Proszektúra

A halott magyar demokrácia kerül boncasztalra. A szike sem jobbra, sem balra nem vág mélyebben. A boncmester mindenhez ugyanazzal a kérlelhetetlen egyenességgel közelít.

Friss kommentek

  • tireless treehugger: Lucyt és mollyt ne kombináld. Vagy vagy. Mert ez lesz a vége. (2019.03.31. 11:50)
  • Ménár Atya: szerintem van egy szabály,mint minden intézményben. Ezt be kell tartani, ettől még nem bűnös vagy ... (2018.10.10. 18:44) Orwell 2018
  • szekertabor: Szögezzük le, előzetesben lenni nem jó. Amennyiben nem sikerül bizonyítani Czeglédy Csaba bűnösség... (2018.10.10. 10:09) Orwell 2018
  • Utolsó 20

Friss topikok

  • tireless treehugger: Lucyt és mollyt ne kombináld. Vagy vagy. Mert ez lesz a vége. (2019.03.31. 11:50)
  • Ménár Atya: szerintem van egy szabály,mint minden intézményben. Ezt be kell tartani, ettől még nem bűnös vagy ... (2018.10.10. 18:44) Orwell 2018
  • Bravehearth: @chrisred: "Nálam a magyarázat a tényekre épülő érvelés, és nem az, ha leírják ugyanazt a megalapo... (2018.09.18. 16:16) Orbán, az új erők hőse
  • ⲘⲁⲭѴⲁl ⲂⲓrⲥⲁⲘⲁⲛ ⲔöⲍÍró: @chrisred: A szárdok megszűntek? A németek megszűntek Saarland csatlakozásával? (2018.09.18. 07:08) Nemzeti hazafias nevelés
  • G. Nagy László: Ezt azért nem hozta le az Index... Csodálom, hogy a mostanit igen. (2018.09.14. 12:23) Gyurcsány megint hazudik

Eltűntek

2008.09.18. 14:38 | Proszektura | 41 komment

Címkék: eltűnt erika balogh aszód hatva

Egy közeli rokonunk, ismerősünk váratlan és rejtélyes eltűnése valójában többnyire nagyobb megrázkódtatás, mint, ha a halálhíréről értesülnénk. Szeretteink halálának bizonyossága szörnyű érzés, de mégis végleges lezárása egy adott személyhez fűződő viszonyunknak. Előbb-utóbb kényszerűen tudomásul vesszük, belenyugszunk, hiszen tudjuk ő már nem fog visszajönni. Az eltűntek visszatérésében azonban mindig lehet reménykedni, akár húsz év multán is.

A legszörnyűbb azonban mégis az, amikor ismeretlen körülmények között meghal valakink, s soha nem tudjuk meg az igazat, mi történt vele. Egy balassagyarmati alig negyven kilós diáklány, Balogh Erika szeptember 15-én Hatvan és Aszód között kizuhant a vonatból. A hivatalos verzió szerint a lány percekkel a szerelvény Aszódra érkezése előtt valahogy kinyitotta a százhússzal száguldó vonat nehéz vasajtaját, kilépett rajta, és zuhantában becsukta azt maga mögött. Az apuka szerint a rendőrök azonnal kijelentették, csakis öngyilkosság lehetett. Ám a család azóta is az igazságot keresi: ha lányukat már nem kaphatják vissza, legalább tudni szeretnék, mi történhetett. Erika aznap a miskolci jogi egyetemről igyekezett hazafelé egy aznap délutánra esküvőre, ahová a szüleivel együtt hívták meg.. Indulása előtt még hazaszólt. Édesanyját később lánya telefonjáról már a vonat kalauza hívta: a megrémült szülővel azt közölte, lánya csomagját megtalálták a vonaton, de Erika nincs sehol. Leszállni nem látták. A családdal csak este közölték: lányukat halva találták a sínek mellett. A kalauz először azt mondta, kezelte a lány jegyét, majd azt, hogy nem látott semmit. Az sem világos, mi történt a lánya ékszereivel? Fülbevalóit, karláncát ugyanis nem találták meg.

