Proszektúra

A halott magyar demokrácia kerül boncasztalra. A szike sem jobbra, sem balra nem vág mélyebben. A boncmester mindenhez ugyanazzal a kérlelhetetlen egyenességgel közelít.

Friss kommentek

  • tireless treehugger: Lucyt és mollyt ne kombináld. Vagy vagy. Mert ez lesz a vége. (2019.03.31. 11:50)
  • Ménár Atya: szerintem van egy szabály,mint minden intézményben. Ezt be kell tartani, ettől még nem bűnös vagy ... (2018.10.10. 18:44) Orwell 2018
  • szekertabor: Szögezzük le, előzetesben lenni nem jó. Amennyiben nem sikerül bizonyítani Czeglédy Csaba bűnösség... (2018.10.10. 10:09) Orwell 2018
  • Utolsó 20

Friss topikok

  • tireless treehugger: Lucyt és mollyt ne kombináld. Vagy vagy. Mert ez lesz a vége. (2019.03.31. 11:50)
  • Ménár Atya: szerintem van egy szabály,mint minden intézményben. Ezt be kell tartani, ettől még nem bűnös vagy ... (2018.10.10. 18:44) Orwell 2018
  • Bravehearth: @chrisred: "Nálam a magyarázat a tényekre épülő érvelés, és nem az, ha leírják ugyanazt a megalapo... (2018.09.18. 16:16) Orbán, az új erők hőse
  • ⲘⲁⲭѴⲁl ⲂⲓrⲥⲁⲘⲁⲛ ⲔöⲍÍró: @chrisred: A szárdok megszűntek? A németek megszűntek Saarland csatlakozásával? (2018.09.18. 07:08) Nemzeti hazafias nevelés
  • G. Nagy László: Ezt azért nem hozta le az Index... Csodálom, hogy a mostanit igen. (2018.09.14. 12:23) Gyurcsány megint hazudik

Kuruchumor

2009.10.18. 13:25 | Proszektura | 11 komment

A Proszektura blogon a közelmúltban megjelent egy videó arról, miként fogták el a bevetési rendőrök az utóbb teljesen ártatlannak bizonyult tarnabodi romákat.

A Kuruc.info a felvételt néhány óra leforgása alatt ellopta, alaposan megvágva (elhagyva például azt a jelenetet, amikor a rendőr letépi a függönyt a lakásban) a honlapjára és a YouTube-ra is felrakta, mint saját szerzeményét, azzal a cinikusan hazug mottóval, hogy „www.kuruc.info -hírek cenzúra nélkül”.

A legolvasottabb jobboldali hírportál. Ezzel a dumával reklámozza egyébként önmagát. Pedig helytállóbb lenne, ha a leghazugabb, legaljasabb, leggátlástalanabb, legszemérmetlenebb internetes újságként aposztrofálná mindazt a szennyet, amivel nyakon önt bennünket.

Miközben folyamatosan a cigányok, zsidók bűnözéséről papol, ezenközben percenként tucatjával szegi meg a törvényeket. Pofátlanul nagy nyilvánosság előtt a „fehér” faj felsőbbrendűségével kérkedik, rágalmaz, becsületet sért. Az elmebeteg, torz szerkesztőinek nem tetsző embereket állít pellengérre, aláz meg.

És természetesen gátlástalanul ellop, lemásol, felhasznál minden szellemi terméket, hírt, véleményt, ami az interneten megjelenik, sok esetben a forrás feltüntetése nélkül is, úgyszintén következmények nélkül.

De ami a legsúlyosabb, folyamatosan lázít, izgat a magyar törvények, hatóságok ellen, bujtogat erőszakra, és mindezt természetesen szintén anélkül teheti meg, hogy ezért bárki is felelősségre vonná.

Kivéve talán azt az M. Balázs állítólagos főszerkesztő elleni perecskét, amelyik a Székesfehérvári Városi Bíróságon van folyamatban a még 2006-ban elkövetett vétségek miatt.

Naná, hogy nem a folyamatosan izgató, gyűlöletre uszító tevékenysége miatt kell felelnie a törvény előtt! A érzékeny lelkületű ügyész, bíró hölgyek és urak azt nem tudták neki megbocsátani, hogy a portál az ő adataikat (is) nyilvánosságra hozta. A Népszava értesülése szerint Székesfehérvárott november 13-ára tűzték ki az első tárgyalást.

