Proszektúra

A halott magyar demokrácia kerül boncasztalra. A szike sem jobbra, sem balra nem vág mélyebben. A boncmester mindenhez ugyanazzal a kérlelhetetlen egyenességgel közelít.

Friss kommentek

  • tireless treehugger: Lucyt és mollyt ne kombináld. Vagy vagy. Mert ez lesz a vége. (2019.03.31. 11:50)
  • Ménár Atya: szerintem van egy szabály,mint minden intézményben. Ezt be kell tartani, ettől még nem bűnös vagy ... (2018.10.10. 18:44) Orwell 2018
  • szekertabor: Szögezzük le, előzetesben lenni nem jó. Amennyiben nem sikerül bizonyítani Czeglédy Csaba bűnösség... (2018.10.10. 10:09) Orwell 2018
  • Utolsó 20

Friss topikok

  • tireless treehugger: Lucyt és mollyt ne kombináld. Vagy vagy. Mert ez lesz a vége. (2019.03.31. 11:50)
  • Ménár Atya: szerintem van egy szabály,mint minden intézményben. Ezt be kell tartani, ettől még nem bűnös vagy ... (2018.10.10. 18:44) Orwell 2018
  • Bravehearth: @chrisred: "Nálam a magyarázat a tényekre épülő érvelés, és nem az, ha leírják ugyanazt a megalapo... (2018.09.18. 16:16) Orbán, az új erők hőse
  • ⲘⲁⲭѴⲁl ⲂⲓrⲥⲁⲘⲁⲛ ⲔöⲍÍró: @chrisred: A szárdok megszűntek? A németek megszűntek Saarland csatlakozásával? (2018.09.18. 07:08) Nemzeti hazafias nevelés
  • G. Nagy László: Ezt azért nem hozta le az Index... Csodálom, hogy a mostanit igen. (2018.09.14. 12:23) Gyurcsány megint hazudik

Hogyan hazudik Vona Gábor?

2010.02.25. 14:18 | Proszektura | 21 komment

Vona úr sajátos technikát fejlesztett ki arra, miként bújhat ki a kényelmetlen kérdések alól. Amikor válaszolnia kéne, akkor agresszívan és számon kérően visszakérdez, vagy mellébeszél. Rosszabbik esetben az illetőt Izraelbe küldi. Ezt a módszert próbálta alkalmazni a ma reggeli Ma reggelben is.

A műsorvezető Jegyes-Tóth Kriszta felhívta a figyelmét arra, hogy kirekesztő, diszkriminatív kijelentéseket tesznek, és ennek alátámasztására egy Jobbikos szórólapból idézett: „a cigányság segélyből élő részét törvényerővel kell rákényszeríteni a munkára.” Ezek után megkérdezte Vonától: „és a nem cigányság segélyből élő részét?”

A pártelnök magabiztosan válaszolt. Érdemes a párbeszédet innen szó szerint idézni.

VONA – A törvényjavaslat, ami benne van a programban nem ismer semmiféle bőrszínt, vagy akármilyen faji hovatartozást

J-T K – De itt viszont ide van írva.

VONA – Válaszolok a kérdésre. Azért próbálok válaszolni a kérdésre, mert oda van írva. (természetesen mégsem válaszol, hanem visszakérdez.) Ön szerint Magyarországon létezik-e az a jelenség, hogy a cigány kisebbségnek egy jelentős része segélyekből és családi pótlékból életformaszerűen tartja fenn magát. Ön szerint létezik vagy nem ez a jelenség?

J-T K – Így ebben a formában, hogy a cigányság életformaszerűen?...

VONA – Ez egy eldöntendő kérdés, igen, vagy nem?

J-T K – Nem.

VONA – Jó, hát én szerintem meg létezik, meg szerintünk létezik, s majd a választópolgárok április 11.-én eldöntik, hogy kinek van igaza.

A pártelnök észre sem vette, hogy azt az állítását, miszerint „a törvényjavaslat, ami benne van a programban nem ismer semmiféle bőrszínt, vagy akármilyen faji hovatartozást”, vehemens arroganciájával a vita hevében éppen önmaga cáfolta meg, illetőleg került vele ellentétbe.

 Huth Gergely ugyancsak a kettős beszédet rótta fel Vonának és a Jobbiknak.

HG – Önök gyakorlatilag a választási fórumokon, a sajtónyilatkozatokban, vagy akár a kuruc.info honlapon egészen mást mondanak, vagy legalább is egészen máshogy fogalmaznak. Most akkor melyik az igazi Jobbik, a markáns konzervatív program, vagy az, amit önöktől hallunk akár a cigánybűnözésről, akár Izrael politikájáról vagy akár minden másról?

VONA – Mondjon már egy konkrét példát, ahol ellentét fennáll! Én úgy gondolom, a Jobbik ugyanazt képviseli a programban, mint a lakossági fórumokon. Ugyanazok a tabukérdések amiket mi ledöntünk a lakossági fórumainkon, szerepelnek: cigánybűnözés, magyar gárda, államadósság, izraeli földvásárlás.

