Proszektúra

A halott magyar demokrácia kerül boncasztalra. A szike sem jobbra, sem balra nem vág mélyebben. A boncmester mindenhez ugyanazzal a kérlelhetetlen egyenességgel közelít.

Friss kommentek

  • tireless treehugger: Lucyt és mollyt ne kombináld. Vagy vagy. Mert ez lesz a vége. (2019.03.31. 11:50)
  • Ménár Atya: szerintem van egy szabály,mint minden intézményben. Ezt be kell tartani, ettől még nem bűnös vagy ... (2018.10.10. 18:44) Orwell 2018
  • szekertabor: Szögezzük le, előzetesben lenni nem jó. Amennyiben nem sikerül bizonyítani Czeglédy Csaba bűnösség... (2018.10.10. 10:09) Orwell 2018
  • Utolsó 20

Friss topikok

  • tireless treehugger: Lucyt és mollyt ne kombináld. Vagy vagy. Mert ez lesz a vége. (2019.03.31. 11:50)
  • Ménár Atya: szerintem van egy szabály,mint minden intézményben. Ezt be kell tartani, ettől még nem bűnös vagy ... (2018.10.10. 18:44) Orwell 2018
  • Bravehearth: @chrisred: "Nálam a magyarázat a tényekre épülő érvelés, és nem az, ha leírják ugyanazt a megalapo... (2018.09.18. 16:16) Orbán, az új erők hőse
  • ⲘⲁⲭѴⲁl ⲂⲓrⲥⲁⲘⲁⲛ ⲔöⲍÍró: @chrisred: A szárdok megszűntek? A németek megszűntek Saarland csatlakozásával? (2018.09.18. 07:08) Nemzeti hazafias nevelés
  • G. Nagy László: Ezt azért nem hozta le az Index... Csodálom, hogy a mostanit igen. (2018.09.14. 12:23) Gyurcsány megint hazudik

Cigányokat nem szolgálunk ki!

2009.11.12. 08:59 | Proszektura | 640 komment

Egy a mai napon kelt részletes tájékoztatásában a jászalsószentgyörgyi AGIP benzinkút tulajdonosa a miheztartás végett arról értesíti a lakosságot, hogy a továbbiakban „az általam üzemeltetett és tulajdonomat képező benzinkutat BEZÁROM A ROMA, CIGÁNY KISEBBSÉG ELŐTT!”

„Részükre az üzemanyag értékesítés szünetel!”

A vállalkozó közli azt is, hogy „A Roma, Cigány közösség képviselőjét, az Önkormányzat illetékesét, a Rendőrséget, az Ombudsmant is tájékoztattam a történtekről. A mai napig választ nem kaptam.”

Gondolom azért írta ki eme kisebbség  megnevezésének mindkét szalonképesnek mondható formáját, hogy még véletlenül sem bújhasson ki egyetlen egy cigány sem azzal az átlátszó dumával, és nyerhessen kiszolgálást, hogy ő valójában nem is cigány, hanem roma.

A benzinkutas szerint "megengedhetetlen és elfogadhatatlan a XXI. században, a megélhetési bűnözésre, mint szabálysértési eljárási kategóriára hivatkozva folyamatosan visszaélnek és fizetés nélkül megtankolva távoznak  az üzemanyagtöltő állomásról az etnikai kisebbség tagjai. Amelyről videofelvétel is készült!"

Hogy a XXI. században mi a megengedhetetlen és elfogadhatatlan, erről most az idézett tájékoztatás írójával nem szeretnék vitát nyitni.

Sőt, tulajdonképpen nem is lenne nekem semmi bajom ezzel a tájékoztatással, ha mondjuk az történt volna, hogy ennek a szerencsétlen jászalsószentgyörgyi benzinkutasnak a benzinkútját az utóbbi napokban valamennyi a Földön élő cigány – nem tudom pontosan hány millió ember – megrohamozta volna tankolás végett, majd onnan valamennyien eléggé el nem ítélhető módon fizetés nélkül távoztak volna, még a csecsemőket is beleértve.

Ám, ha mégsem ez lenne a valóság, hanem az, hogy a benzinkút tulajdonost az a néhány gépkocsi tulajdonos károsította meg, akiknek a rendszámát fel is sorolja a tájékoztatásában, akkor nem egészen világos előttem, hogy miért, milyen alapon zárja ki valamennyi romát, még a nem Magyarországon élőket is, abból a szolgáltatásból, amelyet egyébként másoknak biztosít.

Kíváncsi lennék arra is, hogy miként dönti el ez az úriember valakinek a cigányságát, romaságát, aki nála kuncsaftként megjelenik. Gondolom elsősorban a bőrszín, hajszín, s egyéb esetleg még fellelhető külsődleges rasszjegyek alapján. De egy világosabb bőrszínű is gyanús lehet ám, ha például az adott egyént Kolompárnak hívják.

Nem tudom azt sem, hogy egyedül határoz e majd, vagy bizottságot alakít a kisegítő személyzettel és többségi szavazással döntenek ebben a kérdésben.

Remélem ez a benzinkutast egyébként holnap reggel már a TV2 mokkában üdvözölhetjük, s legalább akkora médiasztárrá növi majd ki magát, mint a szépemlékű Molnár Oszkár.

Most persze egyesek jöhetnének itt az Alkotmánnyal, meg egyéb jogszabályokkal, ósdi évszázados jogelvekkel, hogy nem lehet ember és ember között neme, származása, vallása, bőrszíne stb. szerint különbséget tenni, de hát a benzinkutast ez aligha hatná meg. Ahogy ő fogalmazna, kitörölhetem én a seggem az egyetemes emberi jogok Chartájával, az emberi jogok egyetemes nyilatkozatával, meg ilyesmikkel. Az én benzinem ugyanis attól még ellopódik.

Arra azért kíváncsi lennék, ha holnap teszemazt néhány gárdaegyenruhás alak távozik fizetés nélkül a boltjából, akkor ez ügyben is ki fog e akasztani a kirakatára egy feliratot?

Kertész Imre Nobel-díjas írónk nagy vihart kavart kijelentése szerint Budapest balkanizálódott.Sokan meg is sértődtek e miatt. Szerintem sem volt helyes, amit az író állított. Ugyanis nem Budapestről kellett volna ezt megállapítania, hanem az egész országról.

· 2 trackback

A bejegyzés trackback címe:

https://proszektura.blog.hu/api/trackback/id/tr221519558

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Molnár Oszkár rasszista 2009.11.18. 07:20:05

Az a csávó, aki egy demokráciában megengedhetetlen kijelentéseket tesz, a friss hírek szerint újra képvieslő lesz - elég jó eséllyel. És ne legyenek kétségeink a felől, hogy egy nem éppen a belső demokráciájáról híres pártnál ez miként szavazódott meg....

Trackback: M. Péter György nyílt levele a magyarországi rasszizmusról Los Angelesből 2009.11.12. 13:08:10

"-Ez egy könyv? -Nem, ez a plafon." (egy életcentrikus orosz nyelvkönyvből) Kedves honfitársaim! Roma barátaim! Szomorú vagyok, szomorú, mint a farkatlan füles a szivárvány tövében. Lógathatnám kamillába csepegő orro...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

chydorus 2009.11.12. 16:39:29

@az igazi Sipi: Miből éltek régen a cigányok?
Jóslásból, alkalmi földmunkákból (amit általában trehányul csináltak meg) és esetleg kisebb bádogos munkákból.
Tudod ez ezelőtt 200-300 éve is kevés volt, de mostanra...
A magyarnak azt mondják tanulj, a magyar tanul, de nem elég...
Azt mondják tanulj többet, a magyar tanul többet...
2 diplomával 2 nyelvvizsgával nagy kegyelmesen esetleg szóba állnak vele...
Ezek szerint a versenypiac is rasszista, mert a magyar ember szemét ezzel szúrják ki, ha épp elégedetlenkedik a 70 ezer forintos fizetése miatt... Szabad versenypiac van.
Szóval le kellene tenni valamit az asztalra, aztán utána követelőzni... Egyelőre az is elég volna, hogy legalább épségben hagyják azt akit meglopnak...
Már ez is nagy eredmény volna... Ha meg kijárnák a 8 általánost is, szerintem mindenki meghatódna...
Legegyszerűbb arra fogni, hogy adjanak nekik munkát!
Hány linket másoljak be neked, amikor nem éltek ezzel a lehetőséggel? A munka lehetőségével???