Ez  év nyarán felröppent a jó hír, a rendőrség rászánta magát a gyanúsabb felderítetlen ügyek aktáinak leporolására, ismételt átvizsgálására. Nem tudjuk még milyen eredménnyel. Egyelőre olyan nagy visszhangja nincs a dolognak. Azt viszont tudjuk, hogy az eltűnési ügyek és az ismeretlen eredetű balesetek kivizsgálása körül hosszú ideje valami nincs rendben, holott a számuk növekedik. Az eltűnt személyek életkora 8-10 évestől a nyolcvanvalahány év közötti, az összetételük az öreg, magukról már alig tudó beteg emberektől a kalandvágyó fiatalokig, depressziós betegektől a valaki, vagy valami elől menekülőig terjed

Nyolc éve tűnt el az akkor ll éves Till Tamás. A bajai vadaspark mellett látták utoljára, a kerékpárjára is ott bukkantak rá néhány hónappal később. Azóta senki sem látta. Nem tudunk semmit a 2006-ben eltűnt szabadszállási vállalkozóról Rózsa Sándorról sem.

Strehó Gergő, 17 éves szécsényi futballista, 2006. február 11-én Budapesten tűnt el rejtélyes körülmények között. Az adatai a rendőrség honlapján tévesen szerepeltek: Gergő nem 75, hanem csak 60 kg; és eltűnésekor semmilyen személyes irata, így a személyi igazolványa sem volt nála!

Kiss Gábor 17 évesen tűnt el Egerből szintén még 2000 októberében. Otthonról azzal indult el, hogy a barátaival egy koncerten fog részt venni. Attól kezdve senki sem látta. Pontosabban felismerték még nem sokkal később egy kis vegyesboltban, furcsa kinézetű emberek társaságában, másnap kora reggel pedig a városhoz közeli egyik falu főutcáján vélte őt látni a helyi – már nyugdíjas - körzeti megbízott rendőr felesége. Határozottan állította, hogy az eltűnt fiú volt az, méghozzá olyan szituációban, hogy őt erőszakkal betuszkolták egy személyautóba, azzal a kísérő szöveggel, hogy „Hiába léptél meg faszfej, úgy is utolértünk!”

A rendőrök azonnal kijelentették, az eltűnés oka a kalandvágy, s az esetet csak később kezdték komolyan venni, de akkor sem törték nagyon magukat. A család kitartó több éves küzdelme kellett ahhoz, hogy az ügyben a nyomozást elrendeljék. Pedig az eltűnést követően a fiú is előkerült. Dunaújváros határában találták meg a holttestét a Dunában. A szakértők szerint az eltűnése után szinte azonnal megtörtént a tragédia, a gyerek a vízbe belefulladt. Azt azóta sem tudja senki, hogyan került a l7 éves gimnazista Egerből a Dunába. Aki mellesleg az osztály egyik legjobb tanulója volt, s az eltűnése előtt egy héttel értesült arról, hogy megkapta Eger város ösztöndíját.

Egy ország mentális állapotáról szerintem az is sokat elárul, mennyire törődik az állampolgáraival. Olyan-e mint egy jó szülő, aki aggódik az eltűnt gyermekéért, vagy erősebb a bürokratikus, száraz hivatalos szemlélet, aminek nem az a lényege, hogy miként tudok az állampolgáraimon segíteni, hanem az, hogy miként tudok ügyes-bajos problémáktól szabadulni. Öreg könyökvédős hivatalnokok még ma is úgy oktatják a tanoncokat, hogy az első és legfontosabb teendő egy ügyirat feldolgozása során az, hogy megpróbáljunk tőle megszabadulni, hová lehet áttenni, s megkíséreljük átpasszolni. Egyik helyen a megyehatáron egy tóban - igaz régebben történt - ismeretlen vízben úszkáló vízi-hullát fedeztek fel. A két szomszédos megye rendőrei napokig lökdösték azt ide-oda, hogy szabaduljanak tőle.

