Proszektúra

A halott magyar demokrácia kerül boncasztalra. A szike sem jobbra, sem balra nem vág mélyebben. A boncmester mindenhez ugyanazzal a kérlelhetetlen egyenességgel közelít.

Friss kommentek

  • tireless treehugger: Lucyt és mollyt ne kombináld. Vagy vagy. Mert ez lesz a vége. (2019.03.31. 11:50)
  • Ménár Atya: szerintem van egy szabály,mint minden intézményben. Ezt be kell tartani, ettől még nem bűnös vagy ... (2018.10.10. 18:44) Orwell 2018
  • szekertabor: Szögezzük le, előzetesben lenni nem jó. Amennyiben nem sikerül bizonyítani Czeglédy Csaba bűnösség... (2018.10.10. 10:09) Orwell 2018
  • Utolsó 20

Friss topikok

  • tireless treehugger: Lucyt és mollyt ne kombináld. Vagy vagy. Mert ez lesz a vége. (2019.03.31. 11:50)
  • Ménár Atya: szerintem van egy szabály,mint minden intézményben. Ezt be kell tartani, ettől még nem bűnös vagy ... (2018.10.10. 18:44) Orwell 2018
  • Bravehearth: @chrisred: "Nálam a magyarázat a tényekre épülő érvelés, és nem az, ha leírják ugyanazt a megalapo... (2018.09.18. 16:16) Orbán, az új erők hőse
  • ⲘⲁⲭѴⲁl ⲂⲓrⲥⲁⲘⲁⲛ ⲔöⲍÍró: @chrisred: A szárdok megszűntek? A németek megszűntek Saarland csatlakozásával? (2018.09.18. 07:08) Nemzeti hazafias nevelés
  • G. Nagy László: Ezt azért nem hozta le az Index... Csodálom, hogy a mostanit igen. (2018.09.14. 12:23) Gyurcsány megint hazudik

Egyenes beszéd

2009.03.03. 17:33 | Proszektura | 101 komment

Címkék: dénes józsef bencze kaiser tatárszentgyörgy pusoma profilalkotás

Miközben Tatárszentgyörgyön egy a rasszizmus elleni néma tüntetéssel felérő temetés zajlott, közben jó szívvel gondolhattunk arra, hogy Bencze főkapitány úr immáron sokadszor nyugtatott meg bennünket, hogy közel állnak a megoldáshoz.  Mármint annak kiderítéséhez, hogy kik követték el az utóbbi hónapok legtitokzatosabb és egyben legaljasabb gyilkosságait, és fegyveres támadásait több faluvégi cigány család ellen.

Tényleg, kik lehetnek azok, akik életfogytiglani büntetést kockáztatva éjjel megtámadják a cigánysorok legszélső házait, s leöldösik a teljesen vétlen romákat? Milyen lények ezek? Rendőrségi zsargonnal élve, milyen úriemberek?

De nyugodjunk meg, hamarosan megtudjuk a választ, Bencze úr szerint ugyanis nem soká elfogják a tetteseket.

Ugyanis már nagyon sokat tudnak róluk. Szinte mindent.

A profilalkotás és a bizonyítékokról alkotott szakértői vélemény is "abban erősít bennünket, hogy közel járunk az elkövetőkhöz" - nyilatkozta a romák ellen elkövetett erőszakos cselekményekről Bencze József országos rendőrfőkapitány az ATV Egyenes beszéd című műsorában hétfőn.

Ám a műsorban tett konkrét kijelentéseiből viszont inkább arra lehetett következtetni, hogy sem neki, sem a beosztott ötven fős elit állománynak valójában fingja sincs arról, kik követhették el ezeket a bűntetteket.

Közlése szerint "nem biztos, hogy kizárólag csak az etnikai verziót kell lenyomozni", az ilyen indítékot csak az elkövetők elfogása és a motívumok felderítése után lehet kijelenteni.

Ez minden, csak nem egyenes beszéd. Ez arra utal, hogy még csak nem is sejtik, mi lehetett az indíték.
Azt is mondta: "túl erős lenne'" sorozatügynek nevezni az ötventagú nyomozócsoport alá összevont 16-17 ügyet. Az országos rendőrfőkapitány, aki a konkrétumokkal kapcsolatos kérdéseket elhárította, a romák ellen elkövetett támadásokkal kapcsolatban úgy fogalmazott: négy-öt ügyben, "valamilyen hasonlóság mutatkozik".

Vagyis, ha megpróbáljuk összerakni egy profilalkotás keretében a főkapitány kijelentéseinek a lényegét, az a fajsúlyos gondolat világlik ki belőle, hogy „valamilyen” hasonlóság mutatkozik néhány ügy között.

Valamilyen hasonlóság! Rögtön eldobom az agyam. Az ötven szuperrendőr több hónapi nyomozás után még azt sem tudja, mik ezek a hasonlóságok és mely ügyek között állnak fenn!

Pedig akad ám jó néhány hasonlóság egy laikus számára is.

Hétvégén éjszakai órákban támadnak, a cigánytelep legszélső, rosszul megvilágított házai ellen, Molotov-koktéllal, vadászfegyverekkel követik el a „kifüstölést.” Előzetesen a terepet gondosan felmérik.

Aj be kár, hogy nem lehet ezt az egészet ráfogni néhai Pusoma Dénesre! Ő ugyanis, amikor hosszú hercehurca után kiderült az ivádi emberölésben az ártatlansága, s az is nyilvánvalóvá vált, hogy ennek ellenére a Magyar Állam kizárólag őt hibáztatja azért, hogy hagyta magát ártatlanul elítéltetni - öngyilkos lett. Vagyis, bár most is ideális tettes lenne, de sajnálatos módon ki kell őt zárni a profilalkotás nehéz, ám szép folyamatából.

Ígéretes szálként jöhet figyelembe viszont Kaiser és Hajdú profilja, akik olyan ellenszenvesek a hazai zsaruk számára, hogy nagyon is el lehet képzelni róluk, hogy ilyesmiket követnek el. Na persze tény, ők a pénzre utaznak elsősorban, tehát nem tudni miért kockáztatnának életfogytiglani büntetést egy faluszéli porta mélyszegény lakóinak likvidálásáért?

Én erre nem tudom a választ, de majd a sztárbíróink szépen kitalálják. És persze segíti majd őket ebben egy tízegynéhány millióért,a csókos haverokkal elkészíttetett animáció, miként "segítette" a móri bankrablás esetében is.

Ha pedig később kiderül, hogy Kaiserék még sem lehettek a tettesek, mert például megdönthetetlen alibijük van – börtönben ültek éppen -  hát még mindig rá lehet kenni az egészet a tarnabodi cigányokra. Igaz, a tarnabodi lövöldözéssel gyanúsítottak nem lehettek a tatárszentgyörgyi gyilkosok, mert ők is ültek, de a hozzátartozóik bizony szóba jöhetnek.