GaZe 2009.11.12. 16:46:13

@rasam: azert, khm, a Zén adómból szlogennél említsük meg, hogy 1.2 millió közalkalmazott, 3 millió nyugdíjas, és 1 millió minimálbéres honpolgár van, ezen felül akad még itt 2-2.5 millió kiskorú, és majd 1-1.5 millió "nem nagyon tudunk róluk semmit" arc (részint ebben a kategóriában van a romák nagy része).
nya, és ezen csapat után van kb 800.000 ember, aki nem állami helyről kap fizut, és nem minimálra van bejelentve.
szóval az egész ország számláit kb ez a 800.000 ember fizeti/termeli ki.
Engem ez kicsit jobban bosszant, mint a roma ügy...

(és nem tolnám most el a dolgot a közalkalmazottak közös utálata felé, mert tanárra, orvosra, tűzoltóra, de még hivtalanokra is szükség van, és ők is termlenek hasznot)

Rwindx 2009.11.12. 16:46:36

@GaZe: Szerintem egyenlő esélyekkel indul, ugyan nem tom már hova csűrték csavarták a felvételit, de ha minden igaz felvételi nélkül felvesznek ha van elég pontod. Pontok jobbára jegyekből jönnek.

A bejutásban nincs szignifikáns eltérés annál inkább abban hogy ki végzi el azt amire jelentkezett.

Az igazi Sipi - Citizen of European Union (törölt) · http://www.youtube.com/results?search_query=ud+zrt 2009.11.12. 16:47:15

@Rwindx: mit emlitenek a tanulmanyok?

szo szerinti idezetet szeretnek kerni, nem az altalad (felre)ertelmezett magyarazatot;-)

rasam (törölt) 2009.11.12. 16:48:02

@chydorus: Régóta foglalkoztat a gondolat, hogy lehetséges az, hogy az egyik cigány család állami gondozásba adja a gyerekeit, és ezeket a gyerekeket a másik - rokon - cigány család kiveszi és több tízezres nagyságrendű fejpénzt fizet nekik az állam gyerekenként, havonta?
Mi meg leadózunk a családi pótlék után is, mert ugye fizetünk adót egyébként is, nem is keveset.
Maszatolgathatunk ideológiák, meg jog, meg kötelesség, meg szociális kiadások, meg blabla.
Az a k. nagy igazság, hogy nekem már nincs kedvem fizetgetni senki ilyen-olyan segélyét, pótlékát, gyesét, meg kutyafaszát.
Én már megszoktam, hogy dolgozunk annyit, mint az állat, egy kórházi beavatkozás után pár hete mégis azt mondták : nincs ragtapasz a kezem fejére, ami rögzíti az infúziós tűt.
Mert nincs rá pénz.
Tele van a töke mindenkinek ezzel az egésszel.
Jobban mint bárki gondolná.

rasam (törölt) 2009.11.12. 16:50:34

@GaZe: akkor fogjunk kezet, nyugodtan, én ugyanis szigorúan magánszférában dolgozom 90 óta, és nem minimálbéren.
ebből következően a betegszabi/ év szaldóm igen érdekes képet mutat. nem szopom az állam csecseit. és tartom amit mondtam. mondjuk azt hittem többen vagyunk mint 800 ezer. azt hittem másfél millió.

GaZe 2009.11.12. 16:50:55

@rasam: teljesen, és érthető is. viszont akkor gurul elő a kérdés, de hogy ha nem tolod be őket, és maguktól nem mennek, akkor viszont ott lesz egy nagy csomó problémás alak, akivel a későbbiekben csak még több baj lesz. (pl németországban ezért volt gond, hogy a bevandorló törökök gyerkőcei rendszerint az otthon levő anyával voltak, aki meg ugye nem beszélt németül. a gyerkőc kitől tanul nyelvet? az anyjától. rosszul beszélte a nyelvet, emiatt az iskolában lemaradt, nem ment egyetemre, nem kapott jó állást, és nem tudott venni kamerás mobilt. Úgyhogy ezért született az a megoldás, hogy az iskola területén kötelező németül beszélni. és nem azért mert nyelvtörvény, hanem mert mindenkinek jól felfogott érdeke, hogy beszéljenek németül).

szóval megoldást mindenféleképpen kell találni.
én meg az idealista hippi-libis, hiszem is hogy lehet, és nem kizárólag a lágerek meg polgárháborúk vannak.

na, ezekben szokott segíteni ha vannak hosszú távú stratégiák, elképzelések, és olyan dolog ami mo-n most épp nincs: jövőkép.

GaZe 2009.11.12. 16:53:03

@Rwindx: öö.. igen? 9000 milliard huf/ev.
ezt szorozzuk fel 20-al. es abbol vonjuk ki a 120 milliardot. nya

Az igazi Sipi - Citizen of European Union (törölt) · http://www.youtube.com/results?search_query=ud+zrt 2009.11.12. 16:55:23

@chydorus: badogosmunkakbol, edenyfoltozasbol, keselezesbol, rongygyujttesbol, halaszatbol, valyogvetesbol, kereskedesbol, kezmuiparbol, zenebol, stb...

szoval nem artana kicsit utananezni annak, amirol beszelsz;-)

a hagyomanyos cigany mestersegek megszunesevel a ciganysag megelhetes nelkul maradt, a "feherek' koze nem engedtek/engedik be oket dolgozni. legfeljebb kubikusnak, de ott is csak svarcban, bejelentes nelkul, ahonnan barmikor, barmilyeen indokkal ki is rughatjak mindenfele jogorvoslati lehetoseg nelkul.

szoval igenis, a ciganysag cirka 60-80 evvel ezelottig dolgozott. es most is dolgozna. tobbszor emlitettem mar, hogy a ciganyok ugyanugy emberek, mint a magyarok. vagyaik vannak, eletuk, felelmeik es erzelmeik. nem tobbek, nem kevesebbek, mint barki mas.

Rwindx 2009.11.12. 16:57:11

@az igazi Sipi:

Lásd GaZe örökbecsű kijelentését: "te összetévesztessz engem a KSH-val. ha érdekel a dolog - ugyanazt az internetet használjuk - nézz utána magad."

flugi_ · http://fundi.blog.hu/ 2009.11.12. 16:58:09

@Rwindx: persze. Ezért hívják a tárgyalt dolgokat etnikai diszkriminációnak, mert az meg az etnikumtól függ, nem a jogosítványtól. A diszkrimináció megkülönböztetést jelent.

Abban mellesleg egyetértek, hogy a pozitív diszkrimináció nem feltétlenül jó ötlet, de nem azért, nem "nem érdemlik meg" (hiszen ez lényegében hülyeség, nem kiérdemelni kell a társadalmi integrációt) hanem mert nem hatékony, a rossz állapot fenntartására hajlamossá tesz.

Rwindx 2009.11.12. 16:59:29

@GaZe: Az nem az én vitám, én csak adatot adtam arra vontkozólag mikor összekeverted a GDP-t az állami kiadásokkal és kevesellted.
Ja és adatért kiáltottál, én meg szaladtam :)

Az igazi Sipi - Citizen of European Union (törölt) · http://www.youtube.com/results?search_query=ud+zrt 2009.11.12. 16:59:35

@rasam: azt tudtad, hogy Magyarorszagon ~200e ember el rendszeres segelybol es ezeknek kb a fele cigany szarmazasu..?;-)

Mr.AT 2009.11.12. 17:01:31

@GaZe: B*zdmeg, értsd már meg, hogy nem 120 milliárdról van szó, az pusztán a konkrétan és direkten a cigányság felzárkóztatására indult programok költsége volt.

