Proszektúra

A halott magyar demokrácia kerül boncasztalra. A szike sem jobbra, sem balra nem vág mélyebben. A boncmester mindenhez ugyanazzal a kérlelhetetlen egyenességgel közelít.

Friss kommentek

  • tireless treehugger: Lucyt és mollyt ne kombináld. Vagy vagy. Mert ez lesz a vége. (2019.03.31. 11:50)
  • Ménár Atya: szerintem van egy szabály,mint minden intézményben. Ezt be kell tartani, ettől még nem bűnös vagy ... (2018.10.10. 18:44) Orwell 2018
  • szekertabor: Szögezzük le, előzetesben lenni nem jó. Amennyiben nem sikerül bizonyítani Czeglédy Csaba bűnösség... (2018.10.10. 10:09) Orwell 2018
  • Utolsó 20

Friss topikok

  • tireless treehugger: Lucyt és mollyt ne kombináld. Vagy vagy. Mert ez lesz a vége. (2019.03.31. 11:50)
  • Ménár Atya: szerintem van egy szabály,mint minden intézményben. Ezt be kell tartani, ettől még nem bűnös vagy ... (2018.10.10. 18:44) Orwell 2018
  • Bravehearth: @chrisred: "Nálam a magyarázat a tényekre épülő érvelés, és nem az, ha leírják ugyanazt a megalapo... (2018.09.18. 16:16) Orbán, az új erők hőse
  • ⲘⲁⲭѴⲁl ⲂⲓrⲥⲁⲘⲁⲛ ⲔöⲍÍró: @chrisred: A szárdok megszűntek? A németek megszűntek Saarland csatlakozásával? (2018.09.18. 07:08) Nemzeti hazafias nevelés
  • G. Nagy László: Ezt azért nem hozta le az Index... Csodálom, hogy a mostanit igen. (2018.09.14. 12:23) Gyurcsány megint hazudik

Győzelem, vagy halál!

2009.08.23. 12:15 | Proszektura | 4 komment

Basahalom boulevard bloggere belecsapott a lecsóba. Azt kérdezi, hogy van-e mondandója Debrecen városának arról, hogy a romák elleni sorozatgyilkosságok elkövetésével helyieket gyanúsít a rendőrség? Meddig lehet hallgatni?

A blogíró a városi önkormányzati médiát, a vezetőket ostorozza, majd pedig levonja a végkövetkeztetést: „Debrecen nem hallgathat tovább, uraim! Legalább a városimázs kedvéért tegyék meg, ha már őszintén belülről nem jön a szó.”

Bizonyára úgy kéne helyesen eljárni a blogger szerint, mint a szoci vezetők tették. Nekik ugyanis azonnal jött, őszintén és persze belülről a szó. (Sőt: szó, szó, szó...)

Lendvai Ildikó elnök közleménye szerint azt várják a magyar igazságszolgáltatástól, hogy a valódi bűnösökkel szemben elmegy a magyar jogrend legvégső határáig, s a lehető legszigorúbb büntetéseket ítéli meg. Olyan ítélettel sújt le az elkövetőkre, amellyel példát statuál mindenki számára, akinek a gondolatait, vagy a tetteit kirekesztő, gyilkos indulatok irányítják; a roma közösségtől pedig türelmet és bizalmat kérnek.

Az elnök asszony, aki nem jogvégzett, talán nem tudja, amivel egy elsőéves jogászhallgató is tisztában van, hogy nem kell semmilyen legvégső határig elmenni ahhoz, hogy a magyar kriminalisztika történetében egyedülállóan súlyos gyilkosságsorozatért, vagyis aljas indokból, több emberen, esetenként különös kegyetlenséggel, közveszélyt előidéző módon elkövetett emberölésért életfogytiglani büntetést szabjanak ki. Mert ilyenért ez a büntetés jár, akárki is (hacsak nem fiatalkorú) az elkövető.

És vajh Lendvai Ildikóék a türelmet és bizalmat kinek a nevében kérik egyébként a roma közösségtől? Miféle hibbant, eszement szöveg ez? Miért kéne, hogy a cigányok türelmet és bizalmat tanúsítsanak az MSZP irányába az őket ért sorozatgyilkosságok kapcsán?

De Bajnai is hozta a szokásos formáját, mikor azt a másodosztályú krimisorozatokba illő blőd okosságot passzírozta ki magából, hogy a nyomozás sikere és a gyilkosok elfogása nem enyhíti a gyászt.

A kormány és a szocialisták kijelentéseit most is csak a rendőri vezetés tudta felülmúlni.

A romák elleni támadásokkal gyanúsítottak már a következő támadásokat tervezték, ezért csapott le rájuk a rendőrség - nyilatkozta a Magyar Televízió Nap-kelte című műsorában szombaton reggel Bencze József országos rendőrfőkapitány.

Miért, ha még nem tervezték volna a következő akciójukat, akkor még most sem csapnak le rájuk? Mégis mire vártak volna még?

Az MTI azt is hírül adta, a gyanúsítottakat a rendőrök már több mint egy hete szoros megfigyelés alatt tartották, majd összehangolt akcióban ütöttek rajtuk. Kilétükre a telefonhívások ellenőrzése alapján derült fény, ugyanis készüléküket valamennyi, romák elleni támadás helyszínének közelében használták, és a cellainformációk alapján sikerült beazonosítani.

