Proszektúra

A halott magyar demokrácia kerül boncasztalra. A szike sem jobbra, sem balra nem vág mélyebben. A boncmester mindenhez ugyanazzal a kérlelhetetlen egyenességgel közelít.

Friss kommentek

  • tireless treehugger: Lucyt és mollyt ne kombináld. Vagy vagy. Mert ez lesz a vége. (2019.03.31. 11:50)
  • Ménár Atya: szerintem van egy szabály,mint minden intézményben. Ezt be kell tartani, ettől még nem bűnös vagy ... (2018.10.10. 18:44) Orwell 2018
  • szekertabor: Szögezzük le, előzetesben lenni nem jó. Amennyiben nem sikerül bizonyítani Czeglédy Csaba bűnösség... (2018.10.10. 10:09) Orwell 2018
  • Utolsó 20

Friss topikok

  • tireless treehugger: Lucyt és mollyt ne kombináld. Vagy vagy. Mert ez lesz a vége. (2019.03.31. 11:50)
  • Ménár Atya: szerintem van egy szabály,mint minden intézményben. Ezt be kell tartani, ettől még nem bűnös vagy ... (2018.10.10. 18:44) Orwell 2018
  • Bravehearth: @chrisred: "Nálam a magyarázat a tényekre épülő érvelés, és nem az, ha leírják ugyanazt a megalapo... (2018.09.18. 16:16) Orbán, az új erők hőse
  • ⲘⲁⲭѴⲁl ⲂⲓrⲥⲁⲘⲁⲛ ⲔöⲍÍró: @chrisred: A szárdok megszűntek? A németek megszűntek Saarland csatlakozásával? (2018.09.18. 07:08) Nemzeti hazafias nevelés
  • G. Nagy László: Ezt azért nem hozta le az Index... Csodálom, hogy a mostanit igen. (2018.09.14. 12:23) Gyurcsány megint hazudik

Hogyan zsidózzunk elegánsan szórakozásból?

2010.04.23. 14:06 | Proszektura | 225 komment

Címkék: titkosszolgálat zsidózás gondola.hu hortolányi

Vannak ugye a hétköznapi tahók, a legalja, akik kerek perec a képünkbe bele piszkosrohadtkomcsi zsidóznak. Ők azok, akik nem sokat lacafacáznak, gázkamrákról álmodoznak, s Auschwitzba induló vonatokról énekelnek kedélyesen a focimeccseken.

Egy szinttel feljebb - a kicsit több IQ-val rendelkezők - már fogyaszthatóbb csomagolásban teszik ugyanezt. Bibsi, libsi, kampósorrú, mondogatják kacsintgatva.

Ide sorolhatók, akik a „zs” betű használatával próbálják levezetni speciális, rendszeresen rájuk törő antiszemita ingereiket, s roppant szellemesen olyasmiket szoknak emlegetni, hogy Zsidesz, Zsorigo, Zsindex…

Az antiszemiták legelitje azonban már oly kifinomultan, oly szellemi magaslatokba emelkedve zsidózik, hogy akár vissza is támadhat, ha ilyesmivel gyanúsítjuk, mondván, rossz az, aki rosszra gondol.

Olyasmi ez, mint amikor valaki elszellenti magát egy elegáns szalonban, aztán szemrehányóan pillog körbe-körbe.

Mindenki emlékszik Morvai Krisztinára, amikor magunkfajtáról és magukfajtáról szónokolt. Vagy a metszett farkincákról értekezett.

Vagy amikor mások idegenszívűeket emlegettek.

Ilyesféle magasröptű szellemi terméket volt szerencsém most olvasni a gondola.hu portálján. (http://gondola.hu/cikkek/70962-Idegen_titkosszolgalat_altal_alapitott_part_.html)

Abban az internetes újságban, ahol, mint tudjuk „révbe ér a lényeg”.

Az „Idegen titkosszolgálat által alapított párt?” című cikk írója, Hortolányi Dénes úr szerint „nem képzelhető el, mégis érdemes – vagy legalábbis szórakoztató – eljátszani az összeesküvés-elmélet e tréfás gondolatkísérletével.”

Aztán belecsapva a lecsóba, csak úgy puszta szórakoztatásból eljátszva az összeesküvés gondolatával, kifejti, miszerint „évezredek óta bevált módszer – nem feltétlenül területfoglalás, hanem egyszerűbb zsákmányolás céljából is – a lezüllesztés.”

De hogyan is lehet szerinte lezülleszteni egy népet? Íme az írásból idézve, csak címszavakban és szigorúan csak játszásiból!

A drogozás elterjesztése. Hatásos módszer a családok szétverése. Végzetet is okozó fegyver: az adósságcsapda. Élezzük ki az etnikai ellentéteket. Lejáratni, ellehetetleníteni – részben fizikai terrorral, részben beépüléssel és belső bomlasztással, részben ellenséges propagandával – a történelmi egyházakat. Mindeközben szektákat alapítani

Ezekre a szerző szerint azért van szükség – persze szigorúan csak tréfás gondolatkísérletileg elképzelve -, hogy kifosztható, felszámolható, majd elfoglalható legyen az ország. Majd a játékos gondolatkísérlete úgy folytatódik, hogy „ha a mindezt előidéző műpárt a korrupciók tömege miatt 15-20 év alatt elveszti vonzerejét – újabb pártot alapítani. Más színnel. És folytatni a rombolást…”

Ha valaki a cikk olvasói közül a „műpárt” elnevezése kapcsán netán az SZDSZ-re asszociálna, az „újabb párt” pedig számára az LMP-t jelentené, az piszkos fantáziája miatt magára vessen.

Hisz’ Hortolányi újságíró úr konkrét párt-neveket ki sem ejtett a száján. Egyébként is a cikkszerző játékos vicces végkövetkeztetése, hogy a gyakorlatban mindez elképzelhetetlen. Hiszen idegen titkosszolgálat ilyenre képtelen lenne a XX. és XXI. század fordulóján - vonja le a, szintén tréfás, konklúziót.

„Populista, aki hasonló elmefutamokkal bőszíti polgártársait.” – poénkodik végül a jó humorú úriember, miközben szemrehányó tekintettel pislant körül a szalonban.

· 3 trackback

A bejegyzés trackback címe:

https://proszektura.blog.hu/api/trackback/id/tr21945419

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: A konzervatív ember (magyarságtudat, idegenszívűség) 2010.04.24. 01:02:31

A konzervatív ember   „Testvérim vannak, számos milliók; Én védem őket, ők megvédnek engem. Nem félek t...

Trackback: A konzervatív ember (magyarságtudat, idegenszívűség) 2010.04.24. 00:57:33

A konzervatív ember   „Testvérim vannak, számos milliók; Én védem őket, ők megvédnek engem. Nem félek t...

Trackback: Nem szavaznak át jobbikosok a Fidesz igaztalan támadásai miatt? 2010.04.23. 20:17:12

Az elmúlt másfél hétben sok szó esett arról, hogy a Az elmúlt másfél hétben sok szó esett arról, hogy a 380 ezer LMP-s kire szavazna át. Szinte alig esett azonban szó arról, hogy a 850 ezer jobbikos mennyire szavaz át a Fideszre. Január elején még jogo...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Antifaszok Réme 2010.04.23. 23:10:06

Az idegen szép !

