Proszektúra

A halott magyar demokrácia kerül boncasztalra. A szike sem jobbra, sem balra nem vág mélyebben. A boncmester mindenhez ugyanazzal a kérlelhetetlen egyenességgel közelít.

Friss kommentek

  • tireless treehugger: Lucyt és mollyt ne kombináld. Vagy vagy. Mert ez lesz a vége. (2019.03.31. 11:50)
  • Ménár Atya: szerintem van egy szabály,mint minden intézményben. Ezt be kell tartani, ettől még nem bűnös vagy ... (2018.10.10. 18:44) Orwell 2018
  • szekertabor: Szögezzük le, előzetesben lenni nem jó. Amennyiben nem sikerül bizonyítani Czeglédy Csaba bűnösség... (2018.10.10. 10:09) Orwell 2018
  • Utolsó 20

Friss topikok

  • tireless treehugger: Lucyt és mollyt ne kombináld. Vagy vagy. Mert ez lesz a vége. (2019.03.31. 11:50)
  • Ménár Atya: szerintem van egy szabály,mint minden intézményben. Ezt be kell tartani, ettől még nem bűnös vagy ... (2018.10.10. 18:44) Orwell 2018
  • Bravehearth: @chrisred: "Nálam a magyarázat a tényekre épülő érvelés, és nem az, ha leírják ugyanazt a megalapo... (2018.09.18. 16:16) Orbán, az új erők hőse
  • ⲘⲁⲭѴⲁl ⲂⲓrⲥⲁⲘⲁⲛ ⲔöⲍÍró: @chrisred: A szárdok megszűntek? A németek megszűntek Saarland csatlakozásával? (2018.09.18. 07:08) Nemzeti hazafias nevelés
  • G. Nagy László: Ezt azért nem hozta le az Index... Csodálom, hogy a mostanit igen. (2018.09.14. 12:23) Gyurcsány megint hazudik

Kik a Kurucinfo informátorai?

2008.08.25. 16:56 | Proszektura | 162 komment

Címkék: roma kuruc.info cigány horthy kurucinfo szabályzat informátor csendőr félfasiszta

Bizony nagyon érdekes kérdés, amit érdemes lenne vizsgálni. (Ha már a Szilvásyféle titkosszolgálatot ez nem érdekli.) Honnan tudják meg bizonyos személyek telefonszámait, egyéb bizalmas személyes adatait? Honnan értesülnek egyéb szenzibilis történésekről?

Most egy írásukkal kapcsolatban engem is elfogott a kíváncsiság.

Tavaly június 24.-én Hevesen a búcsúban az egri bevetési alegység emberei helyi romákat igazoltattak, amely szolgálati esemény olyannyira jól sikerült, hogy az intézkedés alá vont személyek közül legalább kilencen – köztük egy kilenc éves kislány is - megsebesültek, s kórházi ellátásra is szorultak. Igaz, eközben állítólag három kommandós is jelentősebben megsérült, fejenként egy-egy, legalább tíz eurocentes nagyságú hámhorzsolásos sérüléset és bőrpírt szenvedtek el a bal könyék környékén, illetőleg a testük egyéb hasonlóan frekventált helyein. Mindez az országos sajtó figyelmét is kiérdemelte akkoriban.

Az ügyben nyomozni illetékes Egri Nyomozó Ügyészség, bár még aznap tudomást szerzett a történtekről, nem tartotta indokoltnak sem a hivatalból eljárást, sem az elsődleges intézkedések lefolytatását – helyszíni szemle, tanúkutatás, ilyesmi, ami a dolga lett volna -, s mindezt a kommandósokra bízta. Akik persze néhány órán belül  a tőlük elvárható korrektséggel megállapították, hogy a búcsúban résztvevő hevesi romák: az apukák, feleségeik és az óvódás korú kisgyerekeik hivatalos személy elleni erőszakot követtek el. Méghozzá felfegyverkezve és csoportosan!

Alighanem Magyarország a világ egyetlen országa, ahol a rendőrség megteheti azt, hogy a saját vitatható intézkedését saját maga vizsgálhatja ki, az őt felügyelő ügyészség áldásával.

De nem is erről akartam én értekezni, hiszen az ügyben az - eddig is igen tisztességes - eljárás még folyamatban van. A főügyészség ugyanis kénytelen volt a panaszaimnak fogcsikorgatva – ezenközben persze személyemet, tevékenységemet többszörösen is megsértve - helyt adni.

Ami miatt most mindenképpen szükségesnek láttam mégis erről az estről menetközben beszámolni, annak apropója a Kurucinfo „Időszerű csendőrségi szabályzat a cigányokkal való bánásmódról” címmel a mai napon 14 óra 17 perckor közétett csinálmánya, amely lényegében a Magyar Királyi Csendőrség 1927-ben kiadott Szervezeti és Szolgálati utasítása szkennelt változatának a közreadását jelentette, s amelyben a „Cigányok felügyelése és ellenőrzése” címmel speciális, e népcsoportra vonatkozó előírások is találhatóak.

Hogy miért tartom mindezt említésre méltónak és roppant érdekesnek?

Ugyanis ezt a vitéz nagybányai Horthy Miklós idejében született szabályzatot, illetőleg a szabályzatnak a Kurucinfo által megemlített passzusait gúnyos felhanggal éppen én idéztem föl abban a közelmúltban a Heves Megyei Főügyészséghez benyújtott panaszomban, amelyben azt a tény sérelmeztem, hogy az Egri Nyomozó Ügyészség a soron kívüli – több mint egy évig tartó - eljárása során a romák följelentése tárgyában a nyomozást, a bizonyítékokat, a rendőrök javára rendkívül elfogultan értékelve, megszüntette.

Azért tartottam szükségesnek ezt a citátumot az ügyészségi panaszbeadványomban, hogy rávilágítsak, a mai rendőrségi szabályértelmezés és gyakorlat szinte semmiben nem tér el a cigányokat illetően a félfasiszta Horthy rendszer szabályértelmezésétől és gyakorlatától.

S most érdekes módon ezt a Horthysta normarendszert hirtelen felfedezte a közelmúltban hamvaiból phoenix madárként feléledő Kurucinfo is.

Vajon honnan kaphatták hozzá a tippet?

A bejegyzés trackback címe:

https://proszektura.blog.hu/api/trackback/id/tr89632369

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Dirkschneider 2008.08.25. 20:42:15

Honnnan szerzik az infót? Ennyire hülyék vagytok? Történelemkönyvet sohasem láttatok? A komcsi-zsidó-libsi világéletében és a világtörténelemben odaállt, ahol hasznot remélt. Belső (pártonbelüli) emberek simán beárulják az anyjukat is, ha ebből hasznuk van, bárkinek is. Lásd Sztálin....

