Proszektúra

A halott magyar demokrácia kerül boncasztalra. A szike sem jobbra, sem balra nem vág mélyebben. A boncmester mindenhez ugyanazzal a kérlelhetetlen egyenességgel közelít.

Friss kommentek

  • tireless treehugger: Lucyt és mollyt ne kombináld. Vagy vagy. Mert ez lesz a vége. (2019.03.31. 11:50)
  • Ménár Atya: szerintem van egy szabály,mint minden intézményben. Ezt be kell tartani, ettől még nem bűnös vagy ... (2018.10.10. 18:44) Orwell 2018
  • szekertabor: Szögezzük le, előzetesben lenni nem jó. Amennyiben nem sikerül bizonyítani Czeglédy Csaba bűnösség... (2018.10.10. 10:09) Orwell 2018
  • Utolsó 20

Friss topikok

  • tireless treehugger: Lucyt és mollyt ne kombináld. Vagy vagy. Mert ez lesz a vége. (2019.03.31. 11:50)
  • Ménár Atya: szerintem van egy szabály,mint minden intézményben. Ezt be kell tartani, ettől még nem bűnös vagy ... (2018.10.10. 18:44) Orwell 2018
  • Bravehearth: @chrisred: "Nálam a magyarázat a tényekre épülő érvelés, és nem az, ha leírják ugyanazt a megalapo... (2018.09.18. 16:16) Orbán, az új erők hőse
  • ⲘⲁⲭѴⲁl ⲂⲓrⲥⲁⲘⲁⲛ ⲔöⲍÍró: @chrisred: A szárdok megszűntek? A németek megszűntek Saarland csatlakozásával? (2018.09.18. 07:08) Nemzeti hazafias nevelés
  • G. Nagy László: Ezt azért nem hozta le az Index... Csodálom, hogy a mostanit igen. (2018.09.14. 12:23) Gyurcsány megint hazudik

A kuruc.info bírákat is fenyeget

2010.01.20. 17:12 | Proszektura | 232 komment

A kuruc.info nevezetű magyarfajvédő szennyportál mérhetetlenül kiakadt azon a bűnügyön, amelyikben a megállapított tényállás szerint négy roma úgymond tőrbecsalta a rendőröket, akiket aztán meg is fenyegettek.

Az elkövetők azonban mindezért nem a – kuruc.info főokosai szerint járó - méltó büntetésüket – sokéves börtönbüntetést -, hanem felfügesztett szabadságvesztést kaptak. (Csak zárójelben jegyezném meg, most is úgy minősítgettek egyébként egy bírói döntést, hogy szokás szerint halvány fogalmuk sem volt a konkrét ügy konkrét körülményeiről.)

Mindenesetre az általuk enyhének tartott bírói ítélet annyira felháborította őket, hogy azonnal bosszút esküdtek, s még az ítéletet hozó bírónő felettesét is gyalázni, sértegetni kezdték a heol.hu cikkét ismertető írásukban.

Ám, ha itt megálltak volna, nem is pazaroltam volna a betűket erre a kétes eredetű társaságra. Gyűlölködjenek csak a maguk öntelt, ostoba módján! Ezzel úgyis csak legfeljebb a Jobbiknak okozhatnak károkat.

Ők azonban nem elégedtek meg a nekik nem tetsző ítélet kritikájával! Az eljáró bíró és felettese(i) nevének, adatainak közlése után ugyanis az írásuk – frissítés – így folytatódik:
”Jegyezzük meg jól ezt a két (három) nevet, hogy aztán, ha eljön az idő, elszámoltassuk őket. Nem, nem lesz “Parancsra tettem!” meg “Bocsánatot kérek a túl enyhe ítéletekért, nagyon sajnálom, megbántam!”. Lesz viszont kőkemény számonkérés és lesittelés, lehetőleg kigyúrt cigányok közé egyedüli fehérként. Hadd tudják meg, milyen “embereket” mentegettek fel pályafutásuk során.”

Olvassuk el, és jegyezzük meg jól a fentieket mi is!

Egyrészt azzal rágalmazzák az ítélkező bírónőt, hogy utasításra döntött úgy, ahogy döntött.  De nem lesz kegyelem a számára, hanem lesittelik.

Bizony ez valójában nem más, mint kőkemény durva fenyegetés a független államhatalmi szerv egyik, sőt több tagja ellen.

Vagyis a fasiszta honlap mércéje kettős. Ha egy hat általánost végzett hevesi cigányasszony fenyegeti az államhatalom egy képviselőjét: a rendőrt, ezért sokéves börtön jár. Ha viszont a fasiszta kuruc.info gyáván névtelen magasan képzett kocazsurnalisztája  teszi ugyanezt az államhatalom egy másik képviselőjével: a bíróval, az nem, hogy súlyosan elítélendő, hanem helyeselhető cselekedet.

Nagyon veszélyes folyamat ez. Ezt alkotmányos rendünk elleni durva uszításnak tekintem, s szerintem ezért is eljárást kéne ellenük folytatni.

Persze a kuruc.info ellen szinte minden nap lehetne büntetőeljárást indítani valamilyen bűncselekmény miatt. Amelyek közül csak a legenyhébbek a rágalmazások, fenyegetőzések.

Szerzői jogsértés, közösség elleni izgatás, törvény, vagy hatósági rendelet elleni izgatás, rémhírterjesztés, személyes adattal visszaélés, adócsalás, stb.

Az illetékes magyar hatóságoknak azonban valamilyen – számomra ismeretlen, illetőleg feltételezett – oknál fogva nem fűlik a foguk a kuruc.info elleni határozottabb fellépéshez.

Inkább tüntetést szerveznek, Demokratikus Charta néven. Ami persze nem tévesztendő össze a Demokratikus Centrummal.

· 1 trackback

A bejegyzés trackback címe:

https://proszektura.blog.hu/api/trackback/id/tr201688045

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Vigyázat netkampány zajlik! 2010.01.21. 12:33:18

  Pier vagyok. 193 cm magas, kék a szemem és szőke a hajam. Szabadidőben sportolok, és a hobbim, hogy virágot szedek neked. Julcsi amióta Interneten keres társat pontosan tudja, hogy az előbbi üzenetet lehet, hogy a szeplős Ödönke írta neki, hunyo...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

mind1 mint a szésőháznak 2010.01.20. 17:54:02

Rajta Elemér, akkor ismertesd a [i]konkrét ügy konkrét körülményeit[/i]. Tudod mi nagyon kíváncsiak vagyunk, de úgy látszik a bírónőn és rajtad kívül ezeket [i]konkrét ügy konkrét körülményeit[/i] senki sem ismeri. Aki mégis az nyilván rosszul tudja. (Gondolom a cselekményt elszenvedő rendőrök is rosszul tudják, egyedül te tudod a tutit.)
Ezenkívül várnám annak a paragrafusnak a számát amelyik arról rendelkezik, hogy [i]egy hat általánost végzett hevesi cigányasszony[/i] büntetése szükségszerűen alacsonyabb kell legyen, mint ha mondjuk 7 általánost végzett volna, nem lenne hevesi és nem cigányasszony.
Ja, amúgy megnéztem a heol.hu-t ma, bizonyára nem olvassák ezt a blogot mert nincs helyreigazítás.
A kuruc.info-nál olvassák ezt a blogot, de,megkockáztatom, ott se lesz helyreigazítás.

Proszektura · http://proszektura.blog.hu 2010.01.20. 17:57:04

@mind1 mint a szésőháznak: Kedves gúnyos kommentelő!
Ugye a lényeget az írásban megint nem akaródzik észrevenni?
Egyébként pedig a felelős szerkesztővel beszéltem, s igenis lesz folytatás, hamarosan elmondhatom én is a véleményem.

m.logic 2010.01.20. 18:17:58

"Bizony ez valójában nem más, mint kőkemény durva fenyegetés a független államhatalmi szerv egyik, sőt több tagja ellen."

Közel sem független.

Van olyan, hogy igazság, igazságszolgáltatás... Attól még, hogy hivatalosan bírók, akik felfüggesztettet adnak gyilkosoknak, gyilkossági kísérletet elkövetőknek, SZAR emberek, SZAR bírók és bűnt követnek el, visszaélve hatalmukkal. Így megérdemelnék az elszámoltatást.

Enyhítő körülmények a mai antimagyar, ultraliberális "igazságszolgáltatásban": cigány az illető, elmebeteg, drogos, alkoholista, "trauma" áldozata, túl fiatal... Mindez nem szabadna, hogy számítson. Börtönbe a férgesével.

mind1 mint a szésőháznak 2010.01.20. 18:18:06

A konkrét ügy konkrét körülményeit lennél szíves ismertetni,nekem mondjuk ez lenne a lényeg.
Az a paragrafus is érdekel továbbra is, ami arról rendelkezik, hogy a 6 általánost végzett cigányasszony büntetése szükségszerűen kevesebb kell legyen, mint másoké.
Tehát mi is itt a lényeg? Az ugyanis, hogy neked bajod van a kuruc.info-val vagy a heol.hu-val számomra nem túlzottan lényeges. Ami lényeges, hogy miért kaphattak ilyen arcpirítóan enyhe ítéletet rendőrre csoportosan támadó elkövetők. Na ez itt a lényeg kedves Elemér.

Proszektura · http://proszektura.blog.hu 2010.01.20. 18:23:34

@mind1 mint a szésőháznak: Azt látom, hogy neked mindig ugyanaz a lényeg. Az agyad olyan mint a viccbeli Mórickáé.
Neki mindenről a baszás jutott eszébe.

m.logic 2010.01.20. 18:29:01

@Proszektura: Vagy te nem érted.

Jó, ártatlan ember megbüntetését követelni rossz dolog.
Szar, bűnös ember megbüntetését követelni jó dolog.

Azt kell eldönteni, a bírók hova tartoznak. El van döntve. Az meg, hogy bírók, senkit nem érdekel, ne bújjanak hivatásuk mögé.

2010.01.20. 18:51:31

Jajj de fárasztó már megint ez a nácizás. Inkább ne koptasd a billentyűzetedet, mert ez már egy totál lerágott csont

El Topo (Sgt. Elias) 2010.01.20. 18:55:33

Proszek, bazmeg, ügyesen magadra vontad a tüzet!:D
Vitatkozhatsz itt a majmokkal, míg görcsöt nem kap a kezed a billentyűzeten.:D
Engem az érdekelne az esetből leginkább, hogy az hogy van, hogy ezek a kurucos idióták mindig, mindenkinek azonnal tudják a címét, telefonszámát, satöbbi. Mennyire és hova vannak beépülve? Kicsit tartok tőle, hogy nagyjából annyira, mint annak idején az Ossevabrandwag annak idején.

S. Annyi 2010.01.20. 18:57:00

Nekik ezt is lehet. A Klubrádióban a zsidóknak mindent lehet. Egál.

El Topo (Sgt. Elias) 2010.01.20. 19:04:43

@S. Annyi:

Na tessék, mi az a minden, ami a klubrádiókban a zsidóknak lehet?

S. Annyi 2010.01.20. 19:06:52

@El Topo (Sgt. Elias): Olvass híreket. Hír TV, Magyar Nemzet, stb.

El Topo (Sgt. Elias) 2010.01.20. 19:08:56

@S. Annyi:

Ne csinálj nekem programot, pubi! Mi az a minden, amit lehet a zsidóknak a klubrádióban? Nem tudsz tisztességesen válaszolni egy magyar nyelven feltett kérdésre?

Andie 2010.01.20. 19:11:09

Nektek is feltünt, hogy mostanában KÖTELEZŐEN meg kell jelenjen az index főoldalán, a blogajánlóban minimum 3, a jobboldalt (főleg a Jobbikot) fikázó írás, lehetőleg hatásvadász beharangozó szöveggel?
Kedves komcsik! Hiába erőlködtök. Szánalmas és megalázó rátok nézve. Ez a hajó elment, lopjatok még amennyit tudtok, mert itt a vége. Fuss el véle.

V. 2010.01.20. 19:13:00

Miért a fikázás a jobbik meg a többi csöves náci paraszt kiváltsága?:)

torró 2010.01.20. 19:15:19

Kutya ugatás nem hallik az égig. Mondja egy régi közmondás. Nem kell rögtön beszarni ha valaki leír valamit. Egyébként ezer ügyet lehetne felsorolni amiben a magyar bíróságok,hát hogy is mondjam nem álltak a helyzet magaslatán. Fenyegetőzni meg baromság. Az ilyen emberek úgyse jutnak olyan helyzetbe hogy bárkit is elő tudjanak venni.Az a baj hogy rossz a mi igazságszolgáltatási rendszerünk . Felületességre ad alkalmat. Mondjuk olyan mint ami nyugati országokban működik talán valamivel kötöttebb. De ott is ítéltek már el ártatlan embert, sőt amerikában végeztek is ki.

V. 2010.01.20. 19:15:46

"ne bújjanak hivatásuk mögé. " Erről csak annyit, hogy a pitiáner szaros bűnözőknek nem kéne a hazafiság mögé bújniuk s minden tetű megmozdulásukat ezzel magyarázni.Ennyire olcsó megoldásokat csak nagyon buta emberek vesznek be.

El Topo (Sgt. Elias) 2010.01.20. 19:15:54

@Andie:

A jobbik vágyik a sajtófigyelemre, van aki így itéli meg, van aki úgy. Minden esetre a tisztességes emberek még mindig többen vannak, így alakulhatott ki az, hogy a jobbikot még mindig többet fikázzák, mint dicsérik.

S. Annyi 2010.01.20. 19:19:00

@El Topo (Sgt. Elias): Ami a kurucon van, azt mondta szó szerint kedves zsidó Bakáts "honfitársad".

kyncza 2010.01.20. 19:19:33

@V.: nem. a buzi zsidónak is szabad!

És elemér! Mi az, hogy magyarfajvédő, te barom?

Nézd már meg a térképet! Egyelőre még Magyarországon vagy, nem héberiába! te kis köcsög!

kyncza 2010.01.20. 19:20:59

@El Topo (Sgt. Elias): A Jobbik rendre vágyik, ahogy az emberek döntő többsége! Úgyhogy lassan pakolhatnál! Mert ha szerinted MOST rend van, akkor el vagy tévedve!