HG – Bocsánat, az izraeli földvásárlásokról nincs is szó benne… Például az egész zsidótémát azt látványosan kerülik

VONA – De van benne szó felvásárlásokról. – Sukorókörnyék

HG – Felvásárlásokról…

Az elnök úr megint nem vette vagy nem akarta észrevenni, hogy hazugságon fogták.

Huth Gergely Szegedi Csanádnak egy lakossági fórumon tett sajátos kijelentéseit is idézte, mondván, ilyesmik a programjukban szintén nem szerepelnek: „Dávid csillag Ibolya”, „vér fog folyni, emberek fognak lógni a fákon, ha a Jobbik nem tesz rendet ebben az országban”, „ma Magyarországon a cigányok, a buzik, a multik számos előnyt élveznek…”

Vona ezúttal egy humorosnak szánt szófordulattal próbált kibújni a kérdés lényege alól, amikor a „meleg” szót „visszakövetelte” magának mondván, hogy ha azt a kijelentést teszi, hogy egy meleg reggelre ébredt, az nem azt jelenti, hogy Terry Black mosolygott be az ablakán.

Én pedig az elorzott jobbik szót követelem vissza. Amit érdemtelenül használ ez az egyre pökhendibb társaság .

És, ha a hazafi kifejezést bármikor is kiejtem a számon, az nem azt jelenti, hogy azt szeretném, hogy egy Vona Gábor, Szegedi Csanád, vagy ne adj isten Budaházy György mosolyogjon be az ablakomon.

· 1 trackback

A bejegyzés trackback címe:

https://proszektura.blog.hu/api/trackback/id/tr971789547

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Budaházy: nem mártír, martalóc! 2010.02.26. 08:59:54

Se jó demokrácia, se erős gazdaság. Ha nem erősítjük meg a rendszer legitimációját, Budaházy Györgyből hamarosan tényleg mártír lesz. Tegnap este az RTL Klub Akták című műsora bemutatta azokat a hangfelvételeket, amelyek alapján a Magyarok Nyilai nev...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

m.logic 2010.02.25. 15:30:12

Azon kívül, hogy utálod a Jobbikot, nem derült kis semmi a "hányásodból".

Csak a cigányságnak van olyan része, amelyik segílyből él. Magyar ember 10-ed annyi segélyt sem kap.

"hogy hazugságon fogták"

Hát, neked sem sikerült, pedig nagyon erőlködtél.

anti_troll (törölt) · http://senkinemmondja.blog.hu 2010.02.25. 15:36:41

Elégtelen fiam, leülhetsz.

Legközelebb elég ha a videót beszúrod, a véleményed tudjuk, nem érdekel.

Proszektura · http://proszektura.blog.hu 2010.02.25. 15:53:54

Csak azt nem értem, miért az én honlapomat silabizálgatjátok. Ott van az a 88 oldalas, tessék szorgalmasan bebiflázni és Vona Gabi bácsinak felmondani.

m.logic 2010.02.25. 16:06:44

@Proszektura: Azzal a programmal egyet értünk, te pedig magyarellenes munkát végzel. Azért írunk neked, hogy legyen kapcsolatod az igazsággal és a valósággal.

Ismét megkérdezem, hátha válaszolsz. Te véded a 92 éves néni cigány gyilkosait? Vagy a debreceni darabolós, cigány gyilkost?

2010.02.25. 17:17:02

Elemér! Még mindig jobb egy mosolygós arc, legyen az jobbikos, mint egy szamurájkardos kisebbségi csoport. Mert én még jobbikost nem láttam sem lopni, sem gyilkolni, sem öreg, idös embereket kirabolni. Rosszul fogod meg a kérdést, mint tették ezt a m1-en. A programjuk jó, a többit meg bizzuk a választókra. Ám ugye azt Te sem tagadod, hogy vannak olyanok akik a 20 év alatt 1-azaz egy napot sem dolgoztak? Akkor miért is tartsuk el öket? Tudom--a szociális háló. De ha nem lesz aki dolgozik, és adózik, akkor miböl lesz a segélyke? Ezen kellene gondolkozni, mert hamarosan bekövetkezik.Igy , aki akar ezen változtatni, ez a Jobbik. Még ha neked nem is szimpatikus.

Proszektura · http://proszektura.blog.hu 2010.02.25. 17:39:36

@jános515: sajnos te is hiszel a Jobbik csodatevő erejében.
cigány=bűnözés
multi=korrupció
Jobbik=tisztesség
csendőrség=rend
De jó neked,hogy számodra ilyen egyszerű a világ!

szmoker (Homo Trollicus) 2010.02.25. 19:06:24

Fityiszt lehet szidni, Maszopot lehet szidni, Madöf-Szadeszt lehet szidni. Vonagábort is lehessen szidni. Csak a miheztartás végett.

