meg mert nincsenek éppen szellemileg a topon de az más kérdés.

Az árpád-sáv is tiltott jelképpé kezd válni mert félelmet kelt (persze a parlamentben kint van, esküt is tesznek alatta, a címerben is benne van)....Bennük kelt félelmet mert az ellenzékiség és ellentétes gondolkodás és az ellenállás szimbóluma lett.
A vörös csillag persze viselhető, az ne keltsen senkiben félelmet. Erre az a duma jön, hogy: ne háborgassuk a múltat, temessük be az árkokat tudjunk megbocsátani.
Mondják ezt annak akinek megnyomorították a családját.
Ugyanúgy etessék ezzel azt, akiket hetentve vernek meg és rabolnak ki cigányok. Ezzel az eltusolással és "védjük támogassuk a cigányokat" hozzáállásal csak hatványozzák a társadalomban meglévő feszültségeket, ami egyszer előtör, de akkor már késő lesz.

Avraham NetJézus (törölt) · http://tinyurl.com/a-zsido-valosag 2008.07.10. 16:14:40

weisz:

darányi éppen pakolja vissza a lóba szart..egyenlőre sikertelenül. Nem kéne elvtelenül védeni azt a darab szart.

JámborAndrás · http://magyarinfo.blog.hu/ 2008.07.10. 16:17:31

jézus0:
nem elvtelenül védem ott áltam melette

metamorph 2008.07.10. 16:17:55

Állítólag a Kuruc nyomtatásban fog megjelenni.
Azt tessék majd lekapcsolni drága vörös elvtársak.

szvsz 2008.07.10. 16:18:30

proszektura, hihetetlen, hogy mekkora egy goreny szar vagy. Bebizonyitod, hogy nagyjabol ugyanazt a szinvonalat kepviseled mint amit fikazol, de azert tobbre tartod magad.
Teged kene lekapcsolni, de nem csak az internetrol, hanem a lelegeztetogeprol is.

Hikarii 2008.07.10. 16:19:08

szpal, jogos én néztem el.

Shape.84 2008.07.10. 16:19:24

Kiváncsi lennék Dr. Magyar Elemér úr vajon találkozott-e már a nyugati pu.-n olyan kissebbségi csoportta, akik csupán azért kötöttek belé,ne adj isten verték sz@rrá,mert rájuk mert nézni vagy épp megtetszett az órája?
A Kurucz .infó pont ezekben az emberekben tartotta fent a reményt,hogy van még aki ellenáll és nem az egyenlőséget szajkozza.Természetesen a stílust én sem preferálom előnyben de ha másképp nem megy (pl.média)...

JámborAndrás · http://magyarinfo.blog.hu/ 2008.07.10. 16:21:12

én se vagyok rá büszke
miért kéne?
csak ez a dolog kurvára nem abban a kontextusban volt mint amit tomcat csinált belöle

dr. Kóser Malac™ (a legnagyobb demokrata civil)! 2008.07.10. 16:22:23

weisz! Olvasd már el a kuruc.info elérhető lapját. Onnan idéztem.

DeMarco 2008.07.10. 16:23:27

Sorokin: Ugye ezt te se gondolod komolyan? Sztem magad se hiszed el, hogy az amcsik csak úgy maguktól kapcsolták le pont a melegfelvonuláskor... és gondolom a jobbik, szentmagyar, meg mit tudom én milyen lapokat is tök véletlenül kapcsolták le aznap?
Ne haragudj, de megalázó, hogy ennyire hülyének akarsz nézni mindenkit. Megalázó rád nézve.

weisz manfréd huba: Én nem mostam össze a fideszt és az általad illetve a ballib média által "szélsőjobb"-nak nevezett emberkéket. Arra próbáltam felhívni a figyelmet, hogyha a kormány átlép egy bizonyos korlátot, majd ne csodálkozzon, ha egy következő is átfog. (Remélem nem.)
Már megbocsáss, miért is olvassa egy rendőr a kurucot?? Mert erre parancsot kapott felülről? Mert meg kell figyelni?? Ugye?
Aha. És persze azt a következtetést vonja le, hogy zárjuk be és jajj de jó, akkor majd kuss lesz és béke, mert ez a parancs... na én pont ezeket a rendőrőket küldeném nyugdíjba...

Before · http://azbeszt.blog.hu 2008.07.10. 16:23:48

Ostobaságnak tartom az egészet, a szólásszabadság felesleges csorbításának. Ami valóban aggályos volt, az az egyes emberek magánadatainak nyilvánossá tétele, emiatt egyébként teljesen jogosan zárták volna le. De nyilvánvaló, hogy nem emiatt történt, hiszen az már baromi régóta ment.
A szervezkedést, meg az egymás közötti kommunikációt így is meg lehet oldani, elég hozzá egy noname helyen lévő fórum, vagy egy levelezőlista, a bezárással pedig a problémát magát egészen biztosan nem oldották meg.

Ecoer 2008.07.10. 16:24:31

Az index is egy nagy sz*r úgy ahogy van:

"A találkozóra Sólyom László köztársasági elnököt, Paczolay Pétert, az Alkotmánybíróság elnökét, Szili Katalint, az Országgyűlés elnökét és Kaposvári Bertalant, a Legfelsőbb Bíróság vezetőjét meg."

Állítmány?

Ezt is csak azért olvasom, mert érdekel hogyan győzködnek hazudozni.

dshk 2008.07.10. 16:24:40

Peppone Botazzi: a parfümöt a cigányok nem lopják. Amit eladnak olcsó "hamisított" termék, amit többé kevésbé legálisan szereznek be. Valószínűleg áfát nem fizetnek azért.

Ha az eladó azt mondja hogy lopta, az csak azért van, hogy bekapd a horgot, hogy azt hidd a legjobb minőséget kapod. Hogy-hogy nem, a lopott jóminőségű cikket úgy látszik jobban veszik az emberek, mint a becsületes módon gyártott, olcsó, de bizonytalan minőségűt.

Ebből következik mégvalami: ebben a fajta lenyúlásban a fehér ember, amelyik a látszólag lopott holmit megveszi sokkal erkölcstelenebb mint a cigány...

Zotmund001 2008.07.10. 16:25:03

Kedves Blogger!

Magadból csinálsz hülyét, ha klasszikusokat hibás kontextusban idézel. Az előbb már leírták a Shakespeare dráma tartalmilag ideillő részletét, de ami fontosabb, hogy a bevezető mondat ellenére Antonius igenis dicsőíti Caesart.
Igen, a "temetni jöttem..." szállóige lett. De általában azt jelenti, hogy mindenki véleménye ellenére a beszélő igenis dicsőíti azt akiről szó van.
Akkor te most a cím alapján kit is dicsőítesz?
Itt megtalálod a színművet magyarul és angolul: hu.wikisource.org/wiki/Julius_Caesar
Javaslom olvasd el!

JámborAndrás · http://magyarinfo.blog.hu/ 2008.07.10. 16:25:32

Kóser Malac 2008.07.10. 16:22:23
ezzel most mit akarsz monndani?
hogy vicc volt vagy példa
vagy azt, hogy jobban higyek a kurucnak mint asaját fülemnek?

Ecoer 2008.07.10. 16:26:21

Egyébként a kuruc.info nem szűnt meg, csak nem frissül: aki a PayPal infóra kattint, megtalálhat minden korábbi cikket. Nem kell örülni...

Muad\\\'Dib 2008.07.10. 16:26:24

Nem értem kedves jobbos barátaim, hogy minek írtok egyátalán be ide. Látszik, hogy itt az a színvonal, hogy a rózsadombról jogvédünk és rasszistázzuk a magyarokat, akik abba a pórnépbe tartoznak akik nem az IN-KAL által örzött lakóparkokban élnek. Persze nyilván a sok okos életében nem volt még egy vidéki faluban, ahol cigányok élnek. Ráadásul minden mondatukból kiderül, hogy számukra a demokrácia határai ott végződnek, ahol az általuk imádott liberalizmust kritizálja valaki, neaggyisten nem tűri bambán, hogy mindenét ellopják. De semmi gond, ha ők úgy gondolják, hogy mi nem vagyunk demokraták, akkor legyen. Ne is legyünk velük szemben,mert nincs értelme...

sezlony 2008.07.10. 16:27:44

Peppone Botazzi:
Miért üldözi kurucékat a kormány? Mert kurucék üldözik az állampolgárok különféle csoportját, és minden kormánynak dolga, hogy ez ellen tegyen. Ha a fidesz lenne hatalmon, ők is ezt tennék.
Az árpádsáv nem önmagában kelt félelmet, hanem mert fekete egyenruhás, kopasz csávók menetelnek alatta bakancsban - pont úgy, ahogy 44-ben meneteltek. Ellenzéki szimbólumnak ugyebár bármit lehetett volna választani, a corvin holló, az anjou liliom, a kettős kereszt mér nem jutott az eszükbe? Naná, hogy miért nem.

A vörös csillag tekintetében egyet értek: lehet, hogy Nyugaton ez szimpla baloldali jelkép, de itt egy koszos diktatúra használta. (Ugye, pont mint az árpádsávot...)

Mint ahogy abban is, hogy tenni kell valamit a cigányság és általában a mélyszegénységben élők helyzetével, de egyetlen parlamenti párt sem akar ezzel szembenézni. Pedig ez a probléma nem oldódik meg, sőt, egyre dagad. Ha nem próbálunk szakmát, munkát adni,egyszer a sok kilátástalan ember elindul a falvakból (ahol ugye most nincsenek szem előtt politikusoknak) a városokba. Megéri?
inkább fizetném az adómból a társadalomba illesztésüket, mint a segélyeket. És akkor a megélhetési bűnözés is visszaszorul magától.

hátezkész 2008.07.10. 16:29:41

dshk
ezt most ugye te magad se gondolod komolyan? hiányzik a végéről a :-)

Before · http://azbeszt.blog.hu 2008.07.10. 16:30:03

Ecoer: köszi a gyűjtést, megy is ki a röhely-re... :D

AzHofi 2008.07.10. 16:30:26

Jézusom mekkora szégyen ez a poszt a szerzőjére nézve :-) Elemér doktor! A magyar online média alatt az ilyen bugrisok blogját kell érteni, akik indexcímlapért bármire hajlandók? :-)

Ecoer 2008.07.10. 16:32:21

Itt a másik is:
"A csapda ott van szerinte, hogy egyesek jogi eszközökkel, mások politikai úton akarják a helyzetet."

index.hu/politika/belfold/eidemo9271/

Hajrá Abszurdisztán!

AzHofi 2008.07.10. 16:32:21

bukta: kit üldöz a kuruc.info, most őszintén? MElyik cigánynak vagy orrnehéznek görbült a haja szála is a kuruc.info miatt?

hátezkész 2008.07.10. 16:34:00

egyáltalán melyik cigánynak is görbült valaha a haja szála???

Archenemy 2008.07.10. 16:35:13

Sockpuppet:

"Jól mutatja az idézet, hogy miért nem szabad olyan oldalt látogatni az együgyűbbeknek, ahol ilyen szempontból válogatják a híreket. "

Romapage-t szabad?

Megjelent: Belügyi Szemle, 1999/7-8.
Forrás: RomaPage
www.cipp.hu/read.php?frm_id=5848500946
"
Végezetül

Az empirikus adatokat összefoglalva elmondható, hogy a romaság — a definíciós és módszertani bizonytalanságoktól függetlenül — példátlan mértékben felülreprezentált a börtönnépességben. A (szakmai) köztudatban élõ becslések azonban (60-80%) túlzónak bizonyultak. Elfogadva Kemény István nemrégiben publikált becslését (Kemény, Magyar Tudomány, 1997/6.), miszerint a magyar lakosság kb. 4,5%-a roma, ehhez képest a börtönlakók közt a cigányok aránya (adataink alapján), minimális becslés szerint is több mint hatszoros (30%), reálisan nyolcszoros (40% körül) eltérést mutat az országos arányhoz képest. A létezõ legkonzervatívabb becslés szerint is (amely szerint a cigányság létszáma országosan egymillió körül van, a börtönlakóknak pedig kb. harmada roma) a szabad és a rab romák közötti szorzó több mint háromszoros.
"

Hivatalos fényestekintetű uraknak már el szabad hinni azt, amit a szememnek nem, mert nem PC látvány?

hátezkész 2008.07.10. 16:35:26

ja bocsánat emlékszem, egyszer menekült a rendőr elől egy és szívinfarktust kapott. hatalmas balhé volt belőle, hogy miért üldözte....

Before · http://azbeszt.blog.hu 2008.07.10. 16:36:05

ecoer: na ezt majd ha hazajöttem az oviból... :D

rohely.blog.hu/2008/07/10/meg_hat

Shape.84 2008.07.10. 16:36:29

Vajon a kissebbségnek is van ilyen jellegű fórumja?
Vagy őket nem kell uszítani,mert a génükben van?

dshk 2008.07.10. 16:37:11

hátezkész, mindegyik részét komolyan gondolom. Konkrétan tudok olyan cigány családról amelyik parfümpalackozásból élt... Hol a poén szerinted?

JámborAndrás · http://magyarinfo.blog.hu/ 2008.07.10. 16:38:53

azhofi
azbiztos
szerinted az nem elég para ha folyton hivogatnak, halálosan megfenyegetnek ilyesmi.
Vagy egy erkölcsös hazafi ezt is kibirja.

schawo2 2008.07.10. 16:39:08

Ne vicceljetek. Komolyan gondoltátok, hogy ha egy szolgáltató megnyom egy gombot, akkor egy portálnak vége? Most is megy az, csak ezzel a címlappal szépen eltüntették, hogy nehezebben lehessen megtalálni. Rengeteg szolgáltató van az USA-ban (is).
Itt a link: kuruc.info/main.asp

hátezkész 2008.07.10. 16:40:04

dshk
én meg konkrétan tudom, üzleteket felsorolva, hogy honnan lopt(j)ák nap mint nap a norvégok a parfümöket. rendkívül nagy gondot jelentett. általában a napi hiányt az ott dolgozók béréből kell levonni. ez van, én kérek elnézést

Ecoer 2008.07.10. 16:40:41

Ünnepélyesen jelentem, hogy az Index a hibákat javította. De ettől még egy sz*r maradt.

hátezkész 2008.07.10. 16:40:47

amúgy bocs, kicsit off voltam, de kicsit nem

JámborAndrás · http://magyarinfo.blog.hu/ 2008.07.10. 16:41:01

shAPE
partizaninfo
nagyxon gáz
mi itt a baloldalon már sokat kerestük őket egy szelemi ruházásra de nem tudjuk őket megtalálni
őket is lekéne szedni

2008.07.10. 16:41:51

Dr Magyar Elemér egy seggfej, a kuruc.info pedig tovább fog üzemelni és továbbra is szállítja azokat az objektív információkat, amelyeket a blogíróhoz hasonló nyomorult férgek minden eszközzel igyekeznek elhallgatni.

A kuruc.info újraindításáig lehet olvasni ciganybunozes.com-ot, a "toleráns" disznóknak azt még nem sikerült lekapcsoltatni.

schawo2 2008.07.10. 16:42:09

Sőt, mint látszik, az eredeti szolgáltató kapcsolta vissza:
whois.domaintools.com/kuruc.info

dshk 2008.07.10. 16:43:38

AzHofi: a gyújtogatásba, amire a kurucinfo uszított, előbb-utóbb belehalt volna valaki. Abban a hollán utcai házban egyébként nemcigány nyugdíjasok laknak...

Egyébként általában nem szerencsés betiltani dolgokat, de ami a kurucinfon fojt azt jogilag akár megfogható volt, akár nem, nagyon durván beteges volt.

Andie 2008.07.10. 16:43:55

"...cigányság és általában a mélyszegénységben élők helyzete..."