· 2 trackback

A bejegyzés trackback címe:

https://proszektura.blog.hu/api/trackback/id/tr25977884

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Kötöttségek nélkül 2009.03.04. 08:42:01

TemetésElmentem Csorba Róberték temetésére. Nem szeretek kórházba, temetésre járni, nem szeretek az elmúlással foglalkozni, de most úgy éreztem, hogy ott kell lennem, mert ez több volt egy szimpla temetésnél. Többezredmagammal nem csak azt az 5 éves kisfi…

Trackback: Tudtad? 2009.03.03. 18:02:56

A vég egyben kezdet is lehet A Tatárszentgyörgyön áldozattá vált, Csorba Róbert és kisfia temetési szertartásán nagyon sokan megjelentek, hogy leróják végső tiszteletüket. (Az index szerint több mint ezren, a Magyar Nemzet szerint közel 3000-en, a HV…

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

DnP 2009.03.03. 20:55:52

Az osszes temetesre elmenot is siman fejbe kene lovetni soretessel, hogy ott fetrengjen a kibetonozott kriptaban ezekkel egyutt. Szanalmas, hogy "muveszek" es "partok kepviseloi" is ott b@sztak a rezet, holott a brutalisan megolt magyar aldozatokra nagyivben szartak. Mar egyaltalan nem tom hovatenni ezt a nagy ciganyszeretetet.

lápi lidérc 2009.03.03. 20:56:17

Mellesleg érdekes, hogy ezek a nagyon rasszizmusellenes civilek vajon miért nem voltak ott a cigányok által a lányai szeme láttára agyonvert Szögi Lajos tanár vagy a cigányok által leszúrt Marian Cozma kézilabdázó temetésén.

Ha cigánybűnözés nincs, akkor cigány áldozatok se legyenek.

cuebler 2009.03.03. 20:59:09

hát mondjuk nem a cigánysor végén, hanem inkább enyingen, bizonyos családokkal kellett volna ezt tenni. de azzal számukra valószínűleg nem csak életfogytiglan lett volna a tét, hanem a lét is. szóval, "bátor" cselekedet volt...

a "nem létező" cigánybűnözést egyébként ugyanúgy elítélem, mint a magyar állampolgárok által elkövetett bűncselekményeket.

a kollektív bűnösségből pedig már a magyarságnak is kijutott, igazán tanulhattunk volna belőle...

Márai Coelhó · anygyalszarny.blog.hu 2009.03.03. 21:09:45

Nem csodálom, hogy a főkapitány csak ötöl-hatol. Ez az ügy bűzlik. Pár napja leírtam már, hogy szerintem az elkövetők fegyelmezett profik:
- ismeretlen cigányokat szemelnek ki, de nem alvilági alakokat, (hogy egyértelmű legyen a gyilkosságok etnikai motívuma és senki ne gondoljon pl. üzleti leszámolásra),
- az egész ország területén követnek el bűncselekményeket,
- úgy választják meg a helyszínt, hogy el tudjanak menekülni (ez eddig mindig sikerült is nekik),
- sörétes puskát használnak, ami egyrészt metaforikus ("vadászunk a cigányokra"),
- másrészt megnehezítik a ballsztikai szakértő dolgát
- nincsenek politikai követeléseik, nem hagynak hátra üzenetet, manifesztumot, csak ölnek.

Az én tippem: valakik egy kis létszámú, profikból álló csoportot küldtek ide azért, hogy kiélezzék az etnikai ellentéteket és ezáltal destabilizálják az országot.

somogg (törölt) 2009.03.03. 21:15:45

lapi liderc, dnp,
ti aztan jo nagy barmok vagytok. A cikk arrol szol, hogy a rendorseg mekkora fos, nem ciganyszeretetrol. Ha valamelyik rokonotokat erne baj (nehogy igy legyen, nem kivanom), akkor is kb ennyi eredmenyt produkalnanak.

TaTa86. · http://archiregnum.blog.hu 2009.03.03. 21:19:20

@Márai Coelhó: "- nincsenek politikai követeléseik, nem hagynak hátra üzenetet, manifesztumot, csak ölnek."

Igen, ez nekem is eszembe jutott. Eddig minden piszlicsáré molotov meg vödörszar után valaki büszkén verte a mellét, hogy ők voltak. Most meg egy "így jár minden mocskos cigány" cetlit sem hagytak ott, pedig a hasonló terveket szövögető csoportoknak biztos bátorítás lenne, ha biztosan tudják, mi a helyzet.
De végülis Proszektúra szakértő, aki kiterjedt ismeretekkel rendelkezik a kriminológia szakterületén, és behatóan ismeri a szélsőjobbos szubkultúrát. Különös tekintettel a kisvárosok társaságaira.

DeMarco 2009.03.03. 21:22:58

Néztem ma a híradóban a temetést, végtelen megvetéssel. Nem az áldozatok miatt, őket nagyon sajnáltam, ahogy a gyászoló családot is. A gyilkosuk ezer évig rohadjon börtönben. De a "művészek", "politikusok", "romavezetők", "jogvédők" népes csapatától a hányinger kerülgetett. Végig csak a szerencsétlen Cozma járt az eszemben akinek a temetésén ezeknek az embereknek nyomuk se volt, hallgattak mint a sír, vagy ha megszólaltak csak a romákat védték. Tegnap is Draskovics az Alkotmányt !!! akarja megváltoztatni, hogy még csak beszélni se lehessen a cigánybűnőzésről, aki szóba meri hozni arra börtön várjon. A közbiztonság nem fontos, az emberek védelme nem fontos, csak egy a fontos, hogy magukat és a szavazatokat megvédjék. Szörnyű a tatárszentgyörgyi eset, de ez nem mossa le a rengeteg atrocitást, lopást amit nap, mint nap el kell szenvedni a cigánybűnőzőktől. Nem mossa le Cozma emlékét!! Továbbra is az az elvárás a lakosság részéről, hogy a rendőrség biztosítsa a köz és az állampolgárok védelmét és ne az legyen a fontos, hogy hogyan lehet szőnyeg alá söpörni a problémát.

prolee 2009.03.03. 21:32:47

@Márai Coelhó: "... Az én tippem: valakik egy kis létszámú, profikból álló csoportot küldtek ide azért, hogy kiélezzék az etnikai ellentéteket és ezáltal destabilizálják az országot...."

Én is ilyesmit gondolok. Mert egy igazi valódi rasszista néhány "büdös c...-ért nem kockáztatna életfogytiglani szabadságvesztést, de ha mégis, akkor nem a kikupálódni törekvő cigányokkal kezdené a megleckéztetést. Ti. ennek nem lenne értelme.

A másik probléma pedig az, hogy a jelenleg ismert széljobb társaság mindennek nevezhető, csak profi militáns alakulatnak nem. A kukagyújtogatás és az ölés más műfaj.
Szegény gárdisták is inkább mosolyogtatóak, mint félelmetesek. Ezek nem tudnának ilyen profi akciósorozatot megszervezni.

S ki az, aki meg tudja szervezni? Na ki?????

Lehet találgatni! ;-)

Azért én a mocskos játékokhoz eszközül felhasznált romákat sajnálom.... Aljas dolog ez! :-(

Tapmancs 2009.03.03. 21:35:07

@DeMarco: minden szavaddal egyetértek.

prolee 2009.03.03. 21:36:34

@DeMarco:
Most olvastam zindexen, hogy többen sérelmezték, hogy a Köztársasági Elnök nem volt a temetésen.

Ezek már egész egyszerűen nem tudnak mértéket tartani... Mindenki meghülyült!!!!!??????

Miért kellett volna ott lennie? Az én temetésemen ott lesz?

Megfigyelo 2009.03.03. 21:38:10

Cui prodest? A szelsojobb az etnikai feszultseg szitasaval akar hatalomra kerulni. Tehat neki kell ez. Vagy megfizettek bergyilkosokat, vagy nehany megszallott tagjuk csinalja "sportbol". (Az elobbi a valoszinubb.)

endike · http://barathendre.wordpress.com/ 2009.03.03. 21:40:04

Eddig egyetlen rasszista gyilkosság történt az utóbbi idők Magyarországán: Szögi Lajos megölése.