Kicsit szájbarágósabban: a farsang, évente egyszer.
De a másik 364 napon is eszik a cigány, mégpedig abból, amit segély, csp és egyéb támogatások formájában felvesz az én adómból.
Ennek az összértéke több ezer milliárd HUF, pontos értéket csak azért nem lehet megadni, mert etnikai szempontból nincs statisztika arról, hogy ezen kifizetések mekkora része melyik csoportnak megy el.

De azt gondolom nem kell túlmagyarázni, hogy ha a közel egymilliós cigányságból 2006-ban 21 ezernek volt adófizetéssel együtt járó munkahelye, akkor a fennmaradó egymillió is él valamiből, ami alighanem nem az égből hull alá.

Az általad szajkózott "20 év alatt 120 milliárd forint" szlogen már csak matematikailag is képtelenség, ha a 120 milliárdot elosztod a kb. egymilliós cigánysággal, akkor 120 ezer HUF jön ki a 20 évre, ez a 240 hónappal osztva havi 5.000 HUF.
Te komolyan gondolod, hogy ennyiből meg lehetne úszni ezeknek az embereknek a megélhetését? Csak családi pótlékként 5 gyerek után ennek az összegnek a tízszeresét kapja egy anya, havonta! Gondolkozz már egy kicsit...

Rwindx 2009.11.12. 17:02:53

@flugi_: ööö, jó. Biztos. De szerintem a címzettet eltévesztetted.
Én nem írtam seholsem azt hogy ki mit érdemel csak vártam egy példát olyan pozitív diszkriminációról, ami más számára nem jár negítívummal. Gazenek sikerült mondani.

Az igazi Sipi - Citizen of European Union (törölt) · http://www.youtube.com/results?search_query=ud+zrt 2009.11.12. 17:02:57

@Rwindx: te hivatkoztal valamire, nem en..;-)

majd ha en hivatkozok, meg fogod kapni a linket, igerem;-)

rasam (törölt) 2009.11.12. 17:04:38

@GaZe: DE ezt nem úgy érheted el, hogy pozitívan diszkriminálsz, mert nem adottak sem a pénzügyi, sem az ország lelki állapotát tekintve a feltételek. Egy lyukas zsákba öntjük a pénzt, bebizonyosodott 20 év alatt.A fasza kis politikai " elitünk "tett róla, hogy a jogrendszer romokban, az értékrendszer romokban, és nincsenek viszonyítási pontok. Ha mindent kiüresítesz, mi alapján határozod meg , hogy kit kivel mérsz össze?
NEM finanszírozható, meg kell hogy értsük, és hiába próbál érdeket érvényesíteni bárki : nincs pénz.Ellopták, elúszott, szavazatmaximalizálásra ment.
Az igát meg húzzuk, akik még húzzuk, és bennünket nem képvisel senki.És a legnagyobb csendben mi voltunk eddig.

Mr.AT 2009.11.12. 17:04:50

@az igazi Sipi: Ez is mekkora egy bullshit. Három gyerekkel máris lehet főállású anya valaki, s onnantól máris nem minősül munkanélkülinek!

Mutass nekem pls egy cigánycsaládot, ahol nincs legalább 3 gyerek...

S attól, hogy "főállású anya", attól még éppúgy én fizetem a pénzt, amiből eszik, legfeljebb nem segélynek hívjuk, hanem családi pótléknak, de a purdéi éppúgy nem fizetnek majd egy kanyi vasat sem a költségvetésbe, mint ha munkanélkülinek hívnánk.

Ne legyetek már ennyire demagógok.

Az igazi Sipi - Citizen of European Union (törölt) · http://www.youtube.com/results?search_query=ud+zrt 2009.11.12. 17:04:51

@Mr.AT: csaladi potlek csak ciganynak jar?
mert ha nem, akkor kar beleszamolni a ciganysag felzarkoztatasara koltott osszegekbe;-)

csusztatas szagot erzek;-)))

Mr.AT 2009.11.12. 17:08:14

@az igazi Sipi: Jézusom, tényleg innen kell kezdeni?

Ha 10 fehér ember közül 1 munkanélküli, a 10 cigány közül meg 9 munkanélküli, akkor szerinted csúsztatás azt állítani, hogy a kifizetett munkanélküli segélyek egy igen jelentős része a cigányságra elköltött kiadás?

chydorus 2009.11.12. 17:08:30

@az igazi Sipi: A teljesség igénye nélkül soroltam fel, olvastam eleget a témában. Nem vitatom, így van, ők is emberek!
Nem ez a kérdés.
A probléma, hogy nagyon rossz irányba terelődtek és nem azokat kell csendre inteni akik ez ellen szót emelnek, hanem a cigányságnak kell egy irányt mutatni! Ehhez kellene egy tisztességes vezető, akire hallgatnak.
És abba még senki nem halt bele, ha megdorgálják. Miért érinthetetlenek? Miért nem lehet még csak csúnyán nézni se rájuk? Miért nem áll ki egy vezető, politikus és megdorgálja azt a réteget aki tesz az alap viselkedésre, az együttélés szabályaira, tesz a törvényekre? A hibákat fel kell ismerni, a hibákat el kell ismerni és tenni kell ellene, nemcsak másokra mutogatni. Nem a magyar emberek tehetnek arról, hogy a cigányság munka nélkül maradt... Kemény a munkaerőpiac, aki nem veszi fel a versenyt és csak vár, azzal jó eséllyel nem történik semmi jó.

blás.hun2010=murderer 2,3-atm thief 7 year (törölt 2009.11.12. 17:10:59

Mr.AT !

Ékezet nélkül író turbóliberálissal nem nem kell leállni "vitatkozni",pláne nem legnépesebb kisebbség témába.Falra hányt borsó.:)

Rwindx 2009.11.12. 17:11:09

@az igazi Sipi: Ha jól rémlik azt állítottad hogy Mr.AT hazudik. Ha szerinted hazudik akkor gondolom előbb te hozod a dolgokat amivel alátámasztod, ha ez megvan akkor megígérem én is munkába állítom a google-t.

rasam (törölt) 2009.11.12. 17:13:22

@az igazi Sipi: én csak két térképre emlékszem. Hogy a szociális kiadások 80 %-a mely területeken( országrészeken ) kerül kiosztásra, meg egy másikra, hogy kik milyen mértékben szavaztak az MSZP- re 2002- ben és 2006- ban. Nos a színek mindkét térképen vörösek voltak ( véletlen egybeesés ... ) és meglepően lefedték egymást.
Gondolom 2002 előtt nem tetszett sem a családi adózás, sem a családi pótlék iskolalátogatáshoz kötése, sem középiskolai ösztöndíjrendszer létrehozása, mint a sok Orbán bűn e hármas egysége a felemelésük érdekében.
Jah. Most jobb. Most csak a lé dől, a gyerekek meg le vannak szarva.Viszont elfogyott a lejárt szavatosságú olasz csigatészta, meg az étkezési jegyek is választások után.
Ha valaki ehhez a problematikához hozzá mer nyúlni jogállami eszközökkel, DE vasmarokkal !!!!! nos, gondolkodás nélkül rá szavazok.

Az igazi Sipi - Citizen of European Union (törölt) · http://www.youtube.com/results?search_query=ud+zrt 2009.11.12. 17:14:14

@Rwindx: teljesen nyilvanvalo, hogy hazudik, hiszen azt allitja, a ciganyok kozott - es ez minden ciganyra ervenyes, hiszen azt allitotta - a bortonevek adjak meg a rangsort.

en ismerek nem egy ciganyt, akinel abszolut nem "raj" dolog bortonviseltnek lenni es nem munkabol elni.

tehat innentol teljesen egyertelmuen hazugsag amit leirt.