Gyerekek, látott már valaki hajléktalan cigányt?
Mert én nem. Miért? Mert a magyar, ha elszegényedik, és nem kap munkát, akkor csöves lesz, és meghal.
A cigány, ha elszegényedik (vagy már eleve az), akkor összelopja tölünk a minimálishoz szükségeset. Többet nem, mert neki böven elég a putri szintje, azt viszont megköveteli, és eléri bármi áron.
Hallottatok ugye az ingyen osztogatott vadonatúj lakásokról, házikókról? Ti mikor kaptok?
Ezek meg eltüzelték a parkettát, és eladtak mindent, ami mozditható (radiátor, csaptelep, kád, cserép, stB), aztán ott sütötték a malacot a csupasz szoba közepén, parkettafán...

dshk 2008.07.10. 16:45:18

hátezkész: elhiszem. Maradjunk annyiban hogy van ilyen is meg olyan is.

schawo2 2008.07.10. 16:45:31

kuruc.info/main.asp

HAHÓ A KURUCINFO MEGY!

NE CSINÁLJUNK BOHÓCOT MAGUNKBÓL! AZ IDIÓTA KURUCOSOK TUTI RAJTUNK RÖHÖGNEK :(

dr. Kóser Malac™ (a legnagyobb demokrata civil)! 2008.07.10. 16:47:31

Az utolsó friss hír: 07.04. Tehát: nem frissül.

DeMarco 2008.07.10. 16:47:38

dshk: A kormány húzásaiba nem is kevesen halnak-fognak belehalni... akkor őket is tiltsuk be, oké? Amit az egészségüggyel műveltek az is nagyon-durván beteges volt..

arta 2008.07.10. 17:02:02

A neten fellelhető sok szenny és mocsok között megfér a kurucinfo is. Nem kell rákattintani. Ha meg elkövetted ezt a hibát (mint egy esetben én is), hát okádj egyet tőle. Aztán felejtsd el. Ennyi.

JámborAndrás · http://magyarinfo.blog.hu/ 2008.07.10. 17:03:27

arta
ezt mond azoknak akiknek felrakták a címét vagy molotov elvtárs meglátogatta a boltját

DnP 2008.07.10. 17:04:27

"Nagyítóval figyelték a hazai kék-híreket, s ha családok közötti veszekedésről, színesfémlopásról, tanárverésről, utcai rablásokról esett szó, biztosak lehettünk abban, hogy az adott eset leírása felkerül a Kurucinfo honlapjára"

Nem kell nagyito.. a hirek masrol sem szolnak, csak a tetves szinesek kulturalt eletvitelerol. en egy SZURKEBB vilagot szeretnek. A "kedves" blogironak pedig egy szep nagy romcsaladot kivanok karacsonyra aki jol megszeretgeti ot es kedves hozzatartozoit, esetleg lakasat es minden vagyonat is magaeva teszi... rohelyes vagy bazz... ruhellem az ilyen rozsadombi suttyokat, akik csak fenykepen lattak ciganyt...

Perillustris 2008.07.10. 17:05:23

En mar regota ugy fogadom be a hireket, hogy elolvasom ugyanazt egy vagy tobb balos, es egy vagy tobb jobbos ujsagban vagy weblapon, majd kozos nevezore hozom oket, s remenykedem benne, hogy valamennyire tudom az igazasogot.

Persze altalaban sejtem, hogy csak egy illuziot kergetek.

Mindenesetre a leallitott oldal megerosodve kezdi majd ujra a mukodeset, ebben biztos vagyok.

arta 2008.07.10. 17:07:37

Félreértés ne essék! Én örülök ennek a mocsoklap-eltűnésnek!!!!!!
Csak azért túldimenzionálni sem kell őket. Hülyék, fasiszták mindig voltak, mindig lesznek. Ez (is) egy ilyen ország. Abszurdisztán.

Lord_Cica (törölt) 2008.07.10. 17:15:10


Proszektura:

Erre nemrég leltem egy másik blogon, elvileg a kurucinfó szerkesztőit tartalmazza:

kurucwanted.blogspot.com/

Ez mennyire hiteles?

Mao elvtars 2008.07.10. 17:15:53

En ballibsi erzelmu (ne keverjuk az aktualis partok hazugsaguzemeivel) ember vagyok es sajnalom hogy bezart a kuruc.info.
Az egyik kedvenc humorlapom volt, mindig jokedvet okozott a szellemes szofordulatokkal ("arulo Zsidesz, Lopcsany stb). Minden lezeto szot el tudtak ugy ferditeni, hogy ertheto maradt a szoveg. Emellett igenis nem keves tenyfeltaro, amshol elhallgatott hirt kozoltek. A baj csak annyi volt hogy ugyanugy ott voltak az alaptalan ragalmazasok is, amelyek miatt nem lehetett eldonteni, hogy egy hir igaz-e vagy sem, illetve a kozvetlen, szemelyekre iranyulo uszitas (telefonszamok stb), amely konkretan felelemkeltest, idegen szoval terrorizmust jelent.
Ezzel egyutt is sajnalom hogy bezart.

dr. Kóser Malac™ (a legnagyobb demokrata civil)! 2008.07.10. 17:22:36

Lord_Cica: Mennyire hiteles? Amennyire elhihető, hogy az összes kurucos újságíró drogos és pedofil...

sourcerror 2008.07.10. 17:22:36

A cigánybűnözés szó nem politikailag korrekt. És a férfierőszak?
www.stop-ferfieroszak.hu/

dshk 2008.07.10. 17:22:37

DeMarco: "picit" offtopic amit mondasz. Az életbe is belehal mindenki. Amúgy nem műveltek semmit az egészségüggyel, ugyanolyan katasztrófa maradt amilyen az elmúlt 20 évben volt.

Na jó, az ennivaló jobb lett. Ennyit sikerült elérnie a magyar politikusoknak a rendszerváltás óta.

midnight coder 2008.07.10. 17:23:19

A hazai liberalizmusban a szólásszabadság definíciója: nekem jogom van elmondani a véleményemet, mindenki másnak kuss.

Avraham NetJézus (törölt) · http://tinyurl.com/a-zsido-valosag 2008.07.10. 17:26:26

dshk:

Az ennivaló sem lett jobb. Sokkal szarabb lett és ami régen nem volt, na annak is érdemes megnézni a tartalmát...

Vagy neked bejön a tapétaragasztós gyümölcslé meg a porráomló kenyér?

arta 2008.07.10. 17:29:32

Avraham!

Nem velem kell megvívnod... Egy oldalon állunk, én talán csak optimistább meg tán' öregebb vagyok:-)
És nyugi:
mi vagyunk többen.

Archenemy 2008.07.10. 17:34:47

"A cigánybűnözés szó nem politikailag korrekt. "

Inkább a beidézett cikkre reagálj, te politikailag korrekt. Segítségképpen idemásolom:

Megjelent: Belügyi Szemle, 1999/7-8.
Forrás: RomaPage
www.cipp.hu/read.php?frm_id=5848500946
"
Végezetül

Az empirikus adatokat összefoglalva elmondható, hogy a romaság — a definíciós és módszertani bizonytalanságoktól függetlenül — példátlan mértékben felülreprezentált a börtönnépességben. A (szakmai) köztudatban élõ becslések azonban (60-80%) túlzónak bizonyultak. Elfogadva Kemény István nemrégiben publikált becslését (Kemény, Magyar Tudomány, 1997/6.), miszerint a magyar lakosság kb. 4,5%-a roma, ehhez képest a börtönlakók közt a cigányok aránya (adataink alapján), minimális becslés szerint is több mint hatszoros (30%), reálisan nyolcszoros (40% körül) eltérést mutat az országos arányhoz képest. A létezõ legkonzervatívabb becslés szerint is (amely szerint a cigányság létszáma országosan egymillió körül van, a börtönlakóknak pedig kb. harmada roma) a szabad és a rab romák közötti szorzó több mint háromszoros.
"

Deak Tamas · http://valtozomult.blog.hu 2008.07.10. 17:38:46

Azt mondjuk tunni kéne ám, hogy a "temetni jöttem, nem dicsérni..." idézet valójában miről szól. Merthogy pont nem arról, amire a cikkiró szeretné hogy szóljon.