"Tilos utálni
Muszáj szeretni
Tilos utálni
Muszáj szeretni

Leszbikus, nigger, „Lakatos”, Roth
Buzeráns, narkós, oláh és Tót
Leszbikus, nigger, „Lakatos”, Roth
Buzeráns, narkós, oláh és Tót
Az idegen szép, az idegen jó (4x)"

/Tekintetes Úr, dalszöveg/

+ Bónusz:

www.youtube.com/watch?v=hvuaBJWSz_w&feature=related

mazo 2010.04.23. 23:33:58

@pedoform: Te szerencsétlen, tényleg ennyire primitív vagy? Talán a heti hetesen és a vetélkedőkön kívül kéne hírműsorokat is nézned meg olvasni is újságot. Ha egyáltalán tudsz

kapitalista 2010.04.24. 00:07:52

@kündü: Talan meg talalsz nyitva egy kocsmat .szaladj le igyal par froccsot , es hatha lesz valami a fejedbe,az agyad helyett.

Farock 2010.04.24. 00:13:34

Nem gondolkoztatok el azon, hogyha egy népet ~5000 éve mindenki utál mint a szart, akkor esetleg nem mindenkivel van a baj?

2010.04.24. 00:27:22

Komolytalannak is lehetne gondolni a cikk felvetését; már minthogy Hortolányi szerk. mind azt amit leírt úgy is gondolná, ahogy azt leírja.
Nem. Ő ezt megbízásból teszi. A hivatalok,amelyek valamelyikének ő az ügynöke, így tesztelik az internetes kollégákat és a kedves kommentelő közvéleményt.
Nem is eredménytelenül.
Amint erről a fentebb olvashatókban bárki meggyőződhet.

somkötőhídfékszerű (törölt) 2010.04.24. 00:42:06

Zsidók nélkül szebb lenne a világ.
Pénzisten-imádat helyett meghagyni a népek erkölcsi és kultúrális értékeit.
A profitnál többet érnek az esőerdők és az élővilág!

Senkifia 2010.04.24. 00:48:01

@bigthereal: hát ha bármi negatívat mondasz zsidó(k)ról, az a zsidózás,illetve tágabb értelemben antiszemitizmus.Akkor is,ha nem célzottan és a zsidóság tudatában mondod a negatívumot.. az már részletkérdés ,hogy igaz e az állítás,vagy sem. Sőt,ha a negatív dolog igaz, akkor halmozottan antiszemita vagy,amiért erre felhívtad a figyelmet. Vagy pl ha egy hülye emberre azt mondod: xy egy hülye...és kiderül,hogy az illető zsidó,akkor te szándékosan antiszemita kijelentést tettél, illetve zsidóztál... :)
Például Goldstone zsidózott,illetve antiszemita volt,mikor kijelentette az ENSZnek írt jelentésében,hogy Izrael háborús bűnöket követett el civil lakossággal szemben Libanonban. És antiszemita voltán az sem segített,hogy Goldstone jómaga is zsidó származású úriember. :)

Senkifia 2010.04.24. 00:50:52

@Liberálnáci: valaki azt mondja: szamár vagy, ne törődj vele. ha ketten mondják, kezdj gondolkodni. Ha hárman, vegyél egy nyerget.

Senkifia 2010.04.24. 01:05:53

@Leonard Zelig: öööö....ezt azért nagyon cáfolnám :) Nem szarja le,sőt. És az a réteg,aki Budapesten a feszültségek szításából, illetve a fenntartásából él, teljes mellszélességgel odafigyel...Lásd még pl: választások izraelben....Az iwiwen van az izrael topik, az ott irogató összes emberke(topikgazda természetesen MÜOSZ tag, ill. az előző Magyarországi cionista Szövetség elnök...:) ott volt a nagy drukkolásnál,sőt,volt aki kettős állampolgárként szavazott is izraeli pártokra :) nincs ebben semmi, csak azért ne mondjad már,hogy a budapesti zsidóságot nem érdekli,mi történik izraelben. mert ez enyhén szólva butaság :)

Senkifia 2010.04.24. 01:10:41

@europatriota:Cigány rasszistázásra az lenne az ellenszer: "Nem, a rasszisták ti vagytok. Minden más ,nemcigányra a szó a nyelvetekben a "paraszt".Ezt jelenti a gádzso... Ennyit a rasszizmusról :)

Senkifia 2010.04.24. 01:12:27

@tölgyes: igen érdekes lehetmásapolitika-demokrata vérvonal :) apáról fiúra :)

Senkifia 2010.04.24. 01:14:48

@Wrex: ööö.... ez ki van zárva. izraelellenes ensz határozatot az USA mindig megvétózza:)

Senkifia 2010.04.24. 01:19:53

@Vitéz Kőbányai Világos: a goldstone jelentés az enszben... és nem is egy zsidó származásúra mondott csúnyát,hanem egyből sokra. és nem azt,hogy csúnya,hanem azt hogy háborús bűnöket követtek el libanonban .... És a dolog pikantériája az,hogy a Goldstone bácsi sem mentes a sémi törzsi felmenőktől :) mégis tele szájjal leantiszemtázták. Pedig a fehérfoszfor bomba civilekre elég sok nemzetközi egyezmény szerint háborús bűn. Ja hogy Izraelre nem vonatkoznak nemzetközi egyezmények, meg hágai bíróság,mert az antiszemitizmus? Az más... akkor én kérek elnézést :)

Senkifia 2010.04.24. 01:20:53

@Wrex: fúj, te piszok antiszemita... azt a becsületes embert felemlegetni... de most komolyan :D

Senkifia 2010.04.24. 01:22:41

@Devil: azért a z évszázados-évezredes piacgazdaságot kicsit még átgondolnám helyedbe :)

Senkifia 2010.04.24. 01:25:42

@Megszívtuk-Waze: mert a francia riviérán ha sukorózni,meg szipolyozni kezdenének nyiltan,elég rövid időn belül szájonkapnák őket . a rottenbiller utcában viszont az In Kal security örzi a becsületes üzletmenetet ... :)

Senkifia 2010.04.24. 01:27:33

@thinker_: hát ezaz:) de errefele az ilyesmivel mindig nagy baj van. csak nézz körül

kerdeozo 2010.04.24. 01:32:36

Hogy mi a rasszista, azt onnan tudjuk meg, amikor a "zsidó" vagy a "cigány" szót behelyettesítjük a "magyarral", kontra, rekontra. Ha az eredmény fájdalmas, akkor rasszizmus/antiszemitizmus/magyargyűlölet esete forog fenn. Ez igaz a "metélt farkincákra", és a "jönnek a szarból a magyarokra" egyaránt.

steverubellreborn 2010.04.24. 01:42:09

@baliquez:

"Zsidókat alapból nem javasolt kritizálni,"

Zsidókról kollektíven beszélni szép teljesítmény:)
Muhaha
Lesz még a pirézekről is ilyen nietzschei mélységű eszmefutatásod?

steverubellreborn 2010.04.24. 01:48:21

@tölgyes:
ki a rákot érdekel pár férges nácin kívül,hogy kinek ki volt a nagyapja?

tesz-vesz · http://kkbk.blog.hu 2010.04.24. 01:50:20

@Vitéz Kőbányai Világos: ez remélem csak gúny

ilyet épelméjű ember komolyan nem ír le

steverubellreborn 2010.04.24. 01:51:01

@Liberálnáci:
Szerinted a magyarokat annyira szeretik külföldön?
ezer éve: Burgenland "A magyarok nyilaitól ments meg minket,uram"

20 éve: Magyar ne lopj!