S. Annyi 2010.01.20. 19:23:38

@El Topo (Sgt. Elias) Látom, te sem vagy keresztény..... :-))))))))))

kyncza 2010.01.20. 19:25:09

@S. Annyi: Nem hát. Jordán pozitív!

füligjimmy77 2010.01.20. 19:26:15

A kommunizmusban rend volt. Szerettük nagyon. Aki amúgy valami húdeirgalmatlan haddelhadot vár áprilisban, meg elszámoltatást, és akkor most ki a zsidókkal, és csak igaz magyarok, az csúnyán pofára fog esni. Van egy oyan gyanúm, nem először az életében, dehát lúzereknek nélkül nem lennének sikeres emberek sem.

Andie 2010.01.20. 19:27:03

@El Topo (Sgt. Elias): Ja, gondolod, hogy ezek a Jobbik megbizásából kerülnek oda? :)
Egyébként nem vagyok én abban biztos, hogy többen utálják a Jobbik eszméit, mint amennyien pártolják. csak még mindig rengeteg ember a homokba fúrja a fejét inkább, a tipikus "el sem megyek szavazni", meg "leszarom a politikát" jellegü hozzáállás.
Aztán ezek az emberek harsognak legjobban, mikor a cigók bandákba tömörülve riogatnak, meg gyilkolásznak, a bal meg kilopja a szemét, és kurtitja a polgárok jövedelmeit.

kyncza 2010.01.20. 19:28:26

@füligjimmy77: azért várjuk meg azt az áprilist, jó? Ne előre beszéljünk pofára esésről. Ha mégis így lenne, akkor Magyarországnak vége 10 éven belül!!

S. Annyi 2010.01.20. 19:28:53

Kicsiny topo olvastál, vagy bután halsz meg?

S. Annyi 2010.01.20. 19:29:46

Vagy topo elhúztál Izraelbe?

nyekk 2010.01.20. 19:31:01

1. A bírói kar döntései megdöbbentőek.A bírói függetlenséggel való pofátlan, és gátlástalan (koorupció gyanúját is felvető)visszaélés minősített esetei. A felsorolt esetekben is, vagy a tanulótársát agyonverő rézbőrű gyerek felfüggesztett egy éve, vagy sok hasonló.
Ezeket a bírókat szurokba, és kacsatollba hempergetve zavarnám ki az országból.
2. Ez a blog szokásos heti, napi, félóránkéti ocsmány fasisztázós, rasszistázós és egyben együgyűen átlátszó bipsi ajvékolás tipikus esete.
3. Ma már ennek csak a totális, és minősített agyhalottak dőlnek be. Úgyhogy lesz itt meglepetés a választásokon. Mert a Jobbik a jelenlegi várakozásokhoz képest is brutálisan előre fog törni. És akkor talán rend, nyugalom, és fellendülés lesz ebben a disznóóllá züllesztett országban.

kyncza 2010.01.20. 19:31:28

@S. Annyi: dehogy húzott! onnan ír :)

Átvitel honvéd 2010.01.20. 19:33:38

Én első lépésként azt a kérdést tenném fel, hogy "hogy lehet" az, hogy a Kuruc még mindig működhet, és a készítőit nem ítélték el különféle köztörvényes bűncselekményekért. A Kuruc szerkesztősége ui. ismert. A Kurucon megjelenő cikkek (bennük a sok-sok, köztörvényes tétel) ismert. Hogy lehet az, hogy egy "jogállamban" ezek a srácok még szabadon járkálnak?

...Költői kérdés, és szerintem messzire vezet. ...Hogy "nem működik jól" az igazságszolgáltatás? ...Egy közismerten fajgyűlölő és "náci" hírportál prominensei esetében, egy olyan országban, ahol az ilyesmiért (költői túlzással) lű'nek? ...Na ne vicceljetek.

...Azt gondolom, érdemes elgondolkodni rajta egyszer.

De a konkrét ügyet tekintve...

Az, hogy a Kuruc "elszabadult", illetve, ami fontosabb, hogy lett olyan nézőközönsége, amely "elhiszi" azt, amit ott írnak, az közvetlen következménye annak, hogy amit ott leírnak, annak többnyire van igazságtartalma -- és olyan igazságtartalma, amit más, polkorrekt lapok nem írnak le. Ez a baj. A fősodorbeli politikai újságírás ágyazott meg annak, hogy ez itt most életképes. Azzal, hogy elhallgat dolgokat, más dolgokkal kapcsolatban (az emberek hülyeségére apellálva) hangulatot kelt, még más dolgokban pedig nettó hazudik. Itt van pl. ez a mostani eset, amiről nem emlékszem, hogy fősodorbeli hírcsatornák "büszkén" megemlékeztek volna. A Kuruc emlékezett meg róla, és azt se felejtsük el, hogy nem egyszerűen megemlékezett, hanem kimondta, ami egyszerűen "igaz": azt, hogy ez tűrhetetlen. Ilyen nincs.

Hogy törvényt sértenek?

Fel kell jelenteni.

Különben is kíváncsi lennék rá, hogy ki, és miért védi a hátukat az "igazság"szolgáltatástól...

untermensch (törölt) 2010.01.20. 19:38:15

Ezt a vérlibsi úszító szennyblogot fenntartó embert is el kellene majd számoltatni egyszer, mint a bukott rendszert kiszolgáló bértollnok kocaideológust. Nem, nem fizikai megsemmisítésre gondolunk, amitől te annyira rettegsz, barátom, csak egyszer szembe kelljen majd nézned ezzel a mérhetetlen szennyel, ami kijön belőled. Rosszabb vagy, mint TGM, mert ő legalább művelt a maga módján, és hiteles, te meg egy csicska vagy, aki a nagyok tányérjáról el akar csípni egy morzsát.

Abban az országban, ahol egy csoportosan elkövetett, előre kitervelt gyilkosságot meg lehet úszni felfüggesztettel, pusztán azért, mert cigány az elkövető, te ne akarjál az igazságszolgáltatás függetlenségéről fröcsögni.

És még valamit. Nem vagyok jobbikos, de más se. Nem tartozom semmilyen ideológiai csoportosuláshoz, egyszerűen csak végtelenül elszomorít ez a szolgalelkűség, ami a hozzád hasonló alattvalókból és az ide kommentelő sleppedből árad.

mind1 mint a szésőháznak 2010.01.20. 19:44:49

@El Topo (Sgt. Elias):

Ugyan már, ebben az esetben csak a "Heves Város", a büntetőügy és a bírónő szavakat kellett egymás mellé tenni és a közös keresztmetszet egyből összesen egy személy. Ehhez meg aztán végképp nem kell beépülve lenni senkinek sehova. Bár a bíró(ságo)k nagyon szeretnék eltitkolni, hogy egy-egy konkrét ítéletet egyáltalán ki hozott meg, de ez leggyakrabban nem lehetséges. Lehetséges viszont minden egyéb dokumentumot titkosítani, ebből kifolyólag pedig lehetséges az Elemér-féléknek arra hivatkozni, hogy rajtuk kívül senki nem ismeri a konkrét ügy konkrét részleteit.
Télleg Elemér, ezeket is te védted, vagy ez is titok?

redrick 2010.01.20. 19:46:47

"Az illetékes magyar hatóságoknak azonban valamilyen – számomra ismeretlen, illetőleg feltételezett – oknál fogva nem fűlik a foguk a kuruc.info elleni határozottabb fellépéshez."

Mi a faszert nem mondod ki, hogy kire gondolsz? Az mszp-szdsz kombo. Annyira szukseguk van a kurucokra, mint egy falat kenyerre, vagy paszkara, kinek-melyik...

Attila64 · www.sagaontour.ca 2010.01.20. 19:49:58

Itt is qurvasok a kommunista netcommander! Kapják a pirospontokat, majd győzzék beváltani!

warriorseby 2010.01.20. 19:50:41

megint nem a problémát nézed bumburnyák.

magyarok felpofoznak egy tetves cigányt letöltendőt kpanak
cigányok tőrbe csalnak rendőröket, ásó, kapa, fenyegetés, hivatalos személy elleni erőszak stb, erre kapnak felfüggesztettet

nem hiszem el , hogy nincs igazságérzeted és nem nyílik ki a bicska a zsebedben egy ilyen ítélettől!

a kuruc szerkesztőinek úgy látszik meg van, tegyem hozzá nagyon helyesen!

ez is csak egy figyelemfelhívás a gyenge fos törvényeinkre!
vas fegyelem, szigor és kőkemény megtorlás kell ide, és akkor majd megtanulják a bantuk, hogy kiknek a kenyerét zabálják és kiknek a vérét szívják a mi hazánkban!

El Topo (Sgt. Elias) 2010.01.20. 19:52:31

@S. Annyi:

Jaj, hát ez borzasztóságosan borzasztó! Ilyet mondani, hogy a gyerek fejlődését délelőtt a pornó, meg a kereszténység tudja tönkretenni! Nem is csoda, hogy ezek után a kurucos disznók bírók személyes adatait teszik közzé!

El Topo (Sgt. Elias) 2010.01.20. 19:54:10

@S. Annyi:

Hol látod? Van egy fényképed a faszomról, vagy mi?

gitáros 2010.01.20. 19:55:01

"“Nem, nem lesz “Parancsra tettem!” ", ezt írják kuckucék?

Hát ez kurva mókás. Nyilván tudják, honnan az idézet... Buta faszok.

El Topo (Sgt. Elias) 2010.01.20. 19:55:29

@kyncza:

Olyan mondatokat tulajdonítasz nekem, amiket én soha le nem írtam, ki nem mondtam. Miért? Akarsz beszélni róla?

gitáros 2010.01.20. 19:56:02

Viccesek vagytok a fröcsögésetekkel, nácikák. :)

Spermahajder 2010.01.20. 19:56:06

Ennyi szennyes hozzászólást ritkán lehet olvasni.

warriorseby 2010.01.20. 19:56:35

@El Topo (Sgt. Elias): lehet, hogy téged nem zavar , de engem rohadtul.

amúgy az én fejlődésemet 2 dolog tudja tönkretenni: a judaizmus és a pornó

így is adod?

S. Annyi 2010.01.20. 19:57:06

@El Topo (Sgt. Elias): Van képem rólad. Mikor beleszarok a vécébe, onnan mosolyogsz kifelé. És akkor rádvizelek....

El Topo (Sgt. Elias) 2010.01.20. 19:57:36

@S. Annyi:

Kérlek szépen nem mindenki ül a gép előtt napi 24 órában, én például vacsorázni voltam. Kitűnő kóser hurkát és kolbászt ettem, szigorúan ortodox sertésből. Te majom!

Jim Raynor 2010.01.20. 19:57:50

a kedves bolsevik postolónak az alábbi gondolatmenetet ajánlanám szíves figyelmébe.

- vérlázítóak az ilyen ítéletek? igen
-az ilyen bíró megérdemelné, hogy maga is börtönbe kerüljön? igen
- tény az, hogy bármelyik magyar börtön bármelyik cellájában cigányok lennének a cellatársai? igen.

szóval nem értem a problémát......

S. Annyi 2010.01.20. 19:59:08

@El Topo (Sgt. Elias): Azt is mondta kis szaros zsidrák, hogy mikor lefekszik egy kereszténnyel, az olyan, mintha az ellenségébe hatolna bele. Szóval kis zsidrákok, nektek szabad?

m.logic 2010.01.20. 19:59:21

@gitáros: Ha a régi nácikra gondolsz, akik erre hivatkoztak, buktad, hiszen őket elítélték.

El Topo (Sgt. Elias) 2010.01.20. 19:59:49

@warriorseby:

Kérlek szépen, ha rosszak az idegeid, menj orvoshoz!

kranführer 2010.01.20. 20:00:13

@Attila64: :-)))) Most olvastam a Vastagbőrön. Mint a Madagascar Pingvinek Karácsonya: "Elvegyülni, beépülni!" :-)))
És tényleg akad pár csicska, aki filléres bögréért, pólóért nettroll lesz. Komcsi nettroll...:-)))

S. Annyi 2010.01.20. 20:00:29

@El Topo (Sgt. Elias): Húha, ez nálatok halálbüntetést von maga után nem? Vagy bélférget?

El Topo (Sgt. Elias) 2010.01.20. 20:01:06

@S. Annyi:

Brávó! Micsoda színvonal! Nem vagy te véletlenül jobbikos?

warriorseby 2010.01.20. 20:01:57

@El Topo (Sgt. Elias): miért lennének jók, hiszen olyan férgekkel szívom együtt a levegőt mint te :D

S. Annyi 2010.01.20. 20:02:21

@El Topo (Sgt. Elias): Nem. Ők nálam radikálisabbak.

El Topo (Sgt. Elias) 2010.01.20. 20:02:48

@S. Annyi:

Nahát! Ilyet mondott? Én meg láttam a villamoson Elvis Presleyt!
Na erre varrj gombot!

S. Annyi 2010.01.20. 20:03:06

@El Topo (Sgt. Elias): És ha jól emlékszem kedves zsidó barátom, akkor te kezdted el az alja beszédet.

S. Annyi 2010.01.20. 20:03:38

@El Topo (Sgt. Elias): Topo, egyszerűen edd meg a szarom, te rakás hulladék.

El Topo (Sgt. Elias) 2010.01.20. 20:03:57

@S. Annyi:

Nálunk szélsőséges jóllakottságot.

El Topo (Sgt. Elias) 2010.01.20. 20:04:48

@warriorseby:

Ingyen van az SZTK, eredj kezeltesd magad!

pete_r 2010.01.20. 20:05:47

Olvasva a kommenteket, az a mondás jut eszembe, hogy ne vitatkozz a hülyékkel, mert legyőznek a rutinjukkal. :)
A kommentelők nagyobbik része az első mondatban közli, hogy nem jobbikos/náci/szélsőséges, aztán fröcsögni kezd ugyanabban a sorban...
No comment.

El Topo (Sgt. Elias) 2010.01.20. 20:06:59

@S. Annyi:

Ja, látom, csak a stílust vetted át tőlük. Tényleg gratulálok. Anyád mit szól hozzá, hogy ilyen hétmérföldes bunkó vagy? Vagy előtte nem beszélsz így, csak a neten?

kyncza 2010.01.20. 20:06:59

@El Topo (Sgt. Elias): nem balos zsidó vagy véletlenül?

kyncza 2010.01.20. 20:07:59

@pete_r: én Jobbikos vagyok, és mivel az ilyen idióták szép szóból már nem értenek, ahogy a cigók se, muszáj átvenni a stílusukat!

S. Annyi 2010.01.20. 20:08:03

Találkozhatunk, lerendezhetjük, ha vágysz rá.

S. Annyi 2010.01.20. 20:09:23

@El Topo (Sgt. Elias): Ha találkozni akarsz, vágysz rá, akkor lerendezhetjük.