Archenemy 2008.07.10. 17:39:53

Deak Tamas:
Ez nem az egyetlen hiba a bevezetésben :p

Archenemy 2008.07.10. 17:41:51

Vegyük ezt pl:

"hiszen azért Cézár mégis csak egy egész várost – méghozzá Rómát – égette porig annak idején"

Ezen jót kacarásztunk :p

Reggie 2008.07.10. 17:55:57

„Tudjátok, én akkor is saját nevemben írtam, amikor ti még drága tesókáim, egy zsidóviccet sem mertetek elsütni, nem hogy a farkatokat. Már mint a pelenkában...”

Hat ennyire vagy kepes. En a helyedben ezt nem raktam volna ki mert teged minosit. Bar lehet hogy te nagyfiunak erzed magad tole, de az emberek balfasznak neznek...

KopaszMercis 2008.07.10. 17:56:09

Nem banom, hogy ennek az MSZP altal penzelt baromsagnak vege. Jobb igy a vilag a kurucinfo nelkul...

min0rity r3port · http://m0r3.blog.hu 2008.07.10. 18:08:11

Látom itt is egymásra lelt mi együvé tartozik...

Hercegnő88 (törölt) 2008.07.10. 18:09:59

Tény,h a kurucinfó rengeteg gusztustalanságot írt le,uszított,persze névtelenül,mert féltek a felelősségrevonástól.De az tény,h amiket a cigányokról írtak,azok igazak.Nem is bánom h volt egy oldal ahol bemutattak a lehető legtöbb cigánybűnözéssel kapcsolatos cikket,amiket a média nem mert.De az,h tagadják pl a holokausztot,na az már undorító!!!szóval visszavehetnek a kurucok az arcukból...

KopaszMercis 2008.07.10. 18:17:38

archenemy: latod egy ilyen oldalt meg meg is nezne az ember, ha nem azok a tesibol felmentet testi fogyatekos magyargardasok fasz logoja viritana az ember arcaba...

pfuj.. ezek az MSZP altal penzelt degeneraltak mikor fognak eltunni a fold szinerol... mint a kurucinfo :)

Avraham NetJézus (törölt) · http://tinyurl.com/a-zsido-valosag 2008.07.10. 18:18:11

Hercegnő88:

Kurucék nem tagadták a holokausztot. Amiről ott szó volt az a holokausztipar és annak hazugságai voltak (lásd áldozatok száma, helyszínek, eszközök, módszerek). Ha te is utánaolvasol ezeknek, garantálom, hogy találsz egy-két ellentmondást.

Archenemy 2008.07.10. 18:23:31

"latod egy ilyen oldalt meg meg is nezne az ember, ha nem azok a tesibol felmentet testi fogyatekos magyargardasok fasz logoja viritana az ember arcaba..."

Azzal kapcsolatban nincs álláspontom. Engem ez a "tetvesbüdöscigányok dögöjjetekmeg" retorika zavar benne. Ha visszafogottabb, hangsúlyozottan nem rasszista, de nem is álságosan PC oldal lenne, jobb lenne. De hát ilyen van, ha nem tetszik, lehet jobbat csinálni.

KopaszMercis 2008.07.10. 18:24:12

WetJezus:
"Ha te is utánaolvasol ezeknek, garantálom, hogy találsz egy-két ellentmondást."

Ezt most pont ugy mondtad, mintha a holokauszttagadok sosem keverednenek ellentmondasba...
nem attol lesz igazad, mert a masik oldalon is vannak hozzad hasonlo kamuzo fasztarisznyak =)

kurucinfoek mszp-s bohocok .. koncentracios taborba veluk :)

KopaszMercis 2008.07.10. 18:25:58

Nem lehet, mert nem tudok a tortenelem szemetdombjara valo eszmekkel foglalkozni...

a ciganyok nem azert bunoznek mert kicsit erosebbek a pigmentek a borukben, hanem azert mert szar korulmenyek kozott szar csaladban nonek fel, es nekik igy mukodik, mert gyarlo faszszopok mint akarki mas.. es azok akiket karositanak, meg nem megszuntetni akarjak ezt a folyamatot jo magyar modjara, hanem a geciben forogni es hisztizni es nyafogni. Ha valakit zavarna a ciganybunozes, akkor iskolaba zaratna az osszes ciganygyereket.. nem pedig felvonolosdit jatszana

Bukowszky · http://bukowszky.blog.hu 2008.07.10. 18:27:42

ez mind szép és jó, a kurucinfó valóban alpári volt. de téged, proszektúra, basszon seggbe tizenhat kancigány hazafelé menet és majd megtudod, mi a magyar valóság.

KopaszMercis 2008.07.10. 18:30:43

frusztraltowszky:
szedd mar be a ritalint kiccsavo.. higgadj le te degeneralt cigany te... ha mar paraszt vagy legy paraszt viccesen. Van eleg mocsok szar az interneten nem hianyzik a te fogalmatlan humortalan kopesed a kozosbe.

Bukowszky · http://bukowszky.blog.hu 2008.07.10. 18:34:07

már megint az irodában lógatod a lábad?

KopaszMercis 2008.07.10. 18:35:15

Bokwszky:
hozzad meg ki szolt?

Archenemy 2008.07.10. 18:38:34

"a ciganyok nem azert bunoznek mert kicsit erosebbek a pigmentek a borukben, hanem azert mert szar korulmenyek kozott szar csaladban nonek fel"

Így van.

"Ha valakit zavarna a ciganybunozes, akkor iskolaba zaratna az osszes ciganygyereket"

Orbánék pl. a CSP-t iskolába járáshoz kötötték. Tanár ismerős szerint hasznos volt, mert egyszercsak elkezdtek bejárni a cigók.
Ballibék eltörölték persze azonnal.

KopaszMercis 2008.07.10. 18:43:35

Archenemy: na orulok, hogy az orban kormany legalabb 1 valamit csinalt ami nem volt baromsag =)

4 ev alatt nem is rossz.. mindenesetre azert az ember elvarja az egyik ciganytol hogy a masiknak segitsen, szal megsem merem ezt annyira az Orban kormany javara irni. KB olyan, mintha megdicsernenk a Gyurcsanyt, hogy a haverjainak kozbeszerzik a megbizasokat :)

Komolyraforditva a szot, szerintem a kezdemenyezes jo, de ezeknek ilyen benntlakasos neveles kene, mert hiaba megy el suliba ha csak azert van ott h ne hianyozzon... meg ordibal az oran oda szarik a sarokba masoknak elrontja az orat.. ha meg arra koltenek penzt akkor miert nem a magyar gyerekekre.. szal felmegoldas 22-es csapdaja stb.

Archenemy 2008.07.10. 18:55:10

Nyilvánvalóan segíteni lehet úgy is, hogy halat adsz, meg úgy is, hogy halászni tanítasz...

Valóban nehéz jó megoldást találni, meg az a baj, hogy úgy látjuk, akarat sem nagyon van rá. Aztán majd lehet náciveszély miatt sírni, ha a cigányprogramja miatt kerül be a jobbik.

Egyébként nemtom tudod-e, azért lesz idén aszály, mert a náciorbáncigány szőlőbányái elszívják a vizet.

execute 2008.07.10. 19:06:02

Proszektúra! Kurvára szánalmas a levelezésed. Ha annyira akarnád tudni kik csinálják a kurucot, akkor csak használod kéne a google-t, (kurucwanted blog) persze ahhoz lusta vagy... (vagy csak butuska?) Mellesleg a kurucosok kérdeztek tőled valamit, de te látványosan nem reagáltál... Újabb égés...

A nemlétező cigánybűnözést (és az undorító viselkedést) beszéld meg azokkal a vidéki kisiskolásokkal, akik a cigányaid miatt buszoznak nap mint nap más falu iskolájába. Bunkó szemét "liberálisok"...