Az internetes portálok tele vannak eltűnt emberek keresésével. Aki olvasgatja őket, megrendülten tapasztalja, majdnem mind egy-egy segélykiáltás. Segítsetek megtalálni azt, aki nekünk oly fontos!

A hatóságok azonban nem sok empátiával vannak megáldva e tekintetben sem. Az első reakció nagyon gyakran az elhárításé. S, ha mégis belefognak a vizsgálatba, gyakran abban sincs sok köszönet. Az ilyen ügyek kivizsgálásával ugyanis legtöbbször a kezdő munkatársakat bízzák meg.

Pedig, ha azt feltételezzük – ami korántsem túlzott következtetés -, hogy az eltűnési ügyeknek csak egytizedében történt bűncselekmény, akkor is nagyon nagy a baj. Hiszen, gondoljunk bele, száz eltűnési ügy mögött tíz esetben a legsúlyosabb bűncselekmény, gyilkosság áll. Gondoljunk például a Szlávy Bulcsu ügyre, ahol vagy tíz évvel később találták meg a holttestet a garázsban elásva.

A bejegyzés trackback címe:

https://proszektura.blog.hu/api/trackback/id/tr50669922

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Dzsihád Joe 2008.09.18. 15:37:37

Hát azért Szlávy Bulcsu volt akkora maffiózó, hogy nem sokan hullajtottak érte könnyet...

Bukowszky · http://bukowszky.blog.hu 2008.09.18. 15:44:11

cigányterror van az országban. ki kellene végre mondani. ma magyarországon 200 forintért megölnek bárkit. "önmegvalósítanak"..

bolsh 2008.09.18. 15:46:07

""Egy ország mentális állapotáról szerintem az is sokat elárul, mennyire törődik az állampolgáraival."" Az egész írás nagyon jó, de ez a mondat különösen.

Talán egy országos hatáskörű, külön erre a célra fenntartott szervezet kéne, amely ha jól dolgozna (de csak akkor), prémium járna érte, és a végén rettegnék a nevét azok akiknek vaj van a fülük mögött.
Továbbá az életellenes cselekményeket súlyosabban kéne büntetni.

jancika 2008.09.18. 15:49:53

Egyértelmű hogy a cigányok tehetnek erről.
Szerintem megeszik a fehér embert.
Sőt a nyomozásokat is ők nem engedik elindulni.
Vagy azok a zsidók?

Bukowszkí te egy pénisz vagy.

Pajtás 2008.09.18. 15:55:47

nekem is volt egy ismerősöm, valszeg cigók lökték ki, itt Miskolcnál, de rendőrség öngyilkossággal zárta az ügyet. A gyereket még látták előtte 3 fekete társaságában. A boncolásnál kiderült extrém magas volt az adrenalin szintje, tehát küzdött az életéért. A személyes tárgyait az anyja szedte össze a sínek mellől.

Kenguru 2008.09.18. 15:57:20

Szlávy Bulcsuval kapcsolatban leginkabb az a botrany, hogy az a ficko paradezhatott a TV-ben mint a "balaton keresztapaja" es a rendorseg tehetetlen volt.

Failed state

A tobbivel egyetertek.

labove 2008.09.18. 16:15:46

A nyáron megfenyegetett valaki. Nem tulajdonítottam neki nagy jelentőséget. Esti vacsinál mondtam el kedvesemnek, hogy röhögjünk egy jót. Kiborult. Vissza akart költözni az anyjához. Üvöltött. Aszonta, h még Ő is ismer olyanokat, akik pár forintért nyomtalanul eltűntetnek...Ekkor megakadt az étel a torkomban...Uramég! KI a faszommal élek én együtt?? NA, ekkor má' én is paráztam....

Ha bünözők irányítanak egy országot, 2008.09.18. 16:16:56

akkor ez van!

sdfsdf 2008.09.18. 16:39:35

120-al
aham lol akarta mondani a MÁV hogy TALÁN 60-al ment

rendőrség: Lopnak és védjük öket

kéretik rtlklubbot nézni házon kívült majd újra mérgesen lefeküdni mért kellett egy ilyen szar országba születni

User1 2008.09.18. 16:41:16

Megtetszett a karkötője és a nyaklánca, levette, kilökte a vonatból és annyira primkó volt, hogy még az ajtót is becsukta.

Hát persze, hogy csak valami náci Magyar Gárda tag lehetett.

A rendőrség örvendezik, milyen kevés az emberölések száma, az öngyilkosságok számával viszont világviszonylatban vezetünk.

Banánköztársaság voltunk már 20 éve is.

vallahalla 2008.09.18. 16:49:25

tömören csak egy szó: cigányok!

Marci 2008.09.18. 16:51:37

Érdekesek ezek az eltűnések... Az esetek többségében mégis a szökés vmi elől áll,ami sajnos ebben az országban kicsit meg is érthető..mikor ébred már fel végre a nép hogyha nem csinál forradalmat és állandóan azt mondja tehetetlen akkor bele fog fulladni a szarba??Jajjgatni én is tok..de ha nem tesz vki semmit akkor meg is érdemli sorsát..össze kell fogni!!! a cigánybűnözésről meg annyit hogy az USA-ban bárkit lelőhetsz a magántulajdonod területén akiről úgy véled hogy behatoló...és az utcán ha megtámadnak és leszúrod vagy lelövöd nem téged kasztniznak be mert naobb volt a fegyvered és fizikálisan te támadtál először...ez magyarország a fordított világ...ahol nem a vezetők vannak a népért hanem a nép pénze táplálja milliárdosra a vezetők zsebét!!! Ne értsetek félre én naon szeretem ezt az országot de ilyen jövőképpel sajnos nekem is ell kell innen mennem ha élni akarok!!!Ide olyan mértékű változás kéne hogy bekövetkezzen ami sztem az elkövetkezendő 20 évben lehetetlen és nem a pénz miatt hanem az emberek mentalitása miatt amit erontottak "a 40 év" alatt és a helytelen rendszerváltással! a magyarok ingerküszöbje és szolgalelkűsége túl nagyra duzzadt...amivel megbetegítette sajátmagát! segíts magadon és akkor Isten is megsegít tartja a mondás!

Reggie 2008.09.18. 17:18:11

Meg a vegen dolgozni kene a rendoroknek, hat micsoda ordas eszmek ezek. :)

lvnte (törölt) · http://lvnte.blogspot.com 2008.09.18. 17:21:50

én valahol megértem a rendőröket olyan szempontból hogy az ilyen ügyek felderítése közel lehetetlen. Ottvan pl a fiú esete akit egerben betuszkolnak egy kocsiba, senki nem lát semmit. Aztán fél év múlva holtan találják a dunában... Persze sajnalom nagyon szegényt, de min lehet hasonló esetben elindulna ha nincsenek se szemtanúk se egy papírcetli a fiú zsebében amire rá van írva ki rabolta el?

A megelőzés megint más tészta, de ahhoz meg utcai kamerák kellenek, meg még több járőr ami sok embernek nem tetszene..

User1 2008.09.18. 17:44:58

gr7. Akkor is ilyen megértő lennél, ha mondjuk a gyereked tűnik el így? És még azt is látják, hogy betuszkolják egy autóba.

A rendőrség szerint persze öngyilkosság.

Azt hiszem, kiakadnál rendesen.

maat 2008.09.18. 18:14:05

"Nyolc éve tűnt el az akkor ll éves Till Tamás. A bajai vadaspark mellett látták utoljára, a kerékpárjára is ott bukkantak rá néhány hónappal később. Azóta senki sem látta."