Gépkocsivezető 2008.08.25. 20:42:43

Demi nyert, lehet csendesedni.
A politikus provokátorokat kellene először megfingatni emberek! Nekünk alapvetően nincs sok problémánk egymással - ők generálják és húznak belőle hasznot.
- Akarsz zsidót ölni? Gyerünk. Különben pofa be.
- Zsidót bántanak? Kapjátok el őket és kapjanak 10 évet. Nem? Akkor pofa be.

D.C. 2008.08.25. 20:43:04

Demitorent. Nem tesz semmit. Az okot a drága kisebbség szolgáltatja. A gyűlölet az okozat. Ha erkölcsösen tudnának élni, nem lenne okozat. Ilyen egyszerű a képlet. A gyülöletet azt a kisebbség, a nagy felsőbbrendűségi mánia, a lenézés szolgáltatja egy olyan országban, ahol MI vagyunk az őslakosok. Tehát lelehet szállni a magas lóról és gondolkodni. Jó lenne ha egyszer azt is kimondaná valamelyik felsőbbrendű, hogy igen, hibáztunk, igen, mi tehetünk róla. De miután erre a történelem folyamán nem volt példa, ezért most sem várunk nagy csodát etéren. De ti se várjatok csodát, ha az őslakosoknak elege van belőletek. Nálunk meg az ellenállás és a harcikedv nem lankadt a történelem folyamán. Mi harcos nép vagyunk, akik szeretik az igazságot, a kisebbség... hát azt meg tudjuk milyenek. Nem kell provokálni, nem kell lopni, csalni, hazudni, elfogadni, hogy ez magyarhon, magyar értékrenddel, magyar kultúrával és nem fognak titeket gyűlölni. Gondolom ezt még nem nehéz felfogni.

Eltiron72 · http://haragszom.blog.hu/ 2008.08.25. 20:43:52

Ja, utoljára:
"Eltiron, amikor büdös zsidózol, akkor a zsidóknak egy bizonyos szegmensére utalsz, amely ritkán mosakszik, vagy csak egyszerűen sértegetni akarod a zsidókat?
A faszmagyar szó ugyanis nem a magyarokat jelöli általában, hanem azokat a magyarokat, akik FASZOK. "

Az ATV-n jó lennél hírmagyarázónak. De azért még 1x:
"Mitől jobb/vállalhatóbb ez, mint pl a "büdös zsidó"?"

Ehm... Némi ellentmondást érzek a kommentemben leírtak és a válaszod között.

D.C. 2008.08.25. 20:46:14

Roth Mano. Persze, hogy minket választanak, mert csak a magyar volt az egyedüli x-elhető válasz azon a listán. Ha rajta lett volna a kisebbség, akkor ők végeztek volna az első helyen. De legalább szerbiából hoztunk egy "aranyat", ha másért nem, akkor ezért. Amúgy nem lennék meglepve, hogy ha azt a kérdőívet valamelyik szondaipszos, vagy melyik libsi iroda készítette volna. Azok ilyenek. Válaszhatsz két olyan pont közül amelyiket mi hallani akarjuk.

Fokker 2008.08.25. 20:46:38

Eltiron72
Sajnálatra méltó vagy a tájékozatlanságoddal, ezzel az olcsó és kézenfekvő "gondolkodással" - az utasítással, ki mikor jöjjön haza, tényleg egy gyenge ember lehetsz. Vesztes. De még alakulhat ez máshogy is, csak ne bánts másokat és tanaulj meg röhögni magadon.
Szerintem te vagy a korpa és a disznó is. Csak te nem látod a hasznot.

Centouno 2008.08.25. 20:46:45

Igen, sajnos hallottam. Te is tudod kinek köszönhető. Ez olyan szerintem, mint az embereknél (cigányoknál?); miután kirabolnak és elveszik mindened, még nekik áll feljebb és ők utálnak meg. Valójában szégyenlik magukat, mert nem tudnak a kirabolt szemébe nézni, inkább elvágnák a torkunk. + a rengeteg dezinformáció amit hallanak, kimossák vele az agyukat. Természetes.

izé 2008.08.25. 20:50:14

Legalább megtudtam, hogy van újra kuruc.info.

D.C. 2008.08.25. 20:51:51

Fokker. Ne eröltesd magadat, mert ahogy én sem, Eltiron sem fogja magára venni a sértegetésedet. Tudod. Néha már sajnállak titeket. Egy rövid ideig. Sajnálatra méltó senkik vagytok, akik azt hiszik, hogy a haszon mindenfelett áll és azáltal váltok majd naggyá. Ez nem igaz, mert ugyanolyan senkik vagytok tőle. Azt utána rájövök, hogy magatoktól vagytok ilyen hülyék és inkább már szánni szoktalak titeket. Szánni, hogy nem minden faj lépett ki a középkori gondolkodásmódból és viselkedésből. Szánni, mert azt hiszitek, hogy butaságotok ellenére felsőbbrendűek vagytok. De azt rájövök, hogy alapjáraton ti nem csak hülyék és szánalmasak vagytok. Hanem ami rosszabb, lélekben gonoszak is vagytok. És ilyenkor szívem szerint én magam írnám alá az országból kitoloncoló parancsot nektek, országok pusztítói.

Roth Mano 2008.08.25. 20:52:38

szóval ha a magyarok utálják a cigányokat az jogos, ha a szlovákok a magyarokat, az a rossz lelkiismeret miatt van?

Eltiron 2008.08.25. 20:53:55

D.C te tényleg egy bugris náci vagy.
Kitoloncolnál és akasztanál.
Nem csináljuk együtt?
Orbán kell a hatalomba!

Kitartás!

Roth Mano 2008.08.25. 20:55:20

súlyos tévedésben vagytok, Orbán NEM fog kitoloncolni és akasztani...

D.C. 2008.08.25. 20:56:07

Roth Mano. Nem. Ha a szlovákok utálják a magyarokat az azért van, mert választhattak két nép közül. Melyiket utálják, a szlovákokat (saját magukat), vagy a magyarokat. Nagyjából ilyen lehetett az a kérdőív amit felhoztál. Ismerek szlovákokat és egyáltalán nem utálják a magyarokat. Mi hozzájuk megyünk sörözni, ők meg hozzánk jönnek sörözni. Ott is ugyanez az uszítás megy, mint itthon, csak ők sem hülyék, hogy bedöljenek ennek. Most, hogy a libsi média mit hazudik az meg számukra is, meg számunkra is teljesen mindegy, mert egyik felet sem érdekli a hazugság.

Roth Mano 2008.08.25. 20:57:35

DC, te hihetetlenül nagyon ostoba vagy:)))))

D.C. 2008.08.25. 20:59:12

Szeretem mikor hazudtok. Hol írtam én akasztást? Sehol sem. De ha így folytatjátok akkor biztos, hogy kilesztek rakva az országból. A magyar nép nem fog tömegmészárlást végrehajtani. Csak kirakja a nem kívánatos elemeket, amelyik nem képes felfogni, hogy ez az ország nem izrael, hanem magyarország. Ennyi. Ez elég békés megoldás. Aki elfogadja és nem csinálja itt a nácik-nácik-nácik hisztit az maradhat. Aki hisztizik az repül.