Mellesleg a kettővel ezelőtti baromságodra is reagáltam, de nagyon bekussoltál.. Szeretetel várok valami épkézláb gondolatot erre:

proszektura.blog.hu/2008/07/08/ciganyveres_afaval

VJack · www.kormanyvalto.hu 2008.07.10. 19:11:03

A Kuruc.info az egyetlen valóban látogatott portál, ami kimondott olyan dolgokat, amit máshol agyonhallgatnak. A stílusukkal nem mindig értek egyet, néhány írás túl durva talán. És az index nem durva, a halom ordenáréságával? Stb. Azt gondolom, mindenki olvasson mindent, amit lehet, aztán majd mindenki levonja a tanulságot. A Kuruc.info írjon amit akar, ha nem találkozik senki véleményével, akkor el fog tűnni magától. Ha viszont sok ember véleményét tükrözi, igenis joga van létezni.
Már máshol is kérdeztem: Ha valamelyik cikkel volt a baj, miért nem azt támadták jogi úton? Mikor zárnak be ballib újságot bármi miatt is?

Hercegnő88 (törölt) 2008.07.10. 19:12:09

Avraham NetJézus!Én hiszek neked,bizonyára így van.De az,h mikor meghalt Heath Ledger,és ők azt írták erre,h "elpatkolt a buzi cowboy",a rohadt életbe,kik ezek a kurucosok,h ilyet megengednek maguknak?Mindenkinek szuverén joga eldönteni,h Ledgert jó színésznek tartotta-e,de ugyan ne gyalázzon már egy halott embert!!Arról nem beszélve,h nem volt buzi,csak eljátszotta!!Megnézném a tisztelt kuruc fejét,ha az ő egyik halottját gyalázná vki,ahhoz mit szólnának???(tudom ez más téma,de csak h lásd,bőven elvetette a sulykot az az oldal,nem hiába mondják,h Isten keze nem ver bottal!)

KopaszMercis 2008.07.10. 19:12:23

Archenemy:

en ugy tudtam hogy azert volt arviz az Orban Kormany alatt mert az Isten azokat teszi probara akik igazan kepesek nagyot alkotni.. ezt az aszalyos fejtegetest meg nem hallottam, de egy dojcsfürjtojás nyilatkozatba siman beer...

execute:
es hany sorstarsad ment el az en erveim mellett te buzi?
szerintem te is 3-szor 4-szer ugy hogy addig ne ugassal amig te is ugyanolyan budos kis csicska talaltgyerek vagy es ugyanugy viselkedsz

KopaszMercis 2008.07.10. 19:14:42

Vjack: a buzi felvonulasra is van igeny, sot a nemieroszakra, pedofiliara is nem is kicsi...

megis civilizalt ertelmes leny ugyanugy fintorog ezek hallatan.. mint ahogyan a kurucinfo miatt is.. arrol nem is beszelve hogy az egesz mellesleg mszp penzbol futott. Ettol meg aztan plane gaz...

hercegno88: ne stresszelj ezek a fogalmatlanok azt sem tudjak ki az a george carlin, hogy akarhatjak igy megfejteni a vilagot?

Eagle15 2008.07.10. 19:14:49

Viszágyűtt a kurucinfo a Devla vágdzsa meg, végünk ván! Á főnőkűnk Gyurcsányi elqurtá!

KopaszMercis 2008.07.10. 19:24:15

ja, ezek a legendak tartoznak meg a kedvenceim koze, ez a "a ciganyok felnek a kurucinfotol meg a magyar jardatol"

persze.. 15 zsebes cigany az egesz magyar jobboldalt szejjel kergetne a picsaba. gyava pocsok mind :)

VJack · www.kormanyvalto.hu 2008.07.10. 19:26:12

KopaszMercis, az írás nem tett. Ha valaki Kurucot olvas, és odadob valahová egy koktélt, azt majd a bíróság elszámoltatja. Tudtommal a Hannibal íróját sem feszítették még meg azért, ha valaki kannibalizmust rendezett otthon.
Más a szó és más a tett. A buzik meg felőlem vonuljanak nyugodtan fel, de tartsák be az utcán elfogadott normákat. A pedofília büntetendő, de ha valaki krimit ír pl. pedofil bűnözőről, az nem az.
Ha nem lett volna a Gyurcsány-félehazudozás, arrogancia, a kormány kezelné a problémákat, sosem lett volna a Kuruc.info ilyen olvasottságú, és én sem írogatnék hülyeségeket a blogokba, mert normális országban normális dolgokkal is tölthetné az ember az időt.

Archenemy 2008.07.10. 19:37:59

"15 zsebes cigany az egesz magyar jobboldalt szejjel kergetne a picsaba."

Ha meg naponta lenne cigányverés, gyanítom nem aztat mondanád, hogy "nah végre a magyar széljobb erőt mutat fel", hanem sírnál a fasisztaveszély miatt. Ez a "ha van sapka, azért köcsög, ha nincs, azért" hozzáállás flameléshez kiváló, vitára viszont alkalmatlan.

A kontrollálatlan trágár beszéd pedig betegség, kezeltesd.

VJack · www.kormanyvalto.hu 2008.07.10. 19:50:23

Egyébként elég csak a mostani Index főcímet nézni. Ha a Gárda kivonul, akkor a főcím a "Játék a tűzzel". Ott nem az agresszív cigány lesz kiemelve, hanem a "provokáló gárda". A melegfelvonulásnál viszont a szélsőjobb van megint kitéve és nem a provokáló melegek. Tehát a médiákban előre eldőlt, hogy ki a jó és ki a rossz, és az alapján súlyozzák a cikket, és nem a történések alapján. Mondjuk nem hiszem, hogy ezzel bárkinek újat mondtam volna.

Projectelf 2008.07.10. 20:08:33

Majd ha dr magyar elemért a nyílt utcán este kirabolják 3-an, majd ha dr magyar elemér fiát összeverik az iskolában pénzért, majd ha dr magyar elemér boltjából lopnak, háza elé szarnak és a családja kiírtásaval fenyegetik akkor kérném újraírni a "panaszlevelet". Ja és majd ha dr "magyar" elemért pofánrúgják március 15.-en mert kokárdát mert viselni akkor kérném hogy egy szót se szóljon. dr magyar elemér kisbetűvel, majd ha átlátja h mi folyik az országban akkor kérném h szót emeljen. Könnyű írkálni a rózsadombi lakásból vagy olyan környéken ahova nem ér el a "realitás", de biztosíthatom arról hogy amit a kuruc ír az nagyon is reális még ha nehéz is feldolgozni. És ha önt nem háborítja fel hogy a családját egyedül nevelő anya napi 10 órás munkával heti 6 nap 1 hónapban sokkal kevesebbet keres mint a 125 gyerekes iskolát se látott cigány, akkor nézzen magába.

Mikrobi 2008.07.10. 20:12:20

Hát, téged jól megszívattak, Magyar!:-)
De azt mondd meg, legalább nekünk, ne a főszerkesztő-helyettesnek: mit szólsz a gyalázatos bűncselekményekhez, a naponta ismétlődő kábellopásokhoz, a segélycsalásokhoz, és ahhoz, hogy mindezeket tényleg cigányok követik el?
Kérdezem ezt minden gyűlölködés nélkül, mert én nem tartozom a kuruc.info stábjához és a cigánybűnözésben megoldandó problémát látok, nem kiirtandó cigányokat.

Projectelf 2008.07.10. 20:26:58

Hogy oldanád meg? Ha eddig nem sikerült ( több 10 év ) akkor neked sikerülne? Ha szlovákiában, olaszországban, finnországban stb sem tudták akkor mit vársz? :)

Eagle15 2008.07.10. 20:51:57

Nem kiírtani kell a cigányokat, de nem is ösztönözni őket arra, hogy 40 gyereket csináljanak családonként. Ki a franc tud eltartani ennyi embert, akik úgy szaporodnak, mint az egerek?

flugi_ · http://fundi.blog.hu/ 2008.07.10. 21:02:32

kár ennyire igénytelenül és ilyen indulatosan kikelni akár jó ügyért is, mert komolytalan a vége.

DeMarco 2008.07.10. 21:38:48

VJack: Maximálisan egyetértek veled. Örülök, hogy te is így látod a dolgokat. Kezdtem nagyon egyedül érezni magam.. :-))

blás.hun2010=murderer 2,3-atm thief 7 year (törölt 2008.07.10. 21:54:20

"egy szerencsétlen népcsoportot bűnbakká tenni"

Köszönjük demagóg Proszektúra Emese!

