Proszektúra

A halott magyar demokrácia kerül boncasztalra. A szike sem jobbra, sem balra nem vág mélyebben. A boncmester mindenhez ugyanazzal a kérlelhetetlen egyenességgel közelít.

Friss kommentek

  • tireless treehugger: Lucyt és mollyt ne kombináld. Vagy vagy. Mert ez lesz a vége. (2019.03.31. 11:50)
  • Ménár Atya: szerintem van egy szabály,mint minden intézményben. Ezt be kell tartani, ettől még nem bűnös vagy ... (2018.10.10. 18:44) Orwell 2018
  • szekertabor: Szögezzük le, előzetesben lenni nem jó. Amennyiben nem sikerül bizonyítani Czeglédy Csaba bűnösség... (2018.10.10. 10:09) Orwell 2018
  • Utolsó 20

Friss topikok

  • tireless treehugger: Lucyt és mollyt ne kombináld. Vagy vagy. Mert ez lesz a vége. (2019.03.31. 11:50)
  • Ménár Atya: szerintem van egy szabály,mint minden intézményben. Ezt be kell tartani, ettől még nem bűnös vagy ... (2018.10.10. 18:44) Orwell 2018
  • Bravehearth: @chrisred: "Nálam a magyarázat a tényekre épülő érvelés, és nem az, ha leírják ugyanazt a megalapo... (2018.09.18. 16:16) Orbán, az új erők hőse
  • MAXVAL bircaman közíró: @chrisred: A szárdok megszűntek? A németek megszűntek Saarland csatlakozásával? (2018.09.18. 07:08) Nemzeti hazafias nevelés
  • G. Nagy László: Ezt azért nem hozta le az Index... Csodálom, hogy a mostanit igen. (2018.09.14. 12:23) Gyurcsány megint hazudik

Tomcat bombasztikus-gyára

2008.11.07. 12:59 | Proszektura | 162 komment

Címkék: blogger bíróság terrorista tomcat karinthy frigyes tanuló bombagyár steinmann

Elnézem Tomcat alias Polgár Tamás nevű úrnak a mai Népszabadság kiemelt helyén közölt színes fényképét, amint szerényen és illedelmesen, combjaira helyezett kezekkel, okos, figyelő tekintettel, de az ártatlanul megvádoltakra jellemző picike kis daccal mered a bírói pulpitusra, akárcsak Steinmann, a jó tanuló, Karinthy Frigyes írásában. Ez alkalomra szemüveget is feltett, ezzel is hangsúlyozandó, hogy ő nem egy primitív terrorista, még csak nem is valami eszement szélsőjobbos tojásdobáló figura, hanem egy megfontolt, komoly, a hazája sorsárért aggódó férfiú.

Ahogy annak idején Karinthy megfogalmazta, az különleges ünnepélyes esemény: amikor Steinmann, akarom mondani Tomcat felel. A tekintetéből, pózából valami magabiztos fensőbbség sugárzik, egy olyan ember fensőbbsége ez, aki tisztában van a pillanat történelmi jelentőségével. Tomcat a vérbírái előtt, írják majd magyarázóan a történelmi tankönyvekben eme fénykép alá. A kései utókor nebulóit legfeljebb az fogja zavarni a fotót mustrálgatva, hogy a padsorokban miért csak alig néhány ember ül a nemzeti nagyság háta mögött.

Egyébként bizonyára Polgár úr is a híveitől zsúfolt padsorokra számított, hiszen már hetek óta folyamatosan toborozta őket. Titkon abban is bízott tán, hogy a jelentősebb hírportálokon egymásba érnek majd az izgalmas felvételek a biztonsági őrök és a Tomcat-rajongók ádáz összecsapásáról és küzdelméről a bírósági folyosókon. Blogjában utóbb fanyalgott is amiatt, hogy „A tárgyalást csak Sodi blogger és a Bombagyár TV részéről Kesigomu filmezte végig, a "nagy" médiának elég volt a vádirat felolvasása, és az arra adott válaszom.” (Hogy ki az a Sodi, meg Kesigomu? Beismerem komoly műveltségbeli hiányosságaimat, de fogalmam sincs. Na nem baj, az utókor már biztosan tudni fogja kik ők!)

A közveszély okozás előkészülete és a robbanóanyaggal, robbanószerrel visszaélés bűntette miatt emelt ügyészi vádat természetesen Polgár úr megértette, de azzal egyáltalán nem értett egyet, hiszen dehogy is készült ő robbantásra, dehogy is volt neki szándékában bárkit bántani. Mindig körültekintéssel járt el, a médihatás elérése volt a célja, nem az, hogy bárkiben is riadalmat keltsen.

Az újságok beszámolói szerint a bíróság kihallgatta tanúként Tomcat egyik közeli barátját is, aki szerint az igaz, hogy a vádlott figyelemfelkeltő akciókat szervezett többször is, de fel sem merült soha, hogy olyat tegyen, amellyel emberek épségét veszélyeztetné. Ő, dehogy tenne ilyesmit, akit egyébként is a hit, remény, szeretet jelszavai vezéreltek mindig is, világ életében.

Eszembe jutott minderről, amikor egyik bejegyzésemben Polgár Tamás úrról értekeztem

Megírtam ebben azt is, miszerint ő maga dicsekedett el azzal is, hogy egy ízben összefutott egy rendőrtiszt ismerősével, akivel megrendszabályoztak néhány graffitis fiatalt, a tettlegességet sem mellőzve

Tomcat úr válaszát szó szerint idézem: ”… kurva anyádat…a szemem elé ne kerülj, mert a fogaid nélkül mész haza, te névtelen szarházi patkány.”

Polgár Tamás úr felfogása szerint tehát a graffitis fiatalok tettleges megrendszabályozása, vagy a neki nem tetsző bloggerek fogának kiverése senki épségét nem veszélyezteti és természetesen nem is kelt riadalmat, legfeljebb médiahatás elérésére alkalmas.

Vagy lehet, hogy a kedves Tomcat mégsem olyan, mint amilyennek most a bíróságon mutatta magát, mégsem Steinmann kései utóda, hanem legfeljebb a szintén Karinthy által megírt rossztanulóé?

Akár így, akár úgy, az viszont biztos, hogy ezentúl teljesen jogtalanul használja, úgy is mondhatnánk: bitorolja a bombagyár nevet. Hiszen épp maga cáfolta a bíróság előtt ebbéli minőségét.

Ezért kérjük, hogy haladéktalanul változtassa azt meg mondjuk a találóbb bombasztikus-gyárra.

Ráadásul a bombagyár titulust időközben egy volt olimpikonunk is lefoglalta. Hacsak róla is ki nem derül majd később, hogy csupán médihatás elérése volt a célja a teherautónyi robbanóanyaggal és robbantószerrel.

 

Kapcsolódó bejegyzések:

http://proszektura.blog.hu/2008/09/14/van_e_david_ibolyanak_nagymamaja

http://proszektura.blog.hu/2008/09/15/tomcat_vitakulturaja

A bejegyzés trackback címe:

https://proszektura.blog.hu/api/trackback/id/tr91755599

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

DaveSlim 2008.11.07. 15:26:18

Kaptárlakó: aki nem tud mibe belekötni, beleköt a helyesírásba...NETEN, egy HOZZÁSZÓLÁSBAN!
Gratulálok, ügyes vagy! Sok sikert :) És köszi, most már eszt is tudom..jaj, bocs...ezt is. :) Remélem azért még el tudsz aludni este.

Kovcsiubcsi 2008.11.07. 15:26:50

Hülyegyerek pógártamás (fedőneve Macskajancsi) legújabb megbízása Szilvási elvtárséktól a Zöld Párt belülről pusztítása ás hitelességének rombolása. Nyilván lesznek sokan akik új arcokat szeretnének látni a Tisztelt Háznak nevezett lazán őrzött elmegyógyintézetben, így nem akarnak a mostani figurákra szavazni, tehát valami kevésbé szélsőséges pártra akarják majdan leadni a szavazatukat, amivel ugyanakkor a "dögöljetek meg mindannyian" üzenetet is projektálhatják a kék/vörös/narancs táboroknak. Évek óta ez az első épkézláb ötlete a nbh-nak, cukrot nekik.