Nem, nem vagyok rasszista, balos és liberális vagyok. De nem szélső.

prolee 2009.03.03. 21:43:29

Azt írják, hogy azért gyűlt össze a cigányelit mert féltik a gyerekeiket.
Én is féltem a gyerekeimet. Tőlük. A közvetlen lakókörnyezetemben minden áldott nap van valami cigány által elkövetett késelés, tanárverés, stb. A lakásomtól néhány száz méterre. Ilyen helyen közlekednek a gyerekeim. Az infarktus kerülget, ha elmennek estére szórakozni. Eléjük megyek a villamoshoz, bár késelő cigánnyal szemben úgysem tudnék mit tenni. Ezreket költök taxira, hogy biztonságban hazaérjenek.
Én kivel, hova gyűljek össze? Engem ki véd meg?

tompus 2009.03.03. 21:43:50

@DeMarco: Teljesen egyetértek veled.

Réka ‎ · http://blog.rekafoto.com/ 2009.03.03. 21:44:06

a magyarok elleni bűncselekményeket milyen speciális osztag vizsgálja?
kettővel kevesebb. én örülök

Wawel (törölt) 2009.03.03. 21:47:37

@Márai Coelhó: igen, én is ezt írtam már máshol, úgy látszik ez egyre több embernek tűnik fel. 3 kör van:
- cigányok irtják egymást, lásd pécsi eset (kurva kellemetlen a megélhetési jogvédőknek)
- balfaszok dobálnak molotov-koktélokat, akiket kb. 3 és fél óra alatt elfognak (polgárőrök, gárdisták és egyéb kretének)
- és vannak a vérprofik, akik hideg vérrel és tökéletesen gyilkolnak. Na ezeket nem fogják elkapni soha, mert akkor valamelyik baráti ország szolgálatának kellene a tyúkszemére lépni...

prolee 2009.03.03. 21:48:09

@Rékuc: Én nem örülök, mert még ezt is ellenünk használják fel. Azért van abban valami súlyosan abnormális dolog, hogy naponta több ilyen és ehhez hasonló cigányposztot nyomnak fel a netre hangulatszítás okán. Ez nem véletlen. Ez is egy szervezett hadjárat. Részemről már okádok a cigányoktól, pedig eddig nem túlzottan zavartak. Már én is rühellem őket, pedig itt a ballib az ő bőrükre játszik.

prolee 2009.03.03. 21:49:48

@Wawel: Valamiről lemaradtam. Gárdisták hol dobáltak molotov koktélt?

Réka ‎ · http://blog.rekafoto.com/ 2009.03.03. 21:50:51

@prolee: annak én sem örülök, hogy a cigányoknak újabban még jobban kinyílt a csipájuk, mert az olvasni tudó egyedek elmagyarázták a többi 99%-nak, hogy a teljes média őket sajnálja. Ez baromira nem tetszik. Eddig is túl sokat engedtek meg maguknak, mi lesz még itt?

Tapmancs 2009.03.03. 21:51:26

@Rékuc: Te régebben nem írkáltál ilyeneket, ugye? Mi történt? :)

Réka ‎ · http://blog.rekafoto.com/ 2009.03.03. 21:51:51

viszont ha kiderül, hogy megkérkezett a szerb alakulat, vendégeim lesznek egy vacsira :D

Réka ‎ · http://blog.rekafoto.com/ 2009.03.03. 21:52:44

@Tapmancs: hogy mi történt? Az utóbbi néhány hónap. Az történt. És hidd el, hogy nem én vagyok az egyetlen, akinek kezd elege lenni.

prolee 2009.03.03. 21:53:40

@Wawel: valamelyik baráti ország szolgálatának kellene a tyúkszemére lépni...

Gondolom, az ilyesmit a baráti országok titkosszolgálatai egymásnak szokták megtenni szívességből. Valódi nyomozás nincs ilyenkor. Részemről azért aggódom, hogy mikor ejt meg a sarokba szorított rendőrség egy mórihoz hasonló sikerességű nyomozást. Pl. egy-két gárdistát bemószerolnak, aztán évek múlva derül ki, hogy tévedtünk.... Már ha kiderül.

TaTa86. · http://archiregnum.blog.hu 2009.03.03. 21:56:59

@Rékuc: Innye Rékuc ennyire benáczultál?

@Wawel: "- cigányok irtják egymást, lásd pécsi eset (kurva kellemetlen a megélhetési jogvédőknek)"
Tipikus, "Mit teszel, ha védett növényt eszik egy védett állat?" dilemma.

Etniez 2009.03.03. 21:58:28

A rasszizmus elleni tüntetés Szögi Lajos temetése volt, nem ez.
Ez a megélhetési rettegők gyülekezete volt. Pár napig volt szabad a média, most megint nyomják a bukott PC-t. Gond lesz ebből...

Wawel (törölt) 2009.03.03. 22:01:49

@prolee: igen, ennek sajnos van esélye. De sajnos annak is, hogy egy-két begőzölt amatőr gárdista tényleg csinál valamit, ami 5 perc alatt derül ki.

prolee 2009.03.03. 22:03:36

@Rékuc: Már mindenkinek elege van. Általam mérsékeltnek ismert emberekből is dől már az utálat. Sajnos, ezt a helyzetet szándékosan gerjesztik a médiák, az ilyen postok, hülye politikai megnyilvánulások.
Egyszerűen tüzelik ellenünk a cigányokat (ez egy olyan eszköz, amire ez az etnikum pontosan reagál). A cigányfalkában mindig a hangadó férfi, vagy nő tüzeli a többit (pl. Szögi Lajos meggyilkolásakor a cigányasszony azt kiabálta, hogy "oljétek meg a magyart, mert meghalt a gyerek"), ez náluk begyakorolt rutin, hogy gondolkodás nélkül támadni kell. Most a média és a politika tüzeli őket. Ilyen egyszerű. Helyrehozhatatlan károkat okoznak ezzel a magyar társadalomnak.

TaTa86. · http://archiregnum.blog.hu 2009.03.03. 22:11:21

@Etniez: Van benne valami morbid-groteszk ahogy a zsidók rávetették magukat a Csorba-családra. 20 éve folyamatosan vinnyognak, hogy őket ki akarják irtani, de eddig senki nem jött aki ezt megtette volna, vagy akár szándékot mutatott volna rá.
Most rájöttek, hova kell dörgölőzni egy kis miniholokausztért.
Rá is vetették magukat a koncra mint függő a régenvárt kétes minőségű heroinra.

Réka ‎ · http://blog.rekafoto.com/ 2009.03.03. 22:11:45

hát belenéztem ebbe a blogba, nincs post, ahol ne a cigányokat mosdatná a szerző... különösen aranyos, amikor megkérdőjelezi, hogy a hevesiek mit pattognak a megtámadt rendőrjárőr miat... ez valami politikai erő által írt uszítósblog, nem érdemes vele foglalkozni.

Art Mooney 2009.03.03. 22:15:21

prolee 2009.03.03. 21:32:47

listen to this man.

Dr.Hook 2009.03.03. 22:19:08

Teljes tévutak, a rendőrség vezetői tul.képp. a politika elvtelen kiszolgálói, bármiféle erkölcsiség, tisztesség távol áll tőlük, nem üres szavak higgyétek el,zömük kőkemény rasszista,de ettől még nem jó csávók. A roma "demonstráció" elképesztő, szánalmas és groteszk.....azt tapasztalom, hogy a cigó vezetők nem is értik, hogy mi a probléma, nem is akarják, érteni, egyszerűbb a saját meggazdagodásukkal foglalkozni. A fővárosi lib. holdudvarra, szót vesztegetni is kár, ők vélt és valós sérelmeik ápolgatásából remekül élnek évtizedek óta.

prolee 2009.03.03. 22:24:47

@Rékuc: nyilvánvaló, hogy ezek politikai megrendelésre mennek.
Keress cigányblogokat, ott olyan magyargyűlölő dumák mennek, hogy elállt a lélegzetem. (Ilyet persze a zinex nem rak ki. :) Egyébként szerintem ezeket is politikai megrendelésre gerjesztik. A cigányok, ha utálják is a magyarokat, nem sokat törődnek velük, hiszen általában semmivel nem törődnek huzamosabb ideig, ezért nem hiszem, hogy ezt a mocskos szennyet, ami a cigányblogokon megy, maguk dagasztanák.

