Proszektúra

A halott magyar demokrácia kerül boncasztalra. A szike sem jobbra, sem balra nem vág mélyebben. A boncmester mindenhez ugyanazzal a kérlelhetetlen egyenességgel közelít.

Friss kommentek

  • tireless treehugger: Lucyt és mollyt ne kombináld. Vagy vagy. Mert ez lesz a vége. (2019.03.31. 11:50)
  • Ménár Atya: szerintem van egy szabály,mint minden intézményben. Ezt be kell tartani, ettől még nem bűnös vagy ... (2018.10.10. 18:44) Orwell 2018
  • szekertabor: Szögezzük le, előzetesben lenni nem jó. Amennyiben nem sikerül bizonyítani Czeglédy Csaba bűnösség... (2018.10.10. 10:09) Orwell 2018
  • Utolsó 20

Friss topikok

  • tireless treehugger: Lucyt és mollyt ne kombináld. Vagy vagy. Mert ez lesz a vége. (2019.03.31. 11:50)
  • Ménár Atya: szerintem van egy szabály,mint minden intézményben. Ezt be kell tartani, ettől még nem bűnös vagy ... (2018.10.10. 18:44) Orwell 2018
  • Bravehearth: @chrisred: "Nálam a magyarázat a tényekre épülő érvelés, és nem az, ha leírják ugyanazt a megalapo... (2018.09.18. 16:16) Orbán, az új erők hőse
  • ⲘⲁⲭѴⲁl ⲂⲓrⲥⲁⲘⲁⲛ ⲔöⲍÍró: @chrisred: A szárdok megszűntek? A németek megszűntek Saarland csatlakozásával? (2018.09.18. 07:08) Nemzeti hazafias nevelés
  • G. Nagy László: Ezt azért nem hozta le az Index... Csodálom, hogy a mostanit igen. (2018.09.14. 12:23) Gyurcsány megint hazudik

Az államtitkár magánélete

2018.09.05. 19:34 | Proszektura | Szólj hozzá!

Címkék: oktatás csirke farhát Dr. Szabó Tünde politikus magánélete

 

Dr. Szabó Tünde oktatási államtitkár-asszony facebook bejegyzése szerint: "A tanulás, a tanítás befektetés a jövőbe, és minden tanév kezdete egy újabb lehetőség a fejlődésre. Szívből kívánok jó tanulást minden iskolába induló diáknak, és velük együtt szüleiknek is kívánom, hogy a 2018/2019-es tanév a sikerekről, az örömről és a büszkeségről szóljon!"

Neki persze garantáltan ilyesmikről fog szólni, Sikerekről, örömről, büszkeségről. Hiszen például nem abba az egri iskolába fognak majd járni az ő csemetéi, ahol még villanygyújtás is veszélyes a vizes, megrepedt falak miatt.

Nézem, ahogy háborog a nép, hogy a Főméltóságú Államtitkár Asszony a gyermekeit évi 4 millióért alapítványi iskolába járatja ahelyett, hogy valami ilyesféle állami iskolában szopnának a prolikkal.

Mert mit gondoltatok? Hogy nekünk ugyanaz jár mint az uraságoknak? Hát komolyan nincs bennetek semmi alázat? Nézzetek már magatokra! A végén még azt is elvárjátok az Államtitkár Asszonytól, - Isten tartsa meg sokáig jó egészségben őt és a kedves családját, - hogy ugyanazt a szar csirkefarhátat zabálja mint mi, hogy ugyanazzal a hitvány kannásborral öblögessen hozzá mint mi, meg hogy a kőpadlón aludjon összegömbölyödve mint a kutyáink. Vegyétek már észre, hogy nem ő szolgál minket, hanem mi szolgáljuk őt!

Inkább kapjátok le gyorsan a kalapotokat és hajtsátok le a fejeteket, amikor elhúz mellettetek a terepjárójával, jobbágyok! És persze a jövőben ne merészeljétek azt firtatni, hogy hová is járnak az ő csemetéi.

"A gyermekeim taníttatása nem köz-, hanem magánügy. Kérem a nyilvánosságot, hogy gyermekeim, családom magánéletét tartsák tiszteletben"

Mint ahogy ahhoz sincs semmi közötök parasztok, hogy a méltóságos politikus urak és hölgyek szűkebb és tágabb rokonsága hogyan gazdagodik az EU és a hazai adózók pénzén.

Ilyen rendszert akartunk. Itt van. Hát most élvezzük ki minden percét! Egyszer sajnos ennek a jó világnak is vége lesz.

A bejegyzés trackback címe:

https://proszektura.blog.hu/api/trackback/id/tr114224541

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása