Proszektúra

A halott magyar demokrácia kerül boncasztalra. A szike sem jobbra, sem balra nem vág mélyebben. A boncmester mindenhez ugyanazzal a kérlelhetetlen egyenességgel közelít.

Friss kommentek

  • tireless treehugger: Lucyt és mollyt ne kombináld. Vagy vagy. Mert ez lesz a vége. (2019.03.31. 11:50)
  • Ménár Atya: szerintem van egy szabály,mint minden intézményben. Ezt be kell tartani, ettől még nem bűnös vagy ... (2018.10.10. 18:44) Orwell 2018
  • szekertabor: Szögezzük le, előzetesben lenni nem jó. Amennyiben nem sikerül bizonyítani Czeglédy Csaba bűnösség... (2018.10.10. 10:09) Orwell 2018
  • Utolsó 20

Friss topikok

  • tireless treehugger: Lucyt és mollyt ne kombináld. Vagy vagy. Mert ez lesz a vége. (2019.03.31. 11:50)
  • Ménár Atya: szerintem van egy szabály,mint minden intézményben. Ezt be kell tartani, ettől még nem bűnös vagy ... (2018.10.10. 18:44) Orwell 2018
  • Bravehearth: @chrisred: "Nálam a magyarázat a tényekre épülő érvelés, és nem az, ha leírják ugyanazt a megalapo... (2018.09.18. 16:16) Orbán, az új erők hőse
  • ⲘⲁⲭѴⲁl ⲂⲓrⲥⲁⲘⲁⲛ ⲔöⲍÍró: @chrisred: A szárdok megszűntek? A németek megszűntek Saarland csatlakozásával? (2018.09.18. 07:08) Nemzeti hazafias nevelés
  • G. Nagy László: Ezt azért nem hozta le az Index... Csodálom, hogy a mostanit igen. (2018.09.14. 12:23) Gyurcsány megint hazudik

Rablások faji alapon.

2009.01.30. 21:53 | Proszektura | 31 komment

Címkék: magyar gyerek bűnözés cigány kurucinfo bankrablás miskolci rendőrkapitány cigánygyerek

"Mi, rendőrök teszünk azért, hogy kivegyük a részünket a fiatalok neveléséből” – állítja Pásztor Albert, a nagy tudású, nagy tapasztalatú, előítéletektől mentes miskolci rendőrkapitány.

Mindeközben azért - amúgy kurucinfosan –  nevén nevezi a gyereket: ”A baj csak az, hogy a sok kis aranyos cigánygyerekből gyakran lesz durva és kegyetlen bűnelkövető.”

Eme empirikus alapokon nyugvó, tudományos igényű egzakt megállapításokhoz azt már nem fűzi hozzá, hogy a sok kis aranyos magyargyerek viszont gyakran válik okos, kreatív sírkőfaragóvá és balett-táncossá, jobbik esetben kopogtatócédula hamisító politikussá, műemlékházakat csúszópénzért kiárusító polgármesterré, tisztes offshor vállalkozóvá, számla-gyárossá.

Pásztor úr az Index érdeklődésére kifejti, hogy a bűncselekmények áttekintésekor őt is meglepte a szomorú tény, miszerint az elsősorban magányos idős nőket és fiatalokat érő utcai rablások elkövetői mind romák. Az Index kérdésére, hogy miért tartja fontosnak hangsúlyozni az elkövetők etnikai hátterét, és nem fél-e az etnikai ellentétek kiéleződésétől, a rendőrkapitány kijelentette: a rendőrség tartozik annyival a város lakosságának, hogy felhívja a figyelmet egy helyzetre.

"Azt nyugodtan kijelenthetjük, hogy a közterületi rablások elkövetői cigány emberek. Igazából Miskolcon legfeljebb pénzintézetet vagy benzinkutat rabol ki magyar, minden más rablás viszont az ő részük" – jelenti ki a főfakabát.

Érthető ugye? Igazából, legfeljebb pénzintézetet vagy benzinkutat rabol ki magyar.

