Proszektúra

A halott magyar demokrácia kerül boncasztalra. A szike sem jobbra, sem balra nem vág mélyebben. A boncmester mindenhez ugyanazzal a kérlelhetetlen egyenességgel közelít.

Friss kommentek

  • tireless treehugger: Lucyt és mollyt ne kombináld. Vagy vagy. Mert ez lesz a vége. (2019.03.31. 11:50)
  • Ménár Atya: szerintem van egy szabály,mint minden intézményben. Ezt be kell tartani, ettől még nem bűnös vagy ... (2018.10.10. 18:44) Orwell 2018
  • szekertabor: Szögezzük le, előzetesben lenni nem jó. Amennyiben nem sikerül bizonyítani Czeglédy Csaba bűnösség... (2018.10.10. 10:09) Orwell 2018
  • Utolsó 20

Friss topikok

  • tireless treehugger: Lucyt és mollyt ne kombináld. Vagy vagy. Mert ez lesz a vége. (2019.03.31. 11:50)
  • Ménár Atya: szerintem van egy szabály,mint minden intézményben. Ezt be kell tartani, ettől még nem bűnös vagy ... (2018.10.10. 18:44) Orwell 2018
  • Bravehearth: @chrisred: "Nálam a magyarázat a tényekre épülő érvelés, és nem az, ha leírják ugyanazt a megalapo... (2018.09.18. 16:16) Orbán, az új erők hőse
  • ⲘⲁⲭѴⲁl ⲂⲓrⲥⲁⲘⲁⲛ ⲔöⲍÍró: @chrisred: A szárdok megszűntek? A németek megszűntek Saarland csatlakozásával? (2018.09.18. 07:08) Nemzeti hazafias nevelés
  • G. Nagy László: Ezt azért nem hozta le az Index... Csodálom, hogy a mostanit igen. (2018.09.14. 12:23) Gyurcsány megint hazudik

Bayer úr nem antiszemita már bocsánatot kérek

2008.04.10. 19:12 | Doktor Proszekútor | Szólj hozzá!

Címkék: zuschlag zsidó antiszemita bayer uszítás kohn

Amennyiben a viccbéli Khónt Bayer Zsolttal szemben valaha is bírósági bocsánatkérésre kötelezték volna, ő alighanem úgy fogalmaz: Bayer úr nem antiszemita már bocsánatot kérek.

Amely mondat értelme természetesen sokban függ attól, hová milyen írásjelet helyezünk, s milyen hangsúlyokkal mondjuk el a mondókánkat.

Az írásjelek helyétől függetlenül feltételezhető azonban: Bayer Zsolt nem antiszemita, hiszen igen jelentős egyének is cáfolják ezt, bár elismerve, hogy a mondandójában vannak vállalhatatlan elemek.

Szóval Bayer nem antiszemita, legfeljebb antiszemitának látszik. Igen, annak látszik kicsit, legalább is a hozzám hasonló párás szemű jogvédők számára. Akik ugye hajlamosak arra, hogy rosszindulatúan kiragadják a kontextusából és kiforgassák az ő nagy ívű izéjeit, mifenéit, gondolatait.

Szinte biztos vagyok abban, hogy ha megkérdeznék, kiderülne, számos zsidó barátja van ám neki, sőt mi több, még antiszemita zsidó is akad közöttük.

Azt nem tudom, tényleg a spanyolok találták-e fel a spanyolviaszt, s ha igen, az miben különbözik más népek viaszától, de azt viszont tudom, hogy nem Bayer Zsolt úr találta fel az antiszemitizmusnak azt a legsunyibb, legalattomosabb, legsilányabb, legálságosabb, legaljasabb változatát, amelyre az jellemző, hogy echt zsidóktól igyekszik zsidóellenes gondolatokat, kijelentéseket idézni. Miközben persze álságos, álszent módon a zsidózó zsidót is megróják, mondván: a zsidónak bezzeg szabad zsidózni!
Nekünk meg nem!


Már bocsánatot kérek, hogy Bayer Zsolttal kapcsolatban Elek úrnál és hasonló közíróknál kevésbé megértően fogalmazok, amikor nyomatékosan kijelentem: elegem van már az ilyen megélhetési antiszemitákból!

Én biztosan nem őriznék vele együtt disznót, s bizony nem szeletelnék vele együtt születésnapi tortát sem.

Végezetül azért hadd mondjak valamit Bayer úr védelmében is. Ő legalább nyíltan kimondja, amit a zsidókról gondol, nem kell penetráns nézeteit titokban tévékamerákkal lekoppintani. Mint például Zuschlágét.

A bejegyzés trackback címe:

https://proszektura.blog.hu/api/trackback/id/tr37420201

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása