Proszektúra

A halott magyar demokrácia kerül boncasztalra. A szike sem jobbra, sem balra nem vág mélyebben. A boncmester mindenhez ugyanazzal a kérlelhetetlen egyenességgel közelít.

Friss kommentek

  • tireless treehugger: Lucyt és mollyt ne kombináld. Vagy vagy. Mert ez lesz a vége. (2019.03.31. 11:50)
  • Ménár Atya: szerintem van egy szabály,mint minden intézményben. Ezt be kell tartani, ettől még nem bűnös vagy ... (2018.10.10. 18:44) Orwell 2018
  • szekertabor: Szögezzük le, előzetesben lenni nem jó. Amennyiben nem sikerül bizonyítani Czeglédy Csaba bűnösség... (2018.10.10. 10:09) Orwell 2018
  • Utolsó 20

Friss topikok

  • tireless treehugger: Lucyt és mollyt ne kombináld. Vagy vagy. Mert ez lesz a vége. (2019.03.31. 11:50)
  • Ménár Atya: szerintem van egy szabály,mint minden intézményben. Ezt be kell tartani, ettől még nem bűnös vagy ... (2018.10.10. 18:44) Orwell 2018
  • Bravehearth: @chrisred: "Nálam a magyarázat a tényekre épülő érvelés, és nem az, ha leírják ugyanazt a megalapo... (2018.09.18. 16:16) Orbán, az új erők hőse
  • ⲘⲁⲭѴⲁl ⲂⲓrⲥⲁⲘⲁⲛ ⲔöⲍÍró: @chrisred: A szárdok megszűntek? A németek megszűntek Saarland csatlakozásával? (2018.09.18. 07:08) Nemzeti hazafias nevelés
  • G. Nagy László: Ezt azért nem hozta le az Index... Csodálom, hogy a mostanit igen. (2018.09.14. 12:23) Gyurcsány megint hazudik

A Fidesz-KDNP, mint az emberi jogok védelmezője

2015.12.19. 12:58 | Doktor Proszekútor | 3 komment

Címkék: szólásszabadság gázszerelő Fidesz KDNP Ákos Telekom Vajna

Az országunk vezetői szerintem teljesen meg vannak győződve arról, hogy a Telekomot valójában a Sorosbérenc, libsibolsi, véleményterrorista, komcsi, liberálfasiszta baloldal mozgatta a háttérből, amikor megvonta Ákostól az egyébként jól megérdemelt ötvenmilliós apanázsát. Mert ezek, ha tehetik, mindig rárontanak nemzetünkre.

Orbánék szerint ugyanis minden gonoszság eredője a baloldal. Ez a bizonyos „ráront a nemzetére” szófordulat is, mint tudjuk, magától Orbán Viktortól ered.

Emlékszünk arra is, amikor pár éve Kövér László azt a kijelentést tette egy parlamenti ülésen, miszerint a baloldaliak örüljenek egyáltalán, hogy luk van a seggükön. Nem egészen ezekkel a szavakkal fejezte ki magát, de nagyjából ez volt az értelme. („Önmagában méltatlan, hogy a tőlem balra helyet foglaló képviselő hölgyek és urak egyáltalán itt ülhetnek ebben az Országgyűlésben.”)

Aztán Kövér úr olyasmit is mondott egy másik alkalommal, immár egész kontinensünkre vetítve, miszerint mindaz, amit a magyar baloldal sajátosságának, genetikai hibából fakadó torzult karakterének gondoltunk, az valójában az európai baloldal karaktere.

Na most ezek a baloldalt pocskondiázó, pokolba kívánó, gmo-mentes Fidesz-KDNP-s urak lettek hirtelen a demokrácia és emberi jogok bajnokai!

Egyébként ők nem először oktatják ki egész Európát demokráciából. Emlékezzünk például, amikor a miniszterelnökünknek hirtelen a halálbüntetés lett a kedvenc elterelő gumicsont vitatémája.