Polgár T. a szemünk előtt polgárosodik, ez lesz most. Attól még sokan nem felejtik el az akasztófázását a zsidókomcsigyerekekkel kapcsolatosan, és az nem olyasmi amit a büdöséletbe meg lehet bocsájtani. Pláne hogy azon kívül is szalajtott már párszor baromságokat.

aPar aLyza 2008.11.07. 15:26:59

Én már gyújtogattam részegen, loptam keritésen átnyergelve, sőt süteményt is szerváltam egy diplomata házából (csak sajna megzavartak), meg egyébb szemétségek. Ennek ellenére tudnék faca kis bombácskát gyártani, mégsem teszem.
Kergettem örületbe embereket, szaladtam fehér ember kése elől, fogtam a kezembe AK47-et, szartam bele a nagyvilágba, és okítottam a kábszeres haverjaimat. Ennek ellenére sem használok tudattalanmodosító szereket.

Rendes, becsületes ember szeretnék lenni.

p.s.: Amúgy elmentetek már a jóédes anyátokba???

Hu 2008.11.07. 15:27:12

Hát ez a cikk szánalmas de nagyon!

Beau D.N. · http://beau.hu 2008.11.07. 15:27:50

Nem látom át mire ez a gyűlölködés. Mit ártott neked Tomcat? Te volnál a liberális elfogadó réteg?

A fenébe is, egyáltalán nem tartozom Tomcat vonzáskörzetése, de ami ezen a héten ellene megy az undorító.
Azokban akik a neten szidalmazzák semmi tartás nincs, de legalábbis jóval kevesebb mint abban aki felett hatalmas mellénnyel ítélkezni vélnek két blogolás között.

guderian 2008.11.07. 15:02:01 – egyetértek.

Bit Rot 2008.11.07. 15:27:54

Most hallottam az egyik videóban:
kb. 50 g aluminiumport mondanak a bíróságon a jegyzőkönyvek

csárli hárper 2008.11.07. 15:28:12

itt a nyugat-balkánon tényleg nagy a sötétség............

LION_heart 2008.11.07. 15:28:20

guderian 2008.11.07. 14:56:16
Ilyen széthullott állapotban voltunk 1918-ban is

Egy történész barátom is ezt mondta a weimari köztársasággal kapcsolatban. (A főleg zsidó tulajdonban lévő) élclapok és kabarék a 20-as évek széthullott, büszkeségét vesztett Németorszában is a német nemzeti múltat, nemzeti jelképeket, háborús erőfeszítéseket figurázták ki kíméletlenül, amire minden kicsit is tökösebb legénynek kinyílt a bicska a zsebében. A folyamatos provokáció és az utána KÖVETKEZŐ VILÁGGAZDASÁGI VÁLSÁG a nácik karjába lökte a német népet, mert ők egyszerű megoldást kínáltak a dolgokra és rendet ígértek. (Melleselg rendet is tettek...)
Nem is tudom... Ti nem láttok analógiát az akkori és a mostani helyzet között? Mert nekem eléggé félelmetes...

Bit Rot 2008.11.07. 15:28:39

Forrás: Tomcat bombapere - 11 (YouTube), 2:23
www.youtube.com/watch?v=8j4LNff0-UU

tomcat · http://www.bombagyar.hu 2008.11.07. 15:28:54

A mocskolódásra ki sem térve csak annyit jeleznék a T. Bloggernek, hogy azért vettem fel szemüveget, mert nem látok jól. Tüntetésen nem viselem, mert nem szeretném, ha valami rendőrállat rátaposna, nem olcsó dolog a szemüveg. Ezért ritkán látni publikus képeken, hogy viselem. Roppantul sajnálom, ha belegázoltam az előre kialakított, és axiómaként elfogadott tételedbe, miszerint én gyakorlóban kelek-fekszem, robbantgatok, verekedem, (zsidót) gyilkolászok, de sajnos egyik sem állja meg a helyét. Egy graffitis hülyegyereknek lekent pofont meg ne hasonlíts már egy terrorcselekményhez. Hipokrita viselkedés ez.

Oky 2008.11.07. 15:30:46

vmi nagyon sötét ember írhatja ezt a blogot :DD

Beau D.N. · http://beau.hu 2008.11.07. 15:31:32

Kovcsiubcsi 2008.11.07. 15:26:50

Tehát a te szádon soha nem szaladt ki semmilyen baromság ugyebár? Előéleted feddhetetlen akár a gondolataid, a szeplőtelen Szűz hozzád képest Geronazzo Mária (vagy ki az a nagyszájú tyúk).

Így tehát, mint az emberi erkölcs csúcsa felveheted az “első követ”, hogy dobálózz?

hmm 2008.11.07. 15:32:08

Teljesen egyértelmű, hogy tomcat egy hidegverű tömeggyilkos, csak jól titkolja. Ez meg egy ritka gyenge írás volt, nemtudom h minek kell ilyet index főoldalra kirakni.

Bit Rot 2008.11.07. 15:32:57

@vakablak:
"Az viszont ténynek tűnik, hogy azok az összetevők abban a mennyiségben, ahogy róla a sajtó annak idején hírt adott, valószínűleg az adott lakást komplett megsemmisíthették volna, ha elég ügyetlenek a gyártók. Több kiló aluminiumporról (is) szólt a híradás, ha jól emlékszem."

Igy kell nagyot hazudni! Emberek, nézzétek meg vakablak példáján!

Ő tudja, hogy kell 50 gramm aluminiumporból több kilót csinálni :-)

Komolyan, nem értem, miért jó Tomcat-ből koncepciós perrel és hazugsággal terroristát csinálni.

Miért nem elég, ha úgy alkalmazzák rá a jogot, mint másra? Pl. garázdaság, stb.?

LION_heart 2008.11.07. 15:33:52

Ja igen. Sodi nem tudja ki, és posztba ki is írja a blogger. Bazz, STFW a gugli első helyen a jó találatot hozza ki sodival kapcsolatban... Egy keresésre sajnálni az időt...

Oky 2008.11.07. 15:33:55

jahh és tenném hozzá, h a tomcatnél talált alapanyagokból legfeljebb a mindenki által ismert candy-elegyet lehetett volna összerakni. szval vagy én vagyok a sötét, vagy a postíró... de ha abba valaki is belehal xDD

Kaptárlakó · http://kaptarlako.freeblog.hu 2008.11.07. 15:37:46

Beleköthetnék abba is, hogy mégis miből gondolod, hogy az - általam is ismeretlen - szerző zsidó lenne, csak azért, mert kimondja a Tomcatről, hogy egy nevetséges, ugyanakkor veszélyes bohóc, de azt úgysem értenéd meg. Most szólok: én keresztény vagyok, keresztelkedtem, meg konfirmálkodtam, de engem is le fogsz zsidózni, mert egyszerűen nem bírod felfogni, hogy nem kell ahhoz zsidónak lenni, hogy hányingerem legyen a Tomcat féle alakoktól, meg a többi személyiségzavaros náciból. Az antiszemitáknak van egy ilyen becsípődésük nyaktól felfelé, hogy a zsidók tehetnek mindenről, és nincs észérv, amivel meg lehetne őket győzni. Történetesen a Wall Streeten katolikusok, episzkopálisok, muszlimok tömegei dolgoznak, és kétségkívül zsidók is, de ezer százalék, hogy nem a muszlimokra, vagy a baptistákra kened a világválságot, hanem a zsidókra. Ugye? Most ezzel vitatkozzak? Mibe kössek bele? Marad a helyesírás, azt legalább megérted. Gondolom nagy magyarnak tartod magad, hát tanulj meg magyarul! És tessék megtanulni fejből egy szabadon választott magyar verset, mert amíg azt nem tudod, addig szintén nem foglak magyarnak tartani. Komolyan beszélek tényleg, olyan gáz, hogy nincs alany, meg állítmány, de zsidózni azt tudtok.