Azért veszélyes ez az uszítás, mert a cigányfalka nem egyének összessége, hanem lényegében organizmusként működik, egyedei gondolkodás nélkül hajtják végre az uszítók utasításait, veszélyes vadállattá válnak. Érdekes ez, mert a magányos cigány viszont látványosan gyáva.
Az integrálódott, normál méretű, európai értékrend szerinti családban élő cigányoknál már nem működik ez az automatizmus, sőt, náluk a közösség támogató erejének hiánya miatt jellemző a konfliktuskerülés. Tehát a cigány fogalom természetesen nem fedi le a faji hovatartozás fogalmát. A cigány nem a roma származású ember, hanem a cigány mentalitású. (Ez olykor cigányok között élő fehér is lehet.)

Na, jóccakát.

prolee 2009.03.03. 22:31:37

@Dr.Hook:
Ugyan miből élnének a roma-"vezetők" ?!, ha megoldódna a cigányprobléma? Milliárdokat költünk a probléma megoldására, ami egyszerűen menet közben elpárolog és a pénz el sem jut a problémáig. Hihetetlen!!!!!! Ezt meg merik csinálni. Miközben éheznek a nyomorult gyerekek. Nincs budi. Nem járnak iskolába. Nincs cipőjük, ruhájuk.


Undorodom ettől......

pucros 2009.03.03. 22:41:24

Gyakorlatilag mindegy, hogy rasszistázva vagy cigányozva hisztiztek, a lényeg, hogy adva van a téma és hisztizzetek azzal kapcsolatban.

A média megmondja nektek, hogy mi a fontos, mi méltó rá, hogy foglalkozzatok vele.

Viszont 2008-ban 130 ezer honfitársunk halt meg, az naponta mondjuk 350, és ugyanennyi hal meg egyébként mindennap, igen, ma is. Átlag négypercenként egy polgártársunk meghal!

Csak hát 99,99%-uk nem tud annyira érdekesen meghalni, hogy annak hírértéke legyen. Ettől még rengeteg ember iszonyatos szenvedése zajlik folyamatosan országszerte (a világról nem is beszélve). Gondolom, főleg a kórházakban. Vagy az mind oké, az nagyjából elkerülhetetlen és nem érdemli meg, hogy keressük a szenvedés okait? Ott nincsenek ennyire markáns tendenciák, jelenségek, ami miatt indokolt lenne, hogy felháborodjunk, hogy tegyünk valamit ellene?

Miért van az, hogy a média felkap egy ügyet, az felkorbácsolja az indulatokat, aztán a média ridegen közli, hogy felkorbácsolódtak az indulatok, amiről értesülve pedig már tényleg mindenki kötelességszerűen hisztizni kezd? Csordaszellem?

Nem kétlem, hogy súlyos gondok vannak a bűnözés és a rendőrség egymáshoz való viszonyával. Probléma, meg kell oldani.

Hanem az az ostobaság (mind a cigányellenes, mind a jogvédő oldalról), hogy addig riogatunk polgárháborúval, amíg végül igazunk nem lesz, végtelenül tragikus. Elhiszem, hogy jószándék vezérli, de a pokolba vezető utat kövezi ki éppen.

THC 71 2009.03.03. 22:43:13

A Jobbikra kell szavazni,oszt jó napot!
A kis kölköt meg a faterját sajnálom,de ahol gyalulnak ott szóródik a forgács is.
A jogvédők meg a többi képmutató libsi költözzön valahova a cigók közé,és utána majd dumálhat.
És igenis VAN cigány bűnözés!

Wawel (törölt) 2009.03.03. 22:47:39

Amíg erről beszél mindenki, addig sem kell arról beszélni, hogy Egyetlen Ferencünket testületileg küldték el a kurva anyjába az EU csúcson...

radiris 2009.03.03. 22:48:54

@Tapmancs: Pedig Rékucnak együtt kéne éreznie a cigókkal, hiszen Svédországban őt is román cigánynak tartották a bennszülöttek :)

Dr.Hook 2009.03.03. 22:50:16

@prolee: Igazad van sajnos, kivétel azt hiszem talán nincs is, de ne feledd a törvénytelen tőkefelhalmozás minden rendszer alapvetése, az övék is egy rendszer, nem is akármekkora. Köszönjük MÉDIA!

DeMarco 2009.03.03. 23:00:11

@Wawel: Ez nem igaz. Több fórumon is hangot adtam azon véleményemnek, hogy a többi országhoz hasonlóan én is szeretnék elhatárolódni a saját miniszterelnökünknek csúfolt szerencsétlentől. Az én nevemben csak ne koldulgasson és pláne ne akarjon további hiteleket felvenni se nekem, se a dédunokámnak. Mélységesen szégyellem magam helyette is. Az a legnagyobb baj, hogy nem csak magát égeti, hanem az egész országot. Hitelrontásért simán le kellene ültetni... Ha valamit nagyon elrontok, akkor legalább fogjam be a szám és ne követelőzzek irreális dolgokért. Undorító.

átlátó 2009.03.03. 23:01:43

"A fekete rák rohassza el a húsodat a bádog tepsiben, a szemedet is ki fogom lopni!" Ezt mondta nekem a cigány, amikor szolídan megkérdeztem a hatodik feljelentés után, hogy miért já rát a 78 éves egyedül élő anyám udvarába lopni, mikor szinte mindent mozdíthatót elvittek már. (Életem során a többi konfliktust most nem sorolom, de bőven van.)
Ez a cigány ember, a MAGYAR ÁLLAMtól otthonteremtési támogatást kapott, már akkor, amikor felfüggesztett szabadságvesztésre ítélték. Ez a cigány ember most előzetesben van,többek között, mert egy 83 éves nőre éjjel rátörték az ajtót és párnával fojtogatták. Mindez történik 2009-ben Magyarországon, Tolna megyében.

Minden mindennel összfügg, ha éppen az jut eszembe, hogy az euró 300 fölött, Ferencet az a barmot a halál faszára hajtották el Európa politikusai....stb

Wawel (törölt) 2009.03.03. 23:11:07

@átlátó: "Obama a találkozó után újságíróknak kifejtette: arról egyeztettek, hogyan hangolhatják össze a legerősebb gazdaságok G20-as csoportjának tagjai gazdaságaik élénkítését, miképpen biztosíthatják, hogy közös elvek alapján kezeljék a bankszférát.

