Proszektúra

A halott magyar demokrácia kerül boncasztalra. A szike sem jobbra, sem balra nem vág mélyebben. A boncmester mindenhez ugyanazzal a kérlelhetetlen egyenességgel közelít.

Friss kommentek

  • tireless treehugger: Lucyt és mollyt ne kombináld. Vagy vagy. Mert ez lesz a vége. (2019.03.31. 11:50)
  • Ménár Atya: szerintem van egy szabály,mint minden intézményben. Ezt be kell tartani, ettől még nem bűnös vagy ... (2018.10.10. 18:44) Orwell 2018
  • szekertabor: Szögezzük le, előzetesben lenni nem jó. Amennyiben nem sikerül bizonyítani Czeglédy Csaba bűnösség... (2018.10.10. 10:09) Orwell 2018
  • Utolsó 20

Friss topikok

  • tireless treehugger: Lucyt és mollyt ne kombináld. Vagy vagy. Mert ez lesz a vége. (2019.03.31. 11:50)
  • Ménár Atya: szerintem van egy szabály,mint minden intézményben. Ezt be kell tartani, ettől még nem bűnös vagy ... (2018.10.10. 18:44) Orwell 2018
  • Bravehearth: @chrisred: "Nálam a magyarázat a tényekre épülő érvelés, és nem az, ha leírják ugyanazt a megalapo... (2018.09.18. 16:16) Orbán, az új erők hőse
  • ⲘⲁⲭѴⲁl ⲂⲓrⲥⲁⲘⲁⲛ ⲔöⲍÍró: @chrisred: A szárdok megszűntek? A németek megszűntek Saarland csatlakozásával? (2018.09.18. 07:08) Nemzeti hazafias nevelés
  • G. Nagy László: Ezt azért nem hozta le az Index... Csodálom, hogy a mostanit igen. (2018.09.14. 12:23) Gyurcsány megint hazudik

Alteregók

2009.09.09. 18:38 | Proszektura | 1 komment

Talán még emlékezünk, hogy Kondorosi úr, az új rend, a zéró tolerancia egykori kormánybiztosa (jelenleg pedig már a Pénzügyi Szervezetek Állami Felügyeletének jogi ügyvezető igazgatója), az objektív felelősség "kiagyalója" a szolgálati Audijával a főváros VI. kerületében több órán keresztül tilosban parkolt. Ő nem hivatkozott semmilyen menedzsertabletta szedésére, ellenben azzal próbálta menteni a menthetetlent, hogy kuglófot készített a gyermekének. Vagyis ezek szerint inkább buktát sütött.

Apropó, hova tűnt el a médiából ez a daliás Kondorosi doktor? A szakvizsga nélküli jogászprofesszor. Régebben még hetente legalább egyszer szerepelt a Napkeltében és a mokkában.

Kondorosi Ferenc, meg mindez a zéróizé most arról jutott eszembe, hogy a mai napon megjelent hír szerint állítólag július 26-án, vasárnap reggel, a Forma-1 magyarországi futamának napján egy Opel vezetője az Andrássy utat használta versenypályának: áthajtott a piros jelzésen. Amikor ezt a rendőrök észrevették, utána eredtek, hogy igazoltassák a szabálysértőt. Egészen a M3-as autópálya Hungaroring kihajtójáig üldözték. Ott a gépjármű lehajtott a pályáról, majd nyoma veszett. 

A híradás szerint rendőrök a rendszám alapján utánajártak, kié az autó, s a nyomok a gödöllői rendőrkapitányhoz vezettek.

A Pest megyei főfakabát sajtószóvivője, Belicza Andrea közölte, hogy nem tudnak az esetről. Megjegyezte azt is, hogy ők a BRFK-tól nem kaptak jelzést, és nem érkezett meg hozzájuk a szabálysértésről szóló jelentés sem. Márpedig csak ennek alapján lehetne megvizsgálni, hogy az ügyben ki a felelős, ugyanis lehetséges, hogy nem a főnök, hanem sofőrje száguldott át a fővároson.

De hát, ha az autónak nyoma veszett, akkor nyoma veszett. S, ha nincs jelentés sem, akkor nincs. Na, hát akkor meg miről beszélünk még ezek után? Mit nem lehet ezen még érteni?

Én nem is tudom, egyébként is mit kötekedünk már megint a derék rendőreinkkel? Nem elég a bajuk mostanában? Tíz pont, meg egyebek.

Sokan emlékszünk arra, hogy a gonosz sajtó annak idején azt a szerencsétlen Kiss Ernőt is hogy kicsinálta! Aki mint tudjuk gyógyszer hatása alatt nem tudta a vizelési ingerét visszatartani, de az is lehet, hogy csak simán prosztata problémái voltak, később pedig teljesen alaptalanul azt fogták rá a gonosz rosszakarói, hogy a járművével ittasan közlekedett. Sőt még egy a dandártábornokra kísértetiesen hasonlító dublőrt is találtak a lejáratása céljából.

Most meg ezt a szerencsétlen pestkörnyéki zsarut akarják kicsinálni. Pedig egy rendőrkapitány nem tenne ilyesmit, hogy átmegy a piroson és utána meg meglépne az őt üldöző kollégái elől. S ha muszájból mégis átmenne, és meglépne, mindezt azonnal jelentené a felettesének. "Tisztelt főkapitány úr, pisilnem kellett, azért siettem annyira. És nem akartam a rendőrpalotát oldalba hugyozni."

De hát nem jelentett semmit, vagyis biztosra vehető, hogy nem ő volt a piroson áthajtó. Sőt ezek szerint nem is tudott mindez ideig semmit arról, hogy az ő kocsijával valaki is ilyesmire vetemedett volna. Hiszen, ha a sofőrje vezetett volna,nyilván arról is beszámolt volna a felettesének. De érdekes módon úgy tűnik, nem jelentettek erről az esetről ez ideig az intézkedő rendőrök sem. Ami csak úgy képzelhető el, hogy ők nem is intézkedtek. Vagyis meg sem történt ez az eset. Csak rosszindulatú álhír volt.

Vagy netán itt is, ott is, ezúttal is csakis valamiféle alteregók mesterkedéséről lehet megint szó?

A bejegyzés trackback címe:

https://proszektura.blog.hu/api/trackback/id/tr871371535

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

"G"-pont 2009.09.09. 20:21:42

Naná,hogy ismét a PELIKÁN ELVTÁRSAT kell rendre és fegyelemre utasítani.
süti beállítások módosítása