Ha tényleg valamennyi, megismétlem: valamennyi támadás helyszínének közelében beazonosíthatóan használták telefonjaikat az elkövetők, akkor ez a kürülmny miért csak a kilencedik – kislétai – eset után vált ez a zsaruk számára nyilvánvalóvá?

Bajnai és Lendvai alighanem jobban tennék, ha ostoba közhelyek hangoztatása helyett inkább azt firtatnák, miért nem tud, vagy akar a magyar rendőrség kellő időben és erővel fellépni az olyan nyíltan fasiszta, fajgyűlölő, izgató szervezetek, weboldalak és hírportálok ellen, mint teszem azt a Kuruc.info, Szent Korona Rádió, Pax Hungarica Mozgalom, HUNHÍR, Keleti Arcvonal Bajtársi Közösség – amelynek egyébként állítólag a most elfogott gyilkosok is a tagjai voltak. (S amelyek némelyikéről nem tudni, nincs-e köze a nemzetbiztonsági szervekhez.)

A HUNHÍR portálján ilyesféle hozzászólások jelentek meg a cigányok gyilkosainak elfogásával kapcsolatban:

„Mellesleg nem érdekel, hogy meghal pár cigány. Legalább kevesebb van belőlük.”

„Maximálisan csatlakozom a HunHír.Hu kommentár második mondatához: Leszarom, hogy irtják a cigányokat!”

Tegnap pedig tibor ezt pötyögte le a HUNHÍR sokadik hozzászólójaként:

„Csak 6 budos dszipszi?????
Azt hittem mar a 699.999-ik doglottcsirke-zabalot nyirtak ki... Bajnai, kapb be! Az egesz orszag lesz@rja a velemenyedet, mert lehet, hogy a dzsipszik nem kapnak jogos onbiraskodast, de a Magyarsag elete, lete nem lesz biztonsagban ezutan sem.
A GYULOLET ONVEDELEM! ISTEN AJANDEKA A RASSZISMUS! ELJ VELE!”

Kedves Lendvai Ildikó úrasszony, kedves Bajnai Gordon úr, kedves Basahalom boulevard! E hozzászólásoktól is Kósa Lajosnak kéne elhatárolódnia? Nem lenne itt valamilyen teendője az éppen hatalmon lévő kormány szerveinek is?

A sorozatgyilkosoknak lelki támaszt nyújtó Keleti Arcvonal Bajtársi Szövetség honlapján egyébként „Irodalom” címszó alatt a mai napig egy kiáltvány virít. Ennek idézem a befejező sorait:

„Bajtárs! Ragadd meg a fegyvert! Állj készen a harcra! Seperd el az árulókat! Rajtad a magyar nép szeme! Te ma felelős vagy minden eljövendő magyar esztendőért, minden magyar életért és értékért!

Győzelem, vagy halál!

Harc! Kitartás!”

Én a szocialista vezetők és a kormány helyében a cigány közösség türelmére és bizalmára egyelőre oly nagyon azért nem számítanék.

A bejegyzés trackback címe:

https://proszektura.blog.hu/api/trackback/id/tr211332470

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

ubi904 (törölt) 2009.08.23. 22:34:36

"A HUNHÍR portálján ilyesféle hozzászólások jelentek meg a cigányok gyilkosainak elfogásával kapcsolatban:

„Mellesleg nem érdekel, hogy meghal pár cigány. Legalább kevesebb van belőlük.”"

****

A PROSZEKTÚRA portálján ilyesféle hozzászólások jelentek meg a cigányok gyilkosainak elfogásával kapcsolatban:

Mellesleg nem érdekel, hogy meghal pár cigány. Legalább kevesebb van belőlük.

immortalis · http://immortalis.blog.hu/ 2009.08.24. 10:02:40

Kalocsa -akkor még- szdsz-es polgármesterétől sem kérte senki hogy határolódjon el, nyilatkozzon, amikior a gárdista gyerek bestiálisan kivégezte a barátnőjét.

Basahalom szerintem most hülyeséget írt.

A bűnösök remélem életük végéig zsadányi meg ózdi romákkal lesznek egy cellában.

magyar-magyar szótár 2009.08.24. 11:02:36

Szegény Basahalom fóbiás. Több türelem kéne, pl.. tőlünk. Márhogy: legyünk türelmesebbek, most megvannak valakik, reméljük (halkan) hogy ők azok és ne kapkodjunk. Az itt a baj, hogy túlgyorsan reagál a hadtest. Ez túrbózta már a Mocskos Kéthét "miniszterelnökkeresését is" Öt perc élete nem volt egy névnek, nem lehetett nagylevegőt se venni, nemhogy gondolkodni. Elhiszem, hogy a címlaprakerülés marketingje arra ösztönöz egyeseket, hogy öt percen belül kattanjanak... Pedig nem kattani kéne, hanem gondolkodni.

Olyant játszhatunk aztán, hogy mi legyen a "jó" büntetés. Az jutalom, cellában, emberek között. Emberek nélkül sötét zárkában, ahol tetszőleges időpontokban BUMM!!! BMM és torkolattűz. Ez kínai módszer (úgy végeztek ki embert, a fejére víz csepegett.. igen lassú halál, beleőrül, majd a sokk viszi el) Itt is a torkolattűz és a lövés hangja jól felerősítve, úgy, hogy két órát egyhuzamban ne aludhasson. Riadjon dörrenésre és torkolattűzre.

Tapmancs 2009.08.24. 11:18:45

Mi van ha neadjisten folytatódnak a támadások?
süti beállítások módosítása