Mondom ezt úgy ,hogy nem értek egyet a kuruc.info "módszereivel".Semmivel sem kerültél magasabb szintre náluk...hidd azt,nyugodtan,legyél elégedett magaddal,ügyes vagy nagyon.

execute 2008.07.10. 22:11:05

KopaszMercis!

A cigóid csak a védtelenek ellen kemények. Olyanok mint te.
Keress rá picim a google-val az Erdőtelki esetre.("Könnyű Károlya esete) Akkor még nem volt gárda. Csak lement pár kopasz és tettek egy sétát. A cigányaid meg menekültek... Gyáva férgek ezek, ha nem öregasszonyok torkát kell elvágni.

Eleg_Volt_a_hazaarulasbol! · http://ciganybunozes.blog.hu 2008.07.10. 22:41:46

silany egy iras. mit szolnal, ha azt mondanam, hogy blogiras helyett olvass. konyvet. okosodsz tole. esetleg romai tortenelmet. az is erdekes.

szerencsetlen...

szeloka 2008.07.10. 22:52:42

Mindenkit beperelek.

koji lijek trebate? 2008.07.10. 23:29:25

kurvára idegesít, ha valaki leszarja a proper nyelvhasználatot. NEKEM szabad, mert én zseni vagyok, de aki nem én vagyok, az a sok olvasás és rejszolás helyett inkább írjon, és talán egyszer... ki tudja... plusz dinin&others "maybe one day you can shake my hand on the planet Hollywood". használjatok nagybetűt es ekezetet vazze asztajállom (sic.). banda.

ami meg a kurucot meg az ilyen faszságokat illeti - nem egyértelmű, hogy mindez a szolgálatok bábjátéka volt? hülyegyerekeknek? aranyos. hev e brék, hev e kitket.

juanhu 2008.07.10. 23:38:10

Kár temetni a kurucinfot, teljesen nyilvánvaló, hogy nem végleges a dolog. Vagy ök, más szerveren, vagy mások más cimen de folytatni fogják.

Mert nem az ok lett megszüntetve, ami miatt létrejött az az oldal.

dark future · http://www.andocsek.hu 2008.07.10. 23:41:43

Kedves postoló, látszik, hogy kemény csóka vagy, jól megaszontad nekik. Köszönjük, hogy megosztottad velünk ezt az emelkedett színvonalú levélváltást. Sok ilyet még!

Rövidebben: ...
:-)

b-max 2008.07.11. 00:24:51

Lol, megy megint a Kuruc.info ...

juanhu 2008.07.11. 00:32:35

Tényleg... nem is gondoltam, hogy ilyen hamar bejön, amit irtam :)

Ecoer 2008.07.11. 00:35:13

Épp délután írtam, hogy korai lesz az öröm, meg felesleges is...
A blog írójának meg javslom gondolkozzon el a hozzászólásokon, bár túl nagy szellemi teljesítményt nem várok el az írása alapján.

execute 2008.07.11. 01:15:29

A KURUC ÚJRA MEGY!

Gyorsabb, biztonságosabb szerveren. Köszönjük buta liberók! :-)
Ezzel az akcióval csak azt értétek el, hogy mindenki hallhatott a kuruc.info-ról. (eddig igyekeztetek eltitkolni a létét) Köszi az ingyenreklámot! Köszi a gyorsabb szervert!

Első írásukban máris leleplezték az uborkavédő idős bácsit rágalmazó rendőrséget, akik azt terjesztették róla, hogy nem is tett feljelentést a sorozatos lopások miatt.

Proszektúra! Neked meg köszönet ezért a posztért. Mentalistának ne menj el az Uri Geller showba. :-)

atleta.hu · http://www.atleta.hu 2008.07.11. 03:22:20

Na ide is bekopipesztelem a reakciore ment hsz-t. Nem hogy nem volt torvenyserto amit az amcsi szolgaltato csinalt, de a rinyalas ellenere teljesen pontosan a weboldalukon kozzetett szolgaltatasi felteteleknek megfeleloen jartak el. Ezt nyilvan elolvashattak volna a kurucok elore, de akar utolag is. Bar a rajongotabor biztos nem nez utana. Szoval:

[...]Viszont okorsegeket irogatnak, meg vinnyognak egy szolgaltatonak, hogy hadd vasarolhassanak tovabbra is toluk :). 'Ha nem kapcsoljak vissza a szerverunket, akkor szolunk a kepviselonknek' Hat ez tobb mint vicces. :) Raadasul nem olvastak el a szerzodesi felteteleket rendesen:

"Terrorist Websites: SoftLayer prohibits the use of dedicated services for the hosting of terrorist related websites. This includes sites advocating human violence and hate crimes based upon religion, ethnicity, or country of origin."

Ez magyarul igy hangzik - de elobb nagy levegot kell am venni, mert akinel az elso mondat kiveri a biztit az ugyanugy nem fogja erteni hogy miert (illetve hogy jogosan) rugtak ki oket, mint a kurucok. Tehat:

"Terrorista weboldalak: a SoftLayer nem ehgedelyezi, hogy a dedikalt szolgaltatast (szervert) terrorizmussal kapcsolatos weboldalak publikalasara hasznaljak. Ez magaban foglalja az emberi eroszakot, es a vallasi, etnikai es szarmazasi alapu gyuloletkeltest hirdeto oldalakat is."

Es hat a masodik mondat a lenyeg. Azt meg azert csak nem vitatjak a kurucok. Hulyen nezne ki. Valoban, idetlenseg, hogy terrorizmussal kezdodik a kitetel, de igazabol az a lenyeg, hogy a felsorolt dolgokert kivaghatjak a kedves ugyfelet.

EÖ (törölt) 2008.07.11. 07:52:07

dübörög a kuruc
szerintem hamarosan megjelenik ez a blog is nem kifejezetten pozitív kontextusban...

bloodhound v2.0 2008.07.11. 08:11:01

tegnap írtam több kommentet is, több poszthoz is - nem gondolom, hogy mocskolódó, vagy kimoderálásra szorulóak voltak, de mégsem jelent meg egy sem.
why?

Avraham NetJézus (törölt) · http://tinyurl.com/a-zsido-valosag 2008.07.11. 08:24:05

atleta.hu:

Tanulj akkor még egy kis angolt utána fuss neki mégegyszer ;-)

movhu 2008.07.11. 08:54:23

Mintha már tegnap megmondtam volna a post után, hogy még nem temetném...lekapcsolni site-ot az internet világában?
Jó kis ingyenreklámot adott nekik, ezután 2-3-szor annyi ember olvasassa, olyanok is, akik eddig nem is hallottak róla. Ne is beszéljünk arról, hogy most már politikailag üldözöttek is, és nem is a jog, hanem a kapcsolatok ezsközével.
Abszurdisztánban aztán értenek hozzá :)

Pszt! 2008.07.11. 08:57:17

Megdöbentő!
Szinte hihetetlen!

Most kaptam a fülest, a kurucinfo-t magyarországi, zsidó és cigányszervezetek pénzelik. Úgymond "befektetésként", mivelhogy nagyságrendekkel több pénzt kapnak a védelmükre, ha valós a fenyegetettségük.

Azért megnézném a bakancsos hőzöngők pofáját, mikor rádöbbennk, hogy imádott weboldaluk igazából kinek az érdekeit szolgálja. Hö-hö-hö.....

Részletek később!

movhu 2008.07.11. 08:58:29

Arról ne is beszéljünk, hogy most sikerült sokkal jobb helyre rakni a szervert, elég megnézni egy traceroute-ot vagy a RIPE adatbázist...

tra lala 2008.07.11. 09:02:39

Atléta tud angolul. Nem kell belekötni csak azért, mert nem tetszik amit mond..

Arra viszont kiváncsi leszek, hogy az index címlapon lesz-e kint olyan blog is 1 napon kersztül, amibe azt mondják, hogy visszatért a kuruc:)
Ha egyszer elkezdenék -bármiről- blogolni, akkor valamelyik bejegyzésben tuti tomcatet vagy a kurucot szidnám, mert akkor az index is felkarol és hamar megnő az ismertségem:)
Kezd olyan érzésem lenni, hogy sokan szarnak az egészre, de csak így tudnak látogatókat szerezni a blogjukra..

Eagle15 2008.07.11. 09:05:51

Röhej ez az egész, jáccadoznak az emberek. Kimennek höbörögni a buzi felvonulásra, ordibálnak és megnyugodva hazamennek. A romák üldözve vannak, mert nem tetszik, hogy lopnak stb. Közben nagy szarban az ország, aki dolgozik annak a béka seggge alatt van az életszínvonala. Persze vannak akik nagy pénzeket nyulnak le, azok nem höbörögnak, hanem kussolnak. A kurucinfo tépi a száját, az is lehet, hogy provokáció az egész. Ha ezt az egész cirkuszt az ember végiggondolja, még az élettől is elmegy a kedve.

salvia 2008.07.11. 09:11:27

Kuruc élt, Kuruc él, Kuruc élni fog!!!!

Sárkány ellen sárkányfű
Cigány ellen bőrfejű
Babók ellen magyarok
éljenek a kurucok!

Pók · http://poooOOoook.blog.hu 2008.07.11. 09:14:59

Ajaj, ezt kár volt. Először is, normális böngésző alól "Temetni jöttem, nem" a bejegyzés címe, ami azért annyira nem nagyon értelmes. Másodszor, ott van a már említett kis probléma a Shakespeare-idézettel. Harmadszor, ott egy hihetetlen csúsztatás, hogy hirtelen egy "másik Caesar", a jóval később élt Nero bűneit veszitek elő Julius Caesar kapcsán, ráadásul ma már nagyjából mindenki sejti, hogy Nero sohasem gyújtotta fel Rómát. Utána jön a klassz kitétel, miszerint a kuruc.info gyújtogatott, vagy ha nem, akkor is majdnem. Remélem, ezzel nem a baloldal publicisztikai módszereiből akartok ízelítőt adni.

Plusz nagystílű dolog a szólásszabadság sárba tiprásán örömtáncot lejteni. Én utálnám, ha egy számomra gyűlöletes honlap azért szűnne meg, mert nevetséges indokokra hivatkozva (terrorizmus és gyűlölet-bűntettek, azaz fizikai erőszak) bezáratnák őket.

De nagyon jellemző a baloldalra, hogy az általuk másokon számonkért szép liberális eszméket valahogy ők nem nagyon teszik magukévá – kivéve, ha épp saját magukat kell tolerálni. Lásd Révész Máriusz megveretésén való poénkodást.

Szégyen ez a cikk. És vicces is, mert a kuruc.info, amit e bejegyzésnek köszönhetően most hosszú hónapok óta először megint meglátogattam egy fél perc erejéig, működik. És gondolom, köszöni nektek az ingyenreklámot. (Nem is hallottam az egész botrányról mostanáig.)

Egyébként a cigány bűnözés tagadása nem segít. Csak megjegyeztem. De persze egyáltalán nem támogatom a kuruc.info primitív rasszizmusát. Csak épp úgy látszik, hozzájuk hasonló jelenségek fogják felütni a fejüket, ha bizonyos kérdéseket tartósan a szőnyeg alá söprünk.

karnagyúr 2008.07.11. 09:22:44

Ha már visszajött a kuruc.info, itt egy link, amit a múltkor kértél tőlem - hogy tudniillik, bizonyos közösségi oldalak tele vannak szélsőséges magyarellenes szövegekkel (megyek magyart ölni)...
Íme:
kuruc.info/r/35/22868/

Avraham NetJézus (törölt) · http://tinyurl.com/a-zsido-valosag 2008.07.11. 09:23:05

Terrorist Websites: SoftLayer prohibits the use of dedicated services for the hosting of terrorist related websites. This includes sites advocating human violence and hate crimes based upon religion, ethnicity, or country of origin."

Terrorista weboldalak: a Softlayer nem engedélyezi, hogy a szóbanforgó szolgáltatást terroristákkal kapcsolatos weboldalak tárolására használják. Ebben beleértendőek azok a weboldalak amelyek az emberi erőszakot és a vallás-, etnikum- és származási hely alapján történő bűncselekményeket népszerűsítik, hirdetik.

Eagle15 2008.07.11. 09:24:17

Olvasom a betíltott kurucinfót és sírok a röhögéstől....!!!

tra lala 2008.07.11. 09:26:55

Avraham NetJézus és mi a különbség a két fordítás között? Máshogy tagoltad a mondatokat?:)

min0rity r3port · http://m0r3.blog.hu 2008.07.11. 09:28:43

"nem értek egyet azzal, amit mondasz, de küzdök azért, hogy elmondhasd" hol vannak már a tetszetős szavak... kérdés, miért egyedül a "terroristák" (szerintem csak cigányellenes és antiszemita) nyomatták a Rogán Tónit kipában... hol volt a szabad média?

min0rity r3port · http://m0r3.blog.hu 2008.07.11. 09:30:41

(terrorista mondjuk inkább Gergényi a szopásgátlós szadifiúkkal, meg Kuncze a mártíriuszozással)

Avraham NetJézus (törölt) · http://tinyurl.com/a-zsido-valosag 2008.07.11. 09:31:04

tibii:

gyűlöletkeltés =/= bűncselekméynek elkövetésének népszerűsítése

Pók · http://poooOOoook.blog.hu 2008.07.11. 09:44:28

Hate crime: nem gyűlöletkeltés, hanem gyűlölet-bűncselekmény. Azaz etnikai, származási stb. okok miatt elkövetett bűncselekmény, pl. erőszak, fenyegetés stb.

Pók · http://poooOOoook.blog.hu 2008.07.11. 09:45:46

Ha a kuruc.info felbújtott gyűlölet-bűncselekményre, akkor jogosan dobta ki a szolgáltató. Ha nem, akkor nem. Valaki rendelkezik itt a kellő jogi és egyéb ismeretekkel, hogy ezt eldöntse?

Archenemy 2008.07.11. 13:31:00

Ezt az alattomos átírást az elején... Teljesen nyilvánvaló volt, hogy azt hitted, Julius Caesar gyújtotta fel Rómát, most meg átírtad, hogy "ááá, én nem arra a cézárra gondoltam...." :p

Pók: az eredeti cikkben nem volt ott a Nero-s kitétel, csak a közröhely hatására lett odaírva.

Archenemy 2008.07.11. 13:41:50

"
ANTONIUS
Barátaim, rómaiak, földieim,
Figyeljetek rám.
Temetni jöttem Caesart, nem dicsérni,
A rossz, mit ember tesz, tuléli őt;
A jó gyakorta sírba száll vele.
Ez legyen Caesar sorsa is. A nemes
Brutus mondá, hogy Caesar nagyra vágyott:
Ha ez való, úgy súlyos bűne volt,
És Caesar érte súlyosan lakolt meg.
Most Brutus engedvén s a többiek
(S Brutus derék, becsületes férfiú,
S a többi is mind, mind becsűletes),
Jövök beszélni holt Caesar fölött.
Barátom volt ő, hozzám hű s igaz.
De Brutus mondja, hogy nagyokra tört,
S Brutus derék, becsületes férfiú.
Rómába ő sok foglyokat hozott;
Váltságuk a közkincstárt gazdagítá:
Ez nagyravágyását jelenti-e?
Szegény ha jajdult, Caesar sírt vele;
A nagyravágyásnak nem íly szelíd
Anyagból kéne szerkesztetve lenni:
De Brutus mondja, hogy nagyokra tört:
S Brutus becses, derék egy férfiú.
Láttátok a Lupercal ünnepen,
Háromszor nyújtám a koronát neki,
S ő visszatolta. És ez nagyravágyás?
De Brutus mondja, hogy nagyokra tört,
S bizonnyal ő derék egy férfiú.
Nem szólok én, hogy Brutusnak beszédét
Cáfoljam: azt mondom csak, mit tudok.
Mind kedvelétek őt és volt miért:
Mi tilthat el most érte sírnotok?
Vadállatokba szöktél, ó, itélet,
S az ember ész nélkül maradt! Türelmet!
Caesarral szívem ott a gyászpadon van:
Pihennem kell, míg hozzám visszatér.
"

szpal 2008.07.11. 13:54:32

szép, mondhatom, kimoderáltak...
de végülis igazam lett, ismét megy a kurucinfó.