Gábor mester 2010.01.20. 20:09:44

A Kurucon mindig be van linkelve az eredeti forrás, legyen az héber v. angol nyelvű, jelenjen meg bárhol, cikkileg vagy képileg. Elolvassa-megnézi-meghallgatja, akit érdekel, és máris válaszolhat arra a kérdésre: úgy-e volt (sic!), vagy nem, ki hazudott, ki nem stb. Ez mintha most hiányzana...
Nem tartom magamat se fajvédőnek, se fajgyűlölőnek. DE! Ahogy alaposabban körülnézek kies (...) kis honunkban, bizony föltűnik: vannak egyenlők, és vannak egyenlőbbek...

S. Annyi 2010.01.20. 20:11:24

@Gábor mester: Ez bizony így van. Az Index egy árva szót nem hozott pl. le a Klubrádiós bunkók szövegéből.

El Topo (Sgt. Elias) 2010.01.20. 20:12:10

@S. Annyi:

Neked elmentek otthonról, kisgyerek.:D Mit kezdenél, ha találkoznánk? :D:D:D

S. Annyi 2010.01.20. 20:13:53

@Gábor mester: És a Fidesz az ORTT-hez fordult az ügyben, ahol a balos tagok nem szavazták meg, hogyfoglalkozzanak az üggyel. De ha egy zsidót, vagy cigányt ér az incidens, másnap attól fröcsög az összes médium.

S. Annyi 2010.01.20. 20:16:47

@El Topo (Sgt. Elias): Megkérlek, hogy felejts el. tapló buzeránsokkal nem kommunikálok.

emzperx 2010.01.20. 20:18:35

@pete_r: A kedvedért én leírom: Jobbikos vagyok. Bár ne lennék de sajnos pl. ennek a blognak az üzemeltetője valamint még töménytelen sok senkiházi közéleti szaralak elérte ezt, és mindent megtesz hogy ez így is maradjon.

El Topo (Sgt. Elias) 2010.01.20. 20:25:11

@S. Annyi:

Na most miután mindenféle mocskot összehordtál megsértődsz? Ugye érzed, hogy ez így nem teljesen normális?

El Topo (Sgt. Elias) 2010.01.20. 20:27:30

@emzperx:

Nocsak, nocsak! A választás a tied, nem? Végsősoron ki a felelős azért, hogy te jobbikos vagy, ahogy mondod? Nem te magad?

nyekk 2010.01.20. 20:31:26

@emzperx:
Nézd már! Én is pont így jártam.

El Topo (Sgt. Elias) 2010.01.20. 20:33:10

@S. Annyi:

Hogyne érezném? Éppen azért tettem föl neked a kérdést.
Tehát nem normális dolog az, hogy összevissza mocskolódsz, aztán pedig megsértődsz. Jól mondom?

blás.hun2010=murderer 2,3-atm thief 7 year (törölt 2010.01.20. 20:35:13

@El Topo (Sgt. Elias): Arra akar kilyukadni -gondolom-,hogy szívesen szavazna másik pártra ami még közelebb áll az elképzeléseihez,és kissé szomorú ,hogy a Vona pártra kell,de ezt főzték ki a bal oldali értelmiségiek,erre volt jó nekik 8 bő másnak 8 szűk esztendő.Ez van srácok.Sokáig gondolkodtam ,hogy kire szavazzak ,hogy JOBBAN FÁJJON,most már biztos vagyok benne!:)

Blackrock (törölt) 2010.01.20. 20:35:54

@El Topo (Sgt. Elias): Kolléga, szerintem ne pazarold az időd az ilyen kurucinfós, ócska kisnácikba...ezeknek kb. annyi eszük van, mint egy szellemileg visszamaradott papucsállatkának. Nyugodtan beléjük törölheted a lábad.

@S. Annyi: na, akkor talán bújj vissza a kő alá, ahonnan előmásztál.

S. Annyi 2010.01.20. 20:36:00

@El Topo (Sgt. Elias):

Ne csinálj nekem programot, pubi!

Hol látod? Van egy fényképed a faszomról, vagy mi?

Ki írta ezeket kedves topó neurock?

El Topo (Sgt. Elias) 2010.01.20. 20:36:40

@blas:

Lássuk, Uramisten, mire megyünk ketten?

S. Annyi 2010.01.20. 20:36:58

@Blackrock: Feketekő, ahogy a neved is sugallja, sötét vagy.

Antifaszok Réme 2010.01.20. 20:37:11

Zsindexes netrabbik !

Majd ha a Lauder Javnéba cigánygyerekeket vesznek fel, utána oktassatok ki kettős mércéről.

S. Annyi 2010.01.20. 20:38:42

Na jóccakát, megyek, remélem nem zsidókkal álmodom. :-)

Nebameg 2010.01.20. 20:38:53

@El Topo (Sgt. Elias): Ugyan számodra úgy tűnhet, itt mindenki szembejön az autópályán, nyugi, te mész a jó irányba. Jellemző a táltosos, hátranyilazós hozzáállásra, aki velük nem ért egyet az zsidó, buz,i komcsi, esetleg ezek teszőleges kombinációja.

Blackrock (törölt) 2010.01.20. 20:39:09

@warriorseby:
"magyarok felpofoznak egy tetves cigányt letöltendőt kpanak"

Melyik is volt ez az eset konkrétan?

El Topo (Sgt. Elias) 2010.01.20. 20:39:28

@S. Annyi:

Ezeket én írtam, válaszként egyrészt arra, hogy olvasgassak mindenféle szennylapot, másrészt arra, hogy egy pillanat alatt megpróbáltál kizárni a magyarságból.
Csak szólok, hogy az nem fog menni.

El Topo (Sgt. Elias) 2010.01.20. 20:40:53

@S. Annyi:

Pedig valami ilyesmi lehet a problémád hátterében.:)

El Topo (Sgt. Elias) 2010.01.20. 20:42:04

@Nebameg:

Ismerem én őket, ezer, meg egy éve.:)

dtk74 2010.01.20. 20:42:26

A nyálfröccsentő önjelölt "majdmirendetteszünk" igazemberekről szóló cikkek erősítik a táborukat, nem gyengítik. Aki szándékosságot sejt az Indexes rendszeres megjelenéseikben, az gondolkodjon el azon, hogy ez rossz, vagy jó annak a rétegnek, ahol a saját véleményük a mindenek felett való, megingathatatlan hit alapján áll.
A figyelmet rájuk irányítja, de a kritikai él csak azokat érinti meg értékítéletükben, akik számára egyébként is vállalhatatlan ez a kurucos társaság. Nem árt nekik, inkább segít zárni soraikat, az ellenségképüket egyesítve, erősítve, minden ellenkommenttel. Az enyémmel is.

Blackrock (törölt) 2010.01.20. 20:42:45

@S. Annyi: jaj de kurva frappáns vagy, kispöcs...
ott nálatok a jobbikos netkommandónál tartanak ilyen kiképzést, hogyan legyünk "viccesek" az interneten? Azt a vona nem mondta még neked, hogy mielőtt leülsz a gép elé, járd ki az általános iskolát?

kukatr 2010.01.20. 20:43:05

"A halott magyar demokrácia kerül boncasztalra. A szike sem jobbra, sem balra nem vág mélyebben. A boncmester mindenhez ugyanazzal a kérlelhetetlen egyenességgel közelít."
biztos ez?:))

ÁkiBáki (törölt) 2010.01.20. 20:43:25

Vajon miért van az, hogy politikai elvakultság miatt emberek teljesen kivetkőzve magukból, elfelejtve minden elemi és humanitárius szabályt, akár le is gyilkolnák egymást?
Ennyire fontos ez?
Ennyire el vagytok telve magatokkal és azt hiszitek, hogy vitátok nem vihar a biliben és bármilyen megoldásra késztet bárkit is?
Vagy, hogy bármit is megváltoztat?
Itt már nem lehet forradalmat csinálni. Ezzel elkéstetek fiúk.
Ez bebizonyosodott 2006-ban. Nem volt elég?
A pakli le van osztva, ha tetszik, ha nem. Hozzá sem tudtok köpni. Majd jön a Jobbik és rendet csinál, felelősségre von. Hát persze. Hol éltek ti? a Holdon?
Vegyétek már észre magatokat, mert ez így ebben a formátumban szánalmas.
Majd a Vona. Persze. Elmondom mi lesz, ha odakerül: leültetik és elmondják neki, hogy merre van előre. Ha van esze, tudomásul veszi. Ha nincs megy a levesbe, mint megannyi elődje.
Ti vakok vagytok, vagy csak idealisták?
Nem tűnt fel, hogy ment ez régen '89 előtt? Vagy utána, s azóta húsz éve?
Nem tűnt fel, hogy Ferinek is szóltak: ennyi volt. Másnap lemondott, önként dalolva. Addig meg ki sem ült a székből.
Mi van veletek?

Blackrock (törölt) 2010.01.20. 20:45:42

@ÁkiBáki: Bemegy a vona és 1 év múlva családi házba költözik a lakótelepi panelből...kb. ez a cél, csak ezeknek a szerencsétlen lúzereknek nem tűnik fel.

Blackrock (törölt) 2010.01.20. 20:47:00

@ÁkiBáki: egyébként forradalmat olyan országban szokás csinálni, ahol diktatúra van. Itt 2006-ban sem volt az.

Átvitel honvéd 2010.01.20. 20:49:22

@Blackrock:
"2008. január 22. Szigetváron bántalmazott két cigány nőt öt barcsi fiatal, melynek következtében az egyik cigány nő, könnyebb nyolc napon belül gyógyuló, ellátást nem igénylő sérüléseket szenvedett (három pofon volt). A Baranya megyei Bíróság 2009 áprilisában etnikai csoport tagja elleni erőszak elkövetésében találta bűnösnek és jogerősen felfüggesztett illetve letöltendő szabadságvesztésre
ítélte a 19- 24 év közti fiatalokat. M. Gyula 1 év, 3 év próbaidőre felfüggesztett börtönt, J. Máté 1 év 6 hónap, 4 év próbaidőre felfüggesztett fogházbüntetést, S. Zsolt 1 év 6 hónap, M. Rolandot 2 év 2 hónap, K. Balázs pedig 2 év 6 hónap letöltendő börtönbüntetést kapott."

ivanolsen 2010.01.20. 20:49:22

Vannak nagyon vad dolgok a kuruc.infon. Ha több eszük lenne és nem mindig a zsidózás, cigányozás menne sokkal nagyobb szavazóbázisuk lenne, mármint a jobbiknak. Mert van cigánybűnözés és igenis a cigóknak szinte mindent bűntetlenül lehet, de vannak jó cigányok is, mégha elenyésző számban is. Szerencsétlenek szívnak is eleget a népük 80-90%-a miatt. A zsidózást is kicsit visszább kellene fogni, pedig nagyon sok helyen pl. média, bank szakma a zsidók kirekesztik maguk közül a "magyarokat", miközben ők sírnak, hogy ki vannak rekesztve, űldözöttek, stb., de köztük is vannak jó emberek. Azt senki se tudja befolyásolni, hogy hova szülessen, de arról igenis tehet, hogy milyen ember válik belőle.
Szóval igaz, hogy a kuruc.info írta a cikket, de ez pont egy olyan amivel teljes mértékben egyet lehet érteni, és aki csak azért ugat, mert a kuruc.infon írták az egy FASZ!

anus dei 2010.01.20. 20:50:22

kedves jobbikos, vadmagyar, menetelő óvodások!

folyamatosan elszámoltatásról, megtorlásról papoltok, de közben odáig vagytok a kereszténységetekkel. Tegyetek, ahogy tennetek kell jó keresztényként: bocsássatok meg.

ldes kis barikák, nem nyerhettek. ez a "többet erővel, mint ésszel" dolog a homo erectussal együtt kihalt. de azért bájos, ahogy készültök a gyereknapra.

hallgassatok rám, törődjetek bele: a nemzetállamok kora lejárt. gárdaavató helyett javaslom inkább az iskola látogatását. ha majd a butaság és sikertelenség nem frusztrál, ez a kínzó gyűlület is alább hagy, nyugodjatok meg!

b0lha 2010.01.20. 20:50:38

azt nem veszi eszre senki, ami a legnagyobb problema itt sztem. az 1ik alapvetoen bunosnek tartja a birot is, mert tuti h csak gyoker lehet, a masik vedi, mert hatalmi szerv, bla bla bla... gyerkocok, mi lenne ha nem ienekkel foglalkoznatok? mi lenne, ha olyan dolgokrol, amikre amugyis bolhafingnyi eselyunk van h megvaltozzon, illetve, amikre barmien konkret, tiszta, objektiv ralatast soha nem fogunk kapni, nem vitaznank? mi lenne, ha a ki tud tobb bennfenntes dolgot vitak helyett, szepen elmennetek bebaszni a baratokkal, megbeszelni a problemakat otthon a csaladdal, a kibaszott gyereked hazijanak megcsinalasaban segiteni? sztem sokkal jobb lenne. kevesebb okoskodo lenne. kicsit tobb onmagaba tekinto ember. es akkor rajonnenk h a lenyeges problemak sokkal nagyobbak, akkorak h az orrunk elott vannak, es nem is latjuk oket. csak azt tudjuk h vmi kibaszott dolog bassza a csorunket, es ahelyett h nekimennenk, es legyurnenk, inkabb nezunk jobbra, balra es szidjuk a masikat, okoskodunk
, stb. gratulalok nepek, telleg igazan. tul komolyan veszitek magatokat is, megezeket a dolgokat is. :P

kis kály (törölt) 2010.01.20. 20:52:46

Gratulálok nekik, végre valaki.

Logan Grimnar 2010.01.20. 20:53:09

@ÁkiBáki: Sajnos igazad van. A rendszerváltozáskor kellett volna kőkemény rendet csinálni, de ez elmaradt, hiszen mi voltunk a legvidámabb barakk. Azóta is ennek isszuk a levét. De minél nagyobb a nyomor ( gazdasági válság külhonban és itthon ) annál nagyobb az igény a társadalom legkiszolgáltatottabb rétegei részéről egy nagy rendrakásra. És addig "jó", amíg ez a réteg nem lesz akkora, hogy képes legyen egy "igazságtétel"-re. Mert ahol fát vágnak, ott biza hullik a forgács, de erősen..

Wuff 2010.01.20. 20:54:37

@ivanolsen:
"Ha több eszük lenne és nem mindig a zsidózás, cigányozás menne sokkal nagyobb szavazóbázisuk lenne,.."

