Proszektúra

A halott magyar demokrácia kerül boncasztalra. A szike sem jobbra, sem balra nem vág mélyebben. A boncmester mindenhez ugyanazzal a kérlelhetetlen egyenességgel közelít.

Friss kommentek

  • tireless treehugger: Lucyt és mollyt ne kombináld. Vagy vagy. Mert ez lesz a vége. (2019.03.31. 11:50)
  • Ménár Atya: szerintem van egy szabály,mint minden intézményben. Ezt be kell tartani, ettől még nem bűnös vagy ... (2018.10.10. 18:44) Orwell 2018
  • szekertabor: Szögezzük le, előzetesben lenni nem jó. Amennyiben nem sikerül bizonyítani Czeglédy Csaba bűnösség... (2018.10.10. 10:09) Orwell 2018
  • Utolsó 20

Friss topikok

  • tireless treehugger: Lucyt és mollyt ne kombináld. Vagy vagy. Mert ez lesz a vége. (2019.03.31. 11:50)
  • Ménár Atya: szerintem van egy szabály,mint minden intézményben. Ezt be kell tartani, ettől még nem bűnös vagy ... (2018.10.10. 18:44) Orwell 2018
  • Bravehearth: @chrisred: "Nálam a magyarázat a tényekre épülő érvelés, és nem az, ha leírják ugyanazt a megalapo... (2018.09.18. 16:16) Orbán, az új erők hőse
  • ⲘⲁⲭѴⲁl ⲂⲓrⲥⲁⲘⲁⲛ ⲔöⲍÍró: @chrisred: A szárdok megszűntek? A németek megszűntek Saarland csatlakozásával? (2018.09.18. 07:08) Nemzeti hazafias nevelés
  • G. Nagy László: Ezt azért nem hozta le az Index... Csodálom, hogy a mostanit igen. (2018.09.14. 12:23) Gyurcsány megint hazudik

Jelenetés titkos nyomozásról

2014.02.23. 14:14 | Proszektura | 26 komment

Címkék: titkosszolgálat Őszödi beszéd Alkotmányvédelmi Hivatal "Szigorúan titkos!"

PROSZEKTÚRA                                                                                                                       X/X FŐOSZTÁLY                                                                                                                 SZIGORÚAN TITKOS!

Érv. idő: 3000. 12.31.Ikt. szám: WC/00                                                                              Minősítő: X.Y.

                                       Tárgy: „Lábas” fn. titkos nyomozás

ÖSSZEFOGLALÓ JELENTÉS

A 2014. 02. 22.-én kelt intézkedési tervvel szupertitkos nyomozást kezdeményeztünk annak vizsgálatára, hogy az adózók pénzéből igen sokmilliárdos költséggel fenntartott titkosszolgálati szervek milyen feladatokat látnak el, milyen hatékonysággal. A műveleti munka során elsősorban saját józan eszünkre, a „Kémkovács” fedőnevű ügynökünk jelentéseire, Deutsch Tamás nagymamájának titkos megfigyelési anyagára, valamint a Józsefvárosi kínai piaci információinkra támaszkodtunk.

A műveleti munkánk lényegesebb megállapításai a következők:

A nemzetbiztonsági hivatali szervezetet a mindenkori politikai elit valójában mindig is az egyéni hatalmi céljainak kiszolgálására, riválisainak megfigyelésére, illetőleg a közvélemény manipulálására használta fel. Amely tevékenységek viszont ténylegesen a feladatát képezték volna, azokat nem megfelelő színvonalon vagy egyáltalán nem végezte el.

Nem tudott például mit kezdeni a – főként választások idején megszaporodó – leggyakrabban egyes politikusok lakásai elleni robbantásos ügyekkel, de nem volt képes felderíteni azt sem, hogy ki, kik lőttek a Teve utcai rendőrpalotára. És arról sincs fogalmuk, ki lehetett a Lehel utcai bankrobbantó. És immáron több mint két évtizede képtelenek felszámolni a Kuruc.info gyűlölködő, uszító nyíltan fasiszta hírportált is, és megtalálni annak készítőit. Szerintem Obama elnök titkárnője többet tud róluk, mint az Alkotmányvédelmi Hivatalunk vezetője.

Köztudott, hogy a titkosszolgálatok un. alvó ügynökökkel is dolgoznak. A mi nemzetbiztonsági apparátusunkban viszont jellemzően csak ilyenek találhatóak. Akik legfeljebb csak erőteljes horkolásukkal képesek megzavarni az ellenséges tevékenységeket.

Szinte e szerv orra előtt raboltak fegyvereket, gyújtogatták a sorozatgyilkos nácik a faluszéli cigányok házait, lövöldöztek rájuk, öldösték őket, miközben derék titkosszolgálati ügynökeink pedig a nem létező szlovák terroristák után kajtattak a Kossuth tér háztetőin.

Most legutóbb meg az derült ki, hogy ez az elit apparátus, energiáját, embereit, technikáját jó ideig annak felderítésére fordította, hogy egy hisztis politikusnak a pártja nacsalnyikjai előtti félrészeg elszólásai hogyan kerülhettek nyilvánosságra.

Az erről szóló jelentést „SZIGORÚAN TITKOS!” minősítéssel látták el 2017. 12.31. érvényességi idővel, amit később kiterjesztettek 2040. 12.31. napjáig. Mindez már csak azért is roppant vicces, mert lényegében csak annyit tudtak megállapítani, hogy nem tudtak megállapítani semmit.

A „SZIGORÚAN TITKOS!” minősítés indoka talán még ennél is röhejesebb.

Eszerint: „Az adatokról megállapítható, hogy azoknak az érvényességi idő lejárta előtti nyilvánosságra hozatala, jogosulatlan megszerzése vagy felhasználása, illetéktelen személy tudomására hozása, továbbá az arra jogosult részére hozzáférhetetlenné tétele – megvalósulása esetén – különösen súlyos kárt okoz a Magyar Köztársaság nemzetbiztonsági tevékenységének folyamatos hatékonyságában, közvetlenül sérti vagy veszélyezteti a Magyar Köztársaság törvényben meghatározott nemzetbiztonsági érdekeit.”

Vagyis, ha a Gyurcsány beszéd kiszivárogtatásáról megtudtuk volna, hogy nem tudtunk meg semmit, az különösen súlyos kárt okozott volna a Magyar Köztársaság nemzetbiztonsági tevékenységének folyamatos hatékonyságában, et cetera, et cetera.

Szerintem meg inkább ez a tré állambiztonsági „munka” okoz különösen súlyos károkat a Magyar Köztársaság nemzetbiztonsági tevékenységének folyamatos hatékonyságában.

· 1 trackback

A bejegyzés trackback címe:

https://proszektura.blog.hu/api/trackback/id/tr35828284

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Mandiner blogajánló 2014.02.24. 11:26:01

Ezt a posztot ajánlottuk a Mandiner blogajánlójában.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

p.a.r.t.i.z.a.n 2014.02.24. 08:15:30

A nem tudják vagy nem akarják között különbség van. Ha bezárnák a kurucot, hogyan lehetne majd fidesz-jobbik koalíció áprilisban, ha a matematika úgy hozza? Vagy ha nem emiatt, nem akarnak még több szavazót a jobbik felé terelni a fidesz helyett, ami a következménye lenne.

2014.02.24. 08:22:23

A kuruc.infonak joga van uszítónak lenni, főleg hogy mellette gyakran megírja az igazságot is a magyar hírportálokkal ellentétben. Nem véletlenül az USA-ban van a szerver, ahol kimondták, hogy a szólásszabadság fontosabb jog, mint a egyesek érzékenysége.

2014.02.24. 08:28:24

A titkosszolgálat immár két évtizede azzal sem tud mit kezdeni, hogy a cigányok sorra öldösik le a falusi öregeket különös kegyetlenséggel, de néha csak kedvtelésből, viszont a cigányok megölése az vezető hír ezen a portálon is.

felcsutisuttyo 2014.02.24. 08:41:33

és KÖZBEN KÉSZÜLŐDIK A NÉP AZ ELCSALT VÁLASZTÁS UTÁNI NAPOKRA...Hehehehe.... TEK IDE VGAY ODA MEHET-TEK !
VAGY ÁTÁLLTOK, VAGY.....hihihi

zollerbá 2014.02.24. 08:50:25

A 2010-es választások előtt Kövér et. kijelentette, hogy egyesével fogják átvizsgálni a titkosszolgálatoknál "dolgozó"
8000, azaz nyolcezer ügynököt!
Kíváncsi lennék ebből a nyolcezer, a mi adónkból elég jól megélő figurából hányan foglalkoznak valódi hírszerző , illetve kémelhárító munkával és hányan végeznek belső elhárítási értsd megfigyelési munkát, továbbá hányan dolgoznak az FSZB, a MOSZAD , a CIA és a román titkosszolgálatnak is párhuzamosan???