Avraham NetJézus (törölt) · http://tinyurl.com/a-zsido-valosag 2008.11.07. 15:45:13

Bulvár minőség, a blogíró SZÉGYELLHETI MAGÁT.

vilnius 2008.11.07. 15:45:52

A post nagyon gyenge, felszínes és tele van stílushibákkal.

Blogjában utóbb fanyalgott is amiatt, hogy „A tárgyalást csak Sodi blogger és a Bombagyár TV részéről Kesigomu filmezte végig, a "nagy" médiának elég volt a vádirat felolvasása, és az arra adott válaszom.”

Ha nem vetted volna észre, a fanyalgás pont az ügyről tájékozódás nélkül beszámoló firkászokra vonatkozott. Hogy lehet egy olyan ügyről hitelesen tudósítani, aminek a tárgyalásán csak addig van jelen a sajtó, amíg elkészít pár fotót??!

A bombagyár névválasztás ironikus, ezt csak az nem veszi észre, aki nem hajlandó gondolkodni. Ha pedig pofán csapott néhány graffitist, akkor azzal több jót tett Budapest városának, mint Demszky az elmúlt több mint egy évtizedben összesen.

Beau D.N. · http://beau.hu 2008.11.07. 15:46:36

Kaptárlakó- szerinted egészen pontosan mikor zsidóztak le téged itt ma? Bár valóban nem a szellem Csimborasszója, ami itt megy ma, de sajnos azt kell mondjam tartalomhoz a forma- ezen a blogon ez még mindig kulturáltnak számít.

Gondolom DaveSlim-et szúrtad ki magadnak-, de kénytelen leszel az én kérdésemre felelni.. már ha a sajátodnak érzed a megszólítást.

Proszektura · http://proszektura.blog.hu 2008.11.07. 15:46:58

Tomcatnak. Örülök, hogy megtisztelted a blogomat. Annál még jobban örülnék, ha figyelmesebben is olvasnál. Én éppen a címmel is azt akartam kifejezni, hogy nem bombagyártó vagy, hanem bombasztikus.

DaveSlim 2008.11.07. 15:49:00

Kaptárlakó:
jaaahj...te vagy úgy látom itt a hivatalos "megmondó". :) Jól van, ennek örülök.
Már van kin röhögni... :)
Van, amiben igazad van, de azért álljunk már meg egy pillanatra...az előbb a kultúra szóba kötöttél bele, most meg már alany, meg állítmány... pfff.
Komolyan mondom, tényleg egy gáz ember vagy. Mint mondtam, biztos okos és nagyon tanult; tökéletes a helyesírásod, sőt, még érvelni is tudsz néha...de utána valami nagyon röhejes dologgal visszasüllyesztd magad a kaki alá.
Te magyarnak, én embernek nem tartalak. Kvittek vagyunk :)
Szép napot és kellemes hétvégét mindenkinek!

Én 2008.11.07. 15:49:18

Mekkora szar egy post...

Koponyányi Monyók 2008.11.07. 15:51:29

Röhelyes hogy mennyit foglalkoznak ezzel az emberrel a zinterneten. Szerintem nyilvávaló, hogy kb 70 %-ban üzleti megfontolásból csinálja amit csinál (reklám a pólóboltnak) + 30 % -ot áldoz a feltűnési viszketegség és a mások idegesítéséből származó gyönyör oltárán (na jó lehet, hogy az arányok egy kicsit mások).

Ha összevetem, hogy ki a szánalmasabb: ő vagy az aki itt fröcsög ellene a neten keresztül névtelenül kisgyerekes picsogás stílusban, nálam ez utóbbiak győznek kiütéssel.

INkvizitor 2008.11.07. 15:53:46

A posztból a nettó rosszindulat, és sötét tájékozatlanság tükröződik, TC olyan amilyen, lehet utálni, szeretn,i egyebek, de amit az igazságszolgáltatás művelt vele az nonszensz, főleg a csőbombás gyerek szerdai szabadonengedésének tükrében. Proszektúra hozta a formáját, ami szép az egészben az az, hogy TC-nek csak az számít írjanak róla, Proszektúra, meg ír.....

Jézus Krisztus · http://jezusszive.crpl.hu 2008.11.07. 15:56:40

hát ez csak fröcsögés.

mindenki csinál/mond hülyeségeket, tomcat is. ettől függetlenül ő még mindig azok közé tartozik, akiknek nem csak a szája jár:)

tuttuttuttu 2008.11.07. 15:58:28

Ez jobb!

Babos káposzta recept
Hozzávalók:
egy jóra húsos füstölt csülök (esetleg más füstölt hús
fél kiló tarkabab
1 kiló savanyú káposzta
olaj
1-2 kanál liszt
1 közepes fej vöröshagyma
3-4 gerezd fokhagyma
kiskanál pirospaprika

Elkészítés:
Előző este beáztatjuk a babot, és a füstölt csülküt is. Másnap kuktában majdnem puhára főzzük a csülköt. (A levét ki ne öntsük!) A csülköt kockára vágjuk. A babot a csülök főzővizében főzni kezdjük félpuhára főzzük, majd hozzáadjuk a káposztát is. Ha megpuhultak, beletesszük a húst is, és berántjuk. A rántásba teszünk kis kockára vágott vöröshagymát, összezúzott fokhagymát, pirospaprikát. Jól összeforraljuk. Tejfölt kínálunk hozzá.

Tanácsok:
Jó tartalmas étel.

Elkészítési idő: 120 perc

Kaptárlakó · http://kaptarlako.freeblog.hu 2008.11.07. 15:58:49

Beau D. N., a világon semmi bajom DaveSlimmel, a gyerekkori barátaim hasonló dumákat nyomnak, gyakorlatilag ők csinálták a kilencvenes években a MIÉP-et egy vidéki megyében, ha velük tudok sörözni, akkor DaveSlimmel is jól elbeszélgetnék.

Ma még senki nem zsidózott le, régebben többször, többen, többek között a bejegyzésben említett sodika, aki még mást is hozzátett. Neki is mondtam, hogy hívő keresztény vagyok, de nem érdekelte. Akkoriban elfogyhatott a gyógyszere, mert végigturnézta (értsd: zsidózta és kurvaanyázta) a fél freeblogot, még a Tomcat régi ismerőseinek is sikerült beszólogatnia, de gondolom azóta kapott egy kokit, mert nem igazán hozta a szavazatokat, hanem inkább vitte.

Sajnálom, rossz tapasztalataim vannak, de tényleg idegesítő, hogy bárki, aki egy kicsit is kifejezi a nemtetszését, az rögtön zsidó, meg szadeszbérenc, meg szabadkőműves. Hát nem. Hófehér, keresztény, dolgozó és adózó felnőtt férfi vagyok, csak éppen volt gyerekszobám.

spen@t 2008.11.07. 15:58:56

....:) .... és robbantószer

Fecske 2008.11.07. 16:03:04

Az a baj, kedves Kaptárlakó, hogy amikor valakik zsidóznak, te szószerint veszed. Különben miért részleteznéd, hogy te meg miféle keresztény rítusokban vettél részt. Csak nem gondolod, hogy a világon milliók gondolják azt, hogy pusztán a származás és a vallás elegendő ahhoz, hogy valaki "azzá" váljon? Csak el kellene gondolkodni, és utánajárni, hogy ezek a nácik pontosan mire is gondolnak, mikor alaposan leegyszerűsítve egy szóval csak "zsidóznak"?
Tudod, a világválság okozói, akár valódi zsidók, akár muszlimok, akár a Wall Streeten akár máshol is vannak, "zsidók". És ez alatt most ne vallást és népcsoportot értsd.
Mellesleg és pontosan ezért kerülöm a zsidózást, mert az olyan embereket, mint te is, akik nem értik a zsidózást, bár megvan hozzá az eszük, eltérítik attól, hogy kíváncsivá tegyék: embertársaik miért gondolkodnak így. Csakis az ok-okozat feltárása segíthet a világot jobbá tenni. Az utolsó nácit vagy az utolsó "zsidót" megölve holnap újra születik helyette száz.
Szóval a "zsidó" szitokszó valójában nem más, mint egy konkrét "erős nemzetközi pénzügyi érdekérvényesítő erővel és befolyással rendelkező csoport, a helyi kiszolgálóival és talpnyalóival együtt".
Beláthatod, hogy ennek primitív leegyszerűsítése a csupán öt betűből álló "zsidó" szó.
Véleményem szerint a "náci" eszmék szabad megvitatása éppen a zsidó nép ártatlan tagjainak (ez a többség) tenne jót.
Egy fecske nem csinál nyarat.