Tudod azon gondolkodtam, hogy ha itt a blogszerzőnek, Blackrocknak és El Topónak meg a hasonszőrű magukat überértelmiséginek hívő megmondóembereknek lenne egyáltalán eszük, akkor nem lenne a Jobbiknak szavazótábora. A Jobbik a liberális értelmiség elleni proteszt.

Átvitel honvéd 2010.01.20. 20:55:16

@ÁkiBáki: bár nem gondolom, hogy M.o.-n jó volna egy "forradalom" (azaz ebből a szempontból teljesen azonos véleményen vagyunk... ott még nem tartunk, hogy minden lehetőség bezárult volna), de amit írsz, az szerintem nem "egyetemes". El tudok képzelni olyan helyzetet, amikor morálisan nem volna más választás (alternatíva: lemegyünk kutyába), esetleg olyat is, hogy sikeres. Ezek a dolgok nincsenek kőbe vésve. Kockázatosak, és általában nem sikerülnek, de az ember másképp nem tud(na) a tükörbe nézni.

(Még egyszer mondom: abban egyetértünk, hogy per pill. szerintem sem éppen "aktuális" ilyenről beszélni).

Átvitel honvéd 2010.01.20. 20:58:14

@irdatlanka: no persze, a "nemzetállamok kora lejárt", mert Te azt mondod. Mit mond erről Szlovákia? Románia? Szerbia? Ukrajna? ...Franciaország? ...Izrael?

Amíg a "nemzetállamok kora" csak Magyarország liberális "értelmisége" számára járt le, addig nem lesz béke ebben az országban, azt gondolom...

BatPista 2010.01.20. 20:58:19

Maga paranoiás és hülye.Pont.

english grandma in use 2010.01.20. 20:58:49

Szent Pál Korintusiaknak írt 1. levele 13.

Szólhatok az emberek vagy az angyalok nyelvén
ha szeretet nincs bennem, csak zengő érc vagyok
vagy pengő cimbalom.
Lehet prófétáló tehetségem,
ismerhetem az összes titkokat és mind a tudományokat,
hitemmel elmozdíthatom a hegyeket,
ha szeretet nincs bennem, mit sem érek.
Szétoszthatom mindenemet a nélkülözők közt,
odaadhatom a testemet is égő áldozatul,
ha szeretet nincs bennem,
mit sem használ nekem.

A szeretet türelmes, a szeretet jóságos,
a szeretet nem féltékeny,
nem kérkedik, nem is kevély.
Nem tapintatlan, nem keresi a maga javát,
nem gerjed haragra, a rosszat nem rója fel.
Nem örül a gonoszságnak,
örömét az igazság győzelmében leli.
Mindent eltűr, mindent elhisz,
mindent remél, mindent elvisel.
A szeretet nem szűnik meg soha.
A prófétálás véget ér,
a nyelvek elhallgatnak,
a tudomány elenyészik.
Most megismerésünk csak töredékes,
és töredékes a prófétálásunk is.
Ha azonban elérkezik a tökéletes,
ami töredékes az véget ér.
Gyermekkoromban úgy beszéltem, mint a gyermek,
úgy gondolkoztam, mint a gyermek,
úgy ítéltem, mint a gyermek.
De amikor elértem a férfikort,
elhagytam a gyermek szokásait.
Ma még csak tükörben homályosan látunk,
akkor majd színről színre.
Most még csak töredékes a tudásom,
akkor majd úgy ismerek mindent,
ahogy most engem ismernek.
Addig megmarad a hit, a remény és a szeretet, ez a három, de közülük legnagyobb a SZERETET.

Antifaszok Réme 2010.01.20. 21:00:14

Majd Magyarhon kártékony kigőzölgései elveszejtenek titeket... Megmondta Szaniszló is.

www.youtube.com/watch?v=LPrytM3XgzM&feature=player_embedded#

kukatr 2010.01.20. 21:00:21

@ÁkiBáki: ha már ilyen szar az élet, nem akarsz nekem havonta elutalni 50000Ft-t. hiszen már úgyis mindegy.:P
ezzel a demagóg dumával ugyanannyyira vagy értékes mint egy idióta szélsőjobbos...
@b0lha: egyetértek. ilyen fórumokon legfeljebb trollkodni érdemes, le lehet egy kis gőzt ereszteni.:D értelmes párbeszéd nem folyik, mert abban nem lehet személyeskedni, meg erkölcsileg felsőbbrendűnek tűnni.

ÁkiBáki (törölt) 2010.01.20. 21:02:27

@Blackrock: Tulajdonképpen '89-re vonatkoztattam volna, persze, hogy nem volt, de egy-két ember azt hitte, hogy igen. (szellemi színvonal).
Ezzel a fröcsögéssel már tele a padlásom.

El Topo (Sgt. Elias) 2010.01.20. 21:03:28

@Roa:

Bebaszna, ha rajtam múlna a jobbik támogatottsága.:)

blás.hun2010=murderer 2,3-atm thief 7 year (törölt 2010.01.20. 21:04:03

@ÁkiBáki: Szóval a megoldás okoska törp?Ez van.Ez a "rend".Így van jól,nem lehet jobb?Lopjon,csaljon,hazudjon mindenki?

Változás kell ,lépni kell egy normális képviseleti demokrácia felé.Oké ,hogy korruptak mindenhol,csak a nép morálját bizony fenntartják,a sokat megénekelt Isteni nyugaton sem tartja össze más a híres toleranciát,meg "rendet" mint a gazdasági jólét.Itt mi van?Dolgozz paraszt,dolgozz proli,adózz,kussolj,légy toleráns.Majd mi megmondjuk ,hogy miről mit gondolj,na nem nem aranyapám...

Az egyszeri választótól meg ne várj többet mint ,hogy bízzon vakon most épp Vonában meg Vityában.

Arra viszont jó lehet a jobbik,hogy 4-8 év múlva végre normális pártok alakuljanak,ha esetleg kiderül ,hogy így sem megy.Normális(abb) demokráciát!Ez a cél.

ÁkiBáki (törölt) 2010.01.20. 21:05:00

@fucksatan: Az élet nem szar, legfeljebb vannak, akik azzá akarják tenni.
Egyébként feliratkozhatsz a listára.
A demagóg jelzőt köszi, majd a többi közé rakom:-)

Átvitel honvéd 2010.01.20. 21:05:59

@Logan Grimnar: teljesen egyetértek. Bár az is lehet, hogy "mi", magyarok, most annyival előrébb vagyunk a többi, keleti blokkos társasággal szemben, hogy húsz év tapasztalatunk van arról, hogy a késő-szocialista, elvnélküli, "technokrata" pártállami beidegződések kapitalista peremfeltételek mellett is _valóban_ gödörbe vezetnek. Azaz életképtelenek. Alkalmatlanok. Ez ennek a húsz évnek a morális tanulsága. Az, ami a rendszerváltáskor sokaknak nem volt világos (csak "teória" volt, nem tapasztalat, ...ezért is kerülhetett kormányra "ismét" az MSZ(M)P 1994-ben... hát, 2010-ben már teljes tapasztalat birtokában "nem fog", ezt a tapasztalatot már nem lehet "teoretikusan" feltételessé tenni és megkérdőjelezni, és ez valami). Azért bízok benne, hogy a dolog nem fog elfajulni, és azt is gondolom, hogy ebben elsősorban a Fidesznek van (lesz) felelőssége. Ha nem csinál rendet (akárhogy nyafog a maszop-szadesz-mdf, illetve, ami marad belőlük), azzal későbbi balhéknak, indulatok elszabadulásának ágyaz meg. ...És ez (hogy ott van a Jobbik, az "indulatok" megtestesítője, "aki" ott van, a hátukba nyomott fegyverrel) valahol szerintem jó.

ÁkiBáki (törölt) 2010.01.20. 21:09:09

@blas: Mindenen lehet változtatni, ha van közös akarat rá. És ha a többség változtatni akar.
Ha nincs, akkor itt ez a katyvasz.
Az utolsó bekezdéseddel egyetértek, csak a baj az, hogy sokszor régi, már elszakadt húrokat pengetnek, melyek nagyon hamisak.
Ha ezt kinövik, talán.

Teuton01 2010.01.20. 21:10:43

Joghallgatóként és leendő ügyészként igencsak megnyugtatna a tény, ha a szélsőjobb nem szólna bele abba ahogy a jogászok a munkájukat végzik, mint ahogy a CNC marós se kultiválja hogyha laikusok beleugatnak a munkájába, de sorolhatnám még az orvosoktól kezdve a közgazdászokon át a legutolsó benzinkútkezelőig! Mindenki azért tanulja x évig a szakmáját hogy jó legyen benne! És SENKINEK, se a szélsőjobb-se a szélsőbalnak, se a cigányoknak nincs semmi joga ahhoz hogy tanácsokat osztogasson, hogy mit KÉNE tenni. Pláne ne fenyegetőzzön meg "elszámoltasson". Azt tessék csak a korrupt politikusokkal megcsinálni (megjegyzem önhatalmúlag azt se lehet) de a bírói szervezetet meg a jogászokat hagyják működni.
Jah, és mielőtt valami baromállat a fejemhez vágná hogy zsidó meg libsi vagy horribile dictu szoci, közölném: egyik sem vagyok: fehér, konzervatív-jobboldali volnék, nem valami kilincsorrú, stimmt?

El Topo (Sgt. Elias) 2010.01.20. 21:12:40

@Teuton01:

Volnál bizony! Volnál konzervatív, ha nem kilincsorrúznál...

Teuton01 2010.01.20. 21:13:35

@El Topo (Sgt. Elias): Próbáltam a hallgatóság kopaszabbik feléhez is szólni, remélve hogy megértik.

Teuton01 2010.01.20. 21:15:18

Am bocs, nem szokásom az ilyesmi, csak begurultam ezen a cikken.

Éhesló 2010.01.20. 21:16:24

Ritka hülye vagy, hogy azoknak mész neki, akik aszóvá merik tenni, hogy talárba bújt senkik mit meg nem mernek tenni, miközben a hozzád hasonló hülyékkel együtt azt hiszik, hogy a talár az bírálhatatlanságot is jelent. Nem jelent védelmet sem a számonkérés, sem a bírálat ellen.

www.magyarhirlap.hu/velemeny/itelet.html

Kivlov 2010.01.20. 21:18:20

szebb jövőt, fehér karácsonyt!

ÁkiBáki (törölt) 2010.01.20. 21:18:22

@Teuton01: mondjuk kapd elő Márai: Napló 1945. Olvasgass bele egy kicsit, hogy képet alkothass az azóta elszállt keresztény, konzervatív kurzusról. Fogsz csodálkozni.
Pedig Márai sem kilincsorrú, stimmt?

El Topo (Sgt. Elias) 2010.01.20. 21:18:33

@Teuton01:

Nyilván, csak akkor sem mond ilyet az ember.

Teuton01 2010.01.20. 21:22:18

A jogászok a törvényeket foganatosítják, nem alkotják, az még mindig az országgyűlés feladata! Éhesló, bájos hogy csak úgy lesenkized azokat akik 7-8 éveket lenyomnak a felsőoktatásban hogy talán szebbé tegyék és rendezettebbé ezt az országot. Tudod nekünk nem az a dolgunk hogy az erkölcsön nyavajogjunk. Hanem hogy betartassuk a törvényt MINDENKIVEL.

kukatr 2010.01.20. 21:23:44

@ÁkiBáki: az előbb még mást írtál.:))
@Teuton01: akkor mondjuk ti se foglaljatok állást a szerzői jogokról...

ÁkiBáki (törölt) 2010.01.20. 21:25:35

@kukatr: Jaj, mit is? Mert már magam sem tudom követni:-)

Antifaszok Réme 2010.01.20. 21:26:46

El Topo: Persze, olyanokat mondani csak a Tilos Rádióban lehetett mondani. Az nem kettős mérce.

Amúgy te mitől vagy olyan kormosképű ? Csak nem becstelen briganty-e vagy ?

kukatr 2010.01.20. 21:30:35

@ÁkiBáki: én se tudom. biztos a neten keringő bitek szerencsétlen együttállása a felelős, hogy én vagyok a helikopter.:))
@Teuton01: helyes.

Átvitel honvéd 2010.01.20. 21:30:54

@Teuton01: azért, azt elismerheted, hogy a magyar "jog"szolgáltatás nem mindig áll, finoman szólva, a helyzet magaslatán...

Évtizedig elhúzódó, politikai színezetű mutyiperek (brókerbotrány, Postabank-ügy, Tocsik-ügy, hogy csak a legismertebbeket említsem...)

"Érdekes" ítéletek, amelyek finoman szólva nem sugallják a "jog"szolgáltatás egyetemességét... lásd fentebbi Bayer-cikk, felfüggesztett fogház gyilkosságért vs. letöltendő börtön három pofonért... Vagy a másfél évvel ezelőtti lánchídi tüntetés, amelyről bírósági ítélet mondta ki, hogy a rendőrségi intézkedés sem jogszerű, sem szakszerű nem volt, a begyűjtött és eljárás alá vont tagok közül ellenben egyet-kettőt mégis elítéltek... (ugyanazon feltételek mellett nem mindet ítélték el, vagy mentették fel, és erről papírt is adtak...) Mi az ilyen, ha nem felháborító?

Azt persze mondhatod, hogy a "jog"szolgáltatás feltételeit a törvényhozó hatalom határozza meg... de ezek valahogy mégis nagyon "feltűnő" dolgok, és nem sugallják sem a politikamentes, sem a kizárólagosan jog-alapú, szubjektivitástól mentes "jog"szolgáltatás illúzióját...

