Proszektúra

A halott magyar demokrácia kerül boncasztalra. A szike sem jobbra, sem balra nem vág mélyebben. A boncmester mindenhez ugyanazzal a kérlelhetetlen egyenességgel közelít.

Friss kommentek

  • tireless treehugger: Lucyt és mollyt ne kombináld. Vagy vagy. Mert ez lesz a vége. (2019.03.31. 11:50)
  • Ménár Atya: szerintem van egy szabály,mint minden intézményben. Ezt be kell tartani, ettől még nem bűnös vagy ... (2018.10.10. 18:44) Orwell 2018
  • szekertabor: Szögezzük le, előzetesben lenni nem jó. Amennyiben nem sikerül bizonyítani Czeglédy Csaba bűnösség... (2018.10.10. 10:09) Orwell 2018
  • Utolsó 20

Friss topikok

  • tireless treehugger: Lucyt és mollyt ne kombináld. Vagy vagy. Mert ez lesz a vége. (2019.03.31. 11:50)
  • Ménár Atya: szerintem van egy szabály,mint minden intézményben. Ezt be kell tartani, ettől még nem bűnös vagy ... (2018.10.10. 18:44) Orwell 2018
  • Bravehearth: @chrisred: "Nálam a magyarázat a tényekre épülő érvelés, és nem az, ha leírják ugyanazt a megalapo... (2018.09.18. 16:16) Orbán, az új erők hőse
  • ⲘⲁⲭѴⲁl ⲂⲓrⲥⲁⲘⲁⲛ ⲔöⲍÍró: @chrisred: A szárdok megszűntek? A németek megszűntek Saarland csatlakozásával? (2018.09.18. 07:08) Nemzeti hazafias nevelés
  • G. Nagy László: Ezt azért nem hozta le az Index... Csodálom, hogy a mostanit igen. (2018.09.14. 12:23) Gyurcsány megint hazudik

Miért beteg a magyar rendőrség?

2009.02.12. 09:58 | Proszektura | 3 komment

Címkék: magyar pécs rendőrség román zsolt bayer piricse nagycsécs visinszkij kézilabdázó

Betelt a pohár, írta a nagy magyar megmondó-ember a Magyar Hírlapban a román kézilabdázó meggyilkolása kapcsán, a nagy büntetőjogász, Andrej Januarjevics Visinszkij sajátos stílusában állatoknak minősítve bizonyos embereket. Szovjetunió egykori főügyésze arról volt nevezetes, hogy a vádlottakat férgeknek nevezte, akiket el kell pusztítani, és például a Kamenyev–Zinovjev-perben azt tanácsolta elvtársainak: „Lőjétek agyon őket, mint a veszett kutyákat”.

Ugyanez az egyén nem foglalkozott viszont a pohár tartalmával akkor, amikor Nagycsécsen két álmából Molotov-koktéllal felzavart cigányembert orvul agyonlőttek. Vagy amikor Piricsén egy idős cigányasszonyt ugyancsak combon lőttek. Vagy amikor Pécsett kézigránáttal egy roma házaspárt öltek meg.

„S ha kézre kerültek ezek az állatok, akkor nincs ám három éves per, meg százezer oldal perirat, meg a szar kenegetése, hogy ki rúgott és ki szúrt. Életfogytigot az összes állatnak, aki szombat este ott volt! Betelt a pohár!”

Úgy van Bayer úr, ezt kell tenni.

Statárium kell. Nem kell szarakodni a törvényekkel, meg a törvényességgel. Falhoz állítani és bumm. Az egyik internetes hozzászóló még rátett egy lapáttal. A Dunába lőni minden cigányt, az a megoldás.

A nagy megmondó ember óhaja – úgy tűnik - találkozik a rendőrök jó részének véleményével. A bíróságok nem a törvényeket, hanem a gazembereket szolgálják, a rafkós ügyvédsereg segédletével. Ez a közvélekedés a rendőri állományon belül is. A minap egy vidéki rendőrségen azt kiabálta jelenlétemben a rendőrtiszt a rendőrség folyosóján a cigányok előtt: győzni fog a magyar szellem!