DDD

steverubellreborn 2010.04.24. 01:54:15

@bastian:

"Sok országban éltem már hosszú éveket, de olyat sehol nem láttam, hogy a belváros közepén hatalmas menórát állítva kaftánosok ugrándozták volna körbe hanuka alkalmával, mivel azt is általában családi körben szokták ünnepelni mindenhol"

Szent Jobb körmenetet én sem láttam DDD

Amúgy nem tudom hol éltél (Ulánbátor?) mert New Yorktól-Párizsig( Csurka már megmondta) mindenhol van nyilvános Hanuka.

tesz-vesz · http://kkbk.blog.hu 2010.04.24. 02:00:38

@Vitéz Kőbányai Világos: te nem filoszemita vagy, tévedtem

te zsidó vagy

steverubellreborn 2010.04.24. 02:02:56

@Wolfgang:
szentkorona rádió és tanulmány
Muhaha.
Ennél nagyobb kizáró ellentét ritkán akad.D

tesz-vesz · http://kkbk.blog.hu 2010.04.24. 02:03:04

@DennisMoor: úgy látszik írország veszélyesebb, mint a nagy náci Magyarország.
ezt ma mondta nekem egy izraeli zsidó
h magyaro náci ország

nem számít h jelenleg az összes parlamenti párt cionista

tesz-vesz · http://kkbk.blog.hu 2010.04.24. 02:05:41

@szamoai: az nem lehet h vki a zsidóság hibáira mutat rá, és te csak leveszed ezt azzal, h saját nyomorúságát palástolja el, és kivetíti egy kisebbségre?

csak a magyarok hibázhatnak, mert csak őket lehet "kritizálni", magyarozni?

tesz-vesz · http://kkbk.blog.hu 2010.04.24. 02:13:39

@Vitéz Kőbányai Világos: utálat rövid u - csak nálad javítom ki, mert te szóltál le engem kérdezzek kiszeltől.

tesz-vesz · http://kkbk.blog.hu 2010.04.24. 02:16:53

@Zahal: zsidókérdés márpedig van

lásd trekkbekk

tesz-vesz · http://kkbk.blog.hu 2010.04.24. 02:19:17

@Schindler Pistája: igen

vmit tudott
azért nemcsak mi nézünk rá máshogy, hanem a zsidó karsai is

reflektor a sötétbe

tesz-vesz · http://kkbk.blog.hu 2010.04.24. 02:22:48

@Nehuzdle Merrosz: a Judit jelentése Judeából származó nõ
az eredete: héber a forrásom szerint

kapitalista 2010.04.24. 03:37:01

@Senkifia: Libanon es Gaza ket kulonallo terulet kozotte van Izrael.Nem baj hianyoztal a foldrajz orarol.

SoBe 2010.04.24. 06:04:38

ISTEN ALDJA MEG A ZSIDO NEPET !!!

borzzz 2010.04.24. 07:12:43

Érdekes gondolatkísérlet... Akármelyik titkosszolgálatról delirál is a szerző, nagggyon hatékony lehet (vagy naggyon túllőtt a célon), mert rémlik, mintha nem csak Magyarországon létezne drogprobléma (sőt, nálunk viszonylag mérsékelt a veszély, "hála" a tradicionális alkoholszeretetünknek), nem csak nálunk gyengélkedik a család, hovatovább az etnikai ellentétek terén sem állunk az élen, szektákban meg kifejezetten gyengék vagyunk.
Nem lehet, hogy a szerző nem is Magyarországra gondolt eredetileg, de annyira be volt tépve, hogy eltévesztette a házszámot?
De nem. Az nem lehet, hiszen csakis tiszta életű, testű-lelkű, mélyen vallásos (kizárólag történelmi egyház jöhet szóba), a családot szentségként tisztelő, példás férjről és apáról (esetleg szűz férfiúról) lehet szó, de akkor meg azt nem érti az egyszeri olvasó, hogy e magasztos keresztény lélek hogyan választhat ki magából ilyen mocskos gondolatokat. Értetlenül állok a jelenség előtt.

fehéregér 2010.04.24. 07:22:24

Ajde sötét egy országban élek, amíg nem volt net, azt hittem, hogy a magyarok egész normális népség.
Ami itt lejön megint az sírás.
De hogy van ezeknek a rasszista idiótáknak ennyi idejük, hogy az összes létező blogot, fórumot telehányják a sablonjaikkal?
Végülis őket amúgy jobban sajnálom, mint a "célcsoportjukat", a zsidó, a cigány, a liberális, meg még ki tudja kimindenféle tüske a szemükben, szóval ők csak összetalálkoznak ezekkel a szerencsétlenekkel , akik azonban állandóan magukkal vannak ugyebár. Rémes lehet.

borzzz 2010.04.24. 07:24:23

@tesz-vesz: Szólásszabadság van, lehet zsidózni, nácizni, hazaárulózni stb., akinek az ilyesmi belefér a jó ízlésről alkotott fogalmába, ám tegye.
De te ennél is tovább mégy egy vaskos paraszthajszállal, mert van pofád Latinovits Zoltán képével fémjelezni nem épp magasröptű felszólamlásaidat. El kéne döntened, hogy ki a te vezércsillagod, és ha mindenáron zsidózni vágysz, válassz egy Morvai avatart (vagy egy azzal hovatovább egyenértékű farkincát) és ne gyalázd Latinovitsot.

szekertabor · provo.blog.hu 2010.04.24. 07:24:59

Vannak ugye a hétköznapi tahók, a legalja, akik kerek perec a képünkbe bele antiszemitáznak. Ők azok, akik nem sokat lacafacáznak, kommunizmusról álmodoznak, s náci csőcseléktől rettegnek látványosan a nyugati sajtóban.

Egy szinttel feljebb - a kicsit több IQ-val rendelkezők - már fogyaszthatóbb csomagolásban teszik ugyanezt. szélsőséges, radikális, nem szalonképes mondogatják kacsintgatva.

Ide sorolhatók, akik a „k” betű használatával próbálják levezetni speciális, rendszeresen rájuk törő antiszemitázó ingereiket, s roppant szellemesen olyasmiket szoknak emlegetni, hogy kódolt zsidózás, kódolt antiszemitizmus, fasisztoid, rossz emlékeket idéző stb.

Az antiszemitázók legelitje azonban már oly kifinomultan, oly szellemi magaslatokba emelkedve antiszemitázik, hogy akár vissza is támadhat, ha ilyesmivel gyanúsítjuk, mondván, rossz az, aki rosszra gondol.

Olyasmi ez, mint amikor valaki elszellenti magát egy elegáns szalonban, aztán szemrehányóan pillog körbe-körbe.

intruderjani 2010.04.24. 07:52:04

Na mégegy "bérenc". A kutya sem foglalkozna "velük", ha "ők" maguk (és bérenceik) nem jönnének ki minden nap minden percében azzal, hogy "mi" milyenek vagyunk "velük". Rossz az aki rosszra gondol...

o̝͚̣͔̙̜̜̞͉̺̞̬̖̱͉̼͛̑ͧ́̀̓̈́̓̾̇ͭͣ̆͊͌̑m͕̘̻̬̙̟͔̼̳̬̜̪͕͍̫ 2010.04.24. 08:11:17

most nem zsidózásképp, de nemrég hallottam:

"ha Isten nem lenne antiszemita, akkor nem esne ennyire jól egy ízes zsidózás"

fehéregér 2010.04.24. 08:13:00

@intruderjani: Nem. Rossz az, aki rossz. Például a rasszista. Hiába is akarja bagatellizálni, elmismásolni , illetve az "áldozatára" kenni a dolgot. Minden rasszista szar alak.

lüke 2010.04.24. 08:18:22

a cikk is magas intellektusra vall

Rá Dios 2010.04.24. 08:38:50

@Bockó:
Szabadítson fölt TÉGED egy újabb Hitler, vagy az Al Kaida, vagy akit akarsz és utána megpróbállak szeretni. Persze nem lesz muszáj, ahogy a zsidókat sem "kötelező" szeretni.
Nem kötelező szeretni, mondom, de a baj az, hogy amikor nem jut jobb eszünkbe, olyankor mindig kötelező őket NEM szeretni, sőt. Ez nem tetszik nekem, tudod?

isssti 2010.04.24. 08:53:21

Tisztelt fogalomzavarral küzdők figyelmébe: egy dolog az antiszemitizmus ami azonban NAGYON nem öszetévesztendő az esetleges reáis sérelmek fölötti jogos ellenérzésekkel:
hogy világosabb legyen: ha teszem azt egy csoport tatár végigrabolja-kifosztja az országot, s engem átlagpolgárt rabszolgájáva kiván tenni - nos efölötti tiltakozásom és sérelmem értelemszerűen nem tekintendő "antitatárizmusnak".