Mr.AT 2009.11.12. 17:22:26

@az igazi Sipi: B*zdmeg, csak azért, hogy próbálj kicsúszni a vitában a vereség beismerése elől, még nem kellene folyamatosan mellébeszélned, s jobbra-balra csaponganod az egyenes válaszok helyett.

A cigányság 2009-ben vett legfőbb jövedelemforrása a gyerekvállalás.
A főállású anyaság kategóriájával és az adókedvezmények helyetti direkt családi pótlék kifizetésekkel sikeresen elértük azt, hogy ezek az emberek nem akkor vállalnak gyereket, mikor elérik azt a szintet, hogy anyagilag is gondoskodni tudnak róla (ahogy azt egy normális magyar ember tenné), hanem úgy akarnak anyagilag gondoskodni magukról, hogy gyereket vállalnak, nyakra-főre, majd ennek különböző minősített fokozataival még pluszban nyerészkednek is.
(Egymás gyerekeinek örökbefogadása, csecsemők megnyomorítása magasabb segélyért, stb.)

A második legfőbb jövedelemforrás a nyugdíj. A rokkantnyugdíjasok közt (különösen népességarányosan) oly mértékben magas a cigányok aránya, ami teljesen egyértelműen teszi a sorozatos és tömeges visszaéléseket a rokkantnyugdíjas státusz megítélésekor.

A harmadik a segély, s az ezzel való machináció. X ideig tartó vmely jelentéktelen munkaviszony alibiből, utána újabb 6 hónapig segély, és stb. Szintén órákig lehetne sorolni a módszereket.

A negyedik pedig egyértelműen a társadalmi devianciák és a bűnözés. Nem véletlen, hogy minden második prosti cigány, hogy a lopások, betörések, anyagi jellegű bűncselekmények elkövetői 85-90%-ban cigányok, stb.
(S akkor itt most még a szervezett bűnözésről, védelmi pénzekről, kábszerről nem is beszéltünk, mert az népességarányosan csak szűkebb réteget érint a cigányságon belül is.)

==T== 2009.11.12. 17:23:45

@GaZe: Látom nem érted a lényeget. Attól, hogy a hazai jogszolgáltatás *** a cigóknak nem kéne az átlagot sokszorosan meghaladóan bűnözni.

Az igazi Sipi - Citizen of European Union (törölt) · http://www.youtube.com/results?search_query=ud+zrt 2009.11.12. 17:23:57

@Mr.AT: ez most hogy jon ide?

felteszem a kerdest meg1x..

csak a ciganyok kapnak csaladi potlekot es munkanelkuli segelyt?

Rwindx 2009.11.12. 17:24:45

@az igazi Sipi:
Én is ismerek ilyet. És ez mit jelent? Vannak beilleszkedő cigányok, szerintem ezt senki sem cáfolja.

Hozzáteszem hogy akik beilleszkednek én nem is nevezem cigánynak. Volt olyan osztálytársam akiről 1 évvel az iskola után ugrott be hogy tulajdonképpen cigány, pedig a nevéből elég gyorsan "kiderülhetett" volna. Csak éppen senki nem tartotta annak, azért mert a családja és ő is beilleszkedő volt.

Amit írt az valóban "leegyszerűsítő", de rákiáltani hogy hazugság az erős. Ez alapján ki kit tart cigánynak? Lehet ezt kellene definiálnotok.

Az igazi Sipi - Citizen of European Union (törölt) · http://www.youtube.com/results?search_query=ud+zrt 2009.11.12. 17:25:24

@==T==: emberolesben, sikkasztasban, rablasokban sehol sincsennek a ciganyok, csak pitianer lopasokban, betoresekben, garazdasagban.

az igazi, komoly hordereju buncselekmenyeket jellemzoen nem ciganyok kovetik el.

rasam (törölt) 2009.11.12. 17:27:13

@az igazi Sipi: akkor meríts olyan közösségi portálokból mint a myvip/iwiw, meg tököm tudja még mik vannak. Helyesírás nuku, viszont a cigány öntudat oly mértékben jelen van, hogy ha nem tudnám, hogy ŐK " írják" és jelenítik meg magukról a képeket és szövegeket, azt hinném fasiszták, nácik, rasszisták, meg a többi :) Raj csávó, meg öld a magyar parasztot.
Szocializációs szint kb. De biztos erről is mi tehetünk.
Tudod mit, mindenről mi tehetünk.Hogy nincs munka, hogy drága az óvszer, hogy nem telepítünk újra erdőket, és nekik nem lesz tüzelőjük.
Meg arról is, hogy nem pozőrködünk 50 db. húszezressel a kezünkben myvipen. Pedig nagyon menő.

Mr.AT 2009.11.12. 17:27:15

@az igazi Sipi: Már bocs, de a ki f*sz vagy te ahhoz, hogy ilyet írj, hogy "hazudik"?

Az az ellenérved, hogy mivel te ismersz egy cigányt, akinél ez saját bevallása szerint nem rang, akkor innentől az egymilliós populációban sem érvényes ez? Hol élsz te b*zmeg, Skandináviában?

Ez TÉNY, te szerencsétlen f*sz. Épp eleget volt szerencsém különböző módokon találkozni ezzel a bagázzsal ahhoz, hogy úgy ismerjem őket, mint a tenyeremet.
Az, hogy te vmi elcseszett tanulmányt olvasgatsz-e valahol vagy sem, semmit sem jelent a való élet realitásához képest.

A börtönviseltség igenis rang a cigányságon belül. Nyilván nem a csicskák, a kivetettek, meg a páriák közt, akik próbálkoznak törleszkedni a többségi társadalomhoz menekülésképp, de valamennyi öntudatos, csoporttudatú populációjuknál az. A cigány férfinek a pénze, az ereje, a purdéi száma, meg a börtönviseltségének az időtartama adja a respectjét, és az akkor is igaz, ha fejreállsz.

Mr.AT 2009.11.12. 17:31:14

@az igazi Sipi: Mit nem értesz a válaszon, te szerencsétlen?

Az, hogy nem csak a cigányok kapnak munkanélküli segélyt meg családi pótlékot, nem mentség arra, hogy az ő populációjuk csak ebből él.

Már leírtam egyszer: az, hogy 10 fehér emberből 1 kap munkanélküli segélyt, 10 cigányból meg 9, világosan mutatja az arányokat.

Röhejesen primitív dolog ezek után arra hivatkozva mentegetni a 9 cigót, hogy "de ott az az egy fehér is".

Az igazi Sipi - Citizen of European Union (törölt) · http://www.youtube.com/results?search_query=ud+zrt 2009.11.12. 17:32:27

@Rwindx: nem nekem kell definialni, mert nem en teszek kulonbsegeket ember es ember kozott.
nekem eg cigany bore pont ugyanannyit er, mint egy magyare, vagy egy romane, esetleg szlovake, vagy nemete.

Mr.AT 2009.11.12. 17:33:49

@az igazi Sipi: Na EZ a hazugság. Élet elleni bűncselekményekben is toronymagasan vezetnek a cigányok, és az arány és a szám is évről évre drasztikusan nő.

Jellemzően pont az ő bűncselekményeik a legdurvábbak, legbrutálisabbak, legindokolatlanabbak.

De kíváncsian várnék vmi hivatalos ORFK forrást erre vonatkozóan, te források nagy szakértője, hogy a "emberölésben sehol sincsenek a cigányok".

Az igazi Sipi - Citizen of European Union (törölt) · http://www.youtube.com/results?search_query=ud+zrt 2009.11.12. 17:35:30

@Mr.AT: szoval nem tudod, hogy mukodik a szocialis segelyezes rendszere Magyarorszagon..

nem kell ezt ennyire kacifantosan leirni..

eleg lett volna annyit irnod:

"Bocs Sipi, fogalmam sincs mirol is van szo, csak az eszetlen gyuloletem es felelme hajt hogy hulyesegeket beszeljek"

mennyivel korrektebb lenne, mint altalanositva hazudozni?:-)
nem?:-D

Mr.AT 2009.11.12. 17:35:31

@az igazi Sipi: Zéró ellenérv, zéró konkrétum, csak személyeskedés. Jellemző liberális attitűd.