Azt mondta, meg kell gátolni, hogy "azoknak a problémáknak, amelyek a feltörekvő országokban, mint például Magyarországon vagy Ukrajnában jelentkeznek, legyen olyan nagy tovagyűrűző hatása, amely eléri a mi partjainkat". Mint hozzátette, ennek érdekében összehangolt nemzetközi segítséget kell nyújtani számukra."

szamarhegy 2009.03.03. 23:26:29

@lápi lidérc: Van némi különbség egy baleset következtében elkövetett hisztérikus és indulatos (természetesen döbbenetes) és véletlenszerű (bárki ült volna az autóban így járhatott volna) gyilkosság és egy hidegfejjel, felderítéssel, tudatosan, az áldozatot a cigányságból kiválasztó faji alapú kivégzés között. Remélem így már tiszta, hogy a tatárszentgyörgyi tragédiában miért fontos tényező, hogy az áldozatok cigány származásúak.

blás.hun2010=murderer 2,3-atm thief 7 year (törölt 2009.03.03. 23:30:13

@szamarhegy: "faji alapú "

mint pécsen,meg a buszon ugye?

bizonyíték?

DeMarco 2009.03.03. 23:31:48

@szamarhegy: Én Cozma esetét tartom szem előtt, ahol nagyon is tudatos felkészülés volt a cigányok részéről a gyilkolásra. Semmivel sem kevesebb, mint a Tatárszentgyörgyi esetben. A különbség csak annyi, hogy míg az előbbire számtalan bizonyíték van, addig az utóbbira semmilyen...

gono 2009.03.03. 23:36:50

Ez egyszerűen pazar! Sosem láttam még ennyire egységes blogot sehol. Minden egyes post és komment a blog krédójat (bal fent) huzza alá és igazolja. Annak ellenére, hogy a legtöbb kommentező annyira hülye, hogy ezt fel sem fogja - észre sem veszi.

Carnivora (törölt) 2009.03.04. 00:02:58

Tudják melycigó csapat volt a hunyó ezekben az ügyekben csak a politika még nem engedi ezeket feltárni a nyilvánosság előtt ... a politikai elit nem rasszistázta ki magát eléggé lásd. Pécs. -

szamarhegy 2009.03.04. 00:08:22

DeMarco, Valóban nem árt megvárni a nyomozás végét, lápi lidércnek probáltam két bűneset kontextusában lévő különbségeket megvilágítani. Szerintem a kamerákkal felszerelt és szemtanuktól hemzsegő helyszín nagyon nem alkalmas egy több évtizedes büntetéssel járó bűncselekmény elkövetésére. Gondolom miután Cozma beavatkozott egy erődemonstrációba (védelmi pénz), azután még nagyobb erőt kellett felmutatni, a többit tudjuk. Arra pedig semmi sem utal, hogy Cozma etnikuma, nemzetisége vagy sportolói háttere miatt egy előre kitervelt gyilkosság célpontja lett volna, így a tudatosság a védelmi pénz kierőszakolásában egyértelmű, az előre kitervelt, célzott gyilkosságra Veszprémben sincs (nem tudunk róla) bizonyíték. Amúgy pedig elég rossz irány a bűneseteket relativizálni, nem egymáshoz kell őket hasonlítani egy vetélkedő keretében, hanem az elkövetőket elkapni és a legdurvább büntetést kiszabni rájuk.

Carnivora (törölt) 2009.03.04. 00:08:43

@gono:

Igen a Hetihetes meg egy független politikai műsor.

IDIÓTA.

RIO 2009.03.04. 00:21:27

@Márai Coelhó:
ugyanerre jutottam. a kérdés csak az, hogy kül-/vagy belpolitikai erő áll az egész mögött. és hogy meddig megy el ez az erő.
mondok valamit: előfordulhat olyan szempont, amiből egy véres "cigánylázadás" kimondottan hasznos. a kk-európai országokat (aka. új csatlakozók) közös platformra hozhatja, indokot adhat a lázadók (aka. cigányok) kidobására a szoc.ellátó rendszerből, és ami a legszebb: cigány, nemcigány ugyanúgy személyivel utazik az EU-ban. egy jól megkonspirált cigányforradalom jó alkalom a cigányság átpréselésére a nyugatiakhoz. vissza nemigen toloncolhatják őket, csak ha egyenkint vádat emelnek és elítélnek mindenkit. mondhatni megosztanánk azt a terhet, amit a legaránytalanabbul oszlik el.

ps: mivel egy ilyen lázongásban végül a legszegényebbek kerülnének szembe az egzisztenciájukat még el nem vesztettekkel, az egész felhasználható arra, hogy a legalját (aka. nem befizetők, csak fogyasztók, a piac szempontjából) kollektív bűnösnek és társadalomellenesnek kiáltsák ki.

bocs, ez hosszú lett.

ficcs-a-ficcs · http://osszesmultimonnyonle.blog.hu 2009.03.04. 00:24:54

@gono: Biztos, hogy ugyanazokat a kommenteket olvasod, amiket én/mi?
Mert ha igen, akkor ideje szemészhez mennem...


uff

RAMBO · http://szolo.blog.hu 2009.03.04. 00:38:40

DeMarco 2009.03.03. 21:22:58

Cozmát sokkal inkább maffiózók, mint cigányok ölték meg. Egyébként a két eset összemosása alja, szemét relativizálás, éppúgy, a lopások, garázdaságok és egyéb piti bűnök idekeverése is.

Ezek az emberek ha ártottak is valakinek, ha az 5 éves kissrác valaha el is vette az oviban a játékot egy magyar gyerektől, akkor sem érdemelte ezt meg. Erre nincs magyarázat, itt nincs összehasonlítás, itt semmi köze más cigányok által elkövetett törvénysértéseknek az ügyhöz. Itt egy kivégzett család van.

Akkor is, ha egy másik cigány csinálta, akkor is, ha rasszisták csinálták, akkor is, ha a maffia csinálta. Ezeket az embereket lemészárolták. Itt, kurvaországban. Az én hazámban. Nem akarom eltűrni, hogy ilyesmi előforduljon. És nem akarok megkéselt kézilabdázókról, megerőszakolt és megölt lányokról, kifosztott egyedül élő nénikről, sem semmi másról beszélni. Csak arról, hogy lemészároltak egy családot, és arról, ez soha többé nem fordulhasson elő. Se cigánnyal, se magyarral, se senkivel.

benkoo 2009.03.04. 00:40:08

engem azért a nagy sírásban elsőnek érdekelne a gyilkosság oka! meg pl az olaszliszkai tanár családja, meg pl. akiket kiraboltak vagy pl. érdekelne a kézilabdás srác miért halt meg....
és most megint az jön le hogy a romák szentek..... lassan már szégynelem hogy nem vagyok az. félre ne értsen senki nem vagyok rasszista de miért megint csak mi változzunk meg? nem nekik is kéne? pl. iskolába járni, nem lopni? meg mondjuk nem fenyegetni merciből 70 éves embereket akinek a garázsa elé állunk és ha kérdőre von akkor azt mondani neki, hogy úgy jársz mint az olaszliszkai tanár....

hoseman 2009.03.04. 00:48:14

@szamarhegy: vajon mindegy hogy anyádat seggbe vagy szájba basszák??!...
ájjá' má' meg egy "hoppára" tE faszfej!!..

DeMarco 2009.03.04. 01:00:19

@RAMBO: Ne is haragudj, de felháborító amit írsz. Szerencsétlen Cozma gyilkosait maffiózónak állítod be és elegánsan elsiklasz azon, hogy romák voltak. Bezzeg a romákat körömszakadtáig véded. Úgy állítod be, hogy jajj a szegény szerencsétlenek semmiről sem tehettek. Igen, lehet, hogy ők nem tehettek róla és vétlen áldozatok, vagy legalábbis a gyerek mindenképpen, de Cozma sem tehetett róla, hogy megölték. A két eset között pedig az én szememben semmi különbség nincsen. Kivéve, hogy a veszprémi esetnél egyértelmű a helyzet, a másiknál meg nem. Mindkét esetben vétlen áldozatok vannak és gátlástalan elkövetők. Ez utóbbiak életük végéig maradjanak börtönben. Egy elkövetésnek nyilván vannak előzményei is. Előzmény pedig van bőven, nap nap után. Olaszliszka stb. Lehet, hogy te a rózsadombon élsz, de a való világban a falvakban nagyon komoly a cigánybűnőzés. Egy ismerősöm vett egy házat egy városnak csúfolt községben. Az elmúlt két hónapban ötször törtek be hozzá a cigányok. Már fél hazamenni és árulja a házát, menekülne. Na, ebből van elege a polgároknak. A közbiztonság hiányából.

