Proszektúra

A halott magyar demokrácia kerül boncasztalra. A szike sem jobbra, sem balra nem vág mélyebben. A boncmester mindenhez ugyanazzal a kérlelhetetlen egyenességgel közelít.

Friss kommentek

  • tireless treehugger: Lucyt és mollyt ne kombináld. Vagy vagy. Mert ez lesz a vége. (2019.03.31. 11:50)
  • Ménár Atya: szerintem van egy szabály,mint minden intézményben. Ezt be kell tartani, ettől még nem bűnös vagy ... (2018.10.10. 18:44) Orwell 2018
  • szekertabor: Szögezzük le, előzetesben lenni nem jó. Amennyiben nem sikerül bizonyítani Czeglédy Csaba bűnösség... (2018.10.10. 10:09) Orwell 2018
  • Utolsó 20

Friss topikok

  • tireless treehugger: Lucyt és mollyt ne kombináld. Vagy vagy. Mert ez lesz a vége. (2019.03.31. 11:50)
  • Ménár Atya: szerintem van egy szabály,mint minden intézményben. Ezt be kell tartani, ettől még nem bűnös vagy ... (2018.10.10. 18:44) Orwell 2018
  • Bravehearth: @chrisred: "Nálam a magyarázat a tényekre épülő érvelés, és nem az, ha leírják ugyanazt a megalapo... (2018.09.18. 16:16) Orbán, az új erők hőse
  • ⲘⲁⲭѴⲁl ⲂⲓrⲥⲁⲘⲁⲛ ⲔöⲍÍró: @chrisred: A szárdok megszűntek? A németek megszűntek Saarland csatlakozásával? (2018.09.18. 07:08) Nemzeti hazafias nevelés
  • G. Nagy László: Ezt azért nem hozta le az Index... Csodálom, hogy a mostanit igen. (2018.09.14. 12:23) Gyurcsány megint hazudik

Az állítólagos gyilkos

2010.11.22. 17:48 | Proszektura | 7 komment

A Kuruc.info „Anyaország” c. rovatában számolt be arról, hogy 19 évet kapott Horák Nóra gyilkosa. Pontosabban, hűen önmagához úgy fogalmazott, „Horák Nóri állítólagos gyilkosa.”

Muszáj erről írni, ezt a magas labdát nem lehet kihagyni.

Hol vannak már azok a szép idők, amikor cigánybűnözést lehetett vizionálni az anyaországbaqn Kiskunlacházán is? Aztán méltóságteljesen tüntetni, tiltakozni a cigány erőszak ellen a polgármester úr vezérletével.

Egy jellemző akkori, primitíven gúnyolódó írásrészlet a kurucról: „Képzeljük csak el: a hír futótűzként terjed, elkapták a gyilkosokat! Öten voltak! Szegény, kirekesztett, tanulni és dolgozni vágyó fiatalok, akiket elkapott a hév. Ennyi elég. Nem kellenek nevek, nem kellenek homályos utalások. Tudjuk.”

Később már azt is tudták, hogy a tettesek Sztojka-rokonok voltak.

A bírósági tudósítást az ítéletről most délben tették közzé a portálukon, pontosabban lopták el a hazai, pardon az anyaországbeli médiumokból.

A hír annyira meglepte őket, hogy ahhoz ezúttal – szokásuktól eltérően – nem fűztek semmilyen mocskolódó kommentet, így azt is szöveghűen leközölték, miszerint P. József vádlott utolsó szó jogán bocsánatot kért. (Méghozzá nem csak állítólag)

Láthatóan annyira megzavarodtak azon a tényen, hogy ezúttal mégsem az általuk a kezdet kezdetétől sugallt, sőt sulykolt „cigógyilkosság” történt, hogy még azt a jó szokásukat is elfeledték, hogy megpróbáljanak az ítélettel vitatkozni, a bírót ÁVH bérencnek nevezni, telefonszámát közkinccsé tenni, de ha már, a vitathatlanul elhangzott bocsánatkérésre tekintettel ezt nem látták kivitelezhetőnek, legalább a vádlottból megkísérelhettek volna cigányt kreálni.

A maguk alattomos, sunyi módján célozgathattak volna a sötétebb bőrére, hajszínére.

Hogy nem tették, már csak azért is érdekes, mert a sértett esetében viszont részletesen kielemezték nem cigány származását.

Egy jellemző részlet a Kuruc.info ezt tárgyaló cikkéből még 2008. novemberéből.