büünös 2014.02.24. 08:51:02

1. Természetesen nem akarják a kurucinfót bezáratni ,mert nagyon jó felület arra, hogy a szélsőjobbos csürhét meg lehessen figyelni.
2. A titkosszolg. nem gondolatrendőrség, hogy bármilyen előre nem tervezett és nem leegyeztetett gyilkosságot meg tudna akadályozni.
3. Amit kell azt jól csinálnak, mert sem a délszláv, sem az ukrán események NEM terjedtek át Mo.-ra. És még egy csomó ilyen van. Úgyhogy az én meglátásom szerint jól dolgoznak.
4.Hogy a politikusok politikai célokra is felhasználják őket az a politikusok sara, nem a titkosszolg.-é.

Tele_Maus Nonprofit Consulting · www.tele-maus.hu 2014.02.24. 08:54:19

Nos, akkor a dolgok sajátosságainak közös megértéséhez 3 munkanapon belül a

www.tele-maus.hu

oldalamra (a személyes "menübe") fel fogom tenni a BRFK nyomozást megszüntető határozatát, és az ügyészség panaszomat elutasító sommázatát

amelyet a kurucinfó ellen tett közérdekű bejelentésemre alkottak meg
(amelyet persze feljelentésként értékeltek)

... és persze a bejelentést is . . .

ezekből szerintem majd mindenki megértheti, miként is HAZUDIK egy magyar nyomozótiszt közokiratban

(ezt érzékletesebben az "iratellenes" jelzővel szokták körülírni ügyészségi, bírósági és ügyvédi körökben),

ami alapján már körvonalazódhatik' az is, miért NEM AKAR itt az A'VÉHÁ sem lépni . . .

szeretettel:
Maus Robi

Tele-Maus Nonprofit Consulting*
www.tele-maus.hu
(* mint természetes személy magánszemély)

Valóraváltógép 2014.02.24. 09:01:43

Nincs robbantás... hogy neked is mik nem fájnak, hallod...

mrZ (törölt) 2014.02.24. 09:14:33

A titokszolgák az államot védik, az hogy a dagonyázás tovább folytatódik nekik is köszönhető. Semmi bajuk a korrupcióval a gyilkosságokkal, a lopós hivatalnokokkal, a pénzért árult állampolgársággal, a külföldi ügynök vezetőkkel.
Ők a RENDSZERt védik. Tőled.

DezInf 2014.02.24. 09:23:15

@roli101:

Eszem megáll a kurucosok hülyeségén:))))

Naná, hogy nem engedi az USa bezáratni az oldalt.
Mennyivel könnyebb az ottani hírszerzőknek a serverteremben figyelni a kurucos fasiszták kommunikációját.

Kvázi a szélsőjobb önként hajtja a fejét a .......

Az összes kurucos kommenthuszárról tudnak mindent.

Szerintem időnként még a kommentelő webkameráját is be-bekapcsolják, csak hogy ellenőrizzék, nem a gyereke garázdálkodik apuci gépén :)))))

...... szerintem amerikabérencek a kurucosok, csak még nem tudják:D

liebend 2014.02.24. 09:31:23

Megnéztem a kuruclapot: érdekes, hogy a gyűlölködés szintje sokszor tényleg gyomorpróbáló, meg van rajta sok populista kamu, de ami érdekes, tényleg olvastam olyan hivatkozott, szépen összehozott cikket is, olyan témában, amiről máshol hallgatnak. Összességében komolyan az a portál ma a legnagyobb nemzetbiztonsági probléma?

benkoo 2014.02.24. 09:40:46

a politikusrobbantók meglettek... :D

room_101 2014.02.24. 09:41:19

Szerintem kurva nagy gittegylet lehet az egész - mint ahogy az összes megyar (NEMZETI) hivatal.
Még az átkosban találkoztam egy esettel, kutatóintézetbe érkezik új dolgozó angol tolmács/fordítóként. Hivatalos előélete szerint századpk volt a seregben, és autodidakta módon tanulta az angolt.
Aztán egy közös piálás végén coming-out-olt: angliában volt kém, ott kellett egy NATO reptér forgalmát figyelnie, de annyira fosott a lebukástól, hogy megkattant, hazajött és leszerelték.

nu pagagyí 2014.02.24. 09:47:10

A titkosszolgálat feladata a dezinformálás.