Senkifia 2010.01.20. 21:31:53

ír a kuruc hülyeségeket,az kétségtelen. illetve érdekes a hozzáállása. ami viszont tény,hogy a magyar törvényhozás és igazságszolgáltatás helyenként olyan aberrációkat szül,amire lehet mondani,hogy törvényes,viszont attól még aberrált.
móri bankrablás kapcsán,ha van még halálbüntetés,kivégeznek kb 2-3 embert ártatlanul.és a mostani feltételezett elkövetőben sem vagyok biztos.
ott van tánczos. eltélték 10(?)évre,most szabadult.volt pár elmeszakértő,meg egyéb,akik szerint kizárt,hogy ő tette(egyéb összeesküvéselmélettel ne foglalkozzunk).Namármost.ha nem ő tette,miért kapott 10 évet?ha ő,és tényleg fültől fülg átvágta egy 11 éves lány torkát,mit keres az emberek között?? naaagyon furcsa.
ott van a roma gyerek,ki 17 évesfejjel 1-2 éve gyakorlatilag,boxoló létére,agyonverte az osztálytársát....kapott is érte másfél év felfüggesztettet....a másik két fickó felpofozott egy roma nőt,őket lecsukták 1év 3 hónapra(?).....kissé vicces párhuzamok. és szerintem olyan elfogult,illetve dilettáns ítélet némelyik,hogy az már ijesztő.holnap engem is,meg téged is lecsukhatnak ilyen alapon,mert rosszkor voltunk rossz helyen.
a btk-ban olyan tételek voltak a közelmúltig,hogy ha mégtámadtak valakit,az áldozatnak kötelessége volt kitérni,és ha nem teszi,számonkérhető rajta,hogy miért nem tette. ha egy rabló bemászik a 3 méteres kerítésemen, és betör hozzám,nekem kell mérlegelni,hogy akkor most mi is van,hogy csak seprünyéllel lépjek fel,vagy jöhet a balta ....mert még megsértem a betörő emberi jogait.... szerintem a betörő jogai végetérnek a kerítés tetején.... és ne nekem kelljen gondolkodni ,hogy akkor most mi van .... vagy ha a kutya letépi a karját,akkor ő jelent fel engem....nem. a kutya azért van. a csengő a kapun meg azért,hogy ha enni akarsz adni a gyerekednek,és nincs miből,becsengess,és kérj.és nagy valószínűség szerint adni fogok. de ha meglátlak éjjel a két kiskorú gyerekem ablakán bemászóba,gondolkodás nélkül pofánverlek az első kezemügyébe kerülő deszkával.
más. bement a fegyveres bankrabló annó a bankba. a biztonsági őr lelőtte. utána a biztonsági őrt vonták felelősségre,mondván:miért lőtte le,miért nem tárgyalt,stb.még valami biztonságiőr szövetség elnöke is ejnyebejnyézett... én ezt kliensként kikérem magamnak. bankrabló tudja nagyon jól,vagy ha nem, ideje lenne megtudnia,hogy bankba nem megyünk fegyverrel,mert akkor benne van a pakliban,hogy lelőnek. és én mint civil kliens ELVÁRoM a biztonsági őrtől,hogy kérdés nélkül max egy felszólítás után,lelőjje a bankrablót..... ilyen egyszerű ez . nem az áldozat a hibás . és a bűnözőt ítéljék el...
ebben az elmúlt 20 évben qrvára sántított a törvényhozás is,meg a végrehajtás is kis hazánkban. és a stílust számon lehet kérni, esetenként a mondandót is.de azt nem tagadhatjuk,hogy nagyon sántít valami a rendszerben.....

Teuton01 2010.01.20. 21:34:09

@Éhesló: Jah, amúgy meg: számonkérés? És milyen alapon, kérem én? Majd ha a Ptk-t meg a Btk-t fejből fújod elölről hátra vonatkozó jogszabályostól, akkor talán! Szakértői bírálatra szükség van, de nem nagyon tud érdekelni hogy mit kántál egy rakás politikusok által felheccelt, elkeseredett alak! Az még nem jogosít semmire hogy melyik irányba húz a szíved politikailag, ez ugyanis nem a szívben hanem az agyban dől el!

ÁkiBáki (törölt) 2010.01.20. 21:34:34

@kukatr: Ha megkukulok sem értem. Felhomályosítanál?

ombucman 2010.01.20. 21:35:59

Elképesztő, hogy ebben az országban cigány származással bármit meg lehet úszni.

Teuton01 2010.01.20. 21:38:16

@pozitív szemidefinit mátrix: Először is: huhh, ez penge kis név:D Másrészt pedig: a rendszer szar, ezt tudja mindenki, de az agresszív ökölrázás és fenyegetőzés nem segít, sose segített. É spec őszintén remélem hogy a most jövő Ptk beváltja a hozzá fűzött reményeket. És ha sor kerül a reformokra, azt végezze az új, romlatlan, korrumpálatlan, de SZAKÉRTŐ réteg! És ne a szélsőségesek.

Teuton01 2010.01.20. 21:41:05

@ombucman: Pont ez ellen kéne tenni! Hogy az ilyen ügyeket korrektül bírálják el, de a személyes érzelmektől mentesen, kellő szigorral és igazságossággal!

Antifaszok Réme 2010.01.20. 21:41:10

Libsik, felfedeztem nektek egy médiasztárt ! Karoljátok fel, csináljatok belőle celebet, nyomjátok be csókos médiátokba, esetleg plakátoljátok is ki, ajnározzátok, show műsort is csináljatok neki... Rátok jellemző szókinccsel és lelkülettel csipázni fogjátok !!!!!

www.youtube.com/watch?v=WN0JB6xqLYo

Teuton01 2010.01.20. 21:45:28

@Antifaszok Réme: Jesszus...ez kegyetlen már!:D

warren buffet 2010.01.20. 21:45:28

édes Istenem de kurva unalmas ez már bazmeg.

Teuton01 2010.01.20. 21:46:03

@Antifaszok Réme: Jesszus...ez kegyetlen már!:D

Közöd?? (törölt) 2010.01.20. 21:48:31

látom vesztüket érzik a nácik: hörögnek

a magyar állam meg védje meg a képviselőit,hivatalnokait , hozza vissza a halálbüntetést és minden nyilas ideológust végezzenek ki, ez a legkevesebb.

Átvitel honvéd 2010.01.20. 21:49:59

@Teuton01: hirtelen felindulásból született (kb. egy hetes "trénning" után, optimumszámításból mentem beszámolni :-D ). A többiben igazad van, már ami az ökölrázást illeti. Azt, hogy mitől lesz "jó", bevallom, "én" nem tudom (elképzelésem sincs). Azt remélem, hogy lesz belőle énekes halott... már csak azért is, mert ez társadalmi szinten (a többi mellé) még egy afféle "fájó ponttá" vált, ami indulatokat kelt. (Pl. őszintén remélem, hogy a legújabb korrupciós ügy "Tocsik Mártája" ("Sz." Eleonóra) nem fog tíz év huzavona után kis ejnye-bejnyével "rehabilitálódni", hanem épp ellenkezőleg: azok is ott lesznek a sitten, akik a pénzt rajta keresztül kivitték a BKV-ból a pártokba... de hogy így lesz, őszintén szólva egy lyukas garast nem adnék érte). Azt is gondolom, hogy mint törvényhozó hatalom, ebben kulcsszerepe lesz a politikusoknak (azaz nem lehet megkerülni, hogy a "szakértő" rétegen kívülről érkezzen ennek a dolognak a megoldása... vagy éppenséggel ezek bevonása, akárki is lesz az ügy tényleges szervezője, csak esetleges legyen... reméljük, pozitívan fog kiütni, és nem lesz még nagyobb káosz, de hogy így lesz-e, bevallom, én magam semmilyen biztosítékot nem látok).

Dogdog 2010.01.20. 21:55:06

A kedves szerző nem tudom mikor született, hogy mennyi az elvárható amit tudnia illene a hatalom és a a jog együttműködésésről magyarországon. Ha csak azt figyelte voln a napi hírekben, hogy milyen politikai perpetvar között zajlott a Legfelsőbb Bíróság Elnökének kiválsztása és elfogadása, mindjárt érezhetné milyen tudatlanságot mutató aspektus ahogy a fenti témát kezeli. Elfelejti, csak úgy könnyedén mellőzve, hogy a jognak egy demokratikusnak titulált társadalomban egyenlően kellene megitélni a cselekedetet az etnikai hovatartozástól függetlenül. És most én feltételezem a fentiek írójáról hogy az adott ügyről semmit se tud. Ennél csekélyebb fenyegetettségű támadásért börtönt osztanak egy "fehér embernek". Rémélem az írónak arra is van válasza hogy ebben az esetben miért nem, merthogy jogilag semmi magyarázat nincs rá. Na persze közelednek a választások és kell a roma szavazat a pillanatnyi hatalmi pártnak. Megy a butát játszó hatalom uszály hordozó firkászok. (az újságíró ilyen emberre káromkodás)

Antifaszok Réme 2010.01.20. 21:55:49

Teuton01: Küldök még egyet róla, kicsit homofób a csávó, de szerintem lehet igazítani rajta... Csak pénz kérdése, vagy nem ?

www.youtube.com/watch?v=5-1cE2s7hLE

2010.01.20. 22:02:06

"Ezt alkotmányos rendünk elleni durva uszításnak tekintem"

Tudod mi az alkotmányos rend legnagyobb ellensége? Az a mocskos fertő ahová süllyedt ez az ország. Napi tapasztalat: Helyszín: aluljáró. Jobbikosok szórólaposztó standját meglátogató egyszeri honpolgár, azonnali rendőri igazoltatása, baszogatása. Na ez az alkotmánysértő. Mivel a csóró polgár 20 évnyi sanyargatás után rájött, a jelenleg regnáló parlamenti pártoktól nem remélhet semmi jót, -nemcsak gazdasági, de erkölcsi értelemben sem- így igény lépett fel egy biztos pontra, és tiszta lapra. Ezt pedig ma úgy hívják Jobbik Magyarországért Mozgalom. Sajnos törvényeink, és az elmúlt 20 év politizálása olyan mérhetetlen károkat okozott, főképp a fejekben, hogy egy egyébként egészséges hazafias érzelmű tömörülés, aki tulajdonképpen rendet fegyelmet tisztességet, becsületet, akar ezen az elkurvult trágyadombon, már ultrajobboldali nácinak számít. Demokrácia, jogállamiság, igazságosság? Ugyan. Ilyenről itt már rég nem beszélhetünk.

Teuton01 2010.01.20. 22:02:28

@pozitív szemidefinit mátrix: Mindez a fekete, gennyes korrupció miatt van, ami mindenhova betelepszik: fenyegetések, lefizetés, und so weiter... ami valljuk be: a sokuk által oly nagyra tartott politikusoktól gyűrűzik. Iszonyú malomkő közé kerültek a jogászok akik tényleg tudnának segíteni a pillanatnyi helyzeten: egyik oldalról próbálja befolyásolni őket a töménytelen mennyiségű gátlástalan korrupt politikus, másrészt már a tömegek is ellenük fordulnak, mert tőlük várják a jog és a törvény betartatását, de az pont a politikusok miatt nem megy és így ők vannak savazva! És az rohadtul nem segít megtisztítani a pályát a most már sajna elég szép számú zugügyvédtől, korrupt bírótól stb. Szóval: minden kollégám és leendő kollégám nevében kikérem magamnak a számonkérősdit és kikérdezősdit, majd mi elintézzük a magunk berkein belül a gondokat, se a politika, se a laikusok ne szóljanak bele abba ami a munkánk. (Mellesleg kultiválnám ha az országgyűlés által hozott törvényeket is felülvizsgálná kissé tüzetesebben egy szakértő réteg.)

Teuton01 2010.01.20. 22:05:53

@Jankove: És ezeknek a visszaállítása pl a csendőrség felélesztésével lenne abszolválható? Polgárháborús állapotokat meg UN békefenntartókat akarsz ide? Mert ez lesz ha elszabadulnak az indulatok. És ez (talán még) nem a balkán.

Dogdog 2010.01.20. 22:05:58

@Teuton01: Semmi gond, de majd gyakorló ügyészként soha ne add el magad a főnöködnek, feljebbvalódnak. Tényleg tiszteletem a kivételnek, de a náladnál sokkal öregebb ügyész és bíró ismerőseim kimondják, hogy egyre rosszabb helyzetben az önállóságuk. Akkor te ugyan melyik légvárban leledzel?!

reccs 2010.01.20. 22:06:08

@Antifaszok Réme:
Libsik, felfedeztem nektek egy médiasztárt ! Karoljátok fel, csináljatok belőle celebet,

A jobbik pont egy hasonló elmeállapotú nőből csinált EU képviselőt.

Átvitel honvéd 2010.01.20. 22:08:53

Alkotmányos rendről...

www.magyarhirlap.hu/velemeny/civilek_uj_alaptorvenyt.html

Nyilván nem osztom Fritz ill. Csizmadia feltétlen elfogultságát a Fidesszel kapcsolatban (...várjuk csak ki a végét, azt gondolom), azaz a megoldással kapcsolatban koránt sem vagyok olyan hurráoptimista és naív, ahogy azt elképzelik, vagy sugallják, vagy a fene tudja. A kiindulópont azonban azt gondolom, megáll. Van helye egy új alapokra helyezett Alkotmánynak (ha azt elég gondosan tervezik, és nem lesz ocsmányabb, mint a '49-essel jogfolytonos "ideiglenes") .

Teuton01 2010.01.20. 22:09:19

@Antifaszok Réme: Csak egy lehelletnyit irritáló hogy Lenin körútnak hívja az Andrássyt...:P De amúgy egy arany ember, szívesen meghívnám ötórai teára:D:D:D

gramercy 2010.01.20. 22:09:49

a fasisztáknak egyetlen mércéje van:

ZSIDÓ vagy NEM ZSIDÓ

mindenki aki NEM ŐK az ZSIDÓ

ennyi

Teuton01 2010.01.20. 22:10:57

@Dogdog: Sajnos lehet hogy még túlzottan idealista vagyok, de ezt nem tartom hátránynak. Jobb ha az embernek vannak még tervei.

Plumper 2010.01.20. 22:12:41

azért fenyegetőznek, mert ők magyarok.

Plumper 2010.01.20. 22:14:39

@kyncza: zsidógyűlölet az, amikor már akkor utálsz, mielőtt megszülettem volna.

Dogdog 2010.01.20. 22:15:07

Teuton szerint a korrupció is utcai legenda, mert MÉG nem kapott pízt. Azután meg méginkább mondja majd. Mivel volt szerencsém megélni az ötvenes éveket, bármilyen gyomorfájdító hogy a most se sokkal különb, csak most kifinomultabb eszköztárral rendelkezik. A hatalomnak kellemetlen (vagy egyik tisztviselőjének egyénileg) válalkozásra ma nem az ávósok mennek rá hanem az apeh. Ha ezeket nem látod hol a fenébe élsz te és élet tapasztalat nélkül hogy a fenébe gondolod hogy képviselni tudod a köz érdekét ügyészként. Egyáltalán mi a fenét tudsz te a való életről. Hogy fogsz te ennyi életismerettel emberek életéről dönteni. Félelmetes. Nem a lehetséges elszámoltatástól kell rettegni (ma már egy európai országban erre nyíltan semmi esély), hanem a hatalom és a jog összefonódásától, mert az akár tetszik akár nem rejtett diktatúra.