spen@t 2008.11.07. 16:09:37

Akkor a gyengébbek kedvéért: A közveszély okozás előkészülete és a robbanóanyaggal, robbanószerrel visszaélés bűntette miatt... - nem robbanószer, hanem robbantószer- hibás a vádirat idézete, ennyi. NA?!

hahaha 2008.11.07. 16:11:45

It's always a great pleasure to see a crying jew.

vakablak 2008.11.07. 16:12:02

Az előző hozzászólásomban tévesen azt írtam, hogy Tomcatnél több kiló alumíniumport találtak volna. Ezt többen tévesnek titulálták. Az összes általam megtalált netes forrás is jóval kevesebbről szól, általában 50g-ról. Ami a mennyiséget illeti, tévedtem, elnézést. Az összetevőkkel kapcsolatban a legteljesebbnek tűnő leírás szerint...

"A XXI. kerületi, Nap utcai lakásban tartott házkutatáskor előkerült egy tüzérségi hüvely, egy 2 méter gyújtózsinór, 2 zsák vasoxid-kénpor, 1 zsák műtrágya, 25 kg kálium-nitrát, 40 kg kristálycukor, 4 kg ventillált kénpor, 3 kg vasoxid-por, 50 gramm alumíniumpor, továbbá egy lábas és olyan mécsesek, poharak, melyekbe viasz helyett sárgás-barna színű ismeretlen összetételű karamellizált vegyi anyagot töltöttek és melyekből kanócok lógtak ki."
www.mon.hu/hirek/magyarorszag/cikk/tomcat-vagy-nem---robbanasveszelyes-anyagok-a-csepeli-lakasban/cn/news-20070510-08105563

A hírben azonban még ez is van: "A szakértői vélemény alapján a keverékek bármikor begyulladhattak, berobbanhattak volna veszélyeztetve mind a készítőit, mind a lakókörnyezetet, közveszély okozására alkalmasak."

Persze Tomcat kedvelői nyilván most azt mondják majd, hogy ááh, az mind hülyeség, a szakértőt az ávó küldte oda és Gyurcsány személyes parancsára pofátlanul hazudik, valaki tudni véli majd, hogy zsidó is, viszont a Hír-TV-n meg azt látták, hogy a fellelt vegyi anyagokból az EU-s szabványokat is elérő (sőt, azokat jóval meghaladó), természetes, környezetkímélő és kimondottan egészségjavító hatású bébi-italokat szoktak keverni.

Kaptárlakó · http://kaptarlako.freeblog.hu 2008.11.07. 16:13:11

Fecske, én pontosan ismerem és értem a gondolatmenetet, amit mondasz, de hát éppen ezért nem kéne zsidózni. Például azért, mert a rengeteg tisztességes zsidónak nagyon rosszul esik ez. Meg nekem is. Vagy ha igen, akkor nem felháborodni az olyan szemétségeken, mint amikor a kilencvenes években az osztrák boltokban kiírták, hogy magyarok ne lopjatok, amikor a piszok Barangó azt mondja a rádióban, hogy "kiirtanám az összes keresztényt", meg amikor Slota, a Funar, meg a többi kőkemény ocsmányságokat mond a magyarokra. Mert hát ők sem úgy értik, igaz?

Dehogynem úgy értik. És ha itt a válság miatt szabad zsidózni, akkor annak a nyomorult Slotának is szabad magyarozni. Én meg azt akarom, hogy zsidózás se legyen, meg Sloták és Funarok se legyenek. Ezen kéne elgondolkodni.

Beau D.N. · http://beau.hu 2008.11.07. 16:14:17

Kaptárlakó • kaptarlako.freeblog.hu 2008.11.07. 15:58:49
Ha nem lett volna ez az utolsó normális, civilizált hozzászólásod a gyerekszobát bemondásra nem hittem volna el:-)
Amúgy magam is úgy érzem, hogy (TALÁN a korábbi internetes élményeid miatt, de csak TALÁN) túl személyesre veszed az ilyen megszólításokat. Én magam is már egy Zanásított történelemkönyv pártnévmutatója lehetnék- legalábbis azok alapján, amit a weben kaptam.
Mint – ahogy te mondod „. Hófehér, keresztény, dolgozó és adózó felnőtt férfi” gyakorolhatnád az önuralom nemes erényét.

*********************************
Azt meg szintén szeretném elismételni újra és újra és újra.. tudás márpedig nem erkölcsi vagy érzelmi alapon szerveződik, még csak nem is hangerő segítségével, hanem intellektuális és tapasztalati alapon.

De hogy ezt miért pont ezen a blogon mondom?

Fecske 2008.11.07. 16:14:48

Kiegészítés: ....ártatlan tagjainak (ez a többség) tenne jót, és a nem zsidó származásúakról hullana le végre a lepel: a kollaboráló talpnyalókról, akik az adott nemzet és/vagy ország elárulói.
Még érdekességként elmondanám, hogy van két zsidó barátom, akikkel álláspontomat ismertettem, és egyetértenek vele, de kételkednek abban, hogy a világ valaha is eljut eddig, szóval ők "maradnak a "lövészárkokban, és harcolnak a zsidózó nácik ellen."

DaveSlim 2008.11.07. 16:16:37

Hahahaha!!! LOOOL!!! Nem bírja akritikát a bloggerke... törölve lettek a hsz-ek :)

Beau D.N. · http://beau.hu 2008.11.07. 16:18:31

DaveSlim 2008.11.07. 16:16:37

Nem való a nagy nyílvánosság mindenkinek :-)

spen@t 2008.11.07. 16:18:54

Hihetetlen ennyi fél info: az 50 gramm aluminiumpor valójában 5 gramm.

vakablak 2008.11.07. 16:20:24

@DaveSlim 2008.11.07. 16:16:37
"[...] törölve lettek a hsz-ek :)"

Beszólásod idegesítő magyartalanságától eltekintve: nincs olyan szabály, hogy ha öntik befele a mocskot egy blog megjegyzései közé, akkor azt a bloggernek minden határon túl tűrnie kell. Ha töröl (eddig nem volt szokása), szerintem nagyon jól teszi.

Kaptárlakó · http://kaptarlako.freeblog.hu 2008.11.07. 16:21:53

Beau D. N. gyakorolni fogom.

Fecske, minden antiszemitának vannak díszzsidói. De gondolom azoknak is vannak "magyar barátai", akik Szabadkán felírják a házfalra, hogy "halál a magyarokra". Ők sem úgy értik, gondolom. Csak az ottani magyaroknak szorul össze a gyomra egy kicsit, mint az itteni zsidóknak. De ez ne zavarjon, egy percig sem.

W Joe 2008.11.07. 16:23:10

Akkor itt az idő, hogy beszélgessünk kicsit a hüvelyBombáról

Beau D.N. · http://beau.hu 2008.11.07. 16:23:53

Kaptárlakó · kaptarlako.freeblog.hu 2008.11.07. 16:21:53

Köszönöm :-)

vakablak · vakablak.blog.hu 2008.11.07. 16:20:24

Az isten áldjon meg, könyörtelen logikád fényében a blogírónak előbb blogját majd saját magát kéne resetelnie XD

Fecske 2008.11.07. 16:24:31

Kaptárlakó, nem értem hogyan tudod összeházasítani az osztrákok és Barangó szavait. Ugyanis az osztrákok a saját nemzetállamukban a külföldiek részére írták ezt ki, míg Barangó a többségi keresztény magyarok lakta Magyarországon mondta ezt, miközben ő maga nem tartja magát magyarnak. (Most az mindegy, micsoda.)
Úgyhogy kíváncsi vagyok, ő kiket értett keresztények alatt, pláne Karácsonykor.

teknős 2008.11.07. 16:26:25

Itt, kies hazánkban mindenki hülyének nézendő. (Sokszor sajnos joggal.)