Barnabás 2008.08.25. 21:00:29

Istenem,de jó lenne,ha ez a szabályzat még mindig érvényben lenne.A Kuruc.info informátorai szerintem Gyurcsány,Szilvásy,Draskovics (Drazsé),mert nagyon szeretik olvasni,innen tájékozódnak az ország valós helyzetéről.

Centouno 2008.08.25. 21:01:20

Te tényleg ilyen értelmes vagy, hogy egykalap alá veszed a Magyarokat és a cigányokat? Egykalalap alá veszed a kinti helyzetet az ittenivel? Jártál már a VI. kerületen kívül?Sorold már fel hogy a "szarmagyarok" mint mi, mivel ártottak a cigányoknak. Aztán gondold végig hogy ők mivel ártottak és ártanak nekünk. Szlovákiába a magyarok dolgoznak HELLLLOOOO dolgoznak!!! építik a szlovák nemzetgazdaságot, fizetik a szlovák adókat!
Az átlagcigány mit csinál Magyarországon???? Te tényleg ennyire korlátolt vagy?

D.C. 2008.08.25. 21:01:30

Roth Mano. Nem vagyok ostoba és ezt te is tudod. Jó tanács. Mosolyt ne rakjál a mondatod mögé ha magabiztosságot akarsz sugározni a mondanivalóddal. Ebből látszik az írásodon, hogy zavarban vagy és már nem tudsz mit válaszolni a kekeckedésen kívül. Na, mindenkinek további szép estét.

Roth Mano 2008.08.25. 21:02:44

DC, ostoba vagy, mint a seggem:)))))))))))))))))))))))))

Roth Mano 2008.08.25. 21:03:33

ne szarmagyarozzál, ok?

Padlóragasztó 2008.08.25. 21:04:19

Címet olvasva lefogadtam volna hogy mit találok, és nyertem sajnos. Csak annyit mondanék (hovatartozásomat jelezve) hogy sokkal jobb lenne az országnak ha a jobboldal nem lenne ennyire az ország ellensége.
Ha a szélsőségek eltűnnének a mindennapi életünkből.
(Itt főleg a jobbikra meg a gárdára gondolok)
és Igen, le a nácikkal!

Eltiron72 · http://haragszom.blog.hu/ 2008.08.25. 21:04:59

Figyi!!!! Valaki próbálkozik provokálni. Az Eltiron (72 nélkül) nicket NEM ÉN HASZNÁLOM! Valami paraszt provokálni akar!

ROHADJ MEG TE PARASZT!

(Bocs az indulatért, de ez borzasztó bunkóság.)

D.C. 2008.08.25. 21:05:08

Hölgyeim és uraim. Roth Mano bemutatta, hogy miként viselkedik egy felsőbbrendűnek kikáltott majom. A beszédkultúrája hiányos, és rövid tőmondatokban próbál meg kommunikációt lefolytatni, hogy felhívja magára a figyelmet. Ilyenkor az ilyen majmoknak a szőrös fejét érdemes megpaskolni és egy kockacukorral viszonozni a próbálkozását, hátha tanul belőle... vagy nem.

Roth Mano 2008.08.25. 21:06:02

DC, menj inkább aludni.

Padlóragasztó 2008.08.25. 21:06:17

zárójelben jegyzem meg Szlovákiában cigányok is vannak, olyanok is akik dolgoznak, és Magyarok is vannak, olyanok akik nem dolgoznak.
Ugyanugy mint itt.

D.C. 2008.08.25. 21:08:09

És a Roth Mano nevű majom megint kibújt az odújából. Egy újabb hosszú mondattal próbákozott kommunikálni, de sajnos csak tőmondatra telett tőle. Kockacukrot neki.

Eltiron72 · http://haragszom.blog.hu/ 2008.08.25. 21:08:16

/off/ mocsok nickrabló, megtalállak, kinyírlak...

Szvatopluk 2008.08.25. 21:09:46

Csak kirakja a nem kívánatos elemeket, amelyik nem képes felfogni, hogy ez az ország nem izrael, hanem magyarország."
Ez azért nem így működik.
Demokratikus szabad országban senki nem rak ki senkit, arról már mindenki lekésett szerencsére. Egyébként meg a mélymagyarokat kéne kirakni.
mert ez az én országom.

Centouno 2008.08.25. 21:09:55

Ide jut az összes kis pajeszos amikor már nem tud vitatkozni. Szavakat ragad ki szövegkörnyezetből és terel, meg uszít. Hát ezt tanította a Rabbid Róth?

Roth Mano 2008.08.25. 21:10:49

visszatérve az 1.sz altémára, mennyivel szalonképesebb a magyarországi cigányellenesség, mint a szlovákiai magyarellenesség?

D.C. 2008.08.25. 21:12:15

Szvatopluk. Majd meglátjuk, hogy mit hoz a jövő. De ne ringasd magadat ebbe a szép álomba, hogy a mélymagyarok mennek. Szerintem jobban teszed, ha te is lakás után nézel külföldön ha így vélekedsz a magyarokról.

Szvatopluk 2008.08.25. 21:13:23

Egyik sem szalonképes, de arra kiváncsi lennék, hogy kiknek a körében végezték azt a "bizonyos közvéleménykutatást" mert átkozottul nem mindegy.
Tény hogy mindkét országban vannak akik nem szeretik a másikat de a nagy többségnek semmi baja sincs a másikkal.
Már megint pár szereplésre éhes nyomorult keveri a ...

Roth Mano 2008.08.25. 21:15:37

szerintem szlovákok körében végezték. a szlovák parlament összetételét tekintve hihető is.

Szvatopluk 2008.08.25. 21:16:05

D.C. nagy tévedésben élsz.
Én csak azokat a Magyarokat itélem el akik fajgyűlölőek.
(minegy hogy sötétkék vagy világoskék embert utálnak éppen)
mellesleg az idő ugyis engem igazol majd ]:)

Centouno 2008.08.25. 21:17:21

Még egy zsidó taktika: feltesz egy kérdést - reagálnak rá, utána nem válaszol, csak beszól egyet, majd megint felteszi ugyanazt a kérdést. Vagy lehet hogy egyszerűen csak hülye vagy Róth?

PG 2008.08.25. 21:22:49

Kedves Padlóragasztó,

Nem megbántva Téged és hovatartozásodat:
érdekes, hogy a jobboldalt az ország ellenségének tartod: Miért is?
Miért vagyunk ellenségek?
Nem ugyanott lakunk?
Nem ugyanaz a célunk?

Sajnos fejétől a bűzlik a hal:
Politikai szinten kéne változtatni (példát mutatni) és akkor nem lenne ilyen hozzászólás sem a te részedről, sem az enyémről...

