Proszektúra

A halott magyar demokrácia kerül boncasztalra. A szike sem jobbra, sem balra nem vág mélyebben. A boncmester mindenhez ugyanazzal a kérlelhetetlen egyenességgel közelít.

Friss kommentek

  • tireless treehugger: Lucyt és mollyt ne kombináld. Vagy vagy. Mert ez lesz a vége. (2019.03.31. 11:50)
  • Ménár Atya: szerintem van egy szabály,mint minden intézményben. Ezt be kell tartani, ettől még nem bűnös vagy ... (2018.10.10. 18:44) Orwell 2018
  • szekertabor: Szögezzük le, előzetesben lenni nem jó. Amennyiben nem sikerül bizonyítani Czeglédy Csaba bűnösség... (2018.10.10. 10:09) Orwell 2018
  • Utolsó 20

Friss topikok

  • tireless treehugger: Lucyt és mollyt ne kombináld. Vagy vagy. Mert ez lesz a vége. (2019.03.31. 11:50)
  • Ménár Atya: szerintem van egy szabály,mint minden intézményben. Ezt be kell tartani, ettől még nem bűnös vagy ... (2018.10.10. 18:44) Orwell 2018
  • Bravehearth: @chrisred: "Nálam a magyarázat a tényekre épülő érvelés, és nem az, ha leírják ugyanazt a megalapo... (2018.09.18. 16:16) Orbán, az új erők hőse
  • ⲘⲁⲭѴⲁl ⲂⲓrⲥⲁⲘⲁⲛ ⲔöⲍÍró: @chrisred: A szárdok megszűntek? A németek megszűntek Saarland csatlakozásával? (2018.09.18. 07:08) Nemzeti hazafias nevelés
  • G. Nagy László: Ezt azért nem hozta le az Index... Csodálom, hogy a mostanit igen. (2018.09.14. 12:23) Gyurcsány megint hazudik

Tényői tények és a kuruc sánta kutya

2010.04.30. 17:14 | Proszektura | 1 komment

„Most már biztos, hogy az apa gyilkolt Tényőn”, számolt be róla a Kisalföldre hivatkozva az index tegnap.

Nem sokkal később a kuruc.info is hírt adott erről. http://kuruc.info/r/1/58837/

Mint tudjuk, március 15-én este egy rokon bukkant a négy holttestre egy Tényő szélén álló, még nem teljesen elkészült családi házban. A rendőrség a kezdettől fogva azt kommunikálta, hogy családi dráma történt.

Ám a zsidó- és cigánygyűlölő kuruc.info ezt a szörnyű eseményt – célját nem is titkolva – arcátlanul és gátlástalanul a Jobbik javára próbálta felhasználni a választási kampány során. A tőle megszokott alattomossággal tette ezt ezúttal is, egy „olvasójára” hivatkozva

Először 2010-03-20.-én „Olvasónk belső rendőrségi infói a tényői gyilkosságról: cigányok(?)” című cikkében célzott arra, hogy ez elkövetők romák lehetnek. Ráadásul tette mindezt úgy, hogy közben nem csupán a cigányokat sározta be igen durván, hanem a rendőrséget, illetve annak irányítóit is bűnpártolással vádolta:  

„…Ide társul a mai napon tudomásomra jutott információ, miszerint a rendőrség felülről "szájzárat" kapott, és ragaszkodnia kell a családapa ámokfutását felvázoló sztorihoz. Ugyanis informátorom győri rendőrségi forrásra hivatkozva állította, hogy Tényőn, kedden, igen nagy valószínűséggel cigányok által elkövetett rablógyilkosság történt, és ezt a bűncselekményt, de leginkább az elkövető(k) személyére(eire) utaló adatokat fű alatt kell tartani, tekintettel a választások közelségére, ugyanis egy ilyen esemény nyilvánosság elé tárása robbanásszerűen a Jobbik megerősödését vonja maga után ebben a régióban, ugyanúgy, mint Kelet-Magyarország nagy részén, és ez akár eldöntheti a választásokat is.”