Megbuktál, innentől kezdve irreleváns a véleményed a témában. Menj és olvass inkább, rád fér. Meg rád férne az is, hogy találkozz a való életben is egy pár cigánnyal, nem kellene itt hosszasan győzködni érvekkel.

Az igazi Sipi - Citizen of European Union (törölt) · http://www.youtube.com/results?search_query=ud+zrt 2009.11.12. 17:39:11

@Rwindx: dehogynem
amikor egy kalap ala veszed az osszes ciganyt, akkor pontosan azt teszed. cafolod azt, hogy nem minden cigany egyforma, igenis, a ciganyok is megerdemlik a megbecsulest es tiszteletet, mert vannak olyanok, akik hajlandoak meg ekkora ellenszelben is felallni es beilleszkedni.

ugyanis ezzel a megbecsulessel es tisztelettel lehetne azokat, akiknek rogton az elejen elveszi a kedvet a beilleszkedestol a tarsadalmi ellenallas meggyozni arrol, hogy igenis, erdemes megtenni.

amig csak a ciganyozas megy, addig teljesen termeszetes, hogy nem akarnak egy olyan tarsadalomba beilleszkedni, ahol a szarmazasuk miatt aljanepkent funkcionalhatnak csak.

te mint magyar beilleszkednel szivesen slota partjaba?

Az igazi Sipi - Citizen of European Union (törölt) · http://www.youtube.com/results?search_query=ud+zrt 2009.11.12. 17:40:15

@Mr.AT: mindenkivel erdemei szerint beszelek:-)

elkezdtel szemelyeskedni es ervek nelkul vagdalkozni, hat leereszkedtem a szintedre..

magadnak koszonheted:-)

Mr.AT 2009.11.12. 17:46:55

@az igazi Sipi: Kisbarátom, 30 évnyi kemény munkával sem érsz el soha az "én szintemre". Egyben ajánlom, hogy tisztelettel beszélj velem, mert ha úgy akarom, könnyen rosszul jársz.

Én minden hozzászólásban érveket, tényeket írtam, te meg ködösítesz, kavarsz, mellébeszélsz, kérdésekre nem válaszolsz, vagy teljesen irreleváns kérdésekkel válaszolsz, ezzel próbálva elkenni a választ, s mindezekután még azt is gondolod, de ügyesen kavarod a szálakat.

Ki kell ábrándítsalak: 90es IQ felett mindez annyira átlátszó, annyira végtelenül egyszerű, szánalmas és megvetésre méltó, hogy komoly társaságban egyszerűen hátat fordítanak neked.

Ha már azt a látszatot akarod kelteni, hogy érdemben akarsz beszélgetni itt komoly témáról, akkor nem ártana kis minimális vitakultúrát, némi szövegértelmezési készséget és némi odafigyelést tanulnod, mert ezek nélkül csak ilyen arrogáns, kötözködő féreg benyomását fogod kelteni, mint most.

További kellemes sz*rrágást a zéró tapasztalatoddal és tudásoddal.

Az igazi Sipi - Citizen of European Union (törölt) · http://www.youtube.com/results?search_query=ud+zrt 2009.11.12. 17:52:56

@Mr.AT: nem igazan hat megh a fenyegetesed..:-=)

jegyezd meg, hogy te nem fogod megmondani nekem, hogy mit mondok, kinek mondom es mikor mondom.
egyszeruen sem a jogod, sem a hatalmad nincs meg ahhoz, hogy bekorlatozz.
meg a seggem is csak akkor csokolhatod meg, ha en megengedem.

meg vagyok ertve, kemenycsavo?:-DDD

mindenesetre felvilagositalak szivesen a teny es erv kifejezesek jelenteserol..

eloszor egy kijelentes tenyszeruseget az al;talanositas azon nyomban kizarja.l es mivel te csunyan altalanopsitasz, igy te nem ervekkel es tenyekkel jottel, hanem altalanositasokat es urban legendeket probaltal tenykent es ervkent eloadni, ennek a cselekmenynek a neve pedig az, hogy hazugsag.

szoval kapd ossze magad, aranymaszat, mert ez bizony igen keveske, meg a fenyegetessel egyutt is:-DDD

meghogy rosszul jarok..:-DDD

megis, kinek hiszed te magad?;-)

don gattonak?:-DDD

==T== 2009.11.12. 18:22:14

@az igazi Sipi: ???

lol

Sikkasztásban talán nincsenek sehol, mert ugye dolgozni ne mnagyon szeretnek. De pl. Kolorbán ellen, vagy az ellen a minisztériumi cigánymaca ellen miért is indult /folyik eljárás?

GaZe 2009.11.12. 19:00:49

@Mr.AT: ha soha senki sem merte a ciganysagot, meg nincsenek pontos adatok, akkor te mi a bubanatra hivatkozol itt tobb ezer milliard forintra, meg egymillios roma nepessegre?
konnyen es nagy pofaval osztod azt eszt csak elso korben a sajat agyadban tegyel mar rendet.
elhiszem hogy kenyelmes ramutatni egy borszin alapjan konnyen felismerheto nepcsoportra es azt mondani, hogy minden gondunkert ok a hibasak, de ha veszel egy hangyafasznyi ep elmet, akkro talan a villantott matektudasoddal az is kijon az egyenlet vegere, hogy egesz egyszeruen NEM TUDJAK a romak rombadonteni az allamgazdasagot, bosegesen kellenek meg oda az adocsalok, a feketen melozok, a tb nem fizetok, az elbaszott allami nagyberuhazasok, a sok-sok mutyi, az ertelmetlen metrofuras, stb stb.
szoval tenyleg kapjal mar az agyadhoz.

GaZe 2009.11.12. 19:04:29

@blas: ennyi az ervrendszered? hogy valaki nem hasznal ekezeteket?
csak azert nem irok ekezeteket, mert biztos elloptak a ciganyok.
de tessek, csak neked: Ócska kis pöcs vagy.
szánalmas.

nem azert vitakeptelen valaki mert szelsoseges nezetekben tud csak gondolkodni, hanem azert lesz szelsoseges mert alapvetoen vitakeptelen az agya.

GaZe 2009.11.12. 19:07:23

@==T==:
erted... csak azert mert a magyar adorendszer **** meg nem kene egymillio embernek minimalberre bejelentve feketeznie.

GaZe 2009.11.12. 19:10:23

@rasam: jajj, ne legyel mar ilyen butuskan demagog.
minden cigany huszezresekkel pozol a mywipen? (mintha ez egyebkent valami buntetendo dolog lenne...)
nem?
pozol feher ember is a szaros kocsija elott? pozol de meg mennyire.
vannak fogatlan trampli feher kocsmatoltelekek, alkeszok, lecsuszok szar alakok? vannak. ettol minden feherboru ember lecsuszott szar alak lesz aki a netes vicces videokban bebaszva tancol meg vetkozik? nem.
azert mert a Bank diszkoban megy a lolita parti meg a naksibrunner kokain partija, meg nem ez megy az egesz orszagban.

Az igazi Sipi - Citizen of European Union (törölt) · http://www.youtube.com/results?search_query=ud+zrt 2009.11.12. 19:16:46

@==T==: neked ugye nem sikerult elsajatitanod a magyar nyelv megerteset

kurva oktatasi rendszer..
miket kepeznek ide, wazze:-DDD

GaZe 2009.11.12. 19:17:01

@Mr.AT: "De kíváncsian várnék vmi hivatalos ORFK forrást erre vonatkozóan"
szerintem nincs neked megtiltva hogy hasznald az agyad + az internetet, amin eppen aggitalsz.
tipikus liberalis attitud? ezt a radikalis nepnemzeti nagymagyar egyetemen tanitjak neked? vagy ilyen hulyesegek nincsenek is?
csak kaptal szellemi vezereidtol egy szitokszot aztan elvezed mint kutya a veloscsontot?

láthatóan fingod nincs a liberalizmusról csak fröcsögsz. Mert hülye vagy, és azt hiszed, hogy az SZDSZ egyenlő a liberalizmussal . Biztosíthatlak, a liberalizmusnak a legnagyobb csapásokat a fentebb nevezett kék párt okozta.

Az igazi Sipi - Citizen of European Union (törölt) · http://www.youtube.com/results?search_query=ud+zrt 2009.11.12. 19:24:13

@GaZe: erdekes, hopgy mindig elfelejtik azt, hogy a liberalizmusnak koszonhetik azt, hogy elmondhatjak a velemenyuket annelkul, hogy vartomloc, deresrehuzas, kerekbetores, felnegyeles lenne erte a jutalmuk..;-))

chydorus 2009.11.12. 19:59:52

@GaZe: Ezt rossz nézni... Te hivatkozol itt tipikus nagy magyar bunkókra... Nem szó szerint idézek, a lényeg ez. Te meg tipikus másik fele vagy.
Ha nem tudsz mit mondani, akkor kiforgatod a másik szavát, vagy a helyesírásba kötsz bele.
Egy "magyarkodónak" tudni kell magyarul. Így földbe lehet döngölni a másikat - hiszed...
Ezek szerint aki nem tud helyesen írni, annak nem lehet véleménye? Vagy az attól kevesebb? Mi van ha épp egy hátrányos helyzetű cigány? Nincs pénze könyvre és a szemét magyar se veri a fejébe a tudást... Vagy épp esetleg egy külföldi, aki csak kevésbé beszéli a nyelvet. Vagy épp a földeken dolgozó magyar, aki esténként nem chat-elget, olvasgat, drámákat ír, hanem beájul ágyba. És reggel kezdődik minden előröl... Vagy ugyanez egy dolgos cigánynál. Szóval ti lovagoltok tipikusan jelentéktelen dolgokon és a lényeg sehol. A tények felett meg elsiklotok, mintha meg se hallottátok volna... Vagy a magyar alkoholistákra, asszonyverőkre hivatkoztok... Erre én annyit mondok: Amit ezzel a néppel műveltek - csodálom, hogy ennyi értékes, dolgos ember maradt és csak ennyi a roncs.... Tipikus baloldalt, liberalizmust védő "fórumozó" vagy. Semmi extra. Ismerjük. Ugyanezt a hallgatjuk a politikusoktól, a médiától, mindenhol.

@az igazi Sipi

Tőled idézek:

"emberolesben, sikkasztasban, rablasokban sehol sincsennek a ciganyok, csak pitianer lopasokban, betoresekben, garazdasagban.

az igazi, komoly hordereju buncselekmenyeket jellemzoen nem ciganyok kovetik el."

Ezt komolyan írtad?

Szerinted mi háborítja fel az átlag embert, a köznépet? Egy 100 milliós sikkasztás? Vagy ha agyonrúgnak, agyonszurkálnak valakit csakúgy?
És hetente, naponta egy újabb...?
Senki nem írta itt, hogy a politikusok rendben vannak, nekik is járhatna már ami járna...
Az, hogy sok adócsaló van egy teljesen más kérdés. De tudod mit, csaljon adót, inkább mit alaptalanul, indokolatlanul, állatmódjára gyilkoljon. Tény ami tény, alapvetően a "magyar" parlamentben kell rendet tenni, addig sehol sem lesz.

==T== 2009.11.12. 20:03:01

@GaZe: csak azért mert Izrael meg India messze van, nem kell itt maradnotok...

chydorus 2009.11.12. 20:05:22

Ja és a cigányvezetőket, politikusokat meg se említettem...
Pedig lehetne róluk is mesélni...
Mindegy, őket is berakta valaki... Szal...

anti_troll (törölt) · http://senkinemmondja.blog.hu 2009.11.12. 20:05:34

@az igazi Sipi:
Elárulom okostojás, hogy egyik ügyben sincs jogerős ítélet, és sajnos nagy az esély rá hogy egyhamar nem is nagyon lesz.

Így felelnek tehát a haverjaid a tettükért.

Amúgy meg ha megütnek, odatartod a másik orcád is ugye?
Gondolom ezt csak akkor vallod, amikor másról van szó, nem rólad.

Popsipofa.

sivatagi n. 2009.11.12. 22:12:58

Ebből a posztból is leszűrhető, hogy a társadalomnak miért van halálosan elege a pofátlan, bűnözőpárti liberálisokból.

xanax · http://bennyhillifier.com/?id=CVTFxYMhwiA 2009.11.13. 00:03:44

@GaZe: sztem inkább szívj el egy vicces cigit, úgysem leszel már hülyébb.

flugi_ · http://fundi.blog.hu/ 2009.11.13. 00:50:06

@sivatagi n.: ami azt illeti az ilyen témájú (ez meg a homoszexuálisok) kommentelhető webhelyek alkalmasak arra, hogy egy jól behatárolható kört alaposan megismerjen az ember. A kommentek bizony pontos keresztmetszetét adják ennek a közösségnek. Viszonylag stabil jellemző például a szellemeskedni próbáló agresszív személyeskedés és a rosszindulat feltételezése.

El Argentino 2009.11.13. 01:37:46

A kedvenc kutam mától. Yupííí:D

Kheopsz · http://giza.eg 2009.11.13. 10:51:22

GaZe 2009.11.12. 15:19:10
@Kheopsz: "Vajon van olyan tanulmány, ami igazat mond, és ér is valamit?"
bocs, ez mar a paranoia kategoria.

Miért lenne az? Mutass egy olyat ami működik.
Persze, lehet, hogy vannak jó tanulmányok. De én még egyet sem láttam. Sőt, mutass valakit, aki már látott.

Kheopsz · http://giza.eg 2009.11.13. 11:06:28

@GaZe: 2009.11.12. 19:00:49
"elhiszem hogy kenyelmes ramutatni egy borszin alapjan konnyen felismerheto nepcsoportra es azt mondani, hogy minden gondunkert ok a hibasak,"

Nahát... :)) milyen érdekes... a cigányok és a liberálisok pont ezt csinálják! :))
Kijelentik, hogy a magyarok felelősek a cigányok helyzetéért. :))

Kheopsz · http://giza.eg 2009.11.13. 11:10:23

@az igazi Sipi:
Azt tudom, hogy nem ettől minőségi a tanulmány... :)
De mutass egy olyat, ami jó. :)

Kheopsz · http://giza.eg 2009.11.13. 11:13:20

És szeretnék érdeklődni, hogy milyen célt szolgál az, hogy a börtöneinkben ingyen konditerem, tv, és egyéb ingyenes lehetőségeink vannak?
Miért nem lehet az összes rabot munkára fogni?
Árokásás, gátépítés, vagy télleg termelhetnének maguknak kaját.

Az igazi Sipi - Citizen of European Union (törölt) · http://www.youtube.com/results?search_query=ud+zrt 2009.11.13. 11:13:35

@Kheopsz: szovegertesi problemak..?

mar megint az oktatasi rendszer gagyisagat latom elobujni..:-DDDD

elsosorban a rasszistak kirekesztese miatt tart ott a ciganysag ma, ahol. az elmult 80-100 evben, amiota felszamolodtak a hagyomanyos cigany mestersegek a ciganysagnak nicns munkaja es a nagytobbseg nem is akar adni nekik. egyetlen ok miatt: mert ciganyok.

szerinted minden magyar rasszista..?:-D
itt vagyok en pl. en magyar vagyok, jaszsagi es hevesi parasztcsaladok sarja es megsem vagyok rasszista...;-)

Az igazi Sipi - Citizen of European Union (törölt) · http://www.youtube.com/results?search_query=ud+zrt 2009.11.13. 11:14:10

@Kheopsz: mitol lesz neked jo..?

ez a kerdesem elsosorban...

na majd kesobb, megyek csontkovacshoz;-)

Kheopsz · http://giza.eg 2009.11.13. 11:15:57

@GaZe:
Egyébként sajnos a liberalizmus az egyik legnagyobb betegsége az embernek... A liberalizmus, ami állandóan egyéni jogokat akar, és sz*rik magasról, hogy mi lenne a közösség (vagy az egész bolygó) számára a hasznos...
A liberalizmus szinte az anarchiával egyenlő.
Mindenki azt csinál amit akar...

Kheopsz · http://giza.eg 2009.11.13. 11:18:59

@az igazi Sipi:
Miért van az, hogy a munkanélküli cigányok nagy része bűnöző életmódot folytat? És a többi munkanélküli meg nem?

"elsosorban a rasszistak kirekesztese miatt tart ott a ciganysag ma, ahol. az elmult 80-100 evben,"

"elhiszem hogy kenyelmes ramutatni egy borszin alapjan konnyen felismerheto nepcsoportra es azt mondani, hogy minden gondunkert ok a hibasak,"

Valljuk be, ez a szöveg ugyanaz...
Nem minden magyar rasszista, csak az, aki elég cigánnyal találkozott... :)

Kheopsz · http://giza.eg 2009.11.13. 11:19:35

@az igazi Sipi:
Hát talán lehetnének értelmes dolgok is egy-egy tanulmányban.
Neked mitől lesz jó egy tanulmány?

Kheopsz · http://giza.eg 2009.11.13. 11:27:36

@az igazi Sipi:
Ja télleg... :)
És a cigányok munkakedve:
Falvakban közmunka programot indítanak, hányan mennek el rá a 50-60-ból? 15-20... az első nap... aztán 4-5... aztán harmadik vagy negyedik nap egy sem...
A mátrában felvettek 1 új biztonsági őrt (cigányt), 3 nap múlva pedig az az "úr" a társaival együtt lopni kezdett a telepről...
Valamelyik nap jött szembe velem egy cigány, kezében egy láncfűrésszel, és vigyorogva megkérdezte, nem kell -e, olcsón adja...
Bizonyára azért adja el a saját láncfűrészét, hogy enni tudjon adni a gyerekének...

hát igen, a cigányok közismert, törvénytisztelő munkakedve...

anti_troll (törölt) · http://senkinemmondja.blog.hu 2009.11.13. 13:04:49

Ezen a fórumon két hozzászóló,
Sipi, és GazE képviseli a liberalizmust...

Mindketten lényegtelen dolgokon lovagolnak, kiforgatják a szavakat, elengedik a fülük mellett az igazi problémákat.

És mindketten ékezet nélkül írogatnak, igen, ez biztos véletlen.....mert ezt szokták meg. Mindenki ékezetes billentyűzetet használ, pont a két fajvédő nem....véletlenül.

Fizetett provokátorok, nem kell velük foglalkozni. Az ő munkásságuknak is köszönheti a Jobbik hogy megelőzte a kommereket. Gratula

Az igazi Sipi - Citizen of European Union (törölt) · http://www.youtube.com/results?search_query=ud+zrt 2009.11.13. 13:49:28

@anti_troll: senki nem enged el semmit a fule mellett...

igenis, aki buncselekmenyt kovet el, annak bunhodnie kell.
ezt senki nem vitatja. az, hgoy te nem erted amit mi leirunk, az a funkcionalis analfabetizmusodbol ered mindossze.

nem azert nem erted a leirtakat, mert nincs ekezetem, hanem mert egyszeruen nem sajatitottad el az anyanyelvedet a szukseges szinten.

ideje lenne felfogni, hogy nem felel a teljes ciganysag sem az olaszliszkai, sem a veszpremi esemenyekert. nem felel a teljes ciganysag a femlopasokert, az orvvadaszatokert. nem felel a teljes ciganysag a a falopasokert.

marpedig akik azt szorgalmazzak, hogy a ciganyok mas kemenyebb elbanasban reszesuljenek, aki azt mondja, hogy xy azert kovet el buncselekmenyt, mert ciganynak szuletett, aki ciganybunozesrol beszel az azt allitja, hogy a ciganysag minden egyes tagja, a most szuletett gyerektol kezdve a komaban fekvo, haldoklo oregapoig egytol egyig bunos es ez a szarmazasabol fakad.

egyszeruen ezt jelenti amit irtok.

fajvedo lennek?
lehet.

az emberi fajt vedem a nem ember modjara viselkedo fajtarsaimtol:-)

Az igazi Sipi - Citizen of European Union (törölt) · http://www.youtube.com/results?search_query=ud+zrt 2009.11.13. 13:51:28

@Kheopsz: kozmunkap[r9ogram..

amikor mittomenmelyik rasszista barom kiultette a ciganygyereket az udvarra, hogy szamolja az elrepulo madarakat pl...?

mert volt ilyen

az idiota parasztja ezzel dicsekedett..
hogy o milyen tuti melot szerzett a ciganyoknak..:-D

Jollipukki Bácsi 2009.11.13. 15:19:48

Nem olvasom végig, hogy állunk?
Sipi és GaZe védi-e még a cigókat?

Az igazi Sipi - Citizen of European Union (törölt) · http://www.youtube.com/results?search_query=ud+zrt 2009.11.13. 15:34:54

@Benzinkutas Brigi: igen, vedi
marmint azokat, akik nem kovetnek el buncselekmenyeket;-)

ugyanis te sem szarsz illatosabbat, mint barmelyik cigany, a te borod sem er egy ruppoval tobbet, mint barmelyik ciganye..

ez mart csak egy ilyen vilag.
egyszeruen se nem erdem, se nem szegyen, hogy minek szulettel. siman allapot.

anti_troll (törölt) · http://senkinemmondja.blog.hu 2009.11.13. 15:37:45

@az igazi Sipi:
"aki ciganybunozesrol beszel az azt allitja, hogy a ciganysag minden egyes tagja, a most szuletett gyerektol kezdve a komaban fekvo, haldoklo oregapoig egytol egyig bunos es ez a szarmazasabol fakad. "

Ezt ki mondta te senkiházi? Hol hallottad ezt? Melyik politikus, polgármester mondta?
Idézd már légy szíves! Soha senki sem általánosított így!

Idézetet, linket, videót, bármit linkelj be, szeretném látni, hallani! Ha linkelsz, mindenben igazat adok neked, és bocsánatot kérek, elismerem hogy hülye vagyok!

Ha viszont nincs link, nincs bizonyítékod, akkor nyugodtan köpd szembe magad te hazudozó gennyfazék.

Az igazi Sipi - Citizen of European Union (törölt) · http://www.youtube.com/results?search_query=ud+zrt 2009.11.13. 15:38:23

@Benzinkutas Brigi: te en ezt barhonnan olvasom, az jon le belole, hogy egy agip kut berloje - aki nem sokaig lkesz az, ha ezt az agip megtudja;-) - faji alapon szolgal ki embereket uzemanyaggal...

lehet, szervezni kellene egy jo kis agip elleni bojkottot, hogy tuti elzavarja a halal faszara bodzat szedni ezt a kutas kocsogot..:-)

Jollipukki Bácsi 2009.11.13. 15:40:28

az igazi Sipi 2009.11.13. 15:38:23
Esetleg szólhatnál a kollégáidnak az NBH-nál, hogy szervezzék meg a dolgot.

Az igazi Sipi - Citizen of European Union (törölt) · http://www.youtube.com/results?search_query=ud+zrt 2009.11.13. 15:41:10

@anti_troll: mondom
en beszelem a magyar nyelvet es ertem a benne szereplo kifejezesek jelenteset, te pedig nem..

ilyen egyszeru.
a ciganybunozes az altalam fent leirtakat jelenti.
ha egy benzinkutas kiirja, hogy kitiltja a ciganyokat, akkor a komaban fekvo oregapotol a ma szuletett csecsemoig minden ciganyra vonatkozik.

szoval jo lenne bunkokam, ha kimuvelned a jo edes anyad nyelvet rendesen, mielott nekiallsz kemenykedni..;-)))

anti_troll (törölt) · http://senkinemmondja.blog.hu 2009.11.13. 15:41:37

@az igazi Sipi:
"aki ciganybunozesrol beszel az azt allitja, hogy a ciganysag minden egyes tagja, a most szuletett gyerektol kezdve a komaban fekvo, haldoklo oregapoig egytol egyig bunos es ez a szarmazasabol fakad. "

Ki mond ilyeneket? Ti adtok ilyen igaztalan dolgokat olyan emberek szájába, akik sohasem jelentettek ki ilyet, csak próbálják védeni az áldozatokat.

