Proszektúra

A halott magyar demokrácia kerül boncasztalra. A szike sem jobbra, sem balra nem vág mélyebben. A boncmester mindenhez ugyanazzal a kérlelhetetlen egyenességgel közelít.

Friss kommentek

  • tireless treehugger: Lucyt és mollyt ne kombináld. Vagy vagy. Mert ez lesz a vége. (2019.03.31. 11:50)
  • Ménár Atya: szerintem van egy szabály,mint minden intézményben. Ezt be kell tartani, ettől még nem bűnös vagy ... (2018.10.10. 18:44) Orwell 2018
  • szekertabor: Szögezzük le, előzetesben lenni nem jó. Amennyiben nem sikerül bizonyítani Czeglédy Csaba bűnösség... (2018.10.10. 10:09) Orwell 2018
  • Utolsó 20

Friss topikok

  • tireless treehugger: Lucyt és mollyt ne kombináld. Vagy vagy. Mert ez lesz a vége. (2019.03.31. 11:50)
  • Ménár Atya: szerintem van egy szabály,mint minden intézményben. Ezt be kell tartani, ettől még nem bűnös vagy ... (2018.10.10. 18:44) Orwell 2018
  • Bravehearth: @chrisred: "Nálam a magyarázat a tényekre épülő érvelés, és nem az, ha leírják ugyanazt a megalapo... (2018.09.18. 16:16) Orbán, az új erők hőse
  • ⲘⲁⲭѴⲁl ⲂⲓrⲥⲁⲘⲁⲛ ⲔöⲍÍró: @chrisred: A szárdok megszűntek? A németek megszűntek Saarland csatlakozásával? (2018.09.18. 07:08) Nemzeti hazafias nevelés
  • G. Nagy László: Ezt azért nem hozta le az Index... Csodálom, hogy a mostanit igen. (2018.09.14. 12:23) Gyurcsány megint hazudik

Fussunk ámokot markolóval és kuruc.infoval

2010.02.21. 20:11 | Proszektura | 5 komment

Eddig a legtökösebb újságíróink is csak irigykedhettek, amikor arról kellett hírül beszámolniuk, hogy miként lövöldözött, és ölt meg tucatnyi embert valaki mondjuk Nebraskában, vagy alig több, mint egy hete Alabamában, netán éppen valahol Németországban.

Örömmel konstatálom, hogy mostanára, úgy tűnik, a szűkölködésnek vége, kezdünk már ámokfutásban is felzárkózni a világ élvonalához.

Ebben is beértük a fejlettebb országokat.

Vagyis ezzel hazánk - a "kompország", ahogyan Ady nevezte – e tekintetben is végképp kikötött a nyugati parton.

A hazai televíziós stábjaink pedig végre már nem hozott anyagból, hanem igazi, eredeti magyar ámokfutókkal tudnak dolgozni.

Igaz, hogy az a gyógyszerészhallgató, aki a pécsi egyetemen lövöldözött, bár többet akart, „csak” egy diáktársát ölte meg, a most legutóbb elkapott jurátus fiatalember viszont állítólag már huszonkét ember megölését tervezgette. De végül is neki sem jött össze.

A legújabb hazai ámokfutónk azonban bizonyos tekintetben már lekörözte a fantáziátlan külhoni társait. Hiszen kinek is jutna eszébe az a leleményesség, hogy egy markolóval fusson ámokot? Előbb egy kocsmát törjön össze, majd egy rendőrautót, mégpedig majdnem a rendőrökkel együtt. S mindezt ittasan, rendszám nélküli járművel…

A mai hír kapcsán azzal viszont egyelőre ne foglalkozzunk, hogy a markoló vezetője melyik nációhoz tartozik. Bár az egyik nagymamája neve gyanús, olyan németes.

A kuruc.infot az imént néztem, ők egyelőre még nem írtak semmit az esetről. De biztos, hogy már dolgoznak rajta.