A következő napon „Olvasó: Szinte biztosan cigányok gyilkoltak Tényőn” címmel idéztek ismét a titokzatos, sokat tudó úriember újabb leveléből:

„Kedves Kurucok!
Jómagam nem vagyok éppen radikális elfogultsággal vádolható, de az elmúlt hét eseményei arra sarkalltak, hogy -- mélységesen felháborodva a rendőrség valószínű sunyításán -- felhívjam a figyelmeteket egy összefüggésre, amely egyértelművé teszi a tényői események valós hátterét.

Tehát, ha egyelőre nem is jelenthetjük ki egészen bizonyosan, hogy Tényőn cigányok gyilkoltak, a gyanú e hír hallatán finoman szólva is megerősödött.”

A kuruc.info ezúttal már nem bírta ki, hogy ennek a „radikális elfogultsággal nem vádolható olvasónak” a primitív, rasszista okoskodásába közbe ne szúrja saját beteges logikáját is:

„(Kuruc.info: Köszönjük a felfedezést! Bizony, így valóban sokkal-sokkal valószínűbbnek tűnik a cigány verzió, különösen azt tekintetbe véve, hogy a szemerei cigók egy része nem kispályás, pl. rendőrre támadtak, a falubeliek családjának kiirtásával fenyegetőztek stb.”

Idézték a „radikális elfogultsággal nem vádolható olvasó” végkövetkeztetését is, amelyik ismét azt a vádat sulykolta miszerint: „Igaznak tűnik az a már általatok felvetett feltételezés, hogy a Jobbik nyugat-magyarországi előretörését megakadályozandó, szándékosan hallgatják el az igazságot.”

 

Tegnap aztán a kuruc.info immáron minden kommentár nélkül kénytelen volt közölni, hogy: „A szakvélemények szerint az apa irtotta ki családját Tényőn”

Természetesen eszükbe sem jutott elnézést kérni korábbi hazugságaikért a többször súlyosan megvádolt roma közösségtől, illetőleg a súlyos bűnpártolással többszörösen meggyanúsított rendőrségtől sem.

Emlékezzünk, a kuruc.info egyébiránt a cigányok ellen uszítást folytatta Horák Nóri meggyilkolását követően is sokáig. Amiben szégyenletes módon a helyi polgármester is résztvett.

Egy ismerősöm azt tanácsolta, ne írjak a kuruc.info ilyen és ehhez hasonló piszkos módszereiről, hiszen ezzel is csak reklámozom őket.

Szerintem viszont le kell leplezni a hazugságaikat.

Ha már az illetékes állami szerveink bűnös tehetetlensége miatt eme bűnözők évek óta nem leplezhetők le. Miközben a Jobbik nevű magyar parlamenti párt vezetői mindig könnyedén megtalálják őket, amikor ennek szükségét látják.

Az nem lehet ellenérv, hogy a szerkesztők nem Magyarországon tartózkodnak. Hiszen kérni lehet a kiadatásukat köztörvényes bűúncselekmények esetén. MÁrpedig ilyeneket bőven elkövetnek ezek a firkászok.

Szerintem egyébként is többsége itt él közöttünk.

A bejegyzés trackback címe:

https://proszektura.blog.hu/api/trackback/id/tr631964730

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Avatar 2010.04.30. 21:09:38

"Emlékezzünk, a kuruc.info egyébiránt a cigányok ellen uszítást folytatta Horák Nóri meggyilkolását követően is sokáig. Amiben szégyenletes módon a helyi polgármester is résztvett."

Kevésbé félreérthető lenne így:
Emlékezzünk, a kuruc.info egyébiránt a cigányok ellen uszítást folytatta Horák Nóri meggyilkolását követően is sokáig. Az uszításban szégyenletes módon a helyi polgármester is részt vett.
süti beállítások módosítása