Átvitel honvéd 2010.01.20. 22:15:20

@Teuton01: Így, előzetesen, kalapemelés. Remélem, pár év múlva is ugyanezt fogod mondani.

2010.01.20. 22:15:58

@Teuton01: Polgárháború akkor lesz, ha az igazság, és rendvédelmi szervek nem tudják ellátni a feladatukat. Ha nagyon kritikus akarok lenni, akkor azt mondom, a rendőrség mai formájában egyébre nem alkalmas, mint adófizető polgárok folyamatos basztatására. A bíróságokok meg az erősebb kutya baszik elve érvényesül, kisembert össze vissza szopatják. Nyugodtan kimondhatjuk, társadalmi rétegektől függően, van aki épp kezdi elveszteni biztonságérzetét, van aki már rég elvesztette. Amíg az igazság, és jog nem találkozik, amíg milliárdokat lehet napi szinten elsikkasztani, egyetlen bűnös kézrekerítése nélkül, amíg lábbal tiporják az alkotmányos jogokat, addig az ország sodródik szépen az általad vázolt állapotba. Egyébként a "rendfentartók" már itt vannak. Csakhogy ez nem rend.

Plumper 2010.01.20. 22:16:07

a kucuginó olyan bátor, hogy külföldi szervereken fut. a szólásszabadság mögé bújik, holott uszít. a demokráciában működik, pedig antidemokratikus.
ha itt diktatúra lenne, úgy vágnák őket sittre, hogy öröm lenne nézni.

Dogdog 2010.01.20. 22:18:48

@Teuton01: TE NEM LHETSZ IDEALISTA HA ÜGYÉSZ AKARSZ LENNI, BENNED NEM LEHET SEMMILYEN ELFOGULTSÁG. TE CSAK EGYET TEHETNÉL A LEGPONTOSABB FEKETE-FEHÉREN ALKALMAZD A JOGOT.

Dogdog 2010.01.20. 22:21:33

Lehet szidni a kuruczinfót az akkor is a jelen rendszer által kiváltott szükségszerű rossz és hasznos ellenségkép. Tessen már észre venni miért is úgy reagál rá a hivatalos hatalom ahogy. Magyarul, nevetségesen.

Antifaszok Réme 2010.01.20. 22:21:38

Reccs: Nem, szerintem nagyobb tehetség a maga nemében Morvainál. Az utóbbit úgyis az orosz zsidók támogatják, hogy megszerezzék Mo.-t a Jew York - Tel Aviv tengelytől.... Ezt még nem mondták el a Világpanorámában ?

Teuton01: Azért jogdíjat kérhetek majd utána ? (Bár én sem vagyok kilincsorrú, tezsvír...)

Átvitel honvéd 2010.01.20. 22:23:46

@Plumper: Jogos észrevétel. Gondolkozz el ezen egy pillanatra. Szerinted miért nem vágták őket még sittre?

Mert a hatalomban levő pártok által "terelgetett" "igazság"szolgáltatás érzéketlen az antiszemitizmussal kapcsolatban?

Holott a Kuruc szerkesztői mind-mind, egytől egyig ismertek, csak be kellene őket gyűjteni?

...Akkor most, a regnáló hatalom antiszemita?

Vagy, valami másért nem piszkálja a Kurucot?

Egyébként a dolog egyszerű. A posztírónak is javasoltam. Jelentsétek fel a Kuruco szerkesztőit uszításért és hasonló, köztörvényes bűncselekményekért. Nem lesz nehéz muníciót, meg információt találni (voltaképp triviális). És nézzük meg, mi lesz.

2010.01.20. 22:25:46

@Plumper: "antidemokratikus"

Legalább annyira antidemokratikus, mint az uborkaföldjét árammal védő bácsi. A paragrafusok szerint ő a geci, mert nem hagyja hogy az utolsóját is elvigyék.

tzi 2010.01.20. 22:30:28

@Proszektura: Te meg tenyleg probalkozol? Az ilyen kurucinfo torzsolvasoi reteg ugysem fogja soha megerteni :)

Egyebkent ha jol tudom tobbek kozott azert nem piszkaljak oket, mert ugye .info. Szoval tul sokat nem tehetnek az ugyben.

Teuton01 2010.01.20. 22:32:53

@Dogdog: Édes istenem, nagyon jól tudom hogy mi az ember dolga és ha az adott pályára lép akkor mit várnak tőle. DE szerintem az embert az különbözteti meg az automatától hogy megfogalmazódnak benne elképzelések, ideák a lehetséges jövőről. Legalább addig hadd hihessek ezekben amíg az ország és az elvárások ki nem nevelik belőlem. (Kiss mellékszál: az ügyész nem képviseli a köz érdekét. Ő az államot képviseli.) Nyugi, majd fogom ennél fekete-fehérebben alkalmazni a jogot.

@Jankove: Igazságosság nem egyenlő jogosság. Sosem lesz az. Ezt minden idealizmus mellett is le kell szögeznem.

@Antifaszok Réme: Szedjél felőlem köhögéscsillapító gyógyszert is, jogdíjat is:P Mindenesetre kösz a videóért, ajánlom mindenki figyelmébe!

2010.01.20. 22:35:42

@Teuton01: Ezért hívják a 21. századi Igazságszolgáltatást Jogszolgáltatásnak.

Csak az a baj, hogy az egyszeri embernek erre nemigen van szüksége.

olvasom a kuruc.infót ....nem szarabb az indexnél 2010.01.20. 22:38:06

... hát ez az írás se hitelesebb mint a kuruc.infó ...

Teuton01 2010.01.20. 22:39:01

@Jankove: Minden embernek szüksége van rá. Enélkül káosz lenne, a jog minden állam egyik alappillére. (De lehet hogy már megint én vagyok a naiv idealista...)

Átvitel honvéd 2010.01.20. 22:44:27

@shoviet: A lapot nem tudják betiltani, mert olyan szolgáltatónál fut, akire a magyar államnak nincs ráhatása (pár éve, két korábbi szolgáltatóval megcsinálták, persze nem hivatalosan, hogy a Kuruc "kénytelen" volt pár napra becsukni, de ezzel csak azt érték el, hogy végül találtak egy "valóban" megfelelőt). Ennek a .info domainhez sincs köze, ilyet nálunk is regisztrálhatsz és üzemeltethetsz (és ha valami huncutságot csinálsz, elővesznek). Azt viszont kötve hiszem, hogy a nevekkell, konkrét politikai kapcsolatokkal együtt ismert site valós, magyar szerkesztőit ne lehetne perbe fogni, pusztán az alapján, amit publikáltak. (Ha egy Tomket esetében, aki a Kuruchoz képest sz.tem nagyságrendileg elég kispályás, és messze nem is számít olyan radikálisnak, el tudtak "intézni" egy lehallgatási engedélyt, kötve hiszem, hogy ha akarnának, ne tudnának bizonyítékot illeszteni konkrét emberek és a Kuruc szerkesztése azaz a fent említett köztörvényes bűncselekmények "közé").

Bevallom, nekem "furcsa", hogy ez nem történt meg (_semmilyen_ próbálkozásról nem tudok), ahhoz képest, hogy a "másik" oldalon pl. mezei, egyszerű Jobbik-szimpatizánsokat piszkálnak a rendőrök az aluljárókban. Ez nekem nem stimmel. Ha bárki próbálkozott volna, azt mondanám, hogy valami van, de hogy ekkora kuss van róla, mindenki "természetesnek" veszi, hogy a Kuruc "van", és ennyi, bevallom, számomra nehezen illik bele a képbe.

manager2008 2010.01.20. 22:51:01

@Jankove: Polgárháború nem lesz. Ennek a kifejezésnek egy hibás használata az ahogy elterjedt mostanában. Ha két csoport egymásnak esik kaszával kapával az nem háború.
Ha a rendőrség nem tudja megakadályozni a folyamatos lopásokat, rablásokat és a brutális gyilkosságokat, akkor megoldják majd a helyzetet a környéken lakók sokkal brutálisabban mint jogos lenne.
Érdekes módon a rosszfiúknak is van jogérzéke, a falvakban már a gyermekekekt küldik be a házakba a tyúkokért, sonkákért, stb. A felnőtt meg maximum felbujtásért felelhet (ha rá tudnák bizonyítani, de nem tudják, a gyerek elszalad és különben sem tud mit kezdeni vele az idős falusi, meg nem is mer, mert tudja hogy mi lenne a következménye).
Ha a demokratikusnak hívott erők tudnak megoldást akkor rajta. Ha nem tudnak akkor oldja meg az Eu, ha ő sem tudja akkor mi van? Mi fogunk kimenekülni innen?

Antifaszok Réme 2010.01.20. 22:59:44

Itt vagyok, itt vagyok, bocsi mindenkitől.... Cukik vagytok, hogy megvártok !

Csak közben nézem a SZÜLETETT FELESÉGEKET A TEL AVIV 2-N.

De jó nő ez a Gabi a sorozatban... Persze csak gondolatban dughatom meg, MOCSKOS NŐTLEN ÉS/VAGY NŐGYŰLÖLŐ NÁCI MÓDRA.

manager2008 2010.01.20. 23:00:00

@pozitív szemidefinit mátrix: A kurucinfót simán meg lehetne akadályozni - ha akarná valaki - hogy Magyaroszágon látni lehessen.
Lásd a Kínaiak megoldják az ilyen problémákat.
Ehez hasonló a pedofil tartalmak, stb. letiltása, az adott domain (IP) letiltható és akkor nem látja senki, mert nem jelenik meg a gépeden ha megpróbálod elérni. Minden felhasználó internet elérése kontrolálható, a szolgáltatókon múlik az egész.
Csak a törvényes letiltási lehetőséget kell megteremteni.

Tehát nem a forrással kell foglalkozni, hanem az elérhetőségével. A Magyaroszágon telepített routerek nem érhetik el ha az állam jogszerűen megtiltja és kész. Ettől még az egész világ olvasgathatja csak mi nem.

más hülyesége miatt (törölt) 2010.01.20. 23:06:33

Bocs, nem szívesen keveredem nácik- és gyilkosszimpatizánsok közé, de amíg ti itt zsidóztok meg cigányoztok (s persze közben megy a CD-n a hosszú fekete haj), a kínaiak csendben átveszik a hatalmat...max 10 évre saccolnám (persze, köcsög zsidó cigány buzi vagyok, hazaáruló, szőröstalpú), s nem csak gazdaságilag (pedig az már 100%). Nevem-címem megvan, remélem, kellene 15 perc hírnév! (És ha bármely családtagomat baj éri a város-felgyújtások alatt, megkeserülitek!)

Átvitel honvéd 2010.01.20. 23:09:42

@manager2008: A választ megadtad magad: ez itt nem Kína. Itt nem cenzúrázzák az Internetet. Az a pont, amikor először iktatják törvénybe az internet-cenzúra lehetőségét, lesz az a pont, amikor komolyan elgondolkodom azon, hogy esetleg nem ez a hely az, ahol le k'éne élni az életem hátralevő részét. Elvből.

Azt gondolom, hogy van törvényi lehetőség egyes emberek "elővételére" akkor is, ha pusztán ezzel az ürüggyel nem vernek néhány szöget a szólásszabadság koporsójába.

Legelő Őse · http://legeloose.blog.hu/ 2010.01.20. 23:16:47

tulajdonképpen mi a fasz bajotok van a zsidókkal, de tényleg?úgy konkrétan! mi?

Antifaszok Réme 2010.01.20. 23:22:27

Legelő Őse: Ez a baj, vazzeg ! Jönnek a ROBOTZSIDÓK !!!!

www.youtube.com/watch?v=R4N93wprbW0&feature=related

tzi 2010.01.20. 23:23:23

@pozitív szemidefinit mátrix: Na, ezt a hosszut mind nem akartam leirni :) Gondoltam a .info megteszi. De a lenyeg kb. az, amit irtal.

Tudni nem tudom, csak tippelem, hogy szerintem reszint azert sem piszkaljak oket, mert folosleges. Ugyan rendkivul komolyan veszik magukat, es azt hiszik, frenetikus hatasu sajtoorganum, de ez eleg messze van a valosagtol -sot, nem egy Jobbikos tag is hidegrazast kap a kuructol. Viszont ha rajuk allnanak, perek, mittomen, akkor ket percen belul megalapitanak a Haza Martirjai, vagy hasonlo elnevezesu klubjukat, ahol a szolas- es sajtoszabadsagatol durvan megfosztott, zsido- es komcsiberencek altal uldozott nep igaz tagjai gyulekezhetnek. Szoval jobb ez igy :)

Antifaszok Réme 2010.01.20. 23:54:37

Legelő Őse: Na jó, hüpp... Akkor elmondom:

Szóval gyerekkoromban mindenféle komplexusom volt... Freud bácsi is megmondhatta volna... Volt pl. olyan karlendítős is, de csak az úttörőig vittem vele. Banyek.

Mikor felcserepedtem (by Medgyessy) csak azt láttam, hogy csupa-csupa tehetséges, kedves, okos, jóravaló zsidó előzőtt be az életben... Mind orvos, ügyvéd, bankár, emberbarát és Nobel-díjas humanista... Vazzeg.

El határoztam, akkor is megpróbálom ! De meg én ! Viszont NEM VETTEK FEL A BÁZAKERETTYEI SZABADKŐMŰVES PÁHOLYBA ! A rohadékok !!!! Az életem kerékbetört !!!!

Ekkor álltam be NÁCINAK. A farkam meg 5 centi. A többit már tudod, brühühühühü... Mein Vona, meine Jobbik !

Legelő Őse · http://legeloose.blog.hu/ 2010.01.21. 00:07:54

@Antifaszok Réme: ja, esküszöm nem vicces ez. esetleg valaki más nincs ott akivel beszélhetnék? de nem a szent kelyhet keresem, csak egy egyszerű kérdésre akartam választ. Most már csípőből zsidózik mindenki itt, szinte káromkodás, és a közbeszéd része. A fórumot látogató fiataloknak már ez természetes, de fogalmuk sincs hogy igazából miért is? Én ezt kérdezem. Itt 2010, kicsiny de szép hazánk - mi retkes fasz baj van a zsidókkal, de tényleg???