Tehát, ha hiszünk a nagy tudású zsarufőnök őszinte szavainak, nyugodtan kijelenthetjük, hogy a súlyos utcai balhékat kivétel nélkül a gonosz romák valósítják meg, amikor is közterületen cigit, mobiltelefont, aprópénzt, és más ehhez hasonló kiemelkedő értékeket rabolnak. A becsületes magyarok ellenben „igazából legfeljebb” bankot, benzinkutat, ilyesmiket fosztanak ki. Jobbik esetben úgy, hogy nem lőnek agyon egy embert sem, legfeljebb túszul ejtenek néhány kuncsaftot.

Kanász, Kondász, akarom mondani Pásztor főkapitány, az SZDSZ közleményére reagálva az MTI-nek elmondta: a rendőrség nem tartja nyilván a magyar állampolgárok nemzetiségét, hovatartozását, ám a kihallgatások során a jegyzőkönyvben a gyanúsított - a személyi körülményeire vonatkozó résznél - erről nyilatkozik. Ez a személyi nyilvántartásokba nem kerül bele, a büntetőeljárás során azonban figyelembe vehető egészen a büntetés kiszabásáig, hiszen a gyanúsított érdeke, hogy körülményeiről, helyzetéről beszámoljon, ami adott esetben akár enyhítheti is a cselekményének a megítélését, tette hozzá Pásztor Albert.

A rendőrség nem tartja nyilván, ki a cigány, ki nem, mondja Pásztor úr határozottan, européer rendőrparancsnokként, majd ezt követően mégis szemrebbenés nélkül kijelenti, hogy valamennyi rablás elkövetője cigány volt.

Nem tudni, ezt honnan állapítja meg Csikós, Gulyás, Csordás, akarom mondani Pásztor úr?

Ha jól értem, abból, hogy a gyanúsítottak közlik ezt. a fakabátokkal büszkén két méretes pofon között. Mi igenis cigányok vagyunk, kéretik ezt javunkra figyelembe venni..

Valljuk be, durva, kétszínű hazugság a kapitány úr vakerolása.

A gyanúsított érdeke, állítja cinikusan Juhász, akarom mondani Pásztor úr, hogy a nemzetiségérül, hovatartozásáról - cigány mivoltáról – is nyilatkozzon, mert ez adott esetben akár enyhítő körülmény is lehet.

A bíró a tárgyaláson beletekint az iratokba: ó, hát maga cigány! Akkor enyhébb büntetést szabok ki magának, tisztelt uram – mondja a mélységes mély empátiával megáldott bíró, és további sok szerencsét kívánva a roma rablót hazaküldi a családjához.

Aztán felriadtam, s a bili a kezembe lógott.

· 1 trackback

A bejegyzés trackback címe:

https://proszektura.blog.hu/api/trackback/id/tr49913273

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Crile's 2009.01.31. 16:14:45

A tudatlanság: erő...Szép jó reggelt kívánok, kedves magyarok. Ilyen ország márpedig van.Tegnap Pásztor Albert, Miskolc rendőrkapitánya - nyilván mindenki értesült már róla - sajtótájékoztatóján elmondott néhány olyan tényt, amik egyeseket politikailag ér…

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Arkhimédész 2009.01.30. 22:28:33

Tudod mit?

Mondja meg más neked!

blás.hun2010=murderer 2,3-atm thief 7 year (törölt 2009.01.31. 01:13:45

Te egy ember nevén élcelődsz,gúnyolódsz?Szánalmas.Ez az egyik.A másik ugyanannyira vagy degenerált mint Gusztos és társai.Nem vagy képben és akkor még finoman fogalmaztam.Igazából szót felesleges rád feccérelni de azért mindennek van határa.

molaris 2009.01.31. 06:25:25

Na ezzel az írással jól szemenköpted a normális embereket. Inkább köpj föl a levegőbe és állj alá. Mégis kinek a pártján, milyen értékrend szerint nyilatkozol? Kolompár Orbán az jöhet? Átgázolna ugyan rajtunk, de az korrekt. Miért nem akkor sápitoztál. Most amikor egy hozzáértő végre nyítan elmondja, hogy 8 közterületi rablásból 8- at cigány követ el, mi a fenéért vagy megrőkönyödve. Tudtuk eddig is, most meg már nem tagadható. Na ezt a tisztességes embert, dicsőségére a ballib demokráciának, felfüggesztették.