A magyar rendőrök ezt megtehetik, mert majdhogynem törvény felettiek. Bárkit bármikor igazoltathatnak, bármikor, bármelyik magánlakásba betörhetnek, bárkit bármikor a rendőrségre bevihetnek. Ha pedig ők bűncselekményt követnek el, akkor többnyire csak akkor buknak le, ha annyira hülyék, hogy kamera előtt teszik.

Valójában a saját jogsértéseiket is többnyire ők vizsgálják ki. Persze nincs is olyan kívülálló szervezet, amelyik erre képes lenne. A nyomozó ügyészek a nyomozásaikhoz is kényszerűen a rendőrség segítségét veszik igénybe, a nyomozó ügyészek jelentős része egyébként is a rendőrség állományából pártolt át, vagy ha nem, akkor is rendőrbarát, rendőrpárti.

A rendőri vezetők közül pedig többen szakmailag alkalmatlan, az éppen regnáló hatalom politikai kegyeltjei, dróton rángatott bábjai. A beosztott állomány pedig mire tisztességesen megtanulná a szakmát, nyugdíjba vonul negyvenegynéhány éves korában, s jobbik esetben nem áll át a másik oldalra, legfeljebb őrzővédő, magánnyomozó lesz belőle.

Rosszul szervezett testület a magyar rendőrség, ahol mérhetetlen pazarlás folyik egyrészről, másrészről viszont nem tudják megfizetni a túlórázó embereiket, benzinre állítólag nem futja, mint ahogy komolyabb technikai felszereltségre sem. Ezért továbbra is marad a gyanúsítottak felpofozása, a tanuk fenyegetése, mint legegyszerűbb bizonyítási módszer

Kifecsegik rendszeresen a titkaikat, egy-egy szaftosabb ügy részleteiről a bulvársajtó hamarabb értesül, mint a felettes ügyészség.

Rasszisták szép számmal vannak közöttük, ami nem zárja ki azt, hogy a lányfuttatókkal, pénzbehajtókkal, uzsorásokkal sokszor kifejezetten elnéző a kapcsolatuk. Ugyanakkor pedig gyakran ágyúval lőnek verébre, körözéseik jelentős részében piti tolvajokat, vétségeket, elkövetőket keresnek. Biciklis fatolvajokat három gépkocsival üldöznek.

A simlis, korrupciós ügyekkel tele lévő politikai pártoknak pedig nem érdekük mindezt a szörnyű status quot megváltoztatni, a rendőrséggel rosszban lenni. Rendre meghátrálnak.

Pedig szerintem a magyar rendőrség állapotára is azt lehet mondani, hogy betelt a pohár.

A bejegyzés trackback címe:

https://proszektura.blog.hu/api/trackback/id/tr21938524

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Tapmancs 2009.02.12. 12:56:02

Nagycsécs: uzsorások?
Pécs: sima alvilági leszámolás.

Miről is beszélünk? Valószínűleg mindegyik helyen cigány volt a támadó.

lanyi 2009.02.12. 20:06:15

@Tapmancs:
Hagyd ez teljesen hülye...

Proszektúra te tényleg semmit sem fogsz fel abból ami ebben az országban történik?
Vagy nem akarsz?

nanena · http://nanena.blog.hu 2009.02.13. 10:47:33

Proszektúra véleménye is egy a sok közül. Nem láthatjuk mind ugyanúgy a világot. Egyébként több bekezdésével egyetértek. Néhánnyal meg nem. Mondjuk én Bayer cikkéből nem azt olvastam ki, amit ő. De neki lehet menni, mert esetleg utáljuk egyéb véleményéért. De neki is lehetnek normális gondolatai.
süti beállítások módosítása