DeMarco 2009.03.04. 01:09:01

@szamarhegy: Hát aki késekkel, fegyverrel megy mulatozni, az előre felkészült a gyilkosságra az én nézetem szerint. Nyilván nem Cozmára utaztak, de bárki más lehetett a célpont és a bűncselekmény ugyanaz.

müszi 2009.03.04. 01:10:46

miért emlegetnek rasszizmust? lehet hogy másik cigány ölte meg csorba robertet meg a fiát.uzsora tartozás miatt!
lehet hogy lopni voltak,a gyereket küldik előre mert az nem büntethető .bevett szokás! ugy vitték oda a tetemeket.később meg a töltényhüvelyeket.azért nem egyértelmü a nyomozás!!!az első helyszinelés nem egyezik a politika által kiküldött rendőrtiszt által helyszineltekkel!
már az is gyanus hogy ilyen nagy politikai vonzata van ,igy választások előtt.minden párt lelkesen ment gyászolni.szögi tanár ur temetésén miért nem voltak ott???????????kozma temetésén miért nem voltak ott??a kiskunlacházi kislányt hány cigány erőszakolta meg????????,erről miért nem szólnak a hirek??? miért kell a seggüket nyalni ennyire ezeknek? sólyom lászló meg atöbbi szimpatizáns költözzön ki egy hónapig a cigánysorra ,majd megismerik a cigányság szokásait,kulturáját.én évekig köztük laktam,nem gyülöletbeszédet irok,csak a valódi tényeket.ha van cigány kissebbség,meg különböző cigányszervezet,jól fizetett cigányképviselőkkel +amit összelopnak maguknak, akkor vannak cigányok is!! nem romák meg hátrányosak .meg mindenféle titulussal rendelkező tücskök.vannak mága zolik,járóka sándorok déki-lakatosok ,akik előtt megemelem a kalapomat!ezek értékes tiszteletre méltó emberek!de aki lop,rabol,gyilkol,annak a koporsóban a helye!
na ehhez irhatsz kommentet!meg ellenkommentet!

sourcerror 2009.03.04. 01:11:07

"Gondoltam, a Kuruc. Info sekélyes, rasszista, antiszemita agymosó világából kicsit kiszakítom a mélyen badar közönségét és mutatok neki egy kis színvonalat. Egy kis cigány színvonal nektek drága mély badarok. Ígérem csak ez a bejegyzésem lesz az ahol gondolkodnotok is kell, mert nem szeretném leterhelni a hardvereteket, hiszen a bennetek futó szoftverre még szükségem van ahhoz, hogy kiirtsam a náci gondolkodás minden alkönyvtárát. Aki engem olvas az a világot egy olyan szemszögből, láthatja, amiről fogalma sem volt, hogy létezik. Egyrészt, azért mert nagy többség előtt zárva volt a cigány társadalom fejlett gondolatvilága, hiedelme, eszmerendszerei, másrészt a kinyitott ajtón engem az új filozófiák elegye csapott meg és ezek keveredése okozza a döbbenetet a többségben, amikor bejegyzéseimet olvassák. Megint olyat írok, amelyet máshol nem olvashattok, nem gondolkodtak el rajta, mert nincs megfelelő táptalaja. Én csak az első lökést adom meg a Ti dolgotok felfűzni rá azt, ami odavaló."

unio-blogok.bloglog.hu/cigany-blog-balogh-artur-legbelso-felelem-a-ciganytol.html

sourcerror 2009.03.04. 01:17:26

"Itt lesztek Ti!

Azért mert mindig friss vagyok.
Megbízható.
Másként látom a világot mint a kommentezőim többsége de ez az IQ különbségeinkből adódik.
Én benne vagyok abban a bűvös két százalékban akiknél kimagaslóan nagy ez a szám.
Nem kötök kompromisszumot sem a Nácikkal sem a Kommunistákkal.
Nem rohanok az árral csak azért mert a többség nyomása ezt elvárja.
Ha kell mindenki ellen küzdök és harcolok.
Ez az Én országom is a Cigányé és a hülyeségeteknek Én többszörösen iszom meg a levét ezért kötelességem a butasággal szemben felvennem a kesztyűt."

müszi 2009.03.04. 01:35:53

sourcerror! örülök hogy vannak közöttünk ilyen okos ,ügyes, nagy iq.-val biró szellemes, szép,kivánatos friss egyének,mint pl TE!sajnos csak 2 % a a lakosságnak.valószinü ez az oka hogy itt tart a drága szép hazánk!sokkal több kellene ,hogy gazdaságos legyen az irtásuk.

nuart · http://nudeart.blog.hu/ 2009.03.04. 01:36:18

@lápi lidérc: az egyik támadó (a háromból) nem cigány volt
nem mintha számítana bármit is, csak a pontosság kedvéért

müszi 2009.03.04. 01:43:37

jut eszembe!
arra gondolt e már valaki,hogy a magyar titkosszolgálat csinálta ezt az egészet.politikai célból?terrorveszély! teve ucca! rasszizmus! szegregáció!tömegpusztitó vegyifegyverek stb. kellenek a nyomatékos bizonyitékok! máris lehet mi ellen harcolni! majd egy idő után elfelejtjük.olcsó az ember élet!

lápi lidérc 2009.03.04. 02:25:16

@Rékuc:
Én ennek konkrétan nem örülök, mert megint ártatlanok (vagy legalábbis nem igazi gonosztevők) haltak meg, ahogy pár hónapja Tiszacsécsen (vagy hol) is.
Sajnos, az igazi bűnösök/cigánybűnözők helyett ezek a szerencsétlen kisemberek szívják meg.

És ez a kormány (nem, nemcsak a mostani, Orbánék sem voltak e téren jobbak) szemforgató politikája miatt van, hogy nem tudják a cigányságot kordában tartani, a rendőr nem alkalmazhat ellenük kényszert vagy erőszakot, mert őt veszik elő mindenféle tahó jogvédők.

nuart · nudeart.blog.hu/ 2009.03.04. 01:36:18
Háromból? Már letartóztatva is 5 van, de állítólag kb. 30-an voltak. Szóval ezek közül melyik 3-ról beszélsz?
És Olaszliszkán mennyien voltak a lincselők közt a magyarok?

lápi lidérc 2009.03.04. 02:36:21

@RAMBO:
Vidd el a cigányokat az országból, és nagyságrendekkel kevesebbet fogsz ilyenekről olvasni.

lápi lidérc 2009.03.04. 02:37:50

@szamarhegy:
Gondolom, a családodat nagyban vigasztalná, ha téged mondjuk hirtelen felindulásból vernének agyon a cigányok a gyerekeid szeme láttára, nem előre kitervelten lőne agyon valaki. Mert hát mennyire más már, nem?

lápi lidérc 2009.03.04. 02:39:12

@RAMBO:
De azért ne feledjük azt az aprócska tényt, hogy az adott maffiózók véletlenül pont cigányok voltak.
Nem ukránok, nem norvégok, nem kínaiak, nem pirézek: cigányok.

lápi lidérc 2009.03.04. 02:45:11

@sourcerror:
Nem tudom, mennyi lehet az idézett szerzőnél az a kimagaslóan nagy IQ.
Mert ahogy látom, a helyesírás megtanulására azért nem volt elegendő.