Az Üllői úti lottózó egyelőre ismeretlen gyilkosáról viszont máris tudják a tutit. Sőt leközölték egy XVIII. kerületi Jobbikos funkci nyilatkozatát is, „Minket meg lehet ölni?” címmel, amelyben a rendőrséget arra kérték, határozottan és késlekedés nélkül járjon el nemre, színre, fajtára tekintet nélkül az ügyben.

Az írás átvette, kissé átalakítva, a szimpatikus Helmeczy doktor úr gúnyolódó megjegyzéseit is arról, miszerint „Marian Cosma önmaga döfte a szívébe a kést, Horák Nóra maga adta oda magát gyilkosainak, Szögi Lajos agyonverte saját magát, és sok más magyar keresi a lehetőséget, hogyan pusztulhatna el. Hihető? Aligha.”

Helmeczy doki gondolatainak plagizálásával csak annyi a probléma, hogy ő Horák Nóráról soha nem beszélt.

Az pedig sem a Jobbikos urat, sem a kuruc.infot nem zavarta, hogy a kiskunlacházi leány gyilkosa biztosan nem cigány, bár tény, hogy ezt az ügyet (is) nagyon szerették volna a romákra ráverni. Sőt ezek szerint úgy tűnik, erről a szándékukról – dns vizsgálat ide, dns vizsgálat oda – még most sem mondtak le.

Amikor annak idején a teljesen ártatlan Pusoma Dénest a börtönből kiengedték, mert elkapták az igazi tettest, őt az ostobább ivádiak továbbra is gyilkosnak tartották.

Akkor még nem létezett ez a fajgyűlölő primitív kuruc hírportál, de egy percig sem vitás, hogy ha már működtek volna, Dénesről ők is Ivád ostobább részével értettek volna egyet.

A bejegyzés trackback címe:

https://proszektura.blog.hu/api/trackback/id/tr831779100

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

m.logic 2010.02.21. 23:37:47

Te idióta, épphogy minden bűnözés ellen szóltak, nemcsak a cigánybűnözés ellen.

Amúgy Horák Nórit sem cigányok fenyegették meg nemi erőszakkal a halála előtt. Meg a barátnőjét sem 5-7 cigány fenyegette meg nemi erőszakkal. No meg a zsaruk sem fekete szőrű cigányokat kerestek, míg nem találtak egy megzakkant vöröset.

No, és amúgy mi van most a cigókkal, mintha az elmúlt hetekben még több magyar vért ontanának, mint általában. Te véded azokat, akik megölték a 92 éves nénit? Hogy tetszik az áldozatok látványa te antimagyar?

"Bár az egyik nagymamája neve gyanús, olyan németes."

Micsoda burkolt rászizmus!

anti_troll (törölt) · http://senkinemmondja.blog.hu 2010.02.22. 08:26:38

Most miről is szól ez az írás?

Arról hogy minden bűncselekményt a cigányok nyakába akar varrni a kuruc?

mind1 mint a szésőháznak 2010.02.22. 09:25:37

Teljesen felesleges ide kommentelni, Elemér úgyis csak ideböfög valamit, amit nekünk pórnépnek kötelességünk KINYILATKOZTATÁSként értékelni, egyébként meg kuss.
Nyilván nem véletlen, hogy a mi hőn szeretett Elemérünk a heol.hu cikkei alatti kommentelési lehetőséget is szeretné betiltatni.
Ja, Elemér, a cigánypárt programjáról mikor akarsz már írni? Mivel a többi mind szar, nyilván ez lesz a tuti.

2010.02.22. 12:06:37

Kedves Elemér! Nem tisztem megvédeni Helmeczy dr-t, de azt a mondatot amit Te idézel--nem igy mondta. Amit én láttam abban igy hangzott el--"..a védelem álláspontját megismerve, beszédét( a védöügyvéd) meghallgatva, az embernek az az érzése támad, hogy......" és itt jön az az ominózus mondat. Elemér! Ezt neked jobban kéne tudni, hogy miért mondta. Pont neked kellene ezt elmagyarázni? Ugye viccelsz?

m.logic 2010.02.23. 10:35:20

Elemér, te véded a debreceni darabolós R. Zsolt nevű cigányt??? Ő is ártatlan, ugye.
süti beállítások módosítása