Szélsőséggel természetesen nem értek egyet, Magyar Gárda sem lenne, ha itt rend lenne:
tisztességesen dolgozva lehetne előtrejutni és az ingyenélőket rendbetenni.

Bandy 2008.08.25. 21:24:07

DC már ne haragugy de tényleg buta vagy, ne ved sértésnek egy félig romától. Nem veszed észre hogy provokálnak direkt és ki nevetnek aztán mutogatják más oldalakon hogy mien buta nácikat találtak?

Nem kel be szopni a provokációkat. Roth és a többiek akik szivatnak biztosan se nem zsidók se nem libbsik. Tényleg nem lehetc valami okos ha igy tudnak szivatni.

bimm 2008.08.25. 21:24:32

a kurucinfo az zrt?

Szvatopluk 2008.08.25. 21:25:24

Egyébként meg ugyis világméretű összesküvés van, csak azt csodálom, hogy hogy lehet, hogy még életben van a jobbikos vezetőség? :)
Minő isteni csoda miatt, nem haltak még meg?
A szélsőségesen gondolkodó fórumozókat, hogyhogy nem találta meg a halálkommandó? Ennyire rosszul lenne szervezve?

PG 2008.08.25. 21:25:37

Kurucinfo: jó kérdés, mindenesetre műxik az oldal...

Zomba 2008.08.25. 21:26:06

Demitorent! Te vagy zsidó, buzi, esetleg kommunista segg vagy.

fffuckk 2008.08.25. 21:27:00

most ha jól értem te cigányokat véded ?

normális vagy te???????? normális?????
ezt a hülyeséget tanították neked vagy már így születtél vagy te is cigány vagy?????

remélem téged is kirabolnak, megvernek megfenyegetnek megszurkálnak a megélhetési cigányok itt Hevesban

ember ez Magyarország!!! nincs helye semmilyen kisebbségnek
különösen nem a cigányságnak

fffuckk 2008.08.25. 21:30:02

Kik a Kurucinfo informátorai?
hát nem olyan balfaszok mint te
egyébként egyszerű emberek akiknek elegük van a szarkavarásból ami ebben az országban van

Szergej 2008.08.25. 21:30:46

PG

Sajnos nem a fejetol buzlik a hal...
Mindenki lop csal hazudik, nemcsak a politikusok...

PG 2008.08.25. 21:31:12

fffuckk-ra reagálva:

Megértem a reakciót: engem 21 évesem (188cm, 100kg voltam, nem egy papírgyerek és nem kövér) 3 testvír leütött és kirabolt, szerencsém volt, hogy nem késeltek meg (és mindez a fővárosban).
Azóta vhogy nem kedvelem őket (DE vannak kivételek, tisztességesek).
Amíg nincs személyes ilyen jellegű negatív tapasztalata vkinek, addig nem érti meg fffuckk...

Szvatopluk 2008.08.25. 21:33:04

A jelenlegi jobboldalnak az a baja, hogy nem mondanak alternativákat, mit kéne másként csinálni. csak zsigerből elutasítják.
Egy normális európai ország működéséhez 2 pólus kell vélemény és ellenvélemény, jobb és bal.
Node az ugy nem jó, hogy az egyik csak rosszat mond bármi is legyen az.
(Holott a kormányzásuk során ők is elkövettek kicsi, közepes és nagy stikliket)
Arról nem is szólva -amit az egyszerű naiv , nem megfelelően tájékozott állampolgár nem lát át.
Közös ügyeik vannak, közös anyagi érdekeltségek
Visszekérdeznék: Princz Gábor miért nem ütötte meg a bokáját igazán?
csak nem azért, mert mindenhonnan hegyekben állnak a lekötelezettjei?
Nincs tökéletes rendszer, de nem az a megoldás, hogy az ország "bizonyos" népcsoportjait nyiltan (vagy burkoltan terrorizáljuk) oktatás kellene, minél korábban.
ha a Romákat rávezeték arra mi a helyes magatartás -nem 5 perc alatt lesz meg, hosszú évek munkája. De nem az a válasz hogy kizsuppoljuk megöljük. Ez soha semilyen körülmények között nem lehet válasz.

PG 2008.08.25. 21:34:44

Szergej,

Lehet én örök optimista vagyok, de sztem ha politikai szinten rendbetenné vki végre a dolgokat és utána (csak utána!)kőkeményen ugyanezt tenné azzal a réteggel aki "lop csal hazudik"...

De ez sajnos nem érdek, hülyék lesznek magukat "megvágni"... Korrupció mindig maradni fog, mi pedig fizetjük :-(

Szvatopluk 2008.08.25. 21:38:23

Nyilván minden népcsoportnak vannak gázos elemei.
A mostani Magyar társadalomnak az az egyik fő baja, hogy minden kormány csak tologatja az etnikai problémákat, de igazán nem oldja meg.
Oktatással meg lehetne. mert a fejekben van a hiba.
Jóval többen dolgoznának, ha lenne munkájuk. de valahogy hendikepp Magyarországon is, ha valaki Romának születik, egyből megy az általánosítás és a közhely. Ez pedig Rohadtul igazságtalan.

Sokan szeretnének dolgozni de az előitéletek miatt nem lehet.

Szergej 2008.08.25. 21:42:44

PG
Amig sajnos a kis-es kozepvallalkozo ugy all hozza hogy o marpedig nem fogja bejelenteni az alkalmazottait, ugy o az en szememben lopcsalhazudik, mert megvagja az alkalmazottjat, es megvagja az allamot. De erre o azt mondja, hogy ilyen adoterhek mellett o inkabb lopcsalhazudik.
Vagy sokan nem veszenk BKV jegyet, "mert ezert a szarert nem fogok fizetni". Pedig ha fizetne, talan nem is lenne olyan szar.
Es ez igy megy mindenhol.
Sajnos mindenki a masikra mutogat, de nem hajlando tenni semmit azert hogy jobb legyen.
En igy ertem hogy nem a fejetol buzlik a hal.

Szvatopluk 2008.08.25. 21:43:13

PG fentebbi hozzászólásodra reagálva, van pozitiv és negatív tapasztalatom Romákkal.
a verekedéstől a rajongásig mindenféle.
mindenkinek számít, ha becsülik és tisztelik, színtől függetlenül.

gondoljbele 2008.08.25. 21:44:46

khm. melyik part nem jutott be a parlamentbe 2002-ben? hm? es melyik nem fog 2010- ben se? fel kene mar fogni hogy ebben. az orszagban nem ti vagytok a tobbseg (es soha nem is lesztek az) csak egy nagy hangu csurhe
magyar garda ? masirozo bohochadsereg

JZO 2008.08.25. 21:47:28

Félelmetesen sötét egy alak az, aki ezt a cikket írta. Jellemző módon még a nevét sem adta hozzá.
Amiket itt összehordtál az világosan jelzi, a leghalványabb fogalmad sincs arról mi folyik ezekben a régiókban és településeken a valóságban és várhatóan hová fog vezetni.
Csak írkálsz itt, fröcsögsz, egy olyan kissebbséget védesz, ami hamarosan többség lesz és akiktől semmi jót nem várhatunk. A még jelenlegi többség joggal fél, van aki retteg. A törvény pedig nem a mi oldalunkon áll, ráadásul az ilyen firkászok mint Te, el akarják hitetni, hogy a magyar az rasszista, az ok nélkül bántja a szegéyn megélhetési bűnöző cigányt.

