Proszektúra

A halott magyar demokrácia kerül boncasztalra. A szike sem jobbra, sem balra nem vág mélyebben. A boncmester mindenhez ugyanazzal a kérlelhetetlen egyenességgel közelít.

Friss kommentek

  • tireless treehugger: Lucyt és mollyt ne kombináld. Vagy vagy. Mert ez lesz a vége. (2019.03.31. 11:50)
  • Ménár Atya: szerintem van egy szabály,mint minden intézményben. Ezt be kell tartani, ettől még nem bűnös vagy ... (2018.10.10. 18:44) Orwell 2018
  • szekertabor: Szögezzük le, előzetesben lenni nem jó. Amennyiben nem sikerül bizonyítani Czeglédy Csaba bűnösség... (2018.10.10. 10:09) Orwell 2018
  • Utolsó 20

Friss topikok

  • tireless treehugger: Lucyt és mollyt ne kombináld. Vagy vagy. Mert ez lesz a vége. (2019.03.31. 11:50)
  • Ménár Atya: szerintem van egy szabály,mint minden intézményben. Ezt be kell tartani, ettől még nem bűnös vagy ... (2018.10.10. 18:44) Orwell 2018
  • Bravehearth: @chrisred: "Nálam a magyarázat a tényekre épülő érvelés, és nem az, ha leírják ugyanazt a megalapo... (2018.09.18. 16:16) Orbán, az új erők hőse
  • ⲘⲁⲭѴⲁl ⲂⲓrⲥⲁⲘⲁⲛ ⲔöⲍÍró: @chrisred: A szárdok megszűntek? A németek megszűntek Saarland csatlakozásával? (2018.09.18. 07:08) Nemzeti hazafias nevelés
  • G. Nagy László: Ezt azért nem hozta le az Index... Csodálom, hogy a mostanit igen. (2018.09.14. 12:23) Gyurcsány megint hazudik

Gyurcsány ezt is tönkretette

2010.02.14. 18:53 | Proszektura | 9 komment

Amióta Gyurcsány lett a nagyfőnök, ez a portál is lezüllött.

Nem kicsit, nagyon. A Kapcsolat. hu címlapján az alábbi kérdést bocsátották kiemelt(!) szavazásra az elmúlt pénteken.

Szöveghűen idézem.

Szerinted Demszki nem tudot a BKV-és buliról?még a fideszes Orbán Krisztián is benne volt 287millió?

A többszörösen slendrián, irritálóan hibás, magyartalan, még Demszky nevét is hibásan író megfogalmazást e-mailban próbáltam szóvá tenni a kapcsolat.hu olvasószerkesztőjénél (olvasoszerkeszto@kapcsolat.hu) , majd az alapítvány vezetőjének írt e-mailban is. (info@tancsicsalapitvany.hu

Nem kaptam semmilyen választ egyiküktől sem. Pontosabban a csattanós válasz egy újabb gyöngyszem, a mai kiemelt szavazási kérdésfeltevés volt.

„Mit tett Magyarország érdekébnen Orbán Viktor az utobbi 8 évben ?
-Megosztotta az ország lakóságát,békétlenséget szitott,akadályt gőrditett a fejlődés utjéba !

-Magyarországot elismertétette a világban !”

A szöveghű idézetből megállapítható, hogy aki megfogalmazta vagy nem magyar anyanyelvű, vagy a nyelvtan órákon igen gyakran hiányzott. Talán a KISZ-béli elfoglaltságai miatt. Vagy jobboldali nyelvtantanárok tanították.

Ilyen színvonalú fogalmazványért Szlovákiában még a magyarok is megbüntetnék saját magukat.

Ennyire nem érdekel senkit a Táncsics Alapítványnál a nyelvhelyesség, a tiszta, világos fogalmazás?

Ez a tény viszont nem csak bennem, de az ország lakóságában is békétlenséget szit, sőt akadályt gőrdit a fejlődés utjéba.

Ugyancsak a mai címlapon „random” szavazásként azt kérdezik az oldal látogatóitól, miszerint:

„Demokrata vagy? Köztünk a helyed! Nem vagy az? Húzz innen!”

Kire vonatkozik a húzz innen?