Miért baj az, hogy valaki nem veszi félvállról, hogy évtizedekre rács mögé akarják dugni?

Miért van az, hogy az igazságügyi szakértő felénk csak annyit tesz, hogy ha esik, ha fúj, bizonyítania kell a legnagyobb baromságokat is amit a rendőrség állít, az ügyész rábólint és a bíró elfogadja? Ezért van Pusoma ügy és ez történt a móri mészárlás ügyében is. Polgár nagyon jól tudja, hogy egy esélye van, a nyilvánosság figyelme, mert a váderedményességi mutatók meghökkentőek . Nincs igazság és nincs józan ész.

Nem kívánom védeni Polgár Tamást, de ez a poszt undorító.

Arra pedig végképp kiváncsi vagyok, ha a csőbombás olyan baromira veszélyes volt, akkor a rendőrség miért veszélyeztette sajtótájékoztató keretében az embereket.
Épelméjű szakértő nem dobálgatja a "veszélyes csőbombákat". Vagy bolond, vagy hazudik. Mindkettő életveszélyes.

Yezu 2008.11.07. 16:26:56

annyira szánalmas, amikor bloggerek fikázzák egymást
és ez még ráadásul egy unalmas post is volt...

tomcat · http://www.bombagyar.hu 2008.11.07. 16:29:07

Azt, hogy az összetevők "a helyszínen berobbanhattak volna", már cáfolta három független szakértő, és az ezt leíró rendőrségi szakértőt épp most zárják ki az ügyből. 2007-ben a rendőrök minden faszságot összehazudoztak a sajtónak, a liftben telefonálás meséjétől az egész lakótelepet leromboló bombagyárig. A vádiratot szíveskedj megnézni, ne a Blikket. Még az sem állít ilyet. De ha tévednék, és állít, akkor kérdezd meg a szakértőket. (Nem a rendőrségit, ellene hamis tanúzás miatt már folyik eljárás egy más ügyben...)

Tomket 20% rossz, 80% jó 2008.11.07. 16:30:06

Rossz: tetlegesség, buziutálat
A többi ténykedése, így-úgy érthető, még ha néhány dolga nekem is erős

Gyurcsány Ferenc 100% rossz, 0% jó
Gyakorlatilag mindent elkúrt, amihez köze van, és sajnos mindenhez van köze

Ki a veszélyesbb?

Fecske 2008.11.07. 16:37:27

Szóval aki egy zsidót utál (persze nem a származása, hanem tettei miatt) az már antiszemita. (Eddig nem hittem el a Talmudról írtakat, de ezek szerint...)
Kár, hogy mi nem tudunk egy bejáratott szót kitalálni a magyargyűlöletre, mert akkor most ideírnám. A hungarofób az olyan erőtlen, és nem csattan a sajtóban. Hiába, nem vagyunk egyenlőek, igaz?

sanyi 2008.11.07. 16:39:18

Emlékszem mikor valami joszag anyazta ennek a tomketnek a nojet, mire o nem gyozott frocsogni, hogy igy a netciganyok meg ugy a netciganyok.
Aztan elhivta az embert verekedni, ahol megjelent tobbedmagaval, egy riasztofegyverrel hadonaszva es jol megvertek a csokat.(aztan mikor meglatta egy rendor, kiderult hogy meg ahhoz sincs mersze hogy megtoltse, ha mar fenyegetozik vele a beszari futyi)
innentol kezdve ha a kis kopasz nem fogja fel hogy folyamatosan segget csinal a szajabol, hulyebb, mint amilyennek kinez.(pedig az nehez)

Álmos 2008.11.07. 16:40:36

Tomcat kezdett entellektüel-körökben is szimpátiát kelteni performancaival,ezért volt ideje ügynök-gyanúval illetni.
A baj vele inkább az,hogy Franzstadtban a Jobbik jelöltje ellenében indul...

falatkenyér 2008.11.07. 16:40:44

Tomcat a magyar Jörg Haider!!!!!

Lacaca 2008.11.07. 16:41:40

Parasite 2008.11.07. 14:46:07

Konkrétan kiröhögtelek. Egyébként alkalmas félelemkeltésre, de nem terrorcselekmény. Az meg azért ciki, hogy terroristaként kezdik, aztán azon izzadnak, hogy ráverjenek egy garázdaságot :)

falatkenyér 2008.11.07. 16:42:16

picit csak meleg a srác, csak ő is jól titkolja mint osztrák kollégája.de egyszer minden kiderül!

Tis 2008.11.07. 16:42:42

nem tudod, hogy ki az a Sodi????

nem tudod miből maradsz ki!! Sírni és röhögni járok hozzá:
döbbenetes egy teremtmény

sodi.freeblog.hu/

falatkenyér 2008.11.07. 16:45:21

Tomicica egy hülye buzi köcsög fasz!

aPar aLyza 2008.11.07. 16:48:55

A alúminúmpor faca dolgo, az elyegbe kb 20% kel (ez is csak hatásfokozóóó 2x nővel is).
Namost 50 gramm 20% akkor mennyi kell 100-hoz, naszóval max 25gramm pukkantáshoz elegendő, jaj, ez nem pukkant hane ég, de nagyon meg füstöl is (alúminúmpor nem robban).

vannak eccerűbb és veccélyesebb anyagok is, halálokozónak.

Beau D.N. · http://beau.hu 2008.11.07. 16:50:49

fütyi 2008.11.07. 16:45:21

Komolyan régen láttam már valaki ennyire begerjedve mint téged :-) Hallottam arról, hogy Tomcatről ábrándozik pár homoszexuális, de azt hittem, hogy ezek a párbeszédek megmaradnak a pride.hu fórumának ember nem járta mélyén. Csodálatos. XD

dshk 2008.11.07. 16:55:06

Tomket 20% rossz, 80% jó 2008.11.07. 16:30:06

olvass mondjuk pár bekezdést Pol Potról, és utána gondolkozz el azon, hogy mekkora égbekiáltó marhaság volt azt állítanod, hogy Gyurcsány - vagy bármelyik rendszerváltás utáni magyar miniszterelnök - "Gyakorlatilag mindent elkúrt"

Brian Grassfield 2008.11.07. 16:55:15

Tomcat, ha már itt vagy, hagy kérdezzem meg, össze tudod egy szóban foglalni, hogy miért küzdesz? EGY SZÓBAN!

zp 2008.11.07. 16:55:44

Fecske 2008.11.07. 16:03:04

Jó, hagyjad már ezt a hülyeséget, nem kell ez a duma. Megmondom én: "erős nemzetközi pénzügyi érdekérvényesítő erővel és befolyással rendelkező csoport, a helyi kiszolgálóival és talpnyalóival együtt", az zsidó, aki chanukát ünnepel karácsony helyett, az is zsidó, aki az indexbe ír, az is zsidó, aki mindenhová máshová, azok is nagyrészt zsidók. Meg mindenki akivel nem értünk egyet, azok egytől egyig mind zsidók. És ha semmi ilyet nem csinált, csak zsidó, az is zsidó. És cigány se cigány, hanem az, aki nem dolgozik meg segélyből él. Persze ha nem cigány származású mellé, akkor nem az. Ha pedig dolgozik, de cigány, végülis az is cigány. Amelyik meg beszól neked valami fórumon, az egy alfaj, Tomcat szerint az a "netcigány".
Ki lehet találni egy jó kis zsidózáshoz meg cigányozáshoz nagyon jó mentségeket, meg lehet relativizálni mindent. Csak vigyázz, hogy akkor belőled nehogy egyszer zsidó, vagy cigány legyen. Persze belőled nem lehet, mert te alapból nem vagy se zsidó, se cigány. És akkor elértünk oda az okfejtés végén, hogy végülis csak az lenne a zsidó, aki tényleg zsidó, és az a cigány, aki cigány. Csak gyáváknak tetszenek lenni, és takarózni kell valamivel, legyünk mégis valamennyire szalonképesek.
És nem, nem védem se a zsidókat, se a cigányokat, védjék meg magukat ők maguk, csak utálom, ha valaki ilyen hülyeségeket talál ki, és azzal takarózik, ha megvádolják, azzal, ami: antiszemita, vagy cigánygyűlölő. És felőlem legyen, utálja őket bátran, de mondja a szemükbe akkor, legyen vagány gyerek.

John Boka 2008.11.07. 16:58:20

Nahát, az Index kínosan ügyel rá, hogy bizonyos színvonalnál emelkedettebb blogok ne jelenhessenek meg az ajánlóban.

Pipás 2008.11.07. 16:58:56

Micsoda egy gusztustalan koncepciós per negyed kiló olvasztott cukorról. Hihetetlen, hogy az ország hova torzult.

A videónak, ahol a bíró veszekszik tomcattal pont olyan hangulata van, mint a kommunista koncepciós pereknek. Nem csoda, az is. Lesz miért szégyenkeznünk húsz év múlva is.

Alf (törölt) 2008.11.07. 17:02:20

Mivan, nem megy jól a szponzorod PÓLÓBOLTJA, kedves posztoló?

Ez a módszer ezekszerint?

Brian Grassfield 2008.11.07. 17:03:08

Hol van az a magasztos gondolat, hogy senki nem születik gonosznak, szegénynek? :D

cgb spender 2008.11.07. 17:07:17

úgylátszik indexen mostanában csak olyan post megy ki kiemeltbe, ami tartalmilag silány, írója meg tehetségtelen. remek trend

Bit Rot 2008.11.07. 17:13:37

@vakablak:
Örülök, hogy legalább te elismerted, hogy rosszul tudtad az (aluminium) adatot.

Tényleg, szerintem lehet Tomcat-et utálni, lehet szeretni, de jogrendszerben egyet nem lehet: jogtalanul, koncepciósan lesittelni.

Emlékeztek még, hogy a rendőrség akkor és azóta is azt hazudta, hogy "a liftben egy lakó hallotta, hogy Tomcat ezt mondta: ma este robbantunk".

Egyrészt titkosszolgálati lehallgatás volt, ez mára egyértelmű lett, de a rendőrség továbbra is hazudozott erről.
Másrészt a "ma este robbantunk" az egy nappal ELŐBB hangzott el, mint az MSZP rendezvény. Szóval vicc.

Felőlem ítéljék Tomcatet közmunkára, vagy ami azért jár, mert valaki füstbombával kisérletezik, de terrorista??? na ne vicceljünk már!

Alfonso 2008.11.07. 17:25:58

Tomcat egy médiageci. Pont olyan, mint azok az alakok, akik ellen olyan ádáz harcot vív. Egy fikarcnyival sem különb. Erkölcs és morál számára éppúgy csak frázisok, mint a korrupt politikusaink számára.

Legfeljebb most éppen népszerű, mert az egyszerű embert éppúgy megtéveszti, mint egy olcsó mosoópor reklám.

Az utca embere azt hiszi, hogy őt képviseli.
Valójában csak a hírnevet hajhássza.

Nem tud képernyő nélkül élni.
Függő.

Pipás 2008.11.07. 17:30:25

Jogállam? Ahol a vádlottat nem hagyja a bíró szóhoz jutni és a tárgyalás elején elítélően _veszekszik_ a vádlottal az nem jogállam!

LogicFun 2008.11.07. 17:34:22

Nagyon tetszenek a hozzászólások, gratula minden oldalnak, különösen megvilágosító erejű volt az, aki Tomcat karitatív tevékenységét hozta fel, kösz, végül is Lenin se lőtte le a gyerekeket, pedig simán megtehette volna amikor az ablaka alatt hangoskodtak, úgy tudom Rákosi cukorkát osztogatott, és megsimogatta a kisdobosok buksi fejét is. Tehát részemről elfogadom hogy Tomcat jó ember, elveri a falfirkálókat meg ilyesmi, még abba is belemegyek hogy nem volt bombagyára, csak úgy csinált mintha az lett volna, mondjuk elmegyek bankot rabolni egy pisztollyal, ami nem pisztoly, csak olyan, és úgy csinálok, mintha bankot rabolnék.
Szerintem viszont az a lényeges az egészben, hogy egy ország fellélegzett, amikor a Klubrádió vezető hírként közölte, hogy Tomcat nem szándékozik megakadályozni valamelyik baloldali tüntetést. Na ezen kéne elgondolkodni egy kicsinyt. Szóval hülye média nélkül Tomcat sincs. Nem hülye média viszont nem nagyon van, legalábbis nálunk.

BoNa 2008.11.07. 18:08:56

Én csak annyit óhajtanék a vitához hozzátenni, hogy a füstbomba legyen a mi legnagyobb gondunk.
Egyszerűen elhasználunk bizonyos szavakat, melyek - jelentésüket vesztve - már magát az eredetio fogalmat torzítják el.

Terrorista: Lásd IRA, ETA, Al-Quaida. Mondjuk azok akik egy átlagos akcióban megölnek 5-6 embert, néha meg huszat.
Hogyan fogjuk őket hívni ezután, ha Tomcat az?

Náci: Barna/zöld inges arcok, horogkeresztes karszalaggal. Milliószám pusztították el pl. a zsidókat, a legkegyetlenebb módokon. Hogyan hívjuk fel rájuk a figyelmet mondjuk a jövőben, ha most Tomcatra húzzuk rá a kifejezést?

Bomba: Egy olyan szerkezet, ami képes több ember életének kioltására, vagy súlyos és maradandó sebesüléseket okoz, idértve a végtagok letépését, vagy az összes érzékszerv elpusztítását. Ha a fustölő durrogó vásári szarokat - amelyeknél a petárda pl. veszélyesebb bombának hívjuk, hogy fogjuk az igazi bombák (pl. néhány országban az "ottfelejtett" taposóaknák) veszélyeit megérteni?

Gege 2008.11.07. 18:13:48

Tomcat csak egy kis kétarcú, rasszista fasz, remélem eltünnek már lassan az egész köcsög, randalírozó budaházy és társaival együtt a picsába.
Magyarország nem kér belőletek, mi nem így akarjuk megoldani a problémákat, a romákat ezerszer inkább tartom honfitársaimnak mint titeket, és velük együtt fogjuk rendberakni ezt az országot.

Gege 2008.11.07. 18:15:38

Pipás én már most szégyenkezek az ilyen barmok miatt mint te...

Bajszos 2008.11.07. 18:16:00

Hát egy hangos bruhahát eleresztek ide.
Láttátok Tomcatet, amikor a Hősök terén az Indexeseknek ment neki. Akkor is milyen aranyos volt. Nem?
Képzeljétek engem először cigányok vertek meg életemben, másodszorra skinhead-ek (? bomberdzseki, fehérfűzős bakancs, akkor még az árpádsáv nem volt divat).
Ahol lakom sok cigány él. Ismerek arcról párat. Képzeljétek, vannak köztük bunkók, és vannak rendesek. Sok nem cigány is él ott. Képzeljétek, vannak köztük bunkók, és rendesek is.
És én sem értem. Ha valaki utál valakit gondolok itt ilyenre, hogy zsidókat, cigányokat, tótokat, akkor azt miért nem vállalja be becsülettel? Tessék szép hangosan, artikuláltan kimondani!
Úgy unom a sok gyűlölködőt, mocskolódot, sunyit, magyarkodót. A sok bunkót.
És DaveSlim. Képzeld, mi a családommal jótékonykodunk, ha csak tehetjük. Pedig a Tomcat igazán nem szimpatikus nekem. Sőt nem csak jótékonykodunk, hanem jómagam a magyar kultúrát is építem. Népzenész vagyok.
És végül a cigányozók mégis hogy képzelik? Hogyan akarják eltüntetni Magyarországról a cigányokat? Ott állnának, és segítenének a bevagonírozásnál? Vagy mi? Hm? Komolyan!? Ez annyira gusztustalan, hogy szerintem még ők sem tudják komolyan gondolni.

Erdőmester 2008.11.07. 18:18:00

Érdekes dolgok ezek:

1. A hatóságok: erőlködnek, hogy becsukják Tomcat-et, de nem sikerül, mivel nem követett el bűncselekményt.
Kérdés 1.1: miért akarják görcsösen kivonni a forgalomból, annak ellenére is, hogy közben a rendőrség, ügyészség közröhej tárgyává válik?
Kérdés 1.2: kinek az utasítására cselekednek így?

2. A média (tv, újság, portálok): folyamatosan csúsztatnak, annak ellenére, hogy Tomcat feljelenti őket, és mivel valótlanságot írnak, így a perekben is vesztenek majd.
Kérdés 2.1: miért akarják görcsösen befeketíteni, a perek anyagi kockázatát is felvállalva?
Kérdés 2.2: kinek az utasítására cselekednek így?

3. Önjelölt bloggerek: fikázás, ügynöközés, a nem túl szociális tetteinek felnagyítása, csak azért is bemószerolás, még akkor is ha valami jót csinált.
Kérdés 3.1: erre mit kérdezzek? talán nem elég a látogatottság?
Kérdés 3.2: nem gondoljátok, hogy ő minden egyes bejegyzéssel, hírrel, cikkel egyre ismertebb lesz, és így pont az ellenkezőjét éritek el?

Na, most ennyi jutott eszembe.

Túrminátor 2008.11.07. 18:21:18

Gege!

Szerinted ha az lenne a tét, h valahogyan segítsék meg a határontúli magyarságot (adományok, bármilyen támogatás) akkor Budaházyék vagy a cigányok fognak segíteni?
Ha ez meg van akkor lehet elmélkedni, h ki a honfitárs és ki az ellenség.

Alf (törölt) 2008.11.07. 18:39:13

LogicFun

téged keményen félrevezetnek.

a bankrablós hasonlatodról meg annyit, ez inkább olyan, mintha valakinek lenne otthon egy légpisztolya, és a rendőrség betör a lakásába, mert úgy gondolják, bankot akar rabolni.

mindezt úgy, hogy az illető ellenzéki politikai megnyilvánulásairól ismert.

a rendőrség meg lojalitásáról a KORMÁNYHOZ. nem a törvényekhez (index.hu/politika/belfold/rnd6065/).

Túrminátor 2008.11.07. 18:44:37

Azt gondoltam, hogy Gege azért elmagyarázza nekem, hogy a cigányságot milyen megnyilvánulásia, tettei, hovatartozása alapján nevezi hazafiaknak?!
Más véleményére is kiváncsi vagyok ha ő nem tud érdemleges választ adni.

Pipás 2008.11.07. 18:48:24

Tomcatnak megvan az az érdekes tulajdonsága, hogy bizonyos típusú embereket baromira fel tud idegelni. Ismerem ezt, mert én is hasonló hatással vagyok hasonló emberekre. A leginkább olyan kijelentésekre akadnak ki, hogy "én nem ezt mondtam", "ez nem így történt", "nekem erről más a véleményem", "ehhez viszont nekem jogom van", meg ilyenek.

Csakhogy ma magyarországon az igazságra nem nagy kereslet van, a hazugság, hangulatkeltés, sőt a jelentés nélküli szósaláták is sokkal közkedveltebbek.

Gege van valami mondanivalód is vagy csak mocskolódni tudsz?

Gege 2008.11.07. 18:48:31

Túrminátor!

Éppen ma vitatkoztam össze két "az összes cigányt ki kéne írtani" tipusú álattal, és speciel nem ezen, hanem:
-Voltunk Nagyváradon ...- ért, de a köcsög Román drágán adta...
Én: -Román? Azt mondtad magyarul beszéltetek? Akkor Magyar volt nem?
-Románok azok mind, milyen Magyar?
-Hát Magyar nemzetíségű nem?
-Az Román....
Mindkettő nagy gárda szimpatizáns természetesen...
Ők biztos segítenének...
Akinek jó szíve van, úgymond sziciálisan érzékeny, az segít, nem ideológián vagy börszínen múlik ez.

snorbi 2008.11.07. 18:53:53

hááát... :)
a falfikálóknak viszont tényleg le kéne vágni a kezét...

vakablak 2008.11.07. 18:55:19

Tomcatet senki sem üldözi a nézeteiért, az ún. "ellenzékiségéért". Szabad neki, ilyen a liberális demokrácia, mondjon vagy tegyen bármit, amíg az törvényekbe nem ütközik - és pl. a szólásszabadságnak alig-alig van korlátja Mo.-on, nagyon helyesen -, addig tegye csak. Igaz, Tomcat az, aki a mások szólásszabadságát igyekszik a lehető legszűkebben értelmezni, a neki nem tetsző nyilatkozókat ilyen-olyan okokkal feljelentgetni, de ezt is szabad neki, tegye hát. (Ha a helyzet olyan, Tomcat testi erőszakkal is szereti korlátozni mások jogait, de az ezért járó büntetést eddig mindig megúszta.) Az is igaz, hogy ha Tomcat vagy a haverjai hatalomra kerülnének, akkor azonnal vége lenne mindenféle liberalizmusnak, így legelsősorban jelesül magának a liberális demokráciának, így maga a szólásszabadság mint olyan úgy változna meg, hogy szólni csak azt volna szabad, amit ők helyesnek tartanak, mindenki másnak kuss. Értjük, felfogjuk, izgulunk is eléggé, hogy nem kerülnek-e egyszer tényleg hatalomra, és reméljük nagyon, hogy nem.

Minden szabadság ellenére, amit Tomcat, és vele együtt minden más magyar állampolgár élvez (most még, lásd mint az imént írtam), azért engedtessék meg a nyomozó hatóságoknak és a bíróságnak, hogy eljárás alá vonják őt akkor, ha megalapozott a gyanú azzal kapcsolatban, hogy ő és esetleg társai mások testi épségének veszélyeztetésére alkalmas pirotechnikai eszközöket barkácsolnak. Az eljárás még nem elítélés. Tomcatnek nem fogókkal tépik a körmeit (mint ő tenné valószínűleg másokkal, ha tehetné), van védője, van eljárási rend, az ítéletet (majd ha lesz) indokolni kell, az ellen fellebbezni lehet, azaz a jogállami eszközei a fair eljárásnak biztosítottak. Épeszű ember nem állíthatja, hogy ez egy koncepciós per, amelyben már előre megszületett az ítélet. Ne szaladjunk a dolgok elejibe, ahogy a dolgok ugyanis most állnak, Tomcatet valószínűleg úgyis felmentik, akkor meg mindannyian örülhettek. Az eljárást a társadalmi veszélyeztetettség vélelme indokolja, nem a ténye. Az ilyen eljárást a köz érdekében le kell folytatni, és ha nem sikerül a vádhatóságnak igazolnia, hogy Tomcat tényleg közveszélyes dolgokat művelt (terrorizmussal senki sem gyanúsítja, egyébként), akkor megdicsőülve távozhat, a köz pedig megnyugszik.

Túrminátor 2008.11.07. 18:58:04

Jaj Gege tudod te is jól, hogy azok az emberek akik a jobboldali radikális csoportokhoz kötődnek, azoknak nagyrésze tudja azt, hogy a határainkon túl 5 millió magyar él a környező országokban és ha valamilyen sérelem éri őket, akkor ezek a csoportok fognak hangot adni azért nem a gondolom általad nagyratartott "antifasiszták" és az álatala megbecsült jóravaló cigányság.
Még ha nem is értek egyet velük mindenben és nem tartom túl okosnak a legtöbb megnyilvánulásait, ideértve az utcai törést-zúzást, ezeknek a csoportoknak mégesem hiszem, hogy akárcsak egy lapon is említhetőek lennének pofátlanság nélkül a magyarságnak eddig semi jót, semmi hasznosat nem alkotó, együttérzést nem biztosító cigánysággal.