2014.02.24. 10:27:49

@DezInf: Én is sokszor nevetek rajtuk, amikor szidják az USA-t, közben meg csak az ottani liberalizmusnak köszönhetik, hogy egyáltalán léteznek. Miért nem telepítik a szerverüket Izraelbe vagy Iránba, esetleg Észak-Koreába?
Bár mi is tanulnánk annyit az USA demokráciájából, hogy ha valaki gondol valamit és néha kimondja, legyen az bármilyen negatív valakire nézve, a szólásszabadságba bele kell, hogy férjen, ha nem hazudik. Nálunk sajnos a kommunista múltból fennmaradt a kormánynak, vagy egyéb hatalommal rendelkezőknek az a szokása, hogy elhallgattatja, a neki nem tetsző véleményeket. Lásd pl. holokausztagadás büntetése.

Muzsikok közt 2014.02.24. 10:31:16

'szupertitkos nyomozást kezdeményeztünk annak vizsgálatára, hogy az adózók pénzéből igen sokmilliárdos költséggel fenntartott titkosszolgálati szervek milyen feladatokat látnak el, milyen hatékonysággal.'

- a komcsi vezetés alatt pl. cigánygyilkosságokat szerveztek

Soha többet MSZP kormányt!

csedársajt 2014.02.24. 10:33:07

A titkosszolgálat nem találja a robbantót, mert ők robbanta(t)nak. Stb.
Kurucinfó? Ugy kell minden oldalnak, mitn egy falat kenyér.
Enélkül a sok agyrém xarság nélkül még véletlenül normális békés értelmes ország lenne itt, a nácik lennének nácik (kevesen) a liberálisok liberálisok(sokan) a konzervativok konzervativok (és nem állam-mániás oroszbarát szubkommunista-nacionalisa-keresztények)....stb...stb....és ugy általában nem lenne magábol kifordulva és az okádásig lezüllesztve minden a közéletben.

Berzengő 2014.02.24. 10:42:13

@ "És immáron több mint két évtizede képtelenek felszámolni a Kuruc.info gyűlölködő, uszító nyíltan fasiszta hírportált is, és megtalálni annak készítőit.

Ebben nem az elso az erdekes. Azt Szalai Annamaria megtudta volna tenni mint mondta, de nem akarta.

index.hu/kultur/media/2010/10/19/ha_kell_elerhetetlenne_tehetjuk_a_kuruczinfot_is/

Az utobbi az erdekes, pedig meg hirdettek is nem reg oriasposzteren az orszagban.

Muzsikok közt 2014.02.24. 10:43:32

***

A képviselőségét is felhasználva, parlamenti gyakornoki munkakör ígéretével szedett fel egy biszexuális egyetemistát, akivel rendszeresen kefélt az Országgyűlés ülései alatt is, még egy másik, várandós nővel való, tavalyi házasságának hetében is.

További részletek: kuruc.info/#ixzz2uEOLhXCw

***

HgGina 2014.02.24. 11:57:23

Tényleg, mikor kapják már el és varrják be 50 évre ennek a szemét fasiszta hírportálnak a működtetői és támogatóit? Erre a fasiszta szemétre gondolok: www.cionista.hu

CsakMintTe 2014.02.24. 11:59:27

@Muzsikok közt: Miért, egy hétig tartott a házasság?

(Ezzel csak azt szeretném érzékeltetni, hogy ha tartalmilag is annyit érnek a kuruc cikkei, mint formailag, akkor épp nem az igazság bajnokai, csak mocskos tollú és lelkű szarkeverők. A szarkeverés meg szerintem bőven nem alanyi jog, de ezt majd biztos megmondják az "okosok".)

HgGina 2014.02.24. 12:00:38

@liebend: nem. A legnagyobb nemzetbiztonsági probléma ma a TEK.

liebend 2014.02.24. 12:21:17

Miért kit baszogattak törvénytelenül vagy kifogásolhatóan?

Hunyadi zokogna... ha látná......ezt 2014.02.24. 12:21:20

„Mit hallgattak el?" – kérdezte a bíró a TEK-et – "Hiszen teljes terjedelemben közölték az önök levelét.”

„Mi most nem erre szeretnénk a hangsúlyt fektetni” – válaszolta a TEK ügyvédje.

Nap 6-8 energiaital... volt olyan munkatársuk, akinek összesen legfeljebb nyolc napra 644 ezer forint túlszolgálatot számoltak el, 2-300 ezer forint közti összeget pedig tucatnyi TEK-esre költöttek.

Muhhahaha és még a kuruc a genya......
Rettegőkéim a szemetek előtt lopják szét az ország maradékát!
A blogírónak ajánlom az ATV-t. Hasonszőrű csapat, agymosottak.
süti beállítások módosítása