A hasonló cselekedek elkövetése viszont azóta is háborítatlanul folyik.

Pedig Draskovics anno még dicsekedett is azzal, hogy elérték a fasiszta portál megszüntetését. Aztán Szilvásy György, a polgári nemzetbiztonsági szolgálatok irányításáért felelős egykori tárca nélküli miniszter 2007. augusztus 22-én azt közölte az MTI-vel, hogy a Nemzetbiztonsági Hivatal (NBH) továbbra is minden törvényes eszközzel fellép a kuruc.info működtetése ellen.

Azóta viszont mély csend.

Hagyjuk, ne foglalkozzunk vele, mondogatják barátaim, hiszen ha beszélünk róluk, ezzel is csupán még inkább reklámozzuk, ismertebbé tesszük őket.

Pedig szerintem beszélni kell erről a bűzös gondolatokat árasztó pöcegödörről, le kell leplezni aljasságukat.Pontosabban, le kellene. Mert nem igaz az, hogy a hatalom ne tudná, kik is mozgatják ezt a gyalázkodó, gyűlöletet szító gépezetet. De úgy látszik nincs ellenükre ez a tevékenység. Főleg azóta, amióta a Kuruc.info-sok már nem is a „komcsikat”, hanem a fideszt, vagy ahogy ők „szellemesen” nevezik, a „zsideszt” tekintik fő ellenségüknek. (A Jobbikot pedig barátuknak. Vonának nem kell Izraelbe mennie, hogy ezt megtudja.)

Apropó, szellemesség. Szemezgessünk kicsit a humorrovatban. Talán ez mond el legtöbbet a kurucok beteges-közhelyes primitív gondolatvilágáról.

A humoruk fő témái természetesen a cigányok, zsidók, melegek, nemibetegek. Időnként a női butaság.

Már a címek is igen jellemzőek. AIDS-es lett a buzi. Buggyant buzik tüntetnek. Kohn vért ad.  Cigány dilemma.

Az ember Ádámtól és Évától származik - mondja a tanárnő a gyerekeknek.
- De tanár néni, nekem apukám azt mondta, hogy a majomtól származunk!
- Igen, Lakatos Gazsi, de most nem rólatok volt szó...

Honfitársaim, segítsük a cigányság felemelkedését! – kéri az olvasóktól egy másik "vicces" cím. A képen pedig egy meghurkolt kötél látható.

Sajátos beteges humoruk belengi az impresszumukat is. Mert nekik ilyenjük is van ám.

A főszerkesztő Esze Tamás, de a munkatársak között található Arbeitmachtfrei János, P. Rónay Pál, M. Adách Imre, Francesco S. Zalasi.

Hehehe.

· 1 trackback

A bejegyzés trackback címe:

https://proszektura.blog.hu/api/trackback/id/tr931457823

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: 2009.10.18. 15:13:44

A Tudózsidó hírolvasója

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

szmoker (Homo Trollicus) 2009.10.18. 18:00:34

Az igazságnak mindig két oldala van.
Az index meg a kuruc átlagolva kb. rálátást ad a valóságra.

Vastagbőr, Reakció, Konzi, Proszektúra, Sárdobáló, stb. pedig képet ad az aktuális jógondolról.

bryan 2009.10.18. 19:35:18

@szmoker: Az igazságnak kettőnél jóval több oldala van. Ha csak az Indexet, meg a kurucot átlagolod, egyenlő súlyúnak tekintve őket, abból elég torz kép lesz.
A k.info betiltása szerintem nem jó ötlet, beszélni lehet ellene, cáfolni lehet, de a szólásszabadság, az internet szabadsága előbbre való, mint a valóban gusztustalan honlap eltüntetése. A személyes adatok közzétételét nem közszereplők esetén büntetni kéne már csak a miheztartás végett, de a betiltás tökéletesen értelmetlen hülyeség. Persze a cenzori tapasztalat túl élénken él még egyes MSZP-funkciknál, de ez már nem az a kor, amikor ezt meg lehet tenni.