Linket, videót, valamilyen bizonyítékot erre légy szíves.

Samott 2009.11.13. 15:46:03

@az igazi Sipi: Tevedsz, ez akar meg reklamnak is jo... eleg sokan raszaltak a "nagyon magyar" piacra, es eleg jol megelnek belole... kozepes rockzeneszek, kivenhedt szineszek, egyeb sajat maguktol amugy nem eleg tehetseges emberek. Ha az agip ceges policyt csinalna a fenti levelbol valszeg meg a forgalmuk is megugrana.

Egyebkent en teljesen meg tudom erteni a kutas elkeseredettseget, es biztos vagyok benne, hogy ezek utan is ki fogja szolgalni azokat a ciganyokat, akik ki is fizetik amit tankoltak.

Jollipukki Bácsi 2009.11.13. 15:52:02

Samott 2009.11.13. 15:46:03
Lehet hogy nem fogja tudni kiszolgálni a cigányokat, mert az igazi Sipi bezáratja a kutat.
Ebből kifolyólag majd a cigányok az igazi Sipi autójából fogják ellopni a benzint, mert nem lesz Agip-kút, ahol fizetés nélkül tankolhatnak.
Akkor már az igazi Sipi nem fogja védeni őket, mert tapasztalati rasszista lesz.

Az igazi Sipi - Citizen of European Union (törölt) · http://www.youtube.com/results?search_query=ud+zrt 2009.11.13. 16:02:44

@Benzinkutas Brigi: tapasztalati rasszista..
milyen ugyesen fogalmazod meg, hogy az agyad keptelen helyesen feldolgozni egy mentalis zavar kovetkezteben a kulvilagbol bearamlo informaciokat..;-)))

en ismerem a ciganyokat es azert nem vagyok rasszista.
nem begubozva vonyitok a kurvanagy magyarsagom maganyaban zsidoktol, ciganyoktol, libsiktol rettegve...:-DD

Jollipukki Bácsi 2009.11.13. 16:06:55

az igazi Sipi 2009.11.13. 16:02:44
Ismered a nagy büdös lófaszt, nem a cigányokat.
Tévében láttad őket, meg voltál a Tarka Magyar feszten, és ott állt melletted néhány díszcigány.
Ennyi az ismereted róluk.

Az igazi Sipi - Citizen of European Union (törölt) · http://www.youtube.com/results?search_query=ud+zrt 2009.11.13. 16:43:10

@Benzinkutas Brigi: te honnan tudod, hogy en mit ismerek es mit nem..?:-DDD

szanalmas, ahogy allandoan a sajat igen szereny szellemi kepessegeidbol indulsz ki..
nem mindenki altalanosit es skatulyaz. van, aki szarmazasatol fuggetlenul, az egyes szemelyeket iteli meg tetteik alapjan.

te az eggyszerubb utat valasztottad, az agyadat legkevesbe igenybe vevo altalanositast es megbelyegzest. igy legalabb tapasztalat es ismeretek nelkul ravaghatod egybol a kulsosegek alapjan hogy valaki rossz vagy jo.

einstein mondta, hogy az az ember, aki onkent egyenruhat huz teljesen feleslegesen bir aggyal, eleg neki a gerincvelo. ez igaz a rasszistakra is;-)

Jollipukki Bácsi 2009.11.13. 17:25:50

az igazi Sipi 2009.11.13. 16:43:10

Viszont, hála Istennek, itt vagy te, kinek tengernyi esze van, és ez óriási hasznára válik hazánknak , sőt az egész emberiségnek.
Kár, hogy valamilyen személyes sérelem miatt fajvédésre adtad a fejed, biztos lecigányoztak vagy esetleg lezsidóztak már egy párszor, ezért lettél ekkora foteljogvédő.
Kár érted, mert amúgy nem vagy hülye.

getva 2009.11.13. 20:27:41

hát azért felettébb igazságtalanok vagytok. Én igenis, egyszer már láttam cigányt fizetni a kútnál.
van egy hely, ahol bárki bebizonyíthatja a történetei alapján, hogy igenis, csak a randa kirekesztő szemlélet, ami miatt az öregistennek sem tudnak beilleszkedni drága honfitársaink.
talpracigany.blog.hu/2009/09/04/1_2164#c7549687
írjatok jó sokat, mert nem igazán gyűlnek a sztorik :)))

Tom Bobb · http://tombobb.blog.hu 2009.11.14. 19:17:57

Vehemensen kellene kezdenem, ahgyan egy magadfajtával lassan illene viselkednem, kedves Proszektura, de inkább elszámoltam tízig, mielőtt gyors iramban bejelentkeztem ide, nehogy már szó érje a ház elejét!

Ha már ennyire nyílt kérdéssé lett a dolog, hadd lessük meg, mikor történt olyan dolog, hogy HOSSZÚ HÓNAPOKON ÁT "gárdaegyenruhás alakok" jól kibasztak valami vidéki település egyik benzinkútjával/benzinkutasával, és általában fizetés nélkül távoznak, miután jól megszívják magukat nyállal. Mert én nem emlékszem erre.
Baszod: én arra emlékszem, hogy a Gárda önkéntesei úgy jöttek nekem, az idegennek, a magyarnak, a fenyegetettnek segíteni, hogy némelyikük azt sem tudta, hogyan fog visszatérni az otthonába, ami Budapest másik felén volt! Némelyiküknél 20 forint maradt, miután BKV-n elutazott hozzám, hogy jelenlétével segítsen, nehogy a cigányok meg tudjanak támadni a menekülésem közben!

Szádra veszed a Gárdát, összefüggéseket, feltételezéseket köpsz ide, csak mert ezek a rühese ismét bizonyítottak valamit, és egy kutas srác végre kiáll velü szemben? Vagdalózhatnék, öcsém, hogy az ilyen "bloggerek" miatt tartunk itt, ahol, de nem vagyok ostoba, és nem ebben hiszek - a sötétséget látom csak, egy olyan szófosást, ami mindössze egyetlen "bevitellel" párosul, a csőlátással, csőhallással, aminek legjobb példája te magad vagy (és a blogod).

Sajnállak. Mert itt kell élned egy elbalkánizálódott országban, ahol ezek a rühes cigányok lopnak, fenyegetnek, ölnek, és a Gárda nem akar még a te kibaszott kedvedért sem elkövetni semmi rosszat.

Sajnállak.

hapcika 2009.11.15. 14:47:57

Az Egyenlő Bánásmód Hatóság azt nyilatkozta alkotmánysértő a felhívás. Ezek szerint a kisértékű lopás alkotmányos jog? A minket bíráló jogásztársadalom olyan mély bűzmocsárba süllyedt, ahonnan már nem tud visszakapaszkodni. Még nem hallottam egyiktől se, hogy teljes egészében töröljük ki a BTK 136.§-ból a szabálysértési részt, mert alkotmány és magántulajdon ellenes.

r7zw48 2009.11.16. 08:53:32

Ez a "Cigányokat nem szolgálunk ki!" végrehajthatatlan képtelenség.
(odamegy valaki és közli, hogy ő nem cigány)
Csak így megy:
Kiszolgálás tekintetében úgy szelektálok, ahogy akarok. Mellesleg azok közül, akik nem fizetnek előre csak azt szolgálom ki, akit - függetlenül attól, hogy ő mit állít - nem tartok cigánynak.
Így már műkszik.
süti beállítások módosítása