Pipás 2008.11.07. 19:10:23

"hogy eljárás alá vonják őt akkor, ha megalapozott a gyanú azzal kapcsolatban, hogy ő és esetleg társai mások testi épségének veszélyeztetésére alkalmas pirotechnikai eszközöket barkácsolnak": Nem gondolnám, hogy eljárás alá vonható valaki azért mert mások testi épségére veszélyes eszközt barkácsol. Akkor az összes autószerelő, gázszerelő, villanyszerelő is eljárás alá vonható.

Ha valaki meg hobbiból meg akarja ismételni az általános iskolai kísérleteket nem látom be, hogy miért kellene két hónapig előzetesbe nyomni.

Egyébként meg a vád az, hogy "ezt meg azt tervezték tenni". Milyen megalapozatlan az egész nyomozás, ha ennyi idő alatt erre jutottak: "szerintünk ezt meg azt akarta tenni". Erről szól az egész, szopassuk egy kicsit, hátha beijed. Koholmány...

Gege 2008.11.07. 19:12:32

Túrminátor!
Egyszerűen nem értem hogy írhatsz így egy teljes cigányságróll, hihetetlen.
Ahogy rengeteg tolvaj csaló ember van magyarok között, persze ugyanúgy a cigányok között is. De ez nem jogosít fel senkit arra hogy így beszéljen egy teljes népcsoportról, az Istenért.
Mi az hogy nem tesznek semmit? Van a baráti körömben két roma srác is,mindketten rendesen dolgoznak, adót fizetnek, megbecsült tagjai a munkahelyi közösségüknek, jó barátok, csak úgy mint atöbbi haverom. Nem értem, miért mások ők?
Mit kéne még tenniük? Feltalálni a rák ellenszerét, hogy nézd őket valamibe, és ne a népcsoportjuk egy tényleg semmirekellő részével azonosítsd őket?

Pipás 2008.11.07. 19:14:45

Gege: nem kellene kitalált személyeknek lenniük. ;)

vakablak 2008.11.07. 19:20:49

Pipás, érted pontosan miről van szó, véded a védhetetlent.

Ha a rendőrség mondjuk engem kapott volna el, amint a képzeletbeli szélsőbalos társaimmal együtt pont ugyanilyen anyagokból barkácsolunk épp otthon, és blogokon hónapok-évek óta hirdetgetnénk, hogy majd mi milyen erőszakot teszünk a fasisztákon meg a gárdistákon, akkor viszont nagyon boldog lennél, hogy engem eljárás alá vonnak. Akkor nem példálóznál az autószerelővel meg a villanyszerelővel, nem fantáziálnál arról, hogy mi általános iskolai kísérleteket próbálunk rekonstruálni, és nem éreznéd úgy, hogy a vád, mely szerint "ezt vagy azt szándékoztunk tenni", teljesen megalapozatlan. Főleg akkor nem, ha előzőleg már egynémely turbómagyar boltjára meg házára dobáltunk volna molotov-koktélokat.

Túrminátor 2008.11.07. 19:22:21

Gege úgy írhatok így a teljes magyarországi cigányságról, hogy a nagyrészük csak rombol és nem is tartja magát magyarnak, nem tud és nem akar azonosulni ennek az országnak a törénelmével, gondjaival. Azt nem értem, hogy szerinted mi menti fel a cigányságot (tehát nem a cigányokat) a vádak alól? A kb. 1-2% akik normális módon élnek? Nem az 1-2% jellemez valamit vagy vlakit hanem a többség.
Ha az emberek 6%-a homoszexuális akkor az nem azt jelenti, hogy az emberek homoszexuálisak.
El kellene felejteni már az ilyen "vannak rendesek is" óvodásszintű érveléseket és embereket, embercsoportokat az értékrendjük, tetteik alpján megítélni, mert ha nem így teszünk azzal a problémát csak elmélyítjük.

Pipás 2008.11.07. 19:29:21

vakablak: nem voltál túl jó kémiából ugye? Egyébként meg jól értem, azzal vádolod a Tomcatet, hogy molotov koktélokat dobált? Akkor miért nem vádolják azzal? Tudod, jogállam!

vakablak 2008.11.07. 19:57:09

Pipás, tényleg nem voltam túl jó kémiából. De a Tomcatéhez hasonló anyagokból annak idején gimis társaimmal mi is barkácsoltunk petárdákat (kapni petárdát akkor még nem lehetett). Én az ezzel való játszást akkor hagytam örökre abba, amikor egy talán 2-3 dekás, kartonpapírba csavart ilyen darab ügyetlenségem okán felrobbant a kezemben, és véresre szaggatta az ujjaimat (szerencsére nem lett maradandó károsodás). Ugyanabból az elegyből egy fél-egy kilós, rendesen lefojtott bomba valószínűleg simán megöl egy embert, ha elég közel áll hozzá. Igaz, ezekben viszonylag sok alumínium-por is volt.

Nem Tomcatet vádolom a molotov-koktélozással. Mint egyszer itt már leírtam, Tomcat szerintem dörzsöltebb annál, mintsem hogy ő személy szerint gyújtogatna vagy robbantgatna. Ő csak megteremti az ehhez szükséges hangulatot, aztán majd az idióta droidok elvégzik helyette a "munkát".

LogicFun 2008.11.07. 20:09:05

Alfnak: Nem érv az hogy félrevezetnek, ilyen alapon téged is. Másfelől többnyire nem célszerű összesikálni légfegyvert AK47-el. Más lett volna a helyzet, ha az általatok ártatlan kandiscukornak minősített "bombával" a hóna alatt kapják el? Akkor esetleg kimagyarázta volna, hogy a beteg nagymamájának vitte. Sajnos a lakásában pirotechnikai ezközöket találtak. Akármiből készült. gondolom nem önvédelmi bombát készített, vagy verebeket akart egyenként felrobbantani, mint más "rendes" légpuskázó hobbilövő.
Ja, ez jó: hobbibombagyártó. Mert ha így van, akkor ez méginkább szánalmas.

LogicFun 2008.11.07. 20:13:41

BoNa:
Kis terrorista, nem terrorista?
Kis náci nem náci?
Kis bomba nem bomba?

Sajnos nekük ez van, nem lehet mindig hozott anyagból dolgozni.
Mert ahonnan régen hoztuk, onnan már nem lehet. Ebbe kell belenyugodni kedves BoNa

NH3CL · http://nh3cl.blog.hu 2008.11.07. 20:17:48

Proszektúra írogat itt nekünk fizetett és fizetetlen provokátorokról... Egy a kérdés, hogy vajon Ő melyik csoportba tartozik? Aki ingyen kavarja a szart, vagy akinek fizetnek is érte?

kjl344 2008.11.08. 13:26:47

Már bocs mélyen tisztelt blogíró, de a "graffitis fiatalok" megérdemlik a jókora orrbagyűrést. Attól még, hogy maga koszos disznóolban érzi szól magát a többi embernek nem kötelező így érezni!

Proszektura · http://proszektura.blog.hu 2008.11.08. 13:54:40

Kedves legutolsó hozzászóló Nem értem, hogy akik tiltakoznak a rendőri brutalitás ellen, miért pártolják a Tomcat féle brutalitást.

Bit Rot 2008.11.10. 08:57:01

@BoNa:
"Én csak annyit óhajtanék a vitához hozzátenni, hogy a füstbomba legyen a mi legnagyobb gondunk.
Egyszerűen elhasználunk bizonyos szavakat, melyek - jelentésüket vesztve - már magát az eredetio fogalmat torzítják el."

Ez így van.

Amúgy meg: magyarországon van 10 millió náci és 10 millió terrorista.

Közülük "néhányan" még tagadják, hogy azok lennének, de azt tudjuk, hogy a tagadás megerősítés, meg persze egy terrorista soha se fogja bevallani önmagától, hogy az. Esetleg lappangó terrorista :-)

Na, náci, terrorista téma letudva, lapozzunk :-)

Ha magyarországon 10 millió náci van, akkor az összes itt kommentelő is náci. Esetleg van néhány, aki anti-nácinak játssza magát.