Herr SturmLikudnik · http://archiregnum.blog.hu/ 2009.10.18. 20:32:41

@bryan: jaja. Arról nem is beszélve, hogy pont a legkorlátlanabb szólásszabadság országában lett nemrég fekete elnök és nem kuklux hatalomátvétel, ergo teljesen hülyeség tiltani mindenfélét, ami épp nem tetszik. Az meg inkább a magukat civilizált és demokratának nevező erőket minősíti , hogy egyre többen érzik mégis a kuruc mondókát a valósághoz közelebb állónak... ok-okozat.

nemhívő 2009.10.18. 21:41:24

A szólásszabadságra hivatkozó kuruc/barikád portálokra egyébként nagyon jellemző, hogy egyiken sem lehet semmit kommentelni..

Nyilván nem díjjaznák a "tisztelt" szerkesztők, ha a vona/morvai böfögésekre a bohócukat csurgó nyállal "fényesítő" hívek nem csak a kinyilatkoztatásokat kapnák.... talán nem bíznak a megfelelő számú alányalós hsz-okban, noha az ellenvéleményeket biztosan kivágnák..

bryan 2009.10.18. 22:14:05

@nemhívő:
A szólásszabadságot ne keverjük azzal, hogy minden szabad felületre komment dobozt kell raknunk. Rengeteg helyen megírhatod a véleményedet, a szerzőnek/szerkesztőnek/portálnak/blognak nem kötelessége helyet biztosítani a kommenteidnek. Ott van az egész internet, bármikor elindíthatod a kuruc figyelő honlapot, ahol megírhatod amit gondolsz.

anti_troll (törölt) · http://senkinemmondja.blog.hu 2009.10.19. 08:37:11

Szerintem a Népszabadság is uszít, gyűlöletet kelt, és hazudozik.
Sőt, minden egyes média orgánum, legyen az televíziós, internetes, nyomtatott, stb, hazudik és ferdít.
Persze a kuruc is. Neked gusztustalan a kuruc, másnak a nol az

drkovax 2009.10.19. 09:30:25

@anti_troll: nekem meg mindkettő ... :-(

Tapmancs 2009.10.19. 11:57:56

Azzal együtt hogy a Kuruc sok esetben valóban túllő a célon, többször olvashatók olyan hírek amik seholmáshol nem jelennek meg (vajon miért?). Ezen kívül sok az olvasói levél, amikből egy-egy eset hátterét más szemszögől is megismerhetjük, nem csak a pc média cenzúrázott cikkein keresztül. És igen, ennyi erővel be kellene tiltani az MTI-t, Népszabit, Népszavát, valamint eljárást indítani az összes suttyó cigánygyerek ellen, akik a myvip-en és a hasonló oldalakon pisztollyal vagy szamurájkarddal pózolva hirdetik hogy kinyírják az összes g*ci magyart. Mert vannak ilyenek, nem is egy.

Loxon · http://konzervativok.blogspot.com 2009.10.19. 17:00:10

Bocs, de azt hiszem, a tarnabodi felvétellel kapcsolatban pont azt mutatták be a kurucok, hogy a rendőrség rasszistább és gusztustalanabb, mint a gárda... történetesen láttam a cikket, és ott volt, hogy "mi van, ha ártatlanok ezek a romák".

tessék gondolkodni is, mielőtt kritizálunk.

szpal 2009.10.19. 17:58:52

ja, és ez a kuruc sem az a kuruc már, mint ami volt 2006 körül, pl. most 23-a előtt kétlem, hogy elővennék és aktualizálnák az "Ellenállók kiskátéját." A kurucinfó az utóbbi években a kezdeti hőbörgés helyett egyre inkább nyíltan jobbikos oldal lett, ennek megfelelően nem ANNYIRA jellemző már a cikkben felsorolt bűncselekmények elkövetése.

nemhívő 2009.10.19. 19:12:30

@bryan:
..most "ezzel" ellentmondtál annak amit írtam?

Ki a f.szt érdekel annyira a köcsög k.info, (vagy akármelyik ) hogy én bármit "indítsak ellenük"..?

Csak az alányalós leveleket közlik..fosnak a vitától ..ennyi..
süti beállítások módosítása