Proszektúra

A halott magyar demokrácia kerül boncasztalra. A szike sem jobbra, sem balra nem vág mélyebben. A boncmester mindenhez ugyanazzal a kérlelhetetlen egyenességgel közelít.

Friss kommentek

  • tireless treehugger: Lucyt és mollyt ne kombináld. Vagy vagy. Mert ez lesz a vége. (2019.03.31. 11:50)
  • Ménár Atya: szerintem van egy szabály,mint minden intézményben. Ezt be kell tartani, ettől még nem bűnös vagy ... (2018.10.10. 18:44) Orwell 2018
  • szekertabor: Szögezzük le, előzetesben lenni nem jó. Amennyiben nem sikerül bizonyítani Czeglédy Csaba bűnösség... (2018.10.10. 10:09) Orwell 2018
  • Utolsó 20

Friss topikok

  • tireless treehugger: Lucyt és mollyt ne kombináld. Vagy vagy. Mert ez lesz a vége. (2019.03.31. 11:50)
  • Ménár Atya: szerintem van egy szabály,mint minden intézményben. Ezt be kell tartani, ettől még nem bűnös vagy ... (2018.10.10. 18:44) Orwell 2018
  • Bravehearth: @chrisred: "Nálam a magyarázat a tényekre épülő érvelés, és nem az, ha leírják ugyanazt a megalapo... (2018.09.18. 16:16) Orbán, az új erők hőse
  • ⲘⲁⲭѴⲁl ⲂⲓrⲥⲁⲘⲁⲛ ⲔöⲍÍró: @chrisred: A szárdok megszűntek? A németek megszűntek Saarland csatlakozásával? (2018.09.18. 07:08) Nemzeti hazafias nevelés
  • G. Nagy László: Ezt azért nem hozta le az Index... Csodálom, hogy a mostanit igen. (2018.09.14. 12:23) Gyurcsány megint hazudik

Provokáció vagy túlkapás?

2008.11.23. 23:25 | Proszektura | 6 komment

Címkék: bodoky krisztina kurucinfo morvai tamás

Most megosztani szeretnék néhány olyan titkot olvasóimmal és a blogjaimat közzétevő blog.hu-val, amelyekkel normális körülmények között az ember nem szokott eldicsekedni. Jómagam is meghívást kaptam Bodoky Tamás Túlkapások című könyvének bemutatójára. Bevallom, örültem ennek az írásnak, főleg a bátorsága tetszett, az a szemlélet, hogy egy baloldali liberális gondolkodónak sem kötelező a magát baloldalinak nevező, jogtipró hatalom elvtelen kiszolgálása. Mert fontosabb számára az igazság.

A másik, amit őszintén bevallok, hogy időnként olvasgatni szoktam a Kurucinfo portálját, sőt bizonyos mazochista gyönyört okoz számomra, amikor felfedezem a magyarosított nevemet is egy gyűlölködő, zsidózó írásban, sőt esetenként feltűnök magában az úgynevezett headline-ban is. Ilyenkor mindig meg is emelkedik az olvasottságom, hozzátetszem persze korántsem annyira, mint amennyire a Kurucinfo nevű szennyportál összegányolói ezt gondolnák. Az index blogrovata ugyanis olvasottabb, mint a Kurucinfo.

A legutoljára említett fogyatékosságom már nem annyira erkölcsi, inkább fizikai természetű. Észrevettem, mostanság már nem jól látok, talán szemorvoshoz kéne fordulnom. Most például mintha azt olvastam volna, hogy a Kurucinfo bizonyos írásműveket reklámoz, köztük Bodoky könyvét is.

Ma esti 19:58 Könyvajánló: a 2006-os rendőrterror és túlkapások (x) címmel.