Állítólag sejtik ki ölte meg, de nem tudják bizonyítani. Egy közeli tanyán lakó fickó volt, aki azóta börtönben van, mivel megölte azokat is, akikkel együtt lakott (és valószínűleg együtt követte el a gyerek megölését).

TB 2008.09.18. 18:22:16

'82-ben az Aszódhoz közeledő vonatból kilökték az egyik katonatársamat. A srác túlélte, össze-vissza törve-zúzva. Az egyenruhája ronggyá szakadt, szemüvege eltört. Hetekig nyomta az ágyat.

Az elkövető azóta sincs meg.

Tetyekvetyek 2008.09.18. 18:34:36

Azt követeljük, hogy a rendőrség derítse ki a hasonló ügyeket, de segíteni már senki sem akar. Jobb ha nem lát és nem beszél senki semmiről, mert még tanúskodni kellene, az pedig fárasztó, meg egyébként sincs közünk hozzá..

Ha pedig ismerős az illető, akkor a saját viselkedésünket látjuk viszont embertársainktól. El kellene gondolkozni, hogy jó ez így?!

A Nép Te vagy (törölt) · http://www.kibulizottorszag.net 2008.09.18. 18:47:35

A pártok túnhetnének már el inkább.

Ezért:

www.kibulizottorszag.net

Ha nem is közvetlenül tartozik ide.

Pszt! 2008.09.18. 18:48:49

A fideSS tünteti el a másként gondolkodókat! Ezeknek már saját titkosszolgálatuk is van. A viki totális ellenőrzést akar.

Régimódi 2008.09.18. 18:52:00

gr7 nagyon mellétrafálsz azzal, h ogy "mit lehet tenni"... Elvileg ez egy valódi nemzet, valódi intézményrendszerrel, és a XXI. sz. technikájával, tapasztalatával.
Ugye a rendőrség meg a többi nyomozó szerv nem azért az, ami, mert a papás mamás játékban ez a szerep lett rájuk osztva? Wazze, fókuszáljunk a gyorshatókra, mert arra van eszközünk? Tököljünk a politikusok becsületsértési ügyein, mert annak van sajtója?
Szerintem az eltűnéses, halálos büncselekményeknek sohasem szabadna elévülni, hátha egyszer csak betoppan a szerv kötelékébe valami kreatívabb/okosabb/rátermettebb új fiú, oszt megoldja.
Eddig megvolt az az illúzióm, hogy ebben a szaros kis civilizáltnak mondott társadalmunkban van valami axiomatikusan megkérdőjelezhetetlen alapegység az ÉLEThez való jog, de nem.
Egyszerűen impotens, fantáziátlan, bürokratikus és érzéktelen emberek ülnek felelős posztokon, mert számukra csak ez az egy kiemelkedési lehetőség adódik, oszt a nép meg szívja a hozzá nem értésüket.
ps.: barátom menő és eredményes tiszt, aki szervezett bűnözéssel foglalkozik. Akkora bürokrata piramis van a feje felett, hogy mostanság kimegy inkább ügyvédnek. Eh!
Elég egy gecc ország, ahol 1 db ember élete is GDP arányosan van meghatározódva. Ugyan, a konvergencia program szempontjából mit számít egy tizenéves élete, amikor a nagy elosztórendszerek, meg bruttó adósságállomány...
Hát nem tudja felfogni a sok birka szülő, hogy a gyerekük eltűnése itt egyszerűen nem téma? Mér nem kötötték meg? Mi?

Bocs, kissé zavaros lett, csak belegondoltam, ha az én higgadt eminens gyerekem nem jöbn egyszer haza, hát akkor hova a bánatos f---szhoz fordulhatok segíccségér? Majd őrvezető úr megmonnya, hogy kalandvágy?

Emberek, csak gyűjteni a kérdezni valót arra az esetre, amikor a következő választási gyűlésen ott rimánkodnak és igérgetnek a jövő hatalommániás képviselőaspiránsai, hogy na például néhány szót a közbiztonságról úgy konkrétan mit is csinálna az ügyben?

Zsuga 2008.09.18. 18:56:50

MOCSKOS CIGÁNYOK, HALÁL REÁTOK!

Több rendőrt??? 2008.09.18. 19:39:31

Viccelsz? Ezek az ingyenélő szemetek az órát nézik, hogy mikor jár le a munkaidejük, és mikor mehetnek már nyugdíjba!

Meg a lejárt elsősegélydoboz foglalkoztatja őket (amit egy balesetnél elő sem vennék, mert a csomagtartó legaljában van, és esetleg elájulok a vér látványától...)

Birságolni, nem nyomozni, cigányoktól félni a jelszavuk!
Szóval, szaladgálnak, és félnek! A korrupt kékruhás szervezet, állítólag REND ŐRSÉG!

boka · http://csaszu 2008.09.18. 20:17:30

Most, hogy a Fekete sereg feje is kint lesz, szerintem pár embernek lesz félnivalója, úgyhogy megint lesz pár látványos bűneset, hogy a három éves védelmi pénzt , kölcsönt vissza tudják fizetni a kuncsaftok. Talán Kokó is köztük lesz.
Persze ez az átlagembert nem nagyon érdekli, csak, ha közlekedési vitába kerül egy ilyen ritkahajú nagymagyarországmatricás audissal

lvnte (törölt) · http://lvnte.blogspot.com 2008.09.18. 20:27:20

persze ha lenne gyerekem biztos más lenne a helyzet, fogalmam sincs milyen érzés lehet hasonló helyzetben. Nem is szeretnék ebből nagy vitát. :D
Viszont nem gondolom hogy az 'elhibázott rendszerváltás és az állam és monnyonle' vagy a végletekig romlott társadalom lenne az oka a fel nem derített bűneseteknek. Ilyen előfordul mindenhol, nem magyar specialitás.

Proszektura · http://proszektura.blog.hu 2008.09.18. 20:27:40

A cigányozást legalább ez ügyben kérem mellőzni! Mindig zavar az ilyesmi. Öreg, maradi boncmester vagyok.

Frankiel 2008.09.18. 20:37:41

ébredj, te fekete raj, hat óra van jajj.....s89ngc

MÜSZI 2008.09.18. 21:07:59

ez a tetves képviselő banda hozhatna már a védelmünkre normális törvényeket.a pénzünkből élnek ,és le sem szarnak bennünket.el kellene már őket zavarni a fenébe!a mocskos cigókat ,akik az ilyen bünöket elkövetik ,a cápák elé kellene vetni!miért nyaljuk a seggüket,mondja már meg valaki!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Proszektura · http://proszektura.blog.hu 2008.09.18. 21:18:03

Kedves MÜSZI! Téged alighanem hidegen hagy, hogy miről szó ezl az írás, te szépen sorba veszed a blgokat és mindenütt beírod a gyűlölködő kommenteket a cigányok ellen. Vigyázz, meg ne ártson a sok szipuzás.

erikkiz · http://radiotop20.blog.hu 2008.09.18. 21:42:25

kicsit elgépelted: "20065-ben"

A témához: Sztem Till Tamás már nem fog előkerülni. Hallottam több riportot is a tv-ben és az jött le leginkább, hogy ezt a gyereket elrabolta vmelyik maffia.

ifj. Farkas Gyula · http://kosbor.blog.hu 2008.09.18. 21:47:38

Kedves blogoló!