Forró napoknak nézünk elébe, utcán ezért ne igen hangoztassad eme nézeted, mert valami ideges friss károsult betapasztja. Mindenesetre érdekes lesz, a civilek tüntetnek egy rendőrkapitány mellett, a REBISZ meg kivonul oszlatni.

Walter Melone (törölt) 2009.01.31. 09:20:14

Hagyjuk már ezt az álszenteskedést.

Az USA-ban ahol fekete az elnök, egy bűnöző leírásakor használják a következő kifejezéseket: Mexikói származású, afroamerikai, ír származású, indián, stb.


Baze, ez nem rasszizmus, ezek ismertető jegyek, amik alapján azonosítható egy BŰNÖZŐ.

nehogy már még a rendőröket bántsuk azért mert próbálják tenni a dolgukat!

Az eszem megáll....

ufó - tardai arc, modoroschan küldi a szlenget 2009.01.31. 09:42:17

proszektura..., ejnyebejnye..., hát ekkora faszságot hogy vehettél a szádba, mint ez a poszt...?

"A szike sem jobbra, sem balra nem vág mélyebben. "

sajnálom, de részemről véget ért a te kis játékod, hogy középen állsz vagy mifaszom..., nem írom itt le, hogy kétszer loptak már meg cigányok (hogyan is bizonyíthatnám?), csak annyit kívánok, hogy veled is essenek meg olyanok, mint velem...

Vidéki 2009.01.31. 10:14:26

Pásztor rendőrkapitány az Indexnek semmi olyat nem mondott, ami nem felelne meg a tényeknek.
Amit a szerző összehord, abból az látszik hogy a tények kifacsarásával szeretné a szerecsent fehérre mosdatni.

Tapmancs 2009.01.31. 10:43:56

Ezt szoktuk meg itt. Mégis mit vártatok, mi lesz?

Elemér, egyet kérlek azért árulj el!
Ha most nem lényeges hogy romák az elkövetők, akkor miért lényeges akkor amikor ők az "áldozatok" (lásd kommandósok rajtaütései), állítólagos szegregáció az iskolákban... Akkor honnan tudják hogy romák ülnek ott? Esetleg az iskolákban az adatok között ott van hogy milyen fajhoz tartozik az illető? Vagy mi alapján perel Mohácsi Erzsébet?
Nem veszitek észre hogy ugyanaz a dolog, de teljesen ellentétes álláspontra helyezkedtek a két esetben? Hogy is van ez? Kettős mérce?

Várom megtisztelő válaszod.

Sofian 2009.01.31. 10:51:38

A rendőrfőkapitány tényeket mondott, se többet se kevesebbet. Kimondta azt amit mindenki tud!

ufó - tardai arc, modoroschan küldi a szlenget 2009.01.31. 10:59:39

@Tapmancs: ki az az elemér...?
ki az a mohácsi erzsébet...?

Tapmancs 2009.01.31. 11:40:37

@ufó:

Elemér írja ezt a blogot. (Magyar Elemér ügyvéd, hivatásos cigányfajvédő)

Mohácsi Erzsébet: Mohácsi Vikike testvére, az "Esélyt a Hátrányos Helyzetű Gyermekeknek Alapítvány" igazgatója, aki arról híres hogy rendszeresen perel iskolákat, önkormányzatokat "szegregáció" miatt.

molaris 2009.01.31. 13:51:38

@ufó:
Jaj, de kis tudatlan vagy: hát őnéki hugocskája az "erópaiuniós" Viktória.

molaris 2009.01.31. 13:52:59

@Tapmancs:
Remélem az Ügyvéd Úr aztaltársa Kündünek.

molaris 2009.01.31. 13:55:07

Ps.- szegény "derelye"! Sőt, még "virág et" is szegény. Ilyen kollégékkal!!

lvnte (törölt) · http://lvnte.blogspot.com 2009.01.31. 17:55:20

nemtudom miért nehéz megérteni:
A cigány gyanusított büszke rá hogy cigány, belemondja a jegyzőkönyvbe hogy cigány, felírják hát hogy cigány. De magától a rendőrség nem kérdez rá hogy cigány -e vagy. Ezt akarta mondani Pásztor.
A másik pedig hogy még a miskolci cigányvajda - és mindenki aki tényleg megoldást, és nem politikai szerepelési lehetőséget lát a kialakult helyzetben - is Pásztorral ért egyet.