Jó lenne, ha magadba néznél, de legalább szét! Vállald a neved és informálódj! Legjobb lenne, ha egy hétre leköltöznél valamelyik cigány lakta faluba és saját bőrödön tapasztalnád meg mentalitásukat, gondolkodás módjukat. Akkor - talán - nem írkálnál többet ilyen uszító cikket.

INkvizítor 2008.08.25. 21:50:34

aztabüdösqrva... :) off, azaz on.

proszektúra! honnan a viharvert faszból gondolod, hogy másnak nem lehet meg a "csendőr kézikönyv" (vagy mi)
Talán Te írtad? vagy levédetted a jogokat?
én fél éve kaptam meg mélen, a cigányokra vonatkozó részt skennelve. nem adtam tovább a kurucnak (miért tettem volna).
kb 85 éve írták, ami azt jelenti hogy sok embernek volt alkalma azóta elolvasni, akár beszkennelni.
A mondandódnak volt egy olyan "ürge bőrbe bújt kuruc informátorok lapulnak az ügyészségeken" áthallása.
Kicsit paranoid.
Ha már mindenképpen adat seftelőket akarsz találni, akkor talán vess egy pillantást a partizáninfóra! basszus, ott fénykép alapján dobják ki a kockakő fetisiszta turbómagyarok adatait!!!
A hatalomnak meg tetszik! (legalább is drazsénak).
Az gondolom nem zavar, mert azok csak büdös nácikok. (azoknak meg nem szabad jogokat adni, mert deportálni akarnak!!! népszava is ezt írja....)

kibaszott vihar a biliben, kettősmércével(?) fűszerezve.

Mégis ki a szart érdekelne a Heves Megyei Főügyészséghez benyújtott panaszod? Tényleg azt képzeled, hogy a kurucéknak el kell menni Egerig egy kis "félfasiszta" szabálykönyvért? akkor hülyébb (és önteltebb) vagy mint hittem.

Szvatopluk 2008.08.25. 21:52:42

JZO
no, látot itt a gond, te sem gondolkodsz
csak ontod, ontod..
Ha minél hamarabb elkezdenék - megfelelően képzett emberekkel, hogy lehetne másként is.
Akkor az általad festett sötét jövő korántse biztos hogy úgy alakulna. A gondolkodást nemcsak a Romáknak kellene oktatni.

marosy 2008.08.25. 22:08:48

Kangörény: Nem tudtam, hogy magyargyülölők is dolgoznak az APEH-ban. Amúgy ide érzik a szagod.

akárki-valaki 2008.08.25. 22:12:10

Ezt a förmedvényt nyilvánvalóan Dr. Magyar Elemér, egri fajvédő ügyvéd írta.
Alá is kellett volna írni, vagy nem?

PG 2008.08.25. 22:15:49

Bocs lemaradtam, melózok...

Szvatopluk,

Jó a gondolat: sajna ez így müxik, ahogy mondod/írod: de a gondolatodban - talán - ott rejlik a válasz is.

"Pedig ha fizetne, talan nem is lenne olyan szar":
Csak sajnos sztem szar lesz, mert ő is "lopcsalhazudik".

Ezért (is) kéne először fent rendezni (nagyon lágy kifejezés...) a sorokat és miután az emberek azt látják, hogy ott fegyelem van, akkor jöhet a többi, hiszen hogy várja el a vezetés az emberektől, hogy tisztességesen végezzék a dolgukat, ha ők maguk is lopnak-csalnak-hazudnak?
Miért jár nekik, több, miért nem tartják be ők is a szabályokat?
Kicsit amolyan "ha nekik lehet, akkor nekem is" szagú a dolog, nem tisztelik, becsülik a rendszert (uhh, de nagy szó...) és az emberek úgy érzik (én is), hogy magát az embert nem tisztelik, becsülik, kvázi tőlünk vesznek el azzal, hogy nem tisztességesek.
"mindenkinek számít, ha becsülik és tisztelik, színtől függetlenül"

GN 2008.08.25. 22:18:06

én pont hevesi vagyok.
a helyi romákat nem kell félteni, ők kezdtek részegen székeket dobálni a búcsúban, miattuk nincs már semmilyen városi rendezvény nálunk

PG 2008.08.25. 22:21:42

Őőő... fáradok...

a reakció Szergejnek szólt, de belevontam Szvatopluknak szólót is...

Pontosítok:
Kicsit amolyan "ha nekik lehet, akkor nekem is" szagú
a dolog - ezt értem a kis-es kozepvallalkozóra

nem tisztelik, nem becsülik a rendszert - a politika...

Szvatopluk 2008.08.25. 22:22:02

PG, igen, a hal fejével komoly bajok vannak, csak az a baj, hogy a hal többi porcikájában is ott fészkel a baj.
(rohad mindenestül)
ki tudja mikor lesz ehető?

Jóéjt (majd erre nézek még)

PG 2008.08.25. 22:24:49

Szvatopluk,

Így van, nem vitatom: hátha ha a fej megjavul, akkor a többi is tisztul...

Jóéjt (mentem a blogot, holnap este visszatérek)

UI: szólok fateromnak, nagy pecás, fogjon ki egy újabb halat :-)

INkvizítor 2008.08.25. 22:25:53

PG!
bocs, hogy beleugatok :)
DE! "fent" passzióból, meg megszokásból "lent" meg muszájból "lopcsalhazudnak" az emberek.
A "fentiek" belekényszerítik a "lentieket" a hülye és betarthatatlan szabályaikkal, így önmagukat is felmentik a felelősség alól.
"fentről" lefelé mutogatnak, "lentről" meg felfelé, hogy ott is ezt csinálják, de a körülményeket fent lehet csak alakítani.
És amíg valaki nem lép a tökükre, addig nem fogja őket "odafent" semmi sem motiválni arra, hogy változtassanak a rendszeren.

PG 2008.08.25. 22:30:41

INkvizítor,


Korrekt összefoglalása a korábban leírtaknak: fent már megérezték a vérszagot, sosem lesz elég:

lent viszont az életért küzdenek, nem azért, hogy 100millió mellé még 20-30at hozzátegyenek...

kicsit qva nagy különbség... :-(

A gáz csak az, hogy ki lépjen a tökükre, mutass vkit, aki ki mer állni eléjük és elfogad a többség ugyanakkor ...

Szergej 2008.08.25. 22:32:24

Ok nem gond :)

Megoldast en sem tudok, annyiban pontositanek akkor hogy nem csak(!) a fejettol buzlik.

Igen, szamomra a legnagyobb fejrugast az adta amikor soha nem latott konszenzus alakult ki a partok kozott abban a kerdesben hogy akkor koltsegteritest el kelljen-e szamolni avagy sem...
Hihetetlen egyetertesben voltak, sot, meg kicsit fel is haborodtak hogy ezt igy hogy...
Es ha ezt latja az atlagember akkor "jogosan" mondja hogy akkor bizony o sem jarul hozza.
Csak ez a "mindenki bekaphatja" hozzaallas taszitja melybe az orszagot.

PG 2008.08.25. 22:35:45

Szergej,

Hát ez az: erről quva nagy 1etértés van, hogy száradna le min1ik kez az A6-os Audiról!

PG 2008.08.25. 22:36:51

mind1ik keze...

INkvizítor 2008.08.25. 22:47:56

"A gáz csak az, hogy ki lépjen a tökükre, mutass vkit, aki ki mer állni eléjük és elfogad a többség ugyanakkor ..."
Olyan nincs.
Ha lenne azt a "fentiek" kicsontoztatnák a "lentiekkel".
Rávennék őket pénzel, hazugsággal, csalással (a szokásos módszerekkel).
Egy átlag ember mindenre tud mondani legalább öt dolgot, hogy "miért ne legyen".
Valami ellen mindig könnyebb, mint valamiért.
Nincs kiút, és nincs üdvözülés, csak a szopás van....

Fasisztaírtó · http://vonagabor.blogspot.com 2008.08.25. 23:12:42

Ki állítja meg a fasiszta, rasszista, cigánygyűlölő vona gábort? az ilyet kell lincselni, a tanár urat sajnálom, de az ilyen vona gábor féle fasiszta seggdugaszokért nem kár! vonagabor.blogspot.com

Antifasiszta! · http://nacivadasz.blogspot.com 2008.08.25. 23:20:07

Olvassátok a Nácivadászt! Az egyedüli normális társaság aki felveszi a kesztyűt a náci pondrók ellen!

nacivadasz.blogspot.com

H A J R Á NÁCIVADÁSZOK!

Veletek van a normális többség!!!!

Zol81 2008.08.25. 23:49:01

Én a fidesz-re szavaztam de soha semmit nem bántam meg ennyire SZÉGYEN az ahogy a magyar gárdát és a jobbikot pénzelik NEM SZÉGYELLIK MAGUKAT? Bűnözőket pénzelnek!! Ezért szavaztam EZEKRE?? :((( Tegye már helyre valaki ezeket a rohadt nácikat!!!!!

joeramirez 2008.08.25. 23:51:06

Minek minden nap nácizni?
Nem unalmas még ????

a nacivadasz a legszánalmasabb az egészben. Pont azt teszik, ami ellen szólnak. idióták

Szergej 2008.08.25. 23:53:41

A szelsojobbosok meg komolyan megsertodnek ezen.
Es akkor lehet zsidozni.
Olyanok ezek mint az ovodaban.

Szergej 2008.08.25. 23:56:28

Elottem van ahogy ket agymosott 3eves veszekszik egymassal.
Gyidó! Tye meg Nyáci!

D.C. 2008.08.25. 23:59:28

Zol81. A Jobbik és a Magyar Gárda az egyedüli aki az árvizi károsultaknak segítséget adott. Hol volt a híres kormány akkor? Ne abban lásd és keresd az ellenséget, aki nem ellenség és az elmúlt évben többet tett a falun lakókért, mint bárki más. Hanem abban nézd az ellenséget, aki meglopja és tönkreteszi az országot. Ne dőlj be már a bugris ballib hazug médiának. Nincsenek nácik. Hazafiak, azok igen, vannak. De azok az emberek soha nem voltak és soha nem lesznek nácik. Nácit kiáltanak azok, akik lopnak, csalnak, hazudnak és rajtakapják őket (i.e. szocik, libsik és az összes örökké síró kisebbség.). És ezeket hívjuk mi erkölcstelen, értékek nélküli akasztanivaló tolvajnak. Milyen érdekes, hogy az itt élő muszlimokkal, hindukkal és a többi kisebbséggel az égegyadta világon senkinek semmi baja sincs (Még a jobbiknak se, se a Magyar Gárdának.). Miért van az, hogy mindig ugyanazoknál lyukadunk ki, mikor a lopás, csalás, szemfényvesztés szóba kerül? Miért mindig a szoci és liberális, vörös és dávid csillagos egyéneknél lyukadunk ki mikor kiderül, hogy megint eltünt egy, vagy több milliárd? Nos? Tán mert nem a Gárda, nem a Jobbik lop, csal, hazudik, hanem ezek az erkölcs nélküli szenny, életformának sem nevezhető génhibás retardált népség.

dolgozzatok_hitel_adás_helyett 2008.08.26. 00:05:09

Jajj, milyen kibaszott sok primitív buta ember van, mindnek átmosta a fejét a zsidómédia. Vagy ilyen sok zsidó lenne?

Nézzétek meg milyen sok híres ember véleményét rólatok:
www.youtube.com/watch?v=MIQbe9ATUNU
www.youtube.com/watch?v=DoeOVpC0O0w
www.youtube.com/watch?v=jGWumOKHr6Q

csaszu · http://csaszu 2008.08.26. 00:05:56

Ne zsidózzunk, keresztényezzünk !

Szemét keresztény Kóka, még egyházi középiskolába is járt ( bencés vagy mi a f.szom ) . Minden szemét kereszténynek helikoptere van. Szemét bérmálkozó Fletó, minden keresztény Kisz vezető volt. Orbánról ne is beszéljünk, ő még kisebbségi is.
De rossz !

D.C. 2008.08.26. 00:06:43

joeramirez. Csak azért náciznak, mert egy értelmes mondatot nem tudnak megfogalmazni "felsőbbrendű" létükre. Tudják jól, hogy nincs igazuk, tudják jól, hogy lebuktak, tudják jól, hogy már senki nem hisz nekik és tudják jól, hogy ha így folytatják, akkor új ország után nézhetnek. Viszont naívan még mindig azt hiszik, hogy ez a nácizás megvédi őket és meghatja a magyarokat. Hát nagy tévedésben élnek. Nem érdekel minket, mert tudjuk, hogy csak hazugság leplezésére szolgál ez a jelenesetben jelentés nélküli jelző. De itthon ez a szó az elmúlt két évben teljesen elvesztette a jelentését.

Szergej 2008.08.26. 00:10:41

D.C.

A nacizas tenyleg nagyon unalmas.
Es az erre valo folyamatos sertodos megmagyarazos reakcio is.

De mi lenne ha egyszer megprobalnank ugy beszelni a problemakrol hogy nem hasznaljuk a naci, a zsido, cigany, stb szavakat, es ezek szinonimait?
lsd "erkölcs nélküli szenny, életformának sem nevezhető génhibás retardált népség"
Miert kell allandoan sertegetni?

D.C. 2008.08.26. 00:15:48

Szergej. Én nem sértődtem meg és csak a tényeket közlöm, nem megmagyarázok. Megmagyarázni azok szoktak dolgokat, akik célt akarnak érni egy vesztes párbeszédben.

Hogy miért írom ezt róluk? Mert teljességgel megérdemlik. Ha tisztes életet élnének egyszer az életben, ha egyszer végre nem hazudnának, lopnának és csalnának, akkor hidd el, hogy senki nem hívná így őket. Az embert az erkölcs és a jó és rossz közötti morális gondolatok teszi emberré. Na, pont az első az teljesen, a második részben hiányzik belőlük, mert csak a rossz gondolatok körül jár az agyuk. Hol lehet többet lopni, csalni, hol lehet a legtöbb embert átverni, hogy lehet nagyobb hisztit csinálni ha rajtakapnak, stb, stb, stb... szerinted akkor ezek emberek? Nem. Az én szememben nem. És még sok másik ember szemében sem.

Jómunkásember 2008.08.26. 00:23:04

a zsidózó meg cigányozó macskajancsikat bukarestből pénzelik, mert román kémek akik feszültséget szítani jöttek Magyarországra.ez meg pont ennyi.

Kyos 2008.08.26. 00:25:35

látszi, hogy a blog írója micsoda cigányfajvédő...

csaszu · http://csaszu 2008.08.26. 00:32:03

Ha román vagy szlovák lennék, akkor azt írnám, a Terror Háza homlokzatára, hogy MAGYAROK CSELEKEDETEI !

Szergej 2008.08.26. 00:33:02

En nem altalanositanek ennyire, sajat tapasztalataim alapjan itelem meg a faji kerdest.
Tobb evig eltem Budapestnek azon keruleteben, amelyet sokat emlegetnek a romakkal kapcsolatban, megsem volt soha semmi bajom, es a szomszedaimnak sem.
Meg nem eltem olyan helyen, ahol a tarsadalmi lecsuszas veszelye miatt talan agresszivabban viszonyulnak egymashoz a nepek, igy akar elfogadom azt is hogy a Gardanak lehet letjogosultsaga...
Nem faji alapon, hanem mondjuk hogy a rendorseg tehetetlensege miatt egy erosebb polgarori funkciot latnanak el?

Na megyek aludni, holnap meg benezek...

Szergej 2008.08.26. 00:39:12

En a faji kerdest sajat tapasztalataim alapjan itelem meg.
Tobb evig eltem Budapest azon keruleteben, amelyet a romakkal kapcsolatban szoktak emlegetni, megsem tortent soha semmi bajom, es a szomszedaimnak sem.
Igaz, nem eltem meg olyan helyen, ahol a tarsadalmi lecsuszas veszelye vagy tenye miatt a nepek egymas ellen fordultak volna, igy akar elfogadom azt is hogy a Gardanak van letjogosultsaga.
De csak akkor, ha nem faji alapon kozelitenek meg a szituaciot, henm mondjuk egy erosebb polgaori funkciot latnanak el a rendorseg tehetetlensege miatt?

Lassan megyek aludni, holnap meg benezek...

D.C. 2008.08.26. 00:39:41

Szergej. Én használtam egyszer is a roma, vagy cigány kifejezést? Nem igen. Miért? Mert a liberális szerencsétlenségek uszítják őket ránk, minket meg ő rájuk. Ők is csak áldozatok, bár az is közrejátszik, hogy sajnos nagyon a mi kárunkra. Érdekes, hogy míg a zsidók nem vállalhattak tisztséget az országban, addig a cigányok és a magyarok megvoltak egymás mellett, békességben évszázadokon keresztül. Utána bejött ez a kiválasztottnak egyáltalán nem nevezhető tömegszerencsétlenség / söpredék és máris összeugrunk. Hát nem. Nem adjuk meg nekik ezt az örömet. Ezért sem szidtam őket ott, ahol nem kellett. Nekik is vannak hibáik és igen, sajnos velük is van probléma. De az ő problémájuk is csak egy okozat, egy tünet ami ebben az országban megy. Az okot kell keresni és megint kilyukadunk a liberális szoci retardált szerencsétlenségeknél, akik őket is csak kihasználják.

Szergej 2008.08.26. 00:40:24

Bocsanat, az elobb azt hittem elszallt a kommentem, ugy tunik megsem...

D.C. 2008.08.26. 00:41:56

Semmi baj. Most már én is megyek aludni. Jó éjt.

Perillustris 2008.08.26. 00:49:31

"Ha valaki elolvassa a bejegyzést és képes a szöveg értelmezésére (tudom, manapság ez nem szokás), láthatja, hogy ez a bejegyzés konkrétan nem a romák védelméről szól, hanem egy romák kontra rendőrség ügy kapcsán a KI-hez besúgó vamzerek kilétéről."

Szállj le a magas lóról! Ha nem (csak) erről szólna, nem lenne ilyen hosszú és részletes bevezető, hanem csak a lényegről szólna.

Karmadealer · www.sajtoszsemle.blog.hu 2008.08.26. 01:23:18

"félfasiszta Horthy rendszer"
- Irénke, nóóóóórmááááális?

Adohnai Echad 2008.08.26. 03:37:41


A CIGÁNY FELSŐBBRENDÚ FAJ, MINT A MAGYAR !!!

A cigányaink kiválóan felfogták korunk üzenetét,

megértik mit vár el tőlük a kormány, ezért ők a legkiválóbb polgárai ennek az országnak.

Kossuth azt írta Széchényiről, hogy " Ujjait a kor ütőerére tevé és megértette annak lüktetését, ezért egyenesen ezért tartom őt a legnagyobb magyarnak."