Átvitel honvéd 2010.01.21. 00:08:32

@shoviet: Hááát... akkor meg a tavalyi, Gárda körüli hacacárét és fogócskázást nem tudom beilleszteni a képbe. Ha valami elősegítette a Jobbik nyílt színen mártírrá válását, akkor az eredendően kétes jogalapú és szakszerűségű, ellenben felettébb látványos fogócskázás, bújócskázás, békésen ücsörgő gárdisták paprikasprével premier planban vett pofán fújása és elráncigálása azt gondolom, hogy "igen". Ezzel a mércével mérve, megint csak nem értem, hogy a "hangadókra", mint "köztörvényesekre", "miért" nem kerül sor (amikor nyílt, köztörvényes ügyről van szó, amihez különösebb bizonyítgatósdi sem kell, csak el kell olvasni a cikkeket, és mindenki láthatja, hogy törvény szerint "jogos", ha bevarrnak valakit miatta).

fkorbi 2010.01.21. 01:15:06

előre bocsátom, én nem vagyok zs, de zsidózni egyszerűen mezei tajparaszt bunkóság. Kb ugyanaz a szinvonal, amikor a cigányproblémákra a "hát itt rasszizmus van" felkiáltás a válasz.

Mert most akkor mi van, hogy ha "a médiában sok a zsidó?" Semmi. "de hát ezek összejátszanak, meg egymást segítik!!! kiszorítják a nemzeti izét!!!" Ja, persze, a médiában sok szenny van, és nyilván vannak kapcsolatok, még az is lehet, hogy származási vagy vallási alapon kötődik egy csomó kulcsfigura egymáshoz. de akkor is, egyrészt mi köze ennek a normális zsidókhoz? Mert olyanok is vannak, szerintem a zsidózók többsége életében nem látott még - a tv képernyőt leszámítva - 3 méteres körzetében zsidót. Meg most akkor mi van, ha szépen megállapítjuk, hogy "ja, a zsidók, gecik" ezt harsogjuk szép csordában, mi fog történni? Semmi. Tessék normális médiát csinálni, és imígyen kiütni őket a picsába. Ha "dehát nem hagyják, kifúrnak!!" akkor meg bénák vagytok, lehet tovább várni a dicsőséges győzelmet, és bízni a nagy Endlösungban. (Ami meg nem is volt ugyebár egyesek szerint :)

gauche caviar 2010.01.21. 01:37:41

ne má! :)

most te tényleg kiakadsz a kuruc infon?

a kuruc olyan kiszamithato, mint... erted, ezen kiakadni olyan, mint meglepodni, hogy a pornofilmben megdugjak a csaj. ("de nagyon dulván")

nézd, aki elhisz bármi tis amit a kuruc irnak, az kb a 'nem beszamithato' kategoria. az meg a jobbiknak is ciki. csak nem nagyon pofaznak nekik a valasztasok elott, nehogy bekvarajanak meg kideruljon, hogy a szelsojobbon sincs egyseg, Lehet mas a Fasizmus. Nomeg persze az egykori kozos mult is kinos. (az mondjuk kesobb meg sokkal kinosabb lesz, pont annyira mint az ex-ugynokok a jelenlegi garnituranak)(kb mint a regi volt osztalytars akivel egy kocsmaban talalkozol ahogy ott alkoholizal es megsimerve teged, lelejmol egy 500-asra...)

a kuruc szabalysertesei miatt mondjuk valoban erdekes, hogy lofing eljaras nem indul.
persze, a bazi nagy rendpartiakat nem zavarja, hogy epp szabalyokat sertenek. megmagyarazzak maguknak.
csak kozben azt nem veszik eszre, hogy detto ugyanazt toljak, mint akiket itt fikaznak.

Hadrianuska 2010.01.21. 04:34:35

"Bizony ez valójában nem más, mint kőkemény durva fenyegetés a független államhatalmi szerv egyik, sőt több tagja ellen."

Egy államhatalmi szerv soha nem lehet független.
Minden, függetlennek kikiáltott államhatalmi szerv, a mindenkori kormány erőszak szervezete. Ez nem csak a rendőrségre, de sajnos az ügyészségekre és a bíróságokra is igaz. Próbáljátok perelni az államot valamiért és kiderül.

Mikrobi 2010.01.21. 07:21:04

Most ezek nácik, vagy fasiszták, te szerencsétlen?!
Mindenesetre ezek a nácik/fasiszták be fogják juttatni a Jobbikot a parlamentbe, úgyhogy csak reklámozd őket nyugodtan!

Nzoltan 2010.01.21. 07:40:51

@Legelő Őse: Talán szimplairígység. Régen sokkal zártabb összetartób közösség volt mint ma, akik az érdekeiket mindenen át tudták vinni. Így gazdagodtak, szaporodtak. Ezzel különösebb baj nem is volt a harmincas évekig.Utána jöttek az ideológiák, a többi már történelem.
Jelenleg a problémát az szítja, hogy kettősmérce uralkodik az igazságszolgáltatásban. Klasszikus eset: ha a zsidó ver magyart akkor állampolgár, ha magyar ver zsidót akkor az már antiszemitizmus.
A cikkben is a kettősmércére találunk egy szép példát. Ez sokakban indulatot vált ki.

Nzoltan 2010.01.21. 07:43:44

@fkorbi: Nehéz úgy médiát csinálni, hogy egyesek utcahossz előnnyel kezdenek. Ugye emlékszel még a TV2-RTL versus TV3 ügyre?

Nzoltan 2010.01.21. 07:47:34

Különben lehet itt a kurucinfót szidni, de a balhé kiváltó oka jelen esetben is a magyar" igazság-"(muhaha)szolgáltatásunk alkalmatlansága. A hír hallatán minden értelmes embernek kinyílik a bicska a zsebében.

metal · http://electric.blog.hu 2010.01.21. 07:56:06

"Nagyon veszélyes folyamat ez. Ezt alkotmányos rendünk elleni durva uszításnak tekintem, s szerintem ezért is eljárást kéne ellenük folytatni."

Szerintem meg nem kellene velük foglalkozni, és a kutya se tudna arról a pár hülyéről! Az a baj, hogy bizonyos politikai körökben (bal oldal) megpróbálnak tőkét kovácsolni ebből a pár hülyéből, ezért a valós veszélyt felnagyítják, és ezzel riogatják a népet. A csatlósok mint TI, meg örömmel ugranak bólogatni! Meg persze azzal is riogatnak, hogy ha Viktor jön, akkor az beengedi majd a hatalomba a szélsőségeket.

sertésszamba:-/ malacmambó 2010.01.21. 08:02:01

@Teuton01: Az iskolában lenyomott évek száma nem ad bölcsességet és nem jogosít fel semmire.

kitvalasztanal.hu - Választási tippért notebook! · http://www.kitvalasztanal.hu 2010.01.21. 08:04:33

Igazából (legalább látszólag) a Jobbik is kerüli a kurucot, létrehozták a Barikádot, mint saját hírportál.
És kár szídni kuruc.info -t, csak egy sima groteszk humor lap. Így is kell hozzáállni, és máris nem érdemel 1 szót sem :)

Hatóságok próbáltak fellépni ellene, állt is sokszor sokáig. de az ugye tiszta, hogy neten nemigen lehet meg fogni senkit. Átköltöznek másik szolgáltatóhoz. Sok ország, sok szolgáltató. Szélmalomharc. Az üzemeltetők pedig remekül eltudnak bújni.

kitvalasztanal.hu - Választási tippért notebook! · http://www.kitvalasztanal.hu 2010.01.21. 08:07:10

@Nzoltan: Figy, mikor szervezetten, több alkalommal támadtak rendőrre utcakővel, Molotov koktéllal... Akkor milyen ítéletek is születtek?
Nekem úgy rémlik,h 10 év magánzárka helyett ejnye-bejnye. Azért miért nem rinyáltak a kurucon?

Morrózió 2010.01.21. 08:20:54

Azon tűnődöm, a jobbik-szimpatizánsok hány százaléka nem jogosult még szavazásra életkora alapján. Gyanítom, meglepően nagy számot kapnánk, de ez magánvélemény.

Brukk 2010.01.21. 08:30:42

A kettős mércével kár példálózni szerintem, mert könnyen visszaüt. Tavaly, Gyurcsány egyik utolsó beszédében nyílt kirohanást rendezett az ügyészségek, és az egész igaszságszolgáltatással szemben, eszméletlen stílusban. Reakció? Talán egyedül a köztársasági elnök mondta, hogy ezt azért nem kéne, de a média ezzel szemben kussolt, vagy magyarázták a magyarázhatatlant, meg, hogy a közt. elnök mit avatkozik ebbe bele.

Úgyhogy csak óvatosan a kettős mérce emlegetésével.

bigthereal 2010.01.21. 08:30:45

ejnye, postoló, komolyan gondotlad, hogy a magyar bíróság független? ha lenne némi közöd a joghoz, soha nem írnál le ilyet...

egyébiránt, ha a felsorolt bűncselekmények szerinted megvalósultak, tegyél feljelentést, nem tart vissza semmi, okoska

beszélő 2010.01.21. 08:34:00

@Blackrock: Azért bizonyos értelemben Magyarországon 1990 óta parlamenti-diktatúra van.
Ha valamely pártnak a parlamentben kettővel több képviselője van akkor olyan törvényeket hoznak, amilyet akarnak.
Lehet hogy az alkotmányos - de rossz.Az elmúlt években volt erre elég példa.
Ha kétkamarás parlament lenne, és a felsőházban nem megélhetési politikusok, hanem szakemberek ( kisebbségek, a tudomány a kultúra képviselői, a szakszervezetek stb. delegált képviselői) lennének, akkor talán kevesebb elrontott jogszabály, és kevesebb népszavazási kezdeményezés lenne, mert ami kiállja az alkotmánybíróság próbáját az még lehet rossz törvény.
Két kamarás parlamentet egyik párt sem akar.
Egyszer kampányfogásként Medgyesi Péter ígért ilyet, de csak egyszer.Gondolom a pártjában ezért a "meggondolatlanságáért" megdorgálták.
A törvényeket úgy hozza (csűri-csavarja) az aktuális politikai hatalom, ahogyan pillanatnyi érdeke kívánja.
Nagy Imrét is törvényesen végezték ki.(és sokat másokat is)

A kereszténykedés az sokszor képmutatás, én a jobbik szimpatizánsokkal történő találkozások alkalmáva gyakran szembesültem antiszemitizmussal.
Ebből arra következtettem, hogy ezek a személyek nem keresztények, mert hívő keresztény nem lehet antiszemita, rasszista stb.
Bevallom őszintén kezdettől fogva fenntartásokkal fogadtam a Jobbikot, mert az MSZP ötödik hadoszlopának érzem őket.
Hogyan képzelhető el vegytiszta viselkedés attól a párttól akinek a vezetőjének Morvai Krisztinának a férje Balló György.
El nem tudnám az életemet képzelni, folyamatos hazudozás és képmutatás nélkül, ha a párom világnézetileg különbözne tőlem.
Ezért hiteltelen számomra a jobbik.
Valószínűleg a vezetőknek néhány zsíros állás megszerzése itt is acél.
Morvai Krisztinának már nem lesznek anyagi gondjai. l

Muad\\\'Dib 2010.01.21. 08:36:26

"...Csak zárójelben jegyezném meg, most is úgy minősítgettek egyébként egy bírói döntést, hogy szokás szerint halvány fogalmuk sem volt a konkrét ügy konkrét körülményeiről..."
Felvilágosítanál minket mik voltak a konkrét ügy körülményei? Csak hogy tudjam, mikor szabad megtámadni a rendőrt és mikor nem.

Nzoltan 2010.01.21. 08:36:30

@kitvalasztanal.hu - Tippelős választási oldal:
A kurucot magát nem is kell komolyan venni. De azokat a linkeket amik a forrásra mutatnak azokat sajnos igen.

Nzoltan 2010.01.21. 08:39:46

@kitvalasztanal.hu - Tippelős választási oldal:
Szerintem szimplán be voltak a vezetők is szarva. Új helyzet állt elő, aminek a társadalmi megítélése nem volt számukra olyan kedvező.

gumirocker 2010.01.21. 08:43:11

Azon túl, hogy nekem is elegem van a Jobbikból és az általa felhergelt emberek válogatás nélküli fröcsögéseiből, azt azért megkérdezném, hogy indult-e belső vizsgálat a bíróságoknál, hogy miként is szerzik meg a kurucinfósok és társaik a bírák személyes adatait? Én egy ízben volt gimnáziumi osztálytársam lakcímét akartam volt megtudni érettségi találkozó céljából és úgy elhajtottak, hogy csak csengett a fülem. Szóval ki az, aki a kollégái nevét és adatait kiadja?!!! Én ezt is megkapargatnám, de nagyon sürgősen.

Kivlov 2010.01.21. 08:45:37

Szebb jövőt, hajrá JOBBIK!!!

Nzoltan 2010.01.21. 08:46:31

@Brukk:
Ja, aztán a minisztereink simán kikocsikáztak néhány cigány temetésre. Ez abban a helyzetben egyértelmű politikai és ezért gusztustalan húzás volt. Még hogy nincs kettős mérce...

Kukettó (törölt) 2010.01.21. 08:48:51

@S. Annyi:

"@El Topo (Sgt. Elias): Ami a kurucon van, azt mondta szó szerint kedves zsidó Bakáts "honfitársad". "

Te elolvastad egyáltalán amiket linkelsz? :)
Csak mert kurvára nem Bakáts mondta.
(Aki egyébként nem zsidó.)

gumirocker 2010.01.21. 08:50:14

@Nzoltan: Lakcím az iwiwen? Hát nem tom. Sztem a büntető ügyekkel foglalkozó bíráknak van annyi eszük, hogy nem raknak ki olyan adatot, képet, ahonnan kideríthető, hogy hol laknak. Pont a vádlottak némelyikének bosszúszomjas rokonai miatt.

Shalamoon 2010.01.21. 08:50:35

A kommentek is mutatják, a fasiszták nem csak erkölcsileg nullák, de többnyire primitívek, tudatlanok éppen ezért lehet őket könnyen befolyásolni. Ma a Jobbik a legrosszabbik!!!

sivatagi n. 2010.01.21. 08:52:10

www.heol.hu/heves/kek-hirek-bulvar/gondolkodtak-a-rendorre-tamadoknak-sulyosabb-buntetest-kernek-282330

Úgy látszik nem volt hiábavaló a kuruc.info erőfeszítése. Van rá némi esély, hogy a rendőrökre támadó cigányterroristák súlyosabb büntetést kapjanak.

Szaladj zsidó elemér, védd a bűnözőcigányaidat, nyald a seggüket fényesre.