Gyere le miskolcra, és nézd meg mi van ott.

"azta" 2009.01.31. 18:14:53

hogy nem lehet olyanokat mondani, amiket ez a r.kapitány mondott, tulajdonképpen értem. sőt! el is fogadom. fogadnám! mert itt mindenki - minden jogvédő, meg fontos ember - elmondja, mit nem lehet! LESZAROM! . amíg nincs MEGOLDÁS, addig legyen már kuss! szedjenek össze 10-20-100 embert,aki ért hozzá, zárják be őket egy szobába, hogy amíg nincs MEGOLDÁS, addig onnan ki nem jöhetnek! mert addig itt sajnos áram lesz a kerítésben, husáng a kézben, gyanakvás a tekintetekben! és ez senkinek sem jó! mert mi NYUGALMAT, MEGOLDÁST AKARUNK! mert lassan mi is kezdjük leszarni kinek mihez, mennyi joga van...
ui.: bár szerintem nem szükséges megjegyeznem, de a cigánykultúra eme hajtásait jobb szeretném ha a rendőrség nyesné vissza és nem mondjuk a magyar gárda...

Vidéki 2009.01.31. 18:21:34

@Tapmancs:Honnan tudja Mohácsi Erzsébet, (akit alapítványa tenyeréből etet azért, hogy pereljen önkormányzatokat, iskolákat a cigánygyerekek szegregációja miatt), hogy ki a cigány és ki nem, ha nincs ilyen nyilvántartás?

movhu 2009.01.31. 18:24:25

Magyarországon meg fog szűnni a cigánybűnözés, csak nem szabad róla beszélni!

Az író legalábbis nyilván ezt gondolja. Elárulom, hogy a becsületes cigányok éppen úgy szeretnék, ha végre beszélnénk róla, mint a magyarok.

Mertcsak 2009.01.31. 18:26:26

"Kanász, Kondász, akarom mondani Pásztor főkapitány..."

Te egy ritka nagy bunkó vagy b+!
És még finom voltam!

2009.01.31. 18:48:14

Te legalább annyira sötét vagy mint a Munk Viktoria! De nem, sötétebb! Amugy meg hazudsz,mert olyanról irsz amit nem ismersz! Miskolcon laksz? Nem? Lakjál ott és utána okoskodhatsz, jóképü!Ám csak nem te is "rózsadombi paraszt" vagy? Onnan ám lehet látni, hogy Miskolcon mi a gond. A büncselekményeket nem a cigányok követték el, hanem az ufo-k.A kisebbség rendes, becsületes , dolgozó, az emberi normákar betartó és angyallelkü emberekből áll!Éjjel-nappal dolgoznak, megállás nélkül!Igazam van? De akkor miért fogadják el a rasszista magyar parasztok adojából a segilyeket és a többi támogatást? Akkor miért nem tiltakoznak hogy ők cigányok és nekik ez nem kell?Inkább igyál, az legalább meglátszik rajtad! Más ugysem!

szubotaj 2009.01.31. 23:14:50

"Mi igenis cigányok vagyunk, kéretik ezt javunkra figyelembe venni.."
Ez mit jelent? Bármit megcsinálhattok? Büntethetetlenek vagytok? Kibújt a szög a zsákból.
Ja és ez a mohácsierzsébet... Beszélni nem tud a szerencsétlen. Az artikuláció nem megy neki, borzadály ahogy beszél. Úgy gondolja, a tanito vagy óvónő végzetség elegendő a jogvédősködéshez, persze, biztos elolvasott egy 20 oldalas kidolgozást a főiskolán, aminek jog volt a címe.