@müszi:
Tudod, mit jelent az idézőjel?

átlátó 2009.03.04. 02:53:41

@Wawel: Köszi, olvastam én is. ( Azért eszembe jut, hogy Obama ősei se maguktól úszták át az óceánt anno. Ennek mentén már várom, hogy Amerika mikor fejezi ki a rosszallását és ad tanácsot ez ügyben. Ide nem erőszakkal lettek a cigányok rabszolgaként telepítve.)

wiener 2009.03.04. 03:18:51

nemtom kik voltak az elkovetok, de sok melo var meg rajuk
jo lenne ha a rendorseg legalabb nem akadalyozna a munkajukat

drhook 2009.03.04. 04:45:16

Kedves Dr.Hook! Nem szép dolog valakinek az identitását lenyúlni! Ennek ellenére egyetértek veled.
Vastörvényeket vaskézzel! Ez kell ide függetlenül attól ki van hatalmon. Éljen a Vas népe! Ebben a kurva cigánykérdésben talán lesz magyar-magyar összefogás.

F. T.- (törölt) · http://www.metacafe.com/watch/2123225/ 2009.03.04. 06:59:32

Remélem mindenki tudja, hogy a temetésen résztvevő nagy sokaság egy jelentős része nem gyászolni volt ott, nem is az elhunytak érdekelték, csak politikai agendájukba beilleszthető volt a sztori, és politikai tőkeképzésre kiváló ilyen megosztó kérdésekben kiállni...

szamarhegy 2009.03.04. 07:00:05

@lápi lidérc: A még elején beírt pár sorodban megpróbáltad összemosni a két esetet. én pedig megpróbáltam világossá tenni a két eset különbségeit. Amit azért is fontosnak tartok mert ezek bűnesetek nem egymáshoz viszonyulnak, hanem alapvető erkölcsi, morális szabályokhoz és a legkeményebben kell megbüntetni az elkövetőket. A családom sok minden miatt el lenne keseredve, de ez hogy jön ide, ki beszélt itt arról, hogy a hírekben napvlágra kerülő bűnesetek nem érintenek meg érzelmi szinten, nem vált ki félelmet adott esetben?

Manyizga (törölt) 2009.03.04. 07:18:23

@Márai Coelhó: ha igazán profik lennének az elkövetők, akkor nem hagynának maguk után lőszerhüvelyt.
(Pisztoly esetén meg revolvert használnának, az nem szórja szét a hüvelyeket, mint egy automata pisztoly.)

Deneware. 2009.03.04. 07:20:08

Az volna a korrekt, ha mindenki kussolna amíg ki nem derülne kik és milyen indítékok alapján követték el ezt a -valóban gyalázatos- tettet. Utána lehet ítélkezni, a többi hasonló üggyel együtt, mérlegelve, ahol bizony nem minden esetben volt cigány az áldozat. Ugye a mérleg... Akkor lehet demonstrálni a művészuraknak, politikusoknak, de addig nem.

Fox66 2009.03.04. 07:29:24

Kedves Proszektúra!

Olvasva egy-két korábbi bejegyzésedet nekem valahogy nem a fent megjelölt definícó (kérlelhetetlen egyenesség) jutna eszembe erről a blogról.
Többször pellengérre állítottad már a rendőrséget, ami persze nem egyszer hibázott már, kár is lenne ezt tagadni.
De ezzel kapcsolatos írásaid leginkább azt tükrözik, hogy fogalmad sincs egyes általad írd konkrét problémákról.
Innen-onnan összeszedett információk alapján írsz egy blogbejegyzést - mondhatni ítéletet - olyan dolgokról, amit nem csak, hogy nem ismersz teljességében, hanem sokkal inkább a felületesség sejlik fel a leírtakban.

Nekem pl. fogalmam sincs merre tart a nyomozás, de ha lenne és én lennék Bencze helyében, akkor sem mondanék semmi konkrétumot a nyilvánosságnak. Talán azért, mert azt nem csak a "hírre éhes" és mindenhez értő emberek hallják, hanem azok is, akik éppen "célkeresztben" vannak.

Persze sokkal fontosabb lenne, hogy TE konkrétumokat tudj, mint az, hogy a tettesek ekőkerüljenek.

Ha meglesznek, gondolom az lesz a következő blogtéma, hogy nem ők voltak és az igazságszolgáltatás, élen az ezerszer átkozott rendőrséggel, megint tévedett és ártatlan embereket hurcol meg.
A gunyoros,mondhatni szatírikus írás, mint a boncmester szikéje vág, csak éppen össze-vissza vagdalkozik.

Kedvenc írásom itt a "Zsanettet megerőszakolták a rendőrök". Na az is egy jól sikerült kis bejegyzés lett. Csak úgy hemzsegett a "tényektől" és az elfogultság egy cseppet sem világlott ki a "kérlelhetetlen egyenesség" által vezérelt írásból.

burian 2009.03.04. 07:42:10

@sourcerror: Ezen röhögve csapkodtam a térdem. Köszi, f@szfej, bearanyoztad a reggelem. Elolvastam a butuska firkálmányodat és közben potyogott a könnyem a nevetéstől. Elképzeltem, ahogy te, az IQ király, összeszorított szájjal pötyögöd be a szöveget, betüről, betüre haladva, egy ujjal bökdösve a klaviaturát és közben bölcsen bólogatsz minden ordas közhely után és arra gondolsz, na, ezt is leírtam, hiába, na, az IQ, az IQ. Köszi, jól szórakoztam. Még ilyet! Írj még ilyeneket a világ dolgairól. Mi az élet értelme, meg ilyenek. Imádom, amikor valaki először csodálkozik rá valamire és azonmód szakértővé válik. Főleg ha van neki íkúja, friss és megbízható. :))))

Acmee 2009.03.04. 07:45:37

@Manyizga:

Ott viszont marad a golyón huzagolásnyom! Nem vagyok egy fegyverszakértő, de láttam már pár puskát, kilőtt golyóval együtt. Hidd el, nem hülyeség, amit a "filmekben" csinálnak, a fegyver "ujjlenyomata" a golyómagon van! A sörétesnek ilyen nincs. Ráadásul egy pl. Oroszországban vett skulót az életben nem nyomozol le, főleg, ha fémhüvelyes, újratölthető fajta(ritka).

Ja, amúgy most telepítették ki a szintünkről az egyik cigány családot a potom 3mFt-os közüzemi tartozás, valamint az 5mFt-os bérletidíj-tartozás miatt.

states 2009.03.04. 08:03:53

Na nézzük csak kiknek is jön jól, ha minél később vagy egyáltalán nem derül ki, hogy kik a tettesek. Mindenek előtt Kolompár Orbánnak, Mohácsi Viktóriának és a hasonszőrű megélhetési cigány vezetőnek. Jókat lehet rassisztázni, fasisztázni, minden lakástűznél megjelenni, hosszan nyilatkozni, hogy szó sem lehet másról csakis rasszista gyújtogatásról. Majd mikor kiderül, hogy a szomszéd cigány hajigált kézigránátot, akkor beülni a Napkeltébe, és közölni, hogy bárki mondhatja magáról, hogy cigány. Értsd: azt majd Mohácsi Viktória dönti el, hogy ki a cigány. Aki lop, gyilkol, rabol az nem, csakis az, aki áldozat, az a cigány. Aztán persze jól jön ez a mi zseni miniszterelnökünknek, hisze ki lehet állni a nyilvánosság elé mindennap azzal a rendkívül eredeti és 7 éve beválni látszó magyarázattal, hogy ő tudja hol kell keresni a tetteseket, hát persze, hogy a Fideszben, sőt Orbán Viktor ujjlenyomata ott van minden vadászpuska ravaszán. És addig sem kell persze megmagyarázni, hogy jutottunk oda a kormányzása alatt, ahol vagyunk, hogy az egész világ rajtunk röhög, velünk példálódzik, hogy mekkora dilettáns idióta a magyar miniszterelnök...