Én nem lepődnék meg semmin, ami a vonatokkal kapcsolatos. Hogy miért? A válasz pofonegyszerű: történt, hogy ügynököm (M. Poszáta) erre meresztette a gülüjét: e=mc! Mindez Magyarországon, 2008-ban, egy nyíregyházi vonat oldalára firkálva! Megáll az ész!
Közel a világvége?
Üdvözlettel:
ifj. Farkas Gyula
a BME mérnök - fizikus szakának negyedéves hallgatója

Kyos 2008.09.18. 21:47:43

T. Proszektura... te mikor nem kéred a cigányozás mellőzését?! egy idióta cigányfajvédő vagy, valószínűleg az ingerült pirézek, vagy norvégok rabolták ki a lányt, tűntették el az értékeit, és lökték ki a vonatból...

Strehó & Rajnay 2008.09.18. 22:02:03

Srácok én megtaláltam az okát Strehó Gergő eltűnésének, engem is le akartak vadászni! A szó valódi értelmében véve, le akartak gyilkolni! Nem érdekel hányan hisznek nekem ez a valóság!
Én már tudom, hogy mihez tartsam magam, nincs Magyar jogállam gyilkol minket a Magyar állam!
És a bűnöző 1990 előttről ránk maradt oroszok által irányított júdás faj, a III/III-as besúgóhálózat!
És a hatóságok amelyet egy KGB tiszt irányít, egy háborús bűnös Laborc Sándor!


www.indavideo.hu/video/Discos_Hit_Radio_1

vrvv 2008.09.18. 23:05:16

Nagyon érdekes téma és ami a legrosszabb a, veszélyeztetett korosztály 10-18 évig na velük a legnehezebb, nem tudom ki emlékszik 3-4 éve eltünt egy család anya apa + 2 gyerek a legkisebb párhónapos maradt a házban,és hirtelen akkor volt jó pár iylen eltünés és azokról teljesen kuss van nem hiszem el hogy ennyire nem érdekel senkit nem nyomoznak utána..

mee/énke 2008.09.18. 23:16:41

sajnos van egy alapszabály: cigánnyal szemben kötelező kitérés. bármikor, bárhol, bármilyen körülmények közt. ez egy idegen, és ellenséges létforma. a kommunikációs rendszere sem kompatibilis az emberivel. egyebekről nem is szólva. (bár források beszámolnak fajkeveredésről, ez TUDOMÁNYOS képtelenség - vagy a természet vakszeszélye)
viszont fel a fejjel! aki nem hivalkodó és kerüli a bajt, azt a baj sem találja meg. térj ki, szer(v)ezz nyomasztó túlerőt, alázz!

tiboru · http://blogrepublik.eu 2008.09.19. 00:38:52

Ugyan; minden gyerek tudja, hogy az ufók keze (?) van az összes eltűnésben.

Időről időre feltöltik az emberkertjeiket.

ahapersze 2008.09.19. 02:15:58

Egyszerű a megoldás. Én elsejével kivándoroltam Kanadába. És te mikor hagyod abba a blogokba sírást és lépsz le?

Annabell · http://Annabell 2008.09.19. 07:17:48

Tavasszal a Váci Zeneművészeti Szakközépiskola diáklánya halt meg hasonló rejtélyes körülmények között. Délután hazafelé indult, órákkal később találták meg a vasúti sínek mellett.

Gondola 2008.09.19. 07:34:26

Most nem azért, de az nem lehetséges, hogy a vonatkocsi ajtaja rosszul volt becsukva (vagy be se volt: a felszálló utasok b*sznak becsukni maguk után), a lány meg véletlenül kiesett. Pár perc múlva arrajárt egy másik utas, az becsukta az ajtót.

Hogy a sínek mentén fekve hova tűntek el az ékszerei az persze más kérdés - de nem kell feltétlenül arra gondolni, hogy valaki kilökte a vonatból...
Annál is inkább, mert az eset nappal volt (sőt pénteken?), tuti, hogy jócskán lenni kellett utasnak a vonaton...

Gárdista 2008.09.20. 19:55:19

MOCSKOS CIGÁNYOK!
HALÁL RÁTOK!
süti beállítások módosítása