És amikor ezt az EU prominensei számon kérték rajta, olyképpen reagált, hogy korainak tartja megválaszolni a kérdést, be kell-e vezetni a halálbüntetést vagy sem, de fontos, hogy beszéljenek róla. "Megint ott tartunk", mondta (mű)felháborodva, hogy "Brüsszelben egyesek a vitát nem akarják engedni", "demokráciavita állt elő".

Most Ákos ürügyén ismét az emberi jogok fő védelmezői lettek, amikor szerintük a Telekom súlyosan megsértette Ákos szólási szabadságát. Hogy jön ahhoz egy multi, hogy megsértse egy magyar állampolgár alapvető emberi jogát, akármilyen hülyeséget is beszéljen? Ez elvi kérdés. Mert nem is arról a szaros ötven milláról van szó, mi az, semmiség, egy felcsúti gázszerelő, ha szerencséje van, és persze Orbán és az Isten is vele van, egy átlagos nap alatt összelapátol ennyit. Nem is beszélve Vajnáról.

A Telekomnak azt is tudnia kellett volna, mint ahogy azért korábban sokáig be is látta ezt, hogy ha valaki Orbán kedvence, azt egy jó multinak "szponzorálnia" kell. És akkor ő is békén lesz hagyva a hatalom részéről.

Na, szóval Orbánék ezen a súlyos jogsértésen rögvest úgy begurultak, hogy nyomban felmondtak minden Telekomos szerződést. Illetőleg, elnézést, mégsem, csak egy kisebbik részét. Illetőleg egy kisebbik részét sem, mert azok meg pár nap múlva úgyis lejárnak.

De ne akadjunk fel ezen, a lényeg a lényeg, hogy az egész kormány azonnal és határozottan kiállt egyik állampolgárát ért jogsérelem ügyében.

Reméljük is, hogy ez a tendencia most már folytatódni fog. A hatalom belátja majd, hogy nagy hiba volt, amikor állampolgáraiktól trafikokat, földet magánnyugdíjpénztárt, korkedvezményes nyugdíjat vettek el, hogy szétoszthassák a haverok között, vagy éppen küldték akaratuk ellenére nyugdíjba őket, vagy, hogy ők mondták meg, hogy egy kereskedő mikor nyithat ki, és egy állampolgár mikor vásárolhat. stb.,stb.

És mindezeket a rendelkezéseit hatályon kívül helyezik, sűrűn bocsánatot kérve azoktól, akiknek ezekkel jogsérelmet okoztak.

De remélem, hogy ugyanúgy kiállnak majd azon doktornő mellett is például, akit a közelmúltban melltartóra és bugyira vetkőztettek Szegeden egy közkedvelt sportboltban, mert úgy gondolták, hogy viselkedése gyanús.

A bejegyzés trackback címe:

https://proszektura.blog.hu/api/trackback/id/tr148184300

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Netuddki. 2015.12.21. 09:35:34

Bréking!

"A Századvég elnöke szerint amit korrupciónak neveznek, az a Fidesz legfőbb politikája"
index.hu/belfold/2015/12/21/a_szazadveg_elnoke/
No comment.

ON
A nemzet házmestere meg pár héttel előbb szintén a vélemény és köztájékoztatás szabadsága miatt tiltotta ki a retekklubot a parlamentből. Dübörög a fideszes úthenger ezerrel. Ezért is van az a szólás, hogy ha nem egészen jót akarsz valakinek akkor azt mondod, védjen meg az orbánviktor!

maxval bircaman BircaHang Média · http://bircahang.org 2015.12.21. 10:56:06

Orbán ebben téved. Nem a baloldal a hibás, hanem a liberók, akik éjjel-nappal szervezkednek az emberiség ellen.

ZX 2015.12.21. 11:22:18

@maxval bircaman BircaHang Média: Azok meg milyen mesebeli lények? :P
süti beállítások módosítása