Mostmár csak helyettesitsd be napjaink viszonyait -erősen izraelita kötődésű tolvaj,rabló jelen uralkodó elitünk ténykedése, kontra ezt tolerálni nem kivánó -neaggyisten sérelmező- polgár.
Persze lehet, hogy tévedek, s akkor vagyok jó polgár, ha hagyom, hogy egy szélsőséges törpe kisebbség (akik történetesen döntően a zsidóság köréből kerülnek ki)átlástalanul kizsigereljen - sokatok szerint valószinüleg igen..

Senkifia 2010.04.24. 09:08:06

@kapitalista:na bocsánat :) persze ez egy eléggé lényegtelen különbség,ami a háborús bűnök tényét illeti :) de nem baj, valószínűleg te ott voltál a propaganda-oktatáson ,miközben én lógtam földrajzról :)

Senkifia 2010.04.24. 09:10:18

@kapitalista: my mistake :)ebből is látszik,hogy én gyakorlatilag leszarom mit csinál izrael :) csak az zavar,ha csomó disznóság mellett még ők háborognak,és az én anyám p.csája,meg én kérjek elnézést :)

Senkifia 2010.04.24. 09:14:48

@Senkifia: elnézést...libanon= Gáza
de végülis a lényeget illetően mindegy. libanonba is be-bevonultak, és ugyanúgy iskolákat meg civileket bombáztak-rakétáztak. na de persze ez antiszemitizmus. Mert ez egy természetes ellenlépés volt a sok házi gyármányú konzervdobozra, amit a hámász lődözött, és amitől sok év alatt,horribile diktu, volt egy áldozat... de lehet,hogy kevesebb. És erre természetes ellenlépés,hogy bevonulsz a világ legkeményebb hadseregével, légierejével, porrá versz pár települést, megölsz egy rakat civilt, nőt, gyereket, megszegsz minden létező nemzetközi, hadviselést illető, egyezményt(foszforbomba,miegymás.... ),és mindeközben te háborogsz,mint sértett fél.

Senkifia 2010.04.24. 09:17:44

@kapitalista: ja és nem a földrajz óráról hiányoztam,hanem a híradóról :)nem nézek tv-t már lassan 2 éve :) és híreket csak futtában olvasok. valószínű a jóindulat mondatta velem libanont. mert nem gondoltam,hogy egy "európai értékrendekkel rendelkező, nyugati típusú demokrata ország" saját lakosait kezdi irtani, korra és nemre való tekintet nélkül, pl foszforbombákkal...

Senkifia 2010.04.24. 09:20:09

@isssti: neeem... te tévedésben leledzel :) minden ellenérzés megfogalmazása,bármilyen személlyel szemben, akinek zs kötődöttségei vannak(pl szomszéd, vagy ismerős is), antiszemitizmusnak számít, és mint olyan, alanyi jogon üldözendő . Ez egy megcáfolhatatlan tény. te meg nem tudsz semmit :)

Senkifia 2010.04.24. 09:30:38

@steverubellreborn: tipikus elterelő hadművelet... :) mit érdekel téged,hogy gyurcsány aprókláno kapcsolataiból lett milliárdos? ha érdekel,biztos férges náci vagy :)
és mint azt megtanulhattuk megmondóemberektől, a nácizmust meg az antiszemitizmust a nagypapa ölében tanulja az ember. Akkor a schiffer mit tanulhatott a felmenőktől? :)

prostatikus vogon jeltz (törölt) 2010.04.24. 09:32:13

A kolléga hiányolta azt hogy vajon mikor bújtak a zsidóságuk mögé egyesek.
No lássuk csak.
Nem is olyan régen valami izraeli kémrepülőgépek gyakolatoztak az országban. Nos amikor ez nyilvánosságra került hogy egy IDEGEN ország kémrepülője ugyan mégis mi a francot keres itt.
Az adott ország nagykövete egyből antiszemitizmussal támadt.

Vagy amikor anno a közért üzletcsoportot egy izraeli csapat "megvette".
A gond az volt jó néhány törvényt megsértettek menet közben, és a privatizáció hogy finoman fogalmazzak nem volt éppen patyolat tiszta.
Nos amikor egyesek ezt szóvá tették hogy miért és hogyan, egyből jött a szöveg hogy mocskos nácik.

Most úgy hirtelen ez jutott az eszembe.

Senkifia 2010.04.24. 09:37:06

@Pista bá': hát ezaz :) én speciel a belpolitikájával sem értek egyet :) De ugye megmondta netanjahu, akivel van egy kis bibi,hogy minden, izrael-ellenes vélemény automatikusan antiszemita,sőt náci. Magyarul: ha nem kussolsz,és bólogatsz, mocsok antiszemita vagy. És az sem segít rajtad,ha zsidó felmenőkkel rendelkezve nem bólogatsz :) Goldstone se bólogatott, nézd csak meg mi lett belőle. a jelenés elfogadásakor,ha jól tudom, a gyűlésről kivonult 6(azaz hat) ország képviselője, közöttük "természetesen" Magyarország :)

prostatikus vogon jeltz (törölt) 2010.04.24. 09:44:44

Jaj kifelejtettem a MÁV-ot szarrá perlő zsidókat is.

Szalahadin 2010.04.24. 09:52:47

Azért nem kellene összekeverni a tények esetlegesen paranoid értelmezéséből előálló összeesküvés elméleteket magukkal a kiindulópontként szereplő tényekkel. Nekem igazából kibaszottul mindegy, hogy az szdsznek hívott törpeszörnyeteg mögött állt –e valaki, vagy maguktól voltak ilyen pusztító sátánfajzatok, tevékenységük végeredménye mindenképpen elképesztő mértékű pusztítás, züllesztés. Az is teljesen mindegy, hogy zsidóként, üzbégként vagy trockista, maoista buziként követték el ezt a rengeteg mocskos húzást, csak egy a lényeg, elkövették.