De magyarul nem tud. "Az fél tőlünk, akinek féltenivalója van" Mondta Frankának a mokkában.
Mondjuk az fél tőletek, akinek még van félteni való egészsége, vagyona. Akinek nincs mit, az nem fél. Hiszen bármit megtehettek, hiszen figyelembe kell venni a javatokra, hogy cigányok vagytok. Nem az a baj, hogy igy gondoljátok, hanem az, hogy figyelembe is veszik.

terszim 2009.02.01. 01:33:56

Emberek!

Ne szórakozzatok már, hogy hogyan tartod nyilván, hogy ki a cigány! Természetesen ránézel, és látod, hogy cigány! Mi a francot kell ezen nyilvántartani? Egyébként meg szerintem is a rendőrségi nyomozáskor egy leíró tulajdonságként szerepel a kinézet, ami segíti az ügyek felderítését! Itt nem vallásról van szó, ami tényleg nem látszik teljes bizonyossággal az emberen, és amit tényleg gáz nyilvántartani!

dark future · http://www.andocsek.hu 2009.02.01. 02:01:26

"Kanász, Kondász, akarom mondani Pásztor főkapitány"

Eddig bírtam elolvasni. Van egyfajta stílusa a postolónak...

Mertcsak 2009.02.01. 02:50:21

@Tapmancs:

Ezt a postot egy ügyvéd írta?!
Hát csoda,hogy hányingerem van a legtöbbtől??!

Természetesen tisztelet a kivételnek!

Tapmancs 2009.02.01. 08:25:21

Még mindig nem kaptam választ arra hogy hogyan állapítják meg az iskolákban ülőkről hogy ki roma és ki nem? (Csak mert ez volt a kérdés Miskolcon is, csak a rablókról és a mások oldalról.)

agriai 2009.02.01. 09:39:52

Elemér, neked nem a kezed lógott a bilibe, hanem a fejed. Csak a hosszú oxigénhiánynak lehet betudni azt, amit itt összehordtál. Kezeltesd magad. De lehetőleg egy cigány agyturkásszal.

2009.02.01. 10:52:47

Csak közlöm a fröcsögö és köpködö blogiróval, hogy ma reggel Pásztor Albert Miskolc város rendörkapitányát visszahelyezték eredeti beosztásába! Na erre varj gombot és fröcsögj, Munk Veronikával az élen! Remélem elgondolkoztok, ha van mivel és behuzzátok fületeket, farkatokat, mert hazugságot terjesztettetek az blogokon!Lehetsz jogvédö, vagy szdsz-es ujságiró, de hazudtál! Ezután hiteltelen maradsz nekünk!Na most remélem belelóg nem a kezed--hanem a fejed a bilibe és felébredsz! Ideje lenne!

lanyi 2009.02.11. 21:07:16

Jézusom!
Ez a szerencsélen ügyvéd????

Akkor megkérdezem tőled kedves Proszektúra barátom.
Ahhoz mit szólsz, hogy magyarországon van egy bűnözői csoport aki abból él hogy terrorizál másokat.

Hallottál a prostitúcióról?
Lakás maffiáró?
Uzsora kölcsönökről?
Védelmi pénzekről?
Kábítószer kereskedelemről?

Ezek majdnem teljesen hozzájuk kötődnek.
Ezeknek a csoportoknak a tagjai főképp cigányok.
Megjegyzem ezek terrorizálják a jobb érzésű cigányokat is.

A hozzád hasonló emberek mérhetetlen károkat okoznak a többségi társadalomnak, de a cigányágnak is.

lanyi 2009.02.13. 12:03:18

Figyu te nem olvasod a kommenteket?

Akkor minek írod a szerencsétlen írásaidat?

Beleböfögöd az éterbe és annyi?

Vagy nem mersz kiállni a véleményed mellet?

Vagy nincsenek érveid, csak szánalmas fröcsögésed?

Érzed hogy milyen szánalmas vagy?
süti beállítások módosítása