Proszektura · http://proszektura.blog.hu 2010.01.21. 08:53:05

@metal: Sajnos nagyon sokan olvassák, s jelentős a hatása. Egyébként egyetértek.

Muad\\\'Dib 2010.01.21. 08:54:52

@Shalamoon:
"...többnyire primitívek, tudatlanok..." vs "Ma a Jobbik a legrosszabbik"
Hááát, nem nagyon kiabálnék, ha magyarul nem megy.

Proszektura · http://proszektura.blog.hu 2010.01.21. 08:57:56

@sivatagi n.: Vagyis szerinted fenyegetni kell az igazságszolgáltatást, s akkor majd igazságos döntések születnek.
Amúgy pedig kösz a tanácsot, szaladok!

gorcsev54 2010.01.21. 08:57:58

@Shalamoon: Azért kíváncsi lennék arra ,hogy ki a fasiszta,Te meg arra szavazol majd akire akarsz-és én is( amúgy nem olvastam fasiszta hozzászólásokat)-igaz, hogy nem értek egyet a
kuruc infóval- sok mindenben-de ezt akármelyik hírportálról elmondhatnám-mert ugye azt tudod : másképp mesélik a vadászok a
medve lelövését és másképp a medvék.Nézőpont kérdése

metal · http://electric.blog.hu 2010.01.21. 09:07:38

@Proszektura: De csak azért olvassák sokan, mert a "megfelelő" média, kb. 3-4 éve felhajtást csinál körülöttük. Ha a baloldal nem foglalkozott volna velük, akkor pár (10-100) hülyén kívül senki sem tudná, hogy mi az a kuruc.info, és senki nem olvasná. De a kormánynak jól jöttek, mert el lehetett terelni a figyelmet a saját alkalmatlanságukról. Na ennek isszuk most a levét, meg annak is, hogy a jobb oldal sem volt képes hitelesen elhatárolódni tőlük!

Proszektura · http://proszektura.blog.hu 2010.01.21. 09:13:08

@Muad\\\'Dib: Megtámadni nem szabad. Sohasem mondtam, hogy szabad. Csak éppen úgy is meg lehet támadni, hogy utcakövekkel dobálom őket, elfoglalom az autójukat, meg úgy is, hogy hozzájuk sem nyúlok. A tévészékház ostromlói szinte kivétel nélkül felfüggesztettet kaptak.

Samuzia 2010.01.21. 09:13:31

Kedves Mindenki! Csak annyit fűznék a dologhoz, hogy a rendőrség munkáját nehezítik az ilyen ítéletek, szégyen az állam hozzáállása a törvény alkotásban, de a bíróknak van mérlegelési lehetőségük, és itt rosszul döntöttek, mert mit üzen a rendőröknek? Ne avatkozzatok be, mert úgy sem védünk meg benneteket. Én ezek után megértem ha nem akarnak meghalni, inkább hagynak minket...
Még valami, ha ugyanezt nem romák teszik, biztos hogy leültetik őket.

Samuzia 2010.01.21. 09:15:03

@Proszektura: Csak az ül még a pénzeken, igaz háttérben, aki miatt voltak az események, reméljük hamarosan hűvösön lesz.

Muad\\\'Dib 2010.01.21. 09:19:56

@Proszektura:
Nézd, őszintén szólva nem szeretem a kurucot. Olvasom, mert hála a PC médiának, sajnos bizonyos híreket esély sincs máshonnan megtudni (és most nem a mindenféle agyrém kitalációkra gondolok). Ráadásul azt is megértem, hogy a cigánysággal kapcsolatos bírói gyakorlat kiveri a biztosítékot egyeseknél. Ugyanis az pl., hogy egy cigányasszonyt megpofozó srácot börtönbüntetésre ítélnek, miközben az osztálytársát agyonverő cigány szabadon van, szerintem sokaknál betette a kaput. Arra is mindenki emlékszik, amikor egy rendőrőrsre támadtak a cigók. Valóban nem normális a kuruc hozzáállása sok mindenhez, de ez nem maga a probléma, hanem egy tünet, amit okozott.

arg258 2010.01.21. 09:27:19

Helló mindenkinek. Azon csodálkozom,hogy még vannak,akik nem mellettük állnak:) Ebben az országban,csak a bodzaszedőknek,politikusoknak,és a törvénytelenségből élő embereknek vannak jogaik.. Találkoztam emberrel aki ellenük volt,és érvelt,viszont azt bevallotta,hogy neki nem volt még ilyen jellegű problémája,konfliktusa,ami miatt elfogadná ezen párt törekvéseit. Persze szép helyen lakik,soha nem járt tömegközlekedéssel, keres annyit,hogy ne kelljen kalóz dvd-ket letöltenie,mert van rá pénze. Ez mára megváltozott:)Pénze az még mindig van,viszont túl sokat "tapasztalt" és járt olyan helyeken,ami gyökeresen megváltoztatta a véleményét,minden szempontból:) Érvek-ellenérvek mindig lesznek,és szép is lenne,ha mindenki egyet akarna,az sem vezetne semmi jóra:) Idő kérdése,és az emberek nagy többsége melléjük áll,mert unják ezt a szemetet amit minden nap az arcukba fúj a szél. (én szépen nyilatkoztam,és csúnyán sem beszéltem:) Szebb jövőt..

Scaramella va alla guerra · http://www.youtube.com/watch?v=q1TIv7Rd3kk 2010.01.21. 09:28:44

@Teuton01:
" se a laikusok ne szóljanak bele abba ami a munkánk. "

Tulajdonképpen igazad van, csak egy gond van. Mégpedig az, hogy az esetleges bírói és ügyészi műhibák a "laikusok" életébe szólnak bele.
Monbdok egy példát. A Nemtoménmilyen Gergely, 18. kerületi ügyész ellen hivatali vesztegetés vétségében folyik vizsgálat. Állítólag pénzt és szexuális szolgáltatásokat kért a vádlottaktól.

És ott vannak az egyéb ügyek. Például az, hogy a Rátonyi Kftnek 7 (HETES) és alatt sikerült elérni, hogy Salamon Berkowitzot eltiltsák a védjegybitorlástól és ennek érvényt is szerezzenek. Meg a többi ügy, p.l. a szemidefinit által említett barcsi ügy meg a Kozák Rajmund ügy. Azért az egyikben mégis csak egy pofonról, a másikban meg mégis gyilkosságról van szó.

Nem is beszélve arról, hogy az esetek igen nagy részében az elsőfokú és a másodfokú ítélet egymás szöges ellentétei.

Most MI mégis mit gondoljunk erről ? Ne legyen meg a véleményünk arról, aki p.l. a gyilkos Kozák Rajmundot szabadon engedi ? Nincs jogunk tudni, hogy a pofonért miért jár börtön a gyilkosságért meg miért felfüggesztett ? Nem az lenne a cél, hogy az igazságszolgáltatás transzparens legyen ? Nekünk is lehet polgári peres ügyünk. A mi gyerekünket is megkéselheti egy cigány. Satöbbi. NEm tudjuk mit várhatunk, a rendszer nem transzparens ( ami egy normaalkalmazásnál legalábbia aggályos ), és ez valahol minket is érint.

@Legelő Őse: Mondjuk NEKEM, személy szerint nincs sok jó tapasztalatom a zsidó kollegákkal. Többel is dolgoztam együtt és azt tapasztaltam, hogy sajnos a sztereotipiáknak a nagy része igaz. Na persze, a nemzsidók közül is sokan viselkednek szar alak módján, de annak a valószínűsége, hogy egy zsidó viselkedik így, a kis mintán szerzett tapasztalatom alapján sokkal nagyobb, mint hogy egy nemzsidó. ( Ha nem tudod, hogy mik ezek a közhelyek, kérdezz meg egy kurucos olvtársat : D )
Az meg pláne nem tetszett, amit Simon Perez dokumentálhatóan mondott Magyarország felvásárlásáról.

Egyszóval : ha nem viselkednének olyan antiszociálisan ( főleg vezető pozícióban ), ha egy kissé kisebb arcuk lenne ( p.l. nem mondanák, hogy ők a szürkeállomány, a kultúra letéteményesei, stb ) és ha kiközösítenék maguk közül a nyilvánvalóan bűnözőket ( p.l. Salamon Berkowitz ) és egyéb antiszociális alakokat akkor sokkal, de sokkal kevesebb panaszom lenne ellenük.

AutosVilli 2010.01.21. 09:29:28

Nem tudok azonosúlni a szélsöségekkel ilyen formában,ahogy a Jobbik teszi. Ennek ellenére van igazság abban amit mondanak,csakhát Fiúk ha leköpsz egy bírót,az egész testületet leköpöd.Nem értek eggyet a fenyegetéssel, de a Fél országot be lehetne csukni fenyegetőzésért,
Azt se felejtsd el,hogy ezek a bírók tanítanak a jogikarokon.

anti_troll (törölt) · http://senkinemmondja.blog.hu 2010.01.21. 09:41:39

Fentebb belinkelt BAyer cikket kellene itt elemezni, és magyarázni, a sok jogászkodó baromnak.

HA nem lennének ilyen vérlázító igazságtalanságok, nem léztezne kuruc infó, és a Jobbik ott állna ahol a Miép.

Tetuon1:
Szeretném ha majd egyszer elmesélnéd, hogy amikor a tárgyalóteremben a Bárándy-Bánáti féle ügyvédmaffiával kerültél szembe, hány másodperc alatt rottyintottad tele a gatyádat....

Kedves Poszt-toló, széltoló:

A hozzád hasonló szaremberek, mindig azt teszik pellengérre, hogy mit hörög, mit visít a magyar. Azt miért nem nézitek meg, miért, is ki is szúrta bele a kést?

Scaramella va alla guerra · http://www.youtube.com/watch?v=q1TIv7Rd3kk 2010.01.21. 09:55:35

@Muad\\\'Dib:
good point.
nyilván akkor pont nem szabad, ha éppen azonosítószám nélkül fejmagasságban lövöldözik.

Scaramella va alla guerra · http://www.youtube.com/watch?v=q1TIv7Rd3kk 2010.01.21. 09:59:16

@anti_troll:
Mondjuk ha a posztoló azt kifogásolta volna, hog a Kuruc.info nyilas eszméket dicsőít és Szálasit (!) emeli piedesztálra, akkor egyet tudnék vele érteni.
Ha a Jobbik szellemi színvonalát hozta volna fel ( program semmi, mert a cigánykérdés nem az, néha még a helyesírással is gondok adódnak, stb ) azzal méginkább egyetértenék.

Így azonban egyetértésem ... hmmm ... nem maradéktalan.

baliquez 2010.01.21. 10:01:45

@Legelő Őse:
Zsidózás alatt a mai köznyelvben nem konkrétan a faji hanem a gazdasági csoportot értik. Csak egyszerűbb és érthetőbb büdöszsidózni mint mocskoscionistázni. Ugyanis nem a Grühn bácsira irányul a gyűlölet hanem az országot nyíltan felvásárló - és ezt büszkén vállaló - cionista birodalommal. Izraellel, amit nyugodtan nevezhetünk a legközelebbi terrorállamnak is, volt olyan felmérés hogy melyik országot tartja a nyugati ember legveszélyesebbnek, toronymagasan Izrael lett a főgonosz.

Kevesebben vannak akik még nem tapasztalták a zsidó csoportok kirekesztését, zsigeri xenofóbiáját mint akik igen. Zsidónak nevezik azt aki gátlástalanul átteper mindenkin ha a lehető legkisebb hasznot is reméli érte, teszi mindezt faji alapon kirekesztően, más zsidók aktív támogazásával. Ez a zsidó lehet magyar is, cigány is, bármilyen népség. Az a közös bennül hogy mind nácik.

Éhesló 2010.01.21. 10:25:44

@Teuton01: zűrösebb történelmi helyzetekben a dolog nem ilyen cizellált.
Vidéken ma a cigány erőszak az úr, az viszi az értékeket, vagy az életedet aki erősebb, vagy akik többen vannak.
Ebben a helyzetben bárki, aki a bűnözést pártolja maga is bűnöző, bármennyire is képzett a római jogban.
Akik fellógatják, kihajigálják az ablakon őket, ha így folytatják ószövetségi alapon fognak eljárni, nem a BTK alapján, mert a mindennapjaikban sem a BTk a mértékadó, hanem az erőszak és a meztelen erő.

2010.01.21. 10:40:27

Talán elöször azt kellene tisztázni, hogy miért történhetnek ebben az országban olyan bünügyek, gyilkosságok, rablások és a lényeg "-- a megélhetési bünözés" mindennapos esetei. Utána beszélhetnénk a jogalkotók " kiskapus" határozatairól, rendeleteiröl és az un-törvényekröl.De ne menjünk el a törvényeknek nevezett "irományok" egyéni, önmaguk számára kedvezö értelmezéséröl, értelmezéseikröl sem. Mert szerintem a törvényt nem értelmezni, magyarázni kell, hanem betarttatni és betartani. Azonkivül, ha már itt tartunk, --a pozitiv diszkrimináció , mint büntetési tételt csökkentö megkülönböztetés, miért létezhet? Az hogy a kurucok néha irnak sületlen dolgokat, az belefér. Belefér , hogy magyarkodnak, hogy régmult "dicsö" korok höseit bálványozzák és példaképnek állitják. Nekem ezek nem példaképek. De nem példakép. a Kolompár O. és a többi cigány vezetö sem. Ellenben én még kurucról nem olvastam és hallottam hogy loptak , csaltak--netán raboltak és uzsoráspénzt szedtek. De cigányokról naponta hallok és olvasok.
Látod, Te is kettösségben--megkülönböztetésben irsz. Azonban azt elvárod hogy mindenki egyenlö és egyforma legyen a törvények elött. Akkor most melyik sulyosabb bün --a 60 éves idös cigányasszony, aki rátámad a rendörre, vagy a kurucosok, akik keveslik a büntetést és majdani esetleges felelöségre vonással fenyegetnek? Mert az egyik megtörtént --még a másik --egyenlöre csak vizió? Akkor most ki a bünös? Ki sértett törvényt?

emzperx 2010.01.23. 19:44:46

@Shalamoon:
"A kommentek is mutatják, a fasiszták nem csak erkölcsileg nullák, de többnyire primitívek, tudatlanok éppen ezért lehet őket könnyen befolyásolni. Ma a Jobbik a legrosszabbik!!!"

Hát itt az alkalom, - sőtt hazafias kötelességed is - hogy az általad jónak vélt irányba befolyásoljad ezeket a "könnyen befolyásolható" fasisztákokat!)
süti beállítások módosítása