A cikkíró is jobban tenné, ha a nyegle beszólogatás helyett megpróbálná magának megválaszolni a következő kérdéseket:
→ Támogatta –e az szdsz minden lehetséges formában a könnyűdrogok használatát?
→ Hallottad –e valaha tőlük, hogy a magyarság mély demográfiai válságát egyáltalán hajlandóak problémaként értékelni?
→ Amikor már kezdtek látszani a gazdasági nehézségek, azok megoldásával foglalkoztak –e, vagy azzal, hogy a 14 év alattiak is ivartalaníthassák magukat?
→ Miféle lényekből áll az a párt, akinek ez egyáltalán van annyira fontos kérdés, hogy törvényjavaslatot terjeszt be róla?
→ A liberális jogvédők nem azon munkálkodtak-e folyamatosan, hogy a végletekig élezzék a cigány-magyar ellentéteket?
→ Liberális vezetéssel szétcincálták –e Solt Ágnest kitűnő tanulmánya miatt, melyben mindenféle liberális maszlagtól függetlenül őszintén és szakmailag felkészülten megpróbálta megtenni az első lépést, a probléma alapos feltárását?
→ Alkalmaztak –e kettős mércét, miszerint cigány nem lehet bűnöző, ha bűnözik, akkor magyar állampolgár, ha viszont az áldozat cigány, akkor vonyítunk, mint a herélt sakál?
→ Pontosan milyen ismérvek mentén lehet megkülönböztetni az „egészségügyi reformot” egy rendkívül aljas, következményekkel semmit nem törődő ingatlanspekulációtól?
→ A hit gyülekezete nevű bűnszervezetben ott ültek –e prominens liberálisok?
→ Izraeli érdekeltségű cég őrzi –e a Magyar Honvédség fegyverraktárait?
→ Előfordulhat –e, hogy vészhelyzet esetén a magyar honvéd nem jut hozzá a fegyveréhez, mert az őrző-védő külföldi központjában esetleg úgy döntenek, hogy inkább cigányokat fegyvereznek fel vele? (Nem az a kérdés, hogy így döntenének –e, valószínűleg nyilván nem, hanem hogy lenne –e lehetőségük így dönteni, valószínűleg igen)
→ Kell –e külön említeni azt a hihetetlen pusztítást, züllesztést, amit magyarbálint véghezvitt az egyik legfontosabb stratégiai ágazatban, az oktatásban?
→ horngábor nyilatkozott –e pökhendien olyat, hogy teljesen mindegy, hány százalékot szereznek a választásokon, a rendszerváltás kezdetétől megvannak az eszközeik arra, hogy 100%-ban az ő akaratuk és érdekeik érvényesüljenek?
→ körmösbauer írt –e tényszerűen is hazug, hamis faszságokat Trianon nagyszerűségéről a hvg-ben?
→ Kifejtette –e ebben, hogy a magyar kisebbség panaszai iránt teljesen érzéketlen, ellenben a történelmi Magyarországon élő román, tót, szerb kisebbség panaszai maximálisan jogosak, mostani érzékenységük úgyszintén, így a magyaroknak szerinte meg kellene húzniuk magukat?
Elsőre csak ennyi, az a szomorú helyzet, hogy 100X ennyi kérdést is lehetne írni erről a témáról…

Szalahadin 2010.04.24. 09:55:12

"hogy a 14 év alattiak is ivartalaníthassák magukat?"
Nyomdahiba, 18 év alattiakról szól a dolog...

Senkifia 2010.04.24. 10:24:36

@Szalahadin: talált,süllyedt. és ugyanezt el lehet mondani az LMPről,mintegy preventív módon,ha megnézzük,miért is állnak ki a programjukban... biztos csak engem zavar,hogy a magyar társadalom felkészítése a "globális felmelegedés miatti(és ezen címszó alatt egy kalap alatt mindennemű betelepítés helyet kap majd,gondolom ... de ez csak összeesküvés-elmélet) menekült-illetve bevándorlási hullám társadalmi be-és elfogására, az elsődleges célok között szerepel. És szerintem nem fognak azért lobbizni,hogy az IN-KAL(ha valaki nem tudná, héberül "Biztos Vonal") ne őrizze már a magyar honvédeket,tudnak ők magukra vigyázni... és ne akarjanak minden állami rendezvényen felügyelni magyar állampolgárokra. Van erre rendőrség.
Szóval igen, a sort lehetne hosszan folytatni. Olyan károkat okozott az elmúlt 8(20) évebn a "magyar" liberalizmus Magyarországon,a társadalomban, a fejekben, a moralitásban,inkluszive fizikai károkat, egészségügy lerombolása,vagy pl az OPNI bezárása révén, amilyet el sem tudunk képzelni. És 20 év múlva fog majd leszakadni a pofánk,hogy basszus, ez mind-mind a dicső ballib kormányzásnak köszönhető....
De ez természetesen antiszemitizmus, és mint ilyen, alanyi jogon üldözendő ...

Senkifia 2010.04.24. 10:27:22

@Szalahadin: ja és apropó horngábor:"higgyék el, nekem sokkal fontosabb az,hogy mi fog történni ezzel a párttal)ti. SZDSZ),mint az,hogy mi történik Magyarországgal. És ezt nagyon komolyan mondom."

www.youtube.com/watch?v=y6LIBoNlQUA

Senkifia 2010.04.24. 10:29:27

@Senkifia: ....nem komolyan, őszintén....és nem Magyarországgal,hanem "ezzel az országgal". de a lényeg ugyanaz. És egy magyar politikus, parlamenti képviselő,magyar emberek adójából kereste szarásig magát,és elvileg(sőt gyakorlatilag) ő,és a hasonszőrűek vezették 8 évig ezt az országot.

Senkifia 2010.04.24. 10:56:38

persze lehet felsőbbrendűen komplexáltnak lenni, és azt mondani,hogy te mindenki felett vagy,az egész nemzetségeddel, és aki rosszat szól, okkal,vagy ok nélkül rád,vagy a tieidre(függetlenül a kijelentés objektív voltától,illetve igazság-tartalmától) , az egy elképzelhetetlen szemétséget követ el. És ezért neked mindent szabad, kezdve a pofázástól ,és befejezve a háborús,netán emberiség ellen elkövetett, bűnökig, és soha semmiért nem kell számot adjál senki nemzetközi,vagy egyéb fórum előtt, a fent említett okok miatt. de ez nagyon kontraproduktív viselkedés. És a pszichológiai meg a politikai tőke szép lassan elfogy ezen viselkedésforma mögül. És egyszer csak ott fogsz állni egy légüres térben, és senki nem fogja megfogni a kezed,mikor kezdesz nagyon pofára esni. De természetesen mindenkinek a privát ügye,milyennek látja magát,és ehhez mérten hogy viselkedik. csak utána ne rémüldözzön,és háborogjon,hogy aztaqrva,hásze engem senki nem akar szeretni ... sőt .... :)

Szalahadin 2010.04.24. 11:05:59

@Senkifia: Ez sajnos így van. Ennek a jelenségnek a hatásmechanizmusáról igényes, kiváló olvasmány Varga Domokos György: A törzsi háború természetrajza című könyve. Ebben a szerző teljesen objektíven elemzi a Magyarországon kialakult törzsi háborút, melynek legpusztítóbb fegyvere az "A" fegyver, amelyet a ballib oldal igen-igen sűrűn alkalmaz.
Sándor György gondolata nagyon ideillik belőle:
"Az antiszemitizmus a legnagyobb bűnök egyike, ennél nagyobb csak az, ha ártatlanokat vádolnak meg ezzel."
A ballib oldal jellemtelen törpéi (például Sgy-höz képest) közel sem ennyire bölcsek, ráadásul nehéz gyerekkoruk lehetett, mert Aesopus és a farkast kiáltó fiú meséje biztosan kimaradt belőle...

yottagregor 2010.04.24. 11:06:21

Néha azon gondolkodom, hogy egyszerûen ennyire ostobák-e azok, akik most - hány év után is? - beperlik a MÁV-ot, avagy tudatosan hergelik az indulatokat a holokauszt kapcsán, hogy majd leantiszemitázzanak bennünket. Kinek a malmára hajtják a vizet? És a Deutsche - alias Reichbahn, a román vasutak, a szlovák vasút, a francia vasút és az olasz államvasutak vajon szembe kell-e nézzenek ugyanilyen perrel?

arlequin 2010.04.24. 11:13:38

szerintem a magyarozók/magyarkodók és a zsidózók/bibsizők éppen olyan jól megérdemlik egymást, mint lendvai sipák és a kurucinfo.