Azért örülök, hogy az ügyvéd úr utánanézett a dolgoknak, hogy melyik cézár is égette fel Rómát.

m_tron 2008.07.11. 15:09:20

mûködik a kuruc :)

bubastis 2008.07.11. 16:54:26

Furcsa. Nem értem. Kinek van ma Magyarországon annyi hatalma, hogy befolyásoljon egy amerikai céget a szólásszabadság korlátozására?... Omladozik már Amerika is :) Mikor lesz Magyarországon szólásszabadság? Akármilyen ellenszenves valakinek, nem a kurucinfó beszűntetésekor. Szerintem legalább akkora gyalázat a baloldalon felfújni a pitiáner provokációkat, hogy eltereljék a figyelmet az ország komoly problémáiról és saját inkompetenciájukról. Nézzétek meg a gyurcsány-bakikat videóba gyűjtő oldalt, nem egy nagy eresztés, de elgondolkodtató. Tényleg ilyen ország vagyunk? Tényleg ilyen miniszterelnök kell nekünk?

execute 2008.07.11. 19:58:20

PROSZEKTÚRA!!

KIKERÜLTÉL A KURUC CÍMLAPJÁRA!

RAJTAD RÖHÖG AZ ÖSSZES OLVASÓ.

kuruc.info/r/1/26925/

És lehozták a neved is...

Projectelf 2008.07.11. 20:10:20

Magyar Ungár Elemér :)

TD223 2008.07.11. 21:22:37

Ez nagyon idióta egy író. Tomcat nyilvánosan "működik" és láthatjuk, hogy a zsaruk és az ügyészség mennyire kedvesek vele. Hülye lenne a "rendszer ellensége" kijönni és átadni magát a cionista, magyarellenes hatalomnak.

Proszektura · http://proszektura.blog.hu 2008.07.11. 21:35:30


Tényleg visszajött a Kurucinfo?
Akkor a temetés elhalasztva.

Tzimisce · http://tzimisce.blog.hu 2008.07.12. 01:44:09

Érdekes módon Tomcat a meleg ellentüntetésen is bejelentette, hogy ők nem dobálni meg harcolni jöttek. Aki azt akar menjen a Budaházyhoz. Szerintem Tomcat-et nem hurcolták meg, mindig szépen megkapta a bírságait ha szabálysértést követett el.

marosy 2008.07.12. 09:49:56

Kissé korán temmette a Kuruc.info-t, Dr. Magyar Elemér!
A századfordulón a zsidók előszeretettel vették fel a "Magyar" nevet, álcázva ezzel származásukat.

És még Ön ír álnévről...

Kiváncsi lennék apai dédapja családi nevére.

Üdvözletem.

Csak mondom... 2008.07.17. 11:23:55

Egy párszor néztem meg kíváncsiságból a Kurucinfo portált és nem tetszett amit láttam. Semmilyen elvi közösséget nem vállalok a Kurucinfo által képviselt nézetekkel. Nem értek velük egyet, nem értem őket, számomra egy durva, embertelen rémálom amit felém kommunikáltak.

De meglepődtem, mikor a hírekben meghallottam hogy elnémították őket. Ki és milyen jogon veszi a bátorságot ahhoz, hogy bárki szólásszabadságát korlátozza? Ez cenzúra a javából barátaim! Kicsit groteszk érzés, hogy tőlem ideológiailag távol álló, teljesen más beállítottságú embereket védek ezzel a posttal, de őket ugyanazok a jogok illetik meg, mint bárki mást. Aki nem így gondolja, az a cenzúra intézményét legitimizálja, így semmilyen jogot nem formálhat arra, hogy a saját véleményét szabadon kinyilatkoztassa. Hiszen vannak bőven akik pont vele nem értenek egyet. Hmm?

Voltak emberek, akik azzal vádolták (részletkérdés hogy vélten vagy valósan) a Kurucinfot, hogy kirekesztő. Aztán ezek az emberek megoldották ezt azzal, hogy kirekesztették a Kurucinfot. Gratulálok!

Csak mondom...

anticommy 2008.08.05. 23:21:45

Te kis takonygerincű:)
Szar ügy lehet, ha hozzád vágják az igazságot. Igen, igen... Vinnyogsz, nyavalyogsz a rózsadombi villádban (vagy hasonló helyen), felveszed a pártkasszából a fizut meg a jutalmat és ideböfögsz egy jókorát. És bezsebeled kuncze, horn, gyurcsány meg lendvai pajtásoktól a vállonveregetést!
Nyavalyogtál s megkaptad a magadét, most meg (a tisztességtelenségedben megsértett) egod bosszúért liheg.
Szánalmas vagy, és egy darab trotty. Semmi több.
A nevedet meg változtasd meg (bár nem hinném, hogy Magyar lenne a neved), mert nem illik hozzád. Szaros, ostoba, segg kis provokátor vagy, jelentéktelen nímand, egy zsindexről szalajtott nemzetáruló fostalicska:)
Akár el is takarodhatnál innen... tudod, a főnököd mondta, a gyurcsány fletó, az őszödi böszme.
Te kis segg! Lehet, hogy a kuruc.info ideiglenesen hallgat, de nézz körül, te, te isten állatkertje, hány hasonló lap van még?:) S azokra sok-sokezren kíváncsiak, míg a tiedre, te kis segg, párszázan... én is kioktatlak, te kis izgága faszparaszt, aztán nem jövök többet. A hülyeségeidet meg mondhatod a magadfajta csürhének, akiknek semmi eszük nincs már, mert szétszívták az agyukat...
Látod már, mekora csíra vagy? Gondolod, ha hangosan üvöltesz, valaki komolyan vesz? A saját fajtársaid is elfordulnak és köpnek egyet (a tisztességes zsidó honfitársaimra gondolok itt, bár ők nem egy faj veled/veletek), hát mit akarsz, te, te szerencsétlen magyartarka marha??? Ki vesz komolyan? Pár rasztafrizurás, drogos, horpadtizmú kis buzigyerek? Vagy a 168 óra írni se tudó szutykai? Vagy a népszava nevű okádék (közpénzből fizetett) dögkeselyűi? Hát, ha neked ez kell, nesze...
Örömködj a kuruc hallgatásán, te díszbarom, aztán nézz körül kicsit:) Nem, nem fogtok nyerni, kisbarátom... ha a fejed tetejére állsz akkor se. Avagy keserű győzelem lesz az a magadfajtának... kell neked folyton rettegésben élned? Kell? Végigszarnod ijedtedben egy szürkés sikátort? Igen? Akkor csak folytasd... eléred vele.
Lehetne békében élni, normálisan - de a szélsőséges, a rasszista, a NÁCI ÁLLAT TE VAGY - MEG A SZAROS TÁRSAID, te szánalmas féreg. Még akor is, ha nincs agyad ezt felfogni, te kis segg:)
Na jóccak. Masztizz egyet Ehud Barak képére, gondolom, másra nem áll fel:)

Kurva-Élet.hu 2008.10.22. 09:10:08

Hajrá zsidó Magyarorszrág , cigány putrival körítve ,selejtes beteg retkes emberekkel. Szép látvány az országotok, siralmas, ahol a zsidó megtelepszik és a cigány abból a nemzetből nem lesz semmi, csak egy nagyon nagy kupac SZAR . Jó nektek elvagytok minden reggelre egy két megerőszakolt gyermekkel, elvágott földlakó tetemével élvezitek a társadalmatok fergeteges mivoltát.

Dögöljetek bele a saját szarotokba Szocliberális-Zsig-Cig Balfaszok.

Lopjatok,öljetek , tegyétek tönkre ami még van, vagy hordjátok szét nyomorultak , nektek ez a véretekben van , szép jövő építgetést!

molaris 2008.10.22. 13:26:04

Vajon mikor látta orvos az előttem írót?
süti beállítások módosítása