-baloldaliakra

-jobboldaliakra

-egyes baloldali forumtársakra

A kérdés megfogalmazása ezúttal nyelvileg úgy-ahogy rendben van. Talán Gyurcsány stílusához jobban illett volna a húzz innen helyett 2006 elején a „húzzunk bele! ”, illetőleg néhány évvel később az „el lehet menni” megfogalmazás.

Ami viszont a kérdés lényegét érinti, az igencsak meghökkentő. A válaszlehetőségekből egyértelmű, hogy a bal és a jobboldal közül csak az egyik – mégpedig a kérdező sugalmazása szerint a bal – oldal lehet demokrata a kapcsolat.hu demokrácia-felfogása szerint.

Van még ennél lejjebb?

A kapcsolat.hu szörnyűségeihez képest Orbán Viktor ingyenesen osztogatott „Millenniumi országjáró” újságja annakidején egyenesen üdítő olvasmány volt.

U.i.: És íme a legújabb - hétfői -  szavazásra bocsátott kérdésük!

Szerinted az Fidesz vezérkar érintett korrupciós ügyekben?
-Igen

-Nem

-Holt biztos,hogy mindd érintett,csak sunyin titkolják!

Holtbiztos egybeírandó, a mind pedig nem két d-vel.

A helyzet reménytelen.

 

· 1 trackback

A bejegyzés trackback címe:

https://proszektura.blog.hu/api/trackback/id/tr781758053

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Az MSZP-s B-közép 2010.02.15. 13:19:48

 Vörös Csepel, zúgjon a hangod Váci út felelj neki! Dunántúl, Alföld együtt a harcban, Jelszavad megrengeti, rengeti. Nem fogunk pusztulni éhen, Nem tűrünk csendben tovább! Vörös Csepel, vezesd a harcot, Kenyeret, munkát! Olvasgattam a kapcso...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Áprilisbolondja 2010.02.14. 19:39:23

Egyre kevesebb idő van hátra a ballib hatalomból.
Érdemes néha ellátogatni a visszaszámlálóra: aprilisbolondja.blog.hu
Megtudhatod mennyi nap/óra/perc/másodperc telt el a 2002-es hatalomra jutás óta, s mennyi van még hátra.

arvisura · turoczi.blog.hu 2010.02.14. 20:16:44

Őskövületek a blog címoldalán, egy rejtőre hajadzó félművelt a fórumban kérdezgetők között, no és papák - mamák közül azok, akik annak idején csak a négy elemiig és a marxista egyetemig jutottak. Belterjes az egész. Önelégültek öntömjénezése.

szmoker (Homo Trollicus) 2010.02.14. 20:23:53

"Ennyire nem érdekel senkit a Táncsics Alapítványnál a nyelvhelyesség, a tiszta, világos fogalmazás?"

Elemér. A Táncsis Alapítvány ejtőernyős káderek, bukott minielnökök elfekvője, és nem mellesleg a Magyar Szociopata Párt pénzszivattyúja.
A kapcsolat.hu csak egy szükséges rossz, amit úgy-ahogy el kell vinniük a hátukon. Ők lennének a legboldogabbak, ha ilyen baromságokkal nem kéne foglalkozni, hanem simán csak a pénzt lopkodhatnák illetve osztogathatnák.

mind1 mint a szésőháznak 2010.02.14. 20:45:56

Elemér, mi a helyzet a cigánypárt programjával? A többiről már megírtad, hogy mind szar, de erről az egyről nem írsz, pedig már annyira várjuk.

kitvalasztanal.hu - Választási tippért notebook! · http://www.kitvalasztanal.hu 2010.02.15. 08:21:50

És Gyurcsány a hibás az ősrobbanás óta mindenért :P
Persze monygyon is le!

marós 2010.02.15. 09:20:06

A fene bánná azt, hogy gy.f. mit tett tönkre az mszp-n belül, az igaz, hogy orbitális érdemei vannak az msp lezüllesztésébe, de a baj az, hogy a hazug, korrupt politizálás egy országot sűllyesztett el, ahonnan a kilábalás szinte lehetetlen, a kár mértékére jellemző, hogy még az unokáink is nyögni figják a terheket.
süti beállítások módosítása