Senkifia 2010.04.24. 11:27:08

@Szalahadin: de az orosz variáns, miszerint "Péterke,meg a farkas", csak megvolt nekik :)

szárny 2010.04.24. 11:39:15

A posztíró idézi: "...A drogozás elterjesztése. Hatásos módszer a családok szétverése. Végzetet is okozó fegyver: az adósságcsapda. Élezzük ki az etnikai ellentéteket. Lejáratni, ellehetetleníteni – részben fizikai terrorral, részben beépüléssel és belső bomlasztással, részben ellenséges propagandával – a történelmi egyházakat. Mindeközben szektákat alapítani..."

Családok ezreit tette tönkre a drog. Ki küzdött a parlamentben a drogliberalizációért? az SZDSZ
Adósságcsapda. Sorold föl a világ vezető bankházainak tulajdonosát név szerint, lécci!
Etnikai ellentétek. Hogy csak egy eklatáns példát mondjak: Olaszliszka. Ki hörgött a gyilkosok nevében rasszistázást? az SZDSZ.
2006. október 23., minden ragozás nélkül. Ki nevezte a parlamentben, röhögve, "Révész Mártíriusznak" félig agyonvert képviselőtársát? Kuncze Gábor, az SZDSZ volt elnöke.
Ki mondta bele az éterbe élő egyenesben karácsony szent estéjén, hogy kiirtana minden keresztényt? A Tilos Rádió műsorvezetője, Bajtai/Barangó.
Ki osztogatott volna szívesen ciántablettát a Gyurcsány-kormány népnyúzásán siránkozóknak? Kuncze Gábor, ezúttal a Klub Rádió műsorvezetője.

Folytassam?

Tudod, emberileg bizonyára megússzátok. Ezt is, mint mindent a világon. De nektek is, mint minden embernek, el fog jönni az az idő, amikor mindenki magára mond ítéletet...

Bockó · https://muslimstatistics.wordpress.com/ 2010.04.24. 11:45:17

@Rá Dios: Az objektivitás nem erősséged. A zsidók felmérhetetlen mértékben járultak hozzá az emberiség fejlődéséhez, mind tudományos, mint kulturális értelemben, messze felülmúlva bármely más népet, főleg a 20. században.

Az azonban, hogy ők működtetik a világ leggyilkosabb, legparalitikusabb struktúráját, a pénzrendszert, nagyon-nagyon sok mindenért teszi őket felelőssé (persze, a fenti két halmaz nem fedi le egymást, nekem is csak a másodikkal van problémám, természetesen, viszont általában nem mulasztok el különbséget tenni).

Az viszont, hogy törvényen kívül helyezzék bárminek a kritikáját, rendkívüli módon felbasz, ahogyan az ezt támogató idióták is.

Senkifia 2010.04.24. 12:13:49

@szárny: a nagyon ijesztő ebben az,hogy ezeknek semmi, de semmi következménye nem lett. pedig enyhe emberölésekre való utalások is voltak benne. ja csak viccből,nem komolyan? és utána egyszer esetleg elnézést is kért az illető? hát gratulálok. akkor miért üvöltözik mindenki ennél sokkal kevesebbért is,ha fordított az előjel? el kéne ezen gondolkodni pl a kedves posztírónak, meg az összes mgélhetési rettegőnek, meg hasonlóknak....

harcsabajuszos 2010.04.24. 12:26:44

@Bockó: Az atomfegyverekre, aranyértéktől elválasztott értéktelen papírpénzre, a monpolyként műkodő tőzsdére, mindent leigázó globális gazdaságra és a világbankra is gondolsz ugye?
Én ellennék nélkülük boldogan, biztonságban.

Senkifia 2010.04.24. 12:30:10

@Bockó: a kultúráben azért megvan az a sejtésem,hogy pont azért alkottak nagyot,illetve vanak mai napig felülreprezentálva,mert miután bekerülnek a vezető pozíciókba, másokat nem engenek labdába rúgni,csak sajátjaikat. És ha egyedül indulok a 100méteres síkfutáson, valószínű én leszek az első.
Opera, Xerxes előadás, valami fesztivál,jó sok pénzért. A tapsnál színpadin 13(?)ember, kb. ebből 10 zsidó származású. Ebből 3 nagyon, 2erős középszerűen tehetséges. A maradék meg minden kritikán aluli. És ránézésre kizárólag származási alapon áll ott. Így ugye könnyű "nagyot"alkotni, és "túlnyomórészt"-nek lenni :)

Senkifia 2010.04.24. 12:42:30

@Oreg: hát azért a relativitáselmélet nem semmi :)
Az atomot meg én is szívesen mellőzném . Meg van pár japán is,aki egyetért velem. Bár akkor az atoenergia helyett valami alternatív kellene. De lehet,hogy nélküle az igény sem nőtte volna ki a csillagos eget :)

somkötőhídfékszerű (törölt) 2010.04.24. 12:52:46

Aki a rasszizmust támadja az egyszerűen szellemi fogyatékos.
A földön minden élőlény rasszista.
Mindennek és mindenkinek a saját faja,családja a legfontosabb és a legvégsőkig elmenve az életét is feláldozza bárki és bármi az elődei és utódai védelmében.
Punktum.

Senkifia 2010.04.24. 12:58:55

@somkötőhídfékszerű: ... kivétel a liberálisan agymosott magyar társadalom,akinek folyton az a gondja,hogy mit gondol a szomszéd,és nehogymá megsértőggyék :) és nem a sajátjainak a jóléte az elsődleges.

CrunchyFrog 2010.04.24. 13:16:04

A többi része most nem érdekel, de tegye fel a kezét, aki nem eszik finomított cukrot, nem dohányzik, és nem iszik alkoholt. Soha. És elérte azt is, hogy a családjában, környezetében élők mindegyike is ugyanilyen életmódot folytasson. Na, hányan is vagytok? Akkor kurvagyorsan be lehet fogni a papolást a drogokról, amikkel a csúnya zsék behálózzák, tönkreteszik az országot. A siralmasan gyenge lábakon álló, álszent hőzöngést nagyon utálom. A rettegett spangli-eki semmi a többszázezer érszűkületes, túlsúlyos, máj- és szívbeteg nyomorulthoz képest, aki ezt az országot "gazdagítja". Persze, biztos sok bajt okoznak a zsidók, higgyétek ezt nyugodtan, de miért nem lehet akkor is inkább az olyan problémák megoldásának nekilátni, amikhez nem kell gázkamra, elég lenne az embernek saját magán segíteni? Ja, hát az olyan idegen a magyaroktól. Az önsajnálat sokkal könnyebb.

Szerintem nagyon jól csinálta a Tibi 2010.04.24. 13:18:12

Nehogy unatkozzon valaki, amíg elmúlik a kampánycsend és közlik a választási csalás eredményeit:

Pecázik a zsidógyerek.
Mit ad isten, kifogja az Aranyhalat.
Jön az Aranyhal a szokásos süket szöveggel: na, te zsidógyerek, ha visszadobsz, teljesítem három kívánságodat.
Gondolkodik a zsidógyerek: apuka azt mondta, semmi sincs ingyen, ezen a három kívánságon is lesz 33% thm, vagyis négy kívánságot teljesítesz Aranyhal.
Oké, mondja Aranyhal, mi a másik három kívánságod?
Kurva anyád!!!, mondja a zsidógyerek.
Hirtelen ott terem Aranyhal anyja, egy másfél méteres fűrészes sügér.
Te meg minek jöttél ide bameg? üvölti a zsidógyerek, Tűnj innen a picsába!
Aranyhal mutterja eltűnik a zsidógyerek valagában, csak a farka ficánkol kint.
Fordulnál fel köcsög Aranyhal! hörgi a zsidógyerek...

Szerintem nagyon jól csinálta a Tibi 2010.04.24. 13:22:04

Kijelentem, hogy fenti viccet én találtam ki, szánt szándékú és permanens antiszemitizmusomból fakadóan, és önként, minden kényszer nélkül visszavonom. Kijelentem hogy nem a moszad tagjai szorítanak pisztolyt a halántékomhoz. Én szeretem a kiválasztott izraelitákat!!!

Senkifia 2010.04.24. 13:32:37

@CrunchyFrog: mna...én nem dohányzom :)
amúgy meg a dolog azért sántít,mert az egy dohányzás(ill. a pia,ha naaagyon sokat iszol... a light-social drinking nem tartozik ide) kivételével egyik sem okoz függőséget,olyan elvonásitünetes, reszketőgyomrú,őrjöngök,ha nem kapom meg- függőséget. És akkor társadalmilag nem okozok semmi gondot,ahhoz képest,amilyet a drogos okoz. aki egy idő után eldja az anyja veséjét,sőt ,az egész anyját egy kis drogért cserébe :)
és mielőtt jönnl,hogy jajde csak a spangli... a csakaspangli nagyon kevés esetben csak a kezdet. Általában lesz durvább is belőle. Illetve a heroinos sem egyből heroinnal kezdte. És ha megengedem a füvet,utána majd a kokót kell? mert kiderül,hogy asse olyan rossz? és utána? :)
szóval az,hogy a társadalmat rászoktattam a piára-cigire,mikor még gőzöm nem volt,mik a következmények, az egy dolog. de hogy most még rászoktassam egyébre is,mikor tudom,hogy árt neki.... :)
egy csomag cigi hiányában elég ritkán rabolnak,vagy vernek meg a pénzedért. Drogért már történt ilyen. Szóval nem kell itt a demagóg duma a cukorról,meg a túlsúlyról :)

tesz-vesz · http://kkbk.blog.hu 2010.04.24. 14:03:57

@borzzz: semmit nem tudsz

sem rólam, sem Latinovitsról

senki vagy

tesz-vesz · http://kkbk.blog.hu 2010.04.24. 14:05:32

@borzzz: megnéztem, melyik komentemre reagáltál

te nemcsak h senki vagy, de egy végtelenül primitív analfabéta ember is.

azzal a kommenttel semmi gond sincsen

CrunchyFrog 2010.04.24. 14:11:14

@Senkifia: én sem élek sem spanglival, sem egyéb dohánytermékkel, vagy bármilyen illegális kábítószerrel. Senkit nem is akarok erre bátorítani; nem ez volt a fenti hozzászólás lényege, amit talán fel is foghattál volna abból, hogy az egészségvédelem fontosságát hangsúlyoztam. Azzal van bajom, hogy sokan (úgy tűnik, te is, de bocsánat, ha tévedek) komolyan azt hiszik, hogy a súlyos kábítószerfüggők - akikből mennyi is van? néhánytízezer maximum? - okoznak akár tizedakkora gondot is a társadalomnak, mint az ipari szalonnát és kólaízű szénsavas üdítőitalt fogyasztó zsírseggű szerencsétlenek, meg a kocsmalakó alkeszek (akikből tényleg szintén rengeteg van, nem tudom, feltűnt-e), meg az az 50%, aki rendszeresen dohányzik. Doboz cigiért lehet, hogy nem szoktak ölni, de részegen erőszakoskodni nem keveset. Főleg családon belül. Csudijó. Mikor a kevés pénzűek is havonta többezret költenek cigire, hát az mesés, mindenkinek csak jobb lesz tőle, tényleg.
Nem kevesen negyvenes-ötvenes éveikre (már ha nem halnak meg) megnyomorodnak belső szervi megbetegedés miatt, rokkantnyugdíjon élnek ahelyett, hogy dolgoznának, és a szétcseszett TB-re bízzák az életüket. Persze, az egészségügyet is ezek meg azok tették tönkre, de basszus, amíg így néz ki, addig nem kéne mindent megtenni, hogy ne kelljen ráhagyatkoznunk? Hogy majd talán sikerül a bypass műtét, vagy majd a gyógyszer segít, hogy ne legyen negyedszerre is infarktusom, és ne bénuljon le a másik felem is. Hinnye, de jó ez a zsiroskenyér/sajtburger.
A legtöbb ember sajnos nagyon magasról tesz arra, hogy miként bánik a saját testével, pedig a másik felé is felelősek vagyunk ezért.
Ja, és a cukorfüggőség, amitől szinte egyikünk sem mentes, igenis mérhető a drogfüggőséghez. Próbálj ki egy hónapot cukor nélkül, izgi lesz.

tesz-vesz · http://kkbk.blog.hu 2010.04.24. 14:14:01

@prostatikus vogon jeltz: került hogy egy IDEGEN ország kémrepülője ugyan mégis mi a francot keres itt.
Az adott ország nagykövete egyből antiszemitizmussal támadt."

ez hol van?

Senkifia 2010.04.24. 15:04:36

@CrunchyFrog: amúgy teljes mértékben igazad van :) csak azt mondom,ha már rászoktatták az embereket a mekire, a cukorra, a páleszre,meg a cigire, akkor nem kéne még halmozni,elég az eddigi baj :)

tesz-vesz · http://kkbk.blog.hu 2010.04.24. 15:07:45

@yottagregor: ők nem olyan gyengék

más vasutakba nem lehet belerúgni.

itt viszont nagy a belső ellenség.
érdemes lenne elgondolkozni azon, le kell-e számolni velük, h erős ország legyünk

szamoai 2010.04.24. 15:51:52

@tesz-vesz:

De, lehet olyan, hogy valaki csak úgy - külső szemlélőként, segítő szándékkal - rámutat egy nép karakterének negatív oldalaira is. Szerinted ebbe belefér az, hogy őket próbáljuk felelőssé tenni gyakorlatilag _mindenért_ ami rossz ezt az országot, népet érte?

Nyilván bárki kritizálhat bárkit bármiért, csak jelzem: szerintem a magyar írók "magyarkritikája" ('magyarozása') sokkal egészségesebb gondolkodásmódra utal (és hosszútávon hasznosabb), mint pl. a posztban idézett szövegből áradó ostoba vádaskodás. Aki ilyen könnyedén varr a zsidók nyakába mindent, az garantáltan soha nem fog egy pillanatra sem elgondolkodni azon, hogy személyesen ő esetleg mit tehetne okosabban.

harcsabajuszos 2010.04.24. 16:14:58

@Senkifia: Azért ebben a kapudrogos, ezerszer megcáfolt marhaságba ne fussunk bele, túlhaladta már az idő. Emberek százmilliói élnek a zölddel, szabadidős és orvosi használatra, számos olyan kórság van, ahol kénytelenek az orvosok is elismerni, hogy a legjobb, mellékhatások nélküli fájdalomcsillapító és étvágynövelő, ezért is megy a harc Kaliforniában. S egy rákosnak nagyon nem mindegy, hogy 3ooo dollárért kell megvenni a dózis szintetikus CBD-t, amivel az állami drogcárt gazdagítja vagy megtermeli a kertjében a valódit egy huszasból.
A prohibíció igaz története napjaink antiszemitista lejáratókampányaival ér fel, olvass róla többet, ha a mozgatórugókat is látni szeretnéd mögötte, az ördögi státusz tisztán monopóliumok harca.
Az elhízás és az elfogadott szenvedélybetegségek viszont az európai életminőségi skála aljára taszították az országot, s állami beavatkozás nélkül ebből nem is lesz kilábalás.
A többségnek megfelel, ami van.

harcsabajuszos 2010.04.24. 16:19:27

@szamoai: Egy szélsőségesen felülreprezentált vezetőréteg és médiauralom azért elég sokat segít, hogy nyomorba taszítsa és szétforgácsolja a társadalmat.
Az eredményt láthatod.

szamoai 2010.04.24. 16:59:58

@Oreg:

látom, miről beszélsz, de látni vélem azt is, hogy ezeket milyen komoly mértékben köszönhetjük a saját ostobaságunknak.