Asszem a jobberek szoktak a legmorcosabbak lenni amikor egy kiadós szocionistázás után valaki bekommentel az ellenoldalról.

Szebb és nyugisabb jövőt :)

mind1 mint a szésőháznak 2010.02.25. 19:08:29

Elemér, mikor prezentálod már a cigánypárt programját? Anélkül úgy el vagyunk bizonytalanodva, Kolompár Luther Obama King elvtársat annyira szeretnénk egy jó kis szavazattal megtámogatni, de ha te nem ösmerteted itten a programját, akkor ezt most hogy?

Bloodscalp 2010.02.25. 23:14:52

igazán válogatott társaság ez:)

.Pierre Bezuhov. · http://www.youtube.com/watch?v=ddk-Q6hXvFk 2010.02.25. 23:38:51

roppant kényelmetlenek lehetnek ezek az exponált mellédumálások Gabicától a kis kujucoknak, ezért is van iziben két görény az első 2 hsz-ban :)

bár ha jobban belegondolok, ezen kisebb-nagyobb blöffökön, ellentmondásokon gerinc nélkül nehéz is lehet fennakadni :)
szóval nem szabad őket ezért hibáztatni, így szocializálódtak - vakon követik a főbikát (na és persze a tehenet és a borjút*)

*Gabi, Balóné és Csalárd

Drang 2010.02.26. 01:30:14

Hát igaz, ami igaz, nagy áldás országunknak a cigány kisebbség. El sem merem képzelni, mi lenne velünk nélkülük.

Fedor · http://fedor.blog.hu/ 2010.02.26. 08:52:08

@m.logic: "Csak a cigányságnak van olyan része, amelyik segílyből él. Magyar ember 10-ed annyi segélyt sem kap."

Na ennek azért nézz utána még egyszer, de ha lehet, ne csak a kurucon...

bandeirante 2010.02.26. 11:27:09

>Mert én még jobbikost nem láttam sem lopni, sem gyilkolni, sem >öreg, idös embereket kirabolni.

Akkor nézd meg:

www.miep.hu/index.php?option=com_content&view=article&id=3005:ciganybnoezes-elzetesben-a-jobbik-keszthelyi-elnoeke&catid=35:hirek-itthon&Itemid=1

hoplita 2010.02.26. 13:14:24

Elemér, te fasz, én legalább olyan érdeklődéssel néztem a tegnap reggeli műsort, mint te.
Szögezzük le, ha Vona elkövette volna azt az ostobaságot, hogy csak a kérdésekre válaszol engedelmesen és alázatosan, akkor nagyobb marha lenne nálad is.
Jegyesi-Tóthot egy szemvillanás alatt olyan helyzetbe szorította, hogy a libája saját magát vette csecsre...márha ez lehetséges volna amúgy.:))
Képes volt szorult helyzetében egy olyan jelenséget - segélyre berendezkedő, megélhetési purgyégyártó orkok - tagadni, amely a választók 90%-számára olyan nyilvánvaló, mint a reggel felkelő nap.
Huth Gergely meg jól le lett oltva azzal, hogy szíjjártópapagájpetitől baszott rákérdezni a komancsokkal közösen megszült titoktörvényre, meg a hasonló nyalánkságokra, bezzeg vele milyen kemény tud lenni.
Még finom is volt ezzel a gombócfejű, öntelt kis fideszsegg-nyalóval.
Mind a három kérdező felkészületlen volt, Gábor meg fejlődik, ezt elismerheti az ellensége is...:D

Érezd magad megtisztelve, hogy bő hónap után kommenteltem a blogodban...nem jövök szíre-szóra, mert könnyen megfordul a perisztaltika, ha sűrűn látogatlak.:D

m.logic 2010.02.26. 16:04:06

@.Pierre Bezuhov.: Hát neked sem sikerült belekötnöd Vonába, csak beszélsz a semmiről.

m.logic 2010.02.26. 16:10:29

@krüger: Neked is gratulálhatunk. Felmutatsz egy gyanúsítottat. Sajna a párttagsága fel van függesztve, nem nevezik ki miniszternek, mint az Mszp teszi a bűnözőkkel. Amint elítélik, ki lesz zárva.

Proszektura · http://proszektura.blog.hu 2010.02.26. 17:00:37

@hoplita: "Elemér, te fasz, én legalább olyan érdeklődéssel néztem a tegnap reggeli műsort, mint te."
Annak kifejtése mellett, hogy nagy megtiszteltetésnek érzem, miszerint ellátogattál a honlapomra, hogy tévé nézési szokásaidról tájékoztass, sajnálattal kell tapasztalnom, hogy semmit sem fogtál fel a műsorból.
Igaz, te nem is vagy egy fasz.

tavirdasz 2010.02.26. 20:47:25

faszt sem erdekli,szereted -e a Jobbikot,az biztos a Jobbik nem szeret Téged.Seggfej!!!!!!!!!
süti beállítások módosítása