A cigányaink kiválóan felfogták korunk üzenetét, megértik mit vár el tőlük a kormány, ezért ők a legkiválóbb polgárai ennek az országnak.
A buta magyar nem bírja levetkőzni a munka iránt érzett ösztönös kényszerét.
Állandóan csak dolgozni akar, pedig a kormány világosan megmondta, a munka nem lehet büntetés.
A munka nem lehet büntetés, tehát a munka rossz dolog.
Világos ez, csak mi nem értjük.
A kormány mindent megtesz azért, hogy megértesse velünk, mi a kívánsága, mit szeretne, csak mi vagyunk makacsak és ostobák, mi dolgozni akarunk.
Pedig a kormány büntet kegyetlenül, ha bármit is csinálunk.
Dolgozni akarsz paraszt ?
Dolgozz, de akkor fizesd meg az árát !
Fizesd a gusztustalan mértékű adókat !
Fizesd az elviselhetetlenül magas járulákot !
Fizess, mert vannak felsőbbrendű polgárai is ennek az országnak, el kell őket tartani !
Nem elég kövérek, fel kell őket hizlalni.
Kevís a segílyke, mert a lusta magyar nem dolgozok, meg csalja az adót is.
A rohadék magyar is élni akar valamiből, pedig nincs hozzá joga, illetve még van, de eljön az idő, amikor ehhez sem lesz joga, mert kell a hely az idegeneknek.
Most még csak apró zajt hallasz :

" Shma, Yisrael, Adohnai Eloheinu, Adohnai Echad ! "

Fogod te még ezt hallani sokkal hangosabban is, mert te fogod kiszolgálni őket.
Te fogod eltakarítani a szemetüket, mert nem értetted meg, hogy el kell takarítani a szemeteket !
Ők megmondták, megveszik kilóra hazánkat, de te elhitted, hogy ez csak félrefordítás volt.
Te elhittél mindent, mert buta vagy, mert birka vagy, hát ne keseregj majd szomorú sorsodon.
Nem tanultad meg a leckét !
Gyáva népnek nincs hazája !
Vagy ha van is még neki, akkor majd gyorsan elveszik tőle.
Ebben az országban mindenki értékesebb, mint a magyar, mert ők azt teszik, amit elvárnak tőlük.
A cigány vélelenül sem dolgozik, nehogy hibázzon, hiszen aki nem dolgozik az nem is követhet el hibát.
Az ilyen ember jutalmat érdemel.
Meg is kapja, jó bőven.
Hozza nekik a postás minden hónapban, osztják nekik a polgármesteri hivatalok rendületlen szorgalommal.

Mindent elkövet azért, hogy még több ilyen okos állampolgára legyen az országnak.
Szaporodik rendületlenül.
Egy percet sem késlekedik. Kipottyan a szukából a kölyke és már újra fedezteti magát a kanjaival, nehogy egy petesejt is kárba vesszen.
Tudják a dolgukat, hiszen ők Dávid nemzettségének pajzsai a magyar
nacionalizmussal szemben.

Néha azért bennük is előtör a tenni akarás.
Ilyenkor kapják magukat és mennek lopni,rabolni, betörni, magyart ölni.
Teszik a dolgukat, ezt várja el tőlük a kormány.
Néha hibáznak, ilyenkor elküldik őket üdülni pár hónapra vagy évre.
Fedelet, ételt, szórakozási, sportolási lehetőséget biztosítanak nekik jutalmul, hogy megint megöltek egy náci magyart.
Vigyáznak is rájuk picit, bár ez annyira nem tetszik nekik.

A rácsokat ők sem szeretik, de azért jól viselik, hiszen sokkal jobb körülmények közt tartják őket, mint amit otthon megszoktak.
Igaz hiányzik nekik, hogy nem lehet csak úgy az udvarra szarni, hogy nem lehet a lányaikat esténként megdugni.
Ezt nehezményezik is, de bízzunk benne, hogy az illetékesek meghallják szavukat és javítanak a fogvatartásuk körülményein.
Egyértelmű a fajok közötti különbség.

Egy nép akkor alacsonyabb rendű, amikor hajlandó más népeket kiszolgálni.
Amikor hajlandó eltűrni, hogy idegenek tapossanak rajta.
Amikor lehajtja a fejét, befogja a száját és tűr.
Egyértelmű a cigány faj felsőbbrendűsége !
Soha senkiért nem hajlandók dolgozni !
Saját magukért sem !
Soha senkit nem hajlandók kiszolgálni !
Soha nem hagyják, hogy tapossanak rajtuk, ilyenkor odébb állnak.
A pofáját pedig soha nem fogják be, ordítanak, üvöltenek, fenyegetőznek, átkozzák a magyart !
Amikor ezt is megunják, akkor gyilkolnak.

Gyilkolják a magyart !

Nzoltan 2008.08.26. 07:44:04

Csak hogy beszójak. A kommandósok nem akkor szoktak akciózni mikor nagy balhé van? Addig össze se hívják a készenléti egységet.
Itt összekevernek egyesek valakiket valakikkel.:-)

wabel 2008.08.26. 07:57:22

Félfasiszta Horthy rendszer????? Te kis tanulatlan! Arról nem olvastál, hogy a Kormányzó és a felső katonai vezetéshez tartozó normális emberek mennyi zsidó származású embert mentettek meg? Úgylátom, nem. De akkor ne postolj ebben a témában!
Különben is mi az, hogy félfasiszta? Valaki vagy az vagy nem. A Kormányzó nem volt az!
Vagy van olyan, hogy valaki fél buzi vagy fél kommunista vagy fél inkvizítor?

Joe 2008.08.26. 08:13:34

Félfasiszta az anyád te cigányvédő libsi seggfej!!!

Eltiron72 2008.08.26. 08:29:50

Én lelkes jobbos, lelkiismeret furdalással de vállalom, hogy a homoszexualitásom miatt nem lehetek Gárda-vezető, de az elveket vallhatom szabadon.
Kitartás!

lezercsirke 2008.08.26. 08:59:34

Ha már magyarok vagyunk akkor nem phoenix, hanem főnix madár. Szebben cseng, és a szemet se bántja.

Niterider · http://sportpalyafutas.blog.hu/ 2008.08.26. 09:03:47

Nemtom a kurucinfo honnan veszi az infokat, de sok esetben nem nehez kinezni mondjuk a telefonkonyvbol, mint ahogy ezt csaladommal is tehettek. Egy gond volt csak, h. a celszemely apam neve helyett az ocsem neven levo telefonszamon hivogattak ejszaka anyamat, aki kenytelen volt kikottetni a vonalas telefonjat. Ezert meg Novak Elod fog kapni tolem egy pofont miheztartas vegett!

hrotko82 2008.08.26. 09:05:15

kommandósok meg ninják és szamurályok kaszabolják szegény kisebbséget. a falunkban van olyan 21 éves romagyerek aki csak akkor nem követ el valami szemétséget ha kezét lábát eltörik! egy hete engedték ki a hűvösről tegnap már be is gyűjtötték! jogosan és szabályszerűen!!! A falunapon 3 éve két rivális banda verekedett össze a "kommandósok" közbeavatkoztak erre azok közösen neki a kommandósoknak. 30 "kommandósra" jutott 200 romakeménygyerek. Ennyit tudnak, lopni, csalni hazudni, hőzöngeni, és bandástul rárontani másokra. És ne jöjjön itt senki azzal hogy általánositok ugyanis a 90 %ukban benne van ez a hajlam. Azok a romák aki tisztes modon élnek minden elismerést megérdemenek

Kyos 2008.08.26. 13:18:47

nem is mondanám azt h elismerést érdemelnek, mert ők élnek normális, hétköznapi emberhez méltóan. a többi viszont csak szemét tetű rablógyilkos, akiknek a seggét nyalja az egész kormány, és a sok cigányfajvédő... mint a blog írója is
süti beállítások módosítása