Ez egy örök vita: miért közönyös/sekélyes/lusta (stb.) a magyar?

Erre mindig van, aki tudja az egyszerű választ: hát a zsidók miatt! (felülreprezentált, médiauralom, ismerjük a mém azonosítószavait)

Nekem viszont az a személyes tapasztalatom, hogy amikor próbálok valakit valamiről jobb belátásra, gondolkodásra (és igen, sokszor önkritikára) bírni, 10-ből 9-szer ugyanazokat a közönyös/sekélyes/lusta válaszokat kapom. Érdekes módon egyszer sem látok a beszélgetőtársam mellett egy zsidót, aki hipnotikus hangon mormolná a fülébe az ostobaságot... Teljesen magától mondja.

Nem tudom, érthető-e, mire akarok ezzel kilyukadni?

A gondolkodás felelősségét sosem háríthatjuk másra. A döntését igen (erről szól a demokrácia), de a gondolkodásét nem.

greybull 2010.04.24. 17:08:42

Az a jó az ön - kiszolgálásban, hogy egyszerre tudok keresztény és egyszerre zsidó lenni (feltéve, hogy megvan a fityma - nekem még igen), mert amikor lehúzod: zsidó vagy, visszahúzod: keresztény. Onán is ebbe bolondult bele anno...
Amúgy tulajdonképpen a zsidó népet semmi nem különbözteti meg az arabtól: mindkettő szimplán szemita nép - van a vallásuk, ami - tekintve az Ó-testamentum számtalan ellentmondó, véres, népirtó történetét - elég visszataszító, valószínűleg a magát istennek kiadó földöntúlit Mózes számos ponton félreértette, na olyan is lett (ha Isten teremtette a világot, akkor milyen logika mentén tilt meg bármilyen állat elfogyasztását, vagy a tiltott állatot nem ő teremtette, ha meg mégis, akkor minek?)

Bockó · https://muslimstatistics.wordpress.com/ 2010.04.24. 17:38:46

@greybull: Az, hogy a vallás mekkora ökörség, a zsidók kritikája szempontból elég lényegtelen. Akármelyik zsidó megmondja, hogy a dinoszaurusz fosszíliák az ördög művei, innentől kezdve nekem általában nincs kedvem hülyézni őket. Tudják ők is, hogy hülyeség, de a kohézió, amit nyújt, eléggé megéri.

2010.04.24. 19:33:38

@tesz-vesz:
tesz-vesz · kkbk.blog.hu 2010.04.24. 02:00:38
@Vitéz Kőbányai Világos: te nem filoszemita vagy, tévedtem

te zsidó vagy
- Tényleg? Akkor lebuktál.
esz-vesz · kkbk.blog.hu 2010.04.24. 02:13:39
@Vitéz Kőbányai Világos: utálat rövid u - csak nálad javítom ki, mert te szóltál le engem kérdezzek kiszeltől.
- Helyesen írni tudsz, fiam, de mentálisan agyhalott támadóKiszelTünci vagy. Na nyazsgem.
Ezt egyed-vegyed köcsög.

harcsabajuszos 2010.04.24. 19:42:48

@szamoai: Teljesen igazad van.
Gondolkodni még mernek néhányan, akikbe talán még némi IQ is szorult, de ki az aki kiáll szervezetten és megpróbál fellépni ez ellen az antihatalom ellen?
Most úgy tűnik a Jobbik vállalta és mögé állt néhány százezer ember. Már csak ki kell bírniuk az esztelen nyomást, ami rájuk nehezedik hazai és nemzetközi szinten az említett törvények felett állóktól és talán valami elindulhat.
Én mindig híve voltam az elsőként a környezeted tedd jobbá elvnek, kinyitni a szemét a birkáknak, hogy kimásszanak a tévé elől és megmozduljanak, összfogjanak vagy csak locsolják meg a ház előtt a virágokat.
Embertelen nehéz feladat ez mára az országban.
Más, irigyeltebb életszínvonalú kultúrákban alap ez az összefogás és összezárás, így egyensúlyban tud mozogni a polgár és a kormány. Mon ez elveszett, a kormány időtlen idők óta nem féli a szétforgácsolt és felretájékoztatott lakosságot, így bármit megtehet.
Hol a visszaút?

Antifaszok Réme 2010.04.24. 20:20:25

A megbocsátás tudománya

„A nyolcvanadik életévét taposó idős humanista, Glücksbau Manó – aki jelenleg Tel Aviv-ban tanít – mozgalmas életútját követhetjük nyomon ebben a lebilincselően izgalmas portréfilmben.

Az első világháborúban volt katonaszökevény, később átállt az oroszokhoz, majd 1919-ben, a tanácskormányban elvállalta a cenzori hivatal vezetését. Bécsben anarchista lapot szerkesztett, később visszatért Magyarországra, s a Népszava belső munkatársa lett.
1944-ben egy parasztcsalád bújtatta, majd pár év múlva a padlássöprések végrehajtásáért felelős hivatal vezetője lett. 1956. november negyedike után forró, lelkes hangú verssel köszöntötte a szovjet hadsereg bejövetelét.

Hosszú pályafutása során volt már Lukács-tanítvány, vallotta magát anarchistának, kommunistának, világpolgárnak. Jelenleg szabadgondolkodó.

Élete számtalan hányattatására visszatekintve, a bölcs humanista úgy érzi, még képes a megbocsátásra.”

/P.Á.: Hogyan pukkasszunk liberálisokat ?/

Bebé 2010.04.24. 23:51:14

@Antifaszok Réme: miért kell mindig a vallást a politikával ilyen egzaktul összemaszatolni? hallottál a már a 21. századról? nemsokára eljő"...:)

Bebé 2010.04.24. 23:54:04

@Bockó: 2010.04.24. 17:38:46: max. egyetértek.

Bebé 2010.04.24. 23:56:28

@tesz-vesz: 2010.04.24. 14:14:01: ezt a maszlagot ugye, te sem veszed be? hogygogy nem véletlenül épp lefotózta a gépeket VALAKI. Amúgy meg sosem járnak kémrepülők sem felettünk, sem másutt. Műholdak sincsnek... Bruhaha.

isssti 2010.04.25. 09:25:30

@Senkifia:
Kár, hogy ezt némelyek komolyan igy is gondolják..

rendőr007 2010.04.25. 23:37:50

mi nem tettszik?
azt hogy zsidózunk?
el lehet menni innen kérem szépen!(egy klasszikust idézve!-gyurcsány)

tesz-vesz · http://kkbk.blog.hu 2010.04.30. 22:47:04

@Bebé: gondolom a malévnál mindig kéznél van egy fényképező a toronyben.
ilyen szerteágazó kérdésből bolond von le határozott következtetést
ezerféle lehet a fénykép oka.

de az biztos h itt jártak
süti beállítások módosítása