Proszektúra

A halott magyar demokrácia kerül boncasztalra. A szike sem jobbra, sem balra nem vág mélyebben. A boncmester mindenhez ugyanazzal a kérlelhetetlen egyenességgel közelít.

Friss kommentek

  • tireless treehugger: Vidám barakk a többi szocialistához képest voltunk. Ez mára megváltozott, most éppen romániát kezd... (2018.07.06. 22:48) A legvidámabb diktatúra
  • maxval balcán bircaman: Ez van, anyagba lesz döngölve a ballib agytröszt. (2018.07.06. 14:48) A legvidámabb diktatúra
  • Online Távmunkás: Pontosítás: És ez az egész gépezet folyamatosan azt sugallja, ha nem Orbánt választod, akkor a bo... (2018.07.06. 12:10) A legvidámabb diktatúra
  • Utolsó 20

Friss topikok

  • tireless treehugger: Vidám barakk a többi szocialistához képest voltunk. Ez mára megváltozott, most éppen romániát kezd... (2018.07.06. 22:48) A legvidámabb diktatúra
  • maxval bircaman szeredőci szürke proletár: Megyek szavazni. Alig várom, hiogy leadhassam ballibváltó protesztszavazatomat. (2018.03.14. 09:19) Következmények nélkül?
  • maxval bircaman szeredőci szürke proletár: A valóság: műgalamb ez, s az orosz hekkerek tették oda. (2018.02.10. 14:28) Putyin és a galamb
  • maxval bircaman szeredőci szürke proletár: A liberális uraságok ellen hatásosabb a sortűz, mint az akasztás. (2018.01.13. 09:50) Variációk egy témára
  • maxval bircaman bácsi szeredőci mélyelemző: Gyurcsány viselkedése logikus. Ő tudja, hogy az igazi cél nem Orbán leváltása, hanem a liberális e... (2017.12.12. 10:21) Gyurcsány ás

Soros bakái

2017.11.17. 20:22 | Proszektura | Szólj hozzá!

Címkék: tao Lázár János Mészáros Lőrinc Baka András

Lázár János szerint van ebben az országban egy bíró, aki nagyon haragszik Magyarországra, Baka Andrásnak hívják.

Érteni vélem Lázár miniszter úr logikáját. Ugyanis az a bíró, aki most döntésével elérte, hogy Mészáros Lőrincnek abba kell hagynia a sunnyogást a társasági adókedvezményekről, melyekkel kitömködték a zsebeit és fel kell fednie, mire verték el a felcsúti milliárdokat, az valójában az egész nemzet ellensége. Mert ez a nemzet tulajdonképpen a Lázár Jánoséké, Mészáros Lőrincéké.

Lényegében Lázár ezzel azt jelentette ki: „az Állam – én vagyok!”

Ezt a mondatot eredetileg az ifjú XIV. Lajosnak tulajdonították, aki állítólag kezében ostorral, vadászöltözékben érkezett a párizsi bíróság üléstermébe. Ott félbeszakítva egy éppen zajló adóügyi vitát, így szólt: az Állam – én vagyok! E mondat elhangzása ugyan nem bizonyított, de a történészek szerint az tény, hogy a király valóban megjelent a bíróság termében, ahol azzal vádolta az elnököt és a tanácsosokat, hogy haszontalan vitáikkal csak zavarják a királyság ügyeit.

Úgyhogy szerintem még örülhet Baka bíró úr, és persze a többi vele egy húron pendülő „tanácsos”, hogy őket csak egy sajtótájékoztatón pellengérezte ki a miniszter úr, s nem vadászöltönyében kereste fel a tárgyalóteremben, szapora ostorpattogtatás közepette.

De örülhet Baka bíró úr már csak azért is, hogy a miniszter úr – legalább is egyelőre – őt nem sorosügynöközte le, mert hiszen csak a vak nem látja, hogy Baka bíró úrnak ezt a döntését is Soros sugallhatta, sőt tuti, hogy tulajdonképpen még az ítéletet is ő szövegezte meg. Még az sem kizárt, hogy ez a döntés is a Soros terv része.

Mert aki haragszik Magyarországra, a magyarok kormányára, Mészáros Lőrincre, az csakis Soros embere lehet.

De hát, ha belegondolunk, Baka bíró úr nem egyedül hozta meg ezt a döntést, hisz az alsóbb fokú bíróságok is a tao közpénz-jellegét és megismerhetőségét állították és ezzel kinyilvánították, hogy ők mind haragszanak a nemzetükre. Vagyis ezek szerint ők is mind Soros emberei, a Soros terv végrehajtói.

Mondhatni Soros bakái.

Csak hát Lázár úrék egyelőre keményen kiállnak a haza védelmében, és továbbra is állítják, semmi közünk ahhoz, hová lett ez a rengeteg sok közpénz-milliárd. Mi örüljünk a párezer forintos gyermekek után járó adókedvezményeinknek, a nyugdíjasok meg majd a Karácsony előtt osztogatott tízezer forintos Erzsébet utalványuknak.

Vagyis Lázár azt is mondhatná nekünk, illetve mondja is: fogd a pénzt és kuss!

A bejegyzés trackback címe:

https://proszektura.blog.hu/api/trackback/id/tr8013294459

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.