A reklámozott könyvek között ott szerepel Bodoky Tamás:Túlkapások című műve is, - megrendelheti ide kattintva! - amelynek a Magyar Menedék Könyvesház heti ajánlója ad teret olyan örökbecsű alkotások társaságában, mint például:

Gyermekpólók életfa motívummal. („Árpád apánk ne féltsd ősi nemzeted, nem veszhet el, ha eddig el nem veszett!”),

Drábik János, Örvénylés című írása (Amelyiknek az ismertetője szerint „a szervezett magánhatalom által létrehozott Európai Unióba a viszonosságot megtagadó, igen hátrányos és igazságtalan feltételekkel kényszerítették be Magyarországot. 2003-ig 8866 milliárd forint nettó veszteséget okozott a magyaroknak az EU-tagságra való felkészülés. 2004 óta pedig évi mintegy 4500 milliárd forintba kerül a tagsággal járó terhek viselése. Kezdettől nettó befizetők vagyunk. Az úgynevezett támogatás nem egyéb, mint a már átadott összegek egy részének keserves visszapályázgatása”),

Gál Péter József: Szentlélek és turul. („Az 'ezeréves' határ őrei vagyunk. Két történet a gyimesi ezeréves határon.”)

A felsorolt termékeket a megfelelő linkeken lehet megrendelni, vagy személyesen a boltban lehet megvásárolni közli velünk a Kurucinfo.

A Magyar Menedék Könyvesház a Kurucinfon keresztül örömmel közli még azt is a nagyközönséggel, hogy megérkezett hozzájuk az Árpád-sávos szilikon karkötő, továbbá Morvai Krisztina – Magunkfajták című írása, és még sok más remekmű. Például Ladányi Attila műve: A holokauszt- mítosz – mint a liberálnáci diktatúra alapja.

Bodoky Tamás értékes, tanulságos könyvét ilyen és ehhez hasonló szellemi társaságban reklámozza a Kurucinfo.

Bodoky úr, ez most valami provokáció, vagy tényleg idáig tetszett süllyedni?

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://proszektura.blog.hu/api/trackback/id/tr71785129

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

bodoky · http://bodoky.blog.hu/ 2008.11.24. 08:56:28

Kedves Proszektúra,

a könyvterjesztés nem a szerző reszortja. A kiadó elviszi az árut a nagykerbe, és onnan az rendel belőle, aki csak akar. Akár a Magyar Menedék Könyvesház is.

Mosom kezeimet...

tsza 2008.11.24. 10:16:29

Drábik könyveit minden Alexandrában lehet kapni, Gál Péter Józsefet meg a Libriben.

vakablak 2008.11.24. 11:02:02

Összenő, ami összetartozik, így hát Bodoky pontosan abba a közegbe került, ahova való. Könyvében úgy ír igazat, hogy konzekvensen elhallgatja a történet másik felét és hátterét, okait és környezetét, ráadásul koncepciózusan és bevallottan csupa olyan esetet igyekezett feldolgozni, amelynek szenvedő alanyai még csak nem is követtek el az égvilágon semmit. Igazságot ír, de annak csak egy szeletét (a.k.a. "nem bontja ki az igazság minden részletét", honnan is ismerős ez?), így lesz az igazságból féligazság. Ez pedig nem más, mint a manipulatív hazugság egyik formája. Pont az, amiben a legnagyobb mesterek a szélsőjobbosok.

TaTa86. · http://archiregnum.blog.hu 2008.11.24. 13:24:35

Én is jót röhögtem amikor Bodoky könyvét megláttam a kurucon. Egyszer hazaáruló cionnáci zsindexes, most meg reklámozzuk. Nem ártana a kurucnál valami minimális konzekvencia.

Egyébként Bodokynak hatalmas respekt! Ő képes volt emberként viselkedni akkor, amikor erre a ballib értelmiség 95%-a képtelen volt. Ezt én mindenesetre nem fogom elfelejteni!
Ilyen emberekre akkor is szükség van, ha másban egyáltalán nem értünk egyet.

Vakablak: Hatalmas szereptévesztés, takarodj a szélsőjobbra/szélsőbalra (úgy is annyira szereted a témát)! Egyébként nem voltál ott, de ettől függetlenül mindent jobban tudsz, pont úgy mint a gettócigánykérdésben.

Carnivora (törölt) 2008.11.28. 09:44:37

Ennyire nem lehet hülye a blog szerző :D:D:D:D:D mit tehet arról v.ki, ha akarata ellenére kiteszik a neten v.hova ...

hülye marha ...
süti beállítások módosítása