Előbb egyik olvasójuk leveléből idéztek. „Arról, hogy a Nóri cigány volt-e: Nos a képeken sokszor valóban barna a bőre. Kérem szépen ezek a balliberális b****k nem hallottak még a szoláriumról? Egy multimédia szakon fogok végezni az idén, és abban volt fotózás is. Ha a szoláriumozott bőrre fény kerül, akkor még barnábbnak tűnik, és mint tudjuk a fotózás általában vaku használatával jár együtt. Ami erős fény kibocsátás!”

És most jön a Kuruc.info okossága!

(Kuruc.info: én inkább arra tippelnék a képeket elnézve, hogy jó részüknél nem használtak vakut, és emiatt [is] erőteljesen alul vannak exponálva, ami ugye még a szőkéből is feketét csinál. De tulajdonképp mindegy is, hiszen egyrészt a kültéri képeken egyértelműen látható, hogy fehér a lány. A családot ismerők is egyértelműsítették ezt  Meg aztán, ugye, nem nehéz belátni a következőket. A reakciókból [azaz inkább azok hiányából] ítélve az áldozat biztosan nem volt cigány, hiszen most nem értekeztek rasszizmusról, sem Mohácsi, sem Kolompár, sem a helyi CKÖ, sem a kormány csicskásai, sem a sajtó nem kesergett. Az elkövetők ellenben tényleg cigók, hisz hírzárlatot rendelt el a rendőrség, ez valószínűsíti az elkövetők hovatartozását, mert fehér gyilkosok esetében már egymással versengve tudósítanának minden szaftos kis nyomozati anyagról. Ha ez nincs, akkor az jelzésértékű, és oka van.)

Ez a Kuruc.info sötét gennyes világa. Ostoba okoskodás a hatóságok, és mások reakcióiról, zagyválás vakukról, meg alulexponáltságról.

Az őj rozzant vakujuk fényénél az előítélet ténnyé avanzsál, a tény előítéletnek látszik.

A lényeg a (cigányok,zsidók, stb. elleni) gyűlöletkeltésen van.

· 1 trackback

A bejegyzés trackback címe:

https://proszektura.blog.hu/api/trackback/id/tr472465987

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Az állítólagos gyilkos 2010.11.22. 19:02:33

A Kuruc.info „Anyaország” c. rovatában számolt be arról, hogy 19 évet kapott Horák Nóra gyilkosa. Pontosabban, hűen önmagához úgy fogalmazott, „Horák Nóri állítólagos gyilkosa.” Muszáj erről írni, ezt a magas labdát nem lehet kihagyni.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Éhesló 2010.11.22. 22:20:28

Nem lennék ilyen nagy arc a móri ügy után.
A sünök bárkiről bebizonyítanak bármit.
Rólad is.
Csak akarniuk kell.
Tehát ne vegyél rá mérget, hogy azt dugták és oda ahová kell, csak azért, mert a média bemutatta a frankót.

Éhesló 2010.11.22. 22:22:45

Nos, a móri ügy után a helyedben nem vennék mérget arra amit a sünök feltálalnak és a magyar jogszolgáltatás kifőz.
Még akkor sem, ha gyűlölöd a kuruc infót és imádod a sztojkaféléket.

blás.hun2010=murderer 2,3-atm thief 7 year (törölt 2010.11.23. 00:27:22

Mennyivel szebb a "másik" világ,a megélhetési bűnözős,nácizós,többség ellen uszítós...

MagyarZizzi (törölt) 2010.11.23. 10:49:43

Nem mindegy, cigány volt-e az elkövető, vagy sem? Megölte a kislányt, lecsukták érte, így kell ezt csinálni, nem a származásával vacakolni, meg bizonygatni, hogy kinek volt sötétebb a bőre. Börtönbe az összes gyilkossal, rablóval, bűnözővel, származástól függetlenül, és akkor végre rend lesz!

m.logic 2010.11.23. 13:55:31

Mivel, hogy 100 gyilkosból 75 cigány, 15 egyéb bevándorló, ezért jó eséllyel következtethetünk a gyilkosok cigány mivoltára. Horák Nórit is, meg egy másik kislányt is cigányok fenyegettek nemi erőszakkal, így a teljesen logikus következtetés, hogy a gyilkos cigány.

tavirdasz 2010.11.25. 12:05:38

A patkányokat sem a szinük miatt utálom !
süti beállítások módosítása