Dr Kangörény 2009.03.04. 08:15:50

Engem sokkal jobban zavarnak a tömegesen elkövetett "piti" bűncselekmények, mint amikor egy bűnelkövetői kör csinál nagyobb balhét. Természetesen szörnyű volt a móri mészárlás (ezt hozzák fel rendszeresen példaként a bűnöző cigányokat mosdatók), de mindenki tudta, hogy az egyedi, kivételes eset volt. Viszont amikor a társadalom jelentős része életvitelének természetes velejárója a bűnözés, akkor ott nagy baj van. Pláne baj van, ha a politikusok ezt a természetesnek vett bűnözési attitűdöt mentegetik és azokat vádolják rasszizmussal, akiknek ez cseszi a csőrét.

Az meg a "jogvédők" saját elveinek önmaguk általi totális leszarása, amikor a többségi társadalmat teszik felelőssé a helyzetért.

surayana 2009.03.04. 08:23:52

A súlyos probléma egyetlen megoldása, hogy a megélhetési jogvédők újabb százmilliókat kapjanak. Pénzt kell adni Áládárnak, Mohácsivicának, farkasflórinak, na meg kolompárorbánnak. Hogy miért? Mert csak.

Wawel (törölt) 2009.03.04. 08:41:57

@states: Jól mondod!
Azért szögezzük le a tényeket: az utóbbi időben cigányok ellen elkövetett, halálos áldozattal járó 3 támadásból kettőnél nem tudunk semmit! Sem indítékot, sem elkövetőt. Tehát aki ezekben az esetekben a rasszizmust kiejti a száján, az rágalmaz, uszít és gyűlöletbeszél!
Az egyetlen eset a pécsi, ahol a gyanúsítottak bizony cigányok.
Ezek a tények. Minden más hangulatkeltés.

kepy 2009.03.04. 08:42:47

Lápilidércnek szószerint igaza van. Gondolkodjatok ti is és majd rájöttök.

lagymanyosi 2009.03.04. 08:47:17

nahát.szeretném látni,a cigányok kollektív bocsánatkérést,a fehér lakosság nap mint nap való terrorizálásáért.a gyilkosságokért,a megerőszakolt öregasszonyokért,a kicsalt segélyekért,az utcai bűnözésért,a folyamatos lopásokért.valamint szeretném,ha kollektíve köszönetet mondanának,azért,hogy (eddig) megtűrtük őket,a segélyekért,és azért,hogy megvan a lehetőségük a tanulásra,kitörésre.valamint szeretném,hogy nyilvános közleményben ismerjék el,hogy selejtek,paraziták,hogy nem képesek,és nem akarnak a legminimálisabb társadalmi normáknak megfelni,sem Magyarországon,sem európa többi országában,de még Indiában sem,ahol azért kisebbek az ez irányú követelmények.végül,de nem utolsósorban,szeretném,ha eltakarodnának a picsába,és vinnék magukkal a jogvédőiket is.remélem ez nem nagy kérés.

kyncza 2009.03.04. 08:55:34

@Wawel: balfasz vagy te, te barom, a Gárdistákról szálljál le. A kisujjukban több a hazaszeretet, mint a te fonnyadt testedben...

Wawel (törölt) 2009.03.04. 08:58:50

@kyncza: Köszönöm, jól jellemzed azt a szintet, amit érzékeltetni akartam... :)

tavirdasz 2009.03.04. 09:12:03

@sourcerror: mi vagy te vazzze? valami gral lovag?

soulclipse · http://soulclipse.blog.hu/ 2009.03.04. 09:12:55

Többen leírták:
1. Hol voltak ezek a kretén politikusok, és közéleti személyek Szögi Lajos, Maria Cozma temetésén?
2. Ha cigányozok az rasszizmus, ha a cigány gádzsózik az nem, érdekes, pláne abbana kontektusban, hogy a gádzsó v.mi olyat jelent teoretikusan, hogy idegen vagy fajonkívüli. Ez nem rasszizmus?
3. Aki ilyet tesz, mint ez az eset az egy állat (vagy több állat), el kell fogni és elitélni, de jó súlyosan.
4. Ha egyszer a tettesek meg lesznek (nem lesz videófelvétel, mint veszprémben), kiváncsi leszek mennyit kapnak a Cosmát megölök, és az ok akik sörétessel lötek.
5. Tényleg érdekes az ún. liberális sajtó megnyilatkozása a különböző ügyek kapcsán, nem csodálkoznák én sem ha a háttérben bizonyos érdekcsoportok összehangolt munkája folyna.
6. Mig az "egyszerű" ember a cigányokkal foglalkozik, Fletó és csapata nyugodtan lophat még több mint egy évig.

DeMarco 2009.03.04. 09:13:01

@sourcerror: Köszi a hozzászólást. Jót röhögtem rajta. Egyes, húzz a suliba, tanulj tovább.

tavirdasz 2009.03.04. 09:15:17

@THC 71: egyet ertek veled,azzal a kulőnbseggel hogy en nem sajnalom őket. a kőlők ugyis bunőző lett volna

Éhesló 2009.03.04. 09:17:57

A naponta elkövetett magyarellenes cigány erőszakról mínuszos hírek sincsenek sehol a Pc sajtóban. A gyilkosságokról sem.
Innen a dolog tiszta rasszizmus: cigányok és jogvédők a magyarok ellen.
Szarjanak sünt!

Mourinho már nem a király 2009.03.04. 09:27:54

Annyit megjegyeznék, hogy ha valakik valóban etnikai indittatásból lövik le a random faluvégi cigányokat, akkor azok sunyi gyilkosok, semmi mások. Ha célzottan elkapnak egy-egy ilyen Sztojkafélét, az egy dolog (bár halkan megjegyzem az is önbiráskodás).

Persze ameddig nem tudjuk ki volt, miért tette, addig nem mondhatunk semmit. Lehet az elkövető ugyanúgy cigány volt. Vagy az is lehet, hogy az áldozat korántsem olyan ártatlan, mint ahogy mondják. Nade ameddig a magyar rendőrség nyomoz az ügyben nem kell félni, nem fog itt kiderülni semmi.

prolee 2009.03.04. 11:39:15

@sourcerror:
Hát ez nagyon gyengécske. :)

prolee 2009.03.04. 11:49:55

index.hu/belfold/2009/03/04/romaugyi_minisztert_kernek_gyurcsanytol/?rnd=299

"Romaügyi minisztert kérnek Gyurcsánytól.
Két cigány szervezet emellett ötvenfős állami tanácsadó testületet, a cigányság erőfeszítéseinek bemutatását segítő tévés alapot, parlamenti albizottságot és igazságszolgáltatási munkacsoportot szeretne."

S mindezt természetesen az én adómból kívánják működtetni.
Hát nem édes?! :))))) Még egy-két ilyen ötlet és a balliba egyáltalán nem fog bekerülni a parlamentbe. Csak így tovább!!!! Különösen az "igazságszolgáltatási munkacsoport